brak logo

Wide Bridge Forwarding

Warszawa

Opinie o Wide Bridge Forwarding

seb 2014-12-04 19:46:50
niskie zarobki :(
2
WBF HR 2015-06-01 13:34:01
Na poziom wynagrodzenia ma wpływ wiele czynników. Doświadczonym kandydatom oferujemy konkurencyjne warunki zatrudnienia.
1
Maczek 2015-07-26 18:27:29
Bardzo niskie zarobki
2
Pracownik 2016-02-26 13:39:30
Nie polecam, nie znam osoby która byłaby zadowolona z pracy w WBF.
1
ktos 2016-03-11 00:18:47
opinia z procesu rekrutacji:
Pan manago - humor z krainy Familiady
Nie przedstawil sie nawet na rozmowie
Zerowe przygotowanie do rekrutacji, wiedza ksiazkowa.
Nastawiony na wyciaganie informacji niz konstruktywnej rozmowie.

zero chemii, totalna masakra
2
WBF HR 2016-04-02 10:49:07
Pracownik, któremu podziękowaliśmy za współpracę ma prawo być rozgoryczony. Mimo wszystko życzymy powodzenia w dalszej karierze.
WBF HR 2016-04-02 11:05:07
Drogi kandydacie, rozumiemy, iż jest Ci przykro, że odpadłeś podczas pierwszego etapu rekrutacji. Mamy nadzieję, że inny proces rekrutacji zakończy się sukcesem.
4
PRACOWNIK 2016-04-04 15:23:48
,,szefostwo" zyje w inne rzeczywistości. przy takiej płacy z posrednaika ludzi proponuje .....
1
ASIA 2016-04-06 15:33:29
jakas lipa ,co chwile zmieniaja ludzi tam.mialam is ale jak sie dowiedzialm ze co poł roku ludzie sie zwalniaja ,to nie dziekuje..
1
WBF HR 2016-04-08 14:12:51
Droga Asiu, nie przypominamy sobie, abyśmy zaprosili Cię do współpracy. Może do innej firmy miałaś iść..
1
asia 2016-04-14 13:01:16
o to WBF nawet wie kto tu pisze ;) po nicku wiedza kto był u nich na rozmowie

nieżle ...;D
WBF HR 2016-05-19 14:12:24
Dziękujemy za zainteresowanie. Właśnie zakończylismy dwa projekty rekrutacyjne. Skierowane były do kandydatów na stanowiska Spedytor Air & Sea oraz Spedytor Frachtu Drogowego. Projekty zostały zakończone sukcesem i do naszego zespołu dołączyły nowe osoby. W związku z tym aktualnie nie prowadzimy rekrutacji, jednak zachęcamy do śledzenia portali pracy. Jeżeli chodzi o rodzaj umowy, standardowo jest to umowa o pracę. Zdarza się, że pracownik ma inne preferencje. Jesteśmy w tej kwestii elastyczni. Poziom wynagrodzenia pracowników jest informacją poufną, więc niestety nie możemy się nią podzielić na forum. Zapraszamy do udziału w przyszłych rekrutacjach.
Biedronka 2016-08-12 17:58:23
dziadostwo
2
Agnieszka 2016-08-24 12:46:47
Bardzo dobrze wspominam pracę w WBF. Miła atmosfera, fajny i zgrany zespół. Co ważne - a nie zdarza się w wielu firmach – często za wykonaną pracę słyszy się słowo dziękuję.
Jeśli ktoś wykazuje się inicjatywą i chęcią do pracy, zawsze zostanie doceniony. Nowe pomysły nigdy nie są ingorowane - zawsze zostanie się wysłuchanym. Jeśli ktoś potrzebuje wcześniej wyjść i załatwić coś pilnego to nie ma z tym problemu.
Obowiązki są jasno określone i wiadomo, że czasem jest więcej pracy, ale gdzie nie ma? Jeśli ktoś pracę traktuje na poważnie i chce się spełniać w branży na pewno odnajdzie się w WBF.
Pozytywnie też wspominam rekrutację, gdzie na rozmowie nie "wyciągano" ze mnie informacji a po prostu starano się mnie poznać.
Gdyby każdy miał polegać na opiniach w internecie to pewnie nigdzie nie byłoby warto pracować. Ja mam pozytywne doświadczenia i szczerze mogę polecić WBF.
2
Zostaw swoją opinię o Wide Bridge Forwarding - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wide Bridge Forwarding