brak logo

Hotel Gołębiewski

Mikołajki

Opinie o Hotel Gołębiewski

anonim 2008-10-27 02:28:29
Słowa kojarzące się z Hotel "Gołębiewski" (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Hotel "Gołębiewski":
Najbardziej nie podobało mi się w Hotel "Gołębiewski":
ALI D 2009-08-24 12:53:57
Obóz pracy HG......tyle w temacie. Omijajcie z daleka.
2
blebleble 2010-04-05 16:19:49
gadasz bzdury bo tam nie robisz ja robie jest super kasa pozdrawiam Tadeusza hahahahahah NAJLEPSZY HOTEL I KONIEC BARANYYYYyyy
trick 2012-04-08 10:22:45
Chcesz zostać niewolnikiem ,zagwarantuje ci to tylko Hotel Gołębiewski w Mikołajkach ,polecane stanowisko to pokojowa ,one nawet godzinami dziennej pracy wyprzedzają budowę
3
peson 2012-07-12 12:59:59
Widziałem na własne oczy jak te pokojówki padają ze zmęczenia mało tego widziałem jak jedna zemdlała ,ja się pytam gdzie jest inspekcja pracy bo tam odpoczynku to chyba nie ma
2
dobra rada 2014-08-09 07:56:59
A no wiedzie się źle nawet sprzątaczką jest straszny wyzysk z roku na rok zarabiasz cosaz mniej a wszystko drożeje i weź tu żyj... a z resztą pracujesz po 12godz dziennie i jeszcze cie ganiaja albo musisz robic po godzinach za darmo... takie są realia nic nie poradzicie zanim podejmiesz tam prace dobrze się zastanów bo możesz żałować....
Nicki 2014-08-19 10:13:09
Hotel może i drogi ale zarządzany przez amatorów. Wszechobecny mobbing. Nie da się uczciwie zarobić. Jak zbliża się koniec miesiąca to jest nagonka, żeby zabrać premię. Cały miesiąc tyrasz, a na koniec CIACH bo "zupa za słona". Jest straszny przemiał ludzi w działach, 1-2 wypłaty i bye bye. Ogólnie to wszystko z zewnątrz wygląda ładnie ale w środku jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z szambem.
pracownik 2014-11-14 11:57:26
Witam
Może ktoś coś powiedzieć o pracy na recepcji?
Zarobki, wymiar godzin itd ?
6
Booka 2014-12-01 15:47:49
Za moich czasów zmiany po 12 h, średnio 30-50 nadgodzin (niepłatnych). Pensja w zależności od obłożenia (kilka zł za zameldowany pokój do podziału na 3 osoby) - najwyższa przez pół roku to 1350 zł. Nawet jeśli z obłożenia wyszło więcej, to góra robiła wszystko, żeby wlepić karę za cokolwiek. Ciężko, bez sensu, odpowiedzialność materialna za popełniony błąd, ciągłe zmęczenie. Najgorsza praca w moim życiu.
Wielki Brat 2014-12-06 20:44:34
Nie wiem czy w każdym ale w Mikołajkach jest terror-mobbing. Atmosfery nie ma żadnej bo każdy jest zastraszony. Zamiast skupić się na pracy to zastanawiasz się do czego za chwile przyczepi się dyrekcja. Ogólnie to jak będą Cie zwalniać to jako złodzieja - najnowszy trend. Najgorszemu wrogowi odradzam prace w HG obojętnie na jakim stanowisku.
2
xxx 2014-12-07 12:56:35
Ludzie - omijać z daleka !!
1
Krzysiek 2015-09-07 21:15:05
Witam wszystkich chcacych pracowac w tej sieci.

Jak najbardziej moge ja polecic mozliwosc rozwoju, nauki i awansu.
Oczywiscie czesto spotykacie sie ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mobing, wyzysk etc: Prosze was kto to pisze zawsze pracownicy szeregowi, zapytajcie o ich wyksztalcenie, wiedze, znajomosc jezykow vs kasa jaka chca miec i jaka postawe prezentuja! = dramat

Dzisiaj sam jestem managerem juz w innym Hotelu i mam pod soba 70pracownikow i ciagle slysze za malo zarabiamy, ciezko pracujemy, a ja pytam czemu sie spoznila Pan/i, czemu 2xL4, czemu UŻ, czemu Pana/ia trzeba ciagle gonic do pracy a nie pracuje samodzielnie.

