logo Rockwell Automation

Rockwell Automation

Katowice

Opinie o Rockwell Automation

Calypso 2015-10-26 17:55
rownowazny czas pracy ma zapobiegac wysylaniu ludzi na urlopy bezplatne w czasie gdy nie ma zamowien. Pytanie zatem co lepsze? 12h czy siedziec w domu bez kasy.
ryr 2015-11-16 19:37
na kazdym dziale jest 4-brygadowka?
kihe 2015-12-19 21:41
Coś tego elektronika nie potrafią zatrzymać. Szkoda czasu na rozmowę, ich test olałem po wypełnieniu 1/3 - marna oferta, zmarnowana godzina życia
ja 2016-01-18 16:47
A ja mam bardzo dobrą opinię. Mówię oczywiście o pracy biurowej- nie mam pojęcia, jak jest na produkcji. W biurze super warunki, mnóstwo benefitów-opieka medyczna, multisport, system kafeteryjny, dodatek do obiadów, ubezpieczenia, darmowe kursy językowe itd. Fajna atmosfera, fajni ludzi, z każdym idzie się dogadać. Wszyscy zawsze narzekają na pracę w korporacji, dlatego też miałam obawy kiedy zaczynałam, jak się potem okazało zupełnie nie potrzebnie.
4
robtus 2016-03-08 15:10
I bardzo dobrze zrobiłeś - jeszcze przez przypadek przyjęli by ciebie...
3
sasiad 2016-04-30 22:57
podobno jeden z Tl to nizly swir zneca sie nad zona , slychac u mnie na pietrze
10
ciekawy 2016-05-09 21:04
Ile można zarobić w RA w finansach/ płacach/ HR?
12
O 2016-06-26 16:37
nie pracowałam, ale pracowałam w renomowanych Kancelariach Adwokackich mariusz fras katowice i bartłomiej piotrowski katowice oddaje sie własną forse za nic i nie warto kompletna strata czasu lepiej odkładać na lokatę z procentem i generalnie jak już płacic to tak żeby patrzeć na estetyczne i zdrowe widoki ,jak ktoś ma krzywe usta czy inne defekty to po co w to inwestować własną forsę?????albo krzywo rozstawione zęby
Pracownik 2016-06-29 00:22
Widocznie tak wygladasz wiec lepiej zainwesuj troche w swoje poprawki nikt sie wtedy ciebie nie bedzie brzydzil .
Troskliwy 2016-06-29 00:28
Baton zapimnij o 3000 tysiacach chyba ze brutto i to nie cale 3 jak bedziesz z ransztadu to na przywitanie dostaniesz 1,8 netto pozdro
Troskliwy 2016-06-29 00:32
Ciekawy nie badz taki ciekawy itak tam sie nie dostaniesz bo stolki sa juz zagrzane .
Pracocholik 2016-06-29 00:36
Sasiad oczywiscie ze sie zneca nad pracownikami tez to kierownik magazynu .
Niezadowolony 2016-06-29 00:49
Panie ja jak siedzisz na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za biurkiem zgarniasz dobra kase to nic tylko sie cieszyc idz wiec w wolnej chwili na hale a masz jej mnustwo i zibacz jak ludzie zapierdalaja i licza im czasy ile zrobia w godzine pozdrowienia dla pana H . ktory to wprowadzil i dorobil sie stolka a na chali na Zadnego pracownika nie spojrzy bo kazdy zabil by go wzrokiem .
5
Obserwator-zniechęcony 2016-07-07 10:01
Pan "Głowny "robi wszystko żeby się wykazywać. Te roszady wszystkie, zrzucanie ludzi ze stołków-żenujące. Poziom zarobków kiepski jak na to -ile się od ludzi wymaga. Kierownik magazynu-wszyscy wiedzą jakim cudem nadal się trzymanie wiadomo-chyba ma plecy. Coraz więcej wymagan, coraz więcej wbijania się na stołki i kombinowania. Kasa za tym nie idzie.
4
Pracownik 2016-07-29 10:39
Witam, w Rockwell Automation jestem zatrudniony od 2 tygodni na dziale "Kinetix" zatrudniony jestem przez agencje Randstad. Na chwilę obecną bardzo mi się podoba, ludzie znający się na swoim fachu, miła atmosfera, 2 zmiany 8-14 i 14-22 ogólnie firma na bardzo duży plus. Nie dajcie się zwieść negatywnym opinią.
5
ICB 2016-08-15 01:48
