APN Sp. z o.o.

Opole

Opinie o APN Sp. z o.o.

Ews 2016-01-06 22:03:05
Hej jedzie ktoś 08 01 16 Przez Apn do Holandii
aaaaaa 2016-01-08 17:12:06
Witam , chciałabym teraz wyjechać przez tą Agencję do Holandii jako pakowacz. Może mi ktoś napisać coś więcej o tej Agencji? Czy warto jechać?
14
te te 2016-01-18 22:08:50
wybiera sie ktos 24 01 2016 na bukiety .
cold 2016-01-21 10:49:56
Hej, dostałam propozycje wyjazdu,ale widząc opinie szczerze się waham bardzo. :D
Planuje jechać sama z Katowic, jeśli jest tu też jakaś osoba która zamierza wyjechać sama proszę o kontakt na mojego maila, coldworld@vp.pl ;)
1
bogdan 2016-01-22 20:10:36
nie bój nic @cold, złe opinie znajdziesz zawsze i wszędzie. Skoro APN Cię zainteresowało i zaprosili Cię do współpracy, to jedź. Bez ryzyka.. nie ma pieniędzy :)
Nie_pacująca 2016-02-09 13:00:15
Witam,
otrzymałam propozycję pracy przez agencję APN do Holandii na różnego rodzaju prace przy kwiatach/warzywach... nie byłam nigdy za granicą, byłby to mój pierwszy wyjazd ale czytając opinie mam spore wątpliwości... stawka wydaje mi się niska, żadnych konkretów do jakiej pracy tylko same ogóły podają, mam jechać podpisać umowę na wyjazd teraz w piątek ktoś jeszcze z Was dostał propozycję?
Piooo 2016-02-11 13:59:40
Wiesz co @nie_pracujaca jest tak, że raz ktoś ma pecha, a drugi raz nie ma. Ogólnie to nie jest tak, że praca jest jakaś ciężka czy zła, albo nieucziciwa
kiti 2016-03-02 10:27:32
WITAM! JEDZIE KTOS 4 MARCA NA PAKOWANIE OWOCÓW I WARZYW??
malami86 2016-03-06 22:57:09
Witam! czytam już opinie kolejnej firmy pośredniczącej i zastanawiam się czy warto przez którąś wyjechać... :( . może ktoś poleci konkretną firmę, która zaproponowała pracę nie oszukała i zapłaciła. nie boję sie pracy, ciężka praca mnie nie przeraża... zależało by mi także na nadgodzinach. proszę o kontakt malami_30@tlen.pl(tylko bez wypisywania głupot) pozdrawiam
kinia 2016-03-08 09:32:14
dobrze trafilaś @malami86 rzeczywiście większość agencji robi ludzi w tzw. wała na takich wyjazdach..jedziesz i pracujesz dzien w tygodniu ;/ ale słyszałam, że tutaj akurat tak nie jest, pieniądze na czas, atmosfera też ok tzn. w firmie bo do jakiego kraju trafisz to nie wiem :)
1
Ania 2016-03-11 13:34:00
Hej kochani jak mają się w tej pracy ludzie na szklarni, na sadzonkach, warzywkach? Brzmi to dość dobrze prawdę mówiąc, słyszałam że pensje tez sa świetne, to prawda?
BBBB 2016-03-13 10:42:38
Ja przepraszam,nie znam sprawy i osoby,więc może moja opinia nie będzie dogłębna.Ale chciałam się odnieśc do opinii nt>wi-fi.Uważam,że komentarz,jest bardzo niemiły,a w--fi w miejscu zamieszkania,to żaden luksus.Żyjemy w 21 wieku i każdy ,kto wyjeżdża daleko od domu chce mieć kontakt ze światem.Poza tym internet to źródło informacji.Oczywiście dla agencji jest wygodniej,jeśli najemnik jest (usunięte przez administratora) ,na niczym sie nie zna a tym samym nie zna swoich praw
Tina 2016-03-13 11:37:31
BBBB skoro sam nie jesteś (usunięte przez administratora) to pewno bez problemu załatwisz sobie internet u jakiegoś zagranicznego operatora.
