Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: HR Investment Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
miro - 2014-06-27 06:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [forter - 2014-06-26 20:14:51]:
A rano będziesz szczał do zlewu,jak się ostatni obudzisz.
zdjecie uzytkownika
forter - 2014-06-30 00:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, z zajmowaniem łazienki tez pewnie problem jest, bo jest jedna w mieszkaniu, czy to jakies hotele z publicznymi łaźniami?
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2014-06-30 07:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [forter - 2014-06-30 00:56:44]:
Hotel,nie hotel,chyba nie ma w nim 200 łazienek,na 200 gości.Jakaś głucha cisza zapadła na forum,naganiacz z HRI zamknął się,teraz się naradza z szefami,jaki kit wcisnąć,żeby dalej ludzi nałapać.
zdjecie uzytkownika
forter - 2014-06-30 15:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@komisjoner, no to jasne, że przeciez każdy nie dostanie własnej łazienki, tylko łazienka powinna byc na 4-6 osób. Jak jest z innymi sprzetami typu rtv, agd?
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2014-06-30 17:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [forter - 2014-06-30 15:17:54]:
Jakie 4-6,maxymalnie na 4.Każda większa ilość ludzi to przekręt,i niech sobie prezes HRI,ze swoją starą mieszka jak pies w schronisku.
zdjecie uzytkownika
forter - 2014-06-30 20:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@komisjoner, tak rzuciłem przedział, nie wiem, czy jakies przepisy to regulują. To na ile osób przypada u nich łazienka, 4?
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2014-07-07 17:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tu ani widu,ani słychu po naganiaczu z HRI.Naradzają się,jak upchnąć więcej ludzi w jeszcze mniejszych mieszkaniach.
zdjecie uzytkownika
forter - 2014-07-08 22:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@komisjoner, to miło, ale może odpowiedziałbyś mi na zadane pytanie, bo zaczynam wątpić, że w ogóle wiesz co sie dzieje w HR investment.
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2014-07-10 07:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [forter - 2014-07-08 22:21:11]:
Zaczynam wątpić,czy ogarniasz co to jest mieszkać w 8 na mieszkaniu,bo takie warunki mi proponowali.
zdjecie uzytkownika
forter - 2014-07-13 17:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogarniam, ale wyżej nie napisałeś, że mieszkacie w 8! To 4 pokoje po 2 łózka, czy jak? Piszac proponowali masz na mysli, że odrzuciłes oferte?
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2014-07-13 19:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musiałbym być ciężkim frajerem,żeby tyrać za frajerskie pieniądze i mieszkać jak pies w przepełnionym mieszkaniu,4 osoby to jest maximum,na jakie zezwala niemieckie prawo.Czterech ludzi jedna łazienka,pięciu i więcej dwie łazienki i dwie kuchnie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
arczi - 2014-07-14 21:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A może panowie szukają posadki prezesa Orlenu co ty myslisz ze ktos ci da pokój i dla ciebie a moze apartament głabie
zdjecie uzytkownika
arczi - 2014-07-14 21:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pewnie odrzucił bo jemu chce się pracować jak mi śpiewać
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-07-15 17:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arczi - 2014-07-14 21:01:05]:
Gdzieś ty się uczył pisać,przygłupie?Masz w ogóle swoje konto w banku,albo pozwolenie na pracę?
zdjecie uzytkownika
forter - 2014-07-15 20:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście nie spodziewałem się nie wiadomo jakich warunków. Liczyłem na kwaterę 4 osobowa, gdzie jest internet, pralka, kuchenka i lodówka i nie ma jakis nalotów kontrolnych i kar za nieporządek, bo czasem sie tak zdarza. To przy okazji zdarza sie tak tutaj?
zdjecie uzytkownika
andy - 2014-07-15 21:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi HR Investment wygląda raczej na dobra agencje. zauwazcie, że zatrudniaja tysiące osób, a wypowiada się maksymalnie kilkanascie. to taka reguła, ze zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony.
