Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: HR Investment Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
misio - 2014-07-15 21:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [andy - 2014-07-15 21:45:31]:
Wspaniała,biorą od ludzi 250 euro za chatę razy 8=2000,za mieszkanie płacą gebelsom 700 i 1300 w kieszeni,a wy durnie siedźcie w ścisku i syfie.Odnośnie kar za rzekomy nieporządek,dopóki płace za mieszkanie ,to bedę miał burdel,jak sie będę wyprowadzał to zrobię porządek,a złodziejom z biura góovno do tego,a ten który ukradnie mi kasę za jakiś nieporządek wypluje zęby.Widziałem hojraków którzy chcieli okradać pracowników za jakieś bzdety,szukali pretekstu do złodziejstwa,parę męskich rozmów z nimi i rura im zmiękła.W Holandii albo gebelsowie mieszkałem z konkretnymi ekipami,które nie dały się okradać frajerom z pseudo firemek.
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-09-01 18:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi czy aby dostać się do pracy przez tą agencje jako komisjoner trzeba umieć dobrze język niemiecki czy wystarczą podstawy i czy trzeba mieć doświadczenie wcześniejsze jako komisjoner. Do tej pory pracuję na produkcji części samochodowych a chciałbym rozpocząć pracę w Niemczech na stanowisku komisjonera.
zdjecie uzytkownika
asdfor - 2014-09-11 11:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patryk - 2014-09-01 18:11:46]:
Patryk na twoim miejscu siedzial bym na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie szukal komisjonowania na spozywce za duze normy wymagaja i ukladaja auftragi. Przez kogo jestes na tej produkcji czesci sam.?
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2014-09-20 10:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asdfor - 2014-09-11 11:37:05]:
Mógłbyś mu chociaż wyjaśnić co to ustawianie auftragów.W
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-21 21:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@komisjoner, auftrag z niemieckiego to zlecenie, czy tez zamówienie. Chodziło jak mniemam o normalne wykonywanie obowiązków, z tym, że po niemiecku, nie jest to jakaś specjalna rzecz. HR investment ma oferty pracy w wielu branżach i firmach, także każdy robi co innego i trudno wyciągnąć ogólna ocenę jesli chodzi o warunki.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-10-22 10:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wyjezdzał jako opiekunka z tej firmy?prosze o opinie.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-11-05 09:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2014-10-22 10:23:40]:
NIE JEDŹ Z TĄ FIRMĄ CHYBA ŻE MASZ DUŻO KASY I MOŻESZ POZWOLIĆ SOBIE NA CZEKANIE NA NIĄ W NIESKOŃCZONOŚĆ
zdjecie uzytkownika
produkcja - 2014-11-05 19:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To są jakies przestoje z prace za granicą, może ktoś to potwierdzić? Bo z tego co widzę to HR investment ma sporo ofert pracy za granice, jak i do Polski. W Polsce obecnie sporo osób poszukują do Świdnicy i rozważam także taka opcję, akurat poszukują na pracownika produkcji. Tylko co to znaczy umowa o prace tymczasową, to o prace, zlecenie, czy dzieło?
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-11-19 22:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a adekwatnie tego czekania na kasę to nie ma czegoś w umowie do jakiej ilości dni mogą wypłacić wynagrodzenie ? bo jeśli jest i przekraczają tą datę można próbować wyciągnąć odsetki karne za opóźnienie jak nie samemu to przy pomocy PIPu ale wtedy przypuszczam że to by była ostatnia praca po przez tą firmę
zdjecie uzytkownika
kruchy - 2014-12-04 01:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może nie ma co się tak śpieszyć od razu z tym egzekweowaniem tylko się przypomnieć ewentualnie jakoś postrszyć. Z tego co wiem to może małymi opóźnieniami ale firma wypłaca kasę pracownikom. A co do ofert. To jak jest tyle ofert to wydaje mi się że na tą chwilę nie ma mowy na czekanie na prace. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jarex - 2014-12-29 11:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak jest z zarobkami w tej firmie warunki itp ??
zdjecie uzytkownika
abcd - 2015-02-02 16:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rowniez nie polecam tej firmy,nie mozna sie doczekac wyplaty,bo albo szef na urlopie albo ksiegowa,robia sobie żarty z pracowników i tyle .
