logo HR Investment Sp. z o. o.

HR Investment Sp. z o. o.

Wrocław

Opinie o HR Investment Sp. z o. o.

komisjoner 2014-07-10 07:22:51
Zaczynam wątpić,czy ogarniasz co to jest mieszkać w 8 na mieszkaniu,bo takie warunki mi proponowali.
komisjoner 2014-07-13 19:06:19
Musiałbym być ciężkim frajerem,żeby tyrać za frajerskie pieniądze i mieszkać jak pies w przepełnionym mieszkaniu,4 osoby to jest maximum,na jakie zezwala niemieckie prawo.Czterech ludzi jedna łazienka,pięciu i więcej dwie łazienki i dwie kuchnie.(usunięte przez administratora)
arczi 2014-07-14 21:01:05
A może panowie szukają posadki prezesa Orlenu co ty myslisz ze ktos ci da pokój i dla ciebie a moze apartament głabie
2
arczi 2014-07-14 21:03:39
pewnie odrzucił bo jemu chce się pracować jak mi śpiewać
1
miro 2014-07-15 17:23:17
Gdzieś ty się uczył pisać,przygłupie?Masz w ogóle swoje konto w banku,albo pozwolenie na pracę?
misio 2014-07-15 21:53:31
Wspaniała,biorą od ludzi 250 euro za chatę razy 8=2000,za mieszkanie płacą gebelsom 700 i 1300 w kieszeni,a wy durnie siedźcie w ścisku i syfie.Odnośnie kar za rzekomy nieporządek,dopóki płace za mieszkanie ,to bedę miał burdel,jak sie będę wyprowadzał to zrobię porządek,a złodziejom z biura góovno do tego,a ten który ukradnie mi kasę za jakiś nieporządek wypluje zęby.Widziałem hojraków którzy chcieli okradać pracowników za jakieś bzdety,szukali pretekstu do złodziejstwa,parę męskich rozmów z nimi i rura im zmiękła.W Holandii albo gebelsowie mieszkałem z konkretnymi ekipami,które nie dały się okradać frajerom z pseudo firemek.
1
Patryk 2014-09-01 18:11:46
Powiedzcie mi czy aby dostać się do pracy przez tą agencje jako komisjoner trzeba umieć dobrze język niemiecki czy wystarczą podstawy i czy trzeba mieć doświadczenie wcześniejsze jako komisjoner. Do tej pory pracuję na produkcji części samochodowych a chciałbym rozpocząć pracę w Niemczech na stanowisku komisjonera.
asdfor 2014-09-11 11:37:05
Patryk na twoim miejscu siedzial bym na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie szukal komisjonowania na spozywce za duze normy wymagaja i ukladaja auftragi. Przez kogo jestes na tej produkcji czesci sam.?
komisjoner 2014-09-20 10:14:21
Mógłbyś mu chociaż wyjaśnić co to ustawianie auftragów.W
Ewa 2014-10-22 10:23:40
Czy ktos wyjezdzał jako opiekunka z tej firmy?prosze o opinie.Pozdrawiam
Anna 2014-11-05 09:27:41
NIE JEDŹ Z TĄ FIRMĄ CHYBA ŻE MASZ DUŻO KASY I MOŻESZ POZWOLIĆ SOBIE NA CZEKANIE NA NIĄ W NIESKOŃCZONOŚĆ
1
kruchy 2014-12-04 01:27:59
może nie ma co się tak śpieszyć od razu z tym egzekweowaniem tylko się przypomnieć ewentualnie jakoś postrszyć. Z tego co wiem to może małymi opóźnieniami ale firma wypłaca kasę pracownikom. A co do ofert. To jak jest tyle ofert to wydaje mi się że na tą chwilę nie ma mowy na czekanie na prace. Pozdrawiam
jarex 2014-12-29 11:44:01
jak jest z zarobkami w tej firmie warunki itp ??
2
abcd 2015-02-02 16:10:11
rowniez nie polecam tej firmy,nie mozna sie doczekac wyplaty,bo albo szef na urlopie albo ksiegowa,robia sobie żarty z pracowników i tyle .
ewelina123 2015-02-03 20:54:10
witam bylam raz z tej firmy niby do opieki ale to bardziej bylo do sprzatania rezydencjii mialo byc ze za miesiac mialam dostac tys.euro a brakowalo mi dwa dni do pelnego miesiaca i zap.....mi 100euro odradzam .....polecam firme activmed24 jeszdze z nia juz prawie rok i jest ok kasa tyle ile mi proponuja i zawsze na czas
praca niemcy 2015-02-21 00:19:10
Jedno wielkie dziadostwo. Przez telefon obiecują złote góry, na rozmowie w Wrocławiu jeszcze większe. Po przyjeździe na miejsce masz "miłe" zaskoczenie, ponieważ nie zgadzają się: "obiecane" warunki zakwaterowania, "obiecane" premie, "obiecany" czas pracy, "obiecane" nadgodziny.

