brak logo

Technic-system.lomianki

Łomianki

Opinie o Technic-system.lomianki

Były pracownik 2011-02-10 19:49
Zgadzam się z wypowiedzią koleżki, zarobki marne jak na taka prace za granicą w dodatku nie są w stanie wypłacać ( usunięte przez administratora ) na czas praktycznie co miesiąc spore opóźnienia ja akurat jestem kawalerem ale jak ktoś ma rodzinę to nie radze zaczynać tam kadencji!!! Dla nich pracownik to zwykły robol!!! jestem tego samego zdania omijać ten ( usunięte przez administratora )z daleka!!!
6
anonim 2011-08-08 20:05
witam możesz cos wiecej powiedziec na temat tej pracy i ile sie zarabia czy ty tam jeszcze pracujesz nadal czy juz nie dzieki czekam na odpowiedz
1
aaaa 2014-07-30 22:52
w tej firmie każdego przyjmują dostajesz 10 złoty na start a o powyszce nie masz co marzyć o podwyszce. za granica jest o tyle dobrze ze masz diete a w polsce musisz zyjesz ze swoich
6
Maćka 2014-09-11 22:50
A ja pracowałem i juz nie pracuje.
Odszedłem i nikt mnie nie oszukał
Dostałem kasę i juz
Może takie proste ale jak to kolegów widzę to wieńce alko wypili
Niż pomyśleli a teraz pretensje
Ktoś to zatrudnia jasno powiedział zasady a potem pretensje bo sie napilem
6
czarek pyszynski 2015-08-21 20:11
Pracowałem dla TECHNIC-SYSTEM sześc miesięcy jako podwykonawca (operator żurawia)
więc będzie to wpis trochę subiektywny.Żeby się zbytnio nie rozpisywać i wdawać
w zbędne dywagacje powiem tak bardzo dziękuje za miłą współprace i serdecznie pozdrawiam całą ekipę z Belska.

