logo Action

Action

Zamienie

Opinie o Action

Action 2014-12-11 15:06:33 [pracodawca]
dziękujemy za docenienie i chęć aplikacji. Każde stanowisko posiada inne widełki płacowe. Proszę o bezpośredni kontakt (rekrutacja@action.pl), abyśmy mogli porozmawiać o pracy na konkretnym stanowisku.
antykłamca 2014-12-21 20:24:55
klimatyzacja w całej firmie?
bezpłatne benefity?

życzę Wam aby odpowiednie instytucje rozliczyły Was z informacji , które tutaj podajecie,
1
Minona 2014-12-24 08:56:31
Witam, jako ze pracuje w action na stanowisku magazynier od dluzszego czasu, chcialbym podzielic sie z wami moja opinia na temat tej firmy. Postaram sie zachowac bezstronnosc, bo mimo wielu nazekan pracuje mi sie tutaj calkiem dobrze, i nie zamierzam zmieniac zatrudnienia.
Zanim sie zabralem za pisanie tej opinii przeczytalem wszystkie poprzednie komentarze, zwlaszcza te napisane przez Action. Jest tam kilka klamstewek, ale wescie pod uwage ze osoba ktora je pisala tez tam pracuje i nie pisala anonimowo.
UMOWA
A wiec jak sie pracuje na magazynie w Action. Swiezo zatrudniony pracownik dostaje umowe zlecenie na okres probny 3 miesiecy. Oczywiscie osoby niepelnosprawne dostaja umowe o prace (tez na 3 miesiace), Jesli pracownik jest ok, to zazwyczaj po tym okresie dostaje kolejna umowe, juz na umowe o prace na pol roku, pozniej na rok i na czas nieokreslony. Ba - magazynier po 10 latach pracy dostaje nawet zegarek :). Oczywiscie sa wyjatki, np. kolega ktory od ponad roku robi na zleceniu albo inny ktoremu co miesiac dawali umowe zlecenie az wkoncu (kiedy byl juz niepotrzebny) mu podziekowali. Jest tez kilku pracownikow ktozy umowe o prace dostali od pierwszego dni bez zadnego znanego mi powodu. Pamietam tez pracownika ktory przez ponad miesiac nie dostal zadnej umowy az wkoncu odszedl (ale wyplate dostal normalnie). Sa to oczywiscie wyjatki i poszczegolne przypadki to nikly procent wsrod ludzi zatrudnionych na stanowisku magazyniera.
GODZINY PRACY
Sa 2 zmiany od poniedzialku do piatku, od 8 do 16 i od 15 do konca pracy. W sedzonie przedswiatecznym, czyli listopad grudzien, konczylismy nie raz robote okolo 2-4 rano. Poza sezonem, zdazalo sie konczyc 21-22, ale raczej zawsze jest to 23:00. Zdazaja sie tez soboty pracujace, dla osob chetnych placone podwojnie za godzine (tzw. setki). Zazwyczaj w sobote pracuje sie od 7 rano, wiec jesli ktos w piatek ma na druga zmiane i zadeklarowal swoja obecnosc w sobote to moze wyjsc do domu o 23:00 i nikt mu tego nie bedzie mial za zle. Na pierwszej zmianie nadgodziny to zadkosc, ale zdaza sie kilka razy w roku.
WYNAGRODZENIE
Dla uproszczenia wszelkie kwoty bede podawal w Netto. Poczatkowy pracownik na zleceniu, czy umowie o prace dostaje okolo 1600zl. Po przepracowanych 2 miesiacach dochodzi rowniez premia uznaniowa (~500zl). Nadgodziny dla osoby na umowie zlecenie sa platne jak za zwykle godziiny pracy, a osoby na umowie o prace dostaja 50% dodatkowo za godzine nadliczbowa i 100% za nadgodziny po 23:00. Przynajmniej teoretycznie. Mimo ze wyplata zawsze jest na czas (zawsze 10 dnia miesiaca, chyba ze wypada w weekend to wczesniej) to jednak nie zawsze wszyscy sa zadowoleni. Zacytuje "Pracownicy, którzy wypracowują nadgodziny otrzymują regularnie wynagrodzenie lub mogą odebrać je jako dni wolne" Jest to bzdura gdyz nadgodziny nie zawsze sa wyplacane tylko