brak logo

Mondial Assistance Sp. z o. o.

Warszawa

Opinie o Mondial Assistance Sp. z o. o.

Sroll 2016-10-12 19:05:11
Cofam wszystko co powiedziałem do tej pory, po prostu nie wiem co mam robić w wolnym czasie więc piszę na forum. Chyba musze znaleźć sobie dziewczynę albo jakieś hobby.
takitam 2016-10-12 19:37:14
"Płaca na "dzień dobry". Jest mała, ale jakoś nikt nie wspomina, że pod koniec trzeciego miesiąca jest egzamin i można dostać podwyżkę (do 300 zł)" to wspaniale - dla nowych osób jest to motywacja ale dla tych, którzy już dłużej pracują to NIE - dlaczego? Ponieważ okazuje się, że nowa osoba po 3 m-cach może zarabiać tyle samo albo nawet więcej niż osoba pracują w firmie od roku czy więcej.
Znam parę przykładów gdzie nowy pracownik ma wyższą pensję od już doświadczonego pracownika.
Czy to jest w porządku?
żak 2016-10-12 19:41:11
Zgadza sie. W dodatku kierownictwo i zarząd zapomina ze starych pracownikow warto nagrodzić premia, ale wyższa niz 50 zł brutto.
Szefostwo mogłoby tez pomysleć o wyrównaniu płac, nikt z pracujących 4 czy 5 lat nie chce zarabiać mniej. Nic dziwnego, ze ludzie czuja sie oszukani i pominięci skoro nowi maja więcej i lepiej.
Sroll 2016-10-12 19:52:03
Widzę że ktoś się podszewka pod mój nick!
Tym bardziej wiadomo że to sprawka lidera który siedzi na zmianie, tylko ciekawe który taki mądry albo mądra... ale z drugiej strony to fajnie że lider siedzi przy biurku a nie znika nie wiadomo gdzie...
Pensja to śmiech na sali, cała praca to wstyd. Dlatego trzeba jak najszybciej ją zmienić czego każdemu życzę.
Jak widać mondial robi wszystko żeby się wybielić.
Pamiętajcie Sroll nigdy nie powie dobrego słowa o tej firmie!
1
szukam pracy 2016-10-12 20:00:15
hej, czy mogę prosić o rzeczową opinię bo nic nie rozumiem z tej dyskusji: czyli na poczatek 2500, a potem po 3 miesiącach jest szansa dostać podwyżkę do 300zł? Jaki dokładnie dają socjal? Jaką wartość ma ta karta żywieniowa? czy jest umowa o pracę czy zlecenie? Niby piszą, że o pracę ale juz byłam na kilku rozmowach gdzie niby obiecują w ogłoszeniu umowę, ą potem jednak zlecenie wciskają. Czy płacą na czas i czy płacą dodatkowo za pracę w świeta i na nocnych zmianach?
Spiskowiec 2016-10-12 20:04:17
Ja odszedłem z mundiala juz jakis czas temu i była to jedna z lepszych decyzji w moim życiu. I nawet juz pomijam kwestie finansowe bo to w mundialu jest poniżej krytyki, ale w nowej pracy zobaczyłem jak sie traktuje pracownika i docenia jego ciężka prace, podczas gdy w tym kolchozie najlepiej wytykać tylko błędy i mydlić oczy karta żywieniowa i innymi "benefitami" wspomnianymi powyżej. Podejscie do pracownika i wynagrodzenie w tej śmiesznej firemce jest żałosne i tyle.
Nie chcem ale muszem 2016-10-12 20:14:02
Nic dobrego nie powiesz? A niektórzy swoje żony w firmie poznali- to też zaliczasz do porażek związanych z Mondialem ;-)
Sroll 2016-10-12 20:30:50
Jeśli ktoś tam poznał żonę czy męża to super.
Lepiej w pracy niż na sympatii czy czymś innym.
Ale tutaj rozmawiamy o pracodawcy i relacjach pracodawca - pracownik, a nie pracownik - pracownik.
1
prawilny asesor 2016-10-12 20:40:01
Kiedyś stawka jak była mniejsza to była adekwatna do ilości zadań a teraz? Wymagają od Ciebie tyle co na stanowisku prezesa a zarabiasz mniej niz na kasie w Lidlu.
nowy 2016-10-12 20:54:00
na wejściu 2500, po 3 miesiacach 300 zł podwyzki/ umowa o pracę/ na karcie cos około 180 PLN + za noce, niedziele i święta płacą dodatkowo ale nie pamiętam teraz ile dokładnie/ za święta na pewno 100% stawki więc jest grupa osób, która chce przychodzić w świeta bo kasa większa/ do tego masz lux med + multi sport albo bony do kina itp/ są wczasy pod gruszą za urlop i co 2 lata dodatkowe 10 dni płatnego urlopu + premie co kwartał/ i jest jeszcze kawa, herbata i mleko za darmo- pewnie zaraz mnie ktoś wyśmieje ale w poprzedniej robocie musiałem to codziennie targać bo nawet nie było gdzie zostawić / jest tez opcja pracy zdalnej - dają ci laptopa i nie musisz przyjeżdzać do roboty więc można przyoszczędzić na dojazdach chociaż nie wiem czy to fajne- pewnie co kto lubi/ ogólnie jak dla mnie jest spoko/z przełożonymi tez idzie się dogadać/ pracuję niecały rok/ ludzie w robocie bardzo fajni
4
assistance znaczy pomoc? 2016-10-12 21:25:22
Panowie i Panie, pracownicy byli, przyszli i obecni. Sic! Dlaczego obecni wymienieni na końcu? Bo to oni najlepiej wiedza jak się pracuje w Mundial Assistance przyzwyczaili się już że do nich i o nich zawsze na końcu. Jednak to pracownik, skoro dyskusja powyżej toczy się na poziome platform assistance, platformy może przeczytać wiadomość, która dostaje na imienna pocztę ze stopka określająca miejsce korporacyjnej hierarchii, od XYZ, który jest „zawsze jego” i któremu ten na pożegnanie zawsze załącza ukłony. Uwaga! Coś dla zainteresowanych kariera na platformie motoryzacyjnej, poziomy w stopce mogą być trzy, kiedy Twoim głównym zadaniem jest odbieranie telefonów. Wracając, co się nie zgadza w uprzejmych wiadomościach od XYZ? Ukłony! Dlaczego? Bo w firmie, która zarządza, jego pracownicy nie szanują siebie nawzajem. Nie szanują tez klientów, którzy do nich dzwonią. Przejawy braku szacunku do klienta w filmie, która zadanie jest pomaganie innym? Liczą się cyfry, nie klienci, nie pracownicy. Nie ma się szacunku do ludzi, bo ludzie niewiele znaczą. Liczy się wynik. Nie urlop, nie zarobki, nie godne życie nie kompetencje, nie czas oczekiwania na polaczenie, nie doświadczenie, nie ilość dostępnych asesorów, nie dzieci, które utknęły w zepsutym aucie z rodzicami w lesie, nie poświęcenie, nie kierownik i nie lider. Styl zarzadzania ludźmi na platformie motoryzacyjnej to szaleństwo! Sic! Pogardzanie, wymuszanie, zastraszanie na każdym poziomie. Mocno nie przejrzyste zasady premiowania i zlecania obowiązków. Rozmowy liderów, szczebel pomiędzy panującym i nieomylnym zarządca platformy a osoba, która odbiera telefony, z pracownikiem mocna nadające się do odsłuchania w inspektoracie pracy. Czy pracując w miejscu, w którym panuje totalny braku szacunku można się czuć dobrze? Odpowiedz to ta rozmowa, co tez jest wynikiem mocno zakłamanych i oderwanych od rzeczywistych problemów rozmów fokusowych, których założeniem były takie dyskusje. Ciekawe, co pomyślałby XXX o swoich byłych już pracownikach, na których jego firma wywarła nienajlepsze wrażenie a którzy teraz „żyją ” i dyskutują właśnie w taki sposób. Ciekawe czy słałby ukłony do swoich podwładnych, którzy nie szanując swoich współpracowników powodują właśnie takie dyskusje w sieci?
Blablabla 2016-10-12 21:49:12
Poproszę o informację ilu pracowników wróciło? Bo ja kojarzę tylko 2 osoby które wróciły. Jeśli wróciło więcej osób to nie do działów assistance.
Żak 2016-10-12 22:06:32
Widzisz, niestety Mondial ma politykę, ze starzy idą w odstawke a młodym wchodzi sie tam, gdzie słońce nie dociera. Najpewniej z racji tego, ze starzy nie maja za bardzo jak (wręcz) wymusić premii a mlodym daje sie po to by zostali (gdyż dużo osob po 1, 2 dniach próbnych dni ucieka).
Nikt o zdrowych zmysłach z takimi wymaganiami nie chce robic za 1900 na rękę.
A i zabawne jest to, o czym wspomniał "Lider", ze po 3 miesiącach próbnych jest test, ktory decyduje o ewentualnej podwyżce. Czy to sa studia z assistance?! Kpina!