Ps. Trzymajcie się drapichrusty hej.
Z poważaniem czarek
3
1111 2016-05-12 21:51
Technik-system to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie płace tam na czas
2
Dziobak 2016-07-02 15:14
Wypłacają bo ja nigdy nie miałem tam problemu z kasą , No chyba że ktoś chodzi od rana nawalony to wtedy raczej kasy nie zobaczy
Karol Marcinkowski 2016-07-05 12:05
Normalnie zarabiasz kase , nikt tam nie płaci mało a tutaj piszą bzdury
Karol Marcinkowski 2016-07-05 12:06
Normalnie zarabiasz kase , nikt tam nie płaci mało a tutaj piszą bzdury
Karol Marcinkowski 2016-07-08 15:20
Ja pracuję 4 lata i zarabiam nieźle.
Nie będę się rozpisywał ile co i jak , bo to trzeba samemu ustalić , ale właśnie ludzie są bardzo spoko.
bomba 2016-07-12 08:32
Autor: były pracownik 68
Firma zmieniła nasze życie- na zawsze , gówniarze za kierownicą, brak ubezpieczeń, nieformalne wynagrodzenie- niby legal, ale wielkie bagno.
2
Marzena 2016-07-13 18:46
Nie wiem jak można pisać takie rzeczy jak na samym dole tej strony... Ostatnie z komentarzy są nieodpowiednie, znam tą firmę i wiem że są to ludzie w porządku. Wypłacają na czas i szanują ludzi.mąż pracuje od lat , ma umowę o prace i nigdy nikt nie zrobił mu krzywdy w technicu
1
Grubass 2016-07-14 12:49
Witam chce się przyjąć do firmy w najbliższym czasie.jaki są relacje między ludźmi chodzi o atmosfere w pracy jak się pracuje w delegacjach tz.warunki mieszkaniowe i czy diety są wypłacane jak z wypłatą jest obsuwa czy wszystko ok.prosze o odpwiedz.
Endrju 2016-07-15 06:40
Dzwoniłem do nich - rekrutacja trwa bo mają podobno bardzo fużo zleceń a w firmie pracuje około 200 osób
1
qwer 2016-07-15 09:48
70% osób z Ukrainy, którzy we Francji, Belgii, Szwecji pracują za grosze. 15% to rodzina, które naprawdę zarabia dobre, i 15% zwykłych Polaków, którzy skarżą się, jednak pracują w firmie
3
Grubass 2016-07-15 10:36
A na co sie skarza ? Na atmosfere zarobki?a jak z wyplatami jest na czas czy trzeba czekac chodzic prosic.
1
Kidusz 2016-07-17 17:24
Skarżą się ale pracują - ciekawe ...
Widzę ze konkurencja nie śpi.
Technic system - dużo pracy
Konkurencja - mocna w gembie ale pracy malutko ....
1
Ukraina 2016-08-02 19:36
dobre by było, gdyby każdy z Ukrainy, którzy pracowali dla firmy ( zatrudniałi około 1000 osób), napisali opinię lub lepiej powiedzieć do Inspekcji Pracy jakie tam oszustwo.
5
VOVA HUSAK 2016-08-05 10:56
'Ukraince to swolocz jest'
Teraz te co pracuja w Edrolu zobacza co to znaczy
W technicu przynajmniej spokuj byl a tu to polakow pozwalniaja i ukraice beda SILA
Ukrainiec 2016-08-12 19:38
To idź do inspekcji a nie pisz głupot na forum.
Jakoś ludzie tam od lat pracuką i nie narzekają
3
Kowal 2016-10-12 19:27
Pracuje w technicu od 4 miesiecy , kasa jest na czas , ludzie spoko , roboty dużo
Mnie pasuje - firma ma dobra opinie i jest znana
4
on 2016-10-12 22:04
wiesz przede wszystki, ze pracuje też tam wiele młodych osób a najwazniejsza jest atmosfera, jak sam piszesz pracuja tam w porzadku osoby i to tez zawsze inaczej wygląda, milej jak przychodzisz do pracy
2
Wojas z Pomorza 2016-12-31 01:51
Może to nie Norwegia ale kaase można zarobić a poza tym superciekawe projekty na całym świecie i dobre warunki w delegacji.
Kolo zatrudniał mnie i widać ze zakrecony na maksa na punkcie firmy jak pasjonat.
Ja jestem na tak!
2
Nikt 2017-02-04 10:49
Robią przekręty w biurze i tyle
Ale już niedługo ...
8
kolo 2017-02-15 00:42
A wiesz kolego ile powinna wynosić dieta za granicą 50 euro anie 10 euro jak ta banda łobuzów daje
3
Fago 2017-04-02 00:10
Technic to firma w której normalnie się pracuje za średnie polskie stawki!
Ja jestem zadowolony.
Pozdrawiam z Finlandi niezadowolonych gburów
kolo 2017-04-13 13:52
Ile ci zapłacili za te brednie.... jakie średnie stawki ! . Chyba że liczysz z tym co dostajesz na czarno. To nic że przelewem ..ale lewizna. A na umowie wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Banda dorobkiewiczów i krętaczy .
3
AAAQQQ 2017-04-18 12:00
A powiedz jak praca w Finlandii, wszystko jest ok i firma organizuje transport i zakwaterowanie ?
Fago 2017-04-18 13:26
Jest spoko , kwatery mamy super ,
Teraz jak się robi ciepło to i na ryby mozna skoczyc w weekend.
Trasport firma zapewnia.

3
Sakwa15 2017-07-10 13:05
Dobra firma , bo roboty dużo i ludzie są normalni
Roi 2017-07-15 00:14
To goście musza mieć ogromna rodzine :)
Jak 15% tej rodziny tam pracuje / chyba ze włączasz tez osoby 5 lat i plus
Karolina 2017-07-24 15:24
@Sakwa15 a czy możesz opisać warunki zatrudnienia w Technic-system.lomianki? Czy firma aktualnie zatrudnia nowych pracowników? Każda merytoryczna wiadomość będzie pomocna dla osób, które na forum poszukują rzetelnych informacji o potencjalnym pracodawcy
Sakwa15 2017-08-20 18:28
Cześć
Z tego co wiem to szukają ludzi i mają bardzo dużo pracy.
Na początek umowa zlecenie i stawka około 20 zł na godzinę
Najlepiej zadzwoń do nich do biura
Karolina 2017-08-29 12:02
@Sakwa15 - czy warunki zatrudnienia zmieniają się w zależności od stażu pracy w Technic-system.lomianki? Wspominasz o początkowej stawce godzinowej - czy dodatkowo dochodzi premia? Jest to bardzo dobry system motywacyjny, na który decyduje się coraz większa liczba pracodawców.
olo 2017-09-04 13:04
To jest praca dla roboli fizycznych , większość to ukraińcy a właściciele dorobkiewicze dorabiaja się na ich krzywdzie...
1
Pedro 2017-09-23 23:10
Cały świat to właściciele dorobkiewicze , ale może to dobra praca jeśli kasa sie zgadza o jest na czas
Zostaw swoją opinię o Technic-system.lomianki - Łomianki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Technic-system.lomianki