Polacy to nie wyedukowany ciemny narod (nie wszyscy!!) chca zarabiac nie wiadomo ile, a nie potrafia za duzo, sam zarabiam 6tys + premia i co niech jakas pokojowa teraz sprawdzi:

3fakultety
2 jezyki plynnie i 3 dobrze
masa szkolen i bardzo dobre doswiadczenie,

Pytam sie gdzie ci wielcy pracownicy byli kiedy byl czas na nauke, szkolenia i rozwoj pewnie siedzieli pod blokiem i pili piwo a teraz placza ze ciezko pracuja!

Z calym powazaniem moge polecic ta siec do pracy, oczywiscie jest trudno czasem ciezko a nawet bardzo ciezko ale jak chcesz byc kims do czegos dojsc to tylko wysilkiem ciezka praca a nei narzekaniem i pretensjonalnoscia!!!!!
1
Magda 2015-09-28 13:48:23
Krzysiu...
Z wieloletniego doświadczenia w HG wiem, że większość osób z ambicjami i o wyższych kwalifikacjach niż ich przełożeni jest w różnych okolicznościach zwalniana. Przyczyna jest prosta - nie można być mądrzejszym i kreatywniejszym od kierownika, a możliwość awansu to co najwyżej z zamiatania na zmywanie :)
3
Karolina 18 2016-02-14 21:45:59
Hotel na najwyższym poziomie jedzenie pyszne.Jest tak jak być powinno śniadania,obiady,kolację.
Nic nie przesolonę ani przesłodzone,jak u mamusi.Baseny pierwsza klasa bardzo polecam.
aska 2016-02-16 12:23:15
Pozdrawiam Panów ze stajni.
1
On 2016-02-21 08:02:50
Pracuję od kilku lat i jednym słowem : masz mocne nogi i tward [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracuj. Jest cholernie ciężko , nikt Cię tam nie doceni , nikt nie podziękuje a i jeszcze dostaniesz opierdziel , bo jakiś dziwny gość w opiniach nazwie kelnera Zombie :P Goście w 90% to pretensjonalne gbury , myśląc , że jak weźmie pożyczkę w Providencie na weekend w HG to może pomiatać ludźmi , którzy tyrają od rana do nocy !!! Każdy miewa różne dni , ale wiem , że starają się a i tak dostają za wszystko :P Bo obrus źle położony, serwetka odwrotnie na talerzyku ----tylko , że tam wiecznie tyle nowych twarzy a starsi kelnerzy już nie mają sił tłumaczyć non stop a i kierownicy nie mają wpływu na młodzież leworęczną do roboty !!!! Została garstka starszyzny która niestety cierpliwe znosi humory kierownictwa bo mają rodziny na utrzymaniu , ale pewnie i to się kiedyś skończy!! Płacą 12zł netto , ale pamiętaj przyszły pracowniku: idziesz np na 13-stą i nie wiesz o której skończysz. Jedyny plus po tylu latach to przerwa 15 min , "wywalczona" przez ojca jednego z młodych kelnerów , który na info, że jego syn tyra po 12h bez przerwy i jedzenia :) Dostajemy owy prowiant , a raczej to co zostanie na szwedzie po gościach - dobre i tyle. Jest ciężko , trzeba się uśmiechać na siłę często i trzymać fason do końca ----bo o poranku znowu przywita Cię HG i jego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dużo ludzi narzeka ale , wracają i pracują , wystarczy przyzwyczaić się do systemu , być elastycznym i możesz przetrwać . Praca dla wytrwałych :-) Pozdrawiam Dzielny personel i mało wyrozumiałe kierownictwo ;-)
2
agag 2016-04-09 00:10:13
Kiedy podwyżki ?
Piotr30lat 2016-04-25 18:48:38
W polsce w żadnym zawodzie nie da sie zarobic wiem cos o tym :)))) dlatego emigroawałem :) jestem prywatnym kierowca w Londynie znam język angielski i niemiecki biegle,itd itd nie zdradze swoich zarobków ale w Polsce oferowali mi gówniane pieniadze i na dodatek miec własną działalnsoc gospodarczą ://// to wteda jazda na maksa na w kurierce :/// w Polsce nigdy nie bedzie lepiej pamiętajcie to co mi oferowaliw Polsce to jam jak w Uk płacone 100% emeryturki wazne jezyk :)
Tauron 2016-10-10 21:35:24
Czeki skąd takie bujdy ??!! Jakie napiwki ?? Na czerwonej gdzie może i dostaniesz 20 zła na miesiąc bo grupy niemiecki są obsługiwane tylko przez Starych kelnerów a na Zielonej to samo
Zostaw swoją opinię o Hotel Gołębiewski - Mikołajki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Gołębiewski