brak logo

Mondial Assistance Sp. z o. o.

Warszawa

Opinie o Mondial Assistance Sp. z o. o.

co to za różnica 2016-10-19 22:39
no i widzisz- dla kogoś to będzie źle dla kogoś dobrze to o czym piszesz. Ja nie mam nic przeciwko temu, ze awansuja ci którzy najbardziej zasuwają. To chyba z resztą dosyć popularna praktyka równiez w innych firmach ;-) Jeśli piszesz, że odchodzą pracownicy z 5 letnim stażem to dla mnie tez jest paradoksalnie dobry sygnał bo to znaczy, ze te 5 lat w tej robocie wytrzymali. W mojej poprzedniej robocie 90% załogi wymieniało sie raz na pół roku łącznie z svp. a pracowałem w tej samej branzy.
1
poirytowany 2016-10-20 09:38
pomyliły Ci się firemki ale kilka opisanych przez Ciebie sytuacji jak z mondiala :)
Słuchawkowa drama 2016-10-20 17:04
A jak dawno temu drogi liderze zmieniałeś prace? :)

Oczywiście, najlepiej awansować osoby, które zasuwają, jasna sprawa tylko czy warto awansować osoby które zasuwają nie używając do tego głowy?
Jeżeli awansuje sie osobę która wszystko ogarnia jest samodzielna, dużo odbiera telefonów, wbija faxy i myśli nad sprawami - wszystko okej należy sie. Ale czy awans osoby, która pod nadanym tytułem tylko bezmyślnie wbija faksy, rzuca sie wręcz na nie, odbiera telefony a jak przychodzi trudniejsza sprawa lub trzeba siegnąć pamięcią do OWU to pyta sie młodszych specjalistów którzy nie awansował od X lat, bo np ich lider za nimi nie przepada?? Raczej awans nie trafiony, pod publiczkę i było pare takich.

Tak, z tym wstrzymywaniem bywa rożnie, bo niektórzy musza wytrzymać w mondialu zanim rusza do boju o lepsze jutro tj. Lepsza pensje, lepsze traktowanie etc.

A nie zauważyliście drodzy koledzy i liderzy ile osob odeszło od listopada zeszłego roku? Czy to nie daje do myślenia? Czy był wcześniej taki rok, gdzie tyle osob sie zwolniło?
co to za różnica 2016-10-20 19:30
ta dyskusja nie ma sensu więc nie będę więcej pisał- według ciebie jak ktoś pisze coś negatywnego to jest ok, a jak pozytywnego to znaczy, ze jest liderem. Życzę powodzenia w szukaniu pracy - najlepiej sprawdz wczesniej pracodawce na go worku ;-) jak sobie przejrzysz komentarze dotyczace innych firm to wszędzie znajdziesz swoich ziomków wylewających anonimowo żale w internecie, w takim towarzystwie zawsze swietnie sie odnajdziesz, może też trafisz na pracodawcę, któremu nie będzie przeszkadzało, ze nie masz ochoty zasuwac za to doceni twoje bogate życie wewnetrzne i przemyślenia.Peace
4
blablabla 2016-10-20 20:24
jak widać Słuchawkowa drama - ma złe doświadczenia z mondialem i te doświadczenia na tyle mocno w niej siedzą że opisuje to tutaj.

" jak sobie przejrzysz komentarze dotyczace innych firm to wszędzie znajdziesz swoich ziomków wylewających anonimowo żale w internecie" - te żale jednak skądś się biorą, z czegoś one jednak wynikają - kwestia jak firma planuje temu zaradzić czy naprawdę chce coś zrobić by było lepiej czy woli zaklinać rzeczywistość i uznając że to nic nie znaczące zdania jakiś tam pracowników i olać to....
Skoro dyskusja na spotkaniach w firmie niewiele zmieniła to czasem lepiej jest to napisać w necie gdzie siła uderzenia będzie większa a i łatwiej o pozytywny efekt w pracy - pozytywny bo zatym mogą iść pozytywne zmiany by takich komentarzy już więcej nie było.

"może też trafisz na pracodawcę, któremu nie będzie przeszkadzało, ze nie masz ochoty zasuwac za to doceni twoje bogate życie wewnetrzne i przemyślenia." - sorry ale za taką pensję to mało osób chce zasuwać a potem dostać maila z podziękowaniem i stwierdzeniem, że musimy to przetrwać.

1
Żak 2016-10-23 09:47
Gdyby te internetowe żale nie były skuteczne to w mondialu miedzy liderami nie było by rozmów o goworku. Ludzie ze słuchawka na łbie nie sa ani głusi ani ślepi.
1
qwert 2016-11-08 19:29
Mondial zawsze się chwali świetna atmosferą i wynikami. ale o pracownikach się zapomina. Dostajesz kolejne i kolejne obowiązki a pensja ani drgnie. I mimo, że musisz ogarniać coraz więcej i przyswajać mnóstwo nowej wiedzy to nikt tego nie doceni. Usłyszysz jedynie"dziękuję. Jest ciężko, ale musimy to przetrwać". Podwyżki-śmieszne 50zł. Kiedy rezygnują z pracy dobrzy pracownicy, którzy jednoczesnie są fajnymi ludźmi to nikt o nich nie walczy, wolą zatrudnić nowych, którzy nic nie ogarniają, robią masę błędów, a po okresie próbnym dostają podziękowanie i rekrutacja od nowa. I tak cały czas. Same nowe orki, które nie radzą sobie z niczym, a tylko generuja więcej problemów i zamieszania.

Platforma moto nie jest tu wyjątkiem.

No i podstawa pensji. Nowi dostają więcej juz na początku. A może warto pomysleć o wyrównaniu dla starszych pracowników?

