Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: HR Investment Sp. z o. o.


Oceniono 41 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
HR Investment Sp. z o. o.
Stalowa 9
41-214 Wrocław
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
forter - 2014-06-24 20:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś spotkał sie z warunkami jak kolega powyżej, czy to jednak przesadzona opinia, bo nie wydaje mi sie by kolega w ogóle podjął pracę, a pisze co usłyszał..
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-06-24 21:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba być nie złym frajerem,żeby dać się zamknąć w ośmiu na chacie i jeszcze im za to płacić
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2014-06-25 23:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HR Investment Sp.z o.o - 2014-04-16 15:56:58]:
Ej,naganiacz,jak skomentujesz te zarzuty o cieplarnianych,all inclusiv ,warunkach mieszkaniiowych,po ośmiu na chacie?
zdjecie uzytkownika
forter - 2014-06-26 20:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też chętnie przeczytałbym komentarz, bo na tych osmiu niby przypada jedna lodówka, pralka i kuchenka w mieszkaniu?
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-06-27 06:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [forter - 2014-06-26 20:14:51]:
A rano będziesz szczał do zlewu,jak się ostatni obudzisz.
zdjecie uzytkownika
forter - 2014-06-30 00:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, z zajmowaniem łazienki tez pewnie problem jest, bo jest jedna w mieszkaniu, czy to jakies hotele z publicznymi łaźniami?
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2014-06-30 07:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [forter - 2014-06-30 00:56:44]:
Hotel,nie hotel,chyba nie ma w nim 200 łazienek,na 200 gości.Jakaś głucha cisza zapadła na forum,naganiacz z HRI zamknął się,teraz się naradza z szefami,jaki kit wcisnąć,żeby dalej ludzi nałapać.
zdjecie uzytkownika
forter - 2014-06-30 15:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@komisjoner, no to jasne, że przeciez każdy nie dostanie własnej łazienki, tylko łazienka powinna byc na 4-6 osób. Jak jest z innymi sprzetami typu rtv, agd?
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2014-06-30 17:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [forter - 2014-06-30 15:17:54]:
Jakie 4-6,maxymalnie na 4.Każda większa ilość ludzi to przekręt,i niech sobie prezes HRI,ze swoją starą mieszka jak pies w schronisku.
zdjecie uzytkownika
forter - 2014-06-30 20:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@komisjoner, tak rzuciłem przedział, nie wiem, czy jakies przepisy to regulują. To na ile osób przypada u nich łazienka, 4?
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2014-07-07 17:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tu ani widu,ani słychu po naganiaczu z HRI.Naradzają się,jak upchnąć więcej ludzi w jeszcze mniejszych mieszkaniach.
zdjecie uzytkownika
forter - 2014-07-08 22:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@komisjoner, to miło, ale może odpowiedziałbyś mi na zadane pytanie, bo zaczynam wątpić, że w ogóle wiesz co sie dzieje w HR investment.
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2014-07-10 07:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [forter - 2014-07-08 22:21:11]:
Zaczynam wątpić,czy ogarniasz co to jest mieszkać w 8 na mieszkaniu,bo takie warunki mi proponowali.
zdjecie uzytkownika
forter - 2014-07-13 17:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogarniam, ale wyżej nie napisałeś, że mieszkacie w 8! To 4 pokoje po 2 łózka, czy jak? Piszac proponowali masz na mysli, że odrzuciłes oferte?
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2014-07-13 19:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musiałbym być ciężkim frajerem,żeby tyrać za frajerskie pieniądze i mieszkać jak pies w przepełnionym mieszkaniu,4 osoby to jest maximum,na jakie zezwala niemieckie prawo.Czterech ludzi jedna łazienka,pięciu i więcej dwie łazienki i dwie kuchnie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
arczi - 2014-07-14 21:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A może panowie szukają posadki prezesa Orlenu co ty myslisz ze ktos ci da pokój i dla ciebie a moze apartament głabie
zdjecie uzytkownika
arczi - 2014-07-14 21:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pewnie odrzucił bo jemu chce się pracować jak mi śpiewać
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-07-15 17:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arczi - 2014-07-14 21:01:05]:
Gdzieś ty się uczył pisać,przygłupie?Masz w ogóle swoje konto w banku,albo pozwolenie na pracę?
zdjecie uzytkownika
forter - 2014-07-15 20:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście nie spodziewałem się nie wiadomo jakich warunków. Liczyłem na kwaterę 4 osobowa, gdzie jest internet, pralka, kuchenka i lodówka i nie ma jakis nalotów kontrolnych i kar za nieporządek, bo czasem sie tak zdarza. To przy okazji zdarza sie tak tutaj?
zdjecie uzytkownika
andy - 2014-07-15 21:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi HR Investment wygląda raczej na dobra agencje. zauwazcie, że zatrudniaja tysiące osób, a wypowiada się maksymalnie kilkanascie. to taka reguła, ze zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony.
zdjecie uzytkownika
misio - 2014-07-15 21:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [andy - 2014-07-15 21:45:31]:
Wspaniała,biorą od ludzi 250 euro za chatę razy 8=2000,za mieszkanie płacą gebelsom 700 i 1300 w kieszeni,a wy durnie siedźcie w ścisku i syfie.Odnośnie kar za rzekomy nieporządek,dopóki płace za mieszkanie ,to bedę miał burdel,jak sie będę wyprowadzał to zrobię porządek,a złodziejom z biura góovno do tego,a ten który ukradnie mi kasę za jakiś nieporządek wypluje zęby.Widziałem hojraków którzy chcieli okradać pracowników za jakieś bzdety,szukali pretekstu do złodziejstwa,parę męskich rozmów z nimi i rura im zmiękła.W Holandii albo gebelsowie mieszkałem z konkretnymi ekipami,które nie dały się okradać frajerom z pseudo firemek.
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-09-01 18:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi czy aby dostać się do pracy przez tą agencje jako komisjoner trzeba umieć dobrze język niemiecki czy wystarczą podstawy i czy trzeba mieć doświadczenie wcześniejsze jako komisjoner. Do tej pory pracuję na produkcji części samochodowych a chciałbym rozpocząć pracę w Niemczech na stanowisku komisjonera.
zdjecie uzytkownika
asdfor - 2014-09-11 11:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patryk - 2014-09-01 18:11:46]:
Patryk na twoim miejscu siedzial bym na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie szukal komisjonowania na spozywce za duze normy wymagaja i ukladaja auftragi. Przez kogo jestes na tej produkcji czesci sam.?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-12
Żródło: Gowork.pl
Niemcy
( )
HR Investment Sp. z o. o.  jest Agencją Pośrednictwa Pracy świadczącą profesjonalne usługi z zakresu outsourcingu personalnego. Specjalizujemy się we wdrażaniu optymalnych rozwiązań zarządzania personelem, rekrutacji pracowników stałych i tymczasowych oraz doradztwem personalnym.   Dla naszego Klienta w Niemczech poszukujemy osób na stanowisko: Kierowca/Kurier Miejs
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2014-09-20 10:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asdfor - 2014-09-11 11:37:05]:
Mógłbyś mu chociaż wyjaśnić co to ustawianie auftragów.W
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-21 21:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@komisjoner, auftrag z niemieckiego to zlecenie, czy tez zamówienie. Chodziło jak mniemam o normalne wykonywanie obowiązków, z tym, że po niemiecku, nie jest to jakaś specjalna rzecz. HR investment ma oferty pracy w wielu branżach i firmach, także każdy robi co innego i trudno wyciągnąć ogólna ocenę jesli chodzi o warunki.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Investment Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x