logo Nieruchomości POŁUDNIE

Nieruchomości POŁUDNIE

Kraków

Opinie o Nieruchomości POŁUDNIE

ona 2012-06-28 20:31:04
Jeśli ktoś szuka pracy w nieruchomościach to naprawdę polecam tą firmę. Dobre warunki pracy, Super atmosfera. Poszanowanie dla pracownika. Wiele można się u nich nauczyć bo stawiają na naprawdę wysoki poziom. Wymagają, ale też potrafią to docenić!
sb 2012-09-13 01:55:52
Czy na pewno mówisz o tej firmie ? Byłem na rozmowach i zaproponowali mi tylko prowizję więc warunki nie są atrakcyjne.
jjjjjj 2012-10-09 17:30:49
Buhaha wizyta u psychologa gwarantowana po miesiącu pracy. Pan [usunięte przez moderatora] sam o to zadba:) [usunięte przez moderatora], brak słów... Nie polecam
2
agent 2014-10-13 20:52:51
właściciel myśli , że jest panem bogiem- a naprawdę nie ma pojęcia o zarządzaniu. Nie liczcie na uczciwe rozliczenia.
1
Pośrednik 2014-11-08 08:18:12
Kompletna bzdura - Właściciel zawsze rozlicza się w momencie rozliczenia klienta.
Nawet czasem można liczyć na wcześniejszą zaliczkę z prowizji.
Akurat w tej firmie na pewno nie ma żadnego problemu z rozliczaniem się z pracownikami.
Agent z biura 2015-05-21 11:23:32
Pan Tomasz G. nie wie co to znaczy uczciwie się rozliczyć- trzeba go po sądach ścigać , żeby oddał pieniądze, jednym słowem PORAŻKA. Z zarządzania PAŁA, bo gość nie ma o tym pojęcia- natomiast jest tam kilka fajnych pracowników, którzy dają się mu wykorzystywać i okradać
5
Pracownik 2015-09-17 12:29:32
Kompletna bzdura. Jestem pracownikiem od ponad 2 lat, NIGDY nie miałam problemu z otrzymaniem wynagrodzenia!!! Nie czuję się też okradana ani wykorzystywana, nie wiem skąd takie opinie.
1
ktoś 2016-08-23 17:47:55
Pracownicy fajni, pan T.G - bez komentarza....
kura 2016-09-03 18:35:17
Ja to mam odpowiednie doświadczenie jako specjalista ds. nieruchomości, bo kompleksowa obsługa klientów nie jest mi obca, ale szkoda, że nie określili jakich średnich zarobków można się u nich teraz spodziewać, wiecie może? Dziękuję za szybką odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o Nieruchomości POŁUDNIE - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nieruchomości POŁUDNIE