odbierane. Po prostu pracownik dostaje kwit o odebranie nadgodzin z gory przez firme nazuconymi dniami i "musi" go podpisac. To oczywiscie wyglada jak by sam skladal wniosek przez co nadgodziny sa odbierane 1 godzina za 1 godzine, a nie 1 za 1,5 tak jak to powinno byc w przypadku kiedy to firma wymusza odbior godzin zamiast pracownikowi zaplacic. Oczywiscie zgodnie z kodeksem pracy, tak naprawde nie musi tego podpisywac, ale do tej pory nikt nie odwazyl sie nie podpisac bo nie chce stracic premii, albo pracy, a podejzewam ze takie bylyby tego konsekwencje. Dodatkowo nadgodziny sa wyplacalne "teoretycznie" kwartalnie, ale tak naprawde do tej pory nie potrafie rozszyfrowac jak to jest liczone, raz placa co miesiac, raz co trzy, a i przy tym sporo odbieraja. Za to za soboty jest placone zawsze przy wyplacie co miesiac i tych godzin nikt pracownikowi nie odbiera. Pozatym raz do roku dochodzi karta podarunkowa na swieta (okolo 500-700zl) dla pracownikow z umowa o prace. W skrocie - ile zarobi magazynier w Action? Z poczatku 1600, pozniej z premia 2100 + okolo 200zl za kazda przepracowana sobote (przez wiekszosc roku przynajmniej jedna miesiecznie, a w listopadzie byly chyba az 3, przypominam ze to tylko dla chetnych). Po okolo 2 latach dochodzi podwyzka (200zl brutto), pozniej o podwyze ciezko. Moje wyplaty byly rozne, najgozej 1600, srednio 2400, najlepiej ponad 3000.
BENEFITY
Niewiele wiem na ten temat, kilka komentarzy wyzej Action wymienilo kilka z nich, szkoda tylko ze nie napisali jednego - benefity dotycza chyba tylko pracownikow biorowych, bo napewno nie magazynierow.
WARTO CZY NIE?
Ja jestem zadowolony, niektorze odchodza po miesiacu, a sporo osob pracuje ponad 10 lat. Kwestja indywidualna. Chetnie przeczytam odpowiedz Action. Pozdrawiam.
4
Janszek 2014-12-27 09:08:28
Mnie nie podobało sie jako pracownikowi ze zarząd tej firmy potrafił podnieść mi plany kwartalne w środku okresu rozliczeniowego o 40% , gdy za dobrze szło. Co skutkowało wypłata premii o 30% mniej niż gdyby nie zmieniali planów ( lub inaczej - zmuszali mnie do zmany tak jak zmuszają ludzi do podpisywania nadgodzin na magazynie) taka oferta nie do odrzucenia
Inna sprawa to wynagrodzenie za urlopy . Nie wiem jak oni to liczą ale za urlop dostawałem średnia z podstawy - bez wliczania premii w średnia . To jakaś kpina.
Do tego kompletny brak klimatyzacji duchota w blaszanej puszce temperatury po 30 stopni i odpowiedzi z kadr typu tego co tutaj - klimatyzacja jest i ch.... Ze 30 stopni. Jest i juz. Uwierz w to:)))))
4
Janszek 2014-12-27 09:12:26
Aha - i ten ośrodek wypoczynkowy dla pracownikow.... :) tam szczury byłyby sie zamieszkać w tym syfie i boazerii z lat 60tych.....nikt tam nie jeździł bo to wstyd by był i strach .
6
Janszek 2015-01-14 09:55:12
szukaj: czytaj uważnie i czytaj posty innych
to nie "mój przypadek" tylko "reguła" w tej firmie.

analogiczną sytuację, tylko w dziale magazynowym opisuje
Minona - 2014-12-24 08:56:31
jak firma nie płaci wyższych stawek za nadgodziny , zmuszając pracowników do podpisywania jakiś kwitów, że niby te nadgodziny to są na wniosek pracownika (what?!?!)
1
Action 2015-01-22 11:31:58 [pracodawca]
Dziękujemy za przedstawienie swojej opinii na temat pracy na magazynie. Niektóre szczegóły zawarte w wypowiedzi nie są zgodne z prawdą co może wynikać z braku informacji.

