brak logo

EXTRAL Sp. z o.o.

Żory

Opinie o EXTRAL Sp. z o.o.

tomek 2016-07-15 18:00
nie będzie aż tak zle chyba nas nie skrzywdzą bo wiadomo kazdy ma rodzinę
3
Gdzie jest nasz Piotr?! 2016-07-17 11:37
Po następnej wypłacie na pewno.
3
piotr 2016-07-19 16:49
frghgge ty jestes jakis z kosmosu
Rozbawiony 2016-07-25 15:00
Staszek - Jo Cie prosza!
2
ewa 2016-07-26 15:15
czy mozna w naszym zakładzie wziązc zaliczke na poczet wypłaty
piotr 2016-07-29 12:55
Witam jaka temperatura jest u was na hali czy jest gorąco czy w miare. dziekuje za odpowiedz
piotr 2016-08-03 08:21
Praca jest cięzka trzeba zapieprzać człowiek po osmiu godzinach po prostu pada z nóg nie wszyscy wytrzymują.
1
A. 2016-08-11 20:24
To prawda. Jak masz stanowisko brygadzsty na fabrykacji to wystarczy jeździć wózkiem widłowym i znęcać się psychicznie nad współpracownikami, a wypłata będzie godziwa bo stawka kosmiczna i zawsze premia uznaniowa za wzorową pracę gestapowca.
8
kasia 2016-08-15 16:10
Patryk G pracuje u nas to niebezpieczny mlodziak lubi......... i sprzedaje
1
kasia 2016-08-15 16:11
Patryk G pracuje u nas to niebezpieczny mlodziak lubi......... i sprzedaje
2
Znajomy 2016-08-20 19:51
kasia - nie wydaje mi się ;)
2
nick 2016-10-05 14:41
Są aktualnie jakieś oferty pracy?
4
maja 2016-10-05 14:43
hej hej no a może sa po prostu ludzie którzy również sledza to forum i po prostu biora udział w dyskusji?
Pytanko 2016-10-28 06:58
Mam pytanko odnosnie pras. Jak tam wyglada sytuacja z "klimatem" miedzy pracownikami a przełożonym? Jak z kasa, czy jest jakos adekwatna?
6
Pytanko 2016-10-28 06:59
Mam pytanko odnosnie pras. Jak tam wyglada sytuacja z "klimatem" miedzy pracownikami a przełożonym? Jak z kasa, czy jest jakos adekwatna? Jest wieksza niz na pakowni czy mniejsza?
rusek 2016-10-28 12:31
Na prasach jest wyścig,kto więcej złomu wyciśnie,pakownia i tak to przebierze...Ogólnie ok.
2
Ania 2016-11-05 16:51
ile zarabiacie na czysto
Dooo 2016-11-09 09:47
Witam. Jak wychodzą zarobki w firmie netto? I czy weekendy obowiązkowe?
Zenon 2016-11-10 15:10
Nowe oferty pracy pojawiły się na stronie internetowej Extral.pl
2
:) 2016-11-27 18:10
nie pamietam
imadełko 2016-12-13 15:10
Obiektywnie to parę lat do tyłu to to była bardzo fajna firma- jeśli chodzi o atmosferę, podejście do pracownika i zarobki. Obecnie sytuacja znacznie się pogorszyła.. prezes oderwany od ziemi a pani dyrektor ma ambicje rządzić we wszystkich działach -nawet na produkcji na której sie mało zna, kierownictwo pilnuje tylko swoich interesów, panuje ogólnie pojęty wyścig szczurów. Jeśli chodzi o zarobki to jedni narzekają bardziej drudzy mniej , najważniejsze chyba że wypłata jest zawsze na czas. poza tym jest zawsze wigilia/wielkanoc firmowa, paczki na swieta , mikołaj i dzień dziecka. Z mojej perspektywy to ani nie polecam ani nie odradzam -trzeba sie samemu przekonać. Pracuję tu juz prawie 4 lata i osobiście rozglądam sie za czymś nowym.
3
dżozefff 2016-12-15 17:36
ja pracuję drugie tyle,i dobrze już było...
5
weteran 2016-12-18 23:07
Z tego co wiem to tylko są wpisy niezadowolonych-ci co nie narzekaja nie piszą-ich jest znacznie więcej.Firma nie jest zła-młodzi by chcieli od razu kokosy bez własnego zaangażowania-ogólnie polecam dla normalnych.....
1
yazzooo 2016-12-21 16:57
Pewnie jesteś stałym podpierdalaczem skoro tak piszesz
5
Ciekawy 2017-01-06 13:46
Witam. Ile mozna u was zarobic jako brygadzista na produkcji? przekroczycie 4000zl netto?
2
stary buc 2017-01-07 15:35
Człowieku,z palcem w zadzie i pod wodą,tylko...żeby być brygadzistą na produkcji,trzeba coś o niej wiedzieć...Brygadzista w innym zakładzie nie jest równy brygadziście w drugim.Chodzi o specyfikę zakładu.Twoje pytanie jest z kosmosu.Przyjdź,popracuj,zobaczysz,ocenisz.Polecam jak chcesz zmienić "klimat".Pozdro.
1
Ciekawy 2017-01-07 20:39
Sam jestem brygadzista na produkcji w zakladzie wyciskania profili aluminiowych. Chcialem porownac swoje zarobki do waszych. takze moje pytanie nie bylo z "kosmosu"
1
stary buc 2017-01-08 14:57
Sorry,ale nikt nie napisze Tobie ile zarabia...Przyjdź porozmawiaj,zawsze można się dogadać.Pozdrawiam.
1
Jony 2017-02-19 11:19
Witam. Mam pytanie ile zarabiu w tej firmie operator cnc ?
Ela 2017-03-12 20:08
