Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: HR Investment Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
miro - 2014-07-15 17:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arczi - 2014-07-14 21:01:05]:
Gdzieś ty się uczył pisać,przygłupie?Masz w ogóle swoje konto w banku,albo pozwolenie na pracę?
zdjecie uzytkownika
forter - 2014-07-15 20:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście nie spodziewałem się nie wiadomo jakich warunków. Liczyłem na kwaterę 4 osobowa, gdzie jest internet, pralka, kuchenka i lodówka i nie ma jakis nalotów kontrolnych i kar za nieporządek, bo czasem sie tak zdarza. To przy okazji zdarza sie tak tutaj?
zdjecie uzytkownika
andy - 2014-07-15 21:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi HR Investment wygląda raczej na dobra agencje. zauwazcie, że zatrudniaja tysiące osób, a wypowiada się maksymalnie kilkanascie. to taka reguła, ze zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony.
zdjecie uzytkownika
misio - 2014-07-15 21:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [andy - 2014-07-15 21:45:31]:
Wspaniała,biorą od ludzi 250 euro za chatę razy 8=2000,za mieszkanie płacą gebelsom 700 i 1300 w kieszeni,a wy durnie siedźcie w ścisku i syfie.Odnośnie kar za rzekomy nieporządek,dopóki płace za mieszkanie ,to bedę miał burdel,jak sie będę wyprowadzał to zrobię porządek,a złodziejom z biura góovno do tego,a ten który ukradnie mi kasę za jakiś nieporządek wypluje zęby.Widziałem hojraków którzy chcieli okradać pracowników za jakieś bzdety,szukali pretekstu do złodziejstwa,parę męskich rozmów z nimi i rura im zmiękła.W Holandii albo gebelsowie mieszkałem z konkretnymi ekipami,które nie dały się okradać frajerom z pseudo firemek.
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-09-01 18:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi czy aby dostać się do pracy przez tą agencje jako komisjoner trzeba umieć dobrze język niemiecki czy wystarczą podstawy i czy trzeba mieć doświadczenie wcześniejsze jako komisjoner. Do tej pory pracuję na produkcji części samochodowych a chciałbym rozpocząć pracę w Niemczech na stanowisku komisjonera.
zdjecie uzytkownika
asdfor - 2014-09-11 11:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patryk - 2014-09-01 18:11:46]:
Patryk na twoim miejscu siedzial bym na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie szukal komisjonowania na spozywce za duze normy wymagaja i ukladaja auftragi. Przez kogo jestes na tej produkcji czesci sam.?
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2014-09-20 10:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asdfor - 2014-09-11 11:37:05]:
Mógłbyś mu chociaż wyjaśnić co to ustawianie auftragów.W
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-21 21:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@komisjoner, auftrag z niemieckiego to zlecenie, czy tez zamówienie. Chodziło jak mniemam o normalne wykonywanie obowiązków, z tym, że po niemiecku, nie jest to jakaś specjalna rzecz. HR investment ma oferty pracy w wielu branżach i firmach, także każdy robi co innego i trudno wyciągnąć ogólna ocenę jesli chodzi o warunki.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-10-22 10:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wyjezdzał jako opiekunka z tej firmy?prosze o opinie.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-11-05 09:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2014-10-22 10:23:40]:
NIE JEDŹ Z TĄ FIRMĄ CHYBA ŻE MASZ DUŻO KASY I MOŻESZ POZWOLIĆ SOBIE NA CZEKANIE NA NIĄ W NIESKOŃCZONOŚĆ
zdjecie uzytkownika
produkcja - 2014-11-05 19:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To są jakies przestoje z prace za granicą, może ktoś to potwierdzić? Bo z tego co widzę to HR investment ma sporo ofert pracy za granice, jak i do Polski. W Polsce obecnie sporo osób poszukują do Świdnicy i rozważam także taka opcję, akurat poszukują na pracownika produkcji. Tylko co to znaczy umowa o prace tymczasową, to o prace, zlecenie, czy dzieło?