Lutek 2016-11-10 15:48
Wasza firma ma znamiona złodziejskiej. Ponad 4 miesiące oczekiwnia na załatwienie sprawy -to chyba przesada .
KLIENT 2016-11-10 15:54
Nie chciałbym pracować w firmie, która ma za zadanie oszukać klienta.
Sroll 2016-11-16 08:43
Witam wszystkich po długiej nieobecności.
Jak to w mondialu, człowiek nie ma na nic czasu, nawet na pisanie tutaj.
Powiem tak, ostatnio co kilka dni ktoś się żegnał z mondialem, oczywiście ludzie sami odchodzą, warto to dodać bo później liderzy puszczą fame że to oni kogoś zwolnili hahahaha. Mam nadzieję że i na moją osobę przyjdzie niedługo czas.
Bo jak tu pracować jak ludzi coraz mniej, braki kadrowe tylko się powiększają, ale ma pewno ktoś wyskoczy zaraz że przecież zatrudniają nowe osoby, tylko niech ktoś też napiszę kiedy te nowe osoby będą w pełni wyszkolone i zaczną wykonywać pełen wachlarz obowiązków...., a zima i mróz już tuż tuż...
Jaki AR obstawiacie?
Musimy to przetrwać!
3
prawilny asesor 2016-11-16 16:40
I tak oto powtarza sie sytuacja z zeszłego roku. Coraz więcej wypowiedzeń ze strony zasłużonych pracownikow oraz coraz więcej "młodzieży", która ogarnie temat moze na wiosnę.
Warto jednak przypomnieć zdanie, jak mniemam jednego z liderów, ze to nic nadzwyczajnego skoro w firmie pracuje 250osob. ŚMIESZNE.
Czekamy jeszcze na szybkie świąteczne gorączki na L4, niedozwolone urlopy na żądanie i atmosferę spiętych czterech liter, bo paxix wisi za długo a odbierać nie ma komu. Bo młodzi, bo wolni, bo nie zaznajomieni, bo wiecej tych młodych niz starych.

W dalszym ciagu warto awansować byle kogo, byle jak, bo ściągnie o 5 faksów więcej niz koleżanka i/lub kolega, ktory pracuje dluzej i bardziej mu sie należy.

A jak beda wyglądać kolejki na przerwę? Tak, dobrze przeczytaliście KOLEJKI NA PRZERWĘ. Zapisy na tablicy jak w przedszkolu, reżim jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szkoda, ze liderzy wymyślili, zeby naprawić AR to warto kontrolować ludziom czas wylogowania. Proponuje karty do podbijania ile czasu jak i gdzie. Czas wylogowania = Twoja przerwa oraz czas na wykonanie taskow. Okej, jak chcą sprawdzać niech biorą same czasy "na przerwie" a nie do jednego wora i wio. Załóżmy max. 3h na wylogowaniu, super, a co jak sie skomplikuje sprawa i wylogowanie zajmie tyle czasu, ze nie bedzie juz czasu na przerwę, na tego fajeczka gdzie bedzie mozna przybić sobie zakłamane piąteczki? No trudno MUSIMY TO PRZETRWAĆ.

A jak tam nowe kontrakty? Tez super. Wiadomości z dumnie brzmiącymi newsami, ze od tego i tego bedzie nowy kontrakcie. Słuchawkowy tez jest dumny. Dumnie zajedzie sie jak stara kobyła a nawet dziękuje nie usłyszy.

Więcej za mniej, Allianz śle propgande ZE NIE TYLKO PENSJA SIE LICZY. No dobra. Slogany takie zachodnie a płace w mondialu takie wschodnie.

A jak nowe rozwiązania dodatkowych premii? Trzeba było nabrudzić w internetach zeby ktoś wpadł na pomysł, ze znajomość języków po testach dodatkowo płatna?

A mówili, ze zdanie byłych pracownikow sie nie liczy. Na pewno?

Państwo liderzy, HR, sam nawet Bog jak to czyta - ogarnijcie starych, wysłużonych pracownikow, bo poki co na zimę w nich siła.

Tylko dzieciom życzę śnieżnej zimy, bo biedakom na sluchawie i zmarzluchom na drodze śle gorące porady - kupcie sobie koce termiczne (tylko nie elektryczne) bo sluchawkowi mogą sie nie ogarnąć!





3
MonAss 2016-11-16 17:20
W Mondial Assistance pracuje sie bardzo ok . Jak na pracę "na słuchawce" nie jest źle - tak jak mozna tu wyczytac z opinii. po 1, umowa o pracę/kasa na koncie na czas ubezpieczenie/ benefity/ opieka med prywatna/ karta żywieniowa/ od czasu do czasu jakies slodkosci / owoce na korytarzach / premie miesieczne i kwartalne/ dodatkowa premia na święta (i nie jest to 200 zł brutto- o wiele wiecej), darmowe kursy językowe i wiele wiecej. Atmosfera na platformach jest różna np. na platf. tech. czy med. jest wiecej osob wiec ciezko o rodzinna atmosferę tak jak np na domowej (ja pracowalam na domowej) wiec jest/ było super. Osoby z którymi mozna super pogadac i zawsze liczyc na pomoc jak sie czegos nie wie nikt do nikogo nic nie ma- nie ma obmowy i obłudy- jak w innych firmach. Kierowniczka -rewelacyjna kobieta - zawsze pomaga (jeżeli sama ma pracę) w każdej nawet najmniejszej kwestii, do pracy przychodzi sie bez stresu i wychodzi sie bez stresu nie ma też zostawania po godzinach bo sie ktos nie wyrobil. Jeżeli ktos idzie do pracy aby obijac sie i odebrać 1 tel na pol dnia to sie myli a pożniej ma pretensje ze duzo pracy bla bla bla - ale piszac sie na prace na sluchawce to musi miec na uwadze ze pracuje z telefonem i klientami i dziala na podstawie OWU. Szczerze polecam pracę w Mondial Assistance.
3
słuchawkowa drama 2016-11-16 18:51
Człowieku, na domówce to nie te same sprawy, podejrzewam nawet, ze nie tak roszczeniowi klienci. Nie ubliżając nikomu, to raczej ludzie niezorientowani co mogą zgłaszać a czego nie. Wnioskując po pytaniach, które padały nocą na motoryzacyjnej jak odbieraliśmy telefony. Na motoryzacyjnej jest na sluchawie stres, bo ktoś sie "popsuł" na drodze i to nie jego wina, ze nie zrobił przeglądu przed wyjazdem "tak na wszelki" tylko wina tego kogos kto odebrał telefon by mu pomoc.

