APN Sp. z o.o.

Opole

Opinie o APN Sp. z o.o.

ona 3 2017-04-04 13:53
Paulina
ona 3 2017-04-04 13:56
Kate ;)
Kiedy jedziesz? Bo ja też na ogrodnictwo dziś. Moglybysmy się zgrać. W to miejsce jadę też pierwszy raz.
Kate 2017-04-04 20:31
Niestety musiałam zrezygnować bo w międzyczasie dostałam pracę. Ale jadę następnym razem.
margaritt 2017-04-05 16:47
Wera, ja jadę w sobotę 10.04 na tulipany, i też jestem z wielkopolski
margaritt 2017-04-05 16:48
Wera, ja jadę w sobotę 10.04 na tulipany, i też jestem z wielkopolski
margaritt 2017-04-05 16:51
Witam, jedzie ktoś do Holandii koło Hagi na tulipany, ja mam wyjazd 10.04 ale sama i się trochę boje
Lidk. 2017-04-10 07:05
A czy ktoś już pracował za pośrednictwem tej agencji i mógłby podzielić się doświadczeniem? Czy firma jest wypłacalna i czy wypłaty są terminowe? Zostawiam kontakt lidkaok@gmail.com
6
Paulina 2017-04-10 13:24
Chcecie poznać więcej informacji na temat APN Sp. z o.o.? Koniecznie zajrzyjcie na stronę internetową Agencji: http://www.apnpolska.pl/pl/#about-us
Justyna 2017-04-10 20:41
Dlaczego nie ma tu zadnych opini od osob ktore wyjechały do pracy w marcu? Tez zastanawiam sie nad wyjazdem ale dopiero po swietach. pisac do mnie kto tez ma takie plany sama troche sie boje w grupie razniej. Justynaw140492@o2.pl
Justyna 2017-04-10 20:47
Hej napisz jak praca i warunki i dojazd
KS 2017-04-11 09:35
Hej jest pracuje ktos w maasland na szklarni mozecie napisac jak tam jest z robota i mieszkaniem i jak z dojazdem do pracy chce cos wiedziec na ten temat bo mam oferte wyjazdu za tydzien w piatek 21.04. Prosze napiszcie co kolwiek czy sie oplaca.
Paulina 2017-04-11 10:40
@Justyna, o pracy w jakiej branży myślisz?
Pablo 2017-04-11 14:46
Ktoś może wie czy osobiście trzeba sie wstawić w biurze? Wyjechał ktoś z tej agencji z podkarpacia??
Justyna 2017-04-12 19:04
Dostalam propozycje na kwiaty, pomidory itp
Pracownik 2017-04-13 21:47
Hey dziewczyny. Jestem aktualnie na bukietach. Generalnie nie jest źle , można wytrwać
4
Mądrala 2017-04-20 12:50
Widziałem w nowej ofercie APN-u pracę dla pakowacza w OSS. Czy mógłby ktoś dodać więcej informacji na ten temat? Jak długie są wyjazdy, ile można zarobić ,ile za mieszkanie?
Alicja 2017-04-20 17:33
Witam jadę do Holandii 30.04 2017 do Aalsmeer na bukiety zach- pom. jedzie ktoś??????????
Alicja 2017-04-20 17:37
Witam jadę do Holandii 30.04 2017 do Aalsmeer na bukiety zach- pom. jedzie ktoś??????????
Alicja 2017-04-20 17:38
Witam jadę do Holandii 30.04 2017 do Aalsmeer na bukiety zach- pom. jedzie ktoś??????????
Alicja 2017-04-20 17:39
Witam jadę do Holandii 30.04 2017 do Aalsmeer na bukiety zach- pom. jedzie ktoś??????????
Bylam tu 2017-04-20 19:24
Praca na bukietach nie jest zla tylko trzeba to lubic. Wyplaty sa zawsze na czas. Ja mieszkam w domku nie ma tragedii ale strasznie duzo nas jest. Z godzinami pracy jest roznie raz w tygodniu mozesz miec 50 godz a raz nawet nie 40 godz to zalezy ile jest pracy. Jak nie ma pracy na bukietach wysylaja na inne firmy a moze i tak sie stac ze przyjedziesz do pracy a powiedza ci za godzine ze masz jechac na inna firme.
2
Poldek 2017-04-25 19:52
Słyszałem, że APN to dobra agencja pracy a ja chcę jechać do Holandii , co wy na to?
Merci 2017-04-26 21:58
Cześć wszystkim :) Myślę o tym żeby pojechać do Holandii na okres wakacyjny właśnie z tą agencją. Mógłby ktoś w skrócie opisać jak to wygląda? Mieszkamy w mieszkaniu po kilka osób? Jak jest z rachunkami i czy w ogóle się to opłaca? Wiem że pośrednicy pobierają spory procent od naszej wypłaty ale z drugiej strony jest to pewne zatrudnienie. Podzielicie się swoimi wrażeniami?
Paulina 2017-04-27 08:50
@Merci, a pracę w jakim sektorze rozważasz? Na stronie internetowej APN Sp. z o.o. znajdziecie aktualne oferty pracy m.in. za granicą: http://apnpraca.pl/pl/oferty-pracy/
Em 2017-04-28 18:43
Jedzie ktoś z Podkarpacia na szklarnie w okolice Hagi? Jakie są warunki, które oferują? Warto jechać?
Tola 2017-05-03 13:58
Widziałam ofertę pracy na bukietach,czy ta praca się opłaca?
1
Viol 2017-05-10 06:57
Jedzie ktoś teraz w weekend? Jaka jest obecnie sytuacja z tą firmą?
Klara 2017-05-10 22:03
Interesuje mnie praca w szklarni w Holandii, mam prośbę o trochę informacji. Jak kształtują się zarobki? Jak z dojazdem? Jak z mieszkaniem? Będę wdzięczna za info.
2
Kamil A. 2017-05-15 23:12
Mogłabyś się skontaktować ze mną przez telefon lub fb? Mam pare pytań o tej pracy bo również chciałbym się wybrać
Vol 2017-05-16 11:22
W czerwcu chcę jechać do Oss lub Veghel. Jak oceniacie warunki?
I w ogóle są wolne weekendy?
Tola 2017-05-16 19:56
Chcę skorzystać z pośrednictwa tej agencji. Słyszałam sporo dobrych słów ale może ktoś mógłby dodać coś o firmie?
adam 2017-05-27 07:51
też chciałbym jechać w czerwcu albo na początku lipca
czy ktoś kto już wyjeżdżał przez te agencje mógł by powiedzieć coś więcej
adam 2017-05-27 07:52
też chciałbym jechać w czerwcu albo na początku lipca
czy ktoś kto już wyjeżdżał przez te agencje mógł by powiedzieć coś więcej
mmmmmmm 2017-05-29 10:22
Hej ja dostałam propozycje wyjazdu w tą sobotę ale jeszcze nie wiem przy czym będzie praca . W biurze powiedzieli mi ze to będą różne prace na polu w szklarni przy pakowaniu itd. Powiedziała mi że 240 euro na tydzień się zarabia. Czy ktoś może się wybiera w tą sobotę?
3
xxxx 2017-05-30 10:07
Hej,ja prawdopodobnie wyjezdzam w piątek,dostalem taka sama oferte jak ty.
Monika 2017-05-30 11:46
Witam , mam pytanie dlaczego APN ma tak olbrzymie zapotrzebowanie na księgową? Czy to jakaś nowa akcja? Pracowałam z APN i byłam zadowolona a teraz widzę taka oferta i mam chęć skorzystać. Jeśli ktoś coś wie proszę o kilka informacji , zawsze to łatwiej podjąć decyzję?
Iza 2017-05-30 18:35
Ktoś jedzie w sobote 3.06.2017 do holaandii ??
Vol 2017-05-31 16:13
Jadę w sobotę do Noordwijk. Ktoś jeszcze?
Paulina 2017-06-01 09:35
@Iza, @Vol czy to będzie Wasz pierwszy wyjazd z APN Sp. z o.o.? A może już wcześniej korzystaliście z usług tej agencji? Jakie macie doświadczenia z APN Sp. z o.o.? Chętnie poznamy Wasze opinie.
nowa 2017-06-01 14:31
ja
Monia 2017-06-01 14:33
ja jadę w tę sobotę sama do oss czy ktoś jeszcze jedzie? W grupie razniej
Dominika 78903 2017-06-02 12:56
Hej tez bym chciała wyjechac ale z kimś . Interesuje mnie praca na produkcji ostatnio widziałam ofertę z slodyczami. Bardzo bardzo proszę napisz na ragge18@o2.pl . Moze razem cos znajdziemy :)
Dominika78903 2017-06-02 13:24
Dzień dobry
Czy może jedzie Pani na pakowanie słodyczy? Interesuje mnie zwłaszcza ta oferta. Ale jak jedzie Pani na cos innego to też byłabym naprawdę ogromnie wdzięczna za kontakt na ragge18@o2.pl.
Jestem młodą osobą nigdy nawet nie byłam za granicą a bardzo chciałabym wyjechać do pracy za granicą.
Dominika78903 2017-06-02 13:50
Hej
Chciałabym wyjechać sama ale mam pewne obawy. Interesuje mnie pakowanie słodyczy/warzyw i owoców.
jesli ktos zamierza wyjechać sam bardzo prosze o kontakt na ragge18@o2.pl
z kims zawsze pewniej
naprawdę bardzo proszę o kontakt pomagajmy sobie nawzajem :)
Tania 2017-06-04 10:17
Widziałam ostatnią ofertę pracy firmy i mają potrzebę zatrudnienia jedynie księgowego ale w wielu lokalizacjach. Może ktoś się orientuje dlaczego aż tylu księgowych potrzebują , jakaś reforma w firmie? Może warto aplikować? Słyszałam sporo dobrego o firmie.
IZa 2017-06-04 15:20
Ktoś wyjeżdża jutro rano do Noordwijkerhout ?????????
Tulipanek 2017-06-13 22:12
@IZa Czy mogłabyś napisać jaką pracę dostałaś w Noordwijkerhout? Jak długie podpisuje się umowy? Ile można zarobić na takiej pracy?Co z mieszkaniami na miejscu?
Champion 2017-06-14 23:42
nie polecam pracy w Metaalbouw Vloet Mill . Pani korespondentka obiecuje gurszki na wierzbie a przyjezdzasz popracujesz 2 dni i siedzisz tydzien albo i wiecej wolnego z obietnica pracy na nastepny dzien. Za swieta nie placa. Zakwaterowanie jest okej. Ale jesli chcecie zarobic a nie zyc to nie polecam firmy !
Cherry 2017-06-15 22:29
Hej, ja też zastanawiam się nad wyjazdem. Nigdy nie pracowałam za granicą. Jestem ze Śląska. cherry153@vp.pl
Tonik 2017-06-18 18:21
Zupełnie nie widziałem ofert pracy za granicą ? Mają długą listę ale to prace w kraju i to tylko dla księgowego. Może mi ktoś podpowiedzieć czy są i ewentualnie gdzie szukać ofert za granicą? Słyszałem o firmie sporo dobrego i może udało by się wyjechać?
Zostaw swoją opinię o APN Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie APN Sp. z o.o.