brak logo

Geo Globe Polska Sp. z o.o. S.K.A.

Mikołów

Opinie o Geo Globe Polska Sp. z o.o. S.K.A.

q 2015-05-07 11:53
informacja
2
Fusi 2015-05-08 16:29
Nie polecam tej firmy obiecuja złote góry a pożniej okazuje sie co innego stawki ponizej przecietnej to juz w yazaki(cablleletra) jest duzo lepiej tu nie ma nic zero socjalu wczasów pod grusza nie ma bonów porazka goła stawka firma ładnie wyglada na obrazku tylko zwolnilem sie stamtad bo szkoda czasu tam tracic podwyzek tam nie bylo juz od 5 lat ODRADZAM SIE TAM PRZYJMOWAĆ
7
y 2015-07-27 01:00
...teraz to nawet ukraińcy od 6 do 22 tam robią ;P
1
zg 2015-08-06 19:39
Ludzie przestają milczeć :) Walczcie o swoje!!
nick 2015-08-23 09:07
Najgorsza firma w okolicy zero szacunku dla pracownika zero dodatkow premi wczasow nic nie ma pozabierali wszystko a w biurach sobie podwyzki dali. Kamery sa wszedzie NIE POLECAM OMIJAC Z DALEKA Jeden wielki syf sie zrobil z tej firmy
4
kania 2015-08-30 10:50
Taka jest to 'rodzinna' firma ze najlepiej udupić szarego pracownika, a premie i podwyżki dawać tym co najmniej robią i potrafią dobrze pocisnąć bajere :)
2
Erni 2015-09-29 10:10
Ludzie omijajcie tę firmę z daleka!!!! Zero szacunku dla zwykłego pracownika!!!
2
BeerGrylz 2015-10-08 16:26
@ogórkowa - no właśnie że nie zależy. W tej firmie starych, doświadczonych pracowników nie szanuje się bardziej niż tych którzy dopiero co się przyjęli i się nie starają. Jeszcze kilka lat temu było tutaj całkiem znośnie, ale z roku na rok robi się coraz gorzej. Kupuje się niepotrzebne maszyny które stoją i łapią kurz a po pytaniach o podwyżki lub premie (ani jednych ani drugich nie było już od trzech lat) zbywa się pracowników mówiąc że "w firmie nie ma pieniędzy".
1
kali 2015-10-13 18:02
Dodaj że są to stare maszyny które Niemcy powinni utylizować
1
lolo 2015-10-24 19:25
w jakiej innej firmie jest mniejwięcej 60 pracowników biurowych, a 40 pracowników fizycznych?? co jeden to mądrzejszy... skoro twierdzą, że się da zrobić więcej to niech to udowodnią fizycznie, a nie tylko przeliczać ile czasu zajmuje jeden takt i ile tych taktów wychodzi na godzinę... szkoda doświadczonych pracowników, którzy pracują tam dobrych kilka, kilkanaście lat, wielki szacunek do nich bo ogarniają te STARE! maszyny. cała kadra kierownicza trzęsie portkami przed prezesem, nie chcą walczyć w imie dobrych pracowników... bo lubią swoją ciepłą posadkę
2
kali 2015-10-30 10:10
Jakbyś zarabiał tyle co oni to też byś sie nie odzywał a pracownika tylko 'klepał po plecach'
1
kali 2015-11-19 21:29
"Poza tym atmosfera u nich jest dobra a to na plus" Może od razu napisz kim jesteś, bo ja tam ani cienia dobrej atmosfery nigdy nie widziałem. Jeden na drugiego za plecami, co jeden to mądrzejszy, każdy tylko czeka żeby znaleźć tzw. haka. Po zmianie firmy człowiek dopiero widzi co to jest dobra atmosfera, socjal, premia, wycieczki firmowe, piwo po pracy ze współpracownikami... co w ggp już chyba zapadło w niepamięć, szkoda.