Wszystkie te cuda na kiju serwuje Pani Agnieszka z biura w Wrocławiu. Słuchajcie jej uważnie od pierwszej rozmowy to sami zauważycie jaka jest zakłamana i nieodpowiedzialna.

PS. wiem, że czytacie wpisy z tego forum. Pozdrawiam
4
rafik_rav 2015-03-09 13:52:38
Witam,na jakich magazynach dział firma?w jakich rejonach Niemiec?pozdrawiam
1
pozytywnie zaskoczony 2015-04-08 14:51:06
A mi na rozmowie przedstawili taką kartę informacyjną do podpisu ze wszystkimi warunkami zatrudnienia. I wszystko się zgadza w 100%. Jak się nie umie czytać albo nie umie czytać ze zrozumieniem, to można mieć pretensje samemu do siebie.
1
mariusz 2015-04-09 15:35:50
Witam czy jest osoba ktora by mogla cos napisac na temat wyjazdu do fabryki ( produkcja rowerow) w miescie ERFURT (450km od wroclawia ) przez podfirme HR Investman .......POZDRAWIAM
2
sluchacz 2015-05-04 00:18:14
W jakim miescie byles. Mi proponują Oldenburg Czy jakos tak.
Pozdrawiam
1
asd 2015-05-29 17:10:02
Nie polecam firmy robią z ludźmi co chcą.
3
Ryszard 2015-07-17 18:52:30
witam
jak wyglada praca w Niemczech poprzez agencje? Warunki mieszkalne? Wyplaty? Warto wyjechać czy to co wiekszosc pisze,że szkoda czasu i p.Agnieszka dużo obiecuje a pozniej dramat na miejscu gdy sie widzi warunki?
3
nowy 2015-07-18 18:11:36
Słuchaj nastaw sie ze warunki mieszkaniowe na pewno nie będą takie jak w domu, dwóch w pokoju to komfort. Co do pracy to możesz trafić rożnie. Jak masz możliwość poszukaj pracy przez niemiecka agencje lub bezpośrednio u Niemca o ile masz takie możliwości bo praca przez polska agencje nierzadko to wyzysk i niepewność bo nikt sentymentów mieć nie będzie robota się skończy i z dnia na dzień jedziesz do domu.
1
Ryszard 2015-07-19 11:09:23
To wiem bo już kilka razy byłem na takim wyjezdzie ale przez to biuro jeszcze nie,wiec wole sie upewnic. Po prostu chcialbym wiedziec czy HR Inverstment jest sprawdzona i to co przedstawiaja we Wrocławiu sprawdza się na miejscu.
1
nowy 2015-07-19 12:21:27
Ja pracowałem z nimi około pol roku. Jeśli chodzi o stronę formalna dokumenty i wypłaty to wszystko było ok. Minusem w moim przypadku były umowy przedłużane co miesiąc i to ze z dnia na dzień a właściwie to z godziny na godzinę kazano nam jechać do domu. Co do warunków to zależy jak trafisz (do wszystkiego sie idzie przyzwyczaić). Jeśli chodzi o sama prace to nas było czterech polaków reszta to Niemcy wiec nie moglem narzekać.
Ryszard 2015-07-20 19:02:16
Dzieki za odpowiedz bo wlasnie mam jechać do Niemiec ale no wiadomo,lepiej sie podpytac jak to wyglada.. Co miesiac umowe dostawaliscie? W Prawie Polskim i Niemieckim jest chyba obowiazek umowy na miesiac,pozniej 3msc i 6msc a nie co chwile przedłuanie ;) no to faktycznie minus,że tak nagle kazali wam jechac do domu..
2
marcin 2015-07-22 12:59:02
byłem z tą firmą i polecam, nie było raczej problemów. wyplaty na czas. warunki zamieszkania ok. nas było 2 w pokoju . przed wyjazdem podpisujesz kartę informacyjną i jak chcesz to pokazują zdjęcia mieszkań . umowy o tymczasowke polska stosuja miesieczne no i nie na niemieckich warunkach
Ryszard 2015-08-03 19:22:20
Gdzie i jako kto pracowales? Jak wtedy z wypłatami było skoro polska umowa tymczasowa? w euro czy złotowkach? normalnie na konto polskie?
Ja 2015-08-29 20:00:16
Umowa o pracę a umowa o pracę tymczasowa to nie to samo.
nowy 2015-09-05 11:32:58
Widzialem oferte do naprawy palet w okolicy Magdeburga. Czy ktos sie tam wybiera? Prosze o info na temat tej pracy moze juz ktos tam jest.
alex1009 2015-10-10 12:34:52
Pracouję z tą firmą,umowę mam na czas okreslony,kasa na czas,w euro,sztele dobre,sprawdzone,dostałem telefon do zmiennika,wszystko sie zgadzało.Mogę polecić firmę,zwłaszcza rekruterkę panią Deborę z Wroclawia,sympatyczna i pomocna osóbka.
Juri 2015-10-27 21:18:29
witam ;dostałem ofertę pracy w Hamburgu jako elektryk.Wymagają ode mnie nr.dow. os.i pesel.( usunięte przez administratora ) czy ktoś kojarzy tą osobę?
Biker 2015-11-27 20:04:59
Witaj Mariusz
Dostałes ta prace przy rowerach?Mozesz dac jakies info?
Pozdrowka
kortal 2015-12-15 22:46:51
HRInvestment oszukuje na wypłacie. Nie polecam dlatego już dawno zrezygnowałem ze współpracy z tasuper firmą. Zawsze brakowało na koncie pieniędzy, które obiecali.
LOT 2015-12-18 22:01:01
To prawda. Oszukują na wypłacie i nie jest taka jak na umowie.Zawsze mniej. Trzeba zawsze wołać o brakującą kasę. Oddają ale nie zawsze tyle co brakuje,ile nerwów stracisz i kasy na telefony. Zawsze liczone jest na twoją niekorzyść,tłumaczenia pokrętne.
Karo 2016-02-03 09:37:51
Pracuje w hr prawie dwa lata i nikt mnie nigdy nie oszukal na wyplacie. Kasa sie zgadza, jak czegos nie rozumiem to dzwonie i wyjasniaja.
1
petrsal 2016-02-11 21:07:30
zgadza sie idealnie ujete :)
Paweł 2016-02-23 08:36:45
Pracuje przez HR investment w Niemczech jako magazynier i powiem szczerze, że jestem pozytywnie zaskoczony. Jak mam problem dzwonie i zawsze mi ktoś pomoże. Nie jesteś zostawiony sam sobie. a to najwazniejsze. Ludzie nie bójcie sie dzwonic i pytac to wszystko
1
MaRas 2016-03-08 14:56:26
a ja tam nic nie powiem na te firme. kasa jest o czasie, a do tego nie taka zła.Nie zawsze mozna złapac koordynatora, ale jak cos pilnego to oodzwaniaja.
pracuje tu juz 4 miesiace, mam umowe, mam pieniądze i jestem zadowolony. Jak ktos jedzie do niemcowa i oczekuje wygody to szybko stad ucieka. tu praca cięzka,kwatery takie sobie ale kasa lepsza niz w polsce.
Agnieszka 2016-03-10 14:17:35
Chciałabym zauważyć, że w firmie nie pracuje jedna osoba o imieniu Agnieszka. Dlatego proszę nie podpinać wszystkich negatywnych komentarzy pod jedną Panią.
Dziękuję
(usunięte przez administratora) HRInvestment
jan 2016-03-15 13:14:26
oczywiscie, tez uważam,że podpinanie negatywnych komentarzy nikomu nie służy.
nie dogodzisz każdemu, a wpadki się zdarzają.
1
niby nikt 2016-03-15 15:50:01
Ja jutro jade na komisjonowanie do niemiec kolo BErlina czy ktos jutro tez jedzie ?