Kalek Piotr 2016-03-19 18:04:04
BEZ INTERNETU NIE DO SIĘ ŻYĆ.
1
wesoła95 2016-03-21 16:14:11
Witam, mam w przyszłym tygodniu wyjechać do pracy przy drobiu w Haren ( Niemcy ). Czy ktoś już tam pracował i może mi ułatwić decyzje ?
dronka 2016-03-21 18:24:28
moim zdaniem powinnaś spróbować, zwłaszcza, że oni faktycznie zatrudniają na legalne umowy, a nie jest to za każdym razem w innych agencjach normą - także trzymam kciuki i powodzenia, z resztą zapewniają zakwaterowanie więc to już też duży plus
winterofmylife 2016-04-15 19:02:06
Był ktoś może na pakowaniu słodyczy w Holandii (Veghel)? Ta firma została mi polecona przez znajomego, ale jak czytam o tym, że APN jedynie oddaje w ręce innych firm i na tym się kończy, to mam duże wątpliwości...Już raz wpakowałam się w okropną pracę w Niemczech przez pośredniaka.
Hozja 2016-05-16 18:15:32
Za pośrednictwem agencji wyjechalam we wrześniu 2015 roku do Yerseke, tam koordynatorem mojej pracy, godzin, zakwaterowania oraz dojazdu do pracy była firma Apex.
Początkowo godzin pracy było dużo, z każdym miesiącem jednak ta liczba malala, jednak była możliwość nadrobienia godzin w innych zakładach.
Bez problemu zarabialam na zakwaterowanie, dojazd do pracy, na swoje wydatki oraz na odlozenie pieniędzy.
Mieszkałam na domku z trójką dziewczyn, warunki bardzo dobre, fakt, nie było dostępu do Internetu, jednak po pierwsze- te informacje uzyskałam wcześniej, po drugie- można teraz bez problemu korzystać z Internetu poprzez telefon.
Dojazd do pracy zawsze na czas, kontakt z pośrednikiem bardzo dobry.
Jedynym słabym punktem była 23 godzinna podróż do Holandii busami, autobusami, z przesiadkami, oczekiwaniem.
XxNickxX 2016-05-28 11:57:55
Jedzie ktoś do Holandii 29.05.2016r.?
Dr Torres 2016-06-05 19:08:31
Czy był ktoś na pakowaniu słodyczy?jak wyglądała praca?były nadgodziny?a jak warunki mieszkaniowe?po ile osób było w domku lub mieszkaniu?bo właśnie myślę, żeby wyjechać...
ola 2016-07-05 11:51:46
hej. może ktoś wybiera się w sobote 09.07.2016 do pracy do Holandii? praca przy kwiatach, ścinanie itp
kacper 2016-07-05 11:56:51
Z tego co wiem, w niektórych ogłoszeniach do tego miejsca @mo stawka zależy od wieku (nie wiem w sumie dlaczego?) wypłata jest płacona tygodniowo, jest zakwaterowanie i pomoc w orgaznizacji wyjazdu no i przede wszystkim trzeba znać język albo angielski albo niemiecki wiadomo
ja. 2016-07-05 16:05:47
ktoś może wybiera się w tą sobotę 09.07.2016 do pracy do Holandii przy kwiatach. ( sadzonki ścinanie itp?)
