APN Sp. z o.o.

Opole

Opinie o APN Sp. z o.o.

viki.lu 2016-07-22 09:11
Ja też jadę tam w sobotę, ale ogólni jestem pozytywnie nastawiona, znajomi byli w zeszłym roku na borówkach i mówili że spoko. A z tego co czytałam te złe opinie chyba są o innym miejscu
5
Olcia 2016-07-26 21:35
Czy ktoś jedzie w sobotę do Assen? Albo ktoś był i może coś więcej powiedzieć? Jak warunki pracy i warunki mieszkaniowe? Co warto wziąć ze sobą?
bach 2016-07-26 22:32
Hej, a jakie zarobki można mieć przy sadzonkach? Dzięki
Sonia 2016-08-12 11:56
Cześć, też jedziemy z kolegą do Assen, czy już tam jesteś, lub wróciłaś? możesz powiedzieć, jak tam jest? warto?
kart 2016-08-12 11:59
@bach to pewnie zależy od tygodnia i godzin jakie wtedy wyrobisz. Tak wygląda praca poza Polską, że raz tej pracy jest bardzo dużo i kasa się wtedy mocno zgadza, a zdarzają się trochę lżejsze pod względem ilości godzin tygodnie, kiedy wypłata jest trochę mniejsza
jolka731 2016-08-17 14:19
czy ktos wyjezdza w najblizsza niedziele tj. 21 sierpnia z okolic Krakow Katowice do Horn Floristik w Rozenburg
Aron 2016-08-17 20:15
No to wszystko zależy od przecież miejsca do którego traficie
Mario 2016-08-19 16:00
Tylko nie przez APN i VoornePutten.Porażka.!!!Właśnie składam papiery do Sądu na obiea te biura które ze sobą współpracujà i oszukują ludzi.Syn zarobił przez 4 tyg u nich blisko 1000 eur a wypłacili 200 z wielką łachą po 3 tyg.Kazałem jemu wracać z tamtąd i sam zapłaciłem za busa bo tak nazarabiał że nie było go na niego stać.Warunki mieszkaniowe katastrofa!!! ale potrącają jak za luksusowe.Stanowczo odradzam.Oszuści i jeszcze raz oszuści!!!
8
Drozdd 2016-08-19 16:09
Wyjechalam do Holandii, dokładniej do miejscowości Yerseke parę tygodni temu na małże. Wbrew pozorom wcale jest tam tak zimno (chyba że ktoś jest strasznym zmarzluchem :) ), wcale nie ma tak dużo wody, co prawda jest charakterystyczny zapach ale da się przyzwyczaić. No i przede wszystkim na tej fabryce na którą trafiłam (Aqua) jest cudowne szefostwo! Nie wywierają presji jak na innych fabrykach. A atmosfera w pracy jest najważniejsza. Mogę szczerze polecić agencje APN, tak samo jak tutejszego szefa Rene(firma Apex). Wypłaty wszystkie przychodzą idealnie na czas i godzinowo wszystko się zgadza. Polecam!
APN Sp. z o.o. 2016-08-24 16:22 [pracodawca]
W firmie VoornePutten wynagrodzenie za pierwszy tydzień wypłacane jest pod koniec 3 tygodnia o czym informujemy w trakcie podpisywania z nami umowy. Dodatkowo informujemy, że na pierwsze tygodnie należy zabrać gotówkę z Polski oraz że w drugim tygodniu można poprosić o zaliczkę. Informacje te zawarte są również na ulotce informacyjnej, którą otrzymuje każda z kierowanych przez nas osób. Niestety spośród setek ludzi których rekrutujemy zawsze znajdzie się taki "ktoś" co to wszystko wie lepiej, a później ma pretensje do wszystkich oprócz siebie.
Działamy od 15 lat i jeszcze NIGDY nie otrzymaliśmy żadnego wezwania do sądu. Prosimy zatem nie straszyć ludzi którzy czytają to forum.
6
Gosia 2016-10-07 18:40
Nie polecam tej firmy same problemy mialam przez nia!! Warynki mieszkaniowe tragedia. Pracowalam i pracuje nadal w holandii ale nie przez to biuro chetnie odpisze na pytania w zwiazku z ta firma zeby inna osoba unikala takich problemow.
