logo Dominium s.a.

Dominium s.a.

Warszawa

Opinie o Dominium s.a.

yy 2016-03-16 16:58:46
skoro chcą studenta to oczywiste, że umowa zlecenie! bo nie płacą wtedy składek... ogłoszenie o asystentce działu finansowego a takich rzeczy nie wiedzieć...
anonim.. 2016-03-19 17:20:37
hmmm w dziele marketingu.. pewnie płaca grosze ale z tego co słyszałam tam jest akurat fajny szef jego imie rozpoczyna się na A... Ale firmy i tak nie polecam, a pracowałam w centrali. Co do ostaniej opinii to za studenta na umowie o prace nie płaca żadnych składek nie musi byc zlecenie! Oczywiście status studenta do 26r zycia.
anonim.. 2016-03-19 17:23:08
takich rzeczy nie wiedziec że przy studencie do 26 r życia za um o prace nie odprowadza sie składek WSTYD. Tym bardziej że ktos odpowiada takim tonem a sam nie wie, czyżby pracownica księgowości???
1
anonim.. 2016-03-19 17:30:13
a nie poprawiam się przy umowie zlecenia za studenta nnie odprowadza sie składek, przy um. o prace odprowadza się niezależnie od wieku. Pomyłka- ale z księgowością i kadrami nie mam nic wspólnego! Co nie zmienia faktu odpowiadania takim tonem na zapytania.
anouk 2016-03-25 17:25:43
Nie polecam. Po pracy tam może zostać jedynie niesmak= chodzi o ludzi tam pracujących. No nie będę już nawet wspominać tej całej księgowości szeroko tu komentowanej. Do tego wszystkiego płacą grosze.
4
Przemek007 2016-04-12 20:45:48
hej jutro wybieram się na rozmowe asystent działu technicznego. Czy mogłabyś rozwinąć czy warto ?
Była k. 2016-04-20 01:34:02
Nie wiem Wiktorze co takiego stresującego jest przy przyjmowaniu zamówień na placki pół dnia :) Pracowałam w Dominium wiele lat,odeszłam z przyczyn osobistych. Były wzloty i upadki, lepsze i gorsze chwile, wiadomo:)Dziś, gdy już nie pracuję wspominam firmę z sentymentem, mimo nie raz zaklinałam, że ten dzień jest ostatni. Stworzyliśmy fajny team i potrafiliśmy/potrafimy do dziś trzymać się razem, mimo, że każdy poszedł w swoją stronę. Pracę w Call Center polecam studentom, nigdy nie miałam problemu z uzyskaniem wolnego gdy potrzebowałam, chociaż czasem o urlop musiałam stoczyć batalię:) Wypłata - dla chcącego nic trudnego, przy lepszej sprzedaży wypłata nie była zła. Baaa - nawet są możliwości awansu.
2
trudno w to wszystko uwierzy!!! 2016-04-27 20:44:24
była K?? BYŁA KADROWA BYŁA KSIEGOWA??? wiele lat pracowałaś??? trudno uwierzyć w to co napisałaś!! atmosfera w wspomnianych wyżej działach beznadziejna, wpływająca także na inne działy, Baaa nawet na lokale! Zero kultury współpracy między ludzmi, jak u króla Salomona- wygrywa najgłośniejszy i najmniej kulturalny ! Osoba ze wspomnianego kilkakrotnie wyżej działu już rozsyła cv po firmach ;) bo chyba nareszcie zauważyła że nie wszyscy akceptują jej zachowanie. Skoro jest tak cudownie w call centre to dlaeczego rotacje jest na poziomie 70% i ludzie pracuje średnio po 3 miesiące?? Potrafisz odpowiedzieć dlaczego tak jest?? Jedyny dział który nie ma tak złej opinii wśród pracowników to marketing!
1
odpowiedz 2016-05-07 22:33:13
Możesz tam zadzwonić i się zapytać. Przez centrale.
mała 2016-05-20 04:14:47
Żałować nie masz czego. Takie a nie inne towarzystwo Plus wypasione pensje.
