APN Sp. z o.o.

Opole

Opinie o APN Sp. z o.o.

Justyna 2017-04-12 19:04
Dostalam propozycje na kwiaty, pomidory itp
Pracownik 2017-04-13 21:47
Hey dziewczyny. Jestem aktualnie na bukietach. Generalnie nie jest źle , można wytrwać
4
Mądrala 2017-04-20 12:50
Widziałem w nowej ofercie APN-u pracę dla pakowacza w OSS. Czy mógłby ktoś dodać więcej informacji na ten temat? Jak długie są wyjazdy, ile można zarobić ,ile za mieszkanie?
Alicja 2017-04-20 17:33
Witam jadę do Holandii 30.04 2017 do Aalsmeer na bukiety zach- pom. jedzie ktoś??????????
Alicja 2017-04-20 17:37
Witam jadę do Holandii 30.04 2017 do Aalsmeer na bukiety zach- pom. jedzie ktoś??????????
1
Alicja 2017-04-20 17:38
Witam jadę do Holandii 30.04 2017 do Aalsmeer na bukiety zach- pom. jedzie ktoś??????????
Alicja 2017-04-20 17:39
Witam jadę do Holandii 30.04 2017 do Aalsmeer na bukiety zach- pom. jedzie ktoś??????????
Bylam tu 2017-04-20 19:24
Praca na bukietach nie jest zla tylko trzeba to lubic. Wyplaty sa zawsze na czas. Ja mieszkam w domku nie ma tragedii ale strasznie duzo nas jest. Z godzinami pracy jest roznie raz w tygodniu mozesz miec 50 godz a raz nawet nie 40 godz to zalezy ile jest pracy. Jak nie ma pracy na bukietach wysylaja na inne firmy a moze i tak sie stac ze przyjedziesz do pracy a powiedza ci za godzine ze masz jechac na inna firme.
3
Poldek 2017-04-25 19:52
Słyszałem, że APN to dobra agencja pracy a ja chcę jechać do Holandii , co wy na to?
Merci 2017-04-26 21:58
Cześć wszystkim :) Myślę o tym żeby pojechać do Holandii na okres wakacyjny właśnie z tą agencją. Mógłby ktoś w skrócie opisać jak to wygląda? Mieszkamy w mieszkaniu po kilka osób? Jak jest z rachunkami i czy w ogóle się to opłaca? Wiem że pośrednicy pobierają spory procent od naszej wypłaty ale z drugiej strony jest to pewne zatrudnienie. Podzielicie się swoimi wrażeniami?
Paulina 2017-04-27 08:50
@Merci, a pracę w jakim sektorze rozważasz? Na stronie internetowej APN Sp. z o.o. znajdziecie aktualne oferty pracy m.in. za granicą: http://apnpraca.pl/pl/oferty-pracy/
Em 2017-04-28 18:43
Jedzie ktoś z Podkarpacia na szklarnie w okolice Hagi? Jakie są warunki, które oferują? Warto jechać?
Tola 2017-05-03 13:58
Widziałam ofertę pracy na bukietach,czy ta praca się opłaca?
1
Viol 2017-05-10 06:57
Jedzie ktoś teraz w weekend? Jaka jest obecnie sytuacja z tą firmą?
Klara 2017-05-10 22:03
Interesuje mnie praca w szklarni w Holandii, mam prośbę o trochę informacji. Jak kształtują się zarobki? Jak z dojazdem? Jak z mieszkaniem? Będę wdzięczna za info.
4
Kamil A. 2017-05-15 23:12
Mogłabyś się skontaktować ze mną przez telefon lub fb? Mam pare pytań o tej pracy bo również chciałbym się wybrać
Vol 2017-05-16 11:22
W czerwcu chcę jechać do Oss lub Veghel. Jak oceniacie warunki?
I w ogóle są wolne weekendy?
1
Tola 2017-05-16 19:56
Chcę skorzystać z pośrednictwa tej agencji. Słyszałam sporo dobrych słów ale może ktoś mógłby dodać coś o firmie?
1
adam 2017-05-27 07:51
też chciałbym jechać w czerwcu albo na początku lipca
czy ktoś kto już wyjeżdżał przez te agencje mógł by powiedzieć coś więcej
adam 2017-05-27 07:52
też chciałbym jechać w czerwcu albo na początku lipca
czy ktoś kto już wyjeżdżał przez te agencje mógł by powiedzieć coś więcej
mmmmmmm 2017-05-29 10:22
Hej ja dostałam propozycje wyjazdu w tą sobotę ale jeszcze nie wiem przy czym będzie praca . W biurze powiedzieli mi ze to będą różne prace na polu w szklarni przy pakowaniu itd. Powiedziała mi że 240 euro na tydzień się zarabia. Czy ktoś może się wybiera w tą sobotę?
