brak logo

Veolia Usługi dla Środowiska S.A.

Kielce

Opinie o Veolia Usługi dla Środowiska S.A.

nie veo 2011-10-05 18:50:54
pracodawca [usunięte przez moderatora]pracowników
1
pracownik 2012-11-25 17:13:20
czy tak jest chlopcze jak piszesz??? tu mozna polemizowac na ten temat... skoro pracowales tu to pewnie wyleciales za picie, wiec nie pisz zle o tej firmie bo widziales co podpisywales,,, [usunięte przez moderatora] pozdr
chomik 2013-07-01 16:47:40
praca jak praca 1 zmiany sa i jest ok
1
Chomis 2013-07-04 21:35:20
atmosfera teraz nerwowa ale się uspokoi z czasem
2013-09-26 15:47:15
powodzenia bo jesli nadal bedzie takie traktoewanie czlowieka to nawet Otto wam nie pomoze bo nie biedzie nikt chcial z Wami wspolpracowac!
Fafciu 2014-09-20 05:11:19
Ja pracowałem teraz przez miesiąc w Veoli w Kielcach . Jako Ładowacz ! Podpisałem śmieciówkę z możliwością opłacenia sobie Zusu (odciągnięcia na ZUS ) Stawka za godzinę 9 pln brutto Przy 137 godzinach w pierwszym miesiącu (nie pracowałem cały miesiąc ) wziołem nie całe 900 . Pracowałem czasami od 3 w nocy (bardzo często ) od 4 to jest norma raz czy dwa od 2 Musiałem dojeżdżać na rowerze bo o tej porze nic tam nie dojeżdża. Normalnie strasznie (z jednej strony cmentarz z drugiej słabo oświetlone sieje i po spuszczane psy )Przy pracy na stałe zarabiają tam po 1200 także żaden szał przy takiej pracy w nocy , śmierdzi i warunki ewidentnie szkodliwe ( nie to co kiedyś ) Cóż chłopaki tak ogólnie fajne , dyspozytorzy też fajni .Chłopaki radzą sobie jak mogą to coś znajdą i sprzedadzą to jakiś złom to babce wyrzucą śmieci i 10 pln dostaną i tak to się kreci .Ale moi drodzy Polska to syfiasty kraj w którym za 1200 cięzko przeżyć bez kieszonkowego od rodziny !!! Brak stawki minimalnej za godzine tak minimum 12-14 pln Śmieciówki upadlają człowieka i sprzyjają patologii .Jak żyć za tysiaka jak????? Odszedłem szukam czegoś lepszego .
4
ckkielce 2014-10-06 20:41:24
Powodzenia w szukaniu pracy. To jest Twoja 10 firma w ciagu roku, prawda Pani(usunięte przez administratora)? Ogolnie dobry byles pracownik, mogles jezdzic ulica Warszawska i Witosa a nie na skroty gdzie sie da. Jak komus kasa potrzebna to nawet za taka stawke bedzie robil.
1
fafciu 2014-10-08 06:43:25
A może być nawet i 20 ! Co komu do tego ? :) Szpiclujesz mnie -a może ty jesteś jakimś takim stalkerem i mnie z ukradka obserwujesz (ciepłe rączki pot na czole ) - albo lepiej ormowcem z misją ? Poza tym co za prostak się tu brzydko wyraża . Jak warunki są dla mnie nie sprzyjające to na siłę pracować nie będę :) Jak ci się nie podoba idż do psychologa .Bo to portal służacy do opisywania firm i kierownictwa a nie pracowników
Jeszcze raz podkreślę fajni ludzie tam pracują dobrą robotę robią za mało zarabiają .
Tym bardziej robić z siebie niewolnika za 1200 od nocy do rana .Bo musiał bym ze swoich ciężko wytyranych pieniędzy inwestować żeby użyć .A pracuje się po to by trzymać standard a nie żyć poniżej poziomu. A za 1200 to trzeba by chyba mieszkać w wynajętym pokoiku , jeść najtańsze jedzenie i ubierać się w lumpeksie.A i tak starzy musieli by kolaka dolożyć albo z konta by trzeba wyciągnąć.Ps ze stwierdzeniem że jak komuś kasa potrzebna to będzie robił o pewnie że będzie bo musi i nie ma wyjśćia ! Bo właśnie firmy wykorzystują ciężką sytuację życiową Polaków i płacą tak by zawsze im nie starczało i niewolnik musiał powrócić i ciężko tyrać dalej. Chwała Bogu mam 17 lat przetyranych dziesiątki firm zwiedzonych w Polsce jak i za granicą i mam pełen obraz świata i nic nie muszę :)
Ps.Pozdrawiam cię trolu stalkerze .Co zamiast o firmach o ludziach piszesz :)
3
fafciu 2014-10-09 07:25:29
No dziesiątki (czytaj ze zrozumieniem ) , ale masz bardzo dużo racji w tym co piszesz. No niestety tylko przy ciężkiej fizycznej robocie udało mnie się zarobić......I wiele razy trzeba było wyjechać ,by robić za granicą potem tu wrócić i znowu tam jechać . I tak to wygląda .No niestety takie są realia . Albo robisz tu i się nie rozwijasz i nie masz szans na awans pracowniczy jak i społeczny .Albo robisz tam gdzie masz utrudniony kontakt z rodziną i krajem. Pozatym mylisz się jeżeli uważasz że go work powstał w celu opisywaniu pracowników . Gdyż ja robol wiem że jestem osoba prywatna . A mój stosunek do odbytych prac to CV i u stawa o ochronie danych osobowych . A każdy pojedyńczy atak na moją osobę uważam najniżej za troling/stalking . Co do pracy fizycznej ja uwielbiam cięzko robić i zarabiać. Odrazu po odejściu z veoli poszedłęm do pracy ze 120 pln dniówki /sobota niedziela też :).Także .........dymam prace w biurze :) I przez tydzień zarobiłem tyle co w Veoli przez miesiąc wstawania o 2 ,3 ,4 rano. Acha i nie porównuj pracy fizycznej pani ze sklepu co zjada na śniadanie dwa tosty za 1,50 i cały dzień składa podkoszulki albo siedzi na kasie do pracy chłopaka co musi zjeść i ostro działać Ps. Dzieciństwo miałem mega zajebiste :) Acha to ostatni mój post tutaj bo widze że tu się trole pojawiają a mnie się nie chce na głupotę spinać .
2
Fafciu 2014-10-26 10:05:37
Kup licznik gaigera i zestaw IPR (indywidualny pakiet radioochronny)do tego Indywidualny zestaw autostrzykawek + IPP 51 i IPP 95 Indywidualny pakiet przeciw chemiczny -DOSTĘPNE NA ALEDROGO maske z demobilu mp 5 albo mp 6 bądż klasyczny słonik . Pamiętaj o kursie standardowego mandaryńskiego (czyli zwykły chiński )i o szczepieniu na dur brzuszny ,itd . A i pamiętaj jak zaczną wypadać ci włosy zgłoś się do lekarza .
To samo tyczy się świecenia i odpadania kawałków ciała
.Powodzenia :)
2
Fafciu do Fafcia pedał 2 2014-10-30 00:27:21
Ej ale nie pisz z dużej litery bo to tak wygląda jak byś się uniósł :)
Ej Ja czyli ( fafciu prawdziwy) pracowałem tam i odszedłem do innej roboty ! Do roboty która umożliwia mnie życie na innym standardzie . I innym poziomie życia w necie też (czysta informacja ,bez trolowania i przenoszenia wiejskich obyczajów do sieci ) W kilku wcześniejszych postach . Zamieściłem dobrą opinie o firmie jak i ludziach którzy tam pracują (skrytkowałem jedynie niskie zarobki i niewygodny dojazd) .Tu raz ci grzecznie napisze cieciu jeden nie pisz do Mnie więcej co mam robić.bo jak bym chciał z kimś na privie pisać to bym dał mail Bo wnioskuje gnojku po poście że w czymś musisz siedzieć i boisz się zdyskredytowania :) Czy się mylę :)
Zawsze możesz poprosić by mnie zbanowali :)
Popracuj też nad ortografią stylistyką i interpunkcją. A skoro piszesz "tu " to jednak nie musisz.......... i kup chorągiew i na pierwszego Maja w pierwszym szeregu...............
4
Oferty Pracy
2014-10-26
Żródło: Gowork.pl
Zgierz
(łódzkie)
VEOLIA Usługi dla Środowiska Recykling Sp. z o. o., specjalizująca się w kompleksowej obsłudze klientów i zakładów przemysłowych w zakresie gospodarki odpadami, współpracująca w tym zakresie z firmami w Polsce, krajach Unii Europejskiej, jak i Azji  poszukuje pracownika na stanowisko:   Operator ładowarki jednonaczyniowej – Brygadzista, Miejsce pracy: Zgierz k/Łodzi Wymagania: wykształcenie minimum
papciu4 2014-10-30 00:30:32
Operator ładowarki jednonaczyniowej – Brygadzista VEOLIA Usługi dla Środowiska Recykling Sp. z o. o 2014-10-26 Żródło: Gowork.pl Zgierz (łódzkie) VEOLIA Usługi dla Środowiska Recykling[...]">@Oferty Pracy - 2014-10-30 00:30:32
on nie musi on już ma i jeszcze ma resoraki i kapsle takie z flagami.......:)
Fafciunie pedał do fafcia pedał 2014-10-30 00:37:57
Ja pracowałem w veoli

Kadra Dyrektorska super
Kierownicy świetni
Dyspozytorzy cudowni
Kierowcy najlepsi
Zarobki bardzo dobre na wszystko starcza
Godziny pracy najlepsze na świecie

Ładowacze elita
mOniKaK 2014-12-01 18:33:44
Kto czekał na nowe oferty pracy w Veolia Usługi dla Środowiska S.A. to ma dzisiaj dobry dzień, niech zajrzy na nowe ogłoszenie które opublikowali. Moim zdaniem oferta godna uwagi. VEOLIA Usługi dla Środowiska Recykling Sp. z o. o., specjalizująca się w kompleksowej obsłudze klientów i za...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5687928?keywords=&region=
1
nowy 2015-01-29 14:30:10
polecam
szok w trampkach
polecam kontrole w tej firmie
byłem zobaczyłem zwiałem
nie będę pisał co i jak tam jest
jeśli tego nie doświadczysz nie wiesz nic.
borys 2016-05-15 11:21:12
wczesniej szulaki operatra i brgadzista, od dwna nie widizalem nowych ogloszen
Zostaw swoją opinię o Veolia Usługi dla Środowiska S.A. - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Veolia Usługi dla Środowiska S.A.