Widze ze manager icb pisze ze jest ok, uwazajcie na niego zniszczyl wielu ludziom zycie, dla niego czlowiek to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma szacunku dla siebie i dla innych, manager ICB ma niska samoocene i nie toleruje inteligentnych normalnych ludzi, prostak i pustak. UWAGA ICB JAKI KIEROWNIK TAKI DZIAL ICB
8
S. 2016-08-27 10:22
Rekrutacja w tej firmie jest bardzo nieprofesjonalna. Miałam dość długą rozmowę telefoniczną, po czym zaproszono mnie na spotkanie w siedzibie firmy, które trwało ponad godzinę. Dopiero w momencie, kiedy miałam już wychodzić, pani z rekrutacji przypomniało się, aby mi powiedzieć, że byłabym zatrudniona przez agencję pracy tymczasowej, podczas gdy tak ważną informację powinna przekazać telefonicznie. Nie w każdej branży outsourcing jest standardem. Informację zwrotną miałam otrzymać w ciągu dwóch tygodni, a mijają dwa miesiące. Nie polecam osobom, które cenią sobie swój czas.
5
Barteq 2016-08-31 08:41
a od kiedy to dla pracownika agencyjnego firma zaprasza do siebie na rozmowe
2
Bolo 2016-11-01 13:36
Ponawiam:
Ile można wyciągnąć jako doświadczony inżynier elektronik? Jaki to wydział i jaki system pracy?
Pzdr
pracuś 2016-11-04 01:49
z tym liczeniem czasu to prawda, choć zarobki ok, atmosfera srednia.
Niedoszły kandydat 2016-11-06 14:13
Sam też miałem takie doświadczenie z tą firmą. Rockwell nie zatrudnia przez agencję tylko pracowników produkcji, ale i część pracowników biurowych.
Pejapp 2016-12-09 21:14
Wie ktoś czy mozna sie dostac na stanowisko magazyniera bez doswiadczenia z jazda na wozkach? Uprawnienia sa tylko doswiadczenia brak a slysze same pozytywy o tej firmie i chcialbym sprobowac, pozdrawiam.
2
a 2016-12-10 14:57
Przez agencję pracy Ranstad.
ja 2016-12-11 10:06
Skonczcie te libackie imprezy niech ktos sie tym w koncu zajmie skonczcie z tymi libackimi pseudo wigiliami czemu to niby ma sluzyc?
xxxxx......... 2016-12-14 14:55
Firma t.otalna Porążka ,organizacja pracy to samo dno,nie polecam nikomu tej frmy
4
lk 2016-12-22 17:28
Firma masakra........................sama dziecinada.
8
olek 2017-01-24 12:23
koi,,
MM 2017-01-24 21:31
Gdzie te negatywne opinie są co były na forum?Zgadzam się z opinią że ludzi traktują jak śmieci,zwalniaja kiedy chcą banda dzieciaków,jeden drugiemu nóż wbił w plecy byle podlizać się kierownikowi.Ta Firma to koszmar nie polecam nikomu,żadna poważna Firma nie zatrudnia ludzi przez pośredników.Zdaleka od tej Pseudo FIRMY1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
moniq 2017-01-28 17:13
Witam, może ktoś mi napisać jak wygląda praca na tzw szafach,czy jest ciężko i jacy są kierownicy i ludzie
MikeCrush 2017-02-16 19:04
Nierozreklamowany dzial EMEA to kolkoy pracz po 20 h dyiennine w delagacjach po calej Europie Afzce Itp.
Ludzie traktowani jak smiecie przez pseudomanagerow z yagranicz co chca wszystko telefonem zalatwic.
DNO i DNEM pogania. Wyzysk i klamanie na kazdym kroku. Radze Ranstad odstapic od RA bo pojdyie y nimi na dywanik.
1
riki tiki 2017-02-27 08:20
szybkie pytanko czemu widzę co 7-10 mies ogłoszenia o prace w RA Kato dla inżynierów konstruktorów itp? taki przemiał czy jak? innych przyjęć tak często nie widzę
4
Crush 2017-03-02 20:36
Taki pracodawca .... ze ludzie odchodza sprobuja zobacza i do widzenia.
Szukam osob do zbiorowego pozwu. mikecrush@poczta.fm
2
Crush 2017-03-08 16:13
Nie wiem w jakim RA pracujesz wiec moze jeste s z HR i piszesz superlatywy :.
1
urban 2017-04-06 11:11
