brak logo

ARTIS**** Hotel Zamość

Zamość

Opinie o ARTIS**** Hotel Zamość

Pracownik 2012-01-30 00:31
Nie wiem czemu ludzie piszecie takie glupoty... Pracuje tam juz 3
lata i nie zgodze sie z waszymi opiniami, najnizsza krajowa ? Haha chyba tam nie byles tylko kolega kolegi ktory ma kolegei Tobie o tym mowil, kasa zawsze w terminie co we wczesniejszyej pracy graniczylo z cudem, mila atmosfera, duza elastycznosc pracodawcy nigdy nie robili mi problemu czy to z wolnym dniem czy z inna sprawa. Co najwazniejsze wyposazenie jest na mega poziomie widac ze wlasciciele chca jak najbardziej ulatwic prace. ( co dla was znaczy ze sobie kupja cos nowego i dostawiaja ) tylko swiadczy ze tam nawet nie byliscie !! Co do jedzenia Ty profesjonalista i gdzie teraz jestes ? Znowu w angli robisz na zmywaku ?, denerwujecie mnie z tymi tekstami ! widocznie za slabi byliscie zeby sie utrzymac w takim miejscu pozdro dla kumatych ! Polecam hotel i pracodawce !! warto samemu sprawdzic wtedy bedziecie wiedzieli jak jest.
1
wizytator 2012-02-04 21:11
Bardzo dobry hotel. wysoki standard, bogaty wybór atrakcji.NAJWAŻNIEJSZE- miła i sympatyczna załoga, na której można polegać. dodatkowym plusem jest to, że dają szansę młodym osobom bez doświadczenia, dając możliwość nauki i zebrania ważnego doświadczenia. Warto wspomnieć o Kierowniku restauracji, który jest najlepszym managerem w okolicy. Dobra kuchnia. Potrawy b.dobre, w dużych ilościach, ze świeżych produktów.
polecam Hotel wszystkim.
były pracownik 2012-02-24 19:51
to chyba jakieś nieporozumienie? jak młodzi, niedoświadczeni ludzie mogą pracować w 4****?
a kierownik jest taki super?
super, że sam o sobie napisał opinię;)
wizytator 2012-04-05 13:46
miałem przyjemność organizować bankiet w hotelu. jestem zadowolony. wszystko dopracowane idealnie. mili ludzie. nikt nie robił problemów gdy chciałem coś zmienić lub wypadło coś niespodziewanego. polecam.
amax 2012-04-27 14:21
coś w tych opiniach jest jeśli tyle negatywów !! nikt by nie pisał bez sensu braliśmy z dziewczyną pod uwagę wesele po przeczytaniu dziękuje wszystkim ale sam sprawdze..
aga 2012-06-25 01:39
popieram to co napisane! jestem tu od niedawna,nie zauwazylam tu jakis nieprawidlowosci,pracodawca dba o pracownikow,rozdaje bony,kazde swieto jest tu premiowane ( z opwiesci pracownikow ktorzy sa tu dluzej niz ja).rzeczywiscie ,jesli ktos sie tu nie nadaje to odpada,normalka,a potem wygodniej pisac negatywy niz wziac sie do roboty! sama do niedawna prowadzilam firme i co nie co wiem o pracownikach leniach,ktorzy tylko narzekaja a nic nie robia.wg mnie jest tu ok,czasem wiadomo ochrzan zebrac trzeba ale to jak wszedzie.jest wysoka kultura,jak komus nie pasuje niech idzie pracowac do KORONY ,na przeciwko.Nie zauwazylam tu nerwowki,a idac do pracy mysle co bede dzis robic,rozkladam plan dnia,a nie denerwuje sie ze mnie oper.....lą.Jest tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ista wspolpraca personelu,kazdy jest puzzlem w tej skladance:) A ze czasem prezesi maja pretensje? nie dziwcie sie im,wlozyli kupe kasy zeby to hulało,a podstawa biznesu jest udany personel i o to oni walcza.Nikomu sie tu nie podlizuje jak niektorzy tu osądzą.Poprostu znam życie.Pozdrawiam.napisalam nieco chaotycznie,potokiem myśli ale szczerze.
realny 2012-08-29 15:53
Jak myślisz dlaczego zostały usunięte negatywne opinie?
Gdyby było tak jak piszesz to nikt by z tej firmy nie odszedł, nikogo by nie zwolniono. Niedługo 5-lecie firmy a ile jest osób które pracują od początku?
Nie pisz takich głupot napisz proszę prawdę o Artisie i pracy w nim albo zapytaj pracowników( obecnych lub byłych) bo na pewno tam nie pracujesz.
były pracownik 2013-07-14 00:20
A jak myślisz? Najniższą krajową dostaniesz. Nie ma się łudzić. Co do wymagań to tak jak wszędzie kupa roboty i opier... w nagrodę. Smutne ale prawdziwe. Ładnie to wszystko wygląda tylko z zewnątrz. Ja rozstałam się z hotelem i wcale nie żałuję.
Anonimous 2013-09-19 10:41
Jeżeli chodzi o pracę w tym hotelu, to jest czysty zysk, ale dla właścicieli. Nieterminowe wypłaty wynagrodzenia. Obiecanki o umowie lub jej przedłużeniu. Wyzysk pracownika. Nie polecam pracy tam. Każdy wymaga czegoś innego i ma być zrobione na "przedwczoraj"... Nie polecam tam pracować, atmosfera nie jest miła...
Wojtyła 2013-10-03 18:07
Pierwsze wrazenie ok!!Każdy ma różne charakter i inaczej postrzega dane sytuacje.?

