APN Sp. z o.o.

Opole

Opinie o APN Sp. z o.o.

Tola 2017-05-16 19:56
Chcę skorzystać z pośrednictwa tej agencji. Słyszałam sporo dobrych słów ale może ktoś mógłby dodać coś o firmie?
5
adam 2017-05-27 07:51
też chciałbym jechać w czerwcu albo na początku lipca
czy ktoś kto już wyjeżdżał przez te agencje mógł by powiedzieć coś więcej
adam 2017-05-27 07:52
też chciałbym jechać w czerwcu albo na początku lipca
czy ktoś kto już wyjeżdżał przez te agencje mógł by powiedzieć coś więcej
mmmmmmm 2017-05-29 10:22
Hej ja dostałam propozycje wyjazdu w tą sobotę ale jeszcze nie wiem przy czym będzie praca . W biurze powiedzieli mi ze to będą różne prace na polu w szklarni przy pakowaniu itd. Powiedziała mi że 240 euro na tydzień się zarabia. Czy ktoś może się wybiera w tą sobotę?
6
xxxx 2017-05-30 10:07
Hej,ja prawdopodobnie wyjezdzam w piątek,dostalem taka sama oferte jak ty.
Monika 2017-05-30 11:46
Witam , mam pytanie dlaczego APN ma tak olbrzymie zapotrzebowanie na księgową? Czy to jakaś nowa akcja? Pracowałam z APN i byłam zadowolona a teraz widzę taka oferta i mam chęć skorzystać. Jeśli ktoś coś wie proszę o kilka informacji , zawsze to łatwiej podjąć decyzję?
Iza 2017-05-30 18:35
Ktoś jedzie w sobote 3.06.2017 do holaandii ??
Vol 2017-05-31 16:13
Jadę w sobotę do Noordwijk. Ktoś jeszcze?
Paulina 2017-06-01 09:35
@Iza, @Vol czy to będzie Wasz pierwszy wyjazd z APN Sp. z o.o.? A może już wcześniej korzystaliście z usług tej agencji? Jakie macie doświadczenia z APN Sp. z o.o.? Chętnie poznamy Wasze opinie.
nowa 2017-06-01 14:31
ja
Monia 2017-06-01 14:33
ja jadę w tę sobotę sama do oss czy ktoś jeszcze jedzie? W grupie razniej
Dominika 78903 2017-06-02 12:56
Hej tez bym chciała wyjechac ale z kimś . Interesuje mnie praca na produkcji ostatnio widziałam ofertę z slodyczami. Bardzo bardzo proszę napisz na ragge18@o2.pl . Moze razem cos znajdziemy :)
Dominika78903 2017-06-02 13:24
Dzień dobry
Czy może jedzie Pani na pakowanie słodyczy? Interesuje mnie zwłaszcza ta oferta. Ale jak jedzie Pani na cos innego to też byłabym naprawdę ogromnie wdzięczna za kontakt na ragge18@o2.pl.
Jestem młodą osobą nigdy nawet nie byłam za granicą a bardzo chciałabym wyjechać do pracy za granicą.
Dominika78903 2017-06-02 13:50
Hej
Chciałabym wyjechać sama ale mam pewne obawy. Interesuje mnie pakowanie słodyczy/warzyw i owoców.
jesli ktos zamierza wyjechać sam bardzo prosze o kontakt na ragge18@o2.pl
z kims zawsze pewniej
naprawdę bardzo proszę o kontakt pomagajmy sobie nawzajem :)
Tania 2017-06-04 10:17
Widziałam ostatnią ofertę pracy firmy i mają potrzebę zatrudnienia jedynie księgowego ale w wielu lokalizacjach. Może ktoś się orientuje dlaczego aż tylu księgowych potrzebują , jakaś reforma w firmie? Może warto aplikować? Słyszałam sporo dobrego o firmie.
1
IZa 2017-06-04 15:20
Ktoś wyjeżdża jutro rano do Noordwijkerhout ?????????
Tulipanek 2017-06-13 22:12
@IZa Czy mogłabyś napisać jaką pracę dostałaś w Noordwijkerhout? Jak długie podpisuje się umowy? Ile można zarobić na takiej pracy?Co z mieszkaniami na miejscu?
Champion 2017-06-14 23:42
nie polecam pracy w Metaalbouw Vloet Mill . Pani korespondentka obiecuje gurszki na wierzbie a przyjezdzasz popracujesz 2 dni i siedzisz tydzien albo i wiecej wolnego z obietnica pracy na nastepny dzien. Za swieta nie placa. Zakwaterowanie jest okej. Ale jesli chcecie zarobic a nie zyc to nie polecam firmy !
