logo Jeronimo Martins Biedronka

Jeronimo Martins Biedronka

Kostrzyn

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

KAŁTON 2010-03-19 13:08:33
........STOP !!! ...........
zastanów 10 razy zanim zdecydujesz się zatrudnić !!!
1.Norma którą trzeba zrobić jest nie do zrobienia ( chyba ze jesteś maratończykiem )
2.Zapomnij o wolnych weekendach ( weekend zależy tylko od widzemisi kierownika czas oczekiwana do 3mies. )
3.Przychodząc do Pracy nie wiesz o której skończysz ( teoretycznie Prace powinno się kończyć po 8 godz. ale jeżeli kompletacja nie zostanie skończona "trzeba zostać dłużej" oczywiście nikt cię nie zmusi "siłą" do zostania po godzinach ale jeżeli nie zostaniesz to nagle premii nie ujrzysz i pierwszy na wylot jesteś itp.... itd.... co prawda premii tak czy siak nie ma dla ludzi którzy normalnie pracują )
4. Wspomniane "nad godziny" nie są wypłacane tylko zamieniane na wolne w środku tygodnia w skali 1 godzina nad gadzin = 1 wolna (nadgodziny są płatne 150%) kiedy np. w środę szybciej sączy się kompletacja
5.Co mnie najbardziej rozbawiło kierownik to kiedy nie ma ludzi musi biegać na chłodni i kompletować towar (w sumie nic dziwnego że później czuje się nie dowartościowany i wyżywa się na ludziach)
6.Kierownik zwykły KAŁTON który kiedyś miał troszkę "szczęścia" i prosto z hali posadzono go na fotelu Kierownika ( ...z hama na Pana... ) czyli to co naj gorsze
7. W ogóle podejście kierownika do człowieka jest "fatalne" na każdym kroku pokazuje ci że stoi nad tobą jesteś własnością firmy jak mu się zachce to do ciebie przyjdzie a na razie zapraszam do kąta ("Pan mi wszystkiego nie mówi .... " "Proszę czekać .... No tak za 2 godz przyjdę.... " "To już brzmi lepiej ale... Pan mi wszystkiego nie powiedział więc przyjdę za 30 min...." ) to tylko przykładowe teksty kierownika
8.Ktoś pewnie pomyśli, że się uczepiłem i wszytko dla mnie jest na nie są plusy obiad za 1.70 PLN bus który jeździ do pracy za darmo 9.Można wiele się nauczyć jak zmusić ludzi do skrajnego wysiłku... Jak poniżyć człowieka
10.Wszystko zgodnie z kodeksem Pracy przynajmniej według kierownika ....
decyzja należy do ciebie ...........
3
anty KAŁTON 2010-03-19 13:46:12
no chory fajnie jest w tydzień można schudnąć 5 kg. po co ci wolne weekendy pewnie z kumplami byś pił. a tak nie musisz przynajmniej z dziewczyną na spacery chodzić mówisz tylko daj mi spokój w biedronce się nachodzę -zawsze przechodzi. norna nic takiego 500 kg na godzinę co ta jest. firma ci zrobi uprawnienia na wózki widłowe unoszące do wszystkich biedronek na świecie i co źle ci. kierownik bardzo fajna osoba nie jego wina że ma miesiączkę cały rok. a co w kącie źle się stoi.Na pewno lepiej siedzieć w biedronce niż w więzieniu. nawet cię zwolnić nie chcą musisz się prosić o to. tak o ciebie dbają ojjj KAŁTON gdzie ci będzie lepiej jak nie w biedronce.
POZDROWIENIA DLA SŁAWKA J... jesteś naprawdę spoko nie wiem co ten KAŁTON ma do ciebie :****
4
Biednon 2010-03-19 14:09:46
i love salawek - 2010-03-19 11:51:06

http://www.youtube.com/watch?v=TcPUI9wI7EA nic dodać nic ująć ....

jedna z najpiękniejszych chwil w życiu jest chwila moment w którym uda ci się zwolnić z firmy.
Kto nie pracował w Jeronimo Martins Dystrybucja "Biedronka" w Kostrzynie ten nie wie o czym mowa .....
3
KAŁTON 2010-03-19 14:54:40
a co do norm BHP są przeszczegane tylko kiedy przyjeżdża inspekcja Pracy. Nic dziwnego że nigdy nie mają się do czego do czego jeżeli wizyta jest zawsze wcześniej zapowiedziana. a no Polska ..... jedyna norma w tym kraju to ile komu zapłacić


1
kudłaty 2012-05-31 10:10:55
No tak to prawda z tymi kontrolami,jest dobrze jak mają być.Bo jak kota nie ma to myszy harcują,takie prawdziwe.
1
niewolnik 2012-06-23 23:23:31
tak jak w nicku,,,, traktują cię jak [usunięte przez moderatora] a podobno firma przyjazna pracownikowi i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda, tyrasz jak wół, dzwigasz, nie ma przerw 15 min, i masz do zrobienia wszystko na już a najlepiej na wczoraj, zero tłumaczeń przed KR, TRAGEDIA NIE POLECAM!!!
5
haha 2013-02-19 08:22:13
Zapraszam do innego centrum logistycznego.. pracuje w pewnym centrum logistycznym na chłodni.. tutaj mamy akord i robię około tony na godzinę. Pewnie wiecie co to jest zlecenie 1z1 i na przykład 1z130.. u nas jeśli wejdzie zlecenie 120 pozycji robię je ok 25-30 minut zależy czy trzeba cały magazyn objechać czy po kolei wchodzą pozycje i takie zlecenie może ważyć te wasze 500 kg. a robię cały czas bo mam akord i płatne od przerobionej tony. Jeśli pójdą duże ilości warzyw (ziemniaki, marchew, cebula po kilka sztuk na sklep) to jestem w stanie zrobić i 2-3 tony na godzinę.. a wy narzekacie na wasze 500 kg na godzinę? to zrobicie 4 tony przez 8 godzin :D śmiech.. waszą normę przy dobrych nośnikach w 1,5 - 2 godziny bym ogarnął.. nie narzekajcie
1
zainteresowany praca w Biedrze w CD 2013-03-03 19:49:56
Witam wszystkich mam pytanie: jakich zarobków mozna sie spodziewacm na stanowisku Specjalista ds, magazynowych w Centrum Dystrybucyjnym ? oczywiscie chodzi mi orientacyjnie jakiego rzedu byłaby to kasa...? w jakich godzinach pracuje specjalista ds. magazynowych? moze ktos opisac mi cos wiecej o tym etacie, na czym plega dokladnie taka praca?
kzb3 2013-03-18 22:45:04
zainteresowany praca w Biedrze w CD - 2013-03-03 19:49:56

