logo Golden connect

Golden connect

Kraków

Opinie o Golden connect

c 2011-01-11 22:26:34
pracuje tu od poczatku i jest ok. gadanie, ze jest problem z kasa to sciema. najwieksze opoznienie to raz 1 dzien. jak ktos chce zarobic to zarobi. jak ktos liczy ze dostanie kase za( usunięte przez administratora ) ( usunięte przez administratora ) atmosfera faktycznie jest bardzo ok
rurka 2011-01-12 10:30:11
Ja też pracuje tu od poczatku. Jest ok. Wbrew innym opiniom dotrzymuja slowa co do kasy i terminow. Wczesniej pracowalam tu dla innego pracodawcy i nie było już tak milo. Ps zgadzam się że jak ktos liczy na siedzenie i robienie wrazenia to się przeliczy
gal 2011-01-12 14:20:23
komuś widzę przyśniło się ze pracował w golden i miał pieniądze na czas :D no chyba ze nosi różowe okulary
manahir 2011-01-12 23:37:03
ta firma się reaktywowała???? ostatni raz jak tam pracowałem to jakies 2 tygodnie i przyszedł kierownik i ktoś tam i powiedział ze zamyka interes :) pracowal ktos w tej firmie i teraz znowu pracuje? może mi ktoś powiedzie czy kierownikiem dalej jest pan ( usunięte przez administratora )
bulina 2011-01-16 15:38:52
To prawda, wypłaty tu nigdy na czas nie było. A najbardziej współczuję, tym którzy olali tą robotę bo wypłatę dostaną z kilkunastodniowym opóźnieniem. Mnie też to niestety spotkało :( MASAKRA !! Ale słyszałem, że niezbyt dobrze im obecnie idzie i chodzą ploty ze będą zwijać biznes.
bibka 2011-01-20 18:15:08
Dokładnie! A w dodatku leca ostro z rekrutacją i szkoleniami więc firma sie rozwija... doszło do wielu zmian (pozytywnych) i firma od parku tygodni ruszyła mocno z kopa!

Da sie zarobić i jak ktoś powie że nie, to nikt go nie trzyma w tej ani żadnej innej robocie...
anonim 2011-02-03 19:48:33
HaHa .. Masakra ... Szczerze odradzam !!( usunięte przez administratora ) !! z Kasa marnie, nowych ludzi okłamują od pierwszego dnia .... zarząd .. też do niczego ...
anonimowy 2011-02-09 20:55:32
Nie wiem o co Ci chodzi... jeśli byłeś(aś) i już cie tam nie ma to znaczy, że słabiak z Ciebie!

jakoś niektórzy pracują tam wiele miesięcy a nawet kilka lat i zarabiają dobrą kasę, z umowa o pracę ... najlepiej narzekać zamiast się zabrać do roboty a nie przychodzić i wykonać 10 połączeń na dzień!

bywaj
anonim 2011-02-15 19:37:07
dobre! narzekaja slabiaki. chyba nawet wiemy kto dokladnie.
to nie jest robota dla nierobów. sprobuj gdzie indziej to zobaczysz.
anonim 2011-02-15 19:45:24
no wlasnie. starasz sie to zarabias. pierwsza firma telemarketingowa gdzie szefowie interesuja sie firma i pracownikami. jasne jest kto tak narzeka.....
anonim 2011-02-16 16:18:34
anonimowy - 2011-02-09 20:55:32

Nie wiem o co Ci chodzi... jeśli byłeś(aś) i już cie tam nie ma to znaczy, że słabiak z Ciebie!

jakoś niektórzy pracują tam wiele miesięcy a nawet kilka lat i zarabiają dobrą kasę, z umowa o pracę ... najlepiej narzekać zamiast się zabrać do roboty a nie przychodzić i wykonać 10 połączeń na dzień!

