brak logo

Elmen

Rogowiec

Opinie o Elmen

kilon 2009-02-11 22:45:01
kiepsko płacą , wyzyskują pracowników
anonim 2009-02-25 23:02:14
Kolego kiepsko płacą? a ile płacą?
anonim 2009-02-25 23:03:42
W jaki sposób wyzyskują?
anonim 2009-03-23 01:01:51
anonim - 2009-02-25 23:03:42

W jaki sposób wyzyskują?

tak jak ci napisał wyzysk to kiepska płaca nie rozumiesz tego jestes nie w temacie czy może powiązany z tą firmą
trialss 2009-05-14 19:57:49
praca w elmenie zalezy ale przewaznie jest ciekawa i prowadzona na terenie eklektrowni bel. Placa niska badz bardzo niska. By miec wiecej trzeba miec raczej ustawke z prezesem albo z kims z elektrowni. Firma najczesciej zatrudnia mlodych i nie doswiadczonych pracownikow czesto bez zadnych kwalifikacji. Sam znam kilku z firmy m.in piekarza czy kasjera-sprzedawce - ale zalatwili se z kims z elektrownii to ich wzieli bez problemu. Innych, odsylaja z kwitkiem nawet nie patrzac na ich CV - mowiac po prostu ze przyjec nie ma.Tak jak wczesniej wspomnialem firma zatrudnia przede wszystkim mlodych i nie doswiadczonych pracownikow czesto bez zadnych kwalifikacji - dlaczego?? Ano dlatego ze za kazdego pracownika elektrownia placi spolce elmen ok. 55-60zl. a elmen z tego placi takiemu pracownikowi(wlasciwie chlopczykowi) ok. 7zl-8.30zl. W firmie zdarzaja sie co jakis czas podwyzki ale rzedu ok. 0,30zl- 1,5zl/godz. Nie raz slyszalem tez o 20 groszowych podwyzkach!. Zreszta place tez sa nie logiczne np. koles ktory robi juz pare lat w firmie i zna sie na robocie ma stawke 8,50zl a nowego mlodzika czasem zatrudnią ktory z miejsca dostaje stawke 9zl. Jest jeszcze pare takich rzeczy w tej firmie o ktorych najlepiej nie wspominac - ogolnie praca dla tych ktorych lubia pracować charytatywnie - pozdrawiam!
ta 2009-10-19 17:54:36
jakie są zarobki w tej firmie jeśli chodzi o pracę biurową????
djseba 2009-12-29 15:17:22
to jakie tam sa godziny pracy i czemu wszyscy tam sie pchaja do pracy dla tych ktozy chca robic to bede pracowac a dla tych ktorzy sa smykami to pracy nie bedzie
sil 2010-01-20 23:42:51
Panowie a jak jesli chodzi o personel badań ndt? ? jest ktos kto wie czy warto przechodzić? ?
stiw 2010-01-24 20:50:10
przyjmijcie się do pracy Artfolu wPIOTRKOWIE to zobaczycie jak trzeba pracować .Praca w dwóch firmach a wpłata z jednej ,wystarczy raz coś nie tak i już nie pracujesz ,naród tam wredny !
Hunter 2011-01-16 22:10:54
Koszmar i zenujace pieniadze Firma ktora wykorzystuje niekorzystna sytuacje na rynku pracy w regionie Wiekszosc fachowcow ktorymi dysponowala ta firma pracuje na kontraktach zagranicznych w innych firmach gdzie docenia sie umiejetnosci Pozdrawiam wszystkich z branzy
zły 2011-08-09 12:17:11
Chciałbym podziękować firmie za pięćdziesiąt groszy podwyżki przez ostatnie cztery lata pracy
KTOŚ 2012-01-01 15:28:15
Wszystkie spółki to firmy kszak!W Elmenie panuje brud smrud i kto wie co jeszcze...90%osób pracuje po znajomościach i mają stawki o robocie nie mają pojęcia.!Jak rodzice prace ofermom będom załatwiać to kto będzie pracował za ofiare losu.Wymagana jest praca 24godz.na dobę za grosik !!!