Fred 2016-04-07 00:55:22
Tutaj się z Tobą kolego nie zgodzę. Miałem okazję pracować przez agencję pracy oraz bezpośrednio w "niemieckiej" firmie. Otóż, nie od dziś wiadomo, że agencja również musi zarobić. Ale... agencje mają bardziej przejrzyste warunki. Natomiast szukając bezpośrednio, trzeba się liczyć, że praktycznie z dnia na dzień musisz sobie znaleźć zakwaterowanie, zapłacić najczęściej czynsz za 3 m-ce z góry (na wejściu). A ten kto przyjeżdża, raczej pieniędzmi nie szasta. Dla przykładu: Dostałem ofertę pracy z dieta itp itd, natomiast na dzień dobry miałem opłacić sobie kwaterunek 750 euro. Niby warunki lux ale znajdź na początek taką kwotę. Agencje, choć nie wszystkie, oferują Ci bezpłatne zamieszkanie. Tyle co mogę napisać. Nikogo nie zachęcam i nie zniechęcam ale czasami lepiej pójść w mniejsze ryzyko. Pozdrawiam
1
HRI Agnieszka 2016-04-29 15:10:45
W odniesieniu do zamieszczonego komentarza informuję, iż bierzemy odpowiedzialność za zaistniałą sytuację. Jest nam bardzo przykro ,niestety zdarza się, iż niekiedy nie ma możliwości przewidzieć z góry rozwoju wypadków. Klient, do którego został wysłany Pracownik w planowanym dniu rozpoczęcia pracy, poinformował nas ,iż w związku z niesprzyjającymi warunkami atmosferycznymi żadne prace nie zostaną podjęte . Połowę kosztów poniesionych w związku z przejazdem oraz niezbędnymi badaniami lekarskimi pokryliśmy, natomiast pozostałą część oczywiście uregulujemy niezwłocznie po otrzymaniu stosownych rachunków.
Mamy nadzieje, że w przyszłości podobne sytuacje nie będą miały miejsca. Zależy nam na owocnej współpracy i zadowoleniu naszych Pracowników.
AGNIESZKA HRI 2016-04-29 15:13:17
W odniesieniu do zamieszczonego komentarza informuję, iż bierzemy odpowiedzialność za zaistniałą sytuację. Jest nam bardzo przykro ,niestety zdarza się, iż niekiedy nie ma możliwości przewidzieć z góry rozwoju wypadków. Klient, do którego został wysłany Pracownik w planowanym dniu rozpoczęcia pracy, poinformował nas ,iż w związku z niesprzyjającymi warunkami atmosferycznymi żadne prace nie zostaną podjęte . Połowę kosztów poniesionych w związku z przejazdem oraz niezbędnymi badaniami lekarskimi pokryliśmy, natomiast pozostałą część oczywiście uregulujemy niezwłocznie po otrzymaniu stosownych rachunków.
Mamy nadzieje, że w przyszłości podobne sytuacje nie będą miały miejsca. Zależy nam na owocnej współpracy i zadowoleniu naszych Pracowników.
lysy22 2016-06-18 19:29:56
pracuję 30 lat w niemczech trzeba być chorym żeby jechać bez umowy
1
alex1009 2016-08-15 09:10:40
Z firmą HR Investment z Wroclawia jestem związany od prawie 2 lat. Pracuję jako opiekun wiele lat,ok.13-14 lat w Polsce i 4 lata na terenie Niemiec.Na początku obawiałem się współpracy ( różne rzeczy czyta się, jak firmy oszukują pracowników) lecz zaryzykowałem i nie żałuję. Firma ta oferuje indywidualne podejście do każdego pracownika, szybkie zlecenia, dobre i sprawdzone miejsca. A przede wszystkim regularne wpływy za wykonaną pracę na konto. Kadra firmy jest kompetentna i wykwalifikowana, zarówno w Polsce jak i w Niemczech, oferuje pomoc w każdej sytuacji. Podchodzi indywidualnie do pracownika i człowiek czuje, że jest priorytetem dla firmy.Jest to bardzo ważne, gdyż praca ta nie należy do łatwych i wymaga wiele poświęcenia. Dlatego też jestem bardzo zadowolony ze współpracy i polecam wszystkim z czystym sumieniem. Solidność firmy pozwala na spokojną pracę i realizację swoich marzeń dzięki dobrym zarobkom.Pozdrawiam Jurek D.
1
okular 2016-08-23 21:13:32
To co ci się wydaje to Twoja subiektywna ocena. Nic nie wynegocjujesz i taka jest prawda. Będą kręcić ze kontrak mają słabo opłacalny..... I takie tam
1
serenada 2016-08-23 21:53:09
wiki na stanowisko pracy Specjalista ds. obsługi klienta z językiem czeskim dostac się jednak tak łatwo chyba nie jest, chociaz każdy by chciał umowę o prace jak mniemam,Multisport, ubezpieczenie Luxmed, ale jednak czeski i angielski tutaj trzeba super znać
zorientowany 2016-10-25 10:15:46
ubezpieczenie? multisport? w HR Investment? haha! dobre mi. lewe umowy, a nie ubezpiecznie.
Zostaw swoją opinię o HR Investment Sp. z o. o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Investment Sp. z o. o.