bywaj

Buhahahahahahha, ta firma nie istnieje nawet roku nie mówiąc już o kilku latach.
nanana 2011-02-17 15:31:36
no to moze pora na kilka rzetelnych informacji... jesli chodzi o osoby ktore pracuja kilka lat to chodzi o to ze firma sie przeksztalcala a niektorzy siedza mimo zmian. Wiec jak najbardziej nie jest to zadna sciema :) co sie tyczy warunkow pracy to rowniez sa ok. Kazdy sam sobie ustala ile chce zarobic bo to jest zalezne tylko od wlasnej pracy... jak ktos dzwoni to nie ma opcji zeby nie zarobic,a jak ktos posiedzi tydzien i nie umie sie przelamac to poprostu sie nie nadaje i niech nie wypisuje glupot! z nauczeniem sie sprzedazy nie ma problemu bo zawsze sa osoby ktore pomagaja i podpowiadaja jak to robic :) co do konkretnych zarobkow to sa orly ktore wyciagaja po 5000, ale jesli chodzi o srednia jak ktos chce pracowac to 2000 na luzie! moim zdaniem praca jest naprawde ok zajebista atmosfera, nie ma jakiegos cisnienia ani nic... wiec polecam tym bardziej ze teraz prowadza nabor :)
trubadur 2011-02-23 22:07:07
A czy to prawda jest, ze maja ponoc nowego wlasciciela (wspolnika) ? Slyszalem od znajomego ze ten co byl w Plusie zostal wydymany ? Wie ktos cos ? Czy to cos zmienilo? tak wlasnie rozwazam powrot do goldena.
olaboga 2011-02-25 12:11:46
Ojoj biedactwo... mówisz ze praca jest beznadziejna a nawet nie popracowałeś tam jednego dnia... dlaczego?! Czyżby te "siuśki" domyśliły się, że jesteś niewystarczająco bystry do tej pracy? Oni mają taką pracę, inni dzwonią a jeszcze inni machają łopatami lub pracują na truskawkach... nie pasuje? To bierz się za łopatę... ktoś Ci każe pracować na telefonie...? ... a no tak! Nikt Ci nie każe, ale z drugiej strony na telefon nikt nie chce przyjąć... ehhhh ciężkie masz życie.
genua 2011-02-25 19:46:02
Ja też nie polecam tej firmy. Zaczęłam tam pracować w styczniu, praktycznie bez szkolenia ( parę słów powiedziało dwóch kolesi), i kazali juz dzwonić. Wytrzymałam 2 tyg. A wielce zapewniali profesjonalne szkolenia, ale oni chyba nie rozumieją znaczenia słowa ''profesjonalne''. Pracuje teraz tez w orange ale u innej firmy, w ogóle bez porównania. Przykład: W goldenie za sprzedaż X otrzymujesz prowziję 50 zł a w mojej firmie 82 !!! Za to samo. Zdecydowanie nie polecam. Zero profesjonalu, masakra jakaś !!!
x 2011-02-25 20:20:43
50zł!? Bzdura! powiedz mi w takim razie dlaczego najlepsi zarabiają po 5, 6 tys zł! co sprzedają 120 aktywacji? ... kompromitują się niektórzy na tym forum... nie ma Cie tam? To byłas(eś) za słaba(y), pracuj sobie za 80 pare zł za sztuke haha...POWODZENIA
rolla 2011-02-26 00:26:56
Pewien czas temu przyjęłam się do pracy w w/w firmie. Najgorsze wrażenie zrobiła na mnie niestety szefowa,( usunięte przez administratora ) zachowująca się w totalnie nieprofesjonalny sposób. Nie wie nic o swojej pracy, a co więcej nie jest nią zupełnie zainteresowana. Nie potrafi odpowiedzieć na najprostsze pytania (o pomoc musiałam prosić współpracowników), kompletnie nie interesuje się pracownikami. To, co wychodzi jej najlepiej to hiperprofesjonalna obsługa Facebooka i plotki z koleżanką zajmującą sąsiednie biurko. Jej kolejna, acz wątpliwa zaleta to genialny wręcz refleks - bardzo szybko reaguje na pojawienie się właścicieli firmy i w ekspresowym tempie zaczyna udawać, że bardzo ciężko pracuje.