Mieliście na domówce presje? Niedocenienie? Przepracowanie? Pewnie nawet nie wiedzieliście co to nh, co to polecenie służbowe i jak mozna odmówić komuś urlopu na zadanie.

Kwestia rozpatrzenia czy komuś należy sie stolarz, bo odpadła mu nóżka od stołka do siedzenia a kwestia zorganizowania pomocy na JUZ i widmo wiszących połączeń, okrzyków KTO SIE MOZE ZALOGOWAĆ i obwiniajacego wzroku przełożonych raczej byś nie polecał.

Myśle, ze kontemplacja nad OWU i konsultacje z szefowa czy ten stołek nadaje sie do interwencji stolarza a zorganizowanie pomocy drogowej na terenie chociażby Krakowa, w godzinach szczytu, w śniegu, tak by wyrobić sie w 45minut (często niewykonalne) jest niewspółmierna. Nasi klienci czasem wręcz zadali helikopterów, bo ktoś im powiedział, ze 45 minut to 45 minut i jegomościa nie obchodzi, ze sa korki.

Odmówisz stolarza kobiecie ze stołkiem, okej, przyjdzie maz z roboty weźmie superglu i po problemie. Obiecasz 45 minut dojazdu, nie daj Bog, bedzie korek - masz skargę na pomoc drogowa i samego siebie.

Za kim stanie pracodawca? No niby za Tobą, ale naprzepraszasz sie jakbyś conajmniej komuś z portfela wyjął 500 zł.

mieliście tablice jak w przedszkolu z przerwami? Czy chodziliście sobie kiedy i jak chcieliście?
Czekałeś kiedyś 3h na swoją kolej na przerwę? Doświadczyłeś kiedyś podważania tego, ze wyszedłeś do toalety, bo naprawdę była potrzeba a nie uciekłeś, bo w kolejce jestes 15 za jakies bite 3h?

Watpię. Kto to w ogole słyszał, zeby w 21 wieku były kolejki na przerwę, gdzie sie czeka jak za PRL w kolejce po mięso? Czemu pracodawca nie ufa podwładnemu na tyle by puścić np. razem 5 osob? Nie do pojęcia jest zeby na platformie gdzie w ciagu dnia pracuje ok 30osob zapisywać sie na przerwę na zapas zeby pójść na nia nie za 3h a np po 1h? Każdemu należy sie 5min przerwy na każda godzinę pracy. A jak czekasz 3h to mozesz pójść bez spiny na 15 minut? Nie, bo Cie po pierwsze rozniosą koledzy, którzy czekają od dawna a po drugie krzywo spojrzy lider.

Naprawdę uważasz, ze w mondialu taka sielanka?
3
słuchawkowa drama 2016-11-16 19:00
A i co do głoszonego przeświadczenia, ze ktoś kto sie wybiera na sluchawe mysli, ze odbierze 1 telefon dziennie to juz argument z braku argumentów.
Wiadomo, ze odbierzesz dużo telefonów, ale nie wiesz w jakich warunkach, dopóki nie usiądziesz na motoryzacyjnej, w mroźny, śnieżny poniedziałek, po ktorym conajmniej 2na5 samochodów odmówiło współpracy.
2
Sroll 2016-11-16 21:36
No i muszę napisać to samo jeszcze raz:
- Opieka medyczna strasznie droga i na beznadziejnym poziomie
- Ubezpieczenie na życie beznadziejne, ale nasza firma matka przynajmniej na nas zarobi
- Owoce - płatne!!! 50 groszy sztuka! I weź zjedz człowieku kiść winogron, pensji zabraknie (pod warunkiem że będzie to bardzo mały kiść)
- Języki, super inicjatywa, szczególnie jak musisz w wolny dzień jechać do pracy na język a jak przekroczysz ilość nieobecności to płacisz za kurs
- Słodkości dostajesz tylko wtedy jeśli pracodawca coś od Ciebie chce, np dobre wyniki w ankiecie
A sama ankieta to już inna bajka, po ciężkich wakacjach pełnych nadgodzin i poleceń służbowych, przychodzi wrzesień miesiąc dobroci ankietowej.
Najlepsza opcja to praca w 6 dniowych ciągach, później dzień wolnego, najlepiej po nocce czyli o 7 wychodzisz z pracy i masz jak w banku że następnego dnia przyjedziesz na 6 albo na 7 - ale wolny dzień był!!! A jak firma potrzebuje to nie ma też problemu żeby jednego dnia przyjść na 16 do północy a nastpengo dnia wystartować o 7, gorzej jak Ty potrzebujesz taką zmianę bo akurat coś ważnego Ci wypadło, to wtedy kodeks pracy nie pozwala na to.
Tak na dobrą sprawę to poza platformą mało osób wie co dzieje się na motoryzacjnej, każdy myśli że to wyolbrzymienia, a może to głos rozpaczy?
Ale spoko, jak to mówi kilku liderów, nie pasuje Ci to zwolnij się... i kilka osób się posłuchało i z tego co mówią to żyją, bez tej słynnej mondialowej atmosfery da się jednak żyć! A podobno z lepszą pensją to i człowiek atmosfery nie potrzebuje.
Na sam koniec jeszcze kwestie grafikowe, bo było wcześniej słów kilka o tym, co z tego że jest grono osób które układają grafik, a tak naprawdę tylko jedna osoba umie go ułożyć i ten chłopak się stara z grafikiem, każdy wie o kogo chodzi, a reszta nie dość że wyjątkowo przykłada się do spełnienia próśb + poprawki przełożonych i człowiek nagle ma aż 3-4 dni na rano na 20 dni pracy.
To byłoby na tyle. Dobranoc.
Do zobaczenia na porannej kawie.
3
prawilny asesor 2016-11-30 15:10
Srollu, i jak smakowała kawka o poranku w atmosferze "ciszy i spokoju", ktora powinna na takowej kawce miec miejsce?

