APN Sp. z o.o.

Opole

Opinie o APN Sp. z o.o.

BBBB 2016-03-13 10:42:38
Ja przepraszam,nie znam sprawy i osoby,więc może moja opinia nie będzie dogłębna.Ale chciałam się odnieśc do opinii nt>wi-fi.Uważam,że komentarz,jest bardzo niemiły,a w--fi w miejscu zamieszkania,to żaden luksus.Żyjemy w 21 wieku i każdy ,kto wyjeżdża daleko od domu chce mieć kontakt ze światem.Poza tym internet to źródło informacji.Oczywiście dla agencji jest wygodniej,jeśli najemnik jest (usunięte przez administratora) ,na niczym sie nie zna a tym samym nie zna swoich praw
1
Tina 2016-03-13 11:37:31
BBBB skoro sam nie jesteś (usunięte przez administratora) to pewno bez problemu załatwisz sobie internet u jakiegoś zagranicznego operatora.
Kalek Piotr 2016-03-19 18:04:04
BEZ INTERNETU NIE DO SIĘ ŻYĆ.
1
wesoła95 2016-03-21 16:14:11
Witam, mam w przyszłym tygodniu wyjechać do pracy przy drobiu w Haren ( Niemcy ). Czy ktoś już tam pracował i może mi ułatwić decyzje ?
dronka 2016-03-21 18:24:28
moim zdaniem powinnaś spróbować, zwłaszcza, że oni faktycznie zatrudniają na legalne umowy, a nie jest to za każdym razem w innych agencjach normą - także trzymam kciuki i powodzenia, z resztą zapewniają zakwaterowanie więc to już też duży plus
winterofmylife 2016-04-15 19:02:06
Był ktoś może na pakowaniu słodyczy w Holandii (Veghel)? Ta firma została mi polecona przez znajomego, ale jak czytam o tym, że APN jedynie oddaje w ręce innych firm i na tym się kończy, to mam duże wątpliwości...Już raz wpakowałam się w okropną pracę w Niemczech przez pośredniaka.
Hozja 2016-05-16 18:15:32
Za pośrednictwem agencji wyjechalam we wrześniu 2015 roku do Yerseke, tam koordynatorem mojej pracy, godzin, zakwaterowania oraz dojazdu do pracy była firma Apex.
Początkowo godzin pracy było dużo, z każdym miesiącem jednak ta liczba malala, jednak była możliwość nadrobienia godzin w innych zakładach.
Bez problemu zarabialam na zakwaterowanie, dojazd do pracy, na swoje wydatki oraz na odlozenie pieniędzy.
Mieszkałam na domku z trójką dziewczyn, warunki bardzo dobre, fakt, nie było dostępu do Internetu, jednak po pierwsze- te informacje uzyskałam wcześniej, po drugie- można teraz bez problemu korzystać z Internetu poprzez telefon.
Dojazd do pracy zawsze na czas, kontakt z pośrednikiem bardzo dobry.
Jedynym słabym punktem była 23 godzinna podróż do Holandii busami, autobusami, z przesiadkami, oczekiwaniem.
XxNickxX 2016-05-28 11:57:55
Jedzie ktoś do Holandii 29.05.2016r.?
Dr Torres 2016-06-05 19:08:31
Czy był ktoś na pakowaniu słodyczy?jak wyglądała praca?były nadgodziny?a jak warunki mieszkaniowe?po ile osób było w domku lub mieszkaniu?bo właśnie myślę, żeby wyjechać...
ola 2016-07-05 11:51:46
hej. może ktoś wybiera się w sobote 09.07.2016 do pracy do Holandii? praca przy kwiatach, ścinanie itp
kacper 2016-07-05 11:56:51
Z tego co wiem, w niektórych ogłoszeniach do tego miejsca @mo stawka zależy od wieku (nie wiem w sumie dlaczego?) wypłata jest płacona tygodniowo, jest zakwaterowanie i pomoc w orgaznizacji wyjazdu no i przede wszystkim trzeba znać język albo angielski albo niemiecki wiadomo
ja. 2016-07-05 16:05:47
ktoś może wybiera się w tą sobotę 09.07.2016 do pracy do Holandii przy kwiatach. ( sadzonki ścinanie itp?)