zeberko 2011-02-28 11:11:32
Aj tam aj tam... nie wiem skad sie tutaj bierze tyle negatywnych opinii o tej firmie... przypuszczam, ze wklejaja je osoby ktore nie przepracowaly tutaj nawet miesiaca. W tego typu pracy najpierw trzeba sie rozkrecic i nabrac tzw. gadki. Pozniej juz idzie z gorki. Pierwszy miesiac nigdy nie jest latwy bo umiejetnosc dobrego pokierowania rozmowa trzeba nabyc. Jesli ktos sie poddaje po tygodniu to nic dziwnego ze nie jest zadowolony z tej pracy. Ale wystarczy dac sobie szanse i miec troche cierpliwosci to napewno sie wyjdzie na swoje! a co do kierownictwa to chyba tez nie da sie go poznac w tydzien! obecny kirownik jest jak najbardziej ok. Cokolwiek by sie nie dzialo to zawsze, ale to zawsze dba o interesy pracownikow, motywuje do pracy. Dajcie sobie wiec spokoj z negatywnymi komentarzami jak nie potraficie wysiedziec w firmie dluzej niz miesiac... bo nigdzie nie jest tak, ze kokosy sie zbija od razu a jak ktos tak uwaza to zycze powodzenia!
anonim 2011-02-28 22:25:21
Te wszystkie pozytywne komentarze , typu ,że spokojnie można wyjść( usunięte przez administratora ) ł to napisał chyba szef tej firmy , a nie pracownik. ( usunięte przez administratora ) to zarabiają tam tylko 2 osoby ,ale ich taktyka sprzedaży jest taka jaka jest. Nie będę się na ten temat wypowiadał.Nawet stali pracownicy wychodzili tam marne grosze. Wiecznie jakieś problemy,wieczne zmiany . Tam nawet nie ma się podstawy . Problemy wieczne ze sprzedanymi umowami. Droga sprzedaż-aktywacja trwała nie raz ponad tydzień. Rekrutacja tam jest ostatnio codziennie . Bo jak ludzie tam przychodzą to się załamują . I nie siedzą więcej niż tydzień. Nie mają żadnej motywacji. Tylko Ci co są długo siedzą , bo być może się przyzwyczaili. Oszukują z kasą co miesiąc i rzadko kiedy jest na czas. Gorąco nie polecam jeśli chodzi o zarobki. Co do atmosfery jest zajebista. Kierowniczka naprawdę bardzo sympatyczna. Ludzie też . Pomocni w 100% . Ale praca polega na zarabianiu pieniędzy a nie na wiecznych przekrętach.
słuchawka 2011-03-03 23:10:52
Przeczytałam wszystkie opinie i powiem wam tak. każdy ma prawo do swoich komentarzy.internet stał się miejscem, gdzie ludzie piszą co im się podoba. Ja pracuję tu już chwilę, wcześniej w tym biurze byli inni właściciele. Jeden robił biznes, drugi - się uśmiechał tylko.Nic konkretnego.Potem się rozpadł plus i zaczęliśmy dalej dzwonić. już dla orange.Zmiany są nieodłaczne jak ktoś sobie chce ułożyć biznes, a obecni szefowie wyraźnie stawiają na rozwój. Nigdy sie nie pogodzi oczekiwan, ale wedlug mnie jest Ok, kasa zawsze na czas.Jest to fajna praca, bo daje szansę na niezły zarobek jak się chce i potrafi. Bo nie każdy ma gadkę, ale jeśli ma dobre chęci, można sobie wypracować dobrą komunikację. A te niektore komentarze świadczą o was, jeśli wam źle, to po co pracujecie tam??? jakby mi nie pasowało, to bym się zwolniła, a dla mnie jest ok.nigdzie nie jest idealnie, chyba ze ktos woli bezrobocie i kanapę z telewizorkiem.Troche wiecej pokory i chęci. Ja polecam szczerze pracę.Każdy może sie sprawdzić czy mu pasuje.Obecny Szef, wymagający,ale konkretny i ludzki.Wie, czego chce. Byly zmiany, ale one nam wyjdą na dobre. Bo tamten gość niewiele się interesował, a ten ma pomysły i pojdzie w dobrym kierunku.
