brak logo

STYL AUTO

Wrocław

Opinie o STYL AUTO

anonim 2010-09-13 16:10:46
nie polecam tej firmy, wiem że nie jest to pracodawca godny zaufania, ( usunięte przez administratora ) jeśli ktoś szuka stałego poważnego i pewnego zatrudnienia to na pewno nie tam
1
anonim 2010-09-13 23:02:30
co chwilę dają takie samo ogłoszenie.. hmmm conajmniej dziwne
1
noname 2010-09-22 21:16:24
Nie polecam - ( usunięte przez administratora ) brak strategii rozwoju firmy, chociaż na pierwszy rzut oka wszystko ładnie i miło wygląda.
uzytkownik 2013-02-24 15:27:16
Jak widać po opiniach nic się nie zmieniło czas idzie do przodu a chora sytuacja nadal tkwi w firmie. Szkoda że nie znalazły się tu opinie pracowników z dłuższym stażem którzy mają również coś ciekawego do powiedzenia. Życzę wszystkim wytrwałości i godnej emerytury.
ja 2013-05-28 18:11:35
w skrocie; [usunięte przez moderatora], praca bez perspektyw
ziomekczek 2014-01-25 16:28:55
Siemanoko,
Może mi ktoś napisać coś więcej o tej firmie, zarobki +/- atmosfera, czas pracy ?
Dlaczego nie polecacie ?
Adam 2014-03-16 08:37:21
Niestety - na pierwszy rzut oka wszystko ok, chcą się rozwijać itp, ale już po m-cu widać że chodzi o tradycyjny [usunięte przez moderatora] pracownika jak tylko to możliwe, część załogi pracuje na niekończące się umowy-zlecenia, drugiej części każe się zakładać własne firmy, płace są minimalne jak na możliwości firmy, wypłaty oczywiście na umowie minimum a reszta pod stołem:) szara strefa rośnie:)na chorobowym płacą tylko to co na umowie - kolejny zoonk, podwyżki? temat spalony ponieważ szefostwo zawsze znajdzie milion powodów dla których nie należy Ci się podwyżka mało tego za dużo zarabiasz:)
Oferty Pracy
Elektromechanik/Mechanik samochodowy
2014-03-27 Autoryzowany Dealer Volkswagena i SEAT-a w Zielonej Górzezatrudnielektromechanika i mechanika samochodowegoOczekiwane umiejętności:wysoki poziom wiedzy z zakresu napraw elektromechanicznych i mechanicznych doświadczenie w pracy z testerami diagnostycznymi, znajomość obsługi komputerów, prawo jazdy. Telefon kontaktowy /68/ 328 19 13, e-mail:autostyl@autostyl.pl
hyla 2014-04-10 13:52:23
Elektromechanik/Mechanik samochodowy2014-03-27 Autoryzowany Dealer Volkswagena i SEAT-a w Zielonej Górzezatrudnielektromechanika i mechanika samochodowegoOczekiwane umiejętności:wysoki poziom wiedzy z zakresu napraw elektromechanicznych i mechanicznych doświadczenie w pracy z testerami diagnostycznymi, znajomość obsługi komputerów, prawo jazdy. Telefon kontaktowy /68/ 328 19 13, e-mail:autostyl@autostyl.pl [...]">@Oferty Pracy - 2014-04-10 13:52:23
Jeden w Impelu,drugi w Inchcape trzeci w Skodzie czwarty w Peugeocie. O tym kto następny już po sezonie :)
6
dziobak 2015-01-14 16:38:58
nie sądzę aby była to kwestia wstydu. Wydaje mi się , że po prostu ludzie nie lubią chwalić się tego typu informacjami. Nie powiem Ci w tej chwili dlaczego bo ja nigdy nie miałem z tym problemu. Niektórzy żyją chyba w przeświadczeniu , że za każdym rogiem czaji się skarbówka i będą się czepaić akurat ich ;)
piotrusPen 2015-02-19 20:47:21
Nikt Ci tego nie napisze bo w tym b#@$%#u nigdy nie wiadomo ile dostaniesz, na papierze jedno a na gebe reszta- czytaj w teorii bo ,szanowny' pracodawca slynie z nie dotrzymywania słowa(jak bedziesz sie zwalnial to zapomnij o kasie-tylko to co na papierze czyli min krajowa i won), samobójcy ktory bedzie chetny na rozmowe kwalifikacyjna/stek bzdur i bajek ,polecam zabrac ze soba dyktafon:)
2
anonim 2015-03-16 11:51:03
Witam!!! Czy to chodzi o warsztat na ul. ulanowskiego we wrocławiu?? Bo szczerze wydawało mi się ze to porządna i konkretna firma??
anonim 2015-03-16 12:14:14
Kolego powiedz mi czy wy piszecie warsztacie na ulanowskiego we wrocawiu
Czeladnik 2015-03-26 23:36:56
Gdy okręt tonie kapitan razem z nim
anonim 2015-03-27 14:43:42
Możecie mi napisać czy to sa opinie na temat tego warsztatu na ulanowskiego we wrocławiu, chce tam podjąć prace i po waszych komentarzach mam wątpliwości.
anonim 2015-04-03 11:02:38
tak, Ulanowskiego .
anonim 2015-04-05 07:54:10
Powiem szczerze ze wydawało mi sie ze panuje tam miła atmosfera i profesjonalny warsztat ale jak tak piszecie to dam sobie spokój z praca w tym warsztacie..
emil 2016-05-18 18:05:34
Witam wszystkich.Jest sporo komentarzy za jak i przeciw. Ja słyszałem same dobre opinie i fachowej pracy dlatego dziwią mnie te negatywne wpisy. dziwne.
Zostaw swoją opinię o STYL AUTO - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STYL AUTO