logo Mondial Assistance Sp. z o.o.

Mondial Assistance Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Mondial Assistance Sp. z o.o.

Xyz 2017-02-03 07:59
Do tej pory wchodziłem na forum z zainteresowaniem. Nawet coś tam pisałem od czasu do czasu.Czasem ktoś przegial ale czasem ktoś napisał coś merytorycznego i miałem nadzieję że może jednak coś się zmieni. Powyższe 2 komentarze to jednak tzw samozaoranie. Po czymś takim będą nas traktować jak bandę troli co to nawet wzajemnie nie potrafi się szanować. Może od razu rozpiszemy cała listę pracowników i będziemy się obrzucac wzajemnie g... Żałosne. Bawcie się dalej sami. Ciao.
7
bugatti 2017-02-03 10:30
bo nie potrafimy! wspomniane wyżej sytuacje nie są wymyślone więc nie ma się co obrażać i wypisywać z dyskusji bo to trochę zaklinanie rzeczywistości!
2
elemele 2017-02-07 08:23
O faktycznie personalnie poleciało i poziom sięgnął rynsztoka. Siedzi jeden z drugą i trzecią i smęci, a to ze gratisowy pakiet medyczny full wypas za drogi, a to ze darmowe ubezpieczenie nie takie, a to, że nadgodziny uczciwie płatne. Że też nikt nie marudzi, że mleko do kawy złe, bo powinno być sojowe, a jest zwykłe i jeszcze nie przynoszoną tej kawy do biurka na pierdnięcie tylko trzeba iść do kuchni i ekspres obsłużyć. Opary absurdu przesłoniły horyzont. Sami sobie to bagienko tworzycie, jeśli tak ze sobą gadacie normalnie. Idzie umawiać prezentacje pościeli z owczej wełny, ciągnąć paleciaki albo składać Tiszerty po klientach.
5
gruby_zawiadowca 2017-02-07 09:07
No wiecie co....po prostu TRUDNE SPRAWY. Co ponieķtórzy nadawaliby się do serialu z kategorii tych miałkich tasiemców (już widzę tytuł: "Na słuchawkach") Widzę ich jak siedzą przed kamerą i z odpowiednią dla takich produkcji intonacją wylewają swoje żale (bo owoce trzeba kupowac....jprdl serio?!?). Do tego insynuowanie, że ktoś z kimś sypia - wylewanie takich wiader pomyj na współpracowników - ba - kolegów i koleżanki z pracy. To jest zwykłe (usunięte przez administratora) Nazwijmy to po imieniu. Mam nadzieję, że sfrustrowani "obrabiacze dup" zostaną namierzeni i z odpowiednim paragrafem wypieprzeni dyscyplinarnie z pracy. Wolność słowa wolnością ale to co się tu wyrabia ... w głowie się nie mieści, żeby trzy czy cztery osoby robiły taki ferment narzekając dosłownie na wszystko o_O Nie pozdrawiam zadymiarzy.
3
TrudneSprawy 2017-02-07 17:02
Przypominam że mleko w kuchni to nie mleko, tylko pseudo mleko UHT xD
2
Key 2017-02-07 20:31
Pracuję na medycznej zagranicznej i jestem lekko zdziwiony powyższymi . Kwestie pensji pominę, każdy się na jakąś godził podpisując umowę. Jeżeli chodzi o ilość obowiązków(tez mamy sezon) to każdy nawet średnio ogarnięty przy odpowiedniej organizacji pracy umie sobie je poukładać zgodnie z priorytetami. No ale jak ktoś lubi się zatabaczyć pierdołami, które zajmują parę chwil to niech nie narzeka na nawarstwianie się spraw. Praca ogólnie ok, raczej no stres, jeśli się podchodzi z dystansem. Nie zauważyłem też jakichś spięć na linii pracownik szeregowy - lider, wręcz odwrotnie, raczej pomocni i wyrozumiali.
4
Box 2017-02-07 23:51
Cała dyskusja tutaj tyczy się głównie motoryzacyjnej i chociaż nie sposób się nie zgodzić z wieloma faktami to sposób, w jaki jest to przedstawiane, budzi niesmak.
Sroll 2017-02-13 23:57
Dobry Wieczór Państwu.
Sytuacja trochę jak w okopie, każdy się boi wychylić czy przypadkiem zaraz nie oberwie.
A co do wpisów powyżej to powiem tak, jak dla mnie wpisy @Strajk @Nowy mówiąc krótko zgasiły światło. Przy tych dwóch wpisach to moje wcześniejsze wpisy to poezja, miód na uszy. Zdziwienie po tych dwóch wpisach było nie mniejsze jak po zamachach z 11 września..., ale MA stanął w obronie pracowników! Nie ma to tamto! Tylko że tak stanęli że nawet jeśli ktoś nie wiedział o dyskusji jaka tutaj się toczy to po interwencji włodarzy MA na pewno już cała firma wie.
Muszę zareagować na jeden z powyższych wpisów odnośnie opieki medycznej! Zapamiętaj jedno! Ta opieka nie jest darmowa! Za tą opiekę każdy płaci sam! Ludzie skoro ktoś za coś płaci to jak to może być darmowe?!
A co do wpisu niby kogoś z medycznej... to albo ta osoba pracuje w MA mówiąc kolokwialnie jeden dzień z dzisiejszym, albo właśnie została wzbudzona z hibernacji po 2 latach, bo chyba każdy wie co się działo na V pięterze całkiem niedawno, rotacja osiągnęła takie tempo że aż ciężko to opisać, ale kto pracował w tamtym okresie ten wie jak było.
