Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2010-03-17 19:48:42 odpowiedz | cytuj
Firma EXTRAL jest godna polecania jako pracowania dla ludzi młodych i chętnych do pracy. Szef to młody facet który bardzo dobrze rozumie się z załogą. Jeśli chodzi o zarobki to wiadomo zawsze może być lepiej :) ale Extral oceniam na +4 :)
Bardzo fajna atmosfera pracy, ludzkie podejście do człowieka. Firma z przyszłością
anonim - 2010-03-17 20:06:27 odpowiedz | cytuj
bardzo fajna nowoczesna firma.
Młody szef- elastyczny i bardzo sympatyczny człowiek,
W firmie szanuje się człowieka i jego potrzeby. Zarobki - zawsze mogą być lepsze :) ale naprawdę nie jest najgorzej, większość pracowników ma umowy na stałe -co sie czesto nie zdarza. Jesli chodzi o możlwiość awansu raczej wszytskie stanowiska są obsadzone i ciężko jest się wybić. Bardzo dobre warunki pracy na Europejskim standardzie. Polecam
anoNiM - 2010-05-04 12:50:43 odpowiedz | cytuj
właśnie się zastanawiam kto napisał te pierwsze posty;
który z klakierów......żenada...
jozin z bazin - 2010-05-10 11:16:32 odpowiedz | cytuj
Pewnie ADI ;-)
anonim - 2010-06-03 10:48:46 odpowiedz | cytuj
Banda podpierdalaczy!!!!!Jeden przez drugiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i myÅ�li,że jest lepszy bo go Prezes poklepie po ramieniu.Ale przyjdzie taki dzieÅ�,że jednego szmaciarza z drugim klepnie z kopa w dupe,bo znajdzie sie szmata,co wie wiÄ�cej i lepiej podjebie.Atmosfera do dupy,najlepiej sie do nikogo nie oddzywaÄ�,bo nie wiesz kto(oprócz tych,co wiadomo)jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] daje
gosc - 2010-06-15 11:34:48 odpowiedz | cytuj
Może krótko opisz dlaczego tak, żeby ostrzec kolejnych potencjalnych rozczarowanych pracowników?A jak wygladaja wynagrodzenia premie nadgodziny socjal specyfika pracy...zawsze mozesz zmienic prace..
wesoły romek - 2010-06-20 13:49:45 odpowiedz | cytuj
Mądrla...zmienić pracę...jak by nie musiał,to bym tu nie robił,a tak poza tym,praca jest ok BOSS też,tylko ludzie sami robią gnój(dokładnie parę wyjątków co to jak mówią o sobie,że są nie do wyjebania z tej firmy)pozbyć się śmieci i zakład będzie na prawdę zajebisty.Co do kasy to zawsze jest w terminie i nawet nie najgorsza.Jak masz charakter(jaja) i trudno Ciebie wyprowadzić z równowagi to wal śmiało
juz tam nie pracuje a szkoda - 2010-06-21 20:28:28 odpowiedz | cytuj
zawsze znajda sie tacy co beda narzekac,bo to im nie pasuje,to tez nie i tamto,a to ktos im wydaje polecenia, a to trzeba pracowac itd...
nie pracuje tam juz ale to z mojej winy,w porownaniu z innymi zakladami gdzie pracowalem to w Extralu moglem sobie chwalic bo kasa nie najgorsza jak na Zorskie realia,wiadomo jak jest,ale zapalic to sobie moglem kiedy chcialem,esa w czasie pracy tez sobie poslalem a w innych zakladach nawet od lini nie moglem odejsc zeby sie wylac bo takich mialem kierownikow ,a wy narzekacie,gdzie wczesniej robiliscie ?chyba nigdzie,naprawde moze byc gorzej, bo ja narazie nie mam roboty ,tylko na czarno
powodzenia chlopaki
anonim - 2010-06-24 16:27:01 odpowiedz | cytuj
GRZYWA,MOG�E� NIE CHLA� TO PRACOWA� BY� DALEJ
kolo - 2010-06-26 09:14:37 odpowiedz | cytuj
W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byles i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widziales nie podlizuj sie CIOTO
an - 2010-06-27 21:51:49 odpowiedz | cytuj
ni ma tak żle ale 2 kierowców akumulatorowców mo długie ozory i spacery na wiyrch na kawa. Cza na nich dać pozór
pakowcz - 2010-06-29 06:33:40 odpowiedz | cytuj
chyba w innych zakładach nie robiliście ,więc nie nażekajcie .
gaderypoluki - 2010-08-08 16:34:22 odpowiedz | cytuj
kierowcy to pryszcz sa lepsze nimery :0
nawet praca po 16 ich nie przeraza....
pracownik - 2010-12-05 21:07:22 odpowiedz | cytuj
Firma rewelacyjna!!!Szef super(ludzki,sympatyczny,ceniący pracownika),zarobki dość dobre(ok 2000 zł na moim stanowisku łącznie z premią)8 godzin pracy,imprezy integracyjne sponsorowane przez szefa,impreza mikołajkowa dla dzieci pracowników z paczkami(zabawki dość drogie,słodycze do tego gry zabawy itp dla dzieci na terenie zakładu sponsorowane w całości przez szefa),w pracy czysto,schludnie.Szefostwo super ,niestety niektórzy pracownicy to czyste ....podp...innych,a sami g..robią!!Ogólnie najlepsza firma w jakiej miałem okazje pracować!!Polecam wszystkim,bo mieć takiego pracodawcę to skarb!!!
anonim - 2010-12-06 18:34:40 odpowiedz | cytuj
pracownik - 2010-12-05 21:07:22

