brak logo

Technic-system.lomianki

Łomianki

Opinie o Technic-system.lomianki

Były pracownik 2011-02-10 19:49:54
Zgadzam się z wypowiedzią koleżki, zarobki marne jak na taka prace za granicą w dodatku nie są w stanie wypłacać ( usunięte przez administratora ) na czas praktycznie co miesiąc spore opóźnienia ja akurat jestem kawalerem ale jak ktoś ma rodzinę to nie radze zaczynać tam kadencji!!! Dla nich pracownik to zwykły robol!!! jestem tego samego zdania omijać ten ( usunięte przez administratora )z daleka!!!
5
anonim 2011-08-08 20:05:25
witam możesz cos wiecej powiedziec na temat tej pracy i ile sie zarabia czy ty tam jeszcze pracujesz nadal czy juz nie dzieki czekam na odpowiedz
1
aaaa 2014-07-30 22:52:13
w tej firmie każdego przyjmują dostajesz 10 złoty na start a o powyszce nie masz co marzyć o podwyszce. za granica jest o tyle dobrze ze masz diete a w polsce musisz zyjesz ze swoich
4
byly robol 2014-08-07 20:46:54
Cześć pracowałem w tej beznadziejnej firmie rok nie polecam tej firmy za zadne skarby zarobki bardzo marne i jeszcze nie placa na czas (usunięte przez administratora). To oszust i tyle.Atmosfera w pracy beznadziejna prowadzący traktuje cię jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero szacunku myślą ze są bogami na tym stanowisku.A swych panów bojarskich to naprawdę tacy cwaniacy ze szok są takimi burakam nie wiem ko jych wyrwal...
3
Maćka 2014-09-11 22:50:37
A ja pracowałem i juz nie pracuje.
Odszedłem i nikt mnie nie oszukał
Dostałem kasę i juz
Może takie proste ale jak to kolegów widzę to wieńce alko wypili
Niż pomyśleli a teraz pretensje
Ktoś to zatrudnia jasno powiedział zasady a potem pretensje bo sie napilem
4
wplik 2015-04-14 14:25:47
a co wy chcecie od Bojarskich
czarek pyszynski 2015-08-21 20:11:44
Pracowałem dla TECHNIC-SYSTEM sześc miesięcy jako podwykonawca (operator żurawia)
więc będzie to wpis trochę subiektywny.Żeby się zbytnio nie rozpisywać i wdawać
w zbędne dywagacje powiem tak bardzo dziękuje za miłą współprace i serdecznie pozdrawiam całą ekipę z Belska.

Ps. Trzymajcie się drapichrusty hej.
Z poważaniem czarek
3
1111 2016-05-12 21:51:15
Technik-system to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie płace tam na czas
1111 2016-06-22 23:20:54
607,53 zl. dokładnie taką kwotę zarobisz miesięcznie!(umowa zlecenia) drugą część pieniędze jak (zwrot koszty podróży) można nigdy nie dostać!!!Firma na tym korzysta, oszukałi wielu ludzi!!!
Dziobak 2016-07-02 15:14:35
Wypłacają bo ja nigdy nie miałem tam problemu z kasą , No chyba że ktoś chodzi od rana nawalony to wtedy raczej kasy nie zobaczy
Karol Marcinkowski 2016-07-05 12:05:56
Normalnie zarabiasz kase , nikt tam nie płaci mało a tutaj piszą bzdury
Karol Marcinkowski 2016-07-05 12:06:28
Normalnie zarabiasz kase , nikt tam nie płaci mało a tutaj piszą bzdury
Karol Marcinkowski 2016-07-08 15:20:17
Ja pracuję 4 lata i zarabiam nieźle.
Nie będę się rozpisywał ile co i jak , bo to trzeba samemu ustalić , ale właśnie ludzie są bardzo spoko.
bomba 2016-07-12 08:32:22
Autor: były pracownik 68
Firma zmieniła nasze życie- na zawsze , gówniarze za kierownicą, brak ubezpieczeń, nieformalne wynagrodzenie- niby legal, ale wielkie bagno.
Marzena 2016-07-13 18:46:36
Nie wiem jak można pisać takie rzeczy jak na samym dole tej strony... Ostatnie z komentarzy są nieodpowiednie, znam tą firmę i wiem że są to ludzie w porządku. Wypłacają na czas i szanują ludzi.mąż pracuje od lat , ma umowę o prace i nigdy nikt nie zrobił mu krzywdy w technicu
1
Grubass 2016-07-14 12:49:04
Witam chce się przyjąć do firmy w najbliższym czasie.jaki są relacje między ludźmi chodzi o atmosfere w pracy jak się pracuje w delegacjach tz.warunki mieszkaniowe i czy diety są wypłacane jak z wypłatą jest obsuwa czy wszystko ok.prosze o odpwiedz.
Endrju 2016-07-15 06:40:14
Dzwoniłem do nich - rekrutacja trwa bo mają podobno bardzo fużo zleceń a w firmie pracuje około 200 osób
1
qwer 2016-07-15 09:48:51
70% osób z Ukrainy, którzy we Francji, Belgii, Szwecji pracują za grosze. 15% to rodzina, które naprawdę zarabia dobre, i 15% zwykłych Polaków, którzy skarżą się, jednak pracują w firmie
Grubass 2016-07-15 10:36:04
A na co sie skarza ? Na atmosfere zarobki?a jak z wyplatami jest na czas czy trzeba czekac chodzic prosic.
Kidusz 2016-07-17 17:24:00
Skarżą się ale pracują - ciekawe ...
Widzę ze konkurencja nie śpi.
Technic system - dużo pracy
Konkurencja - mocna w gembie ale pracy malutko ....
1
Ukraina 2016-08-02 19:36:25
dobre by było, gdyby każdy z Ukrainy, którzy pracowali dla firmy ( zatrudniałi około 1000 osób), napisali opinię lub lepiej powiedzieć do Inspekcji Pracy jakie tam oszustwo.
2
VOVA HUSAK 2016-08-05 10:56:12
'Ukraince to swolocz jest'
Teraz te co pracuja w Edrolu zobacza co to znaczy
W technicu przynajmniej spokuj byl a tu to polakow pozwalniaja i ukraice beda SILA
Ukrainiec 2016-08-12 19:38:31
To idź do inspekcji a nie pisz głupot na forum.
Jakoś ludzie tam od lat pracuką i nie narzekają
2
Kowal 2016-10-12 19:27:49
Pracuje w technicu od 4 miesiecy , kasa jest na czas , ludzie spoko , roboty dużo
Mnie pasuje - firma ma dobra opinie i jest znana
2
on 2016-10-12 22:04:55
wiesz przede wszystki, ze pracuje też tam wiele młodych osób a najwazniejsza jest atmosfera, jak sam piszesz pracuja tam w porzadku osoby i to tez zawsze inaczej wygląda, milej jak przychodzisz do pracy
Zostaw swoją opinię o Technic-system.lomianki - Łomianki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Technic-system.lomianki