A co do powrotów do mondiala, tez kojarzę tylko dwa. Jeden to wręcz powrót do partnera, co by w tym samym budynku pracować - przykład zapoznania przyszłej zony/meza, skoro juz ktoś wcześniej wplótł wątek matrymonialny.
Właśnie się zastanawiam 2016-10-12 23:48:15
Super jak ktoś robi prywatne wycieczki do kogoś na forum pulicznym i jak wywala swoje osobiste frustracje argumentując, że to dla dobra ogółu.
Czy oprócz kawy i mleka dają u was popkorn?
Chętnie bym się u was zatrudnił i poobserwował to dalej z bliska, ale taki seans bez popkornu...
Właśnie się zastanawiam 2016-10-13 00:07:38
Sroll ,
to jest dla mnie zagadka. Pracujesz tam, martwisz się o los kolegów, teraz piszesz, że ludzie nie mogą pracować jak ludzie, bo grafik jest źle układany, a od początku jesteś aktywny i odradzasz ludziom by się tu zatrudniali???
To jak? Brakuje wam ludzi i przez to jest pieprznik ale niech tak zostanie? To o co tu chodzi?
Właśnie się zastanawiam 2016-10-13 00:18:15
Ale od początku i powoli... że co?
Juve 2016-10-13 07:21:34
Sroll, to jak to jest? Pracujesz tam i chcesz by ludzie normalnie mieli zmiany i roboty nie było ponad miarę ale ludziom odradzasz, by przychodzili do pracy? To jak to ma się zmienić? Wywalisz kierownictwo i ty pokierujesz?
żak 2016-10-13 09:26:12
A gdzie widzisz, ze tyle płaca ?
Sroll 2016-10-13 13:36:32
Macie dwa wyjścia, albo otworzyć oczy i zobaczyć jak to w praktyce wygląda, albo iść jak koń z klapkami na oczach w stronę ukochanego i najwidoczniejszego mondiala, a traficie na pewno bo światło tam nigdy nie gaśnie.
Poziom absurdu i bezmyślnych komentarzy liderów i jeszcze kilku osób z góry może zaraz eksplodować, a lepiej żeby ten absurd tkwił tylko tam i nie rozlewał się na resztę miasta, ale jak ja się dobrze przyjrzymy to wpisy liderów na tym portalu są tak samo chaotyczne jak ich praca.
Co do tej cudownej pensji i beneficjentów:
- Pensja jaka jest każdy wie
- LUX MED - drogi jak cholera, a sam poziom usług do d....
- cudowna karta multisport nie wiem czy taniej by nie było samemu zgłosić się do benefitu i jej opłacać
- Karta żywieniowa i tak jest opodatkowana, a każdy wolałaby dostać poprostu kasę
- PREMIE!!! to było tak: spotkało się kilku uczonych i rzekli "czy Ty widziałeś/widziałaś ile platformy dostały premii?! Tak nie może być! Zróbmy coś żeby zamydlić im oczy a przy okazji płacić mniej premii... i wymyślili premie kwartalne które wychodzą dużo gorzej niż roczna premia"