3
xxxx 2017-05-30 10:07
Hej,ja prawdopodobnie wyjezdzam w piątek,dostalem taka sama oferte jak ty.
Monika 2017-05-30 11:46
Witam , mam pytanie dlaczego APN ma tak olbrzymie zapotrzebowanie na księgową? Czy to jakaś nowa akcja? Pracowałam z APN i byłam zadowolona a teraz widzę taka oferta i mam chęć skorzystać. Jeśli ktoś coś wie proszę o kilka informacji , zawsze to łatwiej podjąć decyzję?
Iza 2017-05-30 18:35
Ktoś jedzie w sobote 3.06.2017 do holaandii ??
Vol 2017-05-31 16:13
Jadę w sobotę do Noordwijk. Ktoś jeszcze?
Paulina 2017-06-01 09:35
@Iza, @Vol czy to będzie Wasz pierwszy wyjazd z APN Sp. z o.o.? A może już wcześniej korzystaliście z usług tej agencji? Jakie macie doświadczenia z APN Sp. z o.o.? Chętnie poznamy Wasze opinie.
nowa 2017-06-01 14:31
ja
Monia 2017-06-01 14:33
ja jadę w tę sobotę sama do oss czy ktoś jeszcze jedzie? W grupie razniej
Dominika 78903 2017-06-02 12:56
Hej tez bym chciała wyjechac ale z kimś . Interesuje mnie praca na produkcji ostatnio widziałam ofertę z slodyczami. Bardzo bardzo proszę napisz na ragge18@o2.pl . Moze razem cos znajdziemy :)
Dominika78903 2017-06-02 13:24
Dzień dobry
Czy może jedzie Pani na pakowanie słodyczy? Interesuje mnie zwłaszcza ta oferta. Ale jak jedzie Pani na cos innego to też byłabym naprawdę ogromnie wdzięczna za kontakt na ragge18@o2.pl.
Jestem młodą osobą nigdy nawet nie byłam za granicą a bardzo chciałabym wyjechać do pracy za granicą.
Dominika78903 2017-06-02 13:50
Hej
Chciałabym wyjechać sama ale mam pewne obawy. Interesuje mnie pakowanie słodyczy/warzyw i owoców.
jesli ktos zamierza wyjechać sam bardzo prosze o kontakt na ragge18@o2.pl
z kims zawsze pewniej
naprawdę bardzo proszę o kontakt pomagajmy sobie nawzajem :)
Tania 2017-06-04 10:17
Widziałam ostatnią ofertę pracy firmy i mają potrzebę zatrudnienia jedynie księgowego ale w wielu lokalizacjach. Może ktoś się orientuje dlaczego aż tylu księgowych potrzebują , jakaś reforma w firmie? Może warto aplikować? Słyszałam sporo dobrego o firmie.
IZa 2017-06-04 15:20
Ktoś wyjeżdża jutro rano do Noordwijkerhout ?????????
Tulipanek 2017-06-13 22:12
@IZa Czy mogłabyś napisać jaką pracę dostałaś w Noordwijkerhout? Jak długie podpisuje się umowy? Ile można zarobić na takiej pracy?Co z mieszkaniami na miejscu?
Champion 2017-06-14 23:42
nie polecam pracy w Metaalbouw Vloet Mill . Pani korespondentka obiecuje gurszki na wierzbie a przyjezdzasz popracujesz 2 dni i siedzisz tydzien albo i wiecej wolnego z obietnica pracy na nastepny dzien. Za swieta nie placa. Zakwaterowanie jest okej. Ale jesli chcecie zarobic a nie zyc to nie polecam firmy !
1
Cherry 2017-06-15 22:29
Hej, ja też zastanawiam się nad wyjazdem. Nigdy nie pracowałam za granicą. Jestem ze Śląska. cherry153@vp.pl
Tonik 2017-06-18 18:21
Zupełnie nie widziałem ofert pracy za granicą ? Mają długą listę ale to prace w kraju i to tylko dla księgowego. Może mi ktoś podpowiedzieć czy są i ewentualnie gdzie szukać ofert za granicą? Słyszałem o firmie sporo dobrego i może udało by się wyjechać?
majka 2017-07-16 21:23
A jak tam z pracą na pakowaniu papryki, ogórków i pomidorów? W okolicach Eindhoven. Mamy mieć noclegi w Valkenswaard. Chcę jechać no i właśnie nie wiem czy warto. Jak z zarobkami?
majka 2017-07-16 21:25
A jak tam z pracą na pakowaniu papryki, ogórków i pomidorów? W okolicach Eindhoven. Mamy mieć noclegi w Valkenswaard. Chcę jechać no i właśnie nie wiem czy warto. Jak z zarobkami?
kaja 2017-07-16 21:30
A jak tam z pracą na pakowaniu ogórków, papryki i pomidorów w okolicach Eindhoven. Mamy mieć noclegi w Valkenswaard. Chcę jechać no i właśnie nie wiem czy warto. Jak z zarobkami?