Co tu taka cisza? Spokój na pokładzie?
Jak AR? Wysoki mili Państwo.

Jak tam rotacja starych pracownikow w listopadzie? czy Pan SV ze wcześniejszych komentarzy moze raz jeszcze powtórzyć, ze to nic nadzwyczajnego, ze odchodzi w jednym miesiącu prawie 10 osob z jednej platformy, bo ogólnie pracuje ich 250? (Strasznie mnie to bawi ile razy wracam pamięcią do tego stwierdzenia)

A całkiem nowe osoby jeszcze nie zdarzyły zaczerpnąć odurzającej atmosfery a juz idą tam gdzie dają więcej pieniędzy? NIE TYLKO PENSJA SIE LICZY.

Śmiem twierdzić, ze za pol roku w tej firmie beda sami specjaliści, którzy pracują nie dluzej niz 3 miesiące, wtedy mozna dorzucić informacje w ofercie pracy, ze firma docenia pracownikow i wcale nie jest to przejaw desperacji tudzież propagandy.

Upsik, chodzą słuchy, ze w tym roku zima ma byc śnieżna. Do boju specjaliści. Do boju. Musimy to przetrwać.
2
Mordorowy korpoludek 2016-12-10 16:45
Wyniki AES chyba nie zadowalają liderów i kierowników. Najbardziej niezadowolona platforma moto, a na drugim miejscu domówka... I co teraz? Podobno tam jest tak zajebiście. No chyba nie do końca na dobre wyszło podłączanie likwidacji pod tą platformę. A jeszcze medycyna krajowa tam idzie. Obecna sytuacja przerasta kierownictwo a co dopiero później? Chyba zanosi się na to, ż na kolejnym aesie to domówka będzie najbardziej niezadowolona... no ale przecież mają takiego świetnego kierownika ;D
Sroll 2016-12-27 08:15
Dzień Dobry.
Nie było sensu pisać przez święta, to jest magiczny czas, ale niestety nie dla wszystkich.
Istnieje coś takiego jak podział na lepszych i gorszych, lepsi - liderzy, gorsi - operatorzy, specjaliści itp. zapytacie skąd taka opinia? Już Wam wszystkim tłumaczę: pierwszy dzień świąt Bożego Narodzenia, dzień baaaardzo spokojny, no bo co ma się dziać w święta, ale wiadomo jesteśmy zespołem, dbamy o wspólne dobro, no i wiadomo wszyscy walczymy o wspólny cel i tego dnia nie ma taryfy ulgowej i pracujemy normalnie 8h, chociaż na ogół w takie dni czas pracy był skracany do 7h, ale wiadomo nie jest to obowiązkiem pracodawcy więc skoro pada decyzja że nie ma taryfy ulgowej to dlaczego nie dotyczy to lidera który jest na zmianie i wychodzi sobie po 7 godzinach??? Oczywiście ma to odpracować dziś, ale skoro lider może skończyć pracę w święta godzinę krócej i odpracować w innym terminie tą godzinę to dlaczego inni nie mogą??? To jest ten wspólny wózek na którym wszyscy jadą??? Ciekawe czy i kiedy dowiedzą się o tym przełożeni tego lidera... ale z drugiej strony już widzę tłumaczenia tego lidera skąd taka decyzja i dlaczego tak się stało, na pewno zrobił to dla dobra firmy, a że przy okazji zjadł ciepłego karpia a nie tak jak reszta ogrzewanego to już inna bajka. Na pewno jedynym z jego tłumaczeń będzie to że nikt nie przyszedł do niego zapytać czy może wcześniej wyjść i odrobić tak jak on w innym terminie, ale skoro jesteśmy zespołem to może warto żeby i lider zapytał reszty osób czy im nie przeszkadza że on wychodzi wcześniej.
To byłoby tyle w tym temacie.
Dziękuję, miłego dnia.
4
Jestem legendą 2016-12-27 16:41
Srollu odejdź z tej firmy bo tam się dzieje jak widać coraz gorzej, nie ma co tam dalej siedzieć.
jatoja 2016-12-27 18:12
no właśnie - skoro jest tak źle to czemu tam jeszcze jesteś? Co cię w firmie trzyma skoro jest taka tragedia?

Ja pracowałem w mondialu i fakt mogło być lepiej ale i tak mi się podobało i tą pracę miło wspominam jak i ludzi tam pracujących.
prawilny asesor 2016-12-27 20:08
Wy obrońcy mondiala poczujcie to, ze firma zachowuje sie tragicznie, to forum jest po to zeby wyrażać opinie.

Wiecie co sie stało po wpisach tutaj? Góra zaczęła działać. Realnie działać. Dalej techniką mydlenia oczu, ale jednak cos dotarło do tych wyżej, ze taki biedny słuchawkowy tez ma swoje zdanie a nie jest zdany na łaske i niełaskę szefostwa i ze mozna mu zamknąć gębę, mówiąc brzydko, szybko i skutecznie.

Dopłata za języki, exit interview, dodatkowe premie, nawet w bonach przelewy poszły w kwocie netto, firma wzięła na siebie opłatę za podatek. Super to fajnie. To było zaskoczenie dla każdego słuchawkowego Kowalskiego.

A jak wyglądały sprawy po focusach? Byle jak. Przyszli sluchawkowi, pogadali, ktoś tam zanotował, miał niby przekazać dalej i co? JAJCO, mówiąc brzydko. Nic sie nie zmieniło.

Tutaj trochę strach w gaciach jest. Bo nie dzieje sie to tylko i wyłącznie w czterech ścianach żelaznego budynku tylko w internetach, w których nic nie ginie. Czy to Mondial czy AWP każdy potencjalny pracownik moze poczytać. A kto chce pracować w takim syfie? Nikt, albo ktoś zdesperowany.

Obrońcy mondiala ciagle proponujecie zwolnienia - okej - te narzekające osoby sie zwolnią spokojnie, dajcie im czas na "przezimowanie" i znalezienie nowej pracy a także dajcie wolna przestrzeń do komentowania. Listopad pokazał ilu narzekających poszukało, znalazło i poszło w pieruny z mondiala, tylko kurz na korytarzu sie uniósł.

Wszystkie negatywny opisane tutaj to nie wymysły. Swego czasu ten lider co sie wcześniej urwał na karpika tez sie tu wypowiadał, niech wypowie sie i teraz czemu sa lepsi i lepsiejsi. Tylko niech użyje dobrych argumentów. Nawet jakby był ruch telefonów mega duży, to nie tylko biedny lider tłumaczy sie z tego, ze cos nie poszło. Lider nigdy nie tłumaczy sie jako "mięso armatnie" czyli słuchawkowy na którego największy atak jest wylewany. Lider tłumaczy sie kierownikowi a kierownik partnerowi biznesowemu.
Szkoda ze w tym przypadku ten wspólny wozek o ktorym trąbi Mondial, ze Team spirit i jeden za wszystkich, wszyscy za jednego trochę stracił na wartości.

Chciałoby sie tak zamknąć Srollowi buzie, ale on pisze prawdę a prawda zawsze w oczy kole.

Moze to i taka formuła pracy ze "paxik, rezerwy, słuchawa bez przerwy" światek piątek czy niedziela, ale w Święta mozna dac ludziom odetchnąć.

Przykre to, ze Mondial tez umie sprytnie wykorzystywać ludzi. Prosba była o dodatkowe osoby, za dodatkowa opłata (czy to by sie zdażyło gdyby nie afera tu?!?!?) na dyżury, bo mondialowski partner biznesowy przekieruje ich połączenia do nas. Szkoda, ze niektórzy dostali dodatek a niektórzy usłyszeli, ze musza sie zalogować, bo nikt nie zna realnego ruchu telefonicznego partnera biznesowego. Niektórzy mogli sie poczuć lekko...wykorzystani. Ale to juz osobny temat, ze Mondial deklaruje cos a potem zdziwiony, bo było inaczej niz założono.

Niemniej proponuje dac ludziom przestrzeń do wyrażania siebie i komentowania.
Oraz aby słuchawkowy był zauważany.

Oby z nowym rokiem, nowym krokiem.
2
Sroll 2017-01-09 11:27
Musimy to przetrwać! To hasło kilku ostatnich dni, wszystkie siły na platformę moto bo nie dają rady.
Ale skoro liderzy i wszyscy mądrzy mają czas żeby przeglądać gowork itp to może zaczną przeglądać też pogodę?! Nikt się nie spodziewał że jak będzie mróz to i będzie się dużo działo..., a jeśli nie ma osób do pracy to warto ściągnąć wszystkich liderów do pomocy. Skoro jesteśmy jedną siłą to nie ma że weekend, nie ma że wolne, walczmy wszyscy razem!
Co rok ten sam problem... tu już nawet nie trzeba mieć magistra z meteorologii żeby to wiedzieć.
A tym czasem trzeba uciekać i nie przeszkadzać bo AR wariuje.
Wasz Sroll
2
Sroll 2017-01-18 08:12
Zmiany, zmiany, zmiany... takie hasło przyświeca wszystkim ideą i działanią które podejmuje Mondial, ale podejmuje je tylko ze względu na to co się dzieje na forum gowork, niech ktoś sobie nie myśli że robią to tak sobie z dobrego serduszka. Każda wcześniejsza forma przekazania komunikatu że jest źle spotykała odpowiedź że w jeśli Ci się nie podoba to droga wolna.
Ale teraz to sypneli kasą jak zima śniegiem. Obawiam się że po najbliższej pensji telefony z banków z propozycją inwestycji mogą nas wszystkich przerosnąć, nie mówiąc już np o Lidlu który na pewno czuje oddech Mondiala na plecach bo jeszcze parę lat i pensja na start na platformie wyrówna się z płacą na start we wcześniejszej wspomnianym koncernie.
Podsumowując te podwyżki lub wyrównania są tak znaczące że gdyby nikt o nich nie powiedział to przy wypłacie ciężko byłoby się ich doliczyć. Prawda jest taka że pensja brutto na platformach w większości przypadków jest niższa niż pensja netto w 90% innych firm, ale inni na pewno nie mają takie atmosfery...
2
żak 2017-01-18 16:22
A i nawet tutaj próbowali wojowac swoją nieśmiertelna regułka, ze mozesz znaleźć nowa prace jeżeli Mondial taki zły!