młody 2011-03-04 21:38:09
A wcześniej to niby który robił biznes a który się uśmiechał? Bo mnie się wydawało ze obaj się albo uśmiechali albo ich nie było...
mimka 2011-03-14 01:09:21
uuu, co to się stało że zmienili lokalizacje ,z ( usunięte przez administratora ) gdzieś do centrum ,chyba się wystraszyli ilości przekrętów na klientach ,doszły mnie słuchy że to już rozpad ta firma zmienili na spólke z.o.o ,ludzi wylali ,reszta sama odchodzi ,na kase czeka się dwa miesiące-że takie niby warunki ,został tylko jeden boss z jakimś pomocnikiem -dwóch pozostałych się wycofało ? wie ktoś coś? co za frajerska firma ,wciskali cały czas takie oferty że głowa boli ,że orange się na coś takiego godzi ! jeden ( usunięte przez administratora )
słuchawki 2011-03-14 01:35:19
Dlaczego tak oczerniacie tą firmę? Pracuję tu długo ,i powiem wam że to bardzo fajna firma ,wszystko jest ok ,legalnie w 100 procentach ,nie ma żadnych opóznień z pieniędzmi ! Zmieniliśmy lokal z ul.Makuszyńskiego 4 na (........) dużo fajniejszy ,elegancki ,jest ślicznie ,nowy sprzęt i meble -pierwsza klasa! Adres dostępny po wysłaniu CV- na pewno się skontaktujemy.Atmosfera jest naprawdę super no i zarobki też!- można zarobić po kilka tysięcy złotych.Jest jeden nowy i drugi stary szef bardo sympatyczni mili, tamtych dwóch nie miało o niczym pojęcia nie znali się na prowadzeniu biznesu ,i widać było że im nie zależało (ważne że ich już nie ma ,to tylko na plus dla nas) ,teraz mamy nowe pomysły i nową jakość sprzedaży! Jest naprawdę super! a ci którzy odeszli widocznie się nie nadawali - po co tacy pracownicy którzy szukają problemów i wiecznie im coś nie pasuje! Cały czas prowadzimy nabór ,zapraszamy do kontaktu! pozdrawiamy GC.
młody 2011-03-14 17:40:02
A ja słyszałem, że wywalili jednego z trzech właścicieli. To już drugiego też??? Dziwnie się dzieje w tej firmie...
anonim 2011-03-14 21:48:53
Pozdrawiam serdecznie osobę która podszywając się pod różne nicki pisze o mnie te komentarze powyżej. Widze że próbujesz zasugerować Szefom co mają o kim myśleć i do czego kto się nadaje:) Ambitnie. Szkoda tylko że nie masz odwagi powiedzieć tego wprost, tylko piszesz na forum ale to już inna kwestia. A tymczasem gorąco zapraszam wszystkie osoby zainteresowane pracą w Golden Connect na rekrutacje.:) Nie sugerujcie się komentarzami - przyjdzcie i oceńcie sami -czy da się zarobić oraz to jaka jest atmosfera. Pozdrawiam M.
nowa 2011-03-14 22:38:33
pod jakim adresem obecnie znajduje się ta firma ? może ktoś udzielić mi informacji! będę bardzo wdzięczna!
słuchawka 2011-03-14 22:50:14
Czlowieku, a co Cię obchodzi zmiana w statucie spółki? Czy to świadczy o przekręcie? Daj spokój. Firma się nie rozpada, tylko funkcjonuje dalej i nie puszczaj ściemy!!!! Rozwija się. A że ludzie odchodza? mają do tego prawo.Jak się ma z tym problem, to można iść do szefa i zapytać wprost o to, co się chce wiedziec, zamiast tu wypisywac bzdury.
anonim 2011-03-14 23:39:05
nowa - 2011-03-14 22:38:33