A teraz: ej kto może zerknąć na zastępcze z OC?
1
żak 2016-10-13 15:26:11
Warto dodać, że przy zmniejszeniu wysokości premii dołożyli większe wymagania co by tę premie uzyskać.
Według mondiala jest to motywacja!
BYŁY PRACOWNIK 2016-10-13 17:57:32
Czytam i czytam powyższe wypowiedzi i nie jestem w stanie uwierzyć, że są dalej ludzie broniący Mondiala. Mam to szczęście, że już nie pracuję w tej firmie. Pożegnanie z nią nastąpiło w mało przyjemnych okolicznościach, po kilku miesiącach przykręcania śruby przez liderów, szukania na mnie haka i wręcz grożenia, że jeśli zgłoszę gdzieś moje wątpliwości, co do działania przełożonych, zostanę bez pracy ( do tej pory żałuję braku nagrywania na dyktafon rozmów z liderami- szczerze polecam!)
Ale co by nie było- pracowanie w tak beznadziejnej firmie ma też jakieś plusy- po wielu zmarnowanych dniach, przychodzi taki poranek, że wiesz że dłużej już nie wytrzymasz i spinasz swoje cztery litery i zaczynasz szukać pracy. i co? prędzej czy później okazuje się, że nie jesteś takim tłukiem jak myślałeś, maszyną wypowiadającą non stop tę samą formułkę- bo nagle chce Cie inny pracodawca! O i tutaj kolejny plus pracy w Mondial- zmianowy tryb powoduje, że możesz sobie łatwo ustawić rozmowy o pracę! to ile już mamy tych plusów? dwa? szukamy dalej! jest i trzeci- satysfakcja!! Nie, nie z siebie że jesteś dobrym pracownikiem, który organizuje pomoc, satysfakcja że w końcu nadchodzi dzień, kiedy kładziesz szefowi wypowiedzenie na biurku! Najpiękniejszy dzień w Mondialu!
a teraz rzeczowo- pensja- pominę ten temat, podwyżka- jeśli kogoś zadowoli 100 zł brutto raz na dwa lata - a i jeszcze lider doda od siebie- "doceń, dostałeś te pieniądze kosztem twoich kolegów", premie- śmiech na sali, firma ma miliony obrotów a Ty dostaniesz marne grosze. Za to w gratisie dostaniesz od Mondial mnóstwo stresu, niepewność czy dzień wolny będzie dniem wolnym, urlop w listopadzie- a jedź sobie nad polskie morze na dwa tygodnie, kto by tam chciał urlop w lipcu, no i tę sławetną ATMOSFERĘ!
NIE POLECAM!!!!!!!!!
7
Sroll 2016-10-14 10:14:28
Najgorsze świństwo to pisać z nicku który wszystkim kojarzy się z jedną osobą...
Może zamiast podszywać się pod kogoś użycie swoich pseudonimów z pracy?!
Jak jesteś taki kozak że umiesz podpisać się za kogoś to teraz podpisz się prawdziwymi danymi.
Wiem że mondialowe struktury bardzo się przejęły sytuacją na gowork i robię wszystko żeby dowiedzieć się kto tutaj pisze takie rzeczy i według nich robi czarny PR..., a może te osoby zaczęły wylewać swoje żale na forum itp bo wszystko co przekazuję się przełożonym w pracy przepada bez echa?
poirytowany 2016-10-14 12:53:13
to jest właśnie mondial! nie interesuje ich żeby coś zmienić lepiej wypytywać i DALEJ NIE SŁUCHAĆ...
słuchawkowa drama 2016-10-14 13:24:31
Ewentualnie udawać, ze sie słucha po czym puścić w niepamięć. Tak wyglądały fokusy.

A i warto dodać, ze Mondial najmilszy i najwspanialszy jest dla pracownika przed ankieta, gdzie pracownicy mogą sie wypowiedzieć nt. przełożonych (od wyników zależą premie szefostwa) i zadowolenia z pracy.