anonim 2013-06-25 12:11:34
Tutaj tak jest. Masz dwie rączki, dwie nóżki i nic więcej to pracujesz w Elmenie. Jakbyś coś u miał to byś pracował gdzie indziej. Elmen to jest świetna firma na start. Po za tym są tam przecie osoby co stawki mają. Ale jest jeden warunek: coś musisz sobą reprezentować, ludzi do noszenia worków jest masa. Dozbierać pieniążków, rozwinąć kwalifikacje i szukać czegoś poważnego.
2
Leo53 2013-10-11 16:01:26
słyszałem że praca jest ok..
byly pracownik 2014-01-12 16:34:48
7 lat temu pracowalem w elmenie mialem stawke 11.50 brutto nadgodziny byly platna w zaleznosci 50% lub 100% na zmiane popoludniowa ale kierownikiem byl wtedy niejaki (usunięte przez administratora)szlo sie z nim dogadac pozniej kierownikiem zostal jakis typ z radomska nie pamietam nazwiska juz stawka 10.50 brutto. poszedlem po podwyzke ale bezskutecznie. wiec z miejsca dalem mu wymowienie:) ( wczesniej mialem juz nagrana inna robote wiec co mi zalezalo hehe:) ogolnie praca nie byla ciezka i atmosfera byla super. wszedlem tak poczytac te opinie bo myslalem nad powrotem ale widze ze zepsulo sie juz tam na maksa wiec nie ma si9e co wysilac
takiKtoś 2014-02-12 08:39:15
Elmen zły, Elmen nie dobry.... tylko dlaczego tyle ludzi tu pracuje i to już bardzo długo... Jakoś aż tak nie marudzą... A gdzie jest lepiej się pytam???!!! Gdzie lepiej wypłacają nadgodziny??? LUDZIE!!!!
gość 2014-03-18 07:57:52
Witam, aktualnie pracuje w tej firmie. Wypłaty w okolicach 1,5 tys na rękę, brak możliwości zrobienia nadgodzin oraz rozwoju a prezes zostaje jednym 5 najbogatszych mieszkańców regionu. Ogólnie firma (usunięte przez administratora) nie polecam. Sam pracuje niestety chwilowo z braku lepszych możliwość.
kewo 2014-03-20 19:56:49
stawka 11 zł brutto wypłata w zależności od miesiąca 1500 niecałe na ręke nie przerobisz soboty masz wielki (usunięte przez administratora) Na strajk nikt nie poszedł jak był 17.03.14 parę osób zaledwie z ponad 340 którzy tam pracują !!, czyli najwyraźniej pociotom dobrze tam. Praca nie jest zła, gdyby nie warunki szkodliwe, zapylenie, hałas było by w miare ale za prace w takich warunkach kasa zdecydowanie za mała nie polecam tej firmy, pracuje tam jedynie na czas szkoły. thnx
stysiek 2014-03-21 11:05:33
Witam, od jakiegoś czasu zaglądam na tą stronę i czytam Wasze wypowiedzi na temat naszego Pracodawcy czyli ELMEN , nie rozumiem po jaką cholerę jeden z drugim wypisują takie bzdury na temat firmy i osłabia opinie, przecież nikt Was nie zmusza pracowania w ELMENIE . Płaczesz że masz małą stawkę godzinową? (usunięte przez administratora) Jak źle to do prywaciarza
damian 2014-03-26 12:59:13
a co elmen to nie prywaciarz
xerx 2014-03-30 07:28:04
(usunięte przez administratora) elmen dobra spolka dla kawalerow haah
pk 2014-05-24 09:31:28
Ok
anonim 2014-12-28 20:41:41
Firma w chwili obecnej poszukuje ok. 20 pracowników.
zainteresowany 2015-01-03 12:54:00
Nadal jest to aktualne ? Prowadza przyjecia ludzi na ta chwile?
4
Tadeusz Nowak 2016-08-06 15:17:43
lepiej nie pisać tego co o tym (spółce) myślałem i myślę - byłem przez kilkadziesiąt lat pracownikiem elektrowni. Ta spółka powstała na zamówienie polityczne i w dalszym ciągu jest z klucza politycznego obstawiana. Zmienia się gdzies władza i nie wiadomo co z kolesiem zrobić, bo to ni fachowiec, ni chętny dop pracy, ale lubi brać kasę - to go zsyłają na prezesa ELMENU. Teraz np. A. Milczanowska (poseł PiS z Radomska) podarowała swojemu przegranemu koledze stanowisko prezesa ELMENU. Kpina.
aki 2016-08-06 15:19:56
A wiadomo zy wciąż jest poszukiwany kasjer w żyrardowie? Dobrze, że zapewnione jest tutaj stabilne zatrudnienie i nawet szkolenia do tego, ale szkoda, że nie określili jakiego rodzaju jest zawierana umowa.
Zostaw swoją opinię o Elmen - Rogowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elmen