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-11-19 22:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a adekwatnie tego czekania na kasę to nie ma czegoś w umowie do jakiej ilości dni mogą wypłacić wynagrodzenie ? bo jeśli jest i przekraczają tą datę można próbować wyciągnąć odsetki karne za opóźnienie jak nie samemu to przy pomocy PIPu ale wtedy przypuszczam że to by była ostatnia praca po przez tą firmę
zdjecie uzytkownika
kruchy - 2014-12-04 01:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może nie ma co się tak śpieszyć od razu z tym egzekweowaniem tylko się przypomnieć ewentualnie jakoś postrszyć. Z tego co wiem to może małymi opóźnieniami ale firma wypłaca kasę pracownikom. A co do ofert. To jak jest tyle ofert to wydaje mi się że na tą chwilę nie ma mowy na czekanie na prace. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jarex - 2014-12-29 11:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak jest z zarobkami w tej firmie warunki itp ??
zdjecie uzytkownika
abcd - 2015-02-02 16:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rowniez nie polecam tej firmy,nie mozna sie doczekac wyplaty,bo albo szef na urlopie albo ksiegowa,robia sobie żarty z pracowników i tyle .
zdjecie uzytkownika
ewelina123 - 2015-02-03 20:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2014-10-22 10:23:40]:
witam bylam raz z tej firmy niby do opieki ale to bardziej bylo do sprzatania rezydencjii mialo byc ze za miesiac mialam dostac tys.euro a brakowalo mi dwa dni do pelnego miesiaca i zap.....mi 100euro odradzam .....polecam firme activmed24 jeszdze z nia juz prawie rok i jest ok kasa tyle ile mi proponuja i zawsze na czas
zdjecie uzytkownika
praca niemcy - 2015-02-21 00:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jedno wielkie dziadostwo. Przez telefon obiecują złote góry, na rozmowie w Wrocławiu jeszcze większe. Po przyjeździe na miejsce masz "miłe" zaskoczenie, ponieważ nie zgadzają się: "obiecane" warunki zakwaterowania, "obiecane" premie, "obiecany" czas pracy, "obiecane" nadgodziny.

Wszystkie te cuda na kiju serwuje Pani Agnieszka z biura w Wrocławiu. Słuchajcie jej uważnie od pierwszej rozmowy to sami zauważycie jaka jest zakłamana i nieodpowiedzialna.

PS. wiem, że czytacie wpisy z tego forum. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rafik_rav - 2015-03-09 13:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,na jakich magazynach dział firma?w jakich rejonach Niemiec?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jakom - 2015-03-31 22:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o kurcze ja myslalem ze taki wyjazd z taka firma to na prwde bedzie dobry pomysl faktycznie wsyzstko wyglada bardoz profesjonalnie i nie liczylem na to ze jak wyjde to bedzi cos zle tutaj czytam rozne opinie i nie wiem co o tym myslec. jestescie mi w stanie powiedziec jeszcze cos o tych pracach jakie oferuje hr investment
zdjecie uzytkownika
pozytywnie zaskoczony - 2015-04-08 14:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca niemcy - 2015-02-21 00:19:10]:
A mi na rozmowie przedstawili taką kartę informacyjną do podpisu ze wszystkimi warunkami zatrudnienia. I wszystko się zgadza w 100%. Jak się nie umie czytać albo nie umie czytać ze zrozumieniem, to można mieć pretensje samemu do siebie.
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2015-04-09 15:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy jest osoba ktora by mogla cos napisac na temat wyjazdu do fabryki ( produkcja rowerow) w miescie ERFURT (450km od wroclawia ) przez podfirme HR Investman .......POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-04-15 19:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja się chętnie podejmę pracy w fabryce rowerów na produkcji, jestem ogromnie chętny na taki wyjazd ale muszę najpierw wiedzieć jak z polisą mi pieniędzmio
zdjecie uzytkownika
Invert - 2015-04-30 00:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem czy to moje spostrzeżenie czy ogólna opinia, że HR Investment jest jedną z lepszych firm HR działających na terenie Polski, która gwarantuje w miarę stabilne zarobki.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-06-29
Żródło: Gowork.pl
Świdnica
(dolnośląskie)
HR Investment Sp. z o. o.  jest Agencją Pośrednictwa Pracy świadczącą profesjonalne usługi z zakresu outsourcingu personalnego. Specjalizujemy się we wdrażaniu optymalnych rozwiązań zarządzania personelem, rekrutacji pracowników stałych i tymczasowych oraz doradztwem personalnym.   Dla naszego Klienta poszukujemy osób na stanowisko: PRACOWNIK PRODUKCJI Miejsce pracy: Świdnica Obowiąz
zdjecie uzytkownika
sluchacz - 2015-05-04 00:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jakim miescie byles. Mi proponują Oldenburg Czy jakos tak.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
asd - 2015-05-29 17:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam firmy robią z ludźmi co chcą.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Investment Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HR Investment Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie
alert