Dokładnie.Dzieciaki miały zabawę na MAXXA.Świetna firma,szef mega wyluzowany,nie szuka dziury w całym.Polecam.
lelo - 2010-12-07 20:19:44 odpowiedz | cytuj
I tu się zgodzę- niezaprzeczalnie !!!! zero wychowania a niby taki wykształcony.....
pomagier - 2010-12-13 18:47:04 odpowiedz | cytuj
na tapczanie siedzi leń nic nie robi cały dzień....
anonim - 2010-12-23 20:04:47 odpowiedz | cytuj
Co to miało byc? dwa reczniki i dwie ścierki? Ręczniki to powinniśmy dostac w ramach socjalu a nie jako prezent. W innych "normalnych " firmach dają jakieś bony na zakupy albo jakiś symboliczny grosz. Co ja z tymi ścierkami zrobie naczynia powycieram po świętach. Jednym słowem Tragedia
pakowacz - 2010-12-23 23:14:56 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-12-25 20:18:07 odpowiedz | cytuj
pakowacz - 2010-12-23 23:14:56

???
anonim - 2010-12-25 20:23:10 odpowiedz | cytuj
pakowacz - 2010-12-23 23:14:56

kudłaty zastanów się co piszesz????????????

Nie wiesz kto pisze,to nie pisz bzdur.
mikołaj - 2010-12-26 10:09:12 odpowiedz | cytuj
jak ci nie pasuję to się zwolnij ,a nie marudzisz na forum , trzeba było nie opierdalać biur to by jakaś koperta była .i zrób sobie co chcesz z tymi ręcznikami możesz sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wytrzeć baranie!! mi się one przydadzą .liczy się gest ,a jak nie wiesz co masz z nimi zrobić do wyślij do domu dziecka ,bendzie im miło .
Shiwa - 2010-12-26 11:28:45 odpowiedz | cytuj
procz recznika przyda Ci sie sł.ort. a i troche rozumu tez nie zaszkodzi.
chyba nie sugerujesz ze ktos z roboczych ukradl kase z biur? tylko nieliczni maja tam czas chodzic i wiedza co gdzie lezy..tym bardziej u gl.ksiegowej ;)
wiekszosc pewnie jest zawiedziona brakiem $$, tym bardziej ze dookola
slychac ze pracodawcy w tym okresie na przyslowiowa symboliczna "rybke"daja...
3,5 krotny wzrost tonazowy a gest lichy
mimo wszystko zdrowych...
hahaahha - 2010-12-26 11:56:53 odpowiedz | cytuj
"...mi się one przydadzą ..."
znam tam jednego ktoremu sie wszystko przydaje hehe
anonim - 2011-03-30 14:52:37 odpowiedz | cytuj
CYRK