brak logo

perffarma

Warszawa

Opinie o perffarma

HR - ER 2012-07-02 15:45:40
W każdej bajce oraz plotce jest zawsze ziarno prawdy. Zatem \"rzekoma osoba\" powinna zdawać sobie sprawę z przepływu informacji w branży niezależnie od tych zapisków na tej stronie.
Niech weźmie też pod uwagę, że może się spotkać z kimś na rozmowie, ale w innej roli. To ONA będzie starać się o pracę. Życie lubi płatać niespodzianki, tym najbardziej pewnym siebie!
nikon 2012-07-11 14:20:27
HR - ER - 2012-07-02 15:45:40

W każdej bajce oraz plotce jest zawsze ziarno prawdy. Zatem \"rzekoma osoba\" powinna zdawać sobie sprawę z przepływu informacji w branży niezależnie od tych zapisków na tej stronie.

Niech weźmie też pod uwagę, że może się spotkać z kimś na rozmowie, ale w innej roli. To ONA będzie starać się o pracę. Życie lubi płatać niespodzianki, tym najbardziej pewnym siebie!
dobrze napisane "życie płata figle" :)
zdzichu_z_budowy 2012-08-09 07:25:47
co tam pracusie ? jakieś wieści o naszej kochanej firemce ? czy już nie istnieje ?
art 2012-08-09 09:22:01
zdzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] _z_budowy - 2012-08-09 07:25:47

co tam pracusie ? jakieś wieści o naszej kochanej firemce ? czy już nie istnieje ?
a co nudzi ci się?, czy sensacji szukasz (usunięte przez administratora)...???
klick 2012-09-14 21:25:47
Czy to prawda, ż firma wypuści nowe leki? CZy będzie się rozwijać? Macie jakieś wiadomości czy warto tam startować?
hm 2012-09-24 20:07:48
jasne, że warto. Ci frustraci, którzy tu się wyżywaja najwidoczniej nie umieją żyć bez tej firmy, tyle lat bez niej, a ciągle takie żywe reakcje? nie macie innych zajęć/hobby/upodobań/tamatów/znajomych/pracy???
Chyba tak. Żenujące. Albo inaczej - chore.
Pozdrówka!
motyle 2012-09-26 22:54:05
klick - 2012-09-14 21:25:47

Czy to prawda, ż firma wypuści nowe leki? CZy będzie się rozwijać? Macie jakieś wiadomości czy warto tam startować?
Dosłownie wypuści nowe \"motyle\". Bo jej leków nie znajdziecie ani w najbliższej ani w dalszej aptece. Sam sprawdż, sam przekonasz się!
spoko 2012-09-27 07:34:29
Zaczyna być widać
oserwująca 2012-10-04 07:18:03
Ludzie czemu nie zainteresujecie się własnymi osobami i swoimi celami w pracy jak i w życiu . Pracujesz już w innej firmie po co wracasz pamięcią do przeszłości tym bardziej że po twojej wypowiedzi wynika że jest Ci teraz bardzo dobrze w korporacji . Każdy kiedyś gdzieś swoje miejsce znajdzie . Po co zaszłości komentować . Pozdrawiam
Ku przestrodze 2012-10-04 17:07:14
Ku przestrodze innych..... Czas i umiejętności inwestować w innym miejscu dla innych ludzi.
jaś_wędrowniczek 2013-01-09 18:31:38
co Wy tutaj wypisujecie? to jest wspaniała firma :) a najlepszą szefową pod słońcem była (usunięte przez administratora) Pomocna, inteligentna, pracowita i mądra :)
PM 2013-01-10 11:55:19
Pisze tutaj ponieważ czasu zmarnowanego w tej firmie nikt mi nie zwróci. Doświadczenie mam jak najbardziej negatywne. Piszę też ku przestrodze innych, aby nie tracili czasu, zapału i energii dla tej para firmy.
zual 2013-03-16 22:35:46
hej czy ktoś może składał ostatnio aplikacje do tej firmy( widziałem ogłoszenia na różne rejony ) - odezwali się do kogoś, były jakieś rozmowy?
Info 2013-03-17 11:17:10
Zanim złożysz aplikacje, sprawdż w najbliższej aptece, czy znajduje się w sprzedaży "coś" z reklamowanych na stronie internetowej firmy produktów.
Może okazać się, że będziesz walczył z wiatrakami.
beczka_ 2013-05-26 21:24:53
dramat !
Rozum 2013-08-12 17:31:56
Chyba już uzyskałeś odpowiedz powyżej co do rodzaju wynagrodzenia?
Szanse na płeć tzw. piękna?!
diana 2013-08-13 23:11:20
prowadzą gdzieś teraz rekrutacje? na jakie rejony?
art 2013-08-21 12:22:59
aleś ty naiwny... a musisz mieć taki długi ozór i wszystko im powiedzieć???
temat zastępczy 2013-08-25 10:08:54
Człowieku/kobieto nie prowadż bloga - tematy zastępcze - prosta sprawa:
telefon do firmy, a przepisy chyba znasz posiadając działalność gospodarczą. Jeśli to jest prawdziwy temat/warunek podjęcia pracy w firmie, to gratuluję wyobrażni zawodowej.
2013-09-23 11:41:15
Niestety nic nie rozumiesz, z tego co sam piszesz. Prowadzenie bloga za darmo dla firmy, to jest właśnie Twoja wyobrażnia zawodowa....
1
kajtek 2014-04-05 18:33:18
wiecie coś może o rekrutacjach na województwo pomorskie i kujawsko pomorskie ?
były 2014-04-23 13:46:19
Ludzie dajcie sobie spokój z tą firmą(usunięte przez administratora)Organizacyjnie smo dno, niekompetencja razi z kilometra. żenada.
dżon rambo 2014-04-26 16:13:21
haaaaa haaaa haaaa !!!
1
*** 2014-04-26 17:41:32
Hej "były", a skąd jesteś?
konkurencja 2014-06-20 07:58:56
Żartujesz Perffarma nie ma konkurencji dlatego że Perffarma nie stanowi dla nikogo konkurencji ma tak małą sprzedaż we wszystkich swoich "działach" poza audisprayem ktory jest watościowo liderem (ale co z tego jak i tak nikt nie wie że to jest tej przeszczelonej firmy , może i dobrze bo przestaliby kupować ) reszta preparatów ilości sprzedawane nie zauważalne dla konkurencji
konkurencja 2014-06-21 00:29:31
Nie są konkurencją tak jak mówiłem jedyne co jakoś się sprzedaje to Preparat do czyszczenia uszu . Probiotyk porażka , antyprespirant porażka paznokcie włosy porażka Pylera Mega porażka dalej nie będę wymieniał innych porażkach np strata jedynego co miało wartość enterolu i uwierz mi że mógłbym jeszcze spektakularnych niepowodzeń przytoczyć tak więc nie jest Perffarma konkurencją
nowa 2014-06-21 09:48:57
Panie pod nickiem konkurencja czy pracujesz jeszcze w tej firmie ? Wiesz bardzo dużo o firmie. Wiec pewnie w niej pracujesz i odradzasz wszystkim innym w niej prace ponieważ obawiasz się, że przyjdą nowi którzy będą lepiej sprzedawać od Ciebie ! ;-)
konkurencja 2014-06-21 12:09:12