Marta 2017-07-19 20:50
Witam, zamierzam po 10 sierpnia wyjechać za granicę właśnie z tą agencją. Będzie to mój pierwszy wyjazd i jestem kompletnie zielona. Boję się jechać sama i chciałabym się dowiedzieć co i jak w sensie jak to wygląda z załatwianiem wszystkiego itd . Jestem z Wielkopolski gdyby ktoś coś planował to proszę o kontakt - marta.tomiak93@gmail.com

Pozdrawiam, Marta
Chętny 2017-07-19 22:35
Słyszałem o agencji sporo dobrego, a ponieważ szukam pracy za granicą najlepiej w Holandii to pomyslałem o APN. Czy mają tam jakieś roboty? Może ktoś był?
ja 2017-07-22 10:34
witam wszystkich właśnie miałam jechać do pracy ale nie dojechałam do biura w nl na podpisanie umowy nl zadzwoniła do mnie pani żeby zapytać dlaczego nie dojechałam więc jej powiedziałam że nikt mnie nie powiadomił że to jest TURECKIE biuro znam kilka osób co byli tam i mi odradzili pracy a pani która dzwoniła do mnie straszyła mnie karą 170 zł za tłumaczenie papierów tylko zastanawiam sie jakie oni papiery tłumaczyły jak ja tylko polską umowe podpisałam
1
Benek 2017-07-25 20:31
Widziałem ich nową ofertę pracy i jest z czego wybierać. Może ktoś słyszał jaka praca kryje sie za ofertą pracownik wakacyjny? Może to byłoby dla młodych na wakacje? Często wyjeżdżam na robotę do Holandii jak na razie nie narzekam.
Kobieta 2017-07-31 14:53
Hej już od dłuższego czasu czekam na okazję wyjazdu ale samej nie latwo się zdecydować mój email maadziaw@vp.pl .
Magda
xxx 2017-08-01 10:02
NIE POLECAM NIKOMU FIRMY APN OPOLE ORAZ CROWN(HOLANDIA) / pakowanie slodyczy. Bylam widzialam i nawiekszemu wrogowi bym nie zyczyla tam trafic.Panie z biura w Opolu obiecuja prace oraz warunki mieszkalne a na miejscu jest syf, smrod, kila i mogila. I udaja wielce zdziwione ze na miejscu panuja warunki jakie panuja. Opisuje miejscowosc Oss (bungale) oraz.Zaaland. Jedno wielkie nie porozumienie oraz Dramat przez wielkie ^D^ !!!! Oszuci, oszusci i jeszcze.raz oszusci. Ludzie nie dajcie sie nabrac.
ANITA 2017-08-01 22:15
Witam, czy moglabys dokładnie opisac co tam sie dzieje? Dostalam propozycje wyjazdu wlasnie na pakowanie slodyczy.
APN Sp. z o.o. 2017-08-02 08:13 [pracodawca]
Tak nam się wydaje, że Pani xxx w ogóle nie podjęła pracy tylko przestraszyła się opinii osób które (o dziwo) pracują w tej firmie i wróciła do Polski. Jeśli mieszkanie było brudne to należało to zgłosić koordynatorowi. Niestety nie oferujemy mieszkań o standardach **** hotelu.
Od ponad 10 lat APN kieruje pracowników do firmy Crown min. do pakowania słodyczy. Jest to sprawdzona oferta i co roku korzystają z niej setki osób. Pozdrawiamy
1
Marzena 2017-08-03 10:47
Dla mnie współpraca z APN była bez zarzutów chętnie skorzystam ponownie.
Paulina 2017-08-09 13:31
@APN na jakie w takim razie rozwiązanie może pracownik liczyć, jeśli zdarzy mu się dostać mieszkanie o takich warunkach? Przeniesienie od razu czy po czasie? Warto opisać jaka jest procedura, tak żeby zainteresowani pracą wiedzieli co zrobić gdy sami znajdą się za granicą w takiej sytuacji.
Zostaw swoją opinię o APN Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie APN Sp. z o.o.