brak logo

Job Partner Agencja Pracy Tymczasowej

Olesno

Opinie o Job Partner Agencja Pracy Tymczasowej

ktosiek 2011-05-19 16:04:47
ja planuje wyjechać w przyszłą niedziele :) jestem dobrej myśli mimo tych kilku negatywnych opinii. grunt to dobre nastawienie psychiczne i pozytywne myślenie hihi :p jedzie ktoś poprzez tą agencje w najbliższym czasie? mój rocznik kwalifikuje sie do pracy w ogrodnictwie ;) wpisujcie sie jakby co :)
Rixtel....... 2011-05-19 17:04:54
Wracając do mojej wcześniejszej wypowiedzi,oczywiście pracowałem w innych miejscach i oczywiście nie wszędzie jest tak jak w firmie TEBOZA nie odradzam nikomu pracy w Holandi ale tą firmę odradzam zdecydowanie.
asd 2011-05-19 21:07:17
KTOSIEK a do jakiej miejscowosci jedziesz?
1990 2011-06-02 11:00:40
hej ja rowniez myslę nad tą praca w ogrodnictwie. wiekszosc opin o agencji job partner na necie jest pozytywna, ale nawet te pojedyncze mnie niepokoja. jesli byl ktos na tych sadzonkach (roczniki 90, 91 i 92) czy cos takiego, to proszę, napiszcie co i jak i cz bardzo w uja nie robia! pozdrawiam!
Olo 89 2011-06-03 12:19:41
Jak masz dużo kasy do stracenia to jedź
anonim 2011-06-21 16:39:31
Hej! wyjeżdża może ktoś w tą niedziele do Holandii z firma job partner??bo ja najprawdopodobniej tak, i chciałam się dowiedzieć czy ktoś też jedzie ??
Hubsky 2011-06-23 14:55:16
Witam ja jestem rocznik 91 - Lubliniec i tak mysle czy sie do nich zgłosic,ale wtedy chcialbym wyjazd nie w ta niedziele a za tydzien,dokładnie po tym week. Mysle dalej bo tam te pare opini mnie przytkało,czytałem opinie z eena i tam jest spoooko ,z reszta kumple z tamtad tydz temu pojechali a jezdza juz od kilku lat, ale nie ma aktualnie pracy, no ale jak nie ma to znaczy ze zajete miejsca bo najwidoczniej dobra robota i warunki.
anonim 2011-06-26 15:46:38
Ja również mam zadzwonić w poniedziałek umówić się na wyjazd 3 lipca. Trochę się obawiam bo wyjeżdżam pierwszy raz i bez nikogo znajomego a w dodatku jeszcze kilka tych negatywnych opinii...mam nadzieje, że nie będzie żadnych problemów.
anonim 2011-06-26 19:23:35
DRONTEN tragedia mam 36 lat jestem osobą poważna isumienna.Byłam tam 3 tyg zarobiłam 320 e G
anonim 2011-06-26 19:30:12
przez trzy tyg miałam tylko 80 godz pracy.Wyszło 4 e na godz po odciągnięciu mieszkania i ubezpieczenia.praca nie dla ludzi którzy chcą zarobić
annodomino 2011-06-28 10:11:40
niestety rowniez musze odradzic. Bardzo slabe zarobki na poziomie 300e miesiecznie na czysto, takie pieniadze w polsce spokojnie mozna zarobic, bez wysilkow i wyrzeczen...
anonim 2011-07-01 10:54:17
więc jak tam jest?? część pozytywnych opinii część negatywnych, z czego zauważyłem to negatywy dają raczej kobiety, czy opłaca się wyjechać czy raczej wykorzystują ludzi??, sam mam zamiar jechać i trochę się teraz zastanawiam po tych kilku wypowiedziach, są wypłacalni czy raczej stawkę sami ustalają i płacą jak chcą, jakie warunki mieszkaniowe??
anonim 2011-07-03 16:36:46
mieszkanie-domki tzw bungalow na kempingu w lesie za 64 euro +6 e pralnia ubezpieczenie ok 20e podatek 30 procent .Ze stawki 8,64 zostaje 4 e na rękę ito nie jest młodzieżówka.do pracy możesz iść albo nie zależy od pogody i zapotrzebowania Ja w jednym tygodniu miałam 24 godz w drugim 45 a trzeci tragiczny 9 godz.jak wyżej napisałam po 3 tyg 300 na rękę .TO NIE PRACA W JEDNYM MIEJSCU bo np jeden dzień szklarnia póżniej pole a może i sprzątanie Rzucają jak mają zapotrzebowanie
Skwarka 2011-07-04 21:13:55
Czyli jednym słowem,wielka harówa za wielkie g..no.
1
Dawid SOP 2011-07-12 18:31:08
Marknesse (Stodoła) - Byłem tam 3 miechy Przeżyłem tam melanż życia :D Pozdro dla mieszkania nr 10 :D

