brak logo

FHU PRESTIŻ S.C.

Gliwice

Opinie o FHU PRESTIŻ S.C.

AAAA 2010-05-21 16:16
[usunięte przez moderatora] nie placa wyplat terminowo!!
piko 2010-05-21 16:18
nie polacam- ludzie nie do życia, nie chca placic i maja ludzi gdzies, a kadra bezmózgi, a w kiblach smeirdzi ze nie da sie wytrzymac. NIE NIE NIE !!!
firma 2010-05-27 10:48
jestem bardzo zadowolony z materiałów,wniosek czeka do złożenia wszystko jasne i klarowne, pozdrawiam miłe panie
~kasia 2010-05-27 12:33
[usunięte przez moderatora] ja jestem zupełnie innego zdania mimo ze juz tam nie pracuje. Wypłatę dostałam zawsze na czas a nawet przed czasem. Bardzo żałuję ze już tam nie pracuje
~bizia 2010-05-27 12:40
jak się komuś nie chce pracować to zawsze będzie szukał zaczepki,
ja się u nich świetnie wyszkoliłam i szkoda mi bardzo że z pracy musiałam zrezygnować. super ekipa i jak nikt dbają o pracownika.
firma jawor 2010-05-27 12:42
Jako klient i to zadowolony muszę przyznać że kadra jest naprawdę dobrze wyszkolona. Panie sympatyczne i kompetentne.
Życzę sukcesów i powodzenia.
ewa 2010-05-27 12:45
pracowałam w wielu firmach, ale tylko tutaj są konkursy motywacyjne i stała pomoc ze strony kadry. każdy kto nie chce pracować i jest palantem za swoje niepowodzenia będzie obarczał innych.
anonim 2010-05-27 23:03
Swietni pracownicy,swietna atmosfera,swietne szefostwo o ile.....patrzy sie swojego tyleczka i wykonywania dobrze swojej pracy.Kto tam pracuje lub pracowal wie doskonale ze za lenistwo i brak checi nie ma co oczekiwac poklasku.Brawo panie oby tak dalej.Zycze duzo sukcesow.Pozdrawiam
dudek 2010-08-15 20:22
[usunięte przez moderatora] .omijaj szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:* 2010-08-23 22:21
szkoda slow na ta firme !!!! [usunięte przez moderatora] nie dotrzymuja slowa i nie placa na czas zdzieraja tylko od innych kase nigdy tego nie kupujcie !!!!
anonim 2011-08-22 20:54
UCZULAM BARDZO NA CZYTANIE UMÓW !!!
Ja 2012-02-23 13:50
Nie zgadzam sie z negatywnymi opiniami. Pracowałam tam chyba najdłuzej tak jak w każdej firmie tego typu trzeba pracować a nie liczyć na szybko mijający czas i zarobki za darmo. Wszystkim narzekającym życze pracy w PGR
mirello 2015-01-08 14:48
weryfikując wasze wypowiedzi wnioskuję, że firma oszukuje klientów?! czy wszyscy maja takie same doświadczenia?ja szukam tam pracy a nikt nie odpowiedział na pytanie "anonima"jak jest na rozmowie i jak się tam tak naprawde pracuje. warto zatrudniac sie tam, na jakie zarobki mozna sie nastwaic i jaka umowa jest zawierana z pracownikami przez ta firme?
Kaminek 2015-03-12 00:05
Ja nie jestem pewien czy firma rzeczywiście jest zarejestrowana w Gliwicach? Udało mi się znaleźć o takiej samej nazwie ale z Mielca, pytanie tylko czy w Gliwicach rzeczywiście firma istnieje/istniała czy to jakaś pomyłka. Mogę poprosić o opinię osoby, które pracują w tej firmie dłuższy czas na wypowiedź i wyjaśnienie wątpliwości?
maciek 2015-03-30 16:23
a o co chodzi jeśli można wiedzieć? bo nie wiem zupełnie jak to wszystko działa, niby mozna u nich się złosić, ale jakoś nikt nie przechodzi do tych dalszych etapów więc już zupełnie nie mam pojęcia jak to wygląda. To prawda, że ta firma jest w tych Gliwicach czy już nie? bo jak gdzies dalej to będe musiał dojeżdzać.
robson 2016-05-14 20:38
nie rozumiem.. firma ma centralę w Zabrzu, a jedna z filii mieści się w Gliwicach :) żadna większa logika.
Zostaw swoją opinię o FHU PRESTIŻ S.C. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHU PRESTIŻ S.C.