logo HR Investment Sp. z o. o.

HR Investment Sp. z o. o.

Wrocław

Opinie o HR Investment Sp. z o. o.

alex1009 2015-10-10 12:34
Pracouję z tą firmą,umowę mam na czas okreslony,kasa na czas,w euro,sztele dobre,sprawdzone,dostałem telefon do zmiennika,wszystko sie zgadzało.Mogę polecić firmę,zwłaszcza rekruterkę panią Deborę z Wroclawia,sympatyczna i pomocna osóbka.
Juri 2015-10-27 21:18
witam ;dostałem ofertę pracy w Hamburgu jako elektryk.Wymagają ode mnie nr.dow. os.i pesel.( usunięte przez administratora ) czy ktoś kojarzy tą osobę?
Biker 2015-11-27 20:04
Witaj Mariusz
Dostałes ta prace przy rowerach?Mozesz dac jakies info?
Pozdrowka
1
kortal 2015-12-15 22:46
HRInvestment oszukuje na wypłacie. Nie polecam dlatego już dawno zrezygnowałem ze współpracy z tasuper firmą. Zawsze brakowało na koncie pieniędzy, które obiecali.
LOT 2015-12-18 22:01
To prawda. Oszukują na wypłacie i nie jest taka jak na umowie.Zawsze mniej. Trzeba zawsze wołać o brakującą kasę. Oddają ale nie zawsze tyle co brakuje,ile nerwów stracisz i kasy na telefony. Zawsze liczone jest na twoją niekorzyść,tłumaczenia pokrętne.
1
Karo 2016-02-03 09:37
Pracuje w hr prawie dwa lata i nikt mnie nigdy nie oszukal na wyplacie. Kasa sie zgadza, jak czegos nie rozumiem to dzwonie i wyjasniaja.
2
petrsal 2016-02-11 21:07
zgadza sie idealnie ujete :)
Paweł 2016-02-23 08:36
Pracuje przez HR investment w Niemczech jako magazynier i powiem szczerze, że jestem pozytywnie zaskoczony. Jak mam problem dzwonie i zawsze mi ktoś pomoże. Nie jesteś zostawiony sam sobie. a to najwazniejsze. Ludzie nie bójcie sie dzwonic i pytac to wszystko
1
MaRas 2016-03-08 14:56
a ja tam nic nie powiem na te firme. kasa jest o czasie, a do tego nie taka zła.Nie zawsze mozna złapac koordynatora, ale jak cos pilnego to oodzwaniaja.
pracuje tu juz 4 miesiace, mam umowe, mam pieniądze i jestem zadowolony. Jak ktos jedzie do niemcowa i oczekuje wygody to szybko stad ucieka. tu praca cięzka,kwatery takie sobie ale kasa lepsza niz w polsce.
Agnieszka 2016-03-10 14:17
Chciałabym zauważyć, że w firmie nie pracuje jedna osoba o imieniu Agnieszka. Dlatego proszę nie podpinać wszystkich negatywnych komentarzy pod jedną Panią.
Dziękuję
(usunięte przez administratora) HRInvestment
jan 2016-03-15 13:14
oczywiscie, tez uważam,że podpinanie negatywnych komentarzy nikomu nie służy.
nie dogodzisz każdemu, a wpadki się zdarzają.
1
niby nikt 2016-03-15 15:50
Ja jutro jade na komisjonowanie do niemiec kolo BErlina czy ktos jutro tez jedzie ?
Fred 2016-04-07 00:55
Tutaj się z Tobą kolego nie zgodzę. Miałem okazję pracować przez agencję pracy oraz bezpośrednio w "niemieckiej" firmie. Otóż, nie od dziś wiadomo, że agencja również musi zarobić. Ale... agencje mają bardziej przejrzyste warunki. Natomiast szukając bezpośrednio, trzeba się liczyć, że praktycznie z dnia na dzień musisz sobie znaleźć zakwaterowanie, zapłacić najczęściej czynsz za 3 m-ce z góry (na wejściu). A ten kto przyjeżdża, raczej pieniędzmi nie szasta. Dla przykładu: Dostałem ofertę pracy z dieta itp itd, natomiast na dzień dobry miałem opłacić sobie kwaterunek 750 euro. Niby warunki lux ale znajdź na początek taką kwotę. Agencje, choć nie wszystkie, oferują Ci bezpłatne zamieszkanie. Tyle co mogę napisać. Nikogo nie zachęcam i nie zniechęcam ale czasami lepiej pójść w mniejsze ryzyko. Pozdrawiam
2
HRI Agnieszka 2016-04-29 15:10
W odniesieniu do zamieszczonego komentarza informuję, iż bierzemy odpowiedzialność za zaistniałą sytuację. Jest nam bardzo przykro ,niestety zdarza się, iż niekiedy nie ma możliwości przewidzieć z góry rozwoju wypadków. Klient, do którego został wysłany Pracownik w planowanym dniu rozpoczęcia pracy, poinformował nas ,iż w związku z niesprzyjającymi warunkami atmosferycznymi żadne prace nie zostaną podjęte . Połowę kosztów poniesionych w związku z przejazdem oraz niezbędnymi badaniami lekarskimi pokryliśmy, natomiast pozostałą część oczywiście uregulujemy niezwłocznie po otrzymaniu stosownych rachunków.
