DLF Sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o DLF Sp. z o.o.

Piotr 2012-09-18 21:00
Polecam. Jak pracujesz – zarabiasz. Spotkałam się tam z bardzo sympatycznymi ludźmi. Jeśli chcesz pracować – pomagają, szkolą.
zielony jak groszek 2012-12-22 10:56
Mam pytanie. Czy firma ta zatrudnia na zasadzie umowy zlecenia czy działalności gospodarczej. Czy umowę taką zgłaszam w pup (jestem niestety bezrobotny). Czy w ogóle ładować się w to. Na jaki okres jest podpisywana umowa - czy można zrezygnować..
Czy będę musiał płacić za przesylki i paliwo

Proszę o pilną opinie

Strasznie niezdecydowany...
8
ktos 2013-02-02 14:33
Hej..

Może ktoś doradzić jak rozwiązać umowę z DLF. Znalazłem sobie
inne zajęcie - które bardziej mi odpowiada...

Pzdr
11
anonim 2013-05-21 11:10
Napisze ktoś może coś więcej o pracy w dlf? Na jakim stanowisku pracujecie i jak przebiegała do niego rekrutacja? Może wiecie, czy szukają kogoś, zaniósłbym CV.Jak się pracuje, ile płacą? Pensja dociera na czas? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności od kolegów/koleżanek?
5
petko 2013-07-01 16:43
Firma jest ok, kasę wypłacają na czas. Ale zasada jest jedna, jeśli chcesz być handlowcem, to musisz lubić prace z klientem. W firmie jest sporo osób, które pracują już wiele lat , tylko żyją ze sprzedaży produktów i całkiem dobrze sobie żyją. Ale jeśli ktoś liczy na łatwe i szybkie pieniądze bez zaangażowania, to nie będzie zadowolony.
1
anonim 2013-07-02 13:05
a wtedy firma oferuje jakieś narzędzia pracy auto slużbowe po np 3 próbnych miesiącach czy wszystko we wlasnym zakresie? no i na jakich umowach się pracuje i jaka jest prowizja od sprzedaży ile %?
7
winny 2014-03-02 22:39
to dobrze jeśli kasa jest na czas. A nie powinno dziwić, że przedstawiciel handlowy musi umieć dogadać się z ludźmi...
1
Cimber 2014-03-05 23:31
Wydaje mi się, że w dlf praca jest adekwatna do wysokości zarobków. Kadra jest wyrównana i pracuje całkiem nieźle.
ml 2014-03-21 13:47
a jeśli chodzi o prace biurową? Pojawiło się ogłoszenie na asystentkę.. jakieś rady?
7
wener 2014-04-21 14:00
jestem ciekawy w jaki sposób będą rozliczać takiego przedstawiciela handlowego skoro ma nienormowany czas pracy
rock 2014-04-25 10:53
w bardzo prosty - efekty pracy: sprzedaż/ ankiety z poleceniami
anonim 2014-04-29 18:59
ok, i i le w takim razie taki przedstawiciel handlowy może w taki sposób zarobić będąc pracownikiem difa?
rock 2014-05-12 11:44
Trwa rekrutacja.Idz na rozmowe i zapytaj...
tuki 2014-05-12 23:52
dobrze wiedzieć, że trwa ;) ale jeżeli ktoś na tym forum zna odpowiedz na takie pytania to lepiej być już na tej rozmowie przygotowanym na ich odpowiedź na to pytanie :)
polska 2014-05-20 19:12
przeczytalem forum, ale czy ktoś napisze jakie sa warunki tej pracy (socjal, umowa itd.). Potrzebuje pilnego info, bo rekrutacja wygasa. :)
jolka 2014-06-02 18:17
rekrutacja to nawet już wygasła, bo nie widzę już żadnych nowych ogłoszeń...ale informacje o zarobkach i formie umowy jak najbardziej się przydadzą, więc jeśli ktos osiada takie informacje i chciałby się nimi podzielić, to z góry bardzo dziękuje
emka 2014-06-06 22:33
witam
w poniedzialek ide na rozmowe jako przedstawiciel. O co pytaja na takiej rozmowie?
xxxx 2014-06-12 17:46
firm oki ale praca dla ludzi o mocnych nerwach
1
mariusz 2014-07-08 17:45
@emka, podtrzymuje Twoje pytanie, bo to w sumie ciekawy temat i tez bym się chętnie dowiedział. Ja się zainteresowałem firmą, bo mają ciekawy produkt. Mianowicie jest to roboclen, który filtruje, jonizuje i odświeża powietrze, utrzymując jednocześnie optymalny poziom nawilżenia. Fajna i pomocna sprawa szczególnie jak się ma małe dziecko w domu. Przejrzę jeszcze inne produkty, bo może sie coś trafi, praktyczne rzeczy i nie takie drogie mają, a firma działa od 20 lat i nadal się rozwija, więc nie ma strachu.