co to za różnica 2016-10-14 22:15:12
ktos tu nawołuje to przejrzenia na oczy i musze przyznac, że ja z dnia na dzień rzeczywiscie coraz lepiej widze cos ie tu dzieje hociaz nie bardzo to rozumiem. na przerwach dopada mnie kilku ziomeczków z platformy z długim stażem na słuchawie i opowiadają jak jest źle, jak to kiedyś było lepiej, jak to wszyscy odchodzą, liderzy porażkowi itp., cięzka praca i oni genaralnie ciągną tę firmę do przodu i ratują przed upadkiem. Potem wracamy razem z tego fajka i widze jak ci sami kolesie przybijają sobie z tymi porażkowymi liderami piątki i wymieniają żarciki. Potem na fajku znowu- zero awansów, a jak już są to raz na trylion lat, a awansują pupilki liderów. Tylko jesteś w robocie niecałe pół roku i dostajesz na mejla co drugi tydzień infomację, że jest rekrutacja do innego działu, a potem widzisz tych co wygrywają i nie sa to wcale osoby, które trzymały się blisko z liderami i przybijały piąteczki. Nie wiem o co w tym chodzi, a jak się pytam czy szukają innej roboty to widze, że uciekają wzrokiem i zmieniają temat. argumenty, ze rodzina, ze kredyt jakie ktos tu mial do mnie nie przemawiaja- jak sie ma rodzine i kredyt to sie tym bardziej szuka lepszej roboty. 2500 to nie jest duzo rzeczywiscie, wole jednak to niz myjnię smaochodową albo bar z kebabem gdzie płacą podobnie, tylko praca, jakby trochę inna.....
2
słuchawkowa drama 2016-10-15 07:53:36
He, to chyba nie do końca widzisz lub rozumiesz co sie dzieje. W tej firmie pupilkiem liderów nie jest ziomeczek z fajka tylko ziomeczek, ktory robi za 5 osob. Im więcej telefonów odbierze, faksów wbije czy tez ściągnie zastępczych z OC i wcale nie mówimy tu o osobach z doświadczeniem.

Awansowało kilka osob, które awans zawdzięczają powyższym praktykom, lecz gdy przychodzi do podjęcia decyzji czy sięgnięcia pamięcią do OWU pojawia sie problem.
A i prawda jest, ze doświadczeni, "starzy" pracownicy sa ratunkiem dla platformy. Kto lepiej "wyprostuje" sprawę, która została złe poprowadzona przez nowego, niedoświadczonego pracownika?
Albo kto bedzie tracił swoj czas na tłumaczenie czegoś nowym?
Starzy pracownicy, bo na liderów nie ma co liczyć, wola sie pomadrzyc, ze mozna spojrzeć w OWU albo spytać kolegi albo w ogole ich nie ma przy biurku.

Nie wiem tez kogo pytasz o zmianę pracy, bo większość szuka nowej. W tym roku odeszło, bądź sa w trakcie wypowiedzenia, chyba z 5 pracownikow, którzy pracowali dluzej niz 5 lat.

Tak wiec chyba nie do końca te ziomeczki z fajka tylko stoją i kłapią ozorem, ze Mondial be i fe a dalej grzeją fotele i sluchawe?
2
Ffffffff 2016-10-15 23:35:39
"W tym roku odeszło, bądź sa w trakcie wypowiedzenia, chyba z 5 pracownikow, którzy pracowali dluzej niz 5 lat."
5 osób na ok. 250 zatrudnionych, to eksodus na niespotykaną skalę!
Szok i niedowierzanie!

Słuchajcie, ta dyskusja zeszła do poziomu kloaki. To nie dyskusja. Podsumujmy:
- podszywanie się pod kogoś
- rzucanie inicjałami pracowników sugerując kto mógł być autorem posta
- nawoływanie do ujawnienia się i tym samym sugerowanie tchórzostwa przy jednoczesnym ukrywaniem się za pseudonimem.
- przy odmiennym zdaniu ataki i zarzuty, że to kadra liderska wybiela i tuszuje "fakty".
- teksty odnoszące się do szczegółów pracy (wg mnie niedopuszczalne).
- totalny brak szacunku, zwłaszcza, że ocenie nie są tylko poddawani przełożeni ale też koleżanki i koledzy z którymi pracujecie.
A może tego nie pisze lider, HR czy prezes tylko ktoś kto ma inne zdanie i właśnie poczuł się urażony. Ktoś, może ja, kto za chwilę wam będzie pomagał w jakiejś sprawie lub i zamieniał się ma grafiku. Jak ktoś przed chwilą zauważył osoby tu piszące potem się witają z uśmiechem. To jest najbardziej przykre co mogłem tu doświadczyć i doświadczam nie ze strony "złej korporacji z Mordoru" tylko ze strony ludzi, z którymi siedzę w jednym pomieszczeniu.
W firmie jest ok. 250 pracowników a dyskusja się toczona jest przez garstkę osób w okół jednego działu i na tej podstawie ocenia się całość.
To niczego nie zmieni, nie poprawi - wręcz przeciwnie. Spójrzcie na to wszyscy szerzej. Jest temat i trzeba go wyjaśnić ale jechanie z nim tutaj i tym językiem, to nie furtka prowadząca rozwiązania tylko droga do jej zamknięcia na długi czas.
słuchawkowa drama 2016-10-17 12:12:56
Dobrze ze mnie informujesz kolego/koleżanko, ze na platformie motoryzacyjnej pracuje 250 osob!

Szokiem i niedowierzaniem jest to, ze wcześniej ta firma nie zaliczyła takiej ucieczki pracownikow z konkretnego działu w tak krótkim czasie.
Firma chwali sie ze zwiekszyła zatrudnienie? Ano zwiekszyła, bo zaczynało brakować ludzi. Tylko ze ci ludzie nowi tez przychodzą i po dniach próbnych znikają? Ile było takich osob w tym roku? Dużo.

Poza tym po co mamy rozpatrywać zwolnienia 5 osob na tle 250 pracujących ogólnie w firmie, jak na tym forum poruszane sa tematy dot. platformy motoryzacyjnej głownie i trochę medycznej.

O swoim smutnym doświadczeniu piszesz jako lider?
Bo osoby na platformie, raczej da sie to zauważyć, trzymaja sie w grupach. Jak sie kogos nie lubi to sie go nie obgaduje i nie przybija pózniej piąteczek jak ziomeczki tylko po prostu sie z nim nie gada. Tak to w tej firmie jest. Przynajmniej takie sa moje odczucia.
Jedyne co smutne spotyka osoby na słuchawce które sa nie lubiane to duża ilośc trudnych taskow.

