brak logo

Grupa RNS Sp. z o. o.

Poznań

Opinie o Grupa RNS Sp. z o. o.

AnnaZuzzannaHannaJoanna 2014-02-18 22:40:54
Praca dla wytrwałych, gotowych robić rzeczy o których im się nie śniło, a tym bardziej, których ich zakres obowiązków nie zakładał.. Atmosfera całkiem sympatyczna i to chyba koniec plusów. Brak terminowych wynagrodzeń, brak przejrzystych zasad premiowania..ciągłe kombinacje alpejskie na każdym froncie./Były pracownik.
4
Bothe 2014-10-16 14:35:25
fajna atmosfera, dobra komunikacja. Można się dużo nauczyć. Dojazd średni, ale za to parkowanie bezproblemowe.
4
Lorki 2014-11-17 15:55:09
Od strony "nowych technologii" praca dość wymagająca. Jak ktoś ma w tej kwestii zaległości to początek pracy jest wyzwanie. A potem jak o w pracy - czasem więcej stresu, czasem mniej, ogólnie okej.
4
yanosik 2015-04-20 21:40:49
fakt wyzwaniem, jest z braku zakupionych materiałów i wszelkich oszczędności zrobić coś na wczoraj i najlepiej sprzedać jak produkt prestiż ...
2
firma wspolpracujaca 2015-06-15 10:38:07
kontakt -massakra!! przelewów brak !!!!!!! terminowosć??żadna
odradzam nie polecam
creaktive -naciagacze
2
pracownik 2015-06-16 08:10:06
przyszłych klientów i pracowników doradzam omijać z daleka ja już n ie pracuję ,całe szczęscie
2
Labotek 2015-09-02 10:35:48
Spoko atmosfera i ciekawa praca. Pracę zmieniłem końcowo, ale mocno się rozwinąłem. Naciągacze to z pewnością nie są, solidny pracodawca, można się dogadać.
Bind 2015-09-30 10:31:41
juz mnie to nie rusza od roku kosze 13 tysiecy na miesiac siedzac przed komputerem moge pracowac kiedy chce nabita sporo osob tak zarabia: bindcash.pl
SEBA 2016-02-09 12:06:17
kontakt -massakra!! przelewów brak !!!!!!! terminowosć??żadna
odradzam nie polecam
creaktive -naciagacze
1
pracownik 2016-02-09 14:28:10
Nie polecam. Nierzetelna firma.
piotr 2016-03-04 12:02:06
Ogi, ja chciałem aplikować ale po tych wszystkich opiniach, które o nich słyszałem na mieście - nie dzięki. Amatorka i przekręty...
1
kuba 2016-03-15 10:13:36
Nie chodziło mi o to, że na niższym stanowisku nie można zdobyć doświadczenia - chodziło mi to, że w TEJ FIRMIE jest to niemożliwe bo nie jest ani duża ani profesjonalna ;)
"W tak rozwiniętej fimie?" Chyba nie mówimy o tej samej kilkuosobowej firmie z czego większość to dzieci? Awanse? 5 osób na krzyż, ale wielki awans. haha. Popytajcie ludzi z poznania ;)
1
kuba 2016-03-15 10:18:29
wszystkim pracownikom i firmom współpracującym radzę obchodzić szerokim łukiem.
1
robotnik niższego szczebla 2016-03-20 22:52:52
wypłata i zusy zapłacone.. często to teoria..

ktoś tu chyba sobie sam komentarze wpisuje.. j

ak ktoś wcześniej wspomniał kilka osób na krzyż, zero terminowości, jakość.. najlepiej siedzieć jak najwięcej, zarobić jak najmniej..i kombinować jak zarobić, a się nie ..
też robotnik 2016-03-21 17:02:43
dokładnie, nie wiem kto wypisuje hasła typu "tak rozwinięta firma" - ani nie rozwinięta, ani terminowa, ani duża, ani profesjonalna. Wykorzystać, wyzyskać, oszukać, wypluć - kasę zebrać, klienta wydymać. Ot to rzeczywistość.
Berr 2016-04-30 19:00:44
Masa zarzutów - zero konkretów! W ten sposób każdego można obsmarować.
Czyli "konkurencja rynkowa" w polskim wydaniu. W firmie już nie pracuję, ale atmosfera była zawsze OK, rozliczenia OK, urlopy OK. Tyle w temacie.
1
Neetak 2016-04-30 19:43:25
Ludzie, jakby patrzeć po opiniach w GoWork to nigdzie by się nie dało pracować. Takie to są uroki anonimowości. Na tyle na ile wiem - w rns są umowy o pracę bez kombinacji alpejskich. Polecam ogólnie.
plumi 2016-04-30 20:23:44
to chyba dla wszystkich oczywiste:
negatywna opinia - może rozżalony pracownik albo prezent od konkurencji
pozytywna opinia - być może pracodawca próbuje sie wybielic
reszta to kwestia interpretacji. dopóki nogi nie postawisz na rozmowie o pracę - to nie wiele wiadomo.
5
Darek 2016-05-10 13:12:30
Widzę takie ogłoszenie Pracownik Produkcji Reklamowej /symbol ref.: HRT-PRD/ do miasta Poznań i zastanawiam się w jaki sposób się na to dostać, mam nadzieję, ze da się to zrobić dość spoko, bo przyznam, że ich oferty wyglądają naprawdę zachęcająco o.
1
Zostaw swoją opinię o Grupa RNS Sp. z o. o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa RNS Sp. z o. o.