brak logo

MONUMENT9 Centrum Telefonów Komórkowych

Gdynia

Opinie o MONUMENT9 Centrum Telefonów Komórkowych

Marek 2014-04-29 10:07:34
Bardzo przyjemna praca, elastyczne godziny.
4
były pracownik 2014-12-11 11:59:35
Nie polecam pracy w Monument9 na Wiosennej w Szczecinie. Praca po 12 h, stawka 7 zł/h. Ustalany wcześniej grafik nijak ma się do rzeczywistości, nagle okazuje się, że musisz przyjść do pracy, kiedy masz wolne.(usunięte przez administratora)Ogólnie nie polecam tam pracy.
1
Mona 2015-02-16 20:31:51
Polecam ! Sama pracuję w tej firmie łącznie z 2 i pół roku (z przerwami - raz roczna przerwa, raz 4 miesięczna). Nie znalazłam niczego innego i wracałam :) . Dla pracowników szkolenia, duża pomoc - praktycznie cały czas kierownik dostępny na gg, meilu czy telefonicznie. Co do płacy to na początku jest 7 zł, a stopniowo jeżeli swoją pracę wykonuje się sumiennie są wdrażane podwyżki, premie miesięczne jak i uznaniowe. Ja sama w przeciągu ostatniego roku pracy może raz nie miałam żadnej premii także dementuję to co piszą wcześniejsi zapewne niezadowoleni z powodu zwolnienia (Tak - jak ktoś nie pracuje uczciwie to jest zwalniany) expracownicy.
4
Zadowolony 2015-06-15 12:51:13
A ja polecam. Wcześniejsze opinie są napisane zapewne przez zwolnionych pracowników, niezadowolonych z tego, że nikt nie będzie tolerował oszustw i kanciarstwa. Ja pracuję w monumencie już ponad 3 lata i wielokrotnie obserwowałem takich kombinatorów, a takie działania mają tylko jeden finał - w postaci zwolnienia. W firmie jest wiele osób które pracują tu już wiele lat i są zadowolone. Jeżeli jesteś dobrym sprzedawcą i angażujesz się w pracę to polecam
1
Pracownik 2015-06-24 09:06:03
Absolutnie nie zgadzam się ze złymi opiniami na temat firmy. Praca jest bardzo przyjemna i wszytko jest ok, koordynatorzy spoko, szef też. Stawka zaczyna się od 7 - 8 zł ale jeżeli widać, że się staracie są podwyżki i premie. A jeżeli ktoś kręci, prowadzi firmę w firmie i nie wypełnia swoich obowiązków, cóż takie są konsekwencje. Zwolnienie i odpowiedzialność materialna za powstałe braki ...
2
Ona 2015-10-26 20:02:41
Co jak co ale praca lekka i przyjemna:)Wszyscy w porządku, a Pan Marcin (dyrektor ds.rozwoju,koordynator)??? Uwielbiam tego człowieka!!!! Żal odchodzić... :(
1
Duszek 2016-09-29 02:39:33
Jest dobrze, ALE brak umowy (umowa o dzieło na 500 zł), premie są faktycznie, ALe małe od 20 do 600 zł, gdzie te najwyższe, to bardzo sporadycznie. Podwyżki jak najbardziej, wszystko zależy od utargu. Pomoc przy problemach jest ze strony koordynatorów. Problemem zdaje się być baza produktów i pomijanie problemów związanych z odnajdywaniem ich przez pracownika pozostawionego samemu sobie. Doprowadza to do niezgodności stanu faktycznego z tym w programie. Skutkuje to obciążeniem pracownika. Pracujemy parami, więc odpowiadamy również za pomyłki zamiennika.
Mera 2016-10-11 20:57:00
Ktoś coś wie na temat punktu w Tczewie ? Kiedy otwierają? Bo w pt mam szkolenie. I nie wiem co myśleć, robić..
duatan 2016-10-17 17:59:02
Pracuje pod tak zwaną franszczyzą monument9 w gdyni i powiem tak wszystko fajnie itd ale grafik daje wiele do życzenia , ustalany grafik wszystko fajnie, przychodzisz do pracy i dowiadujesz sie że na 2 dni idziesz do innego miasta położonego 100km dalej nie no fajnie dzięki :) ! już pisze zażalenie

szef jest zajebisty ,ale też nie do końca przejmuje się swoimi pracownikami
ludzie nie jesteśmy robotami!
duatan 2016-10-17 18:01:47
to jesteś synem szefa , ja mam ustalany grafik a mimo to przychodze i sie dowiaduje ze bd pracować 3 dni pod rząd gdzie mam mieć wolne
Zostaw swoją opinię o MONUMENT9 Centrum Telefonów Komórkowych - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MONUMENT9 Centrum Telefonów Komórkowych