logo KONSALNET SYSTEM Sp. z o.o.

KONSALNET SYSTEM Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o KONSALNET SYSTEM Sp. z o.o.

współpracownik 2010-04-02 10:15:10
kompletny brak organizacji pracy, niekompetencja kierownictwa, prowizorka, kolesiostwo i prywata ... , współczuję Pracownikom Skorpiona - wpadliście w niezłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
looki 2010-04-04 09:28:32
szkoda ze bez konkretow - same jakies ogolniki - malo z tego wiadomo wicej o firmie...
ochroniarz 2010-04-05 17:45:18
tu chodzi o konsalnet system czyli tych od alarmów, czasami rozmawiam z chłopakami i znam ich kierowników ,naprawdę nie mają z nimi lekko, ktoś napisał prawdę i nie dziwię się, że bez konkretów (z drugiej stony miał podać nazwiska ?) widocznie boi się, że zostanie rozpoznany, a co do naszego działu to opinie gdzie indziej
firma 2010-06-19 15:45:12
jeden z najgorszych wykonawców z jakim nasza firma miała do czynienia, nieterminowi, niesłowni, ogólny bałagan jak gdyby nikt nie zarządzał projektem
lula 2010-06-21 23:17:16
ooo, wlasnie mamy ich oferte i nie wiem czy dalej kontynuowac rozmowy - mozna cos wiecej albo na co zwrocic uwage?
Toor 2010-07-12 21:10:50
było dobrze po połączeniu jest gorzej, ludzie sami się zwalniają lub są zwalniani.Czas pokaże
Bibi 2016-04-20 19:14:51
Siaku - ciekawa opinia - zważywszy, że Konsalnet System nie ma już na rynku od kilku lat...
amanda 2016-10-15 12:49:19
Konalnet zatrudnia również panie do sprzatania, nie tylko do ochrony ,dlaczego nigdzie nie ma wzmianki o tym? chodzi mi konkretnie o Konsalnet z Torunia.Praca sprzataczki Poczta Polska WER Lisi Ogon,panie które tam sprzatają, maja podpisana umowę n 0,5 etatu a pracują 6-7godz.dziennie za 800zł.Teren wewnątrz obiektu b.duży,nie da się ogarnąc wszystkiego w 4godz.więc "brygadzistka" która nie rzadko śmierdzi wczorajszym alkoholem,tonem nie znoszącym sprzeciwu !rozkazuje sprzątać do skutku,tzn.6-7godz. sama jednk prace kończy po 4 godz.Na drugi dzień o godz.6 rano sprawdza czy wszystko jest dokładnie posprzatane,( oprócz oczywiście swojego rejonu)jeśli nie to donosi do kierownika, "brygadzistka"może iść na chorobowe ,urlop,MY NIE!!! a jesteśmy zatrudnione na tych samych warunkach! kilkakrotnie zgłaszane było do centrali w Toruniu że jesteśmy zastraszane!!! może w końcu ktoś to przeczyta i zrobi porządek !!!
1
Zostaw swoją opinię o KONSALNET SYSTEM Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KONSALNET SYSTEM Sp. z o.o.