Lepiej dostosowac sie do ich wymogów a wtedy nic na ciebie nie beda mieć , z czystej pozycji mozna dyskutowac na temat podwyzek i innych standardów polepszajacych nasza sytuacje !!
były pracownik 2013-11-25 02:34
Mogę potwierdzić niektóre opinie. Hotel ma naprawdę ogromne obłożenie, mnóstwo gości,pracy jest masa. Wymagają obsługi gościa na najwyższym poziomie szkoda tylko że płacą najniższą krajową. O podwyżce możesz tylko i wyłącznie porozmawiać bo na rozmowach i obietnicach się kończy.nie macie się co łudzić oni wszystkich mają gdzieś, dla właścicieli jesteś tylko robolem za śmieszne 1000 zl
jaco 2014-01-05 00:07
mówią że 5 dań gorących a ledwie 3 zrobili na sylwestra 2103/2014- menager do (usunięte przez administratora)ja bym go zwolnił!!!!!!!!!!!!
gość 2014-01-09 22:26
Właściciele muszą na czymś oszczędzić żeby więcej w kieszeni zostało, trzeba przecież napchać te tłuste brzuchy.
sernik 2014-04-05 13:08
opinie klientów też mogą Ci co nieco podpowiedzieć. Skoro chwalą sobie obsługę artisa to znaczy, że trzeba znać się na swojej robocie
uwaga 2014-05-02 14:42
wyjazd do artisa był dobrym pomysłem na długi weekend. Choć ten ciągle trwa to jestem zadowolony
jhhd 2014-05-08 10:18
Przecież to forum o zarobkach, pracy w hotelu itp. Po co piszecie jak minął wam pobyt. Takie komentarze pisz na stronie hotelu, a nie tutaj. No chyba że takie opinie sam właściciel pisze żeby zatuszować trochę negatywne komentarze.
prawdomówny 2014-07-22 16:42
a kto? pewnie że właściciele. przecież nie mają i tak nic ciekawszego do roboty, więc siedzą bezczynnie na stołkach i piszą jaki to ich hotel wspaniały. wszystkie pozytywne opinie pisze córka prezesa albo jego synek, bo kto normalny, który przepracował tam kilka dni może w pozytywny sposób odnieść się do tego miejsca. szczególnie kiedy zobaczy wypłatę po miesiącu pracy.
lilka 2015-01-14 19:24
dlaczego prawdomówny uważasz że te opinie są pisane przez włascicieli? myslisz ze nie ma osob zadowolonych z pracy w hotelu? wazne to dla mnie bo dzis wyslalam cv i teraz czekam na odp.zwrotną- napisze mi ktoś co zrobić, a czego nie robić podczas spotkania kwalifikacyjnego? Jak dobrze się zaprezentować żeby nie popełnić faux pau? poza tym o zarobkach może ktos jeszcze wspomnieć??
tomasz 2015-03-26 13:07
na pewno właściciel ma jeszcze inne obowiązki oprócz tego żeby cały dzień siedziec i odpisywac na wasze komentarze. Dajcie znac jeszcze jak to wszystko wygląda, bo nie wiem czy iśc do tego holetu czy nie, wiem, że tak praca jest specyficzna, ale też z drugiej strony wydje mi się, że warto, bo dobra kasa z tego jest, no nie?