3
Cherry 2017-06-15 22:29
Hej, ja też zastanawiam się nad wyjazdem. Nigdy nie pracowałam za granicą. Jestem ze Śląska. cherry153@vp.pl
Tonik 2017-06-18 18:21
Zupełnie nie widziałem ofert pracy za granicą ? Mają długą listę ale to prace w kraju i to tylko dla księgowego. Może mi ktoś podpowiedzieć czy są i ewentualnie gdzie szukać ofert za granicą? Słyszałem o firmie sporo dobrego i może udało by się wyjechać?
majka 2017-07-16 21:23
A jak tam z pracą na pakowaniu papryki, ogórków i pomidorów? W okolicach Eindhoven. Mamy mieć noclegi w Valkenswaard. Chcę jechać no i właśnie nie wiem czy warto. Jak z zarobkami?
majka 2017-07-16 21:25
A jak tam z pracą na pakowaniu papryki, ogórków i pomidorów? W okolicach Eindhoven. Mamy mieć noclegi w Valkenswaard. Chcę jechać no i właśnie nie wiem czy warto. Jak z zarobkami?
kaja 2017-07-16 21:30
A jak tam z pracą na pakowaniu ogórków, papryki i pomidorów w okolicach Eindhoven. Mamy mieć noclegi w Valkenswaard. Chcę jechać no i właśnie nie wiem czy warto. Jak z zarobkami?
Marta 2017-07-19 20:50
Witam, zamierzam po 10 sierpnia wyjechać za granicę właśnie z tą agencją. Będzie to mój pierwszy wyjazd i jestem kompletnie zielona. Boję się jechać sama i chciałabym się dowiedzieć co i jak w sensie jak to wygląda z załatwianiem wszystkiego itd . Jestem z Wielkopolski gdyby ktoś coś planował to proszę o kontakt - marta.tomiak93@gmail.com

Pozdrawiam, Marta
Chętny 2017-07-19 22:35
Słyszałem o agencji sporo dobrego, a ponieważ szukam pracy za granicą najlepiej w Holandii to pomyslałem o APN. Czy mają tam jakieś roboty? Może ktoś był?
ja 2017-07-22 10:34
witam wszystkich właśnie miałam jechać do pracy ale nie dojechałam do biura w nl na podpisanie umowy nl zadzwoniła do mnie pani żeby zapytać dlaczego nie dojechałam więc jej powiedziałam że nikt mnie nie powiadomił że to jest TURECKIE biuro znam kilka osób co byli tam i mi odradzili pracy a pani która dzwoniła do mnie straszyła mnie karą 170 zł za tłumaczenie papierów tylko zastanawiam sie jakie oni papiery tłumaczyły jak ja tylko polską umowe podpisałam
2
Benek 2017-07-25 20:31
Widziałem ich nową ofertę pracy i jest z czego wybierać. Może ktoś słyszał jaka praca kryje sie za ofertą pracownik wakacyjny? Może to byłoby dla młodych na wakacje? Często wyjeżdżam na robotę do Holandii jak na razie nie narzekam.
Kobieta 2017-07-31 14:53
Hej już od dłuższego czasu czekam na okazję wyjazdu ale samej nie latwo się zdecydować mój email maadziaw@vp.pl .
Magda
xxx 2017-08-01 10:02
NIE POLECAM NIKOMU FIRMY APN OPOLE ORAZ CROWN(HOLANDIA) / pakowanie slodyczy. Bylam widzialam i nawiekszemu wrogowi bym nie zyczyla tam trafic.Panie z biura w Opolu obiecuja prace oraz warunki mieszkalne a na miejscu jest syf, smrod, kila i mogila. I udaja wielce zdziwione ze na miejscu panuja warunki jakie panuja. Opisuje miejscowosc Oss (bungale) oraz.Zaaland. Jedno wielkie nie porozumienie oraz Dramat przez wielkie ^D^ !!!! Oszuci, oszusci i jeszcze.raz oszusci. Ludzie nie dajcie sie nabrac.
ANITA 2017-08-01 22:15
Witam, czy moglabys dokładnie opisac co tam sie dzieje? Dostalam propozycje wyjazdu wlasnie na pakowanie slodyczy.
APN Sp. z o.o. 2017-08-02 08:13 [pracodawca]
Tak nam się wydaje, że Pani xxx w ogóle nie podjęła pracy tylko przestraszyła się opinii osób które (o dziwo) pracują w tej firmie i wróciła do Polski. Jeśli mieszkanie było brudne to należało to zgłosić koordynatorowi. Niestety nie oferujemy mieszkań o standardach **** hotelu.