Dronten - melanż
anonim 2011-08-01 21:27:02
Witam, pragnołbym wam przedstawić moją fatalną sytuacje do której doszło wraz z dniem wyjazdu do Holandii.
poprzez Biuro Jobpartner(ABOOST) a więc do sedna mieszkałem w miejscowości Genemuizen naprawde bardzo fajne warunki akurat na to nie mam prawa narzekać,domek super...
ale niestety jest problem z platnościami tłumacza sie tym ze nadal nie mam nr SOFI tzw BSN minelo juz 7 tyg i nadal go nie mam,a co za tym idzie nie mam pieniędzy za 190H
Pan z biura zapewnia mnie ze wszystko zalatwia zobaczymy co z tego wyjdzie osobą bez nr Sofi radze nie jechac to nie ma sensu...
Siema Luju 2011-08-09 14:14:02
Witam. kolega wyżej ma racje właśnie tak jest. też byłem w holandi w miejscowosci wezep 10 km od zwolle tez mieszkalismy na campingu z numerem sofi lipa malo godzin itd. A(usunięte przez moderatora). Pozdro dla ludzi z wezep i dronten oraz kordynatora (usunięte przez moderatora) hahaha :D
pati 2011-08-18 18:38:13
Witam wszystkich
Kto jedzie z firmy job partner z Olesna w niedziele do Dronten ?? Piszcie :-)
Alladin 2011-08-28 12:51:49