Witam wszystkich mam pytanie: jakich zarobków mozna sie spodziewacm na stanowisku Specjalista ds, magazynowych w Centrum Dystrybucyjnym ? oczywiscie chodzi mi orientacyjnie jakiego rzedu byłaby to kasa...? w jakich godzinach pracuje specjalista ds. magazynowych? moze ktos opisac mi cos wiecej o tym etacie, na czym plega dokladnie taka praca?
Jakbyś chciał więcej info na temat specjalisty pisz do mnie na [usunięte przez moderatora] Byłem ponad 5 lat specjalistą w CD Kostrzyn. Chetnie ci opowiem o wszystkim.
3
2013-09-30 11:34:00
To co piszecie o pracy w biedronce nic ujac nic dodac akurat w Zbąszyniu od ponad 5 miesiecy jest robiony kasting niewiem czy na pracownika czy na miss biedronki .Kierowniczka sklepu bardzo skrupulatnie dobiera osoby godne jej zaufania a te ktore nie pasuja zwalnia bo tak jej wygodnie lub jak kto woli gnebi. Jesli chodzi o przerwe w pracy to masz ja ale po pracy hahhah , a no i najwazniejsze jesli chcesz udac sie do toalety to tylko wtedy kiedy zasłuzysz jak to usłyszałam stojac w kolejce to chcialam dziewczyna przynies pampersy.Wiec nigdy nie przyjełabym sie tam do pracy.
Eliza 2013-11-11 14:42:34
To co opisujecie o biedronkach to prawda sama w jednej z nich pracowałam i nie ma takich pieniędzy żebym podjęła jeszcze raz durna decyzje o rozmowie kwalifikacyjnej , nawet już do sklepu nie chodzę bo tak bardzo obrzydziła mnie biedronka ze nawet zakupy w niej nie sa rzecza normalna:)
1
agawa 2013-11-12 20:56:19
To co wy tutaj piszecie o pracy w centrum to jakies brednie sama pracuje od 2 lat i bardzo so bie chwale ta prace jesli nie wiecie jak jest to nie wypisujcie takich glupot
1
mmm 2013-11-17 20:25:32
:( ja też pracuję w Biedronce i mam dość tej roboty. (usunięte przez administratora) i każdy patrzy tylko na swoją (usunięte przez administratora)!wielkie wymagania i procedury, ale tylko wtedy jak ma być sanepid lub audyt!Nie nawidze tej roboty i czekam tylko na bony i sie zwalniam, nie moge sie doczekać miny rejonowej i zks!Na 3/4 etatu mam na ręke 1050 zl po odciągnięciu ubezp, jak za tą robotę którą wykonujemy to bardzo mało. (usunięte przez administratora)
MK 2013-11-18 21:21:12
Powiem wam że ja pracuję w sklepie 10 lat i nie narzekam socjalne jest super fakt praca ciężka ale myślę że jak ktoś chce pracować to nie ma to więkrzego znaczenia, no chyba że ktoś woli pracować po 12 godzin u prywaciarza a na emeryturze jeść chleb ze smalcem.
1
Mer 2013-11-27 21:33:56
Czy ktoś jest w stanie przybliżyć prace kompletujacego? Ile sie zarabia i jak z tą premia jest?????
PRaca 2014-01-15 18:09:47
Kompletujący ma 1800 zł na rękę,premia jesli nie robisz błędów to co miesiąc możesz spokojnie dodatkowe 500 zł wyciągnąć,przy normie 250:) ale premie możesz nawet wyrobić max 2000 zł ale wtedy norme byś musiał zrobił wysoką,na chłodni idzie najwiecej premi zgranąć bo na P08 na towarach suchych,to się byś (usunięte przez administratora)prędzej
1
kubaaa 2014-01-24 15:53:10
HMM Powiem tak. Dostajesz się na kompletacje Do szanownego kierownika " PEPOL" to współczuje. Robi co tylko chce z Tobą jest tzw przyjdzie poda cie ręke pogada o pogodzie a po chwili z usmiechem na ustach da ci grafik w którym nie masz ani jednego weekendu wolnego i wolne w wtorki i środy. Norma 220 na spożywcze po 3 miesiącach dasz rade ja wyrobić ale musisz dosłownie biegać a jak to osiągniesz to robią cie w (usunięte przez administratora) na niej i koło sie zamyka. Jedna przerwa na cmika chyba że masz dobre układy to nic tobie nie mówią to samo z zleceniami jedni maja dobre drudzy fatalne przypadek ? wątpie.Nadgodziny smiech na sali liczysz sobie dokładnie że masz 6 nadgodzin masz skończyć o 18 koniec kompletacji o 15 pytasz sie brygadzisty czy możesz isć bo masz 6 nadgodzin i jest sobota on odpowiada że zostało tobie 30 minut nadgodzin zostaje się tylko uśmiechnąć i pokazac środkowy palec. Plusy dobry dojazd nie ma 1400 na reke tylko 1800 z obiadem bus z gniezna za Free. Podsumuje. (usunięte przez administratora). Praca tam to ostateczność max na pół roku bo jak będziesz dłużej pracował to plecy Ci siądą nie mowie o nogach(usunięte przez administratora) NIe polecam
1
mona 2014-02-09 21:07:22
Pracowałam od samego początku jak powstało DC 08 w Kostrzynie...żeby zarobić trzeba było się narobić,no ale za leżenie nigdzie nie chcą płacić.Zarabiałam niezle.Niestety zachorowałam i od kilku lat już tam nie pracuje.SZKODA :( ale niestety.Co do wpisu o godzinach pracy to radze dokładnie przeczytać regulamin zakładu.W nim pisze na jakich zasadach jest się zatrudnionym.Czytajcie zanim podpiszecie!!!!Pracowałam i czasami było ciężko ale praca z niektórymi ludzmi....nikt wspomnień nie zabierze-a jest co wspominać.Ludzie się liczą.POzdrawiam DC 08 w Kostrzynie.
3
oli 2014-04-03 19:22:14
Pracuję w biedronce trzy lata, i o3 za duzo!masakra brak słów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Od pół roku zero wolnych weekendów,kierowniczka widzi tylko czubek własnego nosa,urlop można brać wtedy kiedy pasuje pani kierownik nie tobie,grafik zmienia się 15 razy w miesiącu,jeśli chcesz wolny dzień bo masz np.do lekarza to pani kierownik powie że grafik to nie koncert życzeń !przerwa raz w tygodniu jak się uda,wracasz do domu zarobiony na maksa,3 dni na rano i cały miesiąc poobiedzie(usunięte przez administratora)!biedronka,ach biedronka!codziennie niskie ceny!kosztem naszego zdrowia,nerwów i braku czasu dla rodziny!!!!
4
praca.... 2014-04-09 14:29:11
Ja tego nie ogarniam... ktos pisze zeby uciekac i wgl to czemu sam tago nie robi.. powiem tak, praca nie jest zla.. wszystko zalezy kto jak postrzega prace, sa osoby ktore mysla ze usiada i 8 godz przeleci a sa osoby na prawde pracowite i beda sie starac zamiast narzekac... i ci ludzie ktorzy pisza zeby tam nie pracowac tak na prawde boja sie o swoj etat, boja sie ze przyjma nowych ludzi a ich (usunięte przez administratora)tak jest prawda. wszedzie trzeba sie narobic...
4
ojoj 2014-04-18 16:12:35
Jedna wielka masakra pracownicy nie wykwalifikowani cwaniactwo przerost pracowników nad stanowiskiem reasumując banda chlopkow mało inteligentnych