pod jakim adresem obecnie znajduje się ta firma ? może ktoś udzielić mi informacji! będę bardzo wdzięczna!

Przenieśli się na Lenartowicza, ale nie wiem jaki numer,
Shinmiri 2011-03-15 00:40:22
ul. Lenartowicza 7/7
nowa 2011-03-15 01:18:47
dziękuję bardzo za adres,nigdzie nie mogę o nich nic znależć w internecie ,w tych czasach żeby nie mieć swojej strony internetowej ? czy adres firmy ,dane kontaktowe to tajemnica ? jeszcze raz dziękuję ,ale po tych wszystkich komentarzach to sama już niewiem czy tracić czas na tą firme.
babuszka 2011-03-16 18:17:04
( usunięte przez administratora ), co widać w przesyłkach które wracają nie odebrane przez klientów. Bo jak można zareagować jak dostaje się umowę przykładowo na 5 nowych numerów ?? W rozmowie z klientem, owszem - informują o tym, ale odsuwając mikrofon od ust - co by klient czasem nie usłyszał. Robią z ludzi jeleni, ale już niedłuugo. Sami się o tym przekonają.
sluchawka 2011-03-17 09:29:37
Wiecie, co? jak czytam te wszystkie pomyje, to myślę, że żal mi Was. Nie zyjemy w czasach niewolnictwa i nikt nikogo do niczego nie zmusza. Podajcie informacje sprawdzone, bo jak chcecie na portalu wylać swoje żale, to nieładnie. No i jestescie w swoich opiniach niekonsekwentni alo podzieleni, bo jak sie czyta opinie o firmie SPS w ktorej tak Wam ponoć było dobrze, to skad tyle tam negartywnych opinii? Poczytajcie sobie, a teraz tu piszecie to samo. P.S pracowal dla Plusa i dla Orange jednoczesnie, a jak sie ktos domysla, sa to konkurencyjne sieci, to moze sie zastanowcie dlaczego dalej nie pracuje? ( usunięte przez administratora ).odszedl sam. A ze zmiany sa, bo kazda firma chce zarabiac na swoje koszty i czy jest w tym cos zlego? Zastanowcie sie, zamiast pracowac w warunkach jakie byly na Makuszynskiego,(nora) jest nowe biuro? Zastanowcie sie co piszecie.A skoro tak Wam bylo dobrze z poprzednim( usunięte przez administratora ) to idzcie do nich pracowac!!!! I nie wciskajcie sie w osobiste sprawy waszych szefow, bo do waszego nikt sie nie wciska.Praca to praca.a Wy juz 18 lat chyba dawno skonczyliscie.Dorosnijcie!!!! albo poszukajcie pracy w portalach plotkarskich.
słuchawka 2011-03-17 09:42:25
Piszesz nieprawde. Bo firma GC od początku swojej dzialalności byla na LEA a na Makuszynskiego byl SPS. To po pierwsze. Padł Plus i rozpadł sie zespół. Firma Golden Connect przyjęła część ludzi z Plusa, bo część odeszła do Pana S. Więc mieliście pracę dzięki temu. Wystawiacie sobie opinię, pisząc takie bzdury, podzejrzewam za namową Waszego wspaniałego byłego Szefa P.S. Poproście go o pracę.
aloalo 2011-03-17 10:43:32
Skoro firma świetnie prosperowała na ul.Lea, to dlaczego przeniosła się na ul.Makuszyńskiego?? Nie rozumiem...