Od ponad 10 lat APN kieruje pracowników do firmy Crown min. do pakowania słodyczy. Jest to sprawdzona oferta i co roku korzystają z niej setki osób. Pozdrawiamy
2
Marzena 2017-08-03 10:47
Dla mnie współpraca z APN była bez zarzutów chętnie skorzystam ponownie.
Paulina 2017-08-09 13:31
@APN na jakie w takim razie rozwiązanie może pracownik liczyć, jeśli zdarzy mu się dostać mieszkanie o takich warunkach? Przeniesienie od razu czy po czasie? Warto opisać jaka jest procedura, tak żeby zainteresowani pracą wiedzieli co zrobić gdy sami znajdą się za granicą w takiej sytuacji.
nico 2017-08-20 19:20
APN może jest dobrą firmą ale dostać tam prace jest bardzo trudno, zbywają cię jak powietrze, a nawet nie wiedzą kto gdzie pracował w Holandii, czy zna ktos język obcy, nikt o to nawet nie zapyta, głupie i aroganckie spojrzenia przy samym wejściu.
3
Tania 2017-08-20 19:24
Jak się szykujecie do pracy za granicą to trzeba się dopytać o wszystko w agencji. Na forum nikt nie odpowie na takie pytanie. Trochę więcej pomyślunku i wszystko można załatwić. Nie jest łatwo za granicą ale jak już się ktoś decyduje to musi sobie radzić!
Michał1989 2017-08-28 11:56
Witam. Zastanawiam się nad wyjazdem do holandii z tej agencji tylko nie chciałbym jechać sam, wiadomo że we dwójkę raźniej. Może ktoś jest zainteresowany wyjazdem we dwójkę?
Paulina 2017-08-28 18:57
@nico to w takim razie o co pytano Cię podczas spotkania w APN? Rozumiem, że taką odbyłeś? Zazwyczaj to właśnie znajomość języka i doświadczenie w podobnej pracy to pytania podstawowe. Jak wyglądało to w Twoim przypadku?
nico 2017-08-30 17:13
Zapytali tylko czy jestem zarejestrowany u nich i gdzie chciałbym pracować, i tyle w temacie, taka była rozmowa.
2
Paulina 2017-09-05 12:26
To rzeczywiście @nico jest to dość osobliwe, może na początku zbierają chętnych i orientują się czy w ogóle jest jakiś wolny projekt, na który ktoś chciałby wyjechać? Czy ktoś ma podobne doświadczenia i może się nimi podzielić z innymi zainteresowanymi pracą w APN Sp. z o.o.?
Damian 2017-09-05 13:52
Michale dzwon ( usunięte przez administratora );) albo wyslij numer dogadamy sie. Pzdr :)
Ona 2017-09-05 19:54
Wybiera się ktoś w najbliższym czasie do pracy przy kwiatach okolice Noordwijk / Den Haag ?? Ewentualnie może powiedzieć o warunkach jeżeli tam był ?
Domi78903 2017-09-05 21:44
Dzień dobry
Proszę napisac ragge18@o2.pl
Będę naprawdę bardzo wdzięczna za kontakt bo tez interesuje mnie ta oferta.
Domi78903 2017-09-05 21:50
Dzień dobry
Chciałabym wyjechać na pakowanie slodyczy ale nigdy nie pracowalam za granicą i boję sie wyjechać sama. Dziewczyna 20 lat zachodniopomorskie. Jeśli kogos tez interesuje ta oferta bardzo proszę napisz na ragge18@o2.pl razem razniej.:)
Sabina19 2017-09-09 23:58
Czesc ja tez chce wyjechać ale boje sie sama jak cos to pisz Sabinaand@wp.pl
Karol 2017-09-10 21:03
Zastanawia mnie taka cisza na forum ze strony osób które wyjeżdżały przez APN . Byłoby dobrze gdyby ktoś napisał, tyle osób dopytuje się o informacje o konkretnej pracy? Generalnie jak jest dobrze to ludziom nie chce sie pisać na forum , może i tym razem tak jest?
4
Paulina 2017-09-18 11:26
@Karol, na wcześniejszych stronach wypowiadają się również takie osoby, więc nie jest to powód do takiego zakładania z góry. Być może tak jak pisałam wcześniej APN Sp. z o.o. zakończyło jakieś projekty i zbiera osoby na nowe? Tak wynika z postów powyżej, wiele osób wyjeżdża teraz z nimi do fabryki słodyczy. Może po jakimś czasie będzie można przeczytać informacje z tego wyjazdu.