1
aiaio 2015-12-12 04:07
Kolega ci mówił, powiadasz? Mnie kolega kolegi szwagra kuzynki jednej z pracownic też opowiadał że jest dobra atmosfera i nawet jednorożce po hali popierdzielają rozhasane...
1
kali 2015-12-20 12:53
Ściągnij różowe okulary, ewentualnie wyjdź z biura i poobserwuj. Zaczynam sie domyślać kim jesteś i komu zależy na dobrej opinii :)
2
ezsobmab 2016-02-10 23:10
Wow! Gdzie te benefity drogie bambosze? Bo w tym miesiącu to chyba jałmużna zamiast wypłaty była. Ludzie zaczynają się zastanawiać czy nie załatwić sobie syryjskiego obywatelstwa i statusu uchodźcy na terenie Niemiec, bo tam za nic nie robienie socjal jest większy.
3
bambusze 2016-02-16 20:32
W tej firmie mając status UKRAINCA już na wstępie masz lepiej :P
2
Zainteresowany 2016-05-30 08:39
Mam wrażenie, że większość osób które wypowiadają się na tym forum to pracownicy produkcyjni, czy może wypowiedzieć się ktoś z biura / działu handlowego. Chodzi mi o stawiane wymagania, zakres obowiązków no i oczywiście wynagrodzenie: jakaś podstawa plus premia, czy może stale wynagrodzenie niezależne od wyników ?
1
zestresowany 2016-06-08 18:41
Tam sie nikt nie wypowie bo nikt nie nasra na tak dojną krowe :) szkoda że tych fizycznych traktuje sie tak a nie inaczej bo calkiem sympatycznie sie tam pracowało. Może potrzeba kolejnego kierownika? chętnie wróce :)
3
Ja 2016-06-23 20:41
Złe warunki pracy i niskie wynagrodzenia do tego jeszcze wszędzie te kamery aż niedobrze się robi.
8
Ja 2016-07-12 10:40
Co rozumiesz przez stwierdzenie "niskie wynagrodzenia "
5
Edek 2016-07-28 10:44
A czy miałeś okazję już dla Nich pracować ? Jak wygląda proces rekrutacji ?
Słyszałem dużo opinii, większość dobrych, wysłałem CV ale puki co brak odpowiedzi, zastanawiam sie jak długo czekać czy może wprost zadzwonić i zapytać czy już kogoś mają ?
2
hah 2016-07-29 16:08
Taki elektromechanik w utrzymaniu ruchu może liczć na stabilne zatrudnienie, bo przecież warunki pracy są dość niezłe. Zastanawiam się jednak jaka jest wypłata.
Wincyj kamer 2017-03-13 20:36
Kamery, wincyj kamer!
7
Zbulwersowany 2017-03-16 11:02
Firma nastawiła się na kamery(choć to nie ta branża) montuje już je nie ze względów bezpieczeństwa ale po to żeby mieć pracownika na celowniku bo po co kamera zamontowana na automat z kawą nawet na chwile nie można zrobić krótkiej przerwy żeby nie być obserwowanym jest to żałosne może kierownictwo powinno zatrudnić się w zakładzie karnym a nie robić tego z tej firmy. Na premie dla pracowników nie ma a na takie bzdety pieniądze są wydawane. Omijać z daleka tą firmę !!!
17
premiowany 2017-04-20 18:46
Na wszystko są pieniążki tylko nie na premie!!!! a kamerki sobie do biur zamontujcie!!!!
3
NormalnyNieBede 2017-04-21 19:18
Kamery, kamery i jeszcze raz kamery ale my i tak robimy swoje, pozdrawiam nocnych marków haha
2
Zebedeusz 2017-04-22 18:52
Powiydzcie mi jak się tam robi? Atmosfera fajna? Jak współpracownicy?
premiowany 2017-04-23 16:43
Ekipa konkretna!! Kierownicy tylko na kamerach także jest spokój :) Dawać więcej kamer!!!!!!!!
1
Leszek 2017-05-17 17:38
A jak zarobki?