Całości firmy tj 250 osob nie oceniamy, ale platformy do których rekrutacja jest non stop praktycznie. Ludzie nie aplikują do wszystkich działów, które łącznie zatrudniaja 250 osob tylko do poszczególnych platform.

Co kogo obchodzi jak działa HR albo rozliczenia jak aplikuje na dział motoryzacyjny?

Tematow do wyjaśnienia jest wiele.

Jak widac tzw. gownoburza w internecie ma większy zasięg niz fokusy i narzekanie w robocie inaczej panowie liderzy by sie tutaj tak namiętnie nie wypowiadali.


2
fffffffff 2016-10-17 14:14:13
Szczerze, nie chce mi się tego tutaj tłumaczyć. Nie po tym co przeczytałem, a zwłaszcza co przecztałem o sobie. Nie będę tu się rozpisywał by potem ktoś mógł mnie zalać hejtem, że li [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przełożonym lub jestem przełożonym co "wybiela". Jak ktoś z Was tu pracuje, to idźcie do sobie do swoich szefów i sobie to wyjaśnijcie. Trzeba tylko pytać i opierać się na faktach i liczbach, a nie oskarżać. Ja tak robię i nie ponoszę z tego powodu konsekwencji. Nikt mnie nie wywalił i nie wstrzymał awansu lub podwyżki. Jak to się zmieni, to ja zmienię pracę. Tak to się załatwia w niewirtualnym.
Ci co tu nie pracują, to tak jak ktoś już tu napisał, niech idą na rekrutacje i tam pytają.
2
SrollTroll 2016-10-19 12:00:42
Jak najbardziej tak!
Żak 2016-10-19 15:04:15
Po mondialu pózniej każdy pracodawca sie bedzie o Ciebie zabijać. Lepiej trafić nie mozna. Warszawa padnie pózniej na kolana, az boje sie myślec co bedzie w mniejszych miejscowościach.
konkurencja 2016-10-19 15:55:41
Lepiej tu niż w Europ Assistance, gdzie nepotyzm, mobbing,a z działu assistance medycznego od czerwca do września na 20 osób odeszło 10, włącznie z 1 spv, który i tak nic nie robił, poza słuchaniem muzy i flirtowaniem ze swoją laską,a drugi spv , który został załatwił pracę bratu, foruje młode i niekompetentne dziewczyny, bo myśli nie tym co trzeba i przez jego zarządzanie ludzie uciekają. Płaca mizerna 1900, zatrudnienie przez agencje pracy info i na śmieciówce, bez benefitów,a um o prace są tylko dla znajomych i rodziny. Też stamtąd zwiewam, bo mam dosć plucia mi w twarz i nadstawiania głowy za pupilki spv.
Tomek 2016-10-19 16:26:16
w mondialu wszystkim dają umowę o pracę i co by nie mówić to akurat mobbingu nie zaobserwowałem
1
Żak 2016-10-19 21:24:30
To chyba słabo obserwujesz :o !
1
co to za różnica 2016-10-19 22:39:31
no i widzisz- dla kogoś to będzie źle dla kogoś dobrze to o czym piszesz. Ja nie mam nic przeciwko temu, ze awansuja ci którzy najbardziej zasuwają. To chyba z resztą dosyć popularna praktyka równiez w innych firmach ;-) Jeśli piszesz, że odchodzą pracownicy z 5 letnim stażem to dla mnie tez jest paradoksalnie dobry sygnał bo to znaczy, ze te 5 lat w tej robocie wytrzymali. W mojej poprzedniej robocie 90% załogi wymieniało sie raz na pół roku łącznie z svp. a pracowałem w tej samej branzy.
1
poirytowany 2016-10-20 09:38:07
pomyliły Ci się firemki ale kilka opisanych przez Ciebie sytuacji jak z mondiala :)
Słuchawkowa drama 2016-10-20 17:04:15
A jak dawno temu drogi liderze zmieniałeś prace? :)

Oczywiście, najlepiej awansować osoby, które zasuwają, jasna sprawa tylko czy warto awansować osoby które zasuwają nie używając do tego głowy?
Jeżeli awansuje sie osobę która wszystko ogarnia jest samodzielna, dużo odbiera telefonów, wbija faxy i myśli nad sprawami - wszystko okej należy sie. Ale czy awans osoby, która pod nadanym tytułem tylko bezmyślnie wbija faksy, rzuca sie wręcz na nie, odbiera telefony a jak przychodzi trudniejsza sprawa lub trzeba siegnąć pamięcią do OWU to pyta sie młodszych specjalistów którzy nie awansował od X lat, bo np ich lider za nimi nie przepada?? Raczej awans nie trafiony, pod publiczkę i było pare takich.

Tak, z tym wstrzymywaniem bywa rożnie, bo niektórzy musza wytrzymać w mondialu zanim rusza do boju o lepsze jutro tj. Lepsza pensje, lepsze traktowanie etc.