Filip z Gdańska 2017-10-12 04:03
Apn nie jest najgorszą firmą, płacą zawsze na czas, dają auto + kwaterunek, feriepenge lub wakacyjne płacone. No i to tyle zalet. Natomiast jeżeli chodzi o składki emerytalne, podwyżkę oraz uczciwe rozliczenie podatkowe to zapomnijcie. Firma niestety nie gra uczciwie. Jedyną formą zatrudnienia u nich jest umowa śmieciowa, która nic nie znaczy i nie słuchajcie tych ich bzdur, że jak popracujecie kilka lat to dostaniecie normalną umowę ;D Ponadto pracuje w apn-ie gaciowy rysiek, który lubi bez zgody mieszkańców eksplorować mieszkania i pokoje kwaterunkowe kiedy wszyscy są w pracy. Robi to bez niczyjej zgody i bez pytania i lubi zaglądać kto co ma. Ot taka mała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gnida. Jeżeli się z czymś takim spotkacie, dzwońcie na policję bo to jest nielegalne.
Reasumując czy warto robić w apnie ? Myślę, że tak. Czy można nastawiać się na karierę w apnie ? Zdecydowanie nie.
Jeszcze jedna uwaga: dotyczy aktualnej ofery na stoczniowcy.pl odnośnie pracy w stoczni Ravestein-Deest, odradzam. Jest to obóz pracy naszpikowany konfidentami polaczkami (Antek z Pyrzyc największy). Ponadto syn szefa potrafi podejść do pracownika i powiedzieć mu ot tak"Nie podobasz mi się,zwalniam cię". Widziałem jak wywalił tak 2 osoby, tak po prostu. Posiłki na hali, na betonie jak zwierzęta bo na kantyne w oweralu nie wolno. Dzwonek na pause jak w Auschwitz. Robota na 3 tyg.i nara. Pozdrawiam
2
stoczniowiec 2017-10-12 11:23
Dziękuję Ci Filipie za cenną informację na temat pracy w w. wymienionej stoczni. Można było się domyśleć po nieustannych ogłoszeniach na tę stocznię , że oprócz malusieńkich pieniążków jeszcze coś wisi w powietrzu. Do tego stworzono GO WORK by informować się wzajemnie o warunkach w jakich nam przyjdzie pracować za pośrednictwem agencji i firm bezpośrednio zatrudniających. Dziękuję!
2
APN Sp. z o.o. 2017-10-12 12:48 [pracodawca]
Panie Filipie, dziękujemy za wyrażenie swojej opinie. Oczywiście jak zawsze bierzemy "na klatę" to co o nas piszą i próbujemy wyciągać wnioski aby jeszcze lepiej zadbać o jakość naszych usług jako pośrednika.
Niemniej jednak prosimy o rozwinięcie kilku kwestii, ponieważ nie ze wszystkim możemy się zgodzić i tak: po 1. składki emerytalne i rozliczenia podatkowe - co się nie zgadza ? Czy nie miał Pan odprowadzonych składek ? (ma Pan na uwadze to, że wg prawa holenderskiego, składki są odprowadzane po 26 tygodniach zatrudnienia ? ); czy nie otrzymał Pan jaaropgave ?
po 2. umowę na "vast contract" w holandii otrzymuje się po 2 latach. Po 3. - Pana "gaciowy rysiek" - jeśli ma Pan na myśli koordynatora Ryszarda to informujemy, że koordynator po 10 latach zakończył pracę w APN Uitzendbureau a miało to miejsce we wrześniu 2016.
Co do opinii o stoczni: nie jesteśmy stoczniowcami tak jak Pan, tak więc nie będziemy się upierać, być może kiedyś taka sytuacja miała faktycznie miejsce. Uważamy jednak, że tego typu incydenty należy zgłaszać do Uitzendbura.
1
Piekarz 2017-10-12 22:37
Biuro jest okej. Nie wiem dlaczego nikt skoro tak wszyscy się znają i pracują z biurem nie napisze o ich najwiekszym projekcie w piekarni, skoro pracuje tam ogrom ludzi niektorzy po 10 lat. (po 2 latach kontrakt) Wszyscy znawcy, ale nikt nic konkretnego nie potrafi skonstruowac. Biuro jak biuro, plus że zawsze jest kontakt na biezaco z koordynatorami, dzwonisz - pytasz i od razu masz odpowiedź, w druga strone tez to dziala, potrafia dzwonic po kilka razy dziennie czy nie przyjdziesz przypadkiem za kogos do pracy, bo ktos sie rozchorowal. Ale w koncu chyba o to chodzi - o prace.
Mieszkania bez zarzutu, przynajmniej w Uden gdzie jest glowna siedziba, domki kilku osobowe, zadbane i jest spokoj. Nie robia problemow, koordynatorzy sa mlodzi i wyluzowani, sami niedawno pracowali tak jak i my w piekarni, wiec wiedza z czym to sie wszystko je. Jak ktos sie wybiera to polecam do Uden.
2
Zostaw swoją opinię o APN Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie APN Sp. z o.o.