3 Wyjazdy zaliczone-oceniam pozytywnie,wszystko zgodne z umowa i zal mi takich co po dniu roboty stwierdzaja, ze od rodzicow wiecej kasy wyciagnac i nie szanuja sobie pracy.pamietajcie, ze nikt was prosil nie bedzie, zebyscie pracowali.pozdrowienia dla koordynatora (usunięte przez moderatora)do zobaczenia w nastepne wakacje
Martiii 2011-11-02 13:05:04
Hej wyjeżdza ktos z Was z tej firmy w weekend do pracy w Holandii do cebulek? pisać ;-)
1
życzliwa 2011-11-06 23:59:12
Witam.To prawda.(usunięte przez moderatora) wysyłają pracownika do Holandii i dalej się w ogóle nie interesują co dalej.Nie mają pojęcia,co się dzieje z nim za granicą . (usunięte przez moderatora) odłożyła słuchawkę,kiedy próbowałam wyjaśnic,jak wielkie nieporozumienie wyszło z wyjazdem mojego męża.Było to bezczelne!!!A przecież dzięki tym pracownikom mogą sami godnie życ i np.wyjeżdżac na wczasy.Mój mąż zaufał im i bardzo się zawiódł.Już nigdy nie skorzysta z usług tych ludzi.Szczerze nie polecam i odradzam!!!Nie dajcie się ludzie nabrac!
1
Ziomek 2011-11-07 17:36:22
Hmm no to szczerze patrząc na opinie innych ani jedno biuro w Polsce nie jest w stanie być FER . Ale czytają to myślę ze wolałbym im zaufać niż EUROPA BUSINESS CLUB bo Ci otóż ludzie życzą sobie za załatwienie pracy a jak na razie nie załatwiają ;p 200 Euro . Niech mi ktoś powie jak to wygląda sprawa z praca Robią tak jak inne formy ze dzwonią dzisiaj i spakuj sie za np. 8 godzin bo wyjeżdżasz czy są ustalone dni ?? Z góry Dzięki za info :) aaaa zapomniałbym 300 euro za miesiąc to w polsce idzie lepiej zarobić na (usunięte przez moderatora)
jogi45 2011-11-17 19:56:36
Mam pytanie ale serjo za pare dni chcę wyjechać z koleżanką i jak tam jest na tych wyjazdach do Holandi do Róż
franulka6 2011-11-17 19:58:43
Mam pytanie ale serjo za pare dni chcę wyjechać z koleżanką i jak tam jest na tych wyjazdach do Holandi do Róż
gość 2011-12-13 14:50:09
Mam pytanie do wszystkich, czy rocznik 62 ma szanse na wyjazd? Chcę się gdzies załapać i szukam ciekawej oferty. dziękuję za odpowiedź.
1
xyz 2011-12-14 14:36:28
Witam, wybiera sie ktoś może z Job Partner Oleśno do pracy na 18 grudnia.?
2
art-tek 2011-12-31 11:37:24
wszystko zgodnie z umowa podpisana w Polsce wiec wystawiam pozytyw i zamierzan znow wyjechac z tej agencji. Wczesniej pracowalem na terenie
Niemiec i z gory zakladalem, ze sie w pracy nie poobijam bo w Niemczech tez za darmo mi nikt mi pieniądzy nie dawał
patryk91 2012-01-12 23:49:29
witam wszystkich,wyjezdzalem juz przez to biuro i teraz znow tam wracam i nie moge powiedziec zlego slowa na to biuro,ale jak widze ludzia bardziej sie wydaje ze ze jada na wakacje niz do pracy to wlasnie psuja opinie i wystawiaja negatywy, ja od samego poczatku gdy tam wyjechalem mialem zapewniona dostateczna liczbe godzin, ajezeli ktos chce zarobic ii sie wykaze nie bedzie mial problemow, w ciagu tygodnia bylo nawet 60 godz pracowalem w yutphen ale trzeba sie wykazac a nie odrazu poddawac, wtedy nawet caly okres przepracujecie w jednym miejscu pracy, ja chwale osobiscie to biuro
Dawid 2012-01-17 22:31:11
Pytanie tyczy się osób które już tam były/są . Jak wygląda kwestia z prywatnymi samochodami . Mianowicie jade swoim samochodem i tutaj moje pytanie . Jak wygląda tam z parkingami. Np gdybym trafił na te domki to jest gdzie stanąć. Ewentualnie ile to kosztuje itd. Z Góry dzięki ;)
Anna 2012-04-21 12:44:24
Czy jest może do nich jakiś kontakt,bo pilnie poszukuje pracy bo jak narazie jestem w cieżkiej sytułacji finasowej.Z góry dziękuje.;)
Skwarek 2012-04-21 15:43:42
Jak masz kiepską sytuację to daj sobie siana bo się bardziej pogrążysz
ona 2012-06-25 14:36:06
jestem tego samego zdania !!![usunięte przez administratora] PO PROSTU, BO MŁODZI PRACUJĄ ZA 2,80 NA CZYSTO ,!!!DO TEGO BRAK PRACY , KTÓRA MIAŁA BYĆ NA PEWNO ALE ZA DOMKI SIE ODCIĄGA, MIMO ŻE WODA CIEPŁA TYLKO WIECZOREM , DO SKLEPÓW DALEKO I KOORYDYNATORKA STRASZY ,ŻE JEŚLI ZERWIESZ UMOWĘ TO NA CZARNA LISTĘ CIĘ DADZĄ.!!!! TO JEST NORMALNE ?! Praca po 2 dni w tyg. i nic na zastępstwo jak pada. JAK NIE CHCE CIE SAMI SIĘ WPAKOWAĆ W DŁUGI I SWOJE DZIECI TO DAJCIE SOBIE SPOKÓJ!!! JA JUŻ MAM NAUCZKĘ I ZRESZTĄ NIE TYLKO JA CHOCIAŻ PRACY FIZYCZNEJ SIE NIE BOJĘ, ALE MOŻE CI PAŃSTWO NIECH SAMI JADĄ ZOBACZYĆ JAK JEST I ZA ILE LUDZIE PRACUJĄ , A NIE ZACHWALAĆ COŚ JAK SIE G.... WIDZI I WIE.
Daniel 2012-11-09 09:59:28
Kompletne dno opłaty za wszystko co sie da jak nie trafisz na muchomory pod prysznicem jest git po odliczeniu wszystkiego placa 4e za godzine co daje jakies 16 zł
maniek 2012-11-12 19:42:41
Witam chciałem wysłać swe cv do tej firmy ale jak sobie obliczyłem ile mi zostanie z zarobionej kasy to lepiej wyjdę na kuroniu w kraju----LUDZIE PRZY DOBRYCH WIATRACH 220.58EURO TYGODNIOWO---JAK PISZĄ CO ODCIĄGAJĄ I ZA CO TO W GŁOWIE SIĘ NIEMIEŚCI CO TO ZA ZŁODZIEJ NAS POLAKÓW OKRADA JEGO DZIAD CHYBA W SS BYŁ----MAM NADZIEJE ŻE SIĘ JAKIEŚ CBŚ CZY TAM CBA WEZMIE -----NAPEWNO NASZ KRAJ ORA I OSZUKUJE------PO PROSTU NIEMA SŁÓW NA NICH-POZDRAWIAM WSZYSTKICH UCZCIWYCH POLAKÓW I TYCH CO CENIĄ SIĘ
SZANUJCIE SIE LUDZIE 2012-11-15 12:29:24
UBEZPIECZENIE 2.85 DZIENNIE,
ZAKWATEROWANIE 9.87 DZIENNIE
DOJAZD DO PRACDY 3 EURO DZIENNIE
POSILKI OBOWIAZKOWE 26.80 TYGODNIOWO

PRZELICZCIE SOBIE WSZYSTKO ZA MIESIAC PRACY DLA JOB PARTNER MUSICIE ODDAC 600 EURO Z WYPŁATY ZA WYMYSLNE OPLATY,UBEZPIECZENIE OK,ZAKWATEROWANIE YEZ,ALE ZA DOJAZD DO PRACY PŁACA IM FIRMY KTORE WAS ZATRUDNIAJA A ONI JESZCE OD WAS CHCA 3 EURO NA DZIEN.A TE POSIŁKI TO JUZ NA MAXA OSZUSTWO ,JELI PRACUJESZ W TAKICH WARUNKACH JAK ONI CHCA CZYLI MINUS 20 STOPNI TO PRACODAWCA MUSI ZAPEWNIC PRACOWNIKOWI JEDEN CIEPŁY POSIŁEK WE WŁASNYM ZAKRESIE ,ZA CO PONOSI KOSZTY CAŁKOWICIE SAM TAK NAKAZUJE HOLENDERSKIE PRAWO ,ZŁODZIEJSTWO I TO JUZ NA BESZCELA......
Prawdziwek 2012-11-27 15:24:13
Koszty jakie trzeba ponieść przy wieku 23 lata to 19,4 euro dziennie, przy zarobku 70,8 euro brutto/dziennie.
Tygodniowo odliczają sobie łącznie 132,83 Euro
Tygodniowo zarobimy (przy założeniu 8 godz pracy dziennie przez 6 dni)=424,8e BRUTTO ( na rękę 336 euro)
od 336 euro - 132,83euro( odliczyć koszt jaki sciaga pracodawca)=203 euro na ręke tygodniowo ( co daje około 820zł na rekę, przy obecnym kursie euro) Ale tylko przy założeniu, że będziemy pracować 48 godz.tyg., co po wpisach niektórych pracodawca nie jest w stanie zagwarantowac.
Tak więc w najlepszym wypadku zarobimy na czysto około 3000zł miesicznie. Ale jesli od tego odliczymy jeszcze pieniadze np. na jedzenie ( chyba musimy jesc cos poza 1 posiłkiem, który zapewnia pracodawca i kaze sobie za niego placic 3,83euro (za 1 posiłke).
Ferd 2013-02-21 10:55:40
Kolego, tylko w tam- nie tak jak u nas- można za te pieniądze zawojować. Więc jak zostaje Ci te 400 jurków to raczej wymarzony układ. 1,600 plnów miesięcznie. Innymi słowy w dwa miesiące zarabiasz na jeden bogaty miesiąc w polsce.
Ferd 2013-02-21 10:58:54
[usunięte przez administratora]. Zgodnie z logiką niektórych osób, pracuję za złoty dwadzieścia (1,2 zł) na godzinę. Ale w Polsce jest wyzysk.
manka 2013-03-26 23:38:33
Oni organizują i odciągają od zarobków wyjazd z Polski czy na własną ręke trzeba załatwiać ?
order 2013-04-16 09:52:19
To wszystko prawda...agencja Job Partner to kłamcy do potęgi.
Obiecują złote góry...a okazuje sie że partner w Holandii to dopiero [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko płatne...mega kary za wszystko... Ludzie odradzam.
Job Partner jak i agencja Mondial Uitzend w ND to para wyśmienitych manipulatorów i kłamców...
pa 2013-05-08 14:44:38
Ferd - 2013-02-21 10:55:40

Kolego, tylko w tam- nie tak jak u nas- można za te pieniądze zawojować. Więc jak zostaje Ci te 400 jurków to raczej wymarzony układ. 1,600 plnów miesięcznie. Innymi słowy w dwa miesiące zarabiasz na jeden bogaty miesiąc w polsce.
Witam co do pracy w Mondial utizend, mam ponad 23 lata to tak przy 42 godzinach w tygodniu wychodziło mi tak:
413 euro brutto (razem z wakacyjnym)
po odjęciu wszytkich kosztów i podatku wychodzi na rękę magiczne 201.25 euro. tyle zarobiłem przykładowo w styczniu w tym roku, potem jakieś opłaty się pozmnijszały ale i tak szału nie było. Pragnę zauważyć że stawka brutto wynosi 8.93 przy 38 godzinnym tygodniu pracy a nadgodziny są płatne 125 procent. Generalnie opłaty są maskryczne bo każą płacić 26.80 tygodniowo za paskudne obiady czy chcesz czy nie i wprwadzili opłatę klimatyczną, 6.25 euro na tydzień. Czyli tak nie ważne ile zarobisz musisz im oddać jeszcze 70 za domek plus 19 ubezpiecznie plus 6 euro za dojazdy razem okło 130 euro.
1
sdxxxxxx 2015-01-14 20:51:26
interesuje mnie jeszcze sprawa związana z rekrutacją, tzn.w jaki sposób poszukują nowych pracowników i jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna,która jest dla wielu osób ogromnym stresem i sytuacją porównywaną do najgorszych egzaminów szkolnych? jaka jest atmosfera pomiedzy pracodawca a pracownikiem z gory dziekuje za odpowiedz
sylwek 2015-02-13 10:51:37
witamPracuje przez ta agencje faktycznie w prowadzaja w bład ludzi i umowa nie jest fer dla ludz. Tylko dla nich i nic wiecej. kary ktore wypisuja w umowie sa kolosalne wysokie.Trzy miesieczna pensje sie paci za to ze przejdziesz do konkurencji.A czas pracy nie jest taki jak mowia na spotkaniach.Uwazajcie na ta agencje partner.Dobrze ze konczy mi sie umowa w tym miesiacu nie wiem czy bym wytrzymał z ta agencja!
ylwek 2015-04-03 17:23:35
witam!to prawda kłamcy i oszukuja i na nasz koszt wyjezdzaja na wczasy. nie wieda ile wynosi netto na reke wplaty robia po terminie jak mowili.
koala 2015-09-16 06:20:16
Witam,

Czy ktoś korzystał z ofert agencji Tiger Job np: jako pracownik wózka i jak ta współpraca się układała.
Petru 2015-12-04 12:45:18
Nie polecam tej Agencji pracy,na rekrutacji cud miód i orzeszki aż się wierzyć nie chcę tak wszystko super.Sytuacja się zmienia diametralnie gdy tylko podpiszemy umowę i znajdziemy się w de...Ciężki kontakt z agencją,gburowate podejście do pracownika,człowieka za nic mają,szef firmy bo tak się każe nazywać pewien pan :) gdy dzwoni się do niego a ów pan jest zajęty bądź nie chce odebrać w telefonie usłyszymy pocztę cytuję "jeżeli masz dobrą wiadomość nagraj się oddzwonię jeżeli złą najlepiej rozłącz się" :) który normalny człowiek ma coś takiego nagrane...Tiger oferuję pracę jedynie na polskich warunkach z wypłatami jest różnie (za im większego kretyna Cię uznają tym mniej będą Ci płacić)Przy podpisaniu umowy zwróćcie szczególną uwagę na kary umowne,umowa jest tak skonstruowana że pracodawca jest w stanie zabrać Ci miesięczne wynagrodzenie.Osobiście nie polecam tej Agencji (za te same pieniążki można pracować na niemieckiej umowie)na obecne czasy jest tego tyle kochani że to my mamy prawo wyboru ludzi z którymi będziemy współpracować,Ci"Państwo" z pewnością do nich nie należą...
Petru 2015-12-06 14:09:24
Przepraszam wcześniejszy mój wpis dotyczy Agencji Pracy Tiger Job Tarnowskie góry.
kami] 2016-05-20 22:27:17
o jakich podwyżkach konkretnie mówisz i na jakich stanowiskach?
Mirka 2016-11-16 14:21:05
ja w przyszłym tygodniu wyjeżdżam do Niemiec, szczerze mówiąc długo się zastanawiałam, ale bardzo mnie przekonał dobry kontakt z firmą , która organizuje wyjazd. bardzo rzetelnie podchodzą do zadania. mówię tutaj o InterJob. Jestem pewna, że wszystko pójdzie błyskawicznie !
MARIUSZ 2016-12-02 20:31:55
pamietAJCIE TYLKO NIE PRACOMANIA!!!! KASĘ WAM ZABIORĄ ZERO DOCHODÓW ! ROZBÓJ W BIAŁY DZIEŃ
Zostaw swoją opinię o Job Partner Agencja Pracy Tymczasowej - Olesno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Partner Agencja Pracy Tymczasowej