1
wszystko tylko nie to 2016-06-17 17:59:25
o matko. Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. nigdy prze nigdy choćby nie wiem co!!!!!!!!! nawet jak by mi grozili to bym sie na to nie zgodziła.
2
księgowa 2016-06-17 18:11:48
wystarczy poczytac wcześniejsze opinie żeby sobie odpowiedziec na to pytanie! To sa prawdziwe opinie sama jestem takiego zdania. Z takim towarzystwem nie chciałbym pracować! Nawet nie chodzi o pensje! Jeżeli chodzi o nauke to tam sie naprawde niewiele nauczycie. Ni polecam, ale to moja opinia, choba że ktos bedzie pasował do tego towarzystwa- a to akurat nie najlepiej świadczy!
3
odpowiedz 2016-06-19 12:30:39
to żaden dowód!!! raczej nie chodzi o stosunki miedzy nimi tylko wogole o nich! jakie premie? na jkim stanowisku?
NIE! 2016-06-27 12:30:34
Uwaga! Zanim odeszłam (jak chyba połowa centrali od początku roku) usłyszałam, że ta śmieszna firma wynajęła nawet agencję pr by poprawić swój wizerunek. Także jeśli spotkacie tu jakieś dobre komentarze to będą zwykłe fejki, negatywne zaś oddają rzeczywistość. Z całego serca odradzam tam pracę każdemu człowiekowi.
7
szary 2016-06-27 12:31:32
To chyba jakiś żart. Nie tam nie jest spoko! Wystrczy poczytać opinie ilość negatywnych to wystarczający dowód na to ze tam nie jest spoko!
2
raz jest dobrze raz jest źle 2016-06-27 13:31:34
Cześć od jakiegoś czasu obserwuje wpisy tutaj i postanowiłam napisać - otóż branża gastronomiczna jest ciężka, specyficzna i wymagająca. Pracuję na stanowisku Kelnerki (specjalnie z dużej litery bo uważam, że jest to zawód do którego należy odnosić się z szacunkiem) od kilku ładnych lat - w Dominium jestem krótko, ale patrząc na moje wcześniejsze doświadczenia to muszę przyznać, że u konkurencji bywało gorzej. Co kto lubi - niektórzy nie nadają się na gasto i wydaje mi się, że tacy głównie narzekają. Jak się uczciwie pracuje to praca w Dominium jest ok. Nie ma szału, ale też nie ma tragedii. Ja osobiście cenię bardzo zespół z którym współpracuję - świetni ludzie. Co do napiwków też są w miarę ok - akurat mój lokal nie jest typowo studencki więc napiwki też się zdarzają i to dobre ;)
1
Odpowiadam 2016-06-28 15:30:47
W tej firmie nie jest tak jak większość tu pisze. jasne zdarzają się problemy i zgrzyty, ale gdzie tak nie jest? Jako była pracownica nie widziałem tego wyścigu szczurów. Tu przynajmniej każdy każdego zna i może o wszystko zpaytać jesli ma z czymś problem - przynajmniej ja i koleżanki nigdy nie miałyśmy z tym problemu. Odeszłam bo po 2 latach chciałam zmienic coś. kasa w ksiegowosci to chyba ok 2000zł na 3mies okresie probnym a pozniej to zalezy
1
Bbfxcb 2016-07-04 12:35:54
Ja miałam okazje obserwować te dziewczyny z innego działu i nie mam o nich dobrej opinii robią złe wrażenie. Pisze o ksiegowosci
2
bbhjdb 2016-07-17 18:31:35
Warto sie zastanowić czy warto takie osoby jak one naśladować- dla osoby kulturalnej na jakims poziomie- nie warto. Zajmuja si9ę gównie plotkowaniem, ale chyba nawet nie zdaja sobie sprawy co ludzie sobie o nich myślą bo to nie tylko moja opinia.
2
Księgowa 2016-07-17 18:50:47
Jedna z nich wysyła CV do innych firm. hmmmm wysłała do tej w której ja teraz pracuję, "wielka szkoda" że jej nie zatrudnili :))) Lepsza firma lepsze warunki finansowe:)))
2
NIE! 2016-07-19 13:37:45
Z czystej ciekawości weszłam i niedowierzam. Ciekawe skąd w ciągu niecałego miesiąca więcej pozytywnych komentarzy i lajków niż w przeciągu całego poprzedniego roku? Podpowiem; agencja pr nie próżnuje :p
4
Paula 2016-07-19 22:57:04
Na jaka pensje przy wyrobieniu etatu mozna teraz liczyc na stanowisku kelnerki? Jaka podstawa, jakie napiwki??
Była K. 2016-08-20 20:24:52
W biurze zawsze była terminowa.
1
A? 2016-09-24 13:36:24
Widze teraz ogłoszenie na asystenta do działu kadr? Może ktoś wie czy warto?
Uyre 2016-09-25 04:29:20
Tam tez jest niezła rotacja!
A? 2016-09-26 13:02:41
A jak oceniacie firmę? Bo widzę raczej negatywne opinie... nie wiem czy wogole warto zawracać sobie głowę tą rekrutacją
Nieee 2016-09-26 13:19:03
Nie idź tą drogą ! :)
4
majomajo 2016-09-27 22:11:16
Dominium to jeden wielki przekret. Tylko unowa zlexenie, nie ma szans o unowe o prace choc to ich psi obowiazek po jakims czasie dac. Wpisuja jakies delegacje zeby mniejsze podatki placic. Wyplata w dwoch ratach..
majomajo 2016-09-27 22:11:40
Dominium to jeden wielki przekret. Tylko unowa zlexenie, nie ma szans o unowe o prace choc to ich psi obowiazek po jakims czasie dac. Wpisuja jakies delegacje zeby mniejsze podatki placic. Wyplata w dwoch ratach..
5
Była K. 2016-09-28 13:35:52
10 każdego miesiąca:)
Chyba, że 10 to weekend to bywała wcześniej.
Vvgxghnnjk 2016-09-30 21:17:59
Kto pisze te pozytywne komentarze? Pracowałam tam w biurze na dabrowieckiej nie polecam zgadzam się w pełni z negatywnymi komentarzami!
3
Cydr 2016-09-30 21:23:38
Jakie doświadczenie czy ty wiesz czym one się zajmują to praca dobra tylko dla osób bez doświadczenia! Osoba z doświadczeniem to się tam tylko może cofać w rozwoju. Hm do mnie do pracy jedna z nich tez wysyłała CV z księgowości cale szczęście jej nie zatrudnili dziewczyny z rekrutacji dały znak ze jakaś od nich przysłała :):):) cóż nie wyszło. To było jakiś czas temu
1
Cydr 2016-10-01 01:58:41
To są bardzo podstawowe czynności żadna zaawansowana wiedza typu księgowanie estrów kasowy terminali płatniczych już nie pamietam dokładnie czym a. Sprawdzaniemdok.
Mnvvhjhc 2016-10-01 08:50:16
Umiejetność. Pracy na komputerze jest wypełni wystarczająca umiejetnoscia
Mała Mi 2016-10-07 14:16:15
Wydaje mi się ze osoby piszące o księgowości pracowały tam jakiś dłuższy czas temu i nie wiedza ze pewna osoba która siała tam wiele zła już tam nie pracuje. Od paru miesięcy. Zasiała zbyt wiele zła. Teraz jest tam inaczej lepiej. Pracowałam w innym dziale. Ale ludzie czytają te wpisy i przyglądali się księgowości. Pozdrawiam. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. :-)
1
Fresco 2016-10-07 18:56:00
Ja już tam od jakiegoś czasu nie pracuje zwolniłam się generalnie tak duże możliwości rozwoju różne umowy dużo pracowników itd tylko księgowości nie polecam ale to całkiem osobny dzisl
Madgggfko 2016-10-08 01:29:11
Angielski Ci się tutaj do niczego nie przyda
1
Ccbjfds 2016-10-08 17:32:51
Tam się do niczego nie przyda. Jej zupełnie nie zrozumiałaś. Jak masz dobrze opanowany to idz do dobrej firmy więcej zapłacą itd.
1
Chhcddxv 2016-10-08 18:37:07
Bardzo dziwne są niektóre komentarze oczywiste oczywistości. Wiadomo Że lepiej znać angielski niż niez znać. Bardzo to wszystko dziwne ????!
1
Kadrowa 2016-10-08 22:31:50
Płatnik to program prosty jak budowa cepa nawet jak ktoś nie zna to szybko się nauczy!
1
Nick 2016-10-16 01:23:53
Cóż za słownictwo złociutka oblatana etc. ;-)
1
wera 2016-10-16 10:21:46
Zgłoszenie to możesz wysłać do nich zawsze @ef oni mają taką zakładkę specjalną do aplikacji. Właśnie chciałam zapytać odnośnie tego czy czasem wrzucają ogłoszenia np. tutaj na goworka i interesuje mnie też to czy częściej są ogłoszenia na kelnerki/kucharzy czy do biura?
pracowalam 2016-10-31 14:39:04
Pracowałam jakiś czas temu jako Kelnerka - no cóż praca jak praca. Wiadomo były ciezkie chwile, ale ogolnie bylo ok. pracowalam wczesniej w innych siecowkach jako kelnerka i bylo gorzej - mialam tragicznego kierownika, tutaj w dominium przynajmniej kierownik byl ok. napiwki tez mialam ok jak na taka prace. fakt najbardziej mi przeszkadzala robota poboczna zmywanie, pomaganie itp ale tez do przezycia
1
nie jest tak 2016-11-18 10:12:47
Pierwszy raz słyszę, że firma wynajęła agencję PR - pracuję w tej firmie już 1,5 roku i jestem blisko tych tematów i pierwszy raz słyszę ;)
zadowolona_w_80% 2016-11-18 10:16:37
Ja mam umowę na czas nieokreślony a pracuję ok 2 lat :) jest mi dobrze, wywodzę się z typowego mordoru i powiem szczerze, że na inną firmę na ten moment bym nie zamieniła :) wiem, że nie jest to firma do końca życia, ale jest fajnie. Oczywiście brakuje benefitów itp no ale cóż firma polska, pewnie nie mają takich budżetów, ale myślę, że rynek na nich to wymusi żeby wprowadzić jakieś fajne benefity.
1
Były pracownik 2016-11-18 13:51:01
Rozumiem ze sami piszecie to pozytywne komentarze i kasujecie negatywne. Tak się składa ze obserwuje to forum i negatywne są kasowane i ciekawe skąd jest tyle pozytywnych przecież w tej firmie jest duża rotacja?!
szukam opinii 2016-11-18 15:49:13
obecnie zastanawiam sie nad pojscie do dominium pracowalam w empiku jako doradca klienta tam tez jest sporo rotacji i w dominium pewnie tez tak jest. pracowal ktos w empiku i umie porownac z dominium?
Pracownik 2016-11-29 16:54:43
Widzę, że dział HR usilnie dodaje pozytywne komentarze. Pracowalem w tej firmie kawałek czasu. Zdecydowanie nie polecam. Zero szacunku do pracownika, liczą się tylko znajomości i sympatie a nie wiedza i umiejętności. Pracownicy maja wiedzę na średnim poziomie z zakresu który obsluguja.
1
kubas69 2016-12-04 21:49:58
Ceny w Dominium są mocno zawyżone, bo zeby za 3 małe sosy chciec od klienta 8 zł to jest przesada moim zdaniem. Zwłaszcza ze w wieszosci restauracji sosy do pizzy są dawane gratis (2 albo 1) i tak powinno być. Ponadto ciasto w Dominium jest czesto gumowate i zdaje sie być nieświeże, mówię tutaj o restauracji znajdującej się w galerii M1 w Poznaniu. Czystosć talerzy i sztuścy równiez pozostawia wiele do życzenia. Nie polecam tego lokalu ;)
ll 2016-12-10 13:55:29
Moja znajama w dziale ksiegowosci zarabia koło 4000 zł, wiec jednak zarobić tam można:)
Zostaw swoją opinię o Dominium s.a. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dominium s.a.