brak logo

Biuro Obrotu Nieruchomościami Eurodom - Anna

Piekary Śląskie

Opinie o Biuro Obrotu Nieruchomościami Eurodom - Anna

niezadowolony klient 2015-06-16 22:01
Naciągaczka! uwaga na te babsko! dla niej nie liczy się klient tylko jego portfel! omijajcie te biuro z daleka! nie wie co sprzedaje nie polecam!
1
klientka 2015-06-17 09:15
Kupiłam dom u tej baby. Zero jakiejkolwiek wiedzy na temat sprzedażny, zasad moralnych pośrednictwa, zero wiedzy na temat sprzedawanych domów nie wspomnę że ta i*iotka nie wie co to jest księga wieczysta, PCC, błędy w umowach, natrętna kobieta. Na niczym się nie zna tylko kasa, kasa, kasa. Omijajcie te biuro z daleka !!
2
zły 2015-06-17 09:18
MASAKRA JAKAŚ !
1
beata 2016-04-29 10:07
A ja miałam inne doświadczenia i polecam, jestem daleka od określania kogokolwiek "natrętną babą" to, że raz zdarzyło się potknięcie nie świadczy o całej pracy firmy
Anna 2017-05-09 22:44
Nigdy się nie zadowoli wszystkich, biuro,,Eurodomanna,, stawia na szybką sprzedaż nieruchomości, fachowo, uczciwie i profesjonalnie, a wrogami , oszustami , nieżyczliwymi lub konkurencją się nie przejmujemy, bo ludzie podli, źli i fałszywi ludzie zawsze są , będą i się ichnie wypleni , ale wszystko zło się wraca.
Anna 2017-05-09 22:45
Nigdy się nie zadowoli wszystkich, biuro,,Eurodomanna,, stawia na szybką sprzedaż nieruchomości, fachowo, uczciwie i profesjonalnie, a wrogami , oszustami , nieżyczliwymi lub konkurencją się nie przejmujemy, bo ludzie podli, źli i fałszywi ludzie zawsze są , będą i się ichnie wypleni , ale wszystko zło się wraca.
Anna 2017-05-09 22:45
Nigdy się nie zadowoli wszystkich, biuro,,Eurodomanna,, stawia na szybką sprzedaż nieruchomości, fachowo, uczciwie i profesjonalnie, a wrogami , oszustami , nieżyczliwymi lub konkurencją się nie przejmujemy, bo ludzie podli, źli i fałszywi ludzie zawsze są , będą i się ichnie wypleni , ale wszystko zło się wraca.
niezadowolona 2017-06-29 12:28
to jest jak najbardziej trafna opinia. Opinia na kolanie a najlepiej w drzwiach !!!! nigdy więcej !!!!
1
Adam 2017-08-25 17:46
Osoba niekompetentna. Umawia się, a następnie zero kontaktu, nie odbiera telefonów przez kilka dni. Brak profesjonalizmu i choć odrobiny wiedzy. Próbuje tylko naciągnąć klientów na pieniądze. Szczerze odradzam.
1
Leszek 2017-08-29 17:32
No raczej nie ma tu szybkiej sprzedaży, bo nieruchomości w tym biurze sprzedają się miesiącami, a nawet i latami.
1
Robert 2017-10-01 11:01
Wszystkim obiecują, że szybko się coś sprzeda, a idzie to jak krew z nosa. Samemu się dużo szybkiej sprzeda niż tam.
Robert 2017-10-01 11:11
Dodam jeszcze , że wszystkie pozytywne komentarze zamieszczone o tym biurze piszą tam pracujący. Obsluga i rozmowa z klientem do bani. Szybko i po lebkach. Byle załatwić i wypad z biura Panie klient. Nawet kawa czy wodą nie poczetuja bo jada po kosztach,bo narazie nic z niego nie mają, to po co mają przyjac kogoś kulturalnie. Dodam, że sam mam firmę i u mnie każdy może poczestowac się czymś do picia bez względu czy jest on klientem , będzie klientem czy nie zostanie moim klientem. Nie zbankrutuje od tego. Może są to jakieś pierdoly, ale dla mnie oprócz jakości słuchaj liczy się także standard oblsugi i podejście do klienta. Tutaj niedostateczny z minusem
Zostaw swoją opinię o Biuro Obrotu Nieruchomościami Eurodom - Anna - Piekary Śląskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Obrotu Nieruchomościami Eurodom - Anna