Ale jak widac, ten brzydki, czarny PR obudził naszych przełożonych.

Miejmy nadzieje, ze wyrównania pracownicze "starych do nowych" nie beda tylko e-mailowa obietnica HR z cichym przyzwoleniem dla SV, zeby za dużo nie rozdać pieniądza na platformach.

Brak rak do pracy to juz nie tylko problem motoryzacyjnej.
Dinozaur 2017-01-18 20:47
Nie bardzo rozumiem Twoje podejscie sroll. Skoro tyle żółci się z Ciebie wylewa skoro jednak minusy przeslaniaja plusy jak mawiał klasyk w nieco innej wersji to czemu nadal jesteś na platformie choć moze sie mylę? Nie sądzisz że obrazasz jednak ludzi dla ktorych ta praca jest ważna a za i przeciw nie sprowadza się do zalosnych 50 groszy za owoc na pajacyka dla potrzebujących, bo skąd miałbyś o tym wiedzieć. Natomiast wszelkie ruchy sprawiajace podwyżkę wynagrodzeń są dla ludzi ku ich dobru a nie jakimś czarnym PR. I na pewno wiele osób Ci zazdrosci Pana Prezesa AWP bo nie sądzę, że wielu znajomych ma okazję miec takiego czlowieka za szefa. Szanuj to co masz człowieku.
bugatti 2017-02-02 12:30
Pracując na platformie motoryzacyjnej można się oduczyć podstawowych zasad współżycia między ludźmi bo na codzień nie są zbyt wysoko cenione... nie wiń strolla!
3
Strajk 2017-02-02 16:51
Jedne wielkie g... Naobiecywali i spełnienia obietnic nie widac, ani premii, ani wyrównań ani wypłaty bo oczywiście nie ma kto się tym zając, liderzy tylko głupio się uśmiecjają i nic nie robią, od kilku lat takiej sytuacji nie było, ciekawe co zrobi Mondial jak nagle większość zachoruje
żak 2017-02-02 18:55

No jak to co zrobi Mondial jak większość zachoruje? Stwierdzi, ze to sytuacja wyjątkowa, team spirit i musimy to przetrwać! Tak robią i robic beda dopóki ludzie beda w przekonaniu, ze sa musza dziękować pracodawcy, ze daje im prace a od pracodawcy nie usłyszą podziękowań za swoją ciężka prace tylko jeszcze usłyszą, ze sa be i fe i tam sa drzwi.

I tu sie zgodzę, od kilku lat takiej sytuacji nie było a liderzy na tym forum utrzymywali a nawet próbowali bagatelizować problem zarzucając, ze były pracownik nie ma prawa wypowiedzi a ten co mowi prawdę (sroll) powinien sie w trybie natychmiastowym zwolnić.

A jakby większość postanowiła sie zwolnić to co?