Czy są aktualnie przyjęcia do firmy?
Iwona 2017-03-15 11:11
@Ela jeśli interesują Cię aktualne oferty pracy to warto zawsze śledzić stronę internetową firmy. http://www.extral.com.pl/pl/index/html/id:8
XXXX 2017-03-17 21:25
Są przyjęcia do firmy bo własnie się dostałam.
Ajax 2017-03-20 13:39
Jakie warunki oferują nowym pracownikom chodzi mi o zarobki oraz pakiet soccjalny. Byłes już w pracy czy jeszcze nie?
XXXX 2017-03-22 09:55
Co do zarobków to zależy od stanowiska, doświadczenia, uprawnień jakie posiadasz itd.
Iwona 2017-03-27 11:40
@XXXX a co możesz powiedzieć na temat procesu rekrutacji do firmy? Ile czasu minęło od wysłania CV do momentu rozpoczęcia przez Ciebie pracy?
qq 2017-03-28 07:44
zaprosili mnie na rozmowe przyjechałem, pogadałem to był pon do konca tyg miałem czekac na odp nie zadzwonili wiec ja w piatek sam zadzwonilem i powiedzieli ze narazie jednak nie przyjmuja odezwia sie w kwietniu potem po jakims tygodniu czy dwoch sami do mnie zadzwonili ze jednak przyjmuja do pracy i czy jestem gotowy podjac prace zgodzilem sie pojechalem na badania dokumenty itd i od kwietnia zaczynamy
qq 2017-03-28 07:46
A Ty byłes na rozmowie?
1
qwerty 2017-05-08 11:49
Jak z studentami? jest szansa pracowania od pon-pt i w wybrane weekendy wolne na studia? tymbardziej że jest to kierunek Inżynieria Produkcji ? Może z czasem jakiś awans?
2
Iwona 2017-05-08 12:01
@qq nie starałam się o pracę w EXTRAL. Jestem redaktorem serwisu gowork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w firmie między innymi dzięki Waszym komentarzom. Jeśli rozpocząłeś pracę w kwietniu, to zapewne okres wdrażania do pracy masz już za sobą. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak on wyglądał?
DOLBY 2017-05-12 12:30
czy praca jest faktycznie od poniedziałku do piątku??? a weekendy dla chętnych??
szukam pracy i słyszałam bardzo dobre opinie o tej firmie, ale w weekendy się uczę i nie chcę żeby praca nachodziła się ze szkołą, proszę o odpowiedź !!!
xzx 2017-05-19 13:18
Witam mam pytanie jaki jest kierownik produkcji bo słyszałem różne słowa o nim o P.B
Olik 2017-05-26 23:32
hallo hallo pracownicy chciałabym do was dołączyć pracują u was kobietki ile można zarobić to jest jakieś tabu bo nikt nic nie pisze pozdrawiam
anna 2017-06-02 18:18
Nie znam
Iwona 2017-06-05 16:04
Obecnie EXTRAL Sp. z o.o. poszukuje kandydatów do pracy jako PAKOWACZ / PAKOWACZKA. Co jako pracownicy firmy możecie powiedzieć jak wygląda praca w tym dziale firmy?
pracownik 2017-06-07 21:07
w tej firmie w ogóle jest jakieś dziwne tabu w zasadzie w każdym temacie nie wiem czy ludzie są tak zapatrzeni w tą robotę, że nie mają czasu ze sobą normalnie rozmawiać w pracy . A może jest to spowodowane dużą liczbą fałszywych ludzi w firmie i wielu pracowników w obawie o siebie i swoją pracę woli się nie odzywać. Praca na pakowni na 4 zmiany (system czterobrygadowy) polega na pakowaniu profili według instrukcji... Zarobki na tym stanowisku to pewnie najniższa krajowa na początek.
.... 2017-07-04 08:32
Na poczatek jest najnizsza krajowa ale jak kto sie nadaje do pracy i wykazuje cos ponad to co ma do zrobienia to bd mial w firmie dobrze. Kierwonik decenia i zauwaza takich ludzi. Najlepsi sa tacy co na stronie marudza a kazda wolna chwile pracy spedzaja przed telefonem lub szukuja tylko chwili aby sciemniac. Tacy pracownicy niestety jak pewnie w kazdej firmie nie sa doceniani. Jak dla mnie praca na pakowni nie jest ciezka pracuja tam rowniez kobiety i polecam ta prace. Pozdrawiam
Iwona 2017-07-04 09:26
@.... 2017-07-04 08:32
to ważna informacja, że w EXTRAL docenia się wysiłek pracowników. Na co mogą oni liczyć? Piszesz, że w firmie takie osoby mają dobrze. A na co oprócz wynagrodzenia, mogą liczyć pracownicy?
patryk 2017-07-07 13:52
czy są wczasy pod gruszą w naszej firmie
2
EFWHBVBV 2017-08-28 15:30
Witam serdecznie. Czy na dziale cnc jest czterobrygadówka ?
Iwona 2017-09-07 11:55
@EFWHBVBV, @patryk widzę, że do tej pory nie dostaliście odpowiedzi. Czy może w tym czasie kontaktowaliście się z pracodawcą i chcielibyście odpowiedzieć na to pytanie innym użytkownikom zainteresowanym pracą w EXTRAL?
Zostaw swoją opinię o EXTRAL Sp. z o.o. - Żory
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXTRAL Sp. z o.o.