Mamy nadzieje, że w przyszłości podobne sytuacje nie będą miały miejsca. Zależy nam na owocnej współpracy i zadowoleniu naszych Pracowników.
AGNIESZKA HRI 2016-04-29 15:13
W odniesieniu do zamieszczonego komentarza informuję, iż bierzemy odpowiedzialność za zaistniałą sytuację. Jest nam bardzo przykro ,niestety zdarza się, iż niekiedy nie ma możliwości przewidzieć z góry rozwoju wypadków. Klient, do którego został wysłany Pracownik w planowanym dniu rozpoczęcia pracy, poinformował nas ,iż w związku z niesprzyjającymi warunkami atmosferycznymi żadne prace nie zostaną podjęte . Połowę kosztów poniesionych w związku z przejazdem oraz niezbędnymi badaniami lekarskimi pokryliśmy, natomiast pozostałą część oczywiście uregulujemy niezwłocznie po otrzymaniu stosownych rachunków.
Mamy nadzieje, że w przyszłości podobne sytuacje nie będą miały miejsca. Zależy nam na owocnej współpracy i zadowoleniu naszych Pracowników.
lysy22 2016-06-18 19:29
pracuję 30 lat w niemczech trzeba być chorym żeby jechać bez umowy
1
alex1009 2016-08-15 09:10
Z firmą HR Investment z Wroclawia jestem związany od prawie 2 lat. Pracuję jako opiekun wiele lat,ok.13-14 lat w Polsce i 4 lata na terenie Niemiec.Na początku obawiałem się współpracy ( różne rzeczy czyta się, jak firmy oszukują pracowników) lecz zaryzykowałem i nie żałuję. Firma ta oferuje indywidualne podejście do każdego pracownika, szybkie zlecenia, dobre i sprawdzone miejsca. A przede wszystkim regularne wpływy za wykonaną pracę na konto. Kadra firmy jest kompetentna i wykwalifikowana, zarówno w Polsce jak i w Niemczech, oferuje pomoc w każdej sytuacji. Podchodzi indywidualnie do pracownika i człowiek czuje, że jest priorytetem dla firmy.Jest to bardzo ważne, gdyż praca ta nie należy do łatwych i wymaga wiele poświęcenia. Dlatego też jestem bardzo zadowolony ze współpracy i polecam wszystkim z czystym sumieniem. Solidność firmy pozwala na spokojną pracę i realizację swoich marzeń dzięki dobrym zarobkom.Pozdrawiam Jurek D.
5
okular 2016-08-23 21:13
To co ci się wydaje to Twoja subiektywna ocena. Nic nie wynegocjujesz i taka jest prawda. Będą kręcić ze kontrak mają słabo opłacalny..... I takie tam
2
serenada 2016-08-23 21:53
wiki na stanowisko pracy Specjalista ds. obsługi klienta z językiem czeskim dostac się jednak tak łatwo chyba nie jest, chociaz każdy by chciał umowę o prace jak mniemam,Multisport, ubezpieczenie Luxmed, ale jednak czeski i angielski tutaj trzeba super znać
zorientowany 2016-10-25 10:15
ubezpieczenie? multisport? w HR Investment? haha! dobre mi. lewe umowy, a nie ubezpiecznie.
2
Bystrzak 2017-01-06 13:55
Po to są rozmowy kwalifikacyjne, że jak masz argumenty potwierdzające Twoje zalety to jesteś wygrany.