ala 2011-03-17 11:45:36
Wcale nie wywalili szefa. Firma Golden Connect jest własnością ( usunięte przez administratora ) nikogo więcej.
były 2011-03-17 14:30:05
ŻAL to ciebie słuchawka ! broń się ,broń ! ciekawe że aż sam szef angażuje się w obronę ,cóż trzeba dbać o zepsutą już reputacje firmy,trzeba kłamać bo to jedyny twój sposób na obrone,jak ci się nie podoba jakis wpis to zaraz telefon do administratora żeby usunął -paranoja!! to że twoja firma jest zgłoszona do ( usunięte przez administratora )
były 2011-03-17 14:42:19
firma na LEA wogóle nie funkcjonował ,zaczeła po przeprowadzce na ( usunięte przez administratora )
szara 2011-03-17 20:17:02
boze ludzie jacy wy czasem dziwni jestescie! po waszych komentarzach widac od razu kto zna sie na rzeczy a kto nie i tylko bzdury pisze! pokazcie mi chociaz jeden call center z orange czy z czegos gdzie kasa za np luty jest pod koniec lutego... nie ma takich miejsc! a wiecie czemu? bo to centertel wysyla zestawienie wyplat z miesiecznym opoznieniem zeby w razie czego jak beda jakies odmowy to uwzglednic... i tak jest wszedzie i to nie jest wina szefow. i tak nie jest najgorzej jesli o to chodzi bo w gc wyplata jest ostatniego kolejnego miesiaca a w wiekszosci tego typu biur jest jakos dwa tygodnie pozniej... blagam was weryfikujcie najpierw jakos to co piszecie bo naprawde az przykro sie czyta te bzdury!
sluchawka 2011-03-18 16:57:21
A skąd Ty o tym wiesz? jesteś tym " wyrzuconym" wspólnikiem i się wyżywasz może? tak wynika z tego co piszesz
........ 2011-03-18 22:02:28
słuchawka to kto ,jakie toto pyskate i cwane ? szef pan( usunięte przez administratora ) ,może ( usunięte przez administratora )- pierwsza trójka w tej firmie ! jesteście jak "cyrkowcy " i to co tam u was w firmie się dzieje to jak w cyrku ,gdzie można kupić bilety na przedstawienie pt. Goldenconnect ?
sluchawka 2011-03-19 10:25:53
Nie ośmieszaj się...Nie jestem żadną z tych osób które tu wymieniasz..........Poza tym myślę, że to poniżej pasa co Wy tu wyprawiacie.Jeśli ktoś coś pisze dobrze, to od razu oczerniacie go. Myślę, że to kwestia personalnych rozgrywek, a to nieładnie. Ten portal temu nie służy.
anonim 2011-03-19 15:56:36
Ludzie............... co to za brednie ! Zrobiliście tu smietnik w prywatnych jakiś rozgrywkach . Znam Firmę Golden i jej obecnych szefów i znam tez jak ktoś ujol powyżej wyrzuconego wspólnika ;-) .. cóż chyba nikt go nie wyzucił tylko Panowie poprostu sie rostali . Skąd wy macie takie informacje ? Az dech zapiera ! Moje zdziwienie jest wieksze ze angazuje sie w to nawet zarzad Golden . Panowie troszke szacunku dla siebie i dystansu do sprawy .
Dzis ja aż wstydze sie za was !!!! To co tu przeczytałam nie mieści mi sie w głowie !