Nowa nie kompromituj się takimi wpisami i czytaj ze zrozumieniem ja tylko stwierdziłem fakty obiektywnie ani słowa nie napisałem że komuś odradzam każdy ma swój rozum i jak jest choć trochę inteligentny to po przestudiowaniu poprzednich wpisów sam zdecyduje czy chce spróbować czy nie w danej firmie A ja uchowaj Boże nie jestem pracownikiem Perffarma tak więc żadna konkurencja dla ciebie . Dodam tylko jeszcze na marginesie że niektórzy bohaterowie z poprzednich wpisów jeszcze pracują dalej i o zgrozo coraz lepiej się mają ( do Stini to jest dopiero nie pojęte )
Nowa 2014-06-21 15:19:44
Kolego Konkurencja po co tracić czas na analizę sprzedaży firmy, w której się nie pracuje? Schodząc z tego tematu, chcę tam dostać pracę, może dasz jakieś wskazówki jak przekonać dyrekcję, na co zwracają uwagę i jak się tam utrzymać ? Będę wdzięczna ;-)
Konkurencja 2014-06-21 17:24:16
Nowa czasu nie tracę to jest moja praca analiza rynku farmaceutycznego stąd moje dobre informacje na temat firm sprzedaży . Niestety nie znam osobiście trendów panujących w tej firmie tak więc nie pomogę znam sytuację tylko z wpisów na go worku i z tego co ludzie powiedzą z terenu a nie mówią za dobrze o tej firmie i w sumie to co przeczytałem i ludzie powiedzieli pokryło się
Powodzenia w staraniach
akacja 2014-07-12 14:42:45
kolego "konkurencja" nie znasz trendów panujących w tej firmie a jednocześnie znasz sprzedaże i wszystko co z tym związane??? skoro analizujesz rynek to dziwne, że w tym aspekcie nie jesteś kompetentny. A może inaczej jesteś osobą z którą firma się pożegnała a dalej uważasz, że jesteś taki wspaniały ( ALBO RACZEJ WSPANIAŁA ) i jak to wszystkie duże korporacje się o Ciebie biją co ?? ciekawe tylko czy tam sobie poradziłaś/eś czy już Cie po raz kolejny odstawili? Abott, Sandoz, co teraz za wielka firma? może czas w końcu zejść na ziemię i zająć się sobą co .... a nie mieć tak wybujałej wyobraźni....
Dawno ale prawda 2014-08-19 21:21:56
Akacja czy ty czasem nie jesteś koordynatorką lub była koordynatorką teraz na innym szczeblu ze tak zaciekle atakujesz ludzi którzy obiektywnie wyrażają swoją opinie ? Firma jest zmienna i nie konsekwentna w działaniu. Argument ? Proszę bardzo: za czasów Enterolu wszystkie probiotyki -suplementy diety były wg Was do kitu. Jedyny Enterolu zarejestrowany jako lek był dobry. A poźniej co ? Suplementy diety okazały sie dobre ponieważ sami zaczęliście promować suplement =środek spożywczy. Co do korporacji typu Sandoz, Abott to nawet ich nie wymawiaj ponieważ Perffarma nie ma organizacyjnie i strukturalne nic wspólnego z firmą farmaceutyczną przez duże F. Pamiętaj promocja leków to nie klepanie wyuczonych na blachę regułek. To elastyczność i kreatywność każdego przedstawiciela i nieustanna walka intelektów. Wiesz co to jest metoda SOKRATES ? 3 xP ? Twarde zamknięcie ? Lejek truizmów ? wiesz jakie są struktury wizyty promocyjnej i jak elastyczniej przez nie przejść? W firmie eurofirany pewnie Cię tego nie nauczyli wiec i ty w Perffarmie nie nauczysz tego nikogo. Żeby sprzedawać trzeba rozumieć sprzedaż. Poczytaj w tym zakresie trochę.
2
Zgoda 2014-08-20 21:25:53
"Dawno ale prawda" trafiłeś w 10. Ta firma nie wiele ma wspólnego z prawdziwą branżą farmaceutyczną ( nie licząc nazwy). Nieuczyli nas co to jest mktsh, penetracja, evolucja, geo share, delta evolucji i penetracji a to podstawowe wskaźniki na podstawie których powinniśmy planować. Ale co planować może REP skoro jego przełożona nie ma zielonego pojęcia. Czy nie zastaanawiało Was dlaczego oni zatrudniają bez doświadczenia ? Ponieważ kto wie na czym polega farmacja wypunktował by ich szybko. I tego obawiali się najbardziej. "Dawno ale prawda" kiedy pracowałeś/aś w Perffarmie i jak długo ? może pracowaliśmy razem ?
1
Młody 2014-08-26 00:27:03
Dziś kiedy branża farmaceutyczna się kurczy nie ma miejsca dla niedoświadczonych pracwników. Wiele firm "okroiło" swój sales force, a skoro dalej ktoś zatrudnia osoby bez doświadczenia to powinien być sygnał dla osoby starającej sie o tą pracę. Nie ma możlowości w poważnej firmie zatrudnić się bez doświadczenia. Nic nie astąpi wiedzy praktycznej. Uważam, że Perffarma zatrudnia takie osoby ponieważ nie płaci zbyt dużo pieniędzy, choć trzeba obiektywnie powiedzieć, że da się u nich zarobić nawet dwa razy więcej niż w Biedroncce ( z całym szacunkiem dla praconików Biedronki. W poważnej farmacji grę wchodzą inne stawki.
2
Młody 2014-09-27 22:28:19
Kto ich zastąpi ? Napeno nie pracownicy Perffarmy. Ta firma nie uczy pracowników niczego. To, że byli pracownicy tej frmy radzą sobie na rynku pracy poważnej farmacji to jest to tylko i wyłącznie ich zasługa. Ich determinacja,samoedukacja i chęć zaistnienia w branży powodują, że stają się lepszymi pracownikami. Perffarma ich tego ni uczy, nie ułatwia im. To nie o metody pracy tu chodzi. Farmacja poprzez ustawę refundacyjną stała się bardzo wymagająca. Szanse mają tylko Ci, którzy dzięki swojej inteligencji i elastyczności potrafią wykorzystać socjotechniki podczas wizyty w gabinecie. Promocja leków to już nie jest klepanie regółek na wizycie w gabinecie. To coś znacznie więcej.
feliks 2015-01-14 19:14:29
Jak wygląda rozwój na stanowisku takiego przedstawiciela? czy poszukują ludzi z wielkim doświadczeniem oraz umiejętnościami, czy poczatkujący w branży także sa mile widziani. Jak tu ze szkoleniami, czy aby przypadkiem nie robią tylko wstepnych, czyli podstawowe techniki sprzedażowe i szkolenie produktowe i na tym koniec.
Kwiatek 2015-01-28 10:35:45
Odpowiedź na Twoje pytania znajdują się we wcześniejszych wpisach, chociażby z 27.09.2014.
Kwiatek 2015-03-24 10:46:58
Średniej wielkości firma to .......10-12 przedstawicieli?
mcv 2015-04-17 19:21:59
Rynek lokalny a nie caly kraj ? Czy ktos zartuje ? Na rynku sa firmymy o zasiegu globalnym. Wiec rynek lokalny to Polska a nie województwo. Perffarma ma produkty pokroju lizaki Plusssz z pelnym szacunkiem dla Plusssza.
xlkol 2015-06-09 01:06:58
BARDZO PRZYJEMNA REKRUTACJA. RZECZOWO, NA TEMAT, BEZ ZBĘDNEGO GADANIA, KULTURALNIE. JEDYNA FIRMA Z KTÓREJ DOSTAŁEM TELEFONICZNĄ ODPOWIEDŹ Z WYNIKIEM DRUGIEGO ETAPU. MOŻE I NEGATYWNĄ (PODZIĘKOWALI MI) ALE DOBRE WRAŻENIE ZOSTANIE NA DŁUGO.
Prawda 2015-08-31 23:10:24
Firma Perffarma poszukuje darmowej siły roboczej. W dzisiejszych czasach kiedy pracownik działu handlowego firmy farmaceutycznej zna swoją wartość firma Perffarma idzie pod prąd i proponuje niskie ( jak na warunki branży ) warunki płacowe. Jakiś czas temu szukali na stanowisko Młodszego Konsultanta poniewaz takiemu można zapłacić mniej. Ale widzę ze teraz szukając stażystów chcą płacić jeszcze Mniej. Swoją droga zastanawiam sie czy w tej firmie pracuje jeszcze pani Ewa H.R. Kto zna ten wie jak można z eurofiran stać sie najważniejszym człowiekiem w firmie ( zaraz po panu Jacku) .
Fakt 2015-09-10 22:24:34
Potwierdzeniem wyjątkowych zdolności zarządczych - obecnie panny z odzysku E.H jest zgubienie lub pozbycie się drugiej części nazwiska czyli "R".
2
Prawda 2015-09-15 21:05:29
A to bardzo ciekawe, to dla mnie nowa informacja. Dlaczego mnie to nie dziwi. Kto by z taką osobą wytrzymał ?
2
fakt 2015-09-22 09:47:29
I zgadzam się z moim szanownym przedmówcą. Powinno oddzielać się te dwie sprawy. W tym przypadku zostały one precyzyjnie połączone ku efektywności zarządzania "własną marką" i stąd decyzja o "rezygnacji" z literki R.
życie 2015-12-17 21:36:29
Widzę piękną cenzurę, cały czas usówacie mniej pochlebne lpmentarze. Ewa Koordynatorko z Żywcaa nie ośmieszaj się więcej taka obra rada.
pk 2015-12-23 16:36:50
Narzędzia pracy ? bilet miesięczny, karta sim i kalkulator :-)
1
Ex 2016-03-18 19:19:46
Dajcie sobie spokój żenada nie firma
1
Był 2016-04-18 06:54:54
Ludzie jakie doświadczenie ? Jak ktoś zdobył doświadczenie w innej firmie to ta firmę omijał bedzie szerokim łukiem. Dajcie spokój.
Nigdy nie 2016-05-13 05:37:38
Ludzie to ta prowizorka jeszcze funkcjonuje ?
kuaja 2016-06-11 14:17:00
Ago, a próbowałaś tam dzwonić? wydaje mi się, że nie tylko staż, co praktyki wchodzą w grę
Zostaw swoją opinię o perffarma - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie perffarma