logo F.U.P. Transam-Printmax

F.U.P. Transam-Printmax

Gdańsk

Opinie o F.U.P. Transam-Printmax

max 2010-10-01 12:41
mozesz napisac do mnie na email bo mam isc tam na rozmowe i nie wiem czy warto.pozdrawiam [usunięte przez moderatora]
2010-10-18 22:57
chciałbym tez cos blizej się dowiedziec o pracy wtej firmie . Mają ogłoszenie na handlowca ....p[usunięte przez moderatora] z góry dzieki
ZK
2
Dominika16 2011-02-17 15:58
Nie wyplacili Ci ostatniej wyplaty? kurcze..moze jest wiecej takich osób. sa teraz pozwy zbiorowe, jak prawo pracy jest po waszej stronie, to mozna sie razem spiknąc i odzyskac kasę i dodatkowo jeszcze odszkodowanie.
princeton___girl 2012-06-01 17:10
Mój mąż bardzo chętnie się dołączy do pozwu zbiorowego, jeśli miałby taki być. Firma obiecuje umowe o prace na najniższej krajowej i reszte \\\\\\\"pod stołem\\\\\\\", jednak koniec końców nie płacą nic, albo dają kilka groszy na odczepnego...
misiek 2013-06-09 08:36
nie zobaczyłem już więcej tych pieniędzy,tak jak większość byłych pracowników.
misiek 2013-06-16 16:26
na umowie najniższa krajowa,a "pod stołem" płacą 10 na godzinę,więc jak im udowodnisz w sądzie,że Ci wszystkiego nie zapłacili skoro dostaniesz to co masz na "papierze" . Mógłby tu tylko pomóc pozew zbiorowy poszkodowanych pracowników. Daj sobie spokój z tym zakładem... tam potrzebują tylko takich co nie będą się o wypłatę dopominać.
misiek 2013-06-17 20:24
premie to nie w tej firmie
2013-09-18 18:25
Czujesz się nie dość dobry by być dobrym pracownikiem? Dokształć się, doucz, bo tam widocznie nie pasowałeś skoro czujesz taki żal...Każdy jest kowalem swojego losu.
2013-09-18 18:27
Co za pytanie. Oczywiście.
Zawodowcy 2013-09-18 23:35
[usunięte przez moderatora] Firma Transam - Printmax nie jest miejscem pracy dla chorych poetów, ale dla ludzi konkretnych mających odpowiednią wiedzę.
Mamy zupełnie inną opinię na biegunie od negatywnej.
maniek 2013-09-24 18:14
Julian idź to się przekonasz... "Zawodowcy" ciesz się,że nie poszedł jeszcze pozew zbiorowy na ten wasz kołchoz. [usunięte przez moderatora]
gibon 2015-01-23 22:42
PRINTMAX - to system produkcji pełnokolorowych grafik reklamowych, od druku, poprzez obróbkę, systemy mocowań, montaż po recykling. System PRINTMAX powstał na bazie ponad 10-letnich doświadczeń firmy TRANSAM w zakresie produkcji plandek samochodowych i namiotowych. Stąd wyjaśnienie nazwy całej firmy .
2
nadruk 2015-03-31 05:44
Firma zjamuej sie drukiem pelnokolorowych grafik. chciałym poznać opinie osoby ktora wykorzystala uslugi oferowane przez transam - printmax czyli z wydruku czy ten wydruk utrzymuje sie mimo zlych warunków atmosferycznych. poszukuje dobrego rozwiazania dla siebie i chcialbym uzyskac wytrzymaly produkt.
Son Of Sparda 2015-07-06 18:00
Ta firma jest po prostu swietna. Na rozmowie kwalifikacyjnej gosciu dla spawacza proponuje 10 zl na godzine, oczywiscie umowa zlecenie i ubezpieczenie... ale jak kogos zwalnia to potrąca te koszty przyszłej wypłaty... ŻAL
kakask 2016-05-08 13:24
Jako takich zwolnień nie ma @mania trzeba jakoś wyjątkowo bardzo podpaść, ale masz umowę o pracę więc i tak to jest wiążące
ILONA 2016-11-12 08:41
Biedaki, nigdy nie mają na wypłaty
ILONA 2016-11-12 08:42
Biedaki, nigdy nie mają na wypłaty
5
Były pracownik 2017-05-17 23:28
Nie warto, właściciel to nędzny dorobkiewicz, cham, który nie płaci na czas i traktuje pracowników jak śmieci. Inspekcja pracy winna tam zaglądać co tydzień.
4
Patrycja 2017-07-27 10:57
@Były pracownik, jeżeli jakieś powstałyby niedogodności wynikające z tego tytułu co piszesz to podejrzewam, że pracownicy zaczęliby działać? Może napiszecie czy sytuacja została wyjaśniona? Opóźnienia w wypłatach czasem mogą się wydarzyć ?
Zostaw swoją opinię o F.U.P. Transam-Printmax - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.U.P. Transam-Printmax