brak logo

H. Skrzydlewska

Łódź

Opinie o H. Skrzydlewska

kot 2012-05-29 09:16:46
Proste zasady???Okraść pracownika z pensji,urlopu i godności ludzkiej.Fakt proste.
3
aikon226 2013-03-03 12:45:04
Firma jak firma,lecz myśle że Pani [usunięte przez moderatora].nie wie co jej synek tam wyrabia!!
Najgorsze dla pracowników jest to że [usunięte przez moderatora] Ludziom nie wypłaca wszystkich pieniedzy.Ludzie czekają na następną rate swojego wynagrodzenia.Temu facetowi "KTOŚ"powinien sie lepjej przyjrzeć! Gdzie jest Urząd skarbowy.Tam poniża się i obraża Ludzi.Nie chcę więcej pisać
bo nie ma sensu .Pozdrawiam czytających.
6
firma.h.skrzydlewska 2014-01-03 18:13:23
Jeśli to co Pan pisze, uważa Pan za prawdę, prosimy o podpisanie się imieniem i nazwiskiem. Ponieważ uważamy Pana opinię za nieprawdziwą i szkalującą naszą firmę. Anonimowo opluwać można każdego.
5
ginna611 2014-02-08 16:45:43
Praca świątek,piątek i niedziela.We wszystkich świętych 36 godzin bez przerwy.
(usunięte przez administratora)
3
true 2014-04-22 19:04:53
Popieram w stu procentach wypowiedz aikon226. To co tam sie dzieje przechodzi ludzkie pojecie.A odpowiedz z firmy pod opinia mowi wszystko : podaj swoje imie i nazwisko i wiadomo co dalej z takim czlowiekiem sie dzieje - zostaje zwolniony za wystawienie "falszywej" opinii. (usunięte przez administratora)
4
gość 2015-04-13 19:40:21
ale część tych pracownik doskonale wiedzą jak dorobić druga, trzecią a nawet czwartą pensję-kradną na potęgę, sprzedają po zaniżonych cenach, kupują swój towar i sprzedają...jak najłatwiej okraść: zrobić wiązankę-wieniec i dostać za niego 700pln, a wbić na kasie np. 300. zrobić 2 wianuszki po 100 i powiedzieć że kwiaty zwiędły i jest manko..., a całą winą obarczyć młodsze stażem-stare wygi są pewne że właściciel i tak ich nie wyrzuci, dlaczego stare nie odchodzą- bo wiedzą że nigdzie nie nakradną tak jak tutaj, a młode są zastraszane- w końcu komu "stary" uwierzy, młodej czy starej pracownicy. zakupy wstążek, gąbek czy towaru z giełdy to norma...
można pozbyć się dwóch starych złodziejek i brać potrójną działke...zarzew górą!!!
2
Zniesmaczony 2015-06-15 08:48:42
W firmie Skrzydlewska w Łodzi przy ulicy Srebrzyńskiej 44 zamówiłam wieniec pogrzebowy za kwotę 350 zł. W godzinę po odbiorze kwiaty zwiędły i gubiły płatki. Składając reklamację nie oczekiwałam zwrotu pieniędzy lecz zwykłego słowa przepraszam. W rozmowie z przedstawicielem firmy usłyszałam, że sama zniszczyłam sobie wieniec na skutek jego złego transportu z groźbą, że jeśli ośmielę się wyrazić swoją negatywną opinię na forum zostanę pozwana do sądu. Zarówno obsługa kwiaciarni jak i przedstawiciel odpowiadający na moją reklamacje są osobami nieuprzejmymi, nie posiadającymi za grosz współczucia w stosunku do osób będących w żałobie. Spodziewałam się, że pod takim szyldem spotkam się z profesjonalizmem, taktem i szacunkiem do klienta. Jestem niemile rozczarowana. Na pewno po raz ostatni skorzystałam z usług tej firmy.
1
Zyta 2016-02-07 18:57:07
W firmie H. Skrzydlewska przy ul. Zakładowej zamawialiśmy 7 wieńców pogrzebowych.Jakież było nasze zdziwienie,gdy stojąc przy trumnie naszej babci zauważyliśmy zwiędnięte kwiaty.
Po dwóch dniach zwiędły wszystkie.
Poza tym, składając zamówienie mogliśmy wybierać tylko spośród kwiatów, które pani miała "na stanie".Trochę to dziwne,bo wieńce nie były zamawiane tego samego dnie co był pogrzeb tylko wcześniej. Śmieszne, że nie można zamówić wieńców z takich kwiatów jakich się chce. Poza tym pani, która obsługiwała nas zachowywała się dosyć dziwnie i robiła głupie miny. Dyktując jej co ma być napisane na szafach ona pisała po swojemu. Trzeba było kobiecie zwracać uwagę. Mało tego na jednej z szarf zmieniła imię wnuczka. Kobieta chyba nie nadaje się do tej pracy.
Pochówek ok, ale kwiaty do bani, a płaci się za nie tyle kasy.
Panie Skrzydlewski czas przyjrzeć się temu co wyprawia się w Pańskiej kwiaciarni.
1
Jan 2016-02-16 21:31:24
Namówiono mnie do wykonania tzw balsamacji twarzy mojej zmarłej Mamy. To, co zobaczyłem, przeraziło mnie. Wychudzonej 92 letniej kobiecie zrobiono usta i policzki Jokera. Okropny "żart". I to wszystko robi jakaś importowana francuzka. Gdybym miał więcej siły, zgłosiłbym profanację zwłok! Nic już nie można było poprawić.
1
gość 2016-02-23 21:18:50
Balsamacja nie mogła spowodować innego kształtu twarzy!!!
To jest zabieg przywracający naturalny wygląd ciała zmarłego.
Ja skorzystałam z balsamacji i cieszę się, że godnie pożegnałam swoją ukochaną babcie. Wiele osób przyszło ją pożegnać (ładnie wyglądała, a wiem, że tego by chciała)
Pogrzeb organizowała Skrzydlewska i mogę przyznać, że wszystko odbyło się na wysokim poziomie.
2
Anita 2016-05-31 18:51:43
W dniu dzisiejszym byłam po kwiaty w 1 z kwiaciarni (przy ul. Wyszyńskiego) zależało mi na stworzeniu bukietu dla mojej Recenzentki w ramach podziękowań. Nie chciałam żadnego przystrojenia, a bukiet z samych kwiatów. Pani zrobiła prześliczny bukiet w odcieniach pomarańczu (zgodnie z moją sugestią) za kwotę 60 zł. Wszystko było wbite na kasę i się zgadzało. Także z punktu widzenia konsumenta byłam zadowolona. Mam nadzieję, że kwiaty będą długo stały - dziękuję :)
Adikos 2016-10-06 16:00:45
Ja niestety nie bylem do konta zadowolony z trwalosci kwiatow. A nie raz nie dwa kupowalem kwiaty na piotrkowskiej,manufakturze czy galerii niestety za kazdym razem kwiatu na 2 dzien wygladaly jak by staly tydzien. Czasami zdarzalo sie ze nie zdarzylem dojsc do celu w jakim owe kwiatu zakupilem i juz roze potrafily sie schylac przy kielichach przez co nie raz nie dwa bylo mi po prostu wstyd.
1
Zostaw swoją opinię o H. Skrzydlewska - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H. Skrzydlewska