Ogólnie jakim pracodawcą jest MA każdy wie, opini pochlebnych jest bardzo mało..., przypadek??? Nie sądzę.
A Tym czasem ferie, w Warszawie jakby luźnej, ale słuchawy na platformie czerwone, ale musimy to przetrwać!
Ps. ciekawe czy z okazji jutrzejszego dnia zostanie wpuszczona nowa atmosfera walentynkowa...
A teraz dobrej nocy.
Wasz/a Sroll
1
Xantypa 2017-02-14 22:45
@Srollu
Tak to już jest w kraju, że jak coś dostajesz to płacisz od tego podatek. Jak wygrasz w totka to tez płacisz podatek. Co więcej, jak zamówisz pakiet rodzinny to jeszcze więcej podatku zapłacisz, bo on droższy. Zajrzyj na pasek do wypłaty i nie przynudzaj więcej, albo weź melisę na sen ;-)
1
Rusalaa 2017-02-15 10:04
@Sroll
Pracuję w tej firmie już jakiś czas, najpierw na platformie, teraz w innym dziale. Rozumiem że praca na platformie jest ciężka, często stresująca a z wynagrodzenia mało kto jest zadowolony (ale to akurat działa w każdym dziale - zawsze człowiek chce więcej niż obecnie dostaje) ale w twoim ostatnim poście zawiało kłamstwem. Tak jak napisał Xantypa - w tym kraju nie ma nic za darmo bo nawet jak ci pracodawca coś da to musisz od tego zapłacić podatek.
Więc zapamiętaj to - ta opieka medyczna jest dla pracowników za darmo a podatek jaki należy od tego zapłacić to nie wina pracodawcy tylko naszego złodziejskiego państwa, które nigdy nie dopuści żebyś coś miał za darmo.
Wg mnie ilość benefitów jaką daje firma trudno określić inaczej jak bogaty pakiet socjalny: co miesiąc doładowanie karty żywieniowej, ubezpieczenie Allianz Rodzina (za darmo), pakiet medyczny (za darmo także dla rodziny a nie tylko dla pracownika co jak można zauważyć na rynku pracy nie jest takie oczywiste), bony na Boże Narodzenie (całkiem pokaźna suma a nie jakieś marne grosze), dodatkowe premie za wykonanie postawionych celów, języki 2x60 minut tygodniowo za darmo. Ktoś tu pisał jakie to niesprawiedliwe że jak się zdecydował na chodzenie na język to mu każą w dzień wolny przyjść do pracy na te 60 minut a jak za często go nie ma to po roku musi zapłacić za język 300 czy 350zł (żadna firma nie ma raczej ochoty płacić pracownikowi za naukę a ten łaskawie przyjdzie na opłacone już zajęcia albo nie). Ludzie czy wy w ogóle czytacie co piszecie. Nie podoba ci się to idź i weź na mieście kurs angielskiego za 1200zł za pół roku i wówczas możesz nie chodzić kiedy tylko chcesz ale skoro już wydałeś na kurs to pójdziesz bo to w końcu twoja kasa.
Jeszcze raz zaznaczam że nie mówię że na platformach wszystko jest ok ale bądźcie choć trochę uczciwi i nie piszcie totalnych bzdur bo mając porównanie z kilkoma innymi firmami mogę śmiało powiedzieć że mało która firma daje takie warunki pracy jak Mondial/AWP a kluczowym argumentem niech będzie że ta firma z zasady zatrudnia wszystkich na umowę o pracę a nie na jakichś "śmieciówkach" ale o tym tutaj mało kto wspomina.
4
Sroll 2017-02-15 18:06
Proponuję zajrzeć do Słownika Języka Polskiego,może tam definicja wyrażenia "za darmo" będzie dla Was bardziej klarowna, bo jak dla mnie i 99% społeczeństwa za darmo = 0 zł
Jeśli byśmy słuchali tylko głosów w mondialu to na pewno pakiet socjalny wydaje się być najlepszy nie tylko w kraju ale i na świecie! Problem pojawia się jak posłuchamy osób które pracują w innych firmach, a wtedy nawet te "darmowe" pakiety są tańsze niż w mondialu.
Co do atmosfery na platformie to wystarczy poczytać trochę to forum. Czy uważacie że jeśli byłoby tak cudownie w ma to ludzie by coś tutaj pisali? Oczywiście że nie! Komentarze pojawią się tylko jak jest źle!
Może przypomnijmy sobie fale poleceń służbowych? Masz ktoś komuś znowu odmówi urlopu na żądanie? A może jedynym argumenten będzie znowu powiedzenie nie bo nie?
A urlopy na 2020 już zaplanowane? Bo o normalnym urlopie w 2017 to już dawno można zapomnieć! Mylę się?
Jeżeli chodzi o obłude to są nią tylko wpisy wybielające ma.
5
Resentyment 2017-02-15 20:34
Cześć,
Przez tą pracę nie jestem już wolnym człowiekiem. W domu wszyscy wiedzą że, że mnie w firmie wydoili ;(
Pozdrawiam wszystkich resentymentalnie, nie dajmy się!
Jutro czeka nas lepsze jutro :)


