logo Technoana

Technoana

Bolesławiec

Opinie o Technoana

ja 2013-09-01 20:07:17
witam
zastanawiam się czemu zniknęły opinie o pracy w tej firmie?Były nie przychylne? czy dlatego ,że była ostatnio rekrutacja?
pracownik 2013-09-18 22:15:03
Praca w firmie jak najbardziej satysfakcjonująca przede wszystkim markowy produkt Citizen, atmosfera super, przyjazne kontakty w zespole dobre warunki wynagrodzenia nic ując nic dodać tylko pracować
1
adam 200 2013-11-08 14:05:38
proszę o jakieś info dotyczące pracy w technoana
5
lol 2014-03-29 16:31:08
..widać ze nie umiesz czytać wcześniejszych postów. Popytaj przedstawicieli z konkurencji albo w sklepach medycznych TO DOWIESZ SIĘ PRAWDY.
bokser 2014-04-08 22:09:50
kolego z powyższego wpisu jesteś albo bardzo dziecinny albo celowo chcesz wcisnąć kit konkurencja Ci powie same przychylne opinie gdzie ty żyjesz kolego z konkurencji, już był jeden taki co został zwolniony za brak wyników i poszedł do konkurencji i wypisywał bzdury a póżniej przepraszał błagalnym głosem,a może to ty koleś znowu napinasz się internetowo......
1
sender 2014-10-19 19:21:33
Pracować??? Z ludźmi rozchwianymi emocjonalnie i zakłamanymi, zakompleksionymi? obietnicami bez pokrycia? Popytaj w aptekach/ sklepach med. co myślą o TECHNOANIE to się spalisz ze wstydu KOLEGO !!!
1
fyl 2014-10-25 16:45:33
(usunięte przez administratora)
3
Kasia 2014-11-07 23:03:26
Totalne bzdury jakiegoś desperata pracowałam w tej firmie i atmosfera była świetna,nic co jest napisane nie jest prawdą ,myslę że ciągle to pisze zakompleksiony były pracownik tej firmy który teraz leczy rany u konkurencji tu sie nie nadawał wiec............żałosne tylko tyle powiem
2
ukochany 2014-11-13 11:36:43
(usunięte przez administratora)
Rytm to kosmos 2014-11-28 09:16:33
Zawsze warto samemu się przekonać, ale tak jak piszesz - ludzie na to nie mają czasu. Warunki jakie oferują powinny być przejrzyste i jasne. Tak sobie wyobrażam właśnie ewentualną współpracę z nimi oczywiście za odpowiednie pieniądze, adekwatne do ilości obowiązków. Ciekawe jak średnio płacą ludziom w technoaana.
branza 2014-11-28 13:28:18
Dziwia mnie komentarze usunięte przez administratora, aż tak firma boi się opinii innych?! Chyba po to jest ten portal. Z tego co wiem, obowiązki dość spore, po 2-3 województwa a pensja...w granicach 1500-2000 zależy jakie masz doświadczenie. Informacje pewne,wyniesione z rozmowy kwalifikacyjnej.
1
tensov 2014-12-14 15:13:23
KASIU ! ZAL MI CIEBIE SKORO CHWILISZ TAKA MARNA FIRME, WIDAC BRAKUJE TOBIE AMBICJI SKORO POTRAFISZ ZADOWOLIC SIE BYLE CZYM ! ... .JAK CALEJ POZOSTALEJ RESZCIE PRACUJACYCH TAM OSOB..... I DLACZEGO JUZ NIE PRACUJESZ W TYM BALAGANIE SKORO TAK TOBIE TAM BYLO DOBRZE?!
1
janek 2014-12-14 17:21:08
Nie wiem kim jesteś i w jakim celu piszesz takie opinie,ale jeżeli obrażasz wszystkich i cała firmę to musisz się liczyć z tym ze internet nie jest bezkarny i w dzisiejszych czasach bardzo łatwo jest sprawdzić kto pisze takie posty wiec Cie serdecznie pozdrawiam ja pracuję i jestem zadowolony,a obawiam się ze możesz się grubo tłumaczyć z tego co napisałeś bo łatwo napinać się w internecie i obrażać, myślisz ze bezkarnie, mylisz się,a wiesz zniesławienie teraz kosztuje,wiec następnym razem się grubo zastanów zanim coś napiszesz.
były pracownik 2014-12-16 12:36:49
Śmiać mi się chce jak to czytam, str jest po to by wyrażać swoje opinie, zarówno negatywne jak i pozytywne. Nie rozumiem tego oburzenia i gróźb osoby powyżej. Żadnego zniesławienia tu nie widzę. Nikt nie obraża osób z imienia i nazwiska,nie sugeruje,że firma popełniła jakieś przestępstwo. Kazdy ma prawo do zdania i nie można tego nikomu zabronić! Żałosne jest,ze wszystkie opinie niepochlebne są usuwane przez dyrektora- to on nie dość,ze kasuje to jeszcze wypisuje wszystkie te pochlebne. Powinien się zastanowić dlaczego pracownicy uciekają z firmy. Wg mnie w tych opiniach negatywnych jest dużo prawdy,wiem bo też tam pracowałam i niestety niewiele dobrego mogę powiedzieć.
3
zxc 2014-12-16 12:45:21
Jeśli masz stalowe nerwy i małe wydatki na życie to idź! 1900 zł
pracownik 2015-01-05 02:07:28
Jeśli 1900 kogoś zadowala to gratuluję, pracownik w sklepie więcej zarabia. Weźmy pod uwagę zakres pracy i branżę,1900 to żart wielki. Nadgodziny? Jeśli masz odległy teren to je masz i nie są dodatkowo płatne ale to czy musisz pracować więcej niz 8h zależy od Ciebie, dobra organizacja i się wyrobisz spokojnie. Co do premii to niby jest ale nikt jej nie widział : plan sprzedaży a dostępność sprzętu nie współgra.
pit 2015-02-05 14:06:02
Idę na rozmowę niedługo. Z tego co wiem, teraz jest opcja: każde województwo ma swojego handlowca. Jak to sie ma realnie? Jakie są warunki pracy - nie pytam o kasę bo to już wyczytałem. Pytam bardziej o kontrolę naszego dnia, są gpsy? Nie mówię że gpsy w autach są złe, zależy kto się do nich dorwie :P heheheh
2
Wojciech 2015-02-05 18:13:35
Czyli krotko mowiac jesli beda obiecywac premie to nie ma co na nie liczyc?? napiszcie jeszcze jakimi autami sie jezdzi?? w ostatniej pracy ze sprzetem chemicznym jezdzilem Opel Astra z 2002 roku :). Czesciej stalem na poboczu niz bylem w trasie.
Wojciech 2015-02-07 10:24:49
ludzie wypowiedzcie się :D. w piątek mam rozmowę :)
mily 2015-02-11 19:34:17
Atmosfera w 100% pozytywna pozdrawiam pania prezes
darsen 2016-05-08 13:36:12
Liczy się przede wszystkim, żeby pracownik który pracuje na stanowisku przedstawiciela medycznego czy też handlowego wyrabiał normy, jeśli to robi @ad, to nie potrzebuje brać nadgodzin, ale lepiej robić więcej wtedy jest jeszcze premia od sprzedaży wysoka
Zostaw swoją opinię o Technoana - Bolesławiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Technoana