Ludzie kochani młodzi gniewni szanujmy sie nawzajem , bo obrzucanie kogoś błotem nie mając racji to brak szacunku nie do osoby obrzucanej tylko do samej siebie ! Pomyślmy czasem czy warto ? Czy nie lepiej poprostu zmienic prace , znaleśc sie w innym miejscu ? z innymi ludzmi ?
Zycze usmiechu wszystkim skrzywdzonym i tym drugim tez .
ktos 2011-03-19 17:54:00
bilety na przedstawienie pt goldenconnect mozna kupic u ciebie w ( usunięte przez administratora )matole
TERLEK 2011-03-19 21:58:46
JAK MOŻNA NAZWAĆ ROZSTANIE, KIEDY ( usunięte przez administratora )PRZYCHODZI DO PRACY I NIE MOŻE DOSTAĆ SIĘ DO DRZWI BO SZANOWN( usunięte przez administratora )WYMIENIŁ ZAMKI W DRZWIACH ???????? TO NA PEWNO NIE JEST POKOJOWE ROZSTANIE TYLKO PO PROSTU BRUTALNIE GO ( usunięte przez administratora ) ZNAM JEDNEGO I DRUGIEGO. GDY BYLISMY SPS-EM WSZYSTKO BYŁO OK, Z ( usunięte przez administratora ) MOŻNA BYŁO O WSZYSTKIM POGADAĆ - JAK Z KOLEGĄ A NIE JAK Z SZEFEM. GDY POJAWIŁ SIĘ( usunięte przez administratora ) - DUŻO OSÓB WYSTRASZYŁO SIĘ, OD SAMEGO POCZĄTKU MIAŁ ZŁĄ OPINIĘ, I DOPROWADZIŁ DO TEGO ŻE WIELE OSÓB POZWALNIAŁO SIĘ SAMYCH, CZĘŚĆ ON POZWALNIAŁ...A ( usunięte przez administratora ) TO CHYBA DOBRZE DAJE ŻE JĄ JESZCZE TRZYMA, BO NA KIEROWANIU ZESPOŁEM SPRZEDAŻOWYM TO SIĘ ONA ZUPEŁNIE NIE ZNA..
ktos 2011-03-20 13:18:05
Myslałam raczej o odejsciu( usunięte przez administratora ) ze sie rostali pokojowo . O panu( usunięte przez administratora ) niestety nie wiem jak .... ale uwazam ze firme prowadzą powazni ludzie i nie powinni udzielac sie na forach w taki prostacki sposób bo to zle swiadczy . Nie wolno prowadzic takiej złej kampani przeciwko nikomu , trzeba umiec iśc z godnoaścia przez to krótkie zycie . ( usunięte przez administratora ) mial z pewnościa swoje powody ( usunięte przez administratora )swoje ale to jest sprawa raczej nie publiczna tylko ich dwojga ! Nie macie gdzie pracowac ? nie wierze ...( usunięte przez administratora )prowadzi rekrutacje inne firmy też ... wiec po co te pomyje tu wylewac .. w kazdej firmie jest raz lepiej raz gorzej ale to nie nasza sprawa . Emocje powinny pozostac w domu . Rozwiazcie swoje problemy poza pracownikami , forami a przy tym szanujcie sie ! bo wszystko co złe wraca do nas ! Ja zycze powdzenia .
szef 2011-03-21 17:53:55
Dzwonili dziś do mnie z tej firmy z numeru( usunięte przez administratora ) Już słyszałem o tej firmie kiedyś. Chcieli wtedy ode mnie zaświadczenie o braku przeciwwskazań do podjęcia zawodu telemarketera (od poprzedniego pracodawcy). Mieli wówczas siedzibę na Lea. Teraz znów do mnie dzwonili. ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-06-08 01:19:20
Chciałem się zapytać o prace w tej firmie , poniewaz jestem zaineteresowany wspolpraca z firma telemarketingowa od zaraz !
jak wygląda atmosfera ?
jacy pracuja tam ludzie ?
jacy sa szefowie i przełozeni?
i ile można zarobić najlepiej maksymalnie i minimalnie , slyszalem ze w telemarketingu jest mozliwosc wynagrodzenia prowizyjnego czy to sie opłaca? i ile na tym mozna maksymalnie wyciagnać ?
szar-lotka 2015-01-09 19:09:48
wolałabym jednak żeby sprawa wynagrodzeń netto nie była tematem tabu bo zastanawiam się nad zatrudnieniem w Golden connect i chciałabym wiedzieć dokładnie czego mogę się spodziewac po nich finansowo jako pracodawcy? dlaczego ludzie milczą w tym temacie, czy to kwestia strachu czy może jakieś klauzuli?
byt 2015-03-31 00:51:43
Szkoda że tak jest, ale niestety chyba takie polacy mają charaktery że nie bardzo lubią dzielić się tym ile zarabiają. Z tego co wiem to Golden connect to właśnie zajmuje się działalnością centrów telefonicznych czyli inaczej call center. Nie jest to prosta praca na pewno, bo to praca z klientem, nawet jeśli przez telefon
x 2016-05-18 22:19:10
mich,jeżeli ktoś chce liczyć na poważne pieniądze to na pewno musi się liczyć z tym, że w pierwszej kolejności obcokrajowców nie będą przyjmować. Istotne jest też to aby przedstawić doświadczenie z innych firm z przeszłości to może polepszyć sytuację pracownika.
Zostaw swoją opinię o Golden connect - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Golden connect