2
bugatti 2017-02-16 13:40
"Jeszcze raz zaznaczam że nie mówię że na platformach wszystko jest ok ale bądźcie choć trochę uczciwi i nie piszcie totalnych bzdur bo mając porównanie z kilkoma innymi firmami mogę śmiało powiedzieć że mało która firma daje takie warunki pracy jak Mondial/AWP"

o to to! W mało której innej firmie jest tak marnie....

2
Lol 2017-02-16 19:21
Albo malo kto jest tak marny, zeby siedziec chociaz mu sie nie podoba ;-)
3
Rusalaa 2017-02-17 15:36
Jakim trzeba być człowiekiem żeby pisać "W mało której innej firmie jest tak marnie..." i dalej w niej siedzieć. Zrób coś człowieku dla siebie i dla nas wszystkich i zmień tą robotę. W Warszawie i okolicy są setki innych firm - na pewno w którejś się odnajdziesz. Przy takim podejściu choćby firma na głowie stanęła to ty i tak będziesz niezadowolony więc szkoda tu marnować życie.
1
Resentyment 2017-02-17 18:23
'Bugatti – francuska marka ekskluzywnych samochodów,..'. Źródło, Wikipedia.
Za niskie zarobki! No i wszystko w temacie.
bugatti 2017-02-17 19:38
Bycie człowiekiem nie jest tożsame z byciem pracownikiem a to kiedyś była dyskusja dotycząca miejsca pracy. Peace!
1
Resentyment 2017-02-17 20:06
Skąd ta wnikliwa dedukcja?
Peace & love<3
Niedorzeczny serial 2017-02-18 23:49
Ojej, nie ma Srolla od 3 dni. Albo sie zwolnił albo zaczął wreszczie pracować miast pisać na nockach... Albo teź Mondial rzadziej zleca noce albo jeszcze urlop na ferie jednak jest moźliwy... Zostaje smęcenie Bugattiego, ktorego nie stać na Bugatti....

3
grrrr 2017-02-20 00:28
platforma medyczna zagraniczna - jak oceniacie? atmosfera w grupie jest ok?
2
mewa 2017-02-27 09:32
OK - atmosfera OK, szefostwo pozytywne. Zdarzają się nadgodziny ale płatne, jak ekipa się pochoruje. Praca ciekawa. Można się nauczyć i robić ciekawe rzeczy
1
bleble 2017-03-24 11:19
No no widzę, że parę postów zostało pokasowanych (tak lekko licząc to ze 20 będzie) - ciekawe czemu, aż tak bolały złe opinie?
2
Mogę nie być anonimowy:-) 2017-03-28 13:48
Cześć, pracowałem w Mondial kilka lat temu, najpierw na moto, później w innym dziale. Jak na pierwszą pracę nie było tragedii, pensja ze 2 kola dla studenta to nie jest za wiele ale lepsze to niż nic. Podnieśli nam później ten współczynnik otwartych dziennie spraw z 15 na 19 o ile dobrze pamiętam i dla większości skończyły się premie:-)
Po 2 latach pracy nie można było liczyć na sensowne podwyżki za uczciwą pracę i czas stażu. Szkoda, bo tak się dobrego zespołu nie buduje.
W całej firmie jedna rzecz mi się nie podobała, zwalnianie nie pasujących pracowników na zasadzie masz tu dwa kwity do wyboru, podpisuj albo jeden albo drugi, nie możesz się zastanowić masz podjąć decyzję od razu. To nie jest zgodne z kodeksem pracy drodzy wladczy w Mondialu i nigdy nie będzie, jeśli ktoś uważa że oczerniam firmę proszę bardzo możemy się spotkać w sądzie pracy:-) Niektórzy kierownicy są bardzo niekompetentni jeśli chodzi o zarządzanie zespołem. Trochę ludzi po znajomości za dobre pieniędze.
Słyszałem, że sv którzy są po stronie ludzi też już tam nie pracują po wielu latach dobrej roboty, pozdrawiam Piotrus:-) na dobre Ci wyjdzie. Z mojej ekipy sprzed kilku lat zostało z 5 osób może 8 i nie wszyscy na moto. Ludzi z mojego późniejszego działu zwalnianio w taki sposób że pozostało się tylko śmiać, ale to wina chorego podejścia hr i dyrektorów. Gdyby mi ktoś dziś zaproponował powrot za 3x takie pieniądze jak teraz zarabiam to na pewno bym nie wrócił.
2
Natalia 2017-07-20 06:54
@mogę nie być anonimowy ale jakie "kwity" masz dokładniej na myśli? Czy opisujesz sytuacje, która przytrafiła się tobie osobiście?
Gżegżółka 2017-07-24 00:37
pracowalam swego czesu na moto... Ta firma to paskudni ludzie, bez uprzedzenia bez niczego, wezwali mnie na dywanik i podali dwie umowy o zwolnieniu do podpisania. Jedna natychmiast, druga z tygodniowym (sic!) wypowiedzeniem z winy pracownika. Jakiej k*rwa winy. Nic negatywnego nie zrobilam, zero wytlumaczenia, rano bylam jeszcze w pracy a po poludniu nara... I to ma byc normalna firma- chyba nie!
Haker 2017-08-01 15:12
Krzysiu, kaszkietu zapomniałeś ;*
5
Natalia 2017-08-12 15:13
@Gżegżółka podpisałaś w takim razie te dokumenty? Miałaś prawo odmówić podpisania tego papieru. Jaki finał miała cała ta sytuacja? Czy ktoś z pracowników Mondial Assistance Sp. z o.o. znalazł się w podobnej sytuacji?
kszysiu 2017-08-17 18:53
To nie ja, you dumbshit
Słyszałem, że jakieś dramy się odpierdalają. Nudne i smutne życie, moi mili, pisać głupoty, które przeczytają tak naprawdę tylko wasi koleżkowie i będziecie mieć 5 sekund śmieszków w pracy O ALE NAPISAEM. Zarówno bojownicy mundiala jak i agresorzy niezadowoleni z tego, że low skillowa praca daje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pieniądze.
1
kszysió 2017-08-17 19:06
Niemniej, dobrze znać prawdziwą opinię współpracowników i jak lekko przychodzi się nią dzielić
A jak napiszę, że oesus [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak na dwie umowy pracuję i płacą mi marne grosze, albo za znajomość dwóch języków mam nędzną stówę, to też mnie zidentyfikujesz z jakąś osobą? Orły dedukcji i kordialności.
Myślałem, że jestem przegrywem, jak mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale okazuje się, że byłem w błędzie xD
1
Zazula 2017-08-22 14:21
Za picie to chyba nie miał wyjścia i podpisał...
1
Natalia 2017-08-22 16:11
@Zazula czyli spożywanie alkoholu w miejscu pracy było powodem zwolnienia? To praktycznie w każdym miejscu pracy sytuacja bardzo niepożądana. Wielu pracodawców w takiej sytuacji zachowuje się podobnie.
1
UlubionaERV 2017-08-23 12:16
Toć to nie o niego chodzi, Gżegżółka to inna osoba :D
Paramedic 2017-08-24 16:56
Nie rozumiem wiekszosci tych postow: bluzgi, niekonkretne pretensje, pomówienia, przerosniete plotki i agresja.... Wkurza mnie to.

Pracuje w MA od kilku miesiecy. Zespol fajny, atmosfera tez, zasady jasne. Kasa przejrzysta - choć moglabyb byc wieksza. Moje 3300 po okresie probnym i karta jednak ujdzie. Premia jest i wiem co mam robic zeby byla. Sporo sie nauczylam, troche inaczej patrze na rynek i na zycie. Pewnie nie bede tu zawsze ale jeszcze rok- poltora otworzy mi zaplanowane drzwi. Moze zdarzaja sie momenty spinki i fali ruchu, ale to norma w kazdej firmie. A tu placa za nadgodzine...
Zastanawiam sie czy trzeba tu tylko takie kwasy i hejty trzeba czytac. W koncu jest ze 300 innych osob ktore z jakiegos powodu w tej firmie siedza ...
3
Gustlik 2017-08-24 23:30
No jakiś głos rozsądku. Zatrudniają nam kolegów i koleżanki na pierwszą pracę, co jeszcze nie wiedzą jak wygląda korpo, premia uznaniowa i wyścig szczurów i płaczą, że targety nierealne chociaż wiecznie siedzą na pracach dodatkowych i fejsa czytają.
1
ferr 2017-08-28 17:16
Dołączam - Jest OK. Praca ciekawa i odpowiedzialna, chociaż z biegiem czasu staje się nieco rutynowa. Klienci za to nie są rutynowi ;-) Zdarzają się natomiast braki planningowe, a innym razem nadmierna obsada.



Natalia 2017-08-30 17:02
@Paramedic a na jakim stanowisku w firmie pracujesz? Możesz napisać coś więcej - czy firma oferuje swoim pracownikom jeszcze inne benefity pozapłacowe, a może funkcjonuje pakiet socjalny?
Paramedic 2017-08-31 10:19
Pracuje jako młodszy specjalista ds. assistance (medycyna zagraniczna). Jest spory pakiet pakiet opłacany przez firmę: Luxmed, ubezpieczenie NNW/życie, karta kanapkowa, wczasy pod gruszą, benefity z portalu. Zasady jasne, wszystko w regulaminach. I podtrzymuję oczywiście co napisałam i co mogę porównać do innych pracodawców z przeszłości.
Ktokto 2017-08-31 21:46
Ja pracuję na Moto ubezpieczenia. Nie wiem jak było wcześniej bo pracuje 2 miesiące. Dla mnie jest ok. Może nie jest to pracą marzeń bo niestety kontakt z klientem to ciężki kawałek chleba ale poza tym to ciężko na coś narzekać. Uczciwe zasady , różne dodatki do pensji, pośmiać się można bo ludzie fajni i wyluzowani nawet przełożeni. Nie na całe życie robota ale chodzę tam bez bólu.
2
Ja 2017-09-05 15:43
Pani na linii z tej firmy mialam wrazenie, ze pracuje za kare. Przykre to bardzo. A pracuje za moje pieniadze, wiec prosze troche bardziej uprzejmie
Natalia 2017-09-09 11:24
@Paramedic, bardzo dziękuję za odpowiedź. Gwarancja dość bogatego pakietu socjalnego jest sporą motywacją dla osób poszukujących pracy, A teraz w Mondial Assistance jest parę ofert pracy do rozważenia. Skoro znane są już warunki pracy, to pozostaje pytanie o proces rekrutacyjny?
Frodo 2017-09-10 20:18
Zadzwoń, napisz maila, wyślij cv i dowiesz się. Miła Pani z HR Cię poinformuje.
1
Natalia 2017-09-25 19:24
@Frodo oczywiście - jest to jedno z rozwiązań, lecz nadal jest to oficjalna informacja. To bardzo ważne dla osób, które szukają pracy, aby docierały do takich osób informacje od pracowników firmy - te sprawdzone w praktyce. Może więc ktoś odnieść się do mojego pytania o proces rekrutacyjny?
Barszczu 2017-09-26 07:31
Wygląda to tak, idziesz na 1 spotkanie rekrutacyjne (jest to jedno i ew. Ostatnie) na rozmowie wypytują Cię o to o co zazwyczaj wypytuje się na rozmowach rekrutacyjnych. Jeżeli aplikujesz na stanowisko z językiem obcym, będziesz musiała małą chwilę porozmawiać z rekruterką/rekruterem w tym, że języku obcym.
Jak wszystko będzie ok lub nie ok to i tak dostaniesz informację zwrotną telefoniczną czy chcą Cię przyjąć czy nie.
Następnie przychodzisz na 1 dzień szkoleń na których podpisujesz umowę na 3 miesięczny okres próbny, oczywiście umowa o pracę (chyba, że w ogłoszeniu było co innego).
Przez te 3 msc. Pracujesz pod okiem osób które szkolą. Po tych 3 msc. Masz do zrobienia egzamin(przynajmniej tak na moto było) 4-5 pytań otwartych z obsługi z możliwością posiłkowania się bazą wiedzy. (przynajmniej tak było jak ja pracowałem ok 1,5 roku temu.) I co i na podstawie tego egzaminu i ogólnej oceny Twojego lidera jest decyzja o przedłużeniu.

Mam nadzieję, że pomogłem.
Pozdrawiam zespół moto :)
2
graba 2017-10-11 10:20
Pracuje lekko ponad rok ale dziwią mnie niektóre opinie
Praca jak praca i nie ma co za bardzo narzekać
Jedyne minusy to niskie premie, głąby w pracy które myślą ze to wyścig szczurów i starają się ściemniać i do tego jest kilku liderów którzy nie są w stanie taczki dobrze poprowadzić a co dopiero zespołu i każdy z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i moto wie o kogo chodzi.

Ale takie rzeczy zdarzają się wszędzie wiec ogólnie oceniam pracodawcę pozytywnie.
1
mash 2017-10-11 10:44
krzysió przecież sam pijesz w pracy wiec zajmij się sobą a nie oczerniasz innych
bo w końcu i ty dostaniesz dyscyplinarkę
3
graba 2017-10-11 11:06
zostaw masha on ma jakaś depresje czy coś wiec nie gnęb go
Choc w sumie jako lider musi być twardy i skuteczny a nie ciagle zmulony
janusz 2017-10-11 13:37
zajmij się sobą a nie pouczaniem innych
graba 2017-10-11 13:46
koleś wrzuć na luz wez sie za robotę a nie zajmujesz oczernianiem innych
18.88 2017-10-19 20:53
https://www.gumtree.pl/a-call-center/torun/mlodszy-specjalista-ds-assistance/1002131674410910871791709

Mam 1 pytanie? Czy jest szansa na połączenie studiów i pracy?
Bo z forum widzę że zespół ciekawy czyli jak wszędzie debile narzekacze i jajcarze
Moto 2017-10-20 11:18
Można połączyć studia i pracę, umowę masz albo zlecenie albo o pracę. Sam o tym decydujesz. Jest sporo osób które studiują dziennie i zaocznie (sam należę do tych drugich) i można spokojnie to pogodzić. W przypadku zlecenia sam decydujesz kiedy możesz przyjść, miesiąc wcześniej dajesz info do przełożonego kiedy możesz i oni ci to dostosowują. Minimum jest do przepracowania 40h/mc ale nie jestem pewien czy na pewno (ja pracuje na umowie o pracę więc się tym nie interesowałem aż tak). Górnego limitu chyba nie ma. Pracuję tu ponad rok, bywa różnie jeśli chodzi o nadmiar pracy ale na atmosferę nie narzekam. Wszystko bez spiny, na luzie a jak ktoś ma problemy to najczęściej on sam jest tego winny. Jak jesteś w porządku to i dla ciebie przełożeni są okej. A kwestia pieniędzy, to sprawa indywidualna, dla jednych to dużo dla innych mało. W Polsce nikomu nie dogodzisz. Masz czarno na białym stawkę za godzinę pracy, nh są płatne dodatkowo i tu zależy od dnia bo niedziele i święta są dodatkowo premiowane. Benefity są, ja korzystam i nie narzekam. Nic przed tobą nie kryją, więc po podpisaniu umowy nie jesteś rozczarowany. Jeśli kasa ci odpowiada to zapraszamy.

P.S: Dla wszystkich lamentujących jak tu źle i nie dobrze. Sam/sama przyszłaś do pracy, nikt cię tu na siłę nie ciągnął. Nikt nie przystawiał pistoletu do głowy krzycząc "Podpisz umowę". Jesteście dorośli więc chyba potraficie przeliczyć stawkę godzinową i wiecie czy kasa odpowiada czy nie. Sam uważam, że fajnie by było zarabiać jeszcze więcej ale przychodząc tu zrobiłem to w pełni świadomie, godząc się na warunki, które są zapisane w umowie.
1
Zostaw swoją opinię o Mondial Assistance Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mondial Assistance Sp. z o.o.