brak logo

HOLTRADE EKSPORT IMPORT

Piaseczno

Opinie o HOLTRADE EKSPORT IMPORT

Magda 2012-04-06 22:03:38
Firma godna zaufania. Szanująca pracowników, jednak stawiająca wysokie wymagania. Tu pozdrawiam Panią Dyrektor Anię :)
1
Anna 2013-10-11 13:42:50
Żadna z nowo zatrudnionych osób nie zrezygnowała z pracy, ani firma nie rozwiązała z nią umowy o pracę.
Ostatnia osoba zatrudniona od czerwca tego rok pracuje nadal, pozostałe zatrudnione pracują już z nami od 4 lat.
( usunięte przez administratora )
1
klamcy 2013-10-28 21:52:38
Nie wiem czemu pani (usunięte przez administratora) tak blefuje. szykuje sie hejt? Potwierdzam opinnie poprzednikow. Na note firmy powinno sie pracowac
Klaudia 2013-10-28 21:55:11
Osoba przyjeta we wrzesniu pracowala przez miesiac po czym postanowila odejsc( usunięte przez administratora )
ja 2014-01-21 22:16:17
Jestem byłym pracownikiem firmy. W firmie króluje pani dyrektor zarządzająca, z którą nie da się długo współpracować. (usunięte przez administratora)W firmie jest bardzo duża rotacja pracowników. Jeżeli chodzi o zarobki i umowy to królują "delegacje".
2
Kaśka 2014-02-13 16:07:34
Ja też tam pracowałam, poznałam Panią Dyrektor i działania w firmie i nie zauważyłam ani poniżania, sama nigdy nie płakałam. Pracy było dużo, uwagę zwracano na systematyczność i ciut dużo biurokracji było jak na dział handlowy. Nad wszystkim czuwa dyrektor, nadal mam kontakt z firmą i chłopaki z handlowego nadal tam pracują i nie narzekają. Te opinie negatywne to chyba jakaś akcja.
1
Kaśka 2014-03-04 14:59:39
Nie wiem o co Ci chodzi z tym przemiałem, bo handlowcy, którzy się sprawdzili pracują i inne osoby także, firma jak widać sobie świetnie radzi i ci którzy pracują są zadowoleni. Nie zazdrość, że tam nie pracujesz tylko zajmij się swoim życiem, a nie żyjesz życiem starej firmy!
OBECNY 2014-04-16 13:34:11
Strasznie mi Ciebie żal. Słaby z Ciebie pracownik i masz problem ze sobą. Na szczęści Wszyscy którzy nas znają nie uwierzą w te wierutne brednie. Wcześniej czy później to słuch po Tobie zaginie :(
1
jago 2014-04-18 11:35:17
Ludzie - czytając Wasze posty nasuwa się od razu kwestia globalnego nieudacznictwa, miernoty i nieprzystosowania do warunków pracy w przedsiębiorstwach prywatnych. Najlepiej się użalać i rozdrapywać przeszłość zawodową która już minęła, nie zadając sobie pytania do czego ja się wogóle nadaje?
Są jeszcze przedsiębiorstwa państwowe w których można się (usunięte przez administratora) mieć na tyle wolnego czasu aby prowadzić tego typu dywagacje.
Życzę Wam aby życie zawodowe dało wam jeszcze na tyle w tyłek abyście docenili to co mieliście.
Wesołych Świąt
BYŁY PRACOWNIK 2014-04-18 12:56:57
PRZYPOMINAM, ŻE TO SĄ OPINIE PRACOWNIKÓW O FIRMIE A NIE MONOLOG ( usunięte przez administratora )!PROSZĘ SIĘ NIE OŚMIESZAĆ BARDZIEJ!
FIRMA I JEJ SPOSÓB ZARZĄDZANIA ZASŁUŻYŁA SOBIE NA OKREŚLONE WYŻEJ PRZEZ WSZYSTKICH OPINIE. NA REPUTACJE TRZEBA SOBIE ZAPRACOWAĆ. WSZYSCY STALI WSPÓŁPRACOWNICY DOSKONALE ZNAJĄ SYTUACJĘ.(usunięte przez administratora)
