logo Dominium s.a.

Dominium s.a.

Warszawa

Opinie o Dominium s.a.

NIE! 2016-07-19 13:37
Z czystej ciekawości weszłam i niedowierzam. Ciekawe skąd w ciągu niecałego miesiąca więcej pozytywnych komentarzy i lajków niż w przeciągu całego poprzedniego roku? Podpowiem; agencja pr nie próżnuje :p
8
Paula 2016-07-19 22:57
Na jaka pensje przy wyrobieniu etatu mozna teraz liczyc na stanowisku kelnerki? Jaka podstawa, jakie napiwki??
Była K. 2016-08-20 20:24
W biurze zawsze była terminowa.
1
A? 2016-09-24 13:36
Widze teraz ogłoszenie na asystenta do działu kadr? Może ktoś wie czy warto?
Uyre 2016-09-25 04:29
Tam tez jest niezła rotacja!
1
A? 2016-09-26 13:02
A jak oceniacie firmę? Bo widzę raczej negatywne opinie... nie wiem czy wogole warto zawracać sobie głowę tą rekrutacją
Nieee 2016-09-26 13:19
Nie idź tą drogą ! :)
7
majomajo 2016-09-27 22:11
Dominium to jeden wielki przekret. Tylko unowa zlexenie, nie ma szans o unowe o prace choc to ich psi obowiazek po jakims czasie dac. Wpisuja jakies delegacje zeby mniejsze podatki placic. Wyplata w dwoch ratach..
3
majomajo 2016-09-27 22:11
Dominium to jeden wielki przekret. Tylko unowa zlexenie, nie ma szans o unowe o prace choc to ich psi obowiazek po jakims czasie dac. Wpisuja jakies delegacje zeby mniejsze podatki placic. Wyplata w dwoch ratach..
10
Była K. 2016-09-28 13:35
10 każdego miesiąca:)
Chyba, że 10 to weekend to bywała wcześniej.
Vvgxghnnjk 2016-09-30 21:17
Kto pisze te pozytywne komentarze? Pracowałam tam w biurze na dabrowieckiej nie polecam zgadzam się w pełni z negatywnymi komentarzami!
8
Cydr 2016-09-30 21:23
Jakie doświadczenie czy ty wiesz czym one się zajmują to praca dobra tylko dla osób bez doświadczenia! Osoba z doświadczeniem to się tam tylko może cofać w rozwoju. Hm do mnie do pracy jedna z nich tez wysyłała CV z księgowości cale szczęście jej nie zatrudnili dziewczyny z rekrutacji dały znak ze jakaś od nich przysłała :):):) cóż nie wyszło. To było jakiś czas temu
5
Cydr 2016-10-01 01:58
To są bardzo podstawowe czynności żadna zaawansowana wiedza typu księgowanie estrów kasowy terminali płatniczych już nie pamietam dokładnie czym a. Sprawdzaniemdok.
Mnvvhjhc 2016-10-01 08:50
Umiejetność. Pracy na komputerze jest wypełni wystarczająca umiejetnoscia
Mała Mi 2016-10-07 14:16
Wydaje mi się ze osoby piszące o księgowości pracowały tam jakiś dłuższy czas temu i nie wiedza ze pewna osoba która siała tam wiele zła już tam nie pracuje. Od paru miesięcy. Zasiała zbyt wiele zła. Teraz jest tam inaczej lepiej. Pracowałam w innym dziale. Ale ludzie czytają te wpisy i przyglądali się księgowości. Pozdrawiam. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. :-)
2
Fresco 2016-10-07 18:56
Ja już tam od jakiegoś czasu nie pracuje zwolniłam się generalnie tak duże możliwości rozwoju różne umowy dużo pracowników itd tylko księgowości nie polecam ale to całkiem osobny dzisl
1
Madgggfko 2016-10-08 01:29
Angielski Ci się tutaj do niczego nie przyda
2
Ccbjfds 2016-10-08 17:32
Tam się do niczego nie przyda. Jej zupełnie nie zrozumiałaś. Jak masz dobrze opanowany to idz do dobrej firmy więcej zapłacą itd.
2
Chhcddxv 2016-10-08 18:37
Bardzo dziwne są niektóre komentarze oczywiste oczywistości. Wiadomo Że lepiej znać angielski niż niez znać. Bardzo to wszystko dziwne ????!
1
Kadrowa 2016-10-08 22:31
Płatnik to program prosty jak budowa cepa nawet jak ktoś nie zna to szybko się nauczy!
1
Nick 2016-10-16 01:23
Cóż za słownictwo złociutka oblatana etc. ;-)
1
wera 2016-10-16 10:21
Zgłoszenie to możesz wysłać do nich zawsze @ef oni mają taką zakładkę specjalną do aplikacji. Właśnie chciałam zapytać odnośnie tego czy czasem wrzucają ogłoszenia np. tutaj na goworka i interesuje mnie też to czy częściej są ogłoszenia na kelnerki/kucharzy czy do biura?
pracowalam 2016-10-31 14:39
Pracowałam jakiś czas temu jako Kelnerka - no cóż praca jak praca. Wiadomo były ciezkie chwile, ale ogolnie bylo ok. pracowalam wczesniej w innych siecowkach jako kelnerka i bylo gorzej - mialam tragicznego kierownika, tutaj w dominium przynajmniej kierownik byl ok. napiwki tez mialam ok jak na taka prace. fakt najbardziej mi przeszkadzala robota poboczna zmywanie, pomaganie itp ale tez do przezycia
1
nie jest tak 2016-11-18 10:12
Pierwszy raz słyszę, że firma wynajęła agencję PR - pracuję w tej firmie już 1,5 roku i jestem blisko tych tematów i pierwszy raz słyszę ;)
zadowolona_w_80% 2016-11-18 10:16
Ja mam umowę na czas nieokreślony a pracuję ok 2 lat :) jest mi dobrze, wywodzę się z typowego mordoru i powiem szczerze, że na inną firmę na ten moment bym nie zamieniła :) wiem, że nie jest to firma do końca życia, ale jest fajnie. Oczywiście brakuje benefitów itp no ale cóż firma polska, pewnie nie mają takich budżetów, ale myślę, że rynek na nich to wymusi żeby wprowadzić jakieś fajne benefity.
1
Były pracownik 2016-11-18 13:51
Rozumiem ze sami piszecie to pozytywne komentarze i kasujecie negatywne. Tak się składa ze obserwuje to forum i negatywne są kasowane i ciekawe skąd jest tyle pozytywnych przecież w tej firmie jest duża rotacja?!
3
szukam opinii 2016-11-18 15:49
obecnie zastanawiam sie nad pojscie do dominium pracowalam w empiku jako doradca klienta tam tez jest sporo rotacji i w dominium pewnie tez tak jest. pracowal ktos w empiku i umie porownac z dominium?
Pracownik 2016-11-29 16:54
Widzę, że dział HR usilnie dodaje pozytywne komentarze. Pracowalem w tej firmie kawałek czasu. Zdecydowanie nie polecam. Zero szacunku do pracownika, liczą się tylko znajomości i sympatie a nie wiedza i umiejętności. Pracownicy maja wiedzę na średnim poziomie z zakresu który obsluguja.
7
kubas69 2016-12-04 21:49
Ceny w Dominium są mocno zawyżone, bo zeby za 3 małe sosy chciec od klienta 8 zł to jest przesada moim zdaniem. Zwłaszcza ze w wieszosci restauracji sosy do pizzy są dawane gratis (2 albo 1) i tak powinno być. Ponadto ciasto w Dominium jest czesto gumowate i zdaje sie być nieświeże, mówię tutaj o restauracji znajdującej się w galerii M1 w Poznaniu. Czystosć talerzy i sztuścy równiez pozostawia wiele do życzenia. Nie polecam tego lokalu ;)
1
ll 2016-12-10 13:55
Moja znajama w dziale ksiegowosci zarabia koło 4000 zł, wiec jednak zarobić tam można:)
Księgowość 2016-12-11 21:03
Coooo !ja tam pracowałam w dziale księgowości 2000 brutto. Przestańcie wprowadzać ludzi w błąd! Może kłamie bo wstyd jej się przyznać ile zarabia!
4
odnd/,m f,mf 2016-12-12 09:36
eee są różne stanowiska w każdej firmie i nie każde ma takie samo wynagrodzenie, więc obie pensje się nie wykluczają...
Janusz 2016-12-12 15:23
Byłem w restauracji w Centrum Handlowym Quick Park Mysłowice, dzień po otwarciu. Na stronie internetowej CH pisze, że przez cały miesiąc, pizze w Gusto Dominium są oferowane 40 procent taniej. Przychodzi młoda kelnerka w okularach i z tatuażem na ręku i mówi, że taki rabat tylko w dniu otwarcia. Na to pokazuję jej informację na tablecie. OK, zgoda, bez słowa akceptuje.
Zamówiłem dwie pizze. Pierwsza zimna, druga przypalona. OK, kucharz dopiero się uczy.
Najlepsze na końcu. Ta sama kelnerka z tatuażem, podaje rachunek i mówi, że w Mysłowicach jest tylko czasowo, po czym zaprasza do Dominium w Katowicach, gdzie pracuje na codzień.
No cóż, nie wróżę temu lokalowi udanego biznesu.
nick 2016-12-19 00:07
A myślicie, że w najbliższym czasie coś się zmieni na lepsze?
Pracowalem wiem 2016-12-30 02:58
Dominium to syf nic sie tam nie zmini jesli jestes plebsem to sie z nimi dogadasz
6
Pikantny Piotr 2017-01-01 15:28
Witam,

Zamówiłem dziś pizzę z podwójnym jalapeno i ostrym sosem i muszę przyznać że bida. Żal, rozpacz, rozczarowanie - wszystko to za mało powiedziane. Dołączony do zamówienia sos ostry również pozostawił wiele do życzenia. Rustica była okej. zbyt łagodne, zbyt łagodne, zbyt łagodne...

Jak ostre, to ma być ostre, a nie jakaś zabawa w półśrodki.

Pozdrawiam fanów piekielnej ostrości. Nie pozdrawiam fanów zbyt łagodnego.
Pikantny Piotr

nie mamy państwu za złe, błąd nowicjusza, pizza nie powinna dawać pola do łagodnizmu
1
Była pracownica 2017-01-06 12:55
Dokładnie, co do księgowości to fakt ze pewna osoba nie pracująca tam od wiosny zasiała już tyle zła ze wiedziała ze jest zbyt dużo osób które jej nie akceptują i się zwolniła. Ale do swojego zachowania miała pełna aprobatę przełożonej która mentalnie nie różni się od dziewczyn tam pracujących. Nie polecam pracy tam może zostać tylko zażenowanie. Płoty złe traktowanie pracowników podkładanie sobie tzw świni donosicielstwo obrażanie innych za ich plecami, mega ale to mega zazdrość
7
Była pracownica 2017-01-06 13:04
I jeszcze dodam osoby pisały ze siedzą na krzywych krzesłach itd to to jest inspekcja pacy dostaną karę za narażanie was na utratę zdrowia. Sprzęt ma być w pełni sprawy tak samo jak pomyłki przy wypłatach.
Była pracownica 2017-01-06 14:21
Dodam jeszcze ze jest to moja sybiektywna opinia, doskonale wiem kto i jak był obrażany ( w tak nie wybredny sposób św to wręcz ubliżania) sama tez jestem i ofiara obrażania i świadkiem obrażania niektórych osób przez pracowników tam pracujący powiedzmy od dłuższego czasu. Zglaszanie takich incydentowi do przełożonych nic nie da! Poplisty trzeba się zwolnić. Auto wszystko przez zazdrość jak się inni dowiedzą ze macie coś więcej to biada wam.
3
Księgowa 2017-01-07 13:04
Najlepsze w tym wszystkim jest to ze te z ksiegowosci myślą ze one tak dużo wiedza z ksiegowosci a to co robią to nic i nie maja szans na lepsza prace na samodzielne stanowisko gdzieś indziej. Pozdrawiam pewna która jyz tam nie pracuje a wysłała do mnie do firmy cv. No niestety nie miala szans :):):) cóż za strata;)
2
obiektywna 2017-01-07 13:32
wezcie sie lepiej za prace a nie zrobiliscie sobie tu forum plotkarskie
4
haha 2017-01-10 09:21
@up dokładnie. Niby firma taka zła a same przychodzą tutaj i robią dokładnie to samo co krytykują hahaha. Czasem tu zaglądam by zobaczyć co się dzieje w byłym miejscu i hmmm no nie było tam cudownie ale te opinie o obrażaniu i krzywych krzesłach...wtf? Jak ktoś Ci zakleił usta i nie potrafisz zgłosić że coś CI się popsuło no to będziesz jak bezmyślna siedzieć na krzywym krześle - proste. Ludzie obgadują się nawzajem jak wszędzie ale obrażanie innych? To może Ty to robiłaś i tyle.
3
Była oracownica 2017-01-13 17:05
;) po pierwsze primo. Wiem co słyszałam dokładnie odnośnie kogo i przez kogo! Jak wpadnie IP nie bada się nikogo pytać czy zgłaszał czy nie bo to chyba oczywiste ze jedna strona powie ze tak a druga ze nie ,dostaną karę i tyl. Wszędzie się obgadują to twoje doświadczenia nie mierz innych własna miara. Wszystko zależy od towarzystwa, a tu jest takie ze aż żal komentować. Po prostu złe się trafilo.
3
1234 popracował 2017-01-22 18:23
Ponieważ działu o oddziale Krk nie znalazłem to wypowiem się tutaj.
Pracowałem jako pomoc kuchenna w Krk w Bonarce w Pizzy Dominium kilka lat temu, bez umowy nie dlatego, że tak nie chciałem, tylko jak to powiedział szef - tak wyszło.
Praca jest bardzo ciężka i nie odpowiada w ogóle oferowanej stawce 7zł za h.
Okej rozumiem pomoc kuchenna czyli zmywak i podawanie potraw i robienie ciasta, ale za 7zł/h bez umowy nawet zlecenia? Miałem mieć również własne konto na które naliczane byłyby uczciwie godziny pracy, jednak ciągle naliczano mnie na innych, stąd zamiast około 600zł otrzymałem 400, a byłem zaradny i notowałem dokładnie ile czasu przepracowałem.
Odnośnie reszty nie mam zarzutów, pizze robią smaczne i przygotowują odpowiednio. Nie oszukują na składnikach ani cenie i też atmosfera była w porządku.
Radzę się natomiast zastanowić pracodawcy czy ktoś będzie tyrał na zmywaku zapieprzając do bolących nadgarstków za 7zł za h i to jeszcze bez umowy, co jak widać zdarza się.
Oczywiście jak znam życie pewnie ktoś usunie ten komentarz, ale bynajmniej niczego nie przekłamuję.
3
Sdgbvgh 2017-01-23 02:48
Jeżeli jesteś w stanie udowodnić ze tam pracowałeś to zgłoś to do inspekcji pracy fan Ci pomogą. Możesz dostać odszkodowanie. Skierują sprawę do sądu zeby ustalić Twój stosunek pracy. Zgłoś to!!! Poza tym napewno jest monitoring może być pomocny
3
Sdhjjvvh 2017-01-23 02:49
Zgłoszenie do inspekcji pracy nic Cię nie kosztuje, nie pozwól się wykorzystywać!!!
3
Król 2017-02-08 03:13
Jakoś na korzyść się nie myła z wypłata tzn nie wypłacają więcej tylko zawsze myła się na nie korzyść wypłacają mniej. Beznadziejna firma
2
pracowałam_było_średnio_ale_ludzie_spoko 2017-02-10 11:29
Jak widać nikt nie usunął :P
Ehhhhh 2017-02-22 15:30
Gdyby tak cofnąć się o rok wstecz do działu super znanej ksiegowosci do tamtej ekipy bo teraz to nie wiem kto tam jest to do tych dziewczyn i głównej przełożonej bardzo pasuje piosenka ten typ mes dresiara zawsze jak słucham tej piosenki to intuicyjnie myśle o nich. Bezwarunkowo pokazują mi się przed oczami aaaaaaaaaa.
2
Hanna 2017-03-01 10:54
Widzieliście jak łatwo można złożyć swoją aplikację do Dominium s.a.? Wszystko znajdziecie pod linkiem: - http://www.gustodominium.pl/praca Korzystaliście z tego formularzu?
Zostaw swoją opinię o Dominium s.a. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dominium s.a.