1
ui 2014-06-04 22:21:24
Witam, Chciałbym poznać Państwa opinie na temat pracy na stanowisku kierowca C+E w Kostrzynie: zarobki, atmosfera itp.
1
hp 2014-06-23 22:09:29
W DC 08 Kostrzyn na kompletacji potrzebne są dwie rzeczy.
1. Znajomości aby dostawać porządne zlecenia
2. Najlepiej byc maszyna
220 da sie wyrobic nie biegając ale za 220 normy nie ma premii. W sumie to premii mozna sie latwiej pozbyć niż się wydaje, wystarczy 1dzien L4, lub "bo kierownik Cię nie lubi". Zero sprawiedliwości w tej firmie mozesz na p08 robić średniej 270 miesięcznie i mieć 15 bledow a na wyższy dzial pojdzie znajomy znajomego kierownika.
1
cukalo31 2014-07-11 23:05:40
Cześć, poszukuję osób pracujących w tym sklepie chce zasięgnąć opini, mój mail: cukalo31@gmail.com
1
szybka 2014-07-13 12:33:36
Cd Lubartów.Jest kilka osob dziobaki,podpiernicza kazdego obojetnie z jakiego dzialu jestes - a wladza to lubi.W pracy masz się poruszać najlepiej biegiem,nie ważne ze zrobisz tyle samo w normalnym tempie.Nie ważne są twoje umiejętności i doświadczenie.Nie podpasujesz kier.,specjalistom,dyrekcji,koordynatorom-lecisz z pracy.Nawet nikt nie powie Ci ze musisz coś zmienic,żadnej rozmowy o Twoich bledach.
jaaaaaaaaa 2014-11-17 16:32:40
witam w wydminach na mazurach otwiera sie biedronka chcialabym tam sie starac o prace ale nie ma zadnych informacji wiecie cos??
ankaa 2014-11-26 16:22:33
Witam, w przyszlym tygodniu zaczynam prace w biedronce-chciałabym się dowiedzieć jak wyglądają pierwsze dni szkolenia-składałam cv na kasjer-sprzedawca. Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje
1
yeziek CD Skarbimierz 2014-12-15 19:15:38
To wszystko zależy od Twojego podejścia do pracy w CD. Kompletacja nie jest ciężką ani lekką pracą. Jak nie pracowałeś jako magazynier to warto spróbować.
Najważniejsze nie są opinie na tym forum, ani różne dobre i złe wpisy ludzi którzy opinię o CD Jeronimo Martins określają na swoim przykładzie. Pracuję w
CD Skarbimierz w woj. Opolskim i jestem pozytywnie nastawiony, ponieważ to TOBIE ma sprawiać to satysfakcję.
1
k.kaja 2015-02-01 23:15:28
Nie obchodzi mnie sytuacja pracownikow umazam iz zyja tam jak w cyrku sa wytresowani by klamac a klientow jak juz przyjdzie co do czego musza z usmiechem na twarzy potraktowac jak niewidzialnych lub jak smieci Wiec mam pyt tresuja was na tych szkoleniach i w sadzie pod grozba odebrania wam premi karza wam klamac?
biedroneczka 2015-02-27 10:50:14
nigdy nie wiadomo co napisac bo nigdy nie wiadomo kto to czyta.
b... 2015-02-27 11:01:15
Jestem pracownikiem Biedronki, jeśli chodzi o prace na sklepie to jestem bardzo zadowolona , wiadomo wszedzie trzeba się narobic by zarobić. wynagrodzenia też są ok. Ale od kiedy zmienił na sie kierownik sklepu mam czasami dość. Bo moja kierowniczka robi wszystko żeby zwolniona te osoby które jej sie nie podobają. A dokładnie np mnie kiedy pierwszy raz w żuciu zgłosiłam problem wyżej jej zachowania. I każda rozmowa jaka ma miejsce jest taka to to pracwonik jest wszystkiemu winień i że to on musi zastanowicz sie nad soba a nie kierownik. Ostatnia miałam taka sytuacje ze nawet chcąc mi zaszkodzić wyciąga brudy z przed lat i opinie wyssane z palca. nawet na swoim prywatnym forum czatowałam z koleżanka a a ona powiedziała ze napisałam to o pracownikach, gdzie tam nie było słowa o naszej firmie brak słów. czasami nawet nie wiem co robic juz w takich sytuacjach.
b..... 2015-02-27 11:56:51