2
Strajk 2017-02-03 00:23
Chcesz rozmawiać o nepotyźmie? Marcin K który ma mało wiedzy awansował na specjalistę i zapewne zaraz awansuje na starszego nie mając wiedzy i tworząc swoje zasady, sypiający z nim Paulina B o przepraszam Dz tak pewnie sie czuje jakby była na równi zkierownikiem ma wszystko w D.... Włącznie z f...... marcia.... To jest nepotyzm zero merytoryki do tego brak szacunku od kierownika od kilku lat jazy widzi ze raz do roku Jakub G. Wybiera sobie ofiarę i sie nad nią znęca dla przyjemności i mimo skarg do hr każdy ma to w D.... Do teko pupilkowie liderów, wspólne piwko itd a reszta napier..... I nawet nie jest zaproszona, lecą suchary, wielosztuki a każdy sie uśmiecha, jest to firma dla kurwia.... Lizusów i innych tego typu, każda maskotka lidera ma wszystko podane na tacy i ma w nosie innych pracownikow
2
Nowy 2017-02-03 02:24
To prawda Marcin nawet nie ukrywa ze jest z polecenia dyrektora Krawczyka, cos powiesz to jak on sam mówi możesz wylecieć i jak on cos podpowie to zaraz see, see chyba tylko nie maja pieseczki liderów jest ich kilku MK, DR,KJ, KKi kilku innych nietykalni którzy maja wszystko podane na tacy.
Xyz 2017-02-03 07:59
Do tej pory wchodziłem na forum z zainteresowaniem. Nawet coś tam pisałem od czasu do czasu.Czasem ktoś przegial ale czasem ktoś napisał coś merytorycznego i miałem nadzieję że może jednak coś się zmieni. Powyższe 2 komentarze to jednak tzw samozaoranie. Po czymś takim będą nas traktować jak bandę troli co to nawet wzajemnie nie potrafi się szanować. Może od razu rozpiszemy cała listę pracowników i będziemy się obrzucac wzajemnie g... Żałosne. Bawcie się dalej sami. Ciao.
7
bugatti 2017-02-03 10:30
bo nie potrafimy! wspomniane wyżej sytuacje nie są wymyślone więc nie ma się co obrażać i wypisywać z dyskusji bo to trochę zaklinanie rzeczywistości!
2
elemele 2017-02-07 08:23
O faktycznie personalnie poleciało i poziom sięgnął rynsztoka. Siedzi jeden z drugą i trzecią i smęci, a to ze gratisowy pakiet medyczny full wypas za drogi, a to ze darmowe ubezpieczenie nie takie, a to, że nadgodziny uczciwie płatne. Że też nikt nie marudzi, że mleko do kawy złe, bo powinno być sojowe, a jest zwykłe i jeszcze nie przynoszoną tej kawy do biurka na pierdnięcie tylko trzeba iść do kuchni i ekspres obsłużyć. Opary absurdu przesłoniły horyzont. Sami sobie to bagienko tworzycie, jeśli tak ze sobą gadacie normalnie. Idzie umawiać prezentacje pościeli z owczej wełny, ciągnąć paleciaki albo składać Tiszerty po klientach.
5
gruby_zawiadowca 2017-02-07 09:07
No wiecie co....po prostu TRUDNE SPRAWY. Co ponieķtórzy nadawaliby się do serialu z kategorii tych miałkich tasiemców (już widzę tytuł: "Na słuchawkach") Widzę ich jak siedzą przed kamerą i z odpowiednią dla takich produkcji intonacją wylewają swoje żale (bo owoce trzeba kupowac....jprdl serio?!?). Do tego insynuowanie, że ktoś z kimś sypia - wylewanie takich wiader pomyj na współpracowników - ba - kolegów i koleżanki z pracy. To jest zwykłe (usunięte przez administratora) Nazwijmy to po imieniu. Mam nadzieję, że sfrustrowani "obrabiacze dup" zostaną namierzeni i z odpowiednim paragrafem wypieprzeni dyscyplinarnie z pracy. Wolność słowa wolnością ale to co się tu wyrabia ... w głowie się nie mieści, żeby trzy czy cztery osoby robiły taki ferment narzekając dosłownie na wszystko o_O Nie pozdrawiam zadymiarzy.
3
TrudneSprawy 2017-02-07 17:02
Przypominam że mleko w kuchni to nie mleko, tylko pseudo mleko UHT xD
2
Key 2017-02-07 20:31
Pracuję na medycznej zagranicznej i jestem lekko zdziwiony powyższymi . Kwestie pensji pominę, każdy się na jakąś godził podpisując umowę. Jeżeli chodzi o ilość obowiązków(tez mamy sezon) to każdy nawet średnio ogarnięty przy odpowiedniej organizacji pracy umie sobie je poukładać zgodnie z priorytetami. No ale jak ktoś lubi się zatabaczyć pierdołami, które zajmują parę chwil to niech nie narzeka na nawarstwianie się spraw. Praca ogólnie ok, raczej no stres, jeśli się podchodzi z dystansem. Nie zauważyłem też jakichś spięć na linii pracownik szeregowy - lider, wręcz odwrotnie, raczej pomocni i wyrozumiali.
4
Box 2017-02-07 23:51
Cała dyskusja tutaj tyczy się głównie motoryzacyjnej i chociaż nie sposób się nie zgodzić z wieloma faktami to sposób, w jaki jest to przedstawiane, budzi niesmak.
Sroll 2017-02-13 23:57
Dobry Wieczór Państwu.
Sytuacja trochę jak w okopie, każdy się boi wychylić czy przypadkiem zaraz nie oberwie.
A co do wpisów powyżej to powiem tak, jak dla mnie wpisy @Strajk @Nowy mówiąc krótko zgasiły światło. Przy tych dwóch wpisach to moje wcześniejsze wpisy to poezja, miód na uszy. Zdziwienie po tych dwóch wpisach było nie mniejsze jak po zamachach z 11 września..., ale MA stanął w obronie pracowników! Nie ma to tamto! Tylko że tak stanęli że nawet jeśli ktoś nie wiedział o dyskusji jaka tutaj się toczy to po interwencji włodarzy MA na pewno już cała firma wie.
Muszę zareagować na jeden z powyższych wpisów odnośnie opieki medycznej! Zapamiętaj jedno! Ta opieka nie jest darmowa! Za tą opiekę każdy płaci sam! Ludzie skoro ktoś za coś płaci to jak to może być darmowe?!
A co do wpisu niby kogoś z medycznej... to albo ta osoba pracuje w MA mówiąc kolokwialnie jeden dzień z dzisiejszym, albo właśnie została wzbudzona z hibernacji po 2 latach, bo chyba każdy wie co się działo na V pięterze całkiem niedawno, rotacja osiągnęła takie tempo że aż ciężko to opisać, ale kto pracował w tamtym okresie ten wie jak było.
Ogólnie jakim pracodawcą jest MA każdy wie, opini pochlebnych jest bardzo mało..., przypadek??? Nie sądzę.
A Tym czasem ferie, w Warszawie jakby luźnej, ale słuchawy na platformie czerwone, ale musimy to przetrwać!
Ps. ciekawe czy z okazji jutrzejszego dnia zostanie wpuszczona nowa atmosfera walentynkowa...
A teraz dobrej nocy.
Wasz/a Sroll
1
Xantypa 2017-02-14 22:45
@Srollu
Tak to już jest w kraju, że jak coś dostajesz to płacisz od tego podatek. Jak wygrasz w totka to tez płacisz podatek. Co więcej, jak zamówisz pakiet rodzinny to jeszcze więcej podatku zapłacisz, bo on droższy. Zajrzyj na pasek do wypłaty i nie przynudzaj więcej, albo weź melisę na sen ;-)
1
Rusalaa 2017-02-15 10:04
@Sroll
Pracuję w tej firmie już jakiś czas, najpierw na platformie, teraz w innym dziale. Rozumiem że praca na platformie jest ciężka, często stresująca a z wynagrodzenia mało kto jest zadowolony (ale to akurat działa w każdym dziale - zawsze człowiek chce więcej niż obecnie dostaje) ale w twoim ostatnim poście zawiało kłamstwem. Tak jak napisał Xantypa - w tym kraju nie ma nic za darmo bo nawet jak ci pracodawca coś da to musisz od tego zapłacić podatek.
Więc zapamiętaj to - ta opieka medyczna jest dla pracowników za darmo a podatek jaki należy od tego zapłacić to nie wina pracodawcy tylko naszego złodziejskiego państwa, które nigdy nie dopuści żebyś coś miał za darmo.
Wg mnie ilość benefitów jaką daje firma trudno określić inaczej jak bogaty pakiet socjalny: co miesiąc doładowanie karty żywieniowej, ubezpieczenie Allianz Rodzina (za darmo), pakiet medyczny (za darmo także dla rodziny a nie tylko dla pracownika co jak można zauważyć na rynku pracy nie jest takie oczywiste), bony na Boże Narodzenie (całkiem pokaźna suma a nie jakieś marne grosze), dodatkowe premie za wykonanie postawionych celów, języki 2x60 minut tygodniowo za darmo. Ktoś tu pisał jakie to niesprawiedliwe że jak się zdecydował na chodzenie na język to mu każą w dzień wolny przyjść do pracy na te 60 minut a jak za często go nie ma to po roku musi zapłacić za język 300 czy 350zł (żadna firma nie ma raczej ochoty płacić pracownikowi za naukę a ten łaskawie przyjdzie na opłacone już zajęcia albo nie). Ludzie czy wy w ogóle czytacie co piszecie. Nie podoba ci się to idź i weź na mieście kurs angielskiego za 1200zł za pół roku i wówczas możesz nie chodzić kiedy tylko chcesz ale skoro już wydałeś na kurs to pójdziesz bo to w końcu twoja kasa.
Jeszcze raz zaznaczam że nie mówię że na platformach wszystko jest ok ale bądźcie choć trochę uczciwi i nie piszcie totalnych bzdur bo mając porównanie z kilkoma innymi firmami mogę śmiało powiedzieć że mało która firma daje takie warunki pracy jak Mondial/AWP a kluczowym argumentem niech będzie że ta firma z zasady zatrudnia wszystkich na umowę o pracę a nie na jakichś "śmieciówkach" ale o tym tutaj mało kto wspomina.
4
Sroll 2017-02-15 18:06
Proponuję zajrzeć do Słownika Języka Polskiego,może tam definicja wyrażenia "za darmo" będzie dla Was bardziej klarowna, bo jak dla mnie i 99% społeczeństwa za darmo = 0 zł
Jeśli byśmy słuchali tylko głosów w mondialu to na pewno pakiet socjalny wydaje się być najlepszy nie tylko w kraju ale i na świecie! Problem pojawia się jak posłuchamy osób które pracują w innych firmach, a wtedy nawet te "darmowe" pakiety są tańsze niż w mondialu.
Co do atmosfery na platformie to wystarczy poczytać trochę to forum. Czy uważacie że jeśli byłoby tak cudownie w ma to ludzie by coś tutaj pisali? Oczywiście że nie! Komentarze pojawią się tylko jak jest źle!
Może przypomnijmy sobie fale poleceń służbowych? Masz ktoś komuś znowu odmówi urlopu na żądanie? A może jedynym argumenten będzie znowu powiedzenie nie bo nie?
A urlopy na 2020 już zaplanowane? Bo o normalnym urlopie w 2017 to już dawno można zapomnieć! Mylę się?
Jeżeli chodzi o obłude to są nią tylko wpisy wybielające ma.
3
Resentyment 2017-02-15 20:34
Cześć,
Przez tą pracę nie jestem już wolnym człowiekiem. W domu wszyscy wiedzą że, że mnie w firmie wydoili ;(
Pozdrawiam wszystkich resentymentalnie, nie dajmy się!
Jutro czeka nas lepsze jutro :)