MilenaCh 2016-07-21 21:24:33
Witam, wyjeżdżam ze znajomymi do Holandii w tę sobotę tzn. 23 lipca dokładnie do Assen. Mamy pracować przy zbiorze borówki amerykańskiej w firmie Schassfsma Uitzenbureau właśnie z agencji pracy APN. Pracy się nie boimy jednak mamy obawy po przeczytaniu niektórych opinii. Czy ktoś może nam udzielić konkretnej informacji jak tam jest, ktoś to już może był w Holandii z tej agencji i pracował na podobnym stanowisku. Bardzo prosimy o odpowiedź. Chodzi nam najbardziej o informację, czy wyjazd nie polega tylko na straceniu pieniędzy, bo może nie być tam pracy. Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
MilenaCh 2016-07-21 21:34:48
Witam, wyjeżdżam ze znajomymi do Holandii w tę sobotę tzn. 23 lipca dokładnie do Assen. Mamy pracować przy zbiorze borówki amerykańskiej w firmie Schassfsma Uitzenbureau właśnie z agencji pracy APN. Pracy się nie boimy jednak mamy obawy po przeczytaniu niektórych opinii. Czy ktoś może nam udzielić konkretnej informacji jak tam jest, ktoś to już może był w Holandii z tej agencji i pracował na podobnym stanowisku. Bardzo prosimy o odpowiedź. Chodzi nam najbardziej o informację, czy wyjazd nie polega tylko na straceniu pieniędzy, bo może nie być tam pracy. Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
viki.lu 2016-07-22 09:11:06
Ja też jadę tam w sobotę, ale ogólni jestem pozytywnie nastawiona, znajomi byli w zeszłym roku na borówkach i mówili że spoko. A z tego co czytałam te złe opinie chyba są o innym miejscu
4
Olcia 2016-07-26 21:35:00
Czy ktoś jedzie w sobotę do Assen? Albo ktoś był i może coś więcej powiedzieć? Jak warunki pracy i warunki mieszkaniowe? Co warto wziąć ze sobą?
bach 2016-07-26 22:32:27
Hej, a jakie zarobki można mieć przy sadzonkach? Dzięki
Sonia 2016-08-12 11:56:07
Cześć, też jedziemy z kolegą do Assen, czy już tam jesteś, lub wróciłaś? możesz powiedzieć, jak tam jest? warto?
kart 2016-08-12 11:59:02
@bach to pewnie zależy od tygodnia i godzin jakie wtedy wyrobisz. Tak wygląda praca poza Polską, że raz tej pracy jest bardzo dużo i kasa się wtedy mocno zgadza, a zdarzają się trochę lżejsze pod względem ilości godzin tygodnie, kiedy wypłata jest trochę mniejsza
jolka731 2016-08-17 14:19:00
czy ktos wyjezdza w najblizsza niedziele tj. 21 sierpnia z okolic Krakow Katowice do Horn Floristik w Rozenburg
Aron 2016-08-17 20:15:46
No to wszystko zależy od przecież miejsca do którego traficie
Mario 2016-08-19 16:00:37
Tylko nie przez APN i VoornePutten.Porażka.!!!Właśnie składam papiery do Sądu na obiea te biura które ze sobą współpracujà i oszukują ludzi.Syn zarobił przez 4 tyg u nich blisko 1000 eur a wypłacili 200 z wielką łachą po 3 tyg.Kazałem jemu wracać z tamtąd i sam zapłaciłem za busa bo tak nazarabiał że nie było go na niego stać.Warunki mieszkaniowe katastrofa!!! ale potrącają jak za luksusowe.Stanowczo odradzam.Oszuści i jeszcze raz oszuści!!!
3
Drozdd 2016-08-19 16:09:02
Wyjechalam do Holandii, dokładniej do miejscowości Yerseke parę tygodni temu na małże. Wbrew pozorom wcale jest tam tak zimno (chyba że ktoś jest strasznym zmarzluchem :) ), wcale nie ma tak dużo wody, co prawda jest charakterystyczny zapach ale da się przyzwyczaić. No i przede wszystkim na tej fabryce na którą trafiłam (Aqua) jest cudowne szefostwo! Nie wywierają presji jak na innych fabrykach. A atmosfera w pracy jest najważniejsza. Mogę szczerze polecić agencje APN, tak samo jak tutejszego szefa Rene(firma Apex). Wypłaty wszystkie przychodzą idealnie na czas i godzinowo wszystko się zgadza. Polecam!
APN Sp. z o.o. 2016-08-24 16:22:32 [pracodawca]
W firmie VoornePutten wynagrodzenie za pierwszy tydzień wypłacane jest pod koniec 3 tygodnia o czym informujemy w trakcie podpisywania z nami umowy. Dodatkowo informujemy, że na pierwsze tygodnie należy zabrać gotówkę z Polski oraz że w drugim tygodniu można poprosić o zaliczkę. Informacje te zawarte są również na ulotce informacyjnej, którą otrzymuje każda z kierowanych przez nas osób. Niestety spośród setek ludzi których rekrutujemy zawsze znajdzie się taki "ktoś" co to wszystko wie lepiej, a później ma pretensje do wszystkich oprócz siebie.
Działamy od 15 lat i jeszcze NIGDY nie otrzymaliśmy żadnego wezwania do sądu. Prosimy zatem nie straszyć ludzi którzy czytają to forum.
4
Gosia 2016-10-07 18:40:40
Nie polecam tej firmy same problemy mialam przez nia!! Warynki mieszkaniowe tragedia. Pracowalam i pracuje nadal w holandii ale nie przez to biuro chetnie odpisze na pytania w zwiazku z ta firma zeby inna osoba unikala takich problemow.
skorpion 2016-10-10 18:32:02
Witam mam pytanie jaka jest tygodniówka w Apn na czysto, a w jakiej firmie pracujesz czy mozesz Ją polecić pozdrawiam
1
sdfv 2016-10-10 18:57:27
tak tak to prawda jestem ciekaw jakie faktycznie wymagania są tutaj na stanowisku pakowacza i czy jakos ciężko się tutaj do pracy dostać ? dzięki z góry
skorpion 2016-10-10 23:24:10
Witaj mam pytanie jaka jest tygodniówka w Apn na czysto, i przez jakie biuro obecnie pracujesz czy polecasz.Pozdrawiam.
mok 2016-10-11 11:13:24
No ale to wiadomo jaka aktualnie panuje u nich atmosfera? To jest również bardzo istotna kwestia. Pozdrawiam
Pola 2016-10-13 21:15:02
Z jaką agencją polecisz wyjazd na stanowisko pakowacza? Wybieram się pierwszy raz sprawdziłam już kilka firm i w każdej są i dobre i złe opinie i już nie wiem komu wierzyć a zależy mi na wyjeździe. Dla mnie kasa może być mniejsza byle zdobyć doświadczenie i była dobra atmosfera
1
kamkic 2016-10-14 11:23:57
@Pola Jak będziesz w porządku wobec pracodawcy, to będziesz miło współpracowała :)
skorpion 2016-10-14 12:14:28
Mogę polecić Ci eena oraz worktoday są to sprawdzone firmy przez które pracowałem dobre opinie słyszałem też od ludzi o firmie nl-jobs.Powodzenia
Pola 2016-10-14 20:14:00
Teorytycznie tak ale czasami ludzie z góry źle traktują innych
Pola 2016-10-14 20:17:27
Dziękuję za polecenie zabieram się za sprawdzanie ofert :)
kaco 2016-10-17 11:26:52
Ktoś może wyjeżdżał do pracy w Den Haag? Widzę, że poszukiwany jest pracownik szklarni do pracy przy kwiatach, sadzonkach i warzywach. Ktoś coś może opowiedzieć?
7
wika22 2016-11-15 16:06:45
Hej, czy ktoś jedzie teraz do układania kwiatów koło Amsterdamu ?
wika22 2016-11-15 16:07:19
Hej, czy ktoś jedzie teraz do układania kwiatów koło Amsterdamu ?
Iwona 2016-11-26 18:24:05
Jechałam z tego biura Moi znajomi tez Firma ok
Buli 2016-11-30 07:59:18
witam mam pytanko wlasnie wczoraj dostalem oferte zeby wyjechac przez apn pracowac jako spawacz :) ja mozecie mi doradzic ?
Niezdecydowana 2016-12-06 20:04:01
Hej! Jedzie może ktoś do Holandii do pracy na 2tygodnie przez święta albo był w zeszłym roku? Proszę o wiadomość.
2
goscv 2016-12-08 09:57:00
Ja jadę, wyjazd 19.. ale jakoś dziwie w święta ma mnie nie być...
1
nana 2016-12-10 22:15:49
Ja tez 19 mam jechac, placiliscie juz te 300zl za busa?
Asiek 2016-12-12 12:27:23
Ja u nich na miejscu kupowałam bilet., bede jechała z Wro, a ty skąd jedziesz?
Szczery 2017-01-03 10:20:26
Witam,ktos wyjechal jako spawacz i moze wypowiedziec sie o warunkach?
Tulipanek 2017-01-03 18:35:34
Ja bym chciała wyjechać do pracy przy kwiatach. Może ktoś wie gdzie mogę się dowiedzieć o szczegóły.
inkognito 2017-01-04 18:20:24
witam mam pytanie czy firam jest wyplacalna z tego co kobita muwila wyplata 3 tyg praca okolice hagi roterdamu szklarnie i jakies pakowania sortowanie warzyw owoce np tasma

mam wyjazd w weekend pytam bo biura obiecuja a na miejscu okazuje sie cos innego prosze o wypowiedz najlepiej osoby ,ktora tam robi lub robila czy spoko pozdr
bozena 2017-01-08 19:52:06
pani Aniu ja jadę teraz w styczniu pod koniec stycznia jest ok
Zuzula 2017-01-13 10:40:23
Witam, mam pytanie czy ktoś się orientuje o nowej rekrutacji? Bardzo zależy mi na pracy florystki w Holandii. Może coś się dowiem w sprawie wysokości zarobków? Wiem tyle, że agencja jest dobra i dlatego chcę z nimi pracować. Jak przedstawia się temat języka?
Onaa 2017-01-18 18:26:33
A przez jaka firmę teraz pracujesz? Może i ja bym spróbowała ?
Onaa 2017-01-18 18:28:05
A przez jaka firmę teraz pracujesz? Może i ja bym spróbowała ?
Zostaw swoją opinię o APN Sp. z o.o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie APN Sp. z o.o.