bardzo prosze o usunienie mojej opini z forum..
1
Eichmann 2015-03-11 21:24:32
paszczak, gdzie jesteś ?
znowu pod regałem ?
gosc 2015-03-11 21:51:13
Witam pracowalam w biedronce 6 lat.Lubilam swoja prace mimo,ze ciezka.Najgorszy byl mobing ze strony kierowniczki.Wszystkie sie jej baly,zastepczynie tez.Kazda z nas przychodzila do pracy roztrzesiona a kierowniczka byla z tego dumna.Nie raz namawialam kolezanki zeby gdzies to zglosic ale kazda chowala glowe w piasek.Atmosfera nie do zniesienia.Meczylysmy sie tak 4lata i okazalo sie,ze kierowniczka awansuje na rejonowa.Radosc ogromna,ze w koncu bedziemy miec ja z glowy.Dostalysmy nowa kierowniczke i bylysmy zadowolone.Z checia szlo sie do pracy.Radosc nie trwala dlugo,bo zastepczynie skumaly sie z nia na tyle,ze owinely sobie ja wokol palca i ona sluchala tylko ich.Zaczela sie czepiac wszystkiego,zastepczynie ciagle zganialy wszystko co bylo nie tak na nas.Ona dopiero nas poznawala i pytala zastepczynie o kazda z nas,a one mowily co chcialy.Jakby bylo malo byla zmiana rejonow i dostalismy tak wredna rejonowa,ze w glowie sie nie miesci.Wiecznie wszystko bylo zle jakby sie czlowiek nie uwijal to i tak nie byla zadowolona.Ile osob zwolnila za byle co.Ile osob sie zwolnilo samych.Ja tez wkoncu zrezygnowalam,bo psychicznie nie dawalam rady.Fizycznie nie przeszkadzalo,ze sie narylam ale psychicznie to szok.
1
AciD 2015-06-08 15:59:17
To ja może trochę o CD Modlnica napiszę.
Komplet praca 12-20, 21-5 rano. Żeby coś więcej zarobić trzeba, albo biegać jak z silnikiem rakietowym w d.., albo włazić 'specjalistom' do d... żeby trafić na normalny dział gdzie jesteś w stanie na luzie normę do premii wypracować. Ogólny bałagan od stanowisk kierowniczych aż po sam komplet, przeważnie zawala ktoś inny premii nie dostają ci z kompletu. Chorować nie wolno, bo to be jest, jak 2 razy w roku na l4 powiedzmy na przestrzeni 3 miesięcy pójdziesz to możesz spodziewać się wypowiedzenia. Normalka że w grafiku dostajesz i masz 7-12 dni pracy pod rząd dzień wolnego 3 dni pracy 2 dni wolnego i tak dalej... Normalką też jest że jak masz jakieś wybicie za nadgodziny przychodzisz do pracy i nagle masz wolne bo za dużo ludzi mają. Przyjęcia i wysyłka, trochę lepiej, ale różowo nie jest. Operatorzy przeważnie na dzień dobry nie mają wózka bo akurat przyjęcia ich potrzebują, co za tym idzie komplet nie ma produktów na lokacjach, a co następne nie wyrabia norm... Bardzo rozbudowany system kar -% do premii. Nagminne produkowanie błędów przez porto które dokłada w trakcie realizacji zamówienie pozycje kompletowi, tylko że skanery tego nie aktualizują w czasie rzeczywistym. Praca dobra dla kogoś kto nie chce mieć życia prywatnego, niczego nie zaplanujesz, potrzebujesz wolnego np. na wesele idziesz 3 miesiące wcześniej że potrzebujesz tego i tego wolne, marne szanse że dostaniesz bo 3 dni przed powiedzą ci że za dużo osób jest na chorobowym i masz przyjść do pracy. Grafik ustalany tylko na miesiąc do przodu, nic więcej nie zaplanujesz.
Specjaliści na dole nie mają często pojęcia o pracy i nie słuchają tego co im podpowiadają ludzie z paro/paro-nastoletnim doświadczeniem w pracy na magazynach. Kierownik zmiany jest w stanie naobiecywać cudów żeby się człowiek nie zwalniał przed "gorącym" okresem, a następnie potrafi większość takich osób zwolnić zaraz po takim okresie 'bo i tak chcieliście odejść'. Tak po za tym przeważnie ma większość głęboko w d...

Zarobki, podstawa 1600zł netto. Premie w zależności jaką normę wyrabiasz - kary za błędy przeważnie 300zł-1300zł brutto w przypadku najlepszych na odpowiednich działach. To komplet.
Operatorzy, przyjęcie/wysyłka miała inny system premiowania ~2000zł netto w sumie podstawa+premia.

Wypłata zawsze na czas, nawet czasami wcześniej. Multisport za 50zł na 2 miesiące, bony na zakupy w biedronce z okazji świąt(na boże narodzenie było to 300zł brutto).
lala 2015-08-28 20:57:28
WITAM,ILE ZARABIA NA RĘKE OPERTOR NA PRZYJĘCIU I WYSYŁCE ?
uki 2015-09-07 15:43:29
ta.super,1600.moze.1800
plus-umowa.o.prace
ale.grafik.mozesz.zapomniec.o.rodzinie.czy.dodatkowej.pracy
pupilki,kierowniczki.dostaja.dzienna.wczesne.zmiany.dodatkowo.siedzisz.na.piewrszej.kasie.zapiepieprz.na.maxa,a.reszta.drapie.sie.po.jajach.lazac.po.sklepie.zyc.nie.umierac,dostawy.tez.ciezka.fizyczna.praca.a.szefostwo.kafke.popija
sa.tez.nocki,jesli.nie.masz.dojazdupowrotu.na.ta.godzine.nikt.nie.pomoze
jesli.nie.ufasz.nikomu.tu.jestes.na.wygranej.pozycji.nikomu.nic.nie.mowic-moze.pojdziesz.na.zwolnienie.i.je.pociagnaiesz.to.wtedy.pozyjesz,jak,60%procent.pracownikow.ktorych.tu.realnie.nie.ma.teoretycznie.na.grafiku.sa
Magazynier 2015-09-17 18:00:57
Lubartow tworzy zgraja plecakow wywalaja ludzi wsadzaja swoich ... ukochana koordynatora lata po stanowiskach jak chce :-) a sekretarka z biura dyrektora idzie do planowania. Kierownik ktory przyjechal z daleka to swietny facet drugi ... brak slow a jego specjalisci ....
ccc 2016-03-08 22:26:28
A jak wygląda praca w biurze w CD Kostrzyn?
z.wawy. 2016-03-17 21:42:33
zgadzam.sie.jak.juz.sie.chcesz.zwolnic.siedz.cicho-pros.o.urlop.zalegly.a.potem.ciagnij.ile.mozesz.chorobowe,bo.firma.ma.w.zwyczaju.zaleglego.nie.wyplacac
pozdrawiam.kiero.regionu.m.kulpe.co.chciala.mi.wniosek.urlopowy.wcisnac,niech.se.go.wsadzi.w.d...
1
Mambo 2016-07-14 12:53:13
Oj tak najpiękniejszy dzień w moim życiu gdy z wolnilem się z kolchozu Warszawa ul Kamyk.mijajcie szerokim lukiem
Mambo 2016-07-14 12:54:35
Oj tak najpiękniejszy dzień w moim życiu gdy z wolnilem się z kolchozu Warszawa ul Kamyk.mijajcie szerokim lukiem
what 2016-07-15 23:04:26
A jaka teraz panuje atmosfera, może wiecie? Dzięki.
Zostaw swoją opinię o Jeronimo Martins Biedronka - Kostrzyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka