brak logo

Modex oil

Kwidzyn

Opinie o Modex oil

anonim 2009-02-25 11:59:06
Słowa kojarzące się z Modex oil (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Modex oil:
Najbardziej nie podobało mi się w Modex oil:
4
... 2009-03-24 12:41:43
Bardzo polecam...
2
anonim 2009-04-01 23:43:57
lipa!! Umowa na zlecenie ,wyścig szczurów nie polecam
anonim 2009-05-18 12:22:09
no ja mogę opowiedzieć o pracy stróża - osoba, która ma tam pracować jako stróż na bramie musi za 900 zł przez całą noc zajmowac się przenoszeniem metalowych pojemników i pracować jako zwykły pracownik.
Praca poniżej normy nie polecam
Życzliwy 2013-09-28 02:33:40
A co Cię to tak interesuje ? Zajmij się własnym podwórkiem. Jak je w ogóle masz ?
1
Pablo 2014-08-24 11:37:44
Najgorsza firma w jakiej pracowałem!Nie polecam,umowa zlecenie wyplaty to jałmużna po 1000tys zl.Nie sluchajcie obietnic na poczatku.Tragedia tam jest
3
Rozmówca 2014-11-19 08:22:57
Jeśli to najgorsza firma w jakiej mój przedmówca pracował to zazdroszczę poprzednich miejsc pracy. Tylko dlaczego już tam nie pracuje? Ot trudne pytanie; czyżby poprzednie zakłady pracy także były najgorszymi? Umowa zlecenia, fakt nie jest najszczęśliwsza, ale jeśli chodzi o wypłaty to zwyczajne kłamstwo. Kształtują się na poziomie dużo, dużo wyższym niż najniższa krajowa, którą oferuje na początku większość zakładów pracy w Kwidzynie. Pozdrawiam forumowiczów.
desperat 2014-12-20 21:48:22
Tam jest rzeżnia. Mobing, poniżanie i wyzysk. Nie polecam
1
Pytający 2015-05-08 05:19:52
dostałem tam skierowanie z pośredniaka na dozorce.Jak zobaczyłem kwestionariusz osobowy do wypełnienia to szok.Starając sie o kredyt hipoteczny w banku mniej cie prześwietlają.żart oczywiście.Warto szczerze proszę o odpowiedź bo w kolejne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie mam zamiaru sie pakować szikam w miarę pracy za znosne pieniądze?
krzych 2016-03-07 11:11:23
pracowałem w Modexie pare lat i firma spoko, ale znalazłem prace bliżej siebie. Bzdura że pracuje się tam za tysiaka. Dostałem dużo większą kasę na początek niż w innych firmach. Szybko dostałem podwyżkę a wymagania są jak wszedzie. Ale firma sie wywiązuje.
Te kłamliwe opinie piszą kiepy i nieroby co ich pośredniak zmusza do roboty. Przyjdzie na chwile i myśli że nic nie musi robić.
1
bogdan 2016-03-11 08:27:19
Tak zgadzam się to prawda!!!!!!
michal 2016-10-04 11:38:01
Pracował ktoś tam ? Proszę o opinie
ygt 2016-10-04 18:07:03
@michal a co konkretnie chciałbyś na temat firmy wiedzieć?
loko 2016-10-27 00:06:27
Jak wygląda praca na produkcji?
Zostaw swoją opinię o Modex oil - Kwidzyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Modex oil