A nie zauważyliście drodzy koledzy i liderzy ile osob odeszło od listopada zeszłego roku? Czy to nie daje do myślenia? Czy był wcześniej taki rok, gdzie tyle osob sie zwolniło?
co to za różnica 2016-10-20 19:30:27
ta dyskusja nie ma sensu więc nie będę więcej pisał- według ciebie jak ktoś pisze coś negatywnego to jest ok, a jak pozytywnego to znaczy, ze jest liderem. Życzę powodzenia w szukaniu pracy - najlepiej sprawdz wczesniej pracodawce na go worku ;-) jak sobie przejrzysz komentarze dotyczace innych firm to wszędzie znajdziesz swoich ziomków wylewających anonimowo żale w internecie, w takim towarzystwie zawsze swietnie sie odnajdziesz, może też trafisz na pracodawcę, któremu nie będzie przeszkadzało, ze nie masz ochoty zasuwac za to doceni twoje bogate życie wewnetrzne i przemyślenia.Peace
3
blablabla 2016-10-20 20:24:23
jak widać Słuchawkowa drama - ma złe doświadczenia z mondialem i te doświadczenia na tyle mocno w niej siedzą że opisuje to tutaj.

" jak sobie przejrzysz komentarze dotyczace innych firm to wszędzie znajdziesz swoich ziomków wylewających anonimowo żale w internecie" - te żale jednak skądś się biorą, z czegoś one jednak wynikają - kwestia jak firma planuje temu zaradzić czy naprawdę chce coś zrobić by było lepiej czy woli zaklinać rzeczywistość i uznając że to nic nie znaczące zdania jakiś tam pracowników i olać to....
Skoro dyskusja na spotkaniach w firmie niewiele zmieniła to czasem lepiej jest to napisać w necie gdzie siła uderzenia będzie większa a i łatwiej o pozytywny efekt w pracy - pozytywny bo zatym mogą iść pozytywne zmiany by takich komentarzy już więcej nie było.

"może też trafisz na pracodawcę, któremu nie będzie przeszkadzało, ze nie masz ochoty zasuwac za to doceni twoje bogate życie wewnetrzne i przemyślenia." - sorry ale za taką pensję to mało osób chce zasuwać a potem dostać maila z podziękowaniem i stwierdzeniem, że musimy to przetrwać.

1
Żak 2016-10-23 09:47:05
Gdyby te internetowe żale nie były skuteczne to w mondialu miedzy liderami nie było by rozmów o goworku. Ludzie ze słuchawka na łbie nie sa ani głusi ani ślepi.
qwert 2016-11-08 19:29:11
Mondial zawsze się chwali świetna atmosferą i wynikami. ale o pracownikach się zapomina. Dostajesz kolejne i kolejne obowiązki a pensja ani drgnie. I mimo, że musisz ogarniać coraz więcej i przyswajać mnóstwo nowej wiedzy to nikt tego nie doceni. Usłyszysz jedynie"dziękuję. Jest ciężko, ale musimy to przetrwać". Podwyżki-śmieszne 50zł. Kiedy rezygnują z pracy dobrzy pracownicy, którzy jednoczesnie są fajnymi ludźmi to nikt o nich nie walczy, wolą zatrudnić nowych, którzy nic nie ogarniają, robią masę błędów, a po okresie próbnym dostają podziękowanie i rekrutacja od nowa. I tak cały czas. Same nowe orki, które nie radzą sobie z niczym, a tylko generuja więcej problemów i zamieszania.

Platforma moto nie jest tu wyjątkiem.

No i podstawa pensji. Nowi dostają więcej juz na początku. A może warto pomysleć o wyrównaniu dla starszych pracowników?

Lutek 2016-11-10 15:48:53
Wasza firma ma znamiona złodziejskiej. Ponad 4 miesiące oczekiwnia na załatwienie sprawy -to chyba przesada .
KLIENT 2016-11-10 15:54:21
Nie chciałbym pracować w firmie, która ma za zadanie oszukać klienta.
Sroll 2016-11-16 08:43:53
Witam wszystkich po długiej nieobecności.
Jak to w mondialu, człowiek nie ma na nic czasu, nawet na pisanie tutaj.
Powiem tak, ostatnio co kilka dni ktoś się żegnał z mondialem, oczywiście ludzie sami odchodzą, warto to dodać bo później liderzy puszczą fame że to oni kogoś zwolnili hahahaha. Mam nadzieję że i na moją osobę przyjdzie niedługo czas.
Bo jak tu pracować jak ludzi coraz mniej, braki kadrowe tylko się powiększają, ale ma pewno ktoś wyskoczy zaraz że przecież zatrudniają nowe osoby, tylko niech ktoś też napiszę kiedy te nowe osoby będą w pełni wyszkolone i zaczną wykonywać pełen wachlarz obowiązków...., a zima i mróz już tuż tuż...
Jaki AR obstawiacie?
Musimy to przetrwać!
3
prawilny asesor 2016-11-16 16:40:18
I tak oto powtarza sie sytuacja z zeszłego roku. Coraz więcej wypowiedzeń ze strony zasłużonych pracownikow oraz coraz więcej "młodzieży", która ogarnie temat moze na wiosnę.
Warto jednak przypomnieć zdanie, jak mniemam jednego z liderów, ze to nic nadzwyczajnego skoro w firmie pracuje 250osob. ŚMIESZNE.
Czekamy jeszcze na szybkie świąteczne gorączki na L4, niedozwolone urlopy na żądanie i atmosferę spiętych czterech liter, bo paxix wisi za długo a odbierać nie ma komu. Bo młodzi, bo wolni, bo nie zaznajomieni, bo wiecej tych młodych niz starych.

W dalszym ciagu warto awansować byle kogo, byle jak, bo ściągnie o 5 faksów więcej niz koleżanka i/lub kolega, ktory pracuje dluzej i bardziej mu sie należy.