MilenaCh 2016-07-21 21:24:33
Witam, wyjeżdżam ze znajomymi do Holandii w tę sobotę tzn. 23 lipca dokładnie do Assen. Mamy pracować przy zbiorze borówki amerykańskiej w firmie Schassfsma Uitzenbureau właśnie z agencji pracy APN. Pracy się nie boimy jednak mamy obawy po przeczytaniu niektórych opinii. Czy ktoś może nam udzielić konkretnej informacji jak tam jest, ktoś to już może był w Holandii z tej agencji i pracował na podobnym stanowisku. Bardzo prosimy o odpowiedź. Chodzi nam najbardziej o informację, czy wyjazd nie polega tylko na straceniu pieniędzy, bo może nie być tam pracy. Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
MilenaCh 2016-07-21 21:34:48
Witam, wyjeżdżam ze znajomymi do Holandii w tę sobotę tzn. 23 lipca dokładnie do Assen. Mamy pracować przy zbiorze borówki amerykańskiej w firmie Schassfsma Uitzenbureau właśnie z agencji pracy APN. Pracy się nie boimy jednak mamy obawy po przeczytaniu niektórych opinii. Czy ktoś może nam udzielić konkretnej informacji jak tam jest, ktoś to już może był w Holandii z tej agencji i pracował na podobnym stanowisku. Bardzo prosimy o odpowiedź. Chodzi nam najbardziej o informację, czy wyjazd nie polega tylko na straceniu pieniędzy, bo może nie być tam pracy. Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
viki.lu 2016-07-22 09:11:06
Ja też jadę tam w sobotę, ale ogólni jestem pozytywnie nastawiona, znajomi byli w zeszłym roku na borówkach i mówili że spoko. A z tego co czytałam te złe opinie chyba są o innym miejscu
4
Olcia 2016-07-26 21:35:00
Czy ktoś jedzie w sobotę do Assen? Albo ktoś był i może coś więcej powiedzieć? Jak warunki pracy i warunki mieszkaniowe? Co warto wziąć ze sobą?
bach 2016-07-26 22:32:27
Hej, a jakie zarobki można mieć przy sadzonkach? Dzięki
Sonia 2016-08-12 11:56:07
Cześć, też jedziemy z kolegą do Assen, czy już tam jesteś, lub wróciłaś? możesz powiedzieć, jak tam jest? warto?
kart 2016-08-12 11:59:02
@bach to pewnie zależy od tygodnia i godzin jakie wtedy wyrobisz. Tak wygląda praca poza Polską, że raz tej pracy jest bardzo dużo i kasa się wtedy mocno zgadza, a zdarzają się trochę lżejsze pod względem ilości godzin tygodnie, kiedy wypłata jest trochę mniejsza
jolka731 2016-08-17 14:19:00
czy ktos wyjezdza w najblizsza niedziele tj. 21 sierpnia z okolic Krakow Katowice do Horn Floristik w Rozenburg
Aron 2016-08-17 20:15:46
No to wszystko zależy od przecież miejsca do którego traficie
Mario 2016-08-19 16:00:37
Tylko nie przez APN i VoornePutten.Porażka.!!!Właśnie składam papiery do Sądu na obiea te biura które ze sobą współpracujà i oszukują ludzi.Syn zarobił przez 4 tyg u nich blisko 1000 eur a wypłacili 200 z wielką łachą po 3 tyg.Kazałem jemu wracać z tamtąd i sam zapłaciłem za busa bo tak nazarabiał że nie było go na niego stać.Warunki mieszkaniowe katastrofa!!! ale potrącają jak za luksusowe.Stanowczo odradzam.Oszuści i jeszcze raz oszuści!!!
1
Drozdd 2016-08-19 16:09:02
Wyjechalam do Holandii, dokładniej do miejscowości Yerseke parę tygodni temu na małże. Wbrew pozorom wcale jest tam tak zimno (chyba że ktoś jest strasznym zmarzluchem :) ), wcale nie ma tak dużo wody, co prawda jest charakterystyczny zapach ale da się przyzwyczaić. No i przede wszystkim na tej fabryce na którą trafiłam (Aqua) jest cudowne szefostwo! Nie wywierają presji jak na innych fabrykach. A atmosfera w pracy jest najważniejsza. Mogę szczerze polecić agencje APN, tak samo jak tutejszego szefa Rene(firma Apex). Wypłaty wszystkie przychodzą idealnie na czas i godzinowo wszystko się zgadza. Polecam!