Ja. 2017-07-07 21:53
Kolejne kamery i na to są pieniądze a ludzie pracują w coraz gorszych warunkach szatnie w opłakanym stanie tylko biura sobie remontują . Porażka!!!!!
7
V 2017-07-22 12:38
Gej Globe Polska xD
Ż 2017-07-23 22:17
Juz zaczynaja Ukraińców przyjmować dostają stawkę taka jak doświadczony pracownik z kilku letnim stażem zero szacunku nic tylko pitac z tej zasranej firmy jeden wielki układ zamknięty
2
Mati 2017-07-24 17:58
Co tam robi się na samym początku? Czy praca jest ciężka, trudna? Da się radę bez doświadczenia?
adler 2017-07-25 14:06
robota ogólnie ciezka, w lecie 40 stopni, w zimie 5 , kamery wszedzie, w szatniach i kiblach syf , przyjety dostaje wiecej od pracownika,ktory robi w gg rok, ale ludzie ok
2
Ojej 2017-07-25 14:47
Kamery w kiblach? Nagrywaja jak sadzisz "dwojeczke"? :D
Mati 2017-07-25 17:29
@adler robota ciężka w sensie, że fizycznie czy ciężka bo skomplikowana? ;)
Tam jest taka rotacja pracowników? Bo widzę, że ogłoszenia są praktycznie nonstop
Dominika 2017-07-31 11:14
@Mati rzeczywiście, na stronie internetowej firmy można znaleźć informacje, że poszukiwani są obecnie kandydaci na stanowisko Operator CNC, Operator Maszyn - Pracownik Produkcji oraz Specjalista ds. Zakupów. Ktoś z Was pracuje na którymś z tych stanowisk? Co możecie doradzić osobom, które zastanawiają się nad przesłaniem CV? Każda dodatkowa informacja może być dla nich pomocna.
Witosz 2017-08-14 16:07
Ja ze swojej strony bym doradził aby w ogóle nie wysyłać CV jeśli chce się mieć spokojną i bezstresową karierę. Chyba najlepiej o tej firmie świadczy fakt że zaczyna się zatrudniać ukrainców bo żaden Polak już nie chce tam przyjść. Pozdrawiam
5
Zadowolona 2017-08-17 09:51
Czytam to i szlag mnie trafia. Jeśli jest tu Wszystkim tak bardzo źle, to czemu nie poszukać sobie lepszej pracy? I byłoby uprzejmie podawać fakty, lub wyraźnie pisać w przypadku braku faktów, że są to subiektywne odczucia (do których naturalnie każdy ma prawo).
Firma zatrudnia obecnie dwóch pracowników z Ukrainy na 130 osób zatrudnionych.
Nick 2017-08-17 14:24
Ewka,
nie denerwuj się tak :)
1
Zadowolona 2017-08-17 14:44
To nie Ewa, pozdrawiam serdecznie :)
Dominika 2017-08-24 09:24
@Zadowolona rozumiem, że nie zgadzasz się z negatywnymi opiniami. Mogłabyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach w firmie? Jak Ty oceniasz Geo Globe Polska jako pracodawcę? Chętnie zapoznam się zarówno z konkretnymi informacjami, jaki i Twoimi odczuciami odnośnie tej pracy. Co warto wiedzieć przed przesłaniem swojego CV do firmy?
Ja. 2017-09-05 15:20
Właściciela firmy o to pytasz?
To jedyna osoba która jest zadowolona.
4
Dominika 2017-09-22 10:12
@Ja. nie mam możliwości stwierdzenia, kto kryje się pod jakim nickiem. Dopytuję, bo zależy mi na poznaniu tego jak wygląda aktualna sytuacja i warunki pracy w firmie. A co według Ciebie warto wiedzieć o Geo Globe Polska jako pracodawcy?
Zostaw swoją opinię o Geo Globe Polska Sp. z o.o. S.K.A. - Mikołów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geo Globe Polska Sp. z o.o. S.K.A.