Praca na magazynie Action jest od poniedziałku do piątku na 2 zmiany 7-15 i 15 - 23 (czasami dłużej w zależności od ilości pracy).

W magazynie nie ma premii uznaniowych, jest to efekt za wyniki pracy wyliczany przez kierownika. Można zarobić więcej niż w opisywanym przypadku, nawet dodatkowo do 50% podstawy.

Nadgodziny mogą być odbierane, zależy to od organizacji pracy na magazynie, lub wypłacane maksymalnie w przeciągu 1 kwartału.
Odbiór nadgodzin ustala kierownik - za 5,5 nadgodzin otrzymuje się 1 dzień wolny.

Podwyżka po 2 latach jest w wysokości 300 zł brutto.

Benefity dotyczą wszystkich pracowników Action. Zapraszamy po informacje.
1
Action 2015-01-22 11:33:34 [pracodawca]
Wynagrodzenie za urlop wylicza się z podstawy i składników zmiennych wypłacanych w okresach nie dłuższych niż 1 miesiąc, stąd wypłaty premii kwartalnych nie mogą być wliczone do dodatku urlopowego.
Anty Action 2015-01-26 08:16:49
Czyli obchodzicie prawo zawężając okres wyliczając tylko średnia z miesiąca , wybierając miesiąc w którym nie ma premii (w tej firmie jest co 3miesiace)....
Przewrotne to, trochę sprytne ale nie do końca. Bardziej to nadużycie prawa niż jego interpretacja. I tak na każdym korku w Ekszion.......
4
Action 2015-01-26 12:00:17 [pracodawca]
Wszystkie wyliczenia prowadzone są zgodnie z: ROZPORZĄDZENIE MINISTRA PRACY I POLITYKI SOCJALNEJ z dnia 8 stycznia 1997 r. w sprawie szczegółowych zasad udzielania urlopu wypoczynkowego, ustalania i wypłacania wynagrodzenia za czas urlopu oraz ekwiwalentu pieniężnego za urlop (Dz. U. z dnia 9 stycznia 1997 r.)
zainteresowana 2015-04-09 11:30:33
Witam, zastanawiam się nad złożeniem aplikacji na stanowisko asystentki w dziale eksportu. Proszę o informację o możliwościach awansu, rozwoju kariery w firmie.
Action 2015-04-09 11:37:48 [pracodawca]
Witam, dziękujemy za zainteresowanie stanowiskiem Asystentki w Dziale Eksportu. Jest to dział sprzedaży zagranicznej więc rozwój jest w kierunku specjalisty ds. eksportu. Nie wykluczamy możliwości rozwoju do innych działów, a przy znajomości języka niemieckiego nawet do spółki zależnej w Niemczech - ACTION EUROPE.
zainteresowana 2015-04-09 12:20:01
Dziękuję, ale proszę o rozwinięcie tematu. Czy jest jakaś sztywna ścieżka kariery? Jak działają awanse? Czy musze przeproacowac jakiś konkretny czas na stanowisku asystentki?
Action 2015-04-09 16:20:52 [pracodawca]
Oczywiście możliwości awansu istnieją. W spółce nie ma sztywnej drabinki awansu. Natomiast funkcjonuje dobrze działająca rekrutacja wewnętrzna. Większość menedżerów, również osoby pracujące obecnie w Zarządzie, to osoby, które wcześniej pracowały u nas na niższych stanowiskach. W wypadku stanowiska, na które chce Pani aplikować, naturalnym awansem byłby młodszy specjalista ds. eksportu, co najczęściej dzieje się po 1 roku pracy.
WOJTEEK 2015-04-22 13:15:31