Bartek 2017-02-24 09:39
Chcę wyjechać do pracy w Niemczech jako elektryk, potrzebuje kliku informacji i pomyślałem o tym forum. Słyszałem, że agencja jest spoko i maja dużo mozliwości. Jakie są mieszkania dla pracowników, co z dojazdem?
2
Paulina 2017-02-28 14:53
Czy ktoś z Was pracował już w HR Investment Sp. z o. o.? Jakie macie opinie na temat firmy? ;)
niezadowolony 2017-03-04 20:45
Widze ze mój komentarz wczesniejszy został usuniety haha smieszne mam teraz dowód na to ze zostawiaja komentarze tylko takie jakie im odpowiadaja a przeciez nic złego nie napisałem. Nie wymysliłem sobie tej historyjki którą napisałem pare tygodni wczesniej(która została juz usunieta) tylko napisałem prawde bo pracowałem dla tej firmy i pisałem to jak oni potraktowali mnie i moich kolegów . Widocznie mozna tu zostawiac TYLKO pozytywne opinie
3
Obiektywny 2017-03-04 22:04
Kolego chyba nie czytasz ze zrozumieniem . Gdybyś czytał uważnie widziałbyś, że opinie są różne i NIE TYLKO pozytywne. Ja wyjeżdżam z tą firmą od kilku miesięcy i jestem zadowolony.
Wszystko zgodnie z ustaleniami, kasa ok i na czas, umowy wporzo a idealnie to nie ma nigdzie i zawsze znajdzie się jakiś "niezadowolony" . A jak ktoś chce się przekonać to niech sam pracuje dla HR Investment i sam zobaczy jak jest
2
Paulina 2017-03-06 09:22
@Obiektywny dziękuję za opinię. Obecnie firma zamieściła kilka ogłoszeń. Znajdziecie je na portalach ogłoszeniowych ;)
1
k@rol 2017-04-26 20:58
może ktoś coś powiedzieć o pracy na magazynie w berlinie bez języka ? warto jechać ile płacą na łape za miesiąc pracy ile biorą za mieszkanie ? wiem tylko że praca ze skanerem, pozdrawiam
k@rol 2017-05-01 18:49
Może jednak ktoś coś? Na jutro jest termin wyjazdu pracuje ktoś w berlinie na magazynach bez języka przez he investment ??
Cash berlin 2017-05-02 00:01
Możesz coś więcej napisać o pracy i mieszkaniu ?
Bodzio 2017-05-07 09:34
Czy HR Investment ma aktualnie oferty pracy za granicą? Nie mogłem nic znaleźć a chciałbym skorzystać z tej możliwości wyjazdu. Słyszałem dobre opinie o firmie więc pomyślałem o skorzystaniu. Jakich pracowników ogólnie potrzebują? Gdzie szukać ofert?
Paulina 2017-05-15 08:43
@Bodzio, oferty pracy HR Investment Sp. z o. o. za granicą, znajdziesz na stronie internetowej firmy: http://www.hrigroup.pl/index.php/site/oferty
Praca, na jakim stanowisku konkretnie Cię interesuje?
ERYK 2017-05-26 22:00
NIE POLECAM PO PIERWSZEJ WYPŁACIE LUDZIE ODCHODZĄ NA ZAJTKONTO ODRAZU 30 H ZABIERAJĄ MIESZKANIA PRZEPEŁNIONE, BRAK MELDUNKU ZA WYSTAWIENIE ZAŚWIADCZENIA PRACOWNIKOWI OPŁATA JEST OD 12E W WZWYŻ,PRZEZ 5 MIESIĘCY PRACY NIE DOSTAŁEM WIĘCEJ JAK 800 E PRZY 160H. SZEF JAK PISZĄ WYŻEJ OSZUKUJE A KSIĘGOWA ŻARTY SOBIE ROBI A TŁUMACZENIE TO OJ KSIĘGOWA SIĘ POMYLIŁA I TAK CO MIESIĄC. DOJAZDY WE WŁSNYM ZAKRESIE I BRAK DOPŁATY NA PALIWO. A SPRÓBUJ ZACHOROWAĆ TO SIĘ OBRAŻAJĄ I DO ZWOLNIENIA.
7
MICHAŁ 2017-05-26 22:02
NIE DŁUGO USUNA OPINIĘ BO JEST PRAWDZIWA.
2
Bystrzak 2017-05-30 10:46
Mam pytanie czy ta oferta dla kierowcy we Freiburgu jest jeszcze aktualna? Jestem bardzo zainteresowany!