3
skorpion 2016-10-10 18:32
Witam mam pytanie jaka jest tygodniówka w Apn na czysto, a w jakiej firmie pracujesz czy mozesz Ją polecić pozdrawiam
3
sdfv 2016-10-10 18:57
tak tak to prawda jestem ciekaw jakie faktycznie wymagania są tutaj na stanowisku pakowacza i czy jakos ciężko się tutaj do pracy dostać ? dzięki z góry
skorpion 2016-10-10 23:24
Witaj mam pytanie jaka jest tygodniówka w Apn na czysto, i przez jakie biuro obecnie pracujesz czy polecasz.Pozdrawiam.
mok 2016-10-11 11:13
No ale to wiadomo jaka aktualnie panuje u nich atmosfera? To jest również bardzo istotna kwestia. Pozdrawiam
Pola 2016-10-13 21:15
Z jaką agencją polecisz wyjazd na stanowisko pakowacza? Wybieram się pierwszy raz sprawdziłam już kilka firm i w każdej są i dobre i złe opinie i już nie wiem komu wierzyć a zależy mi na wyjeździe. Dla mnie kasa może być mniejsza byle zdobyć doświadczenie i była dobra atmosfera
1
kamkic 2016-10-14 11:23
@Pola Jak będziesz w porządku wobec pracodawcy, to będziesz miło współpracowała :)
skorpion 2016-10-14 12:14
Mogę polecić Ci eena oraz worktoday są to sprawdzone firmy przez które pracowałem dobre opinie słyszałem też od ludzi o firmie nl-jobs.Powodzenia
Pola 2016-10-14 20:14
Teorytycznie tak ale czasami ludzie z góry źle traktują innych
Pola 2016-10-14 20:17
Dziękuję za polecenie zabieram się za sprawdzanie ofert :)
kaco 2016-10-17 11:26
Ktoś może wyjeżdżał do pracy w Den Haag? Widzę, że poszukiwany jest pracownik szklarni do pracy przy kwiatach, sadzonkach i warzywach. Ktoś coś może opowiedzieć?
7
wika22 2016-11-15 16:06
Hej, czy ktoś jedzie teraz do układania kwiatów koło Amsterdamu ?
wika22 2016-11-15 16:07
Hej, czy ktoś jedzie teraz do układania kwiatów koło Amsterdamu ?
Iwona 2016-11-26 18:24
Jechałam z tego biura Moi znajomi tez Firma ok
Buli 2016-11-30 07:59
witam mam pytanko wlasnie wczoraj dostalem oferte zeby wyjechac przez apn pracowac jako spawacz :) ja mozecie mi doradzic ?
Niezdecydowana 2016-12-06 20:04
Hej! Jedzie może ktoś do Holandii do pracy na 2tygodnie przez święta albo był w zeszłym roku? Proszę o wiadomość.
2
goscv 2016-12-08 09:57
Ja jadę, wyjazd 19.. ale jakoś dziwie w święta ma mnie nie być...
1
nana 2016-12-10 22:15
Ja tez 19 mam jechac, placiliscie juz te 300zl za busa?
Asiek 2016-12-12 12:27
Ja u nich na miejscu kupowałam bilet., bede jechała z Wro, a ty skąd jedziesz?
Szczery 2017-01-03 10:20
Witam,ktos wyjechal jako spawacz i moze wypowiedziec sie o warunkach?
Tulipanek 2017-01-03 18:35
Ja bym chciała wyjechać do pracy przy kwiatach. Może ktoś wie gdzie mogę się dowiedzieć o szczegóły.
inkognito 2017-01-04 18:20
witam mam pytanie czy firam jest wyplacalna z tego co kobita muwila wyplata 3 tyg praca okolice hagi roterdamu szklarnie i jakies pakowania sortowanie warzyw owoce np tasma

mam wyjazd w weekend pytam bo biura obiecuja a na miejscu okazuje sie cos innego prosze o wypowiedz najlepiej osoby ,ktora tam robi lub robila czy spoko pozdr
bozena 2017-01-08 19:52
pani Aniu ja jadę teraz w styczniu pod koniec stycznia jest ok
Zuzula 2017-01-13 10:40
Witam, mam pytanie czy ktoś się orientuje o nowej rekrutacji? Bardzo zależy mi na pracy florystki w Holandii. Może coś się dowiem w sprawie wysokości zarobków? Wiem tyle, że agencja jest dobra i dlatego chcę z nimi pracować. Jak przedstawia się temat języka?
Onaa 2017-01-18 18:26
A przez jaka firmę teraz pracujesz? Może i ja bym spróbowała ?
Onaa 2017-01-18 18:28
A przez jaka firmę teraz pracujesz? Może i ja bym spróbowała ?
Rodzynek 2017-01-23 13:33
APN to naprawdę fajna agencja. Wyjazdy przygotowane profesjonalnie, mieszkania bardzo przyzwoite, nic dodać nic ująć. Kasa również ok możną spokojnie wyjeżdżać.
Kiki 2017-01-31 14:26
Witam? Ja wyjezdzam w piatek do pracy przez ta agencje pan ktory ze mna rozmawial wszystko wyjasnil wiec jestem dobrej mysli.jesli nie spodoba sie mi zawsze moge wrocic)))))))))
Kolender 2017-02-03 11:34
Czy naprawdę można spokojnie wyjechać z tą agencja do pracy w Holandii? Ktoś był już wcześniej? Słyszałem wprawdzie, że to dobra firma ale obawy zawsze są
anas 2017-02-07 11:19
powiem tak :D krótko i na temat. jesli chcesz zarobic i siedziec tam pzez rok na przykład to spoko :D ale jesli jedziesz zeby odkladac tzw miliony :D to nie. co prawda jak jestes uległy hm i uczciwy to masz dobra prace staraja sie... jest tam sporo ludzi co maja na pracownikow wyje... m.in. kierowcy :D nikomu sie nie spieszy przywiezc z pracy czy tez lekarz ... :D aaaa i pani katarzyna masakra-z nia nic nie zalatwisz !!!
1
anas 2017-02-07 11:49
powiem tak :D krótko i na temat. jesli chcesz zarobic i siedziec tam pzez rok na przykład to spoko :D ale jesli jedziesz zeby odkladac tzw miliony :D to nie. co prawda jak jestes uległy hm i uczciwy to masz dobra prace staraja sie... jest tam sporo ludzi co maja na pracownikow wyje... m.in. kierowcy :D nikomu sie nie spieszy przywiezc z pracy czy tez lekarz ... :D aaaa i pani katarzyna masakra-z nia nic nie zalatwisz !!!
MarTa 2017-02-09 17:42
Witam Was.
Wypełniłam formularz zgłoszeniowy ponad dwa tygodnie temu, ale do tej pory nikt się do mnie nie odezwał, a bardzo zależy mi na wyjeździe. Słyszałam dużo dobrego o tym biurze.
Czy ktoś może mi powiedzieć ile czasu mniej więcej trzeba czekać na telefon w sprawie pracy? Z góry dzięki za odpowiedź.
Tuli 2017-02-12 16:54
Czy APN ma w swojej ofercie pracę dla florystki.? Ile można tam zarobić? Jak długie kontrakty są podpisywane ? Jakie warunki mieszkaniowe zapewniają?
xxx 2017-02-16 18:27
Witam. Wybiera sie ktoś może w najbliższych dniach na pakowanie owoców i warzyw??
zainteresowana 2017-02-16 21:26
Witam. Ktos jedzie na pakowanie warzyw i owoców??
Tuza 2017-02-19 13:29
Bardzo zależy mi na wyjeździe do pracy przy kwiatach i tylko oni mają takie oferty. Już kiedyś wyjeżdżałam i byłam bardzo zadowolona z całej umowy.Polecam
ciekawa 2017-02-20 12:52
Mam zamiar pojechać do HOLANDII przez agencję APN
czy polecasz?
ciekawa 2017-02-20 12:52
Mam zamiar pojechać do HOLANDII przez agencję APN
czy polecasz?
Megi 2017-02-22 11:23
Witam wraz z chłopakiem wybieram sie przez agencje APN do pracy przy kwiatach sadzonkach itp Wyjaz w piątek . Jadę z woj Lubelskiego
Marta 2017-02-22 14:27
Hej jade na warzywa i owoce na poczatku marca (03.03) jak ktos chce pogadac to moj mail martalyczek@gmail.com tez jestem ciekawa jak to bedzie
Zostaw swoją opinię o APN Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie APN Sp. z o.o.