lalala 2016-05-11 10:23
Jestem osoba bez doświadczenia i dostałam umowe-zlecenie. Minusem było tylko ( 4h na próbe ktore nie były płatne )
lalala 2016-05-11 10:25
Jestem osoba bez doświadczenia i dostałam umowe-zlecenie. Minusem było tylko ( 4h na próbe ktore nie były płatne )
olllllllliii 2016-05-26 06:14
Oferty są moze nie na internecia ale wystarczy udac sie osobiscie i zapytać a z pewnoscia jesli interesuje Cie kelnerke, pomoc kuchenna jestes juz przyjeta o innych stanowischa mi nie wiadomoco jestem pewna ze zostawienie cv w recepcji nie bylo by zła opcja.
olllllllliii 2016-05-26 06:57
Oferty są moze nie na internecia ale wystarczy udac sie osobiscie i zapytać a z pewnoscia jesli interesuje Cie kelnerke, pomoc kuchenna jestes juz przyjeta o innych stanowischa mi nie wiadomoco jestem pewna ze zostawienie cv w recepcji nie bylo by zła opcja.
Alina 2016-07-10 19:24
@olllllllliii akurat ja jestem kelnerką, więc to praca dla mnie. A powiesz mi jakie tu są stawki, ile godzin się wyrabia, jaka umowa? Nie wiem, czy zmieniać pracę...
zawiedziony 2017-02-16 02:07
Jezeli chcesz pracowac na czarno za marne grosze to idealny pracodawce. Rotacja na restauracji, kuchni i recepcji jest straszna. Atmosfera koszmarna. Szefostwo powinno zadbac o pracownikow. Zamosc to male miasto i wkrotce zabraknie im rak do pracy. Wiekszosc pracownikow rezygnuje po ok 2 miesiacach
HA 2017-02-19 08:38
Szanowny Panie / Pani zawiedziona , nikt nie jest zatrudniony na " czarno " :) wszystkie umowy są umowami o pracę/ zlecenie co do rotacji to rzecz naturalna i nie ma Pan / Pani kompletnie wiedzy o tym :) większość osób które u Nas pracuje są z nami latami a nie miesiącami nie rozumiem tej złośliwości z Pana / Pani strony wynagrodzenie dla chcącego nic trudnego systemy prowizyjne i motywacyjne funkcjonują wystarczy chcieć ale widać ze Panu / Pani wykonywanie podstawowych obowiązków stwarzało problem wiec skoro nie potrafił się Pan/ Pani odnaleźć takie też odczucia mogły być do atmosfery :) praca w gastronomi nie jest dla każdego o ile pracował Pan / Pani u nas ponieważ mam wątpliwość :) odczucia indywidualne ! Powodzenia w dalszym rozwoju osobistym ! pozdrowienia HA.
1
Zostaw swoją opinię o ARTIS**** Hotel Zamość - Zamość
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ARTIS**** Hotel Zamość