to ja 2014-12-02 21:21
to ja mowiłem, przedstawicel handlowy ...:-)
tkm 2015-03-20 08:43
Pracuję w DLF od ponad miesiąca, jest ok ,ludzie w porządku , stała na koncie o czasie i z premią za sprzedaże też nie ma problemu. Przygotowanie do pracy na najwyższym poziomie, atmosfera w pracy bardzo dobra ,klienci również w porządku.
1
vivi 2016-01-14 10:01
To w 21-szym wieku jeszcze zatrudniają domokrążców? Ta firma ogłasza się wszędzie gdzie tylko można, na OLX mają ze 100 ogłoszeń chyba we wszystkich miastach w Polsce. Dlaczego? A no dlatego że nikt nigdy nie dorobił się na akwizytorstwie. Trzeba być prawdziwym desperatem żeby wbijać się w takie goowno.
ryba 2016-02-22 14:25
Trzeba byc ostro nawiedzonym , żeby z pasją wciskać ludziom jonizatory powietrza albo odkurzacze z magią , które same sprzątają. Boże co za tragedia / kto tam idzie pracować _
1
lechu 2016-02-22 20:30
Mają podstawowoe wymagania względem pracownikó na adekwatne do nich stanowiska,musza wymagać wykształcenia kierunkowego oraz doświadczenia, trzeba również znać programy graficzne i inne pokrewne.
Marcin 2016-03-13 12:19
Programy graficzne trzeba znać niby na którym stanowisku, z tych, na które są teraz oferty @lechu? Przejrzałem wszystko i nie widzę. No ale i tak programów graficznych nie znam. Znam się natomiast na handlu i dlatego wysyłam cv na ph w Gdynii. Telefon służbowy i auto mam zapewnione.
pegier 2016-03-30 17:24
ile faktycznie może zarobić PH, jakim jeździ samochodem, jak nazywa się dyrektor sprzedaży???
lech 2016-03-30 17:30
też się nad tym zastanawiam ale z doświadczenia wiem @pegier, że podstawa to jakieś 2000 netto plus do tego prowizja od sprzedaży więc dużo tutaj zależy od Cb
2
ktoś_3 2016-04-05 16:20
był ktoś ostatnio na rozmowie? jak przebiega rekrutacja na PH?ilu ph jest w Polsce? jeśli ktoś zna odpowiedzi, proszę o info.
dawid 2016-04-05 19:13
rekrutacja przebiega jak w każdej innej firmie @ktoś_3, aplikujesz jeśli spełniasz wymagane przez firmę oczekiwania jesteś umówiony na rozmowę kwalifikacyjną
ktoś_3 2016-04-06 09:56
do dawid; napisz jeśli masz jakieś konkrety, to co napisałeś to tylko po to żeby coś napisać. nic z tego nie wynika :(
arek 2016-05-05 13:23
ktoś_3' wiesz co widziałem ogłoszenie na Secjaliste ds. marketingu, nie wiem jakie ty masz doswiadczenie ale oferuja umowe o prace i wsparcie merytoryczne.
arek 2016-09-11 18:54
a gdzie widziales oferty pracy? mnie intersuje stnwosiko logistyka tylko nie widzialem, by teraz pozukiwali kogoś?
zibizc 2017-08-25 18:15
chciałbym wyrazić uznanie dla jakości obsługi w sprawie reklamacji irobota roomba.
dziękujemy za profesjonalne załatwienie reklamacji, godną polecenia wg mnie firmę ocenia się po jakości załatwiania reklamacji a nie sprzedaży samego produktu Brawo! Jedyna uwaga to zastanowienie się nad wyborem współpracy z Firmą DHL, która odbierała przesyłkę przez 6 dni, pozdrawiam
Karolina 2017-09-26 13:06
Nad Waszymi komentarzami, w zakładce rozmowy kwalifikacyjne, możecie znaleźć relację z jednej z nich. Jak wyglądały rekrutacje na wybrane przez Was stanowiska w firmie DLF Sp. z o.o.? Możecie opisać dotychczasowe doświadczenia z tym pracodawcą? Opinie przydadzą się wszystkim zainteresowanym współpracą z tą firmą.
1
Zainteresowany 2017-10-01 08:50
Pytanie do osób uczestniczących w rekrutacji na woj. małopolskie czy dostaliście info zwrotne odnośnie wyników procesu rekrutacyjnego ?
Zostaw swoją opinię o DLF Sp. z o.o. - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DLF Sp. z o.o.