2
bugatti 2017-02-16 13:40
"Jeszcze raz zaznaczam że nie mówię że na platformach wszystko jest ok ale bądźcie choć trochę uczciwi i nie piszcie totalnych bzdur bo mając porównanie z kilkoma innymi firmami mogę śmiało powiedzieć że mało która firma daje takie warunki pracy jak Mondial/AWP"

o to to! W mało której innej firmie jest tak marnie....

2
Lol 2017-02-16 19:21
Albo malo kto jest tak marny, zeby siedziec chociaz mu sie nie podoba ;-)
3
Rusalaa 2017-02-17 15:36
Jakim trzeba być człowiekiem żeby pisać "W mało której innej firmie jest tak marnie..." i dalej w niej siedzieć. Zrób coś człowieku dla siebie i dla nas wszystkich i zmień tą robotę. W Warszawie i okolicy są setki innych firm - na pewno w którejś się odnajdziesz. Przy takim podejściu choćby firma na głowie stanęła to ty i tak będziesz niezadowolony więc szkoda tu marnować życie.
1
Resentyment 2017-02-17 18:23
'Bugatti – francuska marka ekskluzywnych samochodów,..'. Źródło, Wikipedia.
Za niskie zarobki! No i wszystko w temacie.
bugatti 2017-02-17 19:38
Bycie człowiekiem nie jest tożsame z byciem pracownikiem a to kiedyś była dyskusja dotycząca miejsca pracy. Peace!
1
Resentyment 2017-02-17 20:06
Skąd ta wnikliwa dedukcja?
Peace & love<3
Niedorzeczny serial 2017-02-18 23:49
Ojej, nie ma Srolla od 3 dni. Albo sie zwolnił albo zaczął wreszczie pracować miast pisać na nockach... Albo teź Mondial rzadziej zleca noce albo jeszcze urlop na ferie jednak jest moźliwy... Zostaje smęcenie Bugattiego, ktorego nie stać na Bugatti....

3
grrrr 2017-02-20 00:28
platforma medyczna zagraniczna - jak oceniacie? atmosfera w grupie jest ok?
2
Zostaw swoją opinię o Mondial Assistance Sp. z o. o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mondial Assistance Sp. z o. o.