A jak beda wyglądać kolejki na przerwę? Tak, dobrze przeczytaliście KOLEJKI NA PRZERWĘ. Zapisy na tablicy jak w przedszkolu, reżim jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szkoda, ze liderzy wymyślili, zeby naprawić AR to warto kontrolować ludziom czas wylogowania. Proponuje karty do podbijania ile czasu jak i gdzie. Czas wylogowania = Twoja przerwa oraz czas na wykonanie taskow. Okej, jak chcą sprawdzać niech biorą same czasy "na przerwie" a nie do jednego wora i wio. Załóżmy max. 3h na wylogowaniu, super, a co jak sie skomplikuje sprawa i wylogowanie zajmie tyle czasu, ze nie bedzie juz czasu na przerwę, na tego fajeczka gdzie bedzie mozna przybić sobie zakłamane piąteczki? No trudno MUSIMY TO PRZETRWAĆ.

A jak tam nowe kontrakty? Tez super. Wiadomości z dumnie brzmiącymi newsami, ze od tego i tego bedzie nowy kontrakcie. Słuchawkowy tez jest dumny. Dumnie zajedzie sie jak stara kobyła a nawet dziękuje nie usłyszy.

Więcej za mniej, Allianz śle propgande ZE NIE TYLKO PENSJA SIE LICZY. No dobra. Slogany takie zachodnie a płace w mondialu takie wschodnie.

A jak nowe rozwiązania dodatkowych premii? Trzeba było nabrudzić w internetach zeby ktoś wpadł na pomysł, ze znajomość języków po testach dodatkowo płatna?

A mówili, ze zdanie byłych pracownikow sie nie liczy. Na pewno?

Państwo liderzy, HR, sam nawet Bog jak to czyta - ogarnijcie starych, wysłużonych pracownikow, bo poki co na zimę w nich siła.

Tylko dzieciom życzę śnieżnej zimy, bo biedakom na sluchawie i zmarzluchom na drodze śle gorące porady - kupcie sobie koce termiczne (tylko nie elektryczne) bo sluchawkowi mogą sie nie ogarnąć!





3
MonAss 2016-11-16 17:20:35
W Mondial Assistance pracuje sie bardzo ok . Jak na pracę "na słuchawce" nie jest źle - tak jak mozna tu wyczytac z opinii. po 1, umowa o pracę/kasa na koncie na czas ubezpieczenie/ benefity/ opieka med prywatna/ karta żywieniowa/ od czasu do czasu jakies slodkosci / owoce na korytarzach / premie miesieczne i kwartalne/ dodatkowa premia na święta (i nie jest to 200 zł brutto- o wiele wiecej), darmowe kursy językowe i wiele wiecej. Atmosfera na platformach jest różna np. na platf. tech. czy med. jest wiecej osob wiec ciezko o rodzinna atmosferę tak jak np na domowej (ja pracowalam na domowej) wiec jest/ było super. Osoby z którymi mozna super pogadac i zawsze liczyc na pomoc jak sie czegos nie wie nikt do nikogo nic nie ma- nie ma obmowy i obłudy- jak w innych firmach. Kierowniczka -rewelacyjna kobieta - zawsze pomaga (jeżeli sama ma pracę) w każdej nawet najmniejszej kwestii, do pracy przychodzi sie bez stresu i wychodzi sie bez stresu nie ma też zostawania po godzinach bo sie ktos nie wyrobil. Jeżeli ktos idzie do pracy aby obijac sie i odebrać 1 tel na pol dnia to sie myli a pożniej ma pretensje ze duzo pracy bla bla bla - ale piszac sie na prace na sluchawce to musi miec na uwadze ze pracuje z telefonem i klientami i dziala na podstawie OWU. Szczerze polecam pracę w Mondial Assistance.
1
słuchawkowa drama 2016-11-16 18:51:51
Człowieku, na domówce to nie te same sprawy, podejrzewam nawet, ze nie tak roszczeniowi klienci. Nie ubliżając nikomu, to raczej ludzie niezorientowani co mogą zgłaszać a czego nie. Wnioskując po pytaniach, które padały nocą na motoryzacyjnej jak odbieraliśmy telefony. Na motoryzacyjnej jest na sluchawie stres, bo ktoś sie "popsuł" na drodze i to nie jego wina, ze nie zrobił przeglądu przed wyjazdem "tak na wszelki" tylko wina tego kogos kto odebrał telefon by mu pomoc.

Mieliście na domówce presje? Niedocenienie? Przepracowanie? Pewnie nawet nie wiedzieliście co to nh, co to polecenie służbowe i jak mozna odmówić komuś urlopu na zadanie.

Kwestia rozpatrzenia czy komuś należy sie stolarz, bo odpadła mu nóżka od stołka do siedzenia a kwestia zorganizowania pomocy na JUZ i widmo wiszących połączeń, okrzyków KTO SIE MOZE ZALOGOWAĆ i obwiniajacego wzroku przełożonych raczej byś nie polecał.

Myśle, ze kontemplacja nad OWU i konsultacje z szefowa czy ten stołek nadaje sie do interwencji stolarza a zorganizowanie pomocy drogowej na terenie chociażby Krakowa, w godzinach szczytu, w śniegu, tak by wyrobić sie w 45minut (często niewykonalne) jest niewspółmierna. Nasi klienci czasem wręcz zadali helikopterów, bo ktoś im powiedział, ze 45 minut to 45 minut i jegomościa nie obchodzi, ze sa korki.

Odmówisz stolarza kobiecie ze stołkiem, okej, przyjdzie maz z roboty weźmie superglu i po problemie. Obiecasz 45 minut dojazdu, nie daj Bog, bedzie korek - masz skargę na pomoc drogowa i samego siebie.