APN Sp. z o.o. 2016-08-24 16:22:32 [pracodawca]
W firmie VoornePutten wynagrodzenie za pierwszy tydzień wypłacane jest pod koniec 3 tygodnia o czym informujemy w trakcie podpisywania z nami umowy. Dodatkowo informujemy, że na pierwsze tygodnie należy zabrać gotówkę z Polski oraz że w drugim tygodniu można poprosić o zaliczkę. Informacje te zawarte są również na ulotce informacyjnej, którą otrzymuje każda z kierowanych przez nas osób. Niestety spośród setek ludzi których rekrutujemy zawsze znajdzie się taki "ktoś" co to wszystko wie lepiej, a później ma pretensje do wszystkich oprócz siebie.
Działamy od 15 lat i jeszcze NIGDY nie otrzymaliśmy żadnego wezwania do sądu. Prosimy zatem nie straszyć ludzi którzy czytają to forum.
3
Gosia 2016-10-07 18:40:40
Nie polecam tej firmy same problemy mialam przez nia!! Warynki mieszkaniowe tragedia. Pracowalam i pracuje nadal w holandii ale nie przez to biuro chetnie odpisze na pytania w zwiazku z ta firma zeby inna osoba unikala takich problemow.
skorpion 2016-10-10 18:32:02
Witam mam pytanie jaka jest tygodniówka w Apn na czysto, a w jakiej firmie pracujesz czy mozesz Ją polecić pozdrawiam
sdfv 2016-10-10 18:57:27
tak tak to prawda jestem ciekaw jakie faktycznie wymagania są tutaj na stanowisku pakowacza i czy jakos ciężko się tutaj do pracy dostać ? dzięki z góry
skorpion 2016-10-10 23:24:10
Witaj mam pytanie jaka jest tygodniówka w Apn na czysto, i przez jakie biuro obecnie pracujesz czy polecasz.Pozdrawiam.
mok 2016-10-11 11:13:24
No ale to wiadomo jaka aktualnie panuje u nich atmosfera? To jest również bardzo istotna kwestia. Pozdrawiam
Pola 2016-10-13 21:15:02
Z jaką agencją polecisz wyjazd na stanowisko pakowacza? Wybieram się pierwszy raz sprawdziłam już kilka firm i w każdej są i dobre i złe opinie i już nie wiem komu wierzyć a zależy mi na wyjeździe. Dla mnie kasa może być mniejsza byle zdobyć doświadczenie i była dobra atmosfera
kamkic 2016-10-14 11:23:57
@Pola Jak będziesz w porządku wobec pracodawcy, to będziesz miło współpracowała :)
skorpion 2016-10-14 12:14:28
Mogę polecić Ci eena oraz worktoday są to sprawdzone firmy przez które pracowałem dobre opinie słyszałem też od ludzi o firmie nl-jobs.Powodzenia
Pola 2016-10-14 20:14:00
Teorytycznie tak ale czasami ludzie z góry źle traktują innych
Pola 2016-10-14 20:17:27
Dziękuję za polecenie zabieram się za sprawdzanie ofert :)
kaco 2016-10-17 11:26:52
Ktoś może wyjeżdżał do pracy w Den Haag? Widzę, że poszukiwany jest pracownik szklarni do pracy przy kwiatach, sadzonkach i warzywach. Ktoś coś może opowiedzieć?
5
wika22 2016-11-15 16:06:45
Hej, czy ktoś jedzie teraz do układania kwiatów koło Amsterdamu ?
wika22 2016-11-15 16:07:19
Hej, czy ktoś jedzie teraz do układania kwiatów koło Amsterdamu ?
Iwona 2016-11-26 18:24:05
Jechałam z tego biura Moi znajomi tez Firma ok
Buli 2016-11-30 07:59:18
witam mam pytanko wlasnie wczoraj dostalem oferte zeby wyjechac przez apn pracowac jako spawacz :) ja mozecie mi doradzic ?
Zostaw swoją opinię o APN Sp. z o.o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie APN Sp. z o.o.