nie towarzystwo Hr jest tak wybredne bo sie wygodnie rozsiadło na ciepłęj posadce w fotelach i wybiera jak na castingu. tam by sie przydał nowy casting oj tak przerzedzić to towarzystwo
neeman 2017-04-06 11:15
u mnie to samo aplikuje na stanowisko inżyniera wyginam sie z grafikiem żeby się dopasować do potrzeb rozmowy i czekam na potwierdzenie umówionego wcześniej terminu i cisza ani maila ani telefonu a miał byc do pt, nie chcąc być nachalnym, czekałem tydzień, potem napsiałem maila co w sprawie, dostałem zwrotkę proces rekrutacji został zakończony ???
1
xyz 2017-04-10 08:30
Identyczna sytuacja co Pan wyżej z tą różnicą, że rozmowa telefoniczna w sprawie przesłanej aplikacji została odbyta i zostałem umówiony już wstępnie na rozmowę kwalifikacyjną w firmie. Miały mi zostać przesłane szczegóły mailowo, ale nie dostałem nic, telefonu nie odbierają...
1
Nik 2017-05-16 16:08
ciekawe czy tez tak wymiata jezykiem poslim jak ty :-)
urban 2017-05-19 13:39
u nich to i dział Hr tez caly zatrudniany jest przez agencje co za masakra
golo 2017-06-16 18:58
pseudo mega swiatowa corpo gdyby ameryka wiedziala co tam sie wyrabia ia jak sie pseudo managery zachowuja to by sie za glowe lapali jaką im wizytówke robią to jest jakas fikcja totalna szablon corpo a w środku grajdołek i kazdy walczy o stołe byle sie podlizac przy milia swoich ludzi traktuje jak nic
s 2017-06-23 08:29
weźcie sobie gdzieś ewę z działu zakupów może przestanie w biurze śmierdzieć potem ona chyba niezbyt często się myje
e27 2017-06-23 14:12
Ogłoszenia pokazują się, bo ciągle nowe biznesy lokują swoje zespoły w zakładzie i są nowe stanowiska. Drugi raz w ciągu roku powstaje nowy około 50 - osobowy zespół inżynierski.
3
e27 2017-06-23 14:42
HR zrekrutował w zeszłym roku prawie 500 osób. Zazwyczaj kilku kandydatów na każde stanowisko... Więc trudno pracę w HR nazwać "ciepłą posadką"
1
kek 2017-07-13 20:40
Nie wiem jak na magazynach, ale w biurze pracuje się świetnie i atmosfera też genialna.
Tylko mogliby więcej płacić.
reksio 2017-07-26 21:27
cos za coś :)
Sow 2017-08-03 15:05
ja się rozglądam za pracą na produkcji… na śląsku najwięcej pracy jest jednak w przemyśle http://slask-praca.pl . Jakie stanowiska z tej firmy polecacie najbardziej?
Bibi 2017-08-04 13:29
mam rozmowę na stanowisko Inżynier Wsparcia Technicznego Klienta ktoś powie jakie mam szanse godnie zarobic? :P
romek 2017-08-16 20:15
oglądając i słuchając nie których pięknych młodych Pań odnoszę wrażenie co nie do umieją to do wyglądają, inteligencja przeliczana w długości tipsa i obcasa ale jakie widoki, zapiera dech :)
polon 2017-08-16 20:16
godnie to nie ale super projekty rozwojowa firma, globalne technologiei atmosfera super do polecenia
Malutka 2017-08-20 21:57
A w jakim miescie? Tychy czy B-B?
Straszysz ludzi czy mowisz powaznie?
wakacyjnapraca 2017-09-10 14:53
Miałam okazje przez wakacje 2017r. popracować w Rockwell'u na produkcji, na dziale ICB
Nie wiem jak było kiedyś, ale przez te 2 miesiące w firmie poznałam bardzo fajne osoby, którzy wspólnie tworzą przemiłą atmosferę, aż z chęcią się chodzi do pracy. A jak wyglądała praca? Praca jak to praca, czasem było bardzo dużo, a czasem można było odetchnąć.
Minusem było to że na hali nie ma klimatyzacji, w lato w upalne dni na hali było strasznie... Nie dało się normalnie funkcjonować.

Bardzo polecam Rockwell!
Zostaw swoją opinię o Rockwell Automation - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rockwell Automation