Za kim stanie pracodawca? No niby za Tobą, ale naprzepraszasz sie jakbyś conajmniej komuś z portfela wyjął 500 zł.

mieliście tablice jak w przedszkolu z przerwami? Czy chodziliście sobie kiedy i jak chcieliście?
Czekałeś kiedyś 3h na swoją kolej na przerwę? Doświadczyłeś kiedyś podważania tego, ze wyszedłeś do toalety, bo naprawdę była potrzeba a nie uciekłeś, bo w kolejce jestes 15 za jakies bite 3h?

Watpię. Kto to w ogole słyszał, zeby w 21 wieku były kolejki na przerwę, gdzie sie czeka jak za PRL w kolejce po mięso? Czemu pracodawca nie ufa podwładnemu na tyle by puścić np. razem 5 osob? Nie do pojęcia jest zeby na platformie gdzie w ciagu dnia pracuje ok 30osob zapisywać sie na przerwę na zapas zeby pójść na nia nie za 3h a np po 1h? Każdemu należy sie 5min przerwy na każda godzinę pracy. A jak czekasz 3h to mozesz pójść bez spiny na 15 minut? Nie, bo Cie po pierwsze rozniosą koledzy, którzy czekają od dawna a po drugie krzywo spojrzy lider.

Naprawdę uważasz, ze w mondialu taka sielanka?
2
słuchawkowa drama 2016-11-16 19:00:36
A i co do głoszonego przeświadczenia, ze ktoś kto sie wybiera na sluchawe mysli, ze odbierze 1 telefon dziennie to juz argument z braku argumentów.
Wiadomo, ze odbierzesz dużo telefonów, ale nie wiesz w jakich warunkach, dopóki nie usiądziesz na motoryzacyjnej, w mroźny, śnieżny poniedziałek, po ktorym conajmniej 2na5 samochodów odmówiło współpracy.
2
Sroll 2016-11-16 21:36:14
No i muszę napisać to samo jeszcze raz:
- Opieka medyczna strasznie droga i na beznadziejnym poziomie
- Ubezpieczenie na życie beznadziejne, ale nasza firma matka przynajmniej na nas zarobi
- Owoce - płatne!!! 50 groszy sztuka! I weź zjedz człowieku kiść winogron, pensji zabraknie (pod warunkiem że będzie to bardzo mały kiść)
- Języki, super inicjatywa, szczególnie jak musisz w wolny dzień jechać do pracy na język a jak przekroczysz ilość nieobecności to płacisz za kurs
- Słodkości dostajesz tylko wtedy jeśli pracodawca coś od Ciebie chce, np dobre wyniki w ankiecie
A sama ankieta to już inna bajka, po ciężkich wakacjach pełnych nadgodzin i poleceń służbowych, przychodzi wrzesień miesiąc dobroci ankietowej.
Najlepsza opcja to praca w 6 dniowych ciągach, później dzień wolnego, najlepiej po nocce czyli o 7 wychodzisz z pracy i masz jak w banku że następnego dnia przyjedziesz na 6 albo na 7 - ale wolny dzień był!!! A jak firma potrzebuje to nie ma też problemu żeby jednego dnia przyjść na 16 do północy a nastpengo dnia wystartować o 7, gorzej jak Ty potrzebujesz taką zmianę bo akurat coś ważnego Ci wypadło, to wtedy kodeks pracy nie pozwala na to.
Tak na dobrą sprawę to poza platformą mało osób wie co dzieje się na motoryzacjnej, każdy myśli że to wyolbrzymienia, a może to głos rozpaczy?
Ale spoko, jak to mówi kilku liderów, nie pasuje Ci to zwolnij się... i kilka osób się posłuchało i z tego co mówią to żyją, bez tej słynnej mondialowej atmosfery da się jednak żyć! A podobno z lepszą pensją to i człowiek atmosfery nie potrzebuje.
Na sam koniec jeszcze kwestie grafikowe, bo było wcześniej słów kilka o tym, co z tego że jest grono osób które układają grafik, a tak naprawdę tylko jedna osoba umie go ułożyć i ten chłopak się stara z grafikiem, każdy wie o kogo chodzi, a reszta nie dość że wyjątkowo przykłada się do spełnienia próśb + poprawki przełożonych i człowiek nagle ma aż 3-4 dni na rano na 20 dni pracy.
To byłoby na tyle. Dobranoc.
Do zobaczenia na porannej kawie.
3
prawilny asesor 2016-11-30 15:10:17
Srollu, i jak smakowała kawka o poranku w atmosferze "ciszy i spokoju", ktora powinna na takowej kawce miec miejsce?

Co tu taka cisza? Spokój na pokładzie?
Jak AR? Wysoki mili Państwo.

Jak tam rotacja starych pracownikow w listopadzie? czy Pan SV ze wcześniejszych komentarzy moze raz jeszcze powtórzyć, ze to nic nadzwyczajnego, ze odchodzi w jednym miesiącu prawie 10 osob z jednej platformy, bo ogólnie pracuje ich 250? (Strasznie mnie to bawi ile razy wracam pamięcią do tego stwierdzenia)

A całkiem nowe osoby jeszcze nie zdarzyły zaczerpnąć odurzającej atmosfery a juz idą tam gdzie dają więcej pieniędzy? NIE TYLKO PENSJA SIE LICZY.

Śmiem twierdzić, ze za pol roku w tej firmie beda sami specjaliści, którzy pracują nie dluzej niz 3 miesiące, wtedy mozna dorzucić informacje w ofercie pracy, ze firma docenia pracownikow i wcale nie jest to przejaw desperacji tudzież propagandy.

Upsik, chodzą słuchy, ze w tym roku zima ma byc śnieżna. Do boju specjaliści. Do boju. Musimy to przetrwać.
1
Zostaw swoją opinię o Mondial Assistance Sp. z o. o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mondial Assistance Sp. z o. o.