ego 2014-05-05 00:41:10
Strasznie ciekawi mnie, do której grupy zaliczy siebie osoba pisząca, że byli pracownicy byli albo miernotami albo markowali pracę. (usunięte przez administratora)
Milutki 2014-05-05 15:42:04
Ja nie zaliczam się ani do grona byłych, ani obecnych, firmę znam dobrze.
(usunięte przez administratora)
ex 2014-06-28 12:01:14
nie polecam(usunięte przez administratora):))
Andrzej 2014-06-30 14:05:46
Firma jest ok i nie ma co szukać dziury w całym.
1
Nowa 2014-07-09 10:31:50
Witam,
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, a wcześniej na kursie w tej firmie. Więc widziałam jak tam jest i jak wygląda praca.
Firma mała, bardzo przyjacielska i widać że lubią się tam ludzie i współpracują ze sobą. Jeżeli chodzi o handlowca to dziewczyna na to stanowisko się nie nada. Czasem montaż sprzętu trzeba zrobić, czy urządzenie podwieźć do klienta, dla dziewczyny to za ciężkie. Firma oferuje umowę o pracę i wszystkie te kwestie związane z pracą czyli samochód, laptop, telefon etc. Rekrutację prowadzi Pani Dyrektor ona wybiera ludzi, bardzo sympatyczna osoba, uśmiechnięta ale konkretna. Wspominam bardzo dobrze :)
mocarna brygida 2015-01-22 12:26:44
ja jestem kobietą dość mikrej postury ale siły mam jak niedźwiedź na sterydach. i uwielbiam wymagającą pracę fizyczną. czy w takim razie mam szansę na jakiekolwiek atrakcyjne zatrudnienie w HOLTRADE EKSPORT IMPORt? oczywiście najważniejsza jest kasa więc prosze napiszcie ile płacą teraz na rękę, okej?
ROBSON 2015-02-05 11:32:59
Sam bym się w tej firmie zatrudnił. Świetny zespół :) rozrywkowy także :)
Teraz szukają dodatkowej osoby do wsparcia sprzedaży, ale technika dentystycznego, obojętnie czy dziewczyna czy chłopak.
2
GrEg 2015-12-07 00:46:15
Nie warto! Mobbing, chamstwo, wyzysk.
Jo 2016-01-11 22:03:50
Chyba nie o tej firmie piszesz greguuuu
Holtrade znam od pięciu lat i to bardzo zgrana ekipa Ania, Zośka wspaniałe dziewczyny. Chłopaki świetni. Kawał przyjaźni w tej firmie widać. A organizacyjnie czuwa Ania a czuwa uuuuu tylko takiemu czuwaniu się poddać...
1
Jo 2016-01-19 12:45:58
szukają przedstawicieli, firma cały czas się rozwija.
MK 2016-02-22 21:05:18
Bardzo konkretna rozmowa, określone wymagania. Potrzebny technik z doświadczeniem handlowym. Warunki jasne. Ale niestety nie zostałem przyjęty.
Pomimo ze spełniam te warunki. Pewnie zabrakło czegoś..
Przyjaciel 2016-05-17 14:00:48
Widzę, że teraz postawili na płeć piękną w dziale handlowym.
Czyżby Pani dyrektor zatrudniła dla siebie urodową konkurencję.
Królowa może być tylko jedna! Pozdrawiam cały zespól Holtrade i śliczną Panią Dyrektor szczególnie.
Walny 2016-07-09 11:56:04
Wiesz co, ale płeć piękna w dziale handlowym to jest dodatkowy atut czyli plus, generalnie ludzie bardziej ufają mimo wszystko kobietom niż zwykłym kolesiom, od nich czuć kombinatorkę jakąś, a od babeczek nie
Zostaw swoją opinię o HOLTRADE EKSPORT IMPORT - Piaseczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOLTRADE EKSPORT IMPORT