zdjecie uzytkownika
misio - 2014-07-15 21:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [andy - 2014-07-15 21:45:31]:
Wspaniała,biorą od ludzi 250 euro za chatę razy 8=2000,za mieszkanie płacą gebelsom 700 i 1300 w kieszeni,a wy durnie siedźcie w ścisku i syfie.Odnośnie kar za rzekomy nieporządek,dopóki płace za mieszkanie ,to bedę miał burdel,jak sie będę wyprowadzał to zrobię porządek,a złodziejom z biura góovno do tego,a ten który ukradnie mi kasę za jakiś nieporządek wypluje zęby.Widziałem hojraków którzy chcieli okradać pracowników za jakieś bzdety,szukali pretekstu do złodziejstwa,parę męskich rozmów z nimi i rura im zmiękła.W Holandii albo gebelsowie mieszkałem z konkretnymi ekipami,które nie dały się okradać frajerom z pseudo firemek.
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-09-01 18:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi czy aby dostać się do pracy przez tą agencje jako komisjoner trzeba umieć dobrze język niemiecki czy wystarczą podstawy i czy trzeba mieć doświadczenie wcześniejsze jako komisjoner. Do tej pory pracuję na produkcji części samochodowych a chciałbym rozpocząć pracę w Niemczech na stanowisku komisjonera.
zdjecie uzytkownika
asdfor - 2014-09-11 11:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patryk - 2014-09-01 18:11:46]:
Patryk na twoim miejscu siedzial bym na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie szukal komisjonowania na spozywce za duze normy wymagaja i ukladaja auftragi. Przez kogo jestes na tej produkcji czesci sam.?
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2014-09-20 10:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asdfor - 2014-09-11 11:37:05]:
Mógłbyś mu chociaż wyjaśnić co to ustawianie auftragów.W
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-21 21:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@komisjoner, auftrag z niemieckiego to zlecenie, czy tez zamówienie. Chodziło jak mniemam o normalne wykonywanie obowiązków, z tym, że po niemiecku, nie jest to jakaś specjalna rzecz. HR investment ma oferty pracy w wielu branżach i firmach, także każdy robi co innego i trudno wyciągnąć ogólna ocenę jesli chodzi o warunki.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-10-22 10:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wyjezdzał jako opiekunka z tej firmy?prosze o opinie.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-11-05 09:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2014-10-22 10:23:40]:
NIE JEDŹ Z TĄ FIRMĄ CHYBA ŻE MASZ DUŻO KASY I MOŻESZ POZWOLIĆ SOBIE NA CZEKANIE NA NIĄ W NIESKOŃCZONOŚĆ
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-24
Żródło: Gowork.pl
Niemcy
( )
HR Investment Sp. z o. o. jest Agencją Pośrednictwa Pracy świadczącą profesjonalne usługi z zakresu outsourcingu personalnego. Specjalizujemy się we wdrażaniu optymalnych rozwiązań zarządzania personelem, rekrutacji pracowników stałych i tymczasowych oraz doradztwem personalnym. Dla naszego Klienta w Niemczech z branży spożywczej poszukujemy osób na stanowisko:   MAGAZYNIER / KOMI
zdjecie uzytkownika
produkcja - 2014-11-05 19:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To są jakies przestoje z prace za granicą, może ktoś to potwierdzić? Bo z tego co widzę to HR investment ma sporo ofert pracy za granice, jak i do Polski. W Polsce obecnie sporo osób poszukują do Świdnicy i rozważam także taka opcję, akurat poszukują na pracownika produkcji. Tylko co to znaczy umowa o prace tymczasową, to o prace, zlecenie, czy dzieło?
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-11-19 22:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a adekwatnie tego czekania na kasę to nie ma czegoś w umowie do jakiej ilości dni mogą wypłacić wynagrodzenie ? bo jeśli jest i przekraczają tą datę można próbować wyciągnąć odsetki karne za opóźnienie jak nie samemu to przy pomocy PIPu ale wtedy przypuszczam że to by była ostatnia praca po przez tą firmę
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Investment Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x