Romek 2017-05-31 10:07
dzwonilem wczoraj i bylo aktualne. dzwon do biura
Mania 2017-06-05 01:26
Nie polecam firmy. Byłam na rozmowie rekrutacyjnej naczekalam się na Pana Prezesa dobre 30 minut!!! Za nic ma czas pracownika.... Widzę dużo ofert do ich biura we Wrocławiu praktycznie na każdym portalu... Chyba mają problem z pracownikami, słaby początek.
5
Paulina 2017-06-06 09:36
@Mania, a o jakie stanowisko się ubiegałaś? Czy możesz napisać kilka słów więcej na temat przebiegu Twojej rozmowy kwalifikacyjnej? Może masz jakieś rady dla przyszłych zainteresowanych pracą w tym miejscu? Jak uważasz, jak najlepiej przygotować się do takiej rozmowy?
Mad 2017-06-20 00:18
Prawda. Zgłosilam ich do inspekcji pracy. Oszuści
4
Bystrzak 2017-06-20 19:19
Widziałem w najnowszej ofercie firmy pracę dla specjalisty ds. rekrutacji. Czy mógłby ktoś podzielić się informacjami na temat firmy i pracy? Zależy mi na pracy i lubię wiedzieć coś wcześniej przed rozmową. Poczytałem wpisy i trochę jestem zniesmaczony.
1
xx 2017-06-26 17:23
Witam, czy jedzie ktoś może w środę 28,06,2017 r lub od lipca jako komisjoner koło Berlina?
Jan 2017-06-29 12:57
Czy jesteś pewny, że chcesz wyjechać po tym co tu piszą ludzie. Nie radzę.
2
Olek 2017-07-15 19:40
Czy jesteście pewni, że o agencji nie można napisać coś dobrego? Oni wysyłają masę osób za granicę do pracy a na forum jest zaledwie kilka. Czasami zdarza się, że coś nie wyszło!
jaktamjest? 2017-07-24 09:41
Witam. Czy jest ktoś może z agencji HR na magazynie spożywczym 20 km na południe od Berlina? Mam ofertę pracy tam i chciałbym dowiedzieć się jakie są warunki mieszkaniowe (podobno po 2-3 osoby w pokoju za 120 euro/mies.), jak z dojazdami do i z pracy (podobno udostępniony jest samochód dla pracowników) oraz jakie są warunki pracy na samym magazynie (czy 220 coli/h to realna ilość do zrobienia-wychodzi 1 cola na 17 sekund?). Z góry dziękuję za ewentualne odpowiedzi.
Mariner 2017-07-24 22:20
Czy może mi ktoś podpowiedzieć coś o etacie dla specjalisty ds. rekrutacji? Jak się obecnie pracuje w firmie? Czy do pensji są jakieś dodatki typu socjal?
Hans 2017-07-27 18:23
Normę trzeba zwiększać bo patrzą ale nikt nie startuje z 220, warunki tak jak mówisz ale samochod nic mi nie wiadomo, nie jest zle
Hans 2017-07-27 18:24
Normę trzeba zwiększać bo patrzą ale nikt nie startuje z 220, warunki tak jak mówisz ale samochod nic mi nie wiadomo, nie jest zle
Otis 2017-07-28 09:47
Agencja ma jak widzę sporą listę ofert pracy!. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć coś więcej na temat roboty montera turbin w Finlandii z czerwca? Czy to jest jeszcze w ogóle aktualne? Może dowiem sie coś więcej w tym temacie ? Będę wdzięczny za każdą informację
piotr 2017-08-03 18:42
agencja ciagle zatrudnia pracowników, dostajesz umowę niby na pol roku a po miesiacu i tak cię zwolnią, bo maja nastepnych, gogra nie warta swieczki dla kogoś kto szuka czegoś na dłużej
1
piotr 2017-08-03 18:43
agencja ciagle zatrudnia pracowników, dostajesz umowę niby na pol roku a po miesiacu i tak cię zwolnią, bo maja nastepnych, gogra nie warta swieczki dla kogoś kto szuka czegoś na dłużej
Magnolia 2017-08-09 20:49
HR Investment jest typową firmą konsultingową, wymagania stawiane przez klientów są dla nich najważniejsze i myślę, że robią swoja robotę dobrze. Przy dużej ilości osób zgłaszających się zawsze mogą być jakieś błędy. Generalnie potrafią wykonywać swoja robotę.
Zostaw swoją opinię o HR Investment Sp. z o. o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Investment Sp. z o. o.