zdjecie uzytkownika
ewelina123 - 2015-02-03 20:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2014-10-22 10:23:40]:
witam bylam raz z tej firmy niby do opieki ale to bardziej bylo do sprzatania rezydencjii mialo byc ze za miesiac mialam dostac tys.euro a brakowalo mi dwa dni do pelnego miesiaca i zap.....mi 100euro odradzam .....polecam firme activmed24 jeszdze z nia juz prawie rok i jest ok kasa tyle ile mi proponuja i zawsze na czas
zdjecie uzytkownika
praca niemcy - 2015-02-21 00:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jedno wielkie dziadostwo. Przez telefon obiecują złote góry, na rozmowie w Wrocławiu jeszcze większe. Po przyjeździe na miejsce masz "miłe" zaskoczenie, ponieważ nie zgadzają się: "obiecane" warunki zakwaterowania, "obiecane" premie, "obiecany" czas pracy, "obiecane" nadgodziny.

Wszystkie te cuda na kiju serwuje Pani Agnieszka z biura w Wrocławiu. Słuchajcie jej uważnie od pierwszej rozmowy to sami zauważycie jaka jest zakłamana i nieodpowiedzialna.

PS. wiem, że czytacie wpisy z tego forum. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rafik_rav - 2015-03-09 13:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,na jakich magazynach dział firma?w jakich rejonach Niemiec?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jakom - 2015-03-31 22:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o kurcze ja myslalem ze taki wyjazd z taka firma to na prwde bedzie dobry pomysl faktycznie wsyzstko wyglada bardoz profesjonalnie i nie liczylem na to ze jak wyjde to bedzi cos zle tutaj czytam rozne opinie i nie wiem co o tym myslec. jestescie mi w stanie powiedziec jeszcze cos o tych pracach jakie oferuje hr investment
zdjecie uzytkownika
pozytywnie zaskoczony - 2015-04-08 14:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [praca niemcy - 2015-02-21 00:19:10]:
A mi na rozmowie przedstawili taką kartę informacyjną do podpisu ze wszystkimi warunkami zatrudnienia. I wszystko się zgadza w 100%. Jak się nie umie czytać albo nie umie czytać ze zrozumieniem, to można mieć pretensje samemu do siebie.
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2015-04-09 15:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy jest osoba ktora by mogla cos napisac na temat wyjazdu do fabryki ( produkcja rowerow) w miescie ERFURT (450km od wroclawia ) przez podfirme HR Investman .......POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-04-15 19:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja się chętnie podejmę pracy w fabryce rowerów na produkcji, jestem ogromnie chętny na taki wyjazd ale muszę najpierw wiedzieć jak z polisą mi pieniędzmio
zdjecie uzytkownika
Invert - 2015-04-30 00:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wiem czy to moje spostrzeżenie czy ogólna opinia, że HR Investment jest jedną z lepszych firm HR działających na terenie Polski, która gwarantuje w miarę stabilne zarobki.
zdjecie uzytkownika
sluchacz - 2015-05-04 00:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jakim miescie byles. Mi proponują Oldenburg Czy jakos tak.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
asd - 2015-05-29 17:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam firmy robią z ludźmi co chcą.
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-07-17 18:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
jak wyglada praca w Niemczech poprzez agencje? Warunki mieszkalne? Wyplaty? Warto wyjechać czy to co wiekszosc pisze,że szkoda czasu i p.Agnieszka dużo obiecuje a pozniej dramat na miejscu gdy sie widzi warunki?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-07-18 18:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchaj nastaw sie ze warunki mieszkaniowe na pewno nie będą takie jak w domu, dwóch w pokoju to komfort. Co do pracy to możesz trafić rożnie. Jak masz możliwość poszukaj pracy przez niemiecka agencje lub bezpośrednio u Niemca o ile masz takie możliwości bo praca przez polska agencje nierzadko to wyzysk i niepewność bo nikt sentymentów mieć nie będzie robota się skończy i z dnia na dzień jedziesz do domu.
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-07-19 11:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To wiem bo już kilka razy byłem na takim wyjezdzie ale przez to biuro jeszcze nie,wiec wole sie upewnic. Po prostu chcialbym wiedziec czy HR Inverstment jest sprawdzona i to co przedstawiaja we Wrocławiu sprawdza się na miejscu.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-07-19 12:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ryszard - 2015-07-19 11:09:23]:
Ja pracowałem z nimi około pol roku. Jeśli chodzi o stronę formalna dokumenty i wypłaty to wszystko było ok. Minusem w moim przypadku były umowy przedłużane co miesiąc i to ze z dnia na dzień a właściwie to z godziny na godzinę kazano nam jechać do domu. Co do warunków to zależy jak trafisz (do wszystkiego sie idzie przyzwyczaić). Jeśli chodzi o sama prace to nas było czterech polaków reszta to Niemcy wiec nie moglem narzekać.
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-07-20 19:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-07-19 12:21:27]:
Dzieki za odpowiedz bo wlasnie mam jechać do Niemiec ale no wiadomo,lepiej sie podpytac jak to wyglada.. Co miesiac umowe dostawaliscie? W Prawie Polskim i Niemieckim jest chyba obowiazek umowy na miesiac,pozniej 3msc i 6msc a nie co chwile przedłuanie ;) no to faktycznie minus,że tak nagle kazali wam jechac do domu..
zdjecie uzytkownika
erwin - 2015-07-22 03:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ryszard, faktycznie istnieje takie prawo, ale jedynie w prawie pracy, więc jesli to umowa smieciowa, to raczej moga dawać ich wieksza ilość. co więcej czas na jaki dana jest umowa okresla pracodawca, po trzecim razie powinien byc to czas nieokreślony, ale wczesniej moga dac np. 5 lat, 10 lat i dopiero na zawsze.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-07-22 12:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem z tą firmą i polecam, nie było raczej problemów. wyplaty na czas. warunki zamieszkania ok. nas było 2 w pokoju . przed wyjazdem podpisujesz kartę informacyjną i jak chcesz to pokazują zdjęcia mieszkań . umowy o tymczasowke polska stosuja miesieczne no i nie na niemieckich warunkach
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-08-03 19:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin - 2015-07-22 12:59:02]:
Gdzie i jako kto pracowales? Jak wtedy z wypłatami było skoro polska umowa tymczasowa? w euro czy złotowkach? normalnie na konto polskie?
zdjecie uzytkownika
iDEOL - 2015-08-21 12:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie pod uwagę że każdy mógł mieć co innego zaproponowane - związane jest to z tym, że każdy na co innego aplikuje. Jedni mają możliwość podjęcia dalszej współpracy ale już bez pośredników a inni nie. Co prawda zastanawiam się czy HR Investment jest w stanie tak łatwo i szybko zrezygnować ze swoich prowizji.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-08-29 20:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa o pracę a umowa o pracę tymczasowa to nie to samo.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-09-05 11:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzialem oferte do naprawy palet w okolicy Magdeburga. Czy ktos sie tam wybiera? Prosze o info na temat tej pracy moze juz ktos tam jest.
zdjecie uzytkownika
rom - 2015-09-20 16:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HR Investment zazwyczaj w swoich ogłoszeniach oferuje to samo - - zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę tymczasową, ubezpieczenie, pracę na pełen etat, atrakcyjne wynagrodzenie (stawka godzinowa + premie wydajnościowe) oraz zakwaterowanie. Nie pisza jednak dość istotnych szczegółów, mianowicie, czy to jest bezpłatne, bo ja zawsze do tej pory płaciłem zarówno za ubezpieczenie, jak i kwatery.
zdjecie uzytkownika
alex1009 - 2015-10-10 12:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracouję z tą firmą,umowę mam na czas okreslony,kasa na czas,w euro,sztele dobre,sprawdzone,dostałem telefon do zmiennika,wszystko sie zgadzało.Mogę polecić firmę,zwłaszcza rekruterkę panią Deborę z Wroclawia,sympatyczna i pomocna osóbka.
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-10-20 19:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich , mam pytanie do obecnych lub bylych pracownikow firmy, a mianowicie chcialabym dowiedziec sie czegos o stanowisku pracy tam jako pracownik produkcji, ja posiadam doswiadczenie w pracy na produkcji nawet wieloletnie i w podobnej branży powiedzcie jakie sa szanse realne oczywiscie zatrudnienia tam
zdjecie uzytkownika
Juri - 2015-10-27 21:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ;dostałem ofertę pracy w Hamburgu jako elektryk.Wymagają ode mnie nr.dow. os.i pesel.( usunięte przez administratora ) czy ktoś kojarzy tą osobę?
zdjecie uzytkownika
kruchy - 2015-11-08 18:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Juri - 2015-10-27 21:18:29]:
Cześć na forum. Od dłuższego czasu jestem bez pracy co zaczyna już mnie delikatnie mówiąc mierzwić… Macie info czy prowadzą obecnie rekrutacje? Odnośnie dawania swoich danych to pewnie tego potrzebują , ale upewnij się , że oddajesz je w dobre ręcę. Sam chciałem jechać jako magazynier do niemiec ...
zdjecie uzytkownika
lidia - 2015-11-10 22:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak @kruchy prowadza rekrutacje ale niestety na magazyniera za granice nic nie znalazlem, masz na inne stanowiska.
zdjecie uzytkownika
ixan - 2015-11-13 01:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo wszystko jest kilka ofert wyjazdowych więc może niektórzy z was byliby nimi zainteresowani, warto spróbować
zdjecie uzytkownika
fgd - 2015-11-15 15:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kruchy ja też widziałem że owszem prowadzą teraz rekrutację między innymi na pracownika produkcji..
zdjecie uzytkownika
Biker - 2015-11-27 20:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mariusz - 2015-04-09 15:35:50]:
Witaj Mariusz
Dostałes ta prace przy rowerach?Mozesz dac jakies info?
Pozdrowka
zdjecie uzytkownika
filip - 2015-12-03 15:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, też zwróciłem uwagę na ofertę magazyniera/komisjonera. Praca w Niemczech, więc podejrzewam, że spoko. Praca na polskich warunkach niestety, ale w oparciu o pracę tymczasową.
zdjecie uzytkownika
kortal - 2015-12-15 22:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Invert - 2015-04-30 00:54:31]:
HRInvestment oszukuje na wypłacie. Nie polecam dlatego już dawno zrezygnowałem ze współpracy z tasuper firmą. Zawsze brakowało na koncie pieniędzy, które obiecali.
zdjecie uzytkownika
nigran - 2015-12-16 01:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli się doliczyłeś nieprawidłowości to powiedz czy były one zgłaszane a jeżeli tak to jaka była odpowiedź zwrotna z firmy ? Bardzo mnie to interesuje, bo sam się nad nimi zastanawiałem
zdjecie uzytkownika
LOT - 2015-12-18 22:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda. Oszukują na wypłacie i nie jest taka jak na umowie.Zawsze mniej. Trzeba zawsze wołać o brakującą kasę. Oddają ale nie zawsze tyle co brakuje,ile nerwów stracisz i kasy na telefony. Zawsze liczone jest na twoją niekorzyść,tłumaczenia pokrętne.
zdjecie uzytkownika
Ef - 2016-01-02 14:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@LOT no to nieciekawie jeśli tak robią z tą wypłatą. Ciekawe co jest przyczyną, bo nie wydaje mi się, by chcieli jakoś bardzo robić ludzi w balona, to raczej nie taka firma, a przynajmniej lepszą ma opinię niż tu przedstawiane.
zdjecie uzytkownika
Karo - 2016-02-03 09:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w hr prawie dwa lata i nikt mnie nigdy nie oszukal na wyplacie. Kasa sie zgadza, jak czegos nie rozumiem to dzwonie i wyjasniaja.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-02-03
Żródło: Gowork.pl
Oldenburg
( )
Opis stanowiska pracy •Obsługa wózka widłowego niskiego składu (akumulatorowy wózek paletowy) •Kompletacja towaru zgodnie z zamówieniem przy pomocy skanera lub systemu pick per voice •Prawidłowe i bezpieczne zapakowanie towaru na paletach •Dbanie o najwyższą jakość wykonywanej pracy •Utrzymanie porządku w miejscu pracy Oferujemy: •Pracę w międzynarodowym środowisku •Legalne zatrudnienie
zdjecie uzytkownika
helena - 2016-02-03 11:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ważne, że można telefonicznie się dogadać. Zresztą, dla mnie najważniejsze, to szybka akcja i reakcja ze strony właścicieli. Skoro nie ma problemów z wypłatami, to dla mnie ekstra.
zdjecie uzytkownika
redakt - 2016-02-07 18:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz podpisaną umowę o pracę @Helena, a sam pracodawca dotrzymuje wszystkich warunków zatrudnienia, bowiem nie chce mieć żadnych problemów. Wzór do naśladowania :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie HR Investment Sp. z o. o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Investment Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert