brak logo

Wide Bridge Forwarding

Warszawa

Opinie o Wide Bridge Forwarding

seb 2014-12-04 19:46
niskie zarobki :(
2
WBF HR 2015-06-01 13:34
Na poziom wynagrodzenia ma wpływ wiele czynników. Doświadczonym kandydatom oferujemy konkurencyjne warunki zatrudnienia.
1
Maczek 2015-07-26 18:27
Bardzo niskie zarobki
2
Pracownik 2016-02-26 13:39
Nie polecam, nie znam osoby która byłaby zadowolona z pracy w WBF.
1
ktos 2016-03-11 00:18
opinia z procesu rekrutacji:
Pan manago - humor z krainy Familiady
Nie przedstawil sie nawet na rozmowie
Zerowe przygotowanie do rekrutacji, wiedza ksiazkowa.
Nastawiony na wyciaganie informacji niz konstruktywnej rozmowie.

zero chemii, totalna masakra
2
WBF HR 2016-04-02 10:49
Pracownik, któremu podziękowaliśmy za współpracę ma prawo być rozgoryczony. Mimo wszystko życzymy powodzenia w dalszej karierze.
1
WBF HR 2016-04-02 11:05
Drogi kandydacie, rozumiemy, iż jest Ci przykro, że odpadłeś podczas pierwszego etapu rekrutacji. Mamy nadzieję, że inny proces rekrutacji zakończy się sukcesem.
4
PRACOWNIK 2016-04-04 15:23
,,szefostwo" zyje w inne rzeczywistości. przy takiej płacy z posrednaika ludzi proponuje .....
3
ASIA 2016-04-06 15:33
jakas lipa ,co chwile zmieniaja ludzi tam.mialam is ale jak sie dowiedzialm ze co poł roku ludzie sie zwalniaja ,to nie dziekuje..
1
WBF HR 2016-04-08 14:12
Droga Asiu, nie przypominamy sobie, abyśmy zaprosili Cię do współpracy. Może do innej firmy miałaś iść..
1
asia 2016-04-14 13:01
o to WBF nawet wie kto tu pisze ;) po nicku wiedza kto był u nich na rozmowie

nieżle ...;D
WBF HR 2016-05-19 14:12
Dziękujemy za zainteresowanie. Właśnie zakończylismy dwa projekty rekrutacyjne. Skierowane były do kandydatów na stanowiska Spedytor Air & Sea oraz Spedytor Frachtu Drogowego. Projekty zostały zakończone sukcesem i do naszego zespołu dołączyły nowe osoby. W związku z tym aktualnie nie prowadzimy rekrutacji, jednak zachęcamy do śledzenia portali pracy. Jeżeli chodzi o rodzaj umowy, standardowo jest to umowa o pracę. Zdarza się, że pracownik ma inne preferencje. Jesteśmy w tej kwestii elastyczni. Poziom wynagrodzenia pracowników jest informacją poufną, więc niestety nie możemy się nią podzielić na forum. Zapraszamy do udziału w przyszłych rekrutacjach.
Biedronka 2016-08-12 17:58
dziadostwo
3
Agnieszka 2016-08-24 12:46
Bardzo dobrze wspominam pracę w WBF. Miła atmosfera, fajny i zgrany zespół. Co ważne - a nie zdarza się w wielu firmach – często za wykonaną pracę słyszy się słowo dziękuję.
Jeśli ktoś wykazuje się inicjatywą i chęcią do pracy, zawsze zostanie doceniony. Nowe pomysły nigdy nie są ingorowane - zawsze zostanie się wysłuchanym. Jeśli ktoś potrzebuje wcześniej wyjść i załatwić coś pilnego to nie ma z tym problemu.
Obowiązki są jasno określone i wiadomo, że czasem jest więcej pracy, ale gdzie nie ma? Jeśli ktoś pracę traktuje na poważnie i chce się spełniać w branży na pewno odnajdzie się w WBF.
Pozytywnie też wspominam rekrutację, gdzie na rozmowie nie "wyciągano" ze mnie informacji a po prostu starano się mnie poznać.
Gdyby każdy miał polegać na opiniach w internecie to pewnie nigdzie nie byłoby warto pracować. Ja mam pozytywne doświadczenia i szczerze mogę polecić WBF.
4
Sylwia 2017-03-03 12:43
Byłam na rekrutacji w firmie Wide Bridge. Na początku miałam obawy. Rekrutację odebrałam jako miłą i sympatyczną, chociaż się stresowałam mega. Ludzie tam pracujący wydali się sympatyczni. Mam nadzieje, że będę mogła tam pracować i przekonać się jak jest. :)
4
Handlowiec 2017-03-18 13:36
Byłem tam na rekrutacji w Piątek i z całą stanowczością przychylę się do słów mojej poprzedniczki. Rekruter mimo że wydawał się bardzo młodą osobą, zaskoczył mnie pozytywnie tzn. był człowiekiem, a nie osobą która chce mnie zrównać z ziemią. Szkoda, że spedycja to taki ciężki kawałek chleba.
4
Michał 2017-05-08 13:37
Hey.

Pracowałem w Wide Bridge 3 lata (można mnie znaleźć na linkedin i jak ktoś ma pytania, śmiało pisać odpowiem ) . Miałem się nie wypowiadać na temat tej firmy , ze względu na szacunek jakim darzyłem tą firmę. Niestety mówią, że człowieka się poznaje po tym jak kończy, a nie jak zaczyna i to mogę przełożyć na firmę Wide Bridge.

Jeszcze miesiąc temu dał bym sobie przysłowiową rękę uciąć za tą firmę, dzisiaj niestety się na niej zawiodłem. Dostałem informację, że mam robiony czarny pijar , co jest dla mnie szokiem, że firma pozwala na coś takiego.

No niestety.. firma jest jaka jest i mimo swoich wad, jest całkiem ok. Taka mała rada, tylko umowa o pracę i spisujcie wszystko i miejcie wszytko na papierze , może wam się przydać :).
4
Łukasz 2017-05-30 12:28
Byłem ostatnio u nich na rozmowie. Mają fajne biuro. Atmosfera wydaje się przyjazna, ludzie nie siedzą wlepieni w komputery, tylko gadają, śmieją się i żartują. Sama rozmowa też raczej na luzie, ale profesjonalna. Mam nadzieję, że się uda.
1
Zostaw swoją opinię o Wide Bridge Forwarding - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wide Bridge Forwarding