logo Fast Finance

Fast Finance

Wrocław

Opinie o Fast Finance

ciekawska 2010-06-17 01:14:38
Możesz powiedzieć coś więcej na ich temat, właśnie idę na rozmowę kwalifikacyjną i chętnie dowiem się czegoś więcej na ich temat,zarobki, warunki pracy itp. [usunięte przez moderatora]
2
hokus pokus bęc 2010-08-19 19:41:24
Praca jest ciężka, stresująca momentami bardzo, ale daje dużo satysfakcji, bo poznaje się dużo ludzi i nie ma monotonii. Atmosfera w pracy jest bardzo dobra, relacje serdeczne, współpracownicy mili i życzliwi. Szefostwo firmy potrafi docenić pracownika. Wiadomo, że kto nie chce pracować i przychodzi do pracy się relaksować, to nie może liczyć na zbyt wiele, ale jeśli się ktoś stara, to jego zaangażowanie jest zauważane.
przychylnie 2010-10-14 18:20:11
A ja jestem innego zdania. Pracuję w FF nie długo, nie krótko i nie narzekam. Wiadomo - w pracy - pracować trzeba. Ale to chyba normalne. Atmosfera jest miła, stresu nie odczuwam. A jak ktoś jest nieszczęśliwy to zawsze może pracę zmienić :)
mmmmm...... 2010-10-29 08:58:10
napewno pozytywnie nie wypowiadają się nieuczciwi nieudacznicy którzy zostali wywaleni.......-tak przynajmniej jest w przypadku firmy w której ja pracuję!
niby dluzniczka 2010-11-05 12:28:47
witam. moze ktos sie wypowie na ten temat jak traktuja dluznika.. mianowicie czy postepuja zgodnie z prawem jezeli chodzi o niby odkupiony dlug od banku??
1
kamil 2011-09-15 10:26:26
polecam ta firme, jest naprawde godna polceania.
miśka 2012-02-13 18:17:02
a czy wasze opinie na temat tej firmy dotyczą konkretnego działu czy ogólnie??pracował tam ktoś jako pracownik biurowy w dziale prawnym??
zdziwiony 2012-02-18 14:47:00
przeczytałem wszystkie wpisy tutaj o firmie FF - wszystkie krytykują styl działania tej firmy, jako organizacja (jako grupa ludzi), a ja chciałem zapytać o Wasze opinie o tej firmie pod wzgl. ich działań, tzn: czy mogę im powierzyc swoją sprawę jako ich klient. Czy warto? Czy oni zajmą się sprawą sensownie czy stracę tylko czas i wiadomo kasę za usługę?...
pani wiosna 2012-08-26 21:59:33
Motorem wszystkich tych negatywnych komentarzy jest osoba z gatunku nierobów, na której pracodawca poznał się po jakimś czasie, bo dał jej kredyt zaufania i myślał, że dobrze pracuje. Ale wiadomo - nawet kameleon w końcu zostaje upolowany.

Proszę Państwa, w Fast Finance pracuje się w bardzo miłej atmosferze. Cieszę się, że nie ma już wśród pracowników kwok, kukułek i srok. Wszystkie te ptaszydła wyleciały z hukiem.

W firmie tej jest miejsce dla osób myślących, pracowitych, ale na pewno nie dla jednostek labilnych.

Warunki pracy są bardzo dobre, atmosfera pracy także. Zarobki również. Pozdrawiam
do ew. pracowników windykacji terenowej 2013-02-22 11:57:16
(usunięte przez administratora) Najeździcie się, natomiast prowizji nie ujrzycie.
2
były pracownik 2013-02-28 09:58:03
aktualizacja - Fast Finance rozliczyło sie ze mna tj. otrzymałem zwrot kosztów badań i pozostale kwoty.

pan Zima 2013-04-08 22:53:15
Firma fatalna, o ile firmą można to nazwać. Było już tu wiele negatywnych wpisów, ale widzę,(usunięte przez administratora) - bo prawda w oczy kole. Płaca, atmosfera w firmie bardzo kiepskie. Zresztą kto tam jeszcze pracuje to sam o tym dobrze wie, a kto zacznie tam pracować, to się szybko o tym przekona. Rotacja pracowników bardzo duża.
2
pani Wiosna 2013-04-09 12:40:23
Zgadzam się w 100 %. Fatalne miejsce pracy, duża rotacja. Nie szanują pracowników i często także ich obrażają z bezczelnym uśmiechem na twarzy. Traktują ludzi przedmiotowo i bez skrupułów.
z Wrocławia 2013-04-17 07:14:48
Beznadzieja - jak przyjmujesz się do nich do pracy biurowej - to licz się z tym, że do Twoich obowiązków będzie należało ściganie dłużników. A więc wydzwanianie po sąsiadach , rodzinie i gdzie się tylko da. Stosuje się w tej firmie metody żenujące, aby zaspokoić FF. Szansy na rozwój zawodowy tam nie ma, ani na żaden awans. Jeżeli macie choć trochę godności dla siebie i innych ludzi - nie podejmujcie pracy w tym gnieździe zła. Zobaczcie sami na górze - jest info, że firma została oceniona ponad 70 razy - tylko gdzie te wpisy. Niestety wszystkie te prawdziwe czyli negatywne zostały usunięte. Ale widzę, że i tak pojawiają się nowe.
anonim 2013-08-02 09:18:03
hej, nie wiecie może czy w Fast Finance przyjmują na staż? nawet może być bezpłatny, muszę jakoś zdobyć doświadczenie :)
3
anonim 2013-08-17 10:03:03
tak, aż tak źle jest? muszę mieć cokolwiek do wpisania w cv, nawet na miesiąc czy dwa, chyba tyle tam wytrzymam?
gong 2013-08-24 21:43:55
a jaką kasę oferuje Fast Finance na dzień dobry? można z tego wyżyć? w dzisiejszych czasach dużo kombinatorstwa jest niestety..
3
anonim 2013-09-11 21:03:39
a ludzie sami odchodzą, bo warunki sa kiepskie, czy ich zwalniają - jak tak to za co..? proszę o szczere odpowiedzi
koles72 2013-10-01 22:59:09
mam wam do zaplacenia 24000 i (usunięte przez administratora) nikim sie do gadac sie nie mozna zeby z odsetek zszedl mam 18500 nazbierane wiecej nie dam rady jest mozliwosc z kims to zalatwic?
1
Yfo 2013-10-08 20:21:01
Witam, chciałem się zapytać czy nadal odchodzi tylu pracowników z Fast Finance? Czy może sytuacja się ustabilizowała?
1
mmmm 2013-10-30 09:21:37
czytam twój wpis [ koles72] i mówię ci , że tam się z nikim nie dogadasz
już na pewno nie z ową - napiszę to z małej litery ; i.d. te pisma to pic na wodę przeciąganie w czsie i nabijanie licznika długu
(usunięte przez administratora)
trol 2013-12-05 07:57:43
tam sie z nimi nie dogadasz (usunięte przez administratora)
3
kamil 2014-02-13 08:58:28
Arti teraz nie mam tam rekrutacji, wiec nie maja co podawac hehe
anonim 2014-02-16 19:52:30
szukaja kogo kolwiek, nie musisz miec doswiadczenia zawodowego wiekszosc pracownikow to studentki albo osoby, ktore skonczyly studia i jeszcze nigdzie nie pracowany. osoby z doswiadczeniem zawodowym tu pracy nie znajda bo maja wymagania co do wynagrodzenia a i pracownik nie moze byc madrzejszy niz jego przelozony
1
no name 2014-03-31 12:55:40
hihihi a ja nie pracuje w ff juz kilka lat a i tak wiem o wszystkim co sie tam dzieje bo mam tam kolezanki:p
Kowalski 2014-04-17 21:48:57
Beznadziejni !!!
no name 2014-04-25 19:49:37
droga tatko, ja bym sie bardziej martwila tym co robia obecne pracownice a nie byle
administracja 2014-07-01 17:41:06
Witam wszystkich na forum. Ten pracownik biurowy poszukiwany do Wrocławia to może być osoba świeżo po studiach? Jestem świeżo upieczoną absolwentką administracji, ale mam teź doswiadczenie :). Pozdrawiam.
4
Marta_22 2014-07-14 13:07:52
Bardzo zdawkowe informacje na ich stronie. Poczytałam forum, ale muszę dopytać czy przyjmowane są osoby z lekką niepełnosprawnością, która ma wpływ na to jak mówię. Pozdrawiam, Marta
felo 2014-09-05 13:14:48
to chyba dobra firma z tego mi wiadomo, bo spółka w ciągu dziewięciu lat swojej działalności zyskała renomę i ugruntowaną pozycję na rynku, tak że faktycznie mozna ich markę wyróżnić i jest rozpoznawalna nawet poza branżą. Interesuje mnie jednak czy trwa obecnie jakiś nabór do nich, bo na portalach nigdzie nie widze ogłoszeń.
kuks 2014-09-09 12:10:49
a gdzie ta renoma i ta ugruntowana pozycja, jakimi wyróżnieniami może się pochwalić ? (usunięte przez administratora)
niewinnie ścigany 2014-10-01 10:05:52
wysyłają puste arkusze z tekstem proszę nie wypełniać tylko podpisać jeszcze podpisane przez ich radce prawnego i żeby to jeszcze były moje długi ale dla tej firmy nie ma to znaczenia straszą komornikiem zajęciem pensji a tak naprawdę nie mają podstaw. Sporo tutaj o rotacji pracowników i o tym ze przyjmują bez doświadczenia. W sumie wiadomo dlaczego bo niedoświadczony pracownik bez znajomości podstaw prawnych wykona wszystkie działania
KTOŚ 2014-10-02 11:18:10
cierpliwości - niedługo ich odpowiednie instytucje przefiltrują od A do Z
1
Maciej 2014-11-27 16:50:40
Hej, czy w ogóle jest szansa na znalezienie pracy w fast finance, czy lepiej od razu zacząć szukac gdzie indziej? Może jesteście w stanie napisać, kiedy w firmie ostatnim razem pojawił się ktoś nowy? Czy oni często robią rekrutacje, bo to tez świadczy o poziomie rotacji wewnątrz firmy, czyli odejściach. Pozdrawiam.
1
x 2014-11-30 20:33:30
facetow nie zatrudniaja, rotacja bardzo duza, nie warto
bezimienna ryba 2015-01-23 16:03:29
jak to, jest na serio jakiś problem z zatrudnieniem płci męskiej? jeśli rzeczywiście tak jest to przeciez można to gdzieś zgłosić, sa specjalne instytucje i organizacje a problem momentalnie zniknie.ja mimo wszystko chciałąbym jako mężczyzna znaleźć zatrudnienie w tej firmie, czy w takim razie wpłynie to na moje wynagrodzenie i czy nie będę przypadkiem szykanowany?
1
M 2015-04-01 13:49:57
Po dwóch dniach pracy w windykacji każdemu ją odradzam - to praca dla mało ambitnych ludzi. Użeranie się z ludźmi, program windykacyjny, szukanie zarządców lub administratorów budynków i dowiadywanie się jaki status posiada dane mieszkanie i prowadzenie negocjacji etc to istny cyrk.
Z czym do ludzi po wyższym wykształceniu. Nie nawidze monotonni w życiu. Tym bardziej gównianych stanowisk. Perdon !!!
1
absolwentka szkoły podstawowej 2015-04-08 11:44:18
M- nie przejmuj się !!!- jeśli uda się Tobie zdobyć wyższe wykształcenie to i pracę znajdziesz odpowiednią i poziom wypowiedzi zmienisz!
1
ff 2015-05-19 13:25:45
Praca jak praca, co kto lubi, jednak płaca niska, premii i możliwości rozwoju brak - firma bardzo mało oferuje swoim pracownikom na tle innych firm. Do tego dochodzi ciągła kontrola działań pracownika, można mieć wrażenie, że pracowników-szpiegów jest więcej niż samych podejrzanych! Na koniec jak to w firmach rodzinnych bywa - rodzina i przyjaciele mogą więcej od reszty i nie boją się niczego;)
1
antywindykator 2015-06-29 02:28:40
słuchawka, rekordy i zapieprzasz jedziesz ostro z "klientami" :) tylko nie licz na przedział 2-4 tysie, 1400 na łapkę to realia. premia? mówią że trochę łatwiej ją zobaczyć niż yeti :)
kandydat 2015-07-28 10:46:47
umowa zlecenie a świadczysz stosunek pracy,porażkA
1
zorro 2015-09-21 15:29:52
Praca w tej firmie to codziennie ta sama udręka. Rodzinka uważa się za guru absolutne, jak nie jesteś z rodzinki to jesteś człowiekiem gorszej kategorii - takie można mieć wrażenie pracując w tej firmie. Osobom zarządzającym brakuje elementarnej wiedzy z zarządzania ludźmi lub nie potrafią tej wiedzy wdrożyć w życie. Dla osób, które cenią sobie pozytywną atmosferę pracy - nie polecam.
nice 2015-09-22 20:50:50
Praca dla desperatów,premia nie za wyniki ,ale za lizusostwo.
Wiśnia 2015-09-25 09:58:59
Po jakim czasie od wysłania cv się z Wami kontaktowano?
antywindykator 2015-10-18 05:51:58
niebawem nie będzie co rozliczać :) fast finance nabiera wody pod pokład, wkrótce zatonie
antywindykator 2015-10-26 14:50:13
kolego paloks - zbyt poważna firma? ty się nie słyszysz chyba. to jest jakaś oszukańcza popierdółka a nie firma. i chwała że niebawem wyzionie ducha
Heks 2016-05-08 15:51:48
Może znalazł na ich stronie internetowej czy coś @minka. Jeśli dalej chcesz się zatrudnić to szukają pracownika biurowego. Będziesz sporządzać wnioski do różnych instytucji, zajmować się obsługą opłat od ww. wniosków, czy też raportować wykonane czynności w systemie informatycznym.
życzliwy 2016-11-16 22:10:26
ok,praca jak praca, ale czy sumienie pozwala na to, aby gnębić ludzi? nachodzić ich i żądać dużo więcej aniżeli sąd nakazał? jak im mało, to szykanują człowieka , bo stwierdzili, ze znaleźli jelenie z którego mogą ściągnąć kasy na maxa.......... i w dodatku wysyłają swoich "życzliwych" ludzi, bo postraszyć ludzi......... więc powodzenia w przyszłej pracy
gość 2016-11-23 09:47:59
Czy pracownik biurowy też musi dzwonić po dłużnikach? nie pytam o stanowisko negocjatora tylko typowego pracownika biurowego, proszę o odpowiedź. Jak przebiega rekrutacja na to stanowisko?
Zostaw swoją opinię o Fast Finance - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fast Finance