Witam mam pytanie do zarządu action czy wy wiecie że firma van CZY WIECIE O TYM FAKCIE CZY TEŻ TO UKRYWACIkoppen van eijk z którą współpracujecie wysyła do waszego magazynu w Zwaagdijk w 90 procentach kryminalistów .ludzi po wyrokach więzienia i po bardzo ciężkich przestępstwach nawet takich jak zabójstwo.Koordynatorka z van koppen oddział zwaaagdijk załatwia prace znajomym własnie z takiego środowiska.W biurze van koopen nie trzeba dołanczać do cv zaświadczenia o niekaralności .Osobiscie pracowałem w action i zostałem okradzoiny z telefonu kom kiedy zgłosiłem to koordynatorce powiedziała żebym jej głowy nie zawracał bo jak się nie zamknę to z roboty z akciona wylecę .PYTAM WAS E BO PODOBNO JESTEŚCIE FIRMĄ PRZYJAZNĄ LODZIĄ .DLACZEGO NIKT TEGO NIE SPRAWDZA .LUDZIE Z VAN KOPPEN PRZYCHODZĄ DO WASZEGO ACTION POD WPŁYWEM NARKOTYKÓW I ALKOCHOLU .CZEKAM NA INFO W TEJ SPRAWIE I INFORMUJE WAS ZE BĘDE OPISYWAŁ TĄ SPRAWĘ DO CHOLENDERSKIEJ GAZETY I DO PRACOWNIKÓW Z ACTION Z Z ZARZĄDU POCHODZENIA HOLENDERSKIEGO BO ICH TA SPRAWA POWINNA ZAINTERESOWAĆ CO DZIEJE SIĘ W ACTION.
1
Action 2015-04-22 15:03:40 [pracodawca]
Witam, w odpowiedzi na Pana pytanie informujemy, że firma ACTION z Holandii (ACTION NL z Zwaagdijk), o której Pan pisze, nie jest w żaden sposób powiązana z ACTION S.A. w Polsce. Powyższe zarzuty prosimy przekierować bezpośrednio do właściwej firmy. Jest to jedynie zbieżność nazw. ACTION SA nie posiada oddziałów w Holandii.
WOJTEEK 2015-04-22 16:18:39
oj bardzo przepraszam i dziękuje za szybką odpowiedz pozdrawiam
Wojtas 2015-04-29 07:33:11
Hehe
To nie my:)
2
marek 2015-06-30 15:31:22
wiecie co, ogólnie firma całkiem dobra, tylko dlaczego zakładają, ze ktoś kto zajmuje si e redagownaiem serwisu internetowego musi być niepełnosprawny? to już jest lekka dyskryminacja moim zdaniem,a takie kwiatki mają miejsce we Wrocławiu (usunięte przez administratora)
Action 2015-07-01 10:12:44 [pracodawca]
wpis nie dotyczy ACTION S.A. a innej spółki Blue Action, ACTION nie posiada i składa ofert do pracy we Wrocławiu
renata 2015-07-25 10:28:36
A jak w tej firmie wygląda polityka zatrudniania ludzi 50+. Czy ktoś w wieku 55 lat z wykształceniem logistycznym i biegłym niemieckim ma szanse w dziale eksportu importu - gdziekolwiek, byle z faktycznym wykorzystaniem języka ? Czy firma ma politykę twz " młodego dynamicznego zespołu " - czytaj : po prostu - młodzi i wystarczy ? Czy występuje w tej firmie dyskryminacja ze w,błędu na wiek, że najpierw, to wcale nie przyjmą, a jak już przyjmą, to za niższą pensję w zamian za wyższe wymagania niż od młodych ?
Teraz pracuję w takiej firmie, gdzie muszę się godzić na znakomicie niższą pensję i jawnie więcej obowiązków niż młodzi wykonujący tę samą pracę i mnie to finansowo, a jeszcze bardziej - moralnie uwiera i chciałabym zmienić, ale nie z deszczu pod rynnę.
Nick 2015-07-29 21:25:27
Po rozmowie kwalifikacyjnej odnioslem wrazenie ze prezesi zarzadzaja firma po polsku czyli wszystko robia sami a szefowie dzialow nie maja samodzielnosci.
Nie chce podawac szczegolow rozmowy ale oceniam ja jako wielce nieprofesjonalna. Stracilem czas.
6
calineczka 2015-09-24 11:53:45
Niestety drogi kariery w firmie po prostu nie ma. Owszem istnieją może jakieś ścieżki jednak są tak mocno zakamuflowane iż przez wiele lat pracy nie udało mi się na taką trafić.
Mam pytanie jeśli wnioski do przełożonego, który nie docenia pracowników i nie potrafi ich motywować są bezskuteczne, do kogo może się zwrócić sfrustrowany pracownik ?
2
świadek 2015-09-24 12:03:27
Byłam świadkiem jak do działu kadr przyszedł pracownik magazynu, był niemy. Wyciągnął kartkę na której zapisane miał nadgodziny; na pytanie czy ustalił te nadgodziny z przełożonym - zaprzeczył. Został poinformowany iż tylko ustalone nadgodziny mają znaczenie. Była bardzo zaskoczony i zaniepokojony. Zastanawiałam się wówczas co z czasem który poświęcił pracy ? Jak to możliwe iż nie miała ona znaczenia przy wynagrodzeniu czy tez dniach wolnych.
2
prawda boli 2015-10-05 11:16:22
prawda jest taka ze nie płacą za nadgodziny !
4
Action 2015-10-08 11:54:01 [pracodawca]
Każdy pracownik ACTION ma możliwości rozwoju. Osoby zainteresowane prosimy o zgłaszanie się do Działu HR.
Action 2015-10-08 12:01:05 [pracodawca]
Zgodnie z Kodeksem Pracy każdy ma prawo spisywać swoje godziny pracy. Praca w nadgodzinach może być wykonywana jedynie za zgodą przełożonego.
Action 2015-10-08 12:04:57 [pracodawca]
Nadgodziny mogą być umieszczane przez pracodawcę w harmonogramie jako dni do odbioru: np. za 5,5 godziny dostaje się cały dzień wolny. Nieodebrane nadgodziny są wypłacane w przyjętym okresie rozliczeniowym tj. obecnie raz na kwartał.
g...o prawda 2015-10-11 09:13:05
Za zgodą przełożonego???? Pierwsze słyszę... Szkoda pisać
3
Jakościówka 2015-10-14 08:08:32
Planuję zgłosic swoją kandydaturę na stanowisko Spec ds. systemu zarzadzania jakością, jako mam doświadczenie i fioła na punkcie jakosci, więc może się przydam? ;) Moje pytania brzmią ...czy nikt na tym stanowisku nie pracował? czy to nowe stanowisko? Czy to pełen etat czy też na jakąś częśc etatu? Jak z zarobkami w firmie?
Action 2015-10-14 09:31:54
Proces rekrutacji na specjalistę ds. systemu zarządzania jakością zbliża się ku końcowi. Nie jest to nowe stanowisko w organizacji. Praca na pełen etat. O wynagrodzeniu rozmawiamy podczas pierwszego spotkania.
Anna 2015-10-15 21:40:04
Witam, mam pytanie czy podczas nowych rekrutacji korzystacie Państwo z istniejącej bazy danych? Chciałabym aplikować na stanowisko asystenckie w dziale eksportu, jednak kiedys juz wysyłałam Cv na podobne stanowisko i zastanawiam sie czy jest sens jeśli wcześniej ńie zostałam zaproszona na rozmowę?
Action 2015-10-16 14:41:08
Zapoznajemy się z każdym złożonym CV. Nie wiem na jakie stanowisko wcześniej Pani aplikowała i jak dawno, warunki przy kolejnych rekrutacjach ulegają zmianie. W odpowiedzi na aplikację na każdą aktualną ofertę pracy kontaktujemy się z wybranymi kandydatami w przeciągu 2 tygodni.
george 2015-10-18 11:29:29
nie , przewaga obioru godzin - 5,5h za dzień wolnego . Kolega miał 35h to kazali mu wypisać 4 dni odbiór reszta zapłacili.
Action 2015-11-05 15:41:15 [pracodawca]
Zmiana ustalana jest z Kierownikiem Zmianowym. Praca w Zamieniu jest 7-15 lub 15-23 a praca w Nadarzynie jest 8-16 lub 15-23. Więcej pracowników przypisywanych jest do drugiej zmiany tj. 15-23. Zależy to również od Sekcji Magazynowej, liczby zamówień, okresu w trakcie roku itp.
Action 2015-11-09 08:25:44 [pracodawca]
W ogłoszeniu na Asystenta Eksportu/Importu są poniższe wymagania, nie wymagamy znajomości branży i doświadczenia 2-letniego:

Wymagania:

bardzo dobra znajomość języka angielskiego
mile widziana bardzo dobra znajomość drugiego języka
dobra znajomość aplikacji MS Office szczególnie Excel
dobra organizacja pracy
komunikatywność
mile widziane doświadczenie w sprzedaży eksportowej lub zakupach importowych na podobnym stanowisku
niemka 2015-11-24 13:52:45
A ja polecam Action jako pracodawcę. Zaczynałam od zera w tej firmie, a teraz dostałam szansę i mogę rozwijac się w zagranicznym oddziale Action.
1
klakierzy 2015-12-29 08:56:44
połowa opinii na tym forum (pozytywnych oczyswiscie)
pochodzi z działu kadr tej firmy,
1
Action 2015-12-29 09:22:48 [pracodawca]
Podajemy nick Action przy każdej wypowiedzi firmowej.
Agnieszka 2016-04-27 21:36:39
Najbardziej przyjazne miejsce pracy w jakim pracowałam. Głównie ze względu na współpracowników i dogodne warunki pracy(lokalizacja, nowoczesny, wygodny budynek, bezpłatna siłownia, duży parking). Firma jest duża, zapoznanie się ze strukturą i wdrożenie trochę trwa ale ludzie życzliwi i pomocni choć zdarzają się wyjątki, tak jak wszędzie.Polecam
Janek 2016-07-01 16:07:30
Oferta pracy na handlowca jest aktualna. Ciekawe dlaczego od połowy kwietnia nie znaleźli pracownika na teren zachodniopomorski i pomorski, pomimo ogłoszeń na portalach???
1
DLP 2016-07-22 15:10:30
Super firma. Pracowałam dla nich przez 8 lat. Wiceprezes (usunięte przez administratora) super inspirujące osoby, wiadomo - wymagające. Dużó można się tam nauczyć. Oczywiście ma swoje za uszami jak każdy pracodawca, w tej, w której jestem teraz z resztą też, ale w Action to był bardzo dobry czas.
1
Jurek 2016-07-27 12:32:51
zastanawiam się na pracą w Action ale słyszałem że są jakieś problemy z Urzędem Skarbowym/ opieram się na ostatnich komunikatach gield/ czy coś wiadomo jak obecnie wyglada sytuacja ekonomiczna? zależy mi na pracy w miarę stabilnej firmie
Jurek 2016-07-27 12:33:24
zastanawiam się na pracą w Action ale słyszałem że są jakieś problemy z Urzędem Skarbowym/ opieram się na ostatnich komunikatach gield/ czy coś wiadomo jak obecnie wyglada sytuacja ekonomiczna? zależy mi na pracy w miarę stabilnej firmie
1
KInder 2016-08-06 14:48:20
Jak ktokolwiek ma podjąć pracę w tej firmie - ODRADZAM.Wiem co piszę iz pracowałem w niej prawie pięć lat jeszcze w starej siedzibie na Jana Kazimierza- tam było wszystko ok. pod względem nadgodzin i płacy.Po przenosinach na Dawidy wszystko się zmieniło-mniejsze płaca które w starej siedzibie i najważniejsze kompletnie nie liczą się z pracownikiem i nie kwestionują kodeksu pracy - kiedyś i teraz.Przykład- miałem zmianę od 15-23 , tyle pracy że czasami wychodziło się o 4-6 rano -czas odpoczynku( nie mówię o dojazdzch to 12 h) a, jak się spóźniasz następnego dnia to - Wieka pretensja na którą ty przychodzisz do pracy. Nie wieżcie w to ogłoszenie iż żadnym przyjęciem towaru się nie będziecie zajmować iż jest specjalny dział który się tym zajmuje to 1. Po 2.Tylko szykają ofiar na zmianę od 15-23 gdzie nigdy poza sezonem się wychodzi o czasie(sezon od września do marca) i do tego beznadziejne wydostanie się z tej DZIURY.PO 3.Jak chcesz zarabiać 1300-1500 zł będąc doświadczonym pracownikiem - TO POWODENIA.Za moich czasów ściągali pracowników autokarem z Radomia którzy może popracowali góra 5 miesięcy iż nie płacili co miesiąc na czs i zrobili strajk iż nie wchodzą do pracy jak nie dostaną wypłaty- wszyscy zrezygnowali.Po 4.Nie wierzcie w godziny pracy w ogłoszeniu-praca tylko 15-23(i więcej) iż tylko starzy pracownicy pracują na zmiany.Po 5.Pani która do was odzwoni powie wam że już poranne godziny są wykożystane(kłamie jak z nut). Po 6.Nie macie możliwości noszenia telefolów komórkowych ze sobą(ze względu na kradzieże).Po 6.Są karty czasu pracy iż są bramki jak na lotniskach i cię w ten sposób weryfikują z czasu pracy -OSZUŚCI-bo jak wychodziłem po 23 - na drugą 2
przerwę z 100% która jest płatna obcinają ją tobie w całości do wypłaty ( uwzględniają pracy w godzinach nocnych i nadliczbowych)PO 7.Na rozmowie mówią ci o premi -WIELKI KŁASTWO- jak nie będziesz zostawał do samego końca (i lizał du.ę kierownikowi) to zapomnij). PO 8.Kolaś Sebastian.S jest kierowikiem Magazynu na Dawidach i wy--uał z tej funkcji swojego kolegę który był jego kierownikiem - Pie--olony karielowicz jego zastępca Paweł.P- jeszcze większa m-da.
Jeżeli macie pytania co do Action to piszczie iz non stop nam kontakt z pracownikami i jestem na bierząco i pracując w dodatku o - krok.
A ijeszcze jedno LUDZIE-Nie wierzcie że Firma -DUŻA-PERSEKTWWICZNA- KŁAMSTWO WIELKIE.
Tą firmę - Ściga FISKUS za podatki od 2012-2014r.
ZASTANÓW SIĘ - LUB NAPISZ.
POZDRAWIAM.
areckimm1@Wp.pl
2
actionfan 2016-08-08 09:12:12
Napisz jak to jest że firma sprzedaje produkty po cenach wyższych niż można kupić w sklepach internetowych??? w czym jest myk???
Maciek 2016-08-08 10:40:48
No nie wiem, chyba wszystko jest tutaj w porządku, tak mi się przynajmniej wydaje, a ja się na tym trochę znam
Ocena klienta 2016-11-22 11:42:14
Nie widziałem bardziej chorej firmy.jak ta wasza .
Aby jako potencjalny klient poznać przykładowe często kosmiczne ceny ,należy się obowiązkowo zarejestrować ,a rejestracja jest obowiązkowo - płatna,.
Tak więc należy mieć daleko w czterech literach takie firmy.
Najzabawniejsze jest że handlowcy z Allegro Ebay Aliexpress w detalu mają ceny porażająco niższe od waszych w hurcie.
Jeszcze trochę takiej polityki i skończycie na dnie jak wielu innych zarozumiałych co myśleli że klienci to idioci
bambino 2016-11-23 10:19:50
Pracuję u was już długo, do tej pory nie narzekałem, ale tym razem przesadziliście. Rozumiem że firma ma problemy i wymyśliliście że nie dacie pracownikom kart sodexo. Zamiast tego wpadliście na pomysł że odbierzemy premię na święta w towarze. Wszystko było by spoko, gdyby nie fakt że ceny które nam zaproponowaliście są wyższe od tych ze sferis a to już jest obrzydliwe...
Azach 2016-11-24 23:45:39
To że cena w hurtowni / dystrybutora jest wyższa niż w sklepie internetowym nie jest żadnym zaskoczeniem. Dopłaty producentów do towaru, który został zakupiony u dystrybutora to norma tj. sklep kupuje od dystrybutora za 100, od producenta dostaje 25, więc sklep sprzedaje za 85. Każdy zarabia.
Zostaw swoją opinię o Action - Zamienie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Action