brak logo

Ewmir

Wrocław

Opinie o Ewmir

monika poznan 2009-06-11 15:52:27
pracowalam w tej firmie przez dluzszy okres i bylam bardzo zadowolona.Jest to firma ktora daje bardzo duza mozliwosc awansu mlodym i ambitnym osoba.Jezeli chodzi o zarobki to w skali od 1 do 6 oceniam na 6 poniewaz nigdy nie narzekalam na brak gotowki.zaluje tylko ze musialam zakonczyc wspolprace z ta firma no ale wyjazd do poznania mnie do tego zmusil.
słonecznik 2009-06-14 12:04:45
Ja pracowałam z (usunięte przez administratora) i jest tak jak pisze... możliwość awansu, gotówka codziennie, a przedewszystkim we współpracy młode i ambitne osoby mające checi rozwoju! to wszystko w EwMir jest możliwe wystarczy chcieć!
pozdrawiam
luki 2009-12-18 17:48:32
Firma troche inna niz wszystkie. Specyficzne podejscie do pracownika i do klienta. Na pierwszy rzut oka dziwnie ale jak popracowałem tam troche to jest ok, niesamowita szkola życia!!!!!!!
pomyłka 2010-02-11 22:41:29
porażka - totalna porażka
pracownik 2010-03-27 05:11:33
jestem pracownikiem firmy Ewmir i wystawiam MEGA POZYTYWA jeżeli chodzi o firmę, pracowników, pracodawcę no i zarobki!!!
*** 2010-08-20 15:45:36
Czym dokładnie zajmuje się ta firma?
ewmir 2010-10-20 21:06:55
AKWIZYCJA
... 2010-10-28 14:35:01
akwizycja to sprzedawanie dywanów . To nie jest akwizycja mój drogi
teletubis 2010-12-03 16:30:56
(usunięte przez administratora), wciskają kit starym ludziom, byłem świadkiem jak mój opiekun wmawiał staruszce że jak nie zakupi cyfrowego polsatu to będzie musiała kupe pieniędzy kary zapłacić, albo wcisnął kredyt kobiecie po której było widać że ledwo koniec z końcem wiąże...Byle by sprzedać...
Zostałem zwolniony i sięcieszę. Powód zwolnienia? Na takim wyjeździe mającym na celu wciskanie kitu przeziębiłem się. Opiekun powiedział żebym zdrowiał w domu, powiedziałem że do piatku wyzdrowieje, potem dowiedziałem się w piątek będzie pogrzeb dziadka, zadzwoniłem z tą sprawą do opiekuna i powiedział żebym już nie przychodził do pracy. Nie wypłacili za umowy bo za krótko pracowałem i zwrócili mi aż 10zł kosztów dojazdów, z tego samego powodu....
anonim 2010-12-11 21:16:21
chyba ci sie firmy pomylily bo oni nie sprzedaja polsatu cyfrowego!
anonim 2011-02-20 23:34:24
firma zajmuje się domokrążstwem! Sprzedaża d2d czyli ,,proponowanie" telewizji n... Wystawiam opinie negatywną bo raz sie zarobi a raz nie
EWMIR WROCŁAW 2011-03-20 23:43:59
A GDZIE TA FIRMA SIĘ ZNAJDUJE BO SZUKAM PRACY I MIEWAM RÓŻNE PROPOZYCJE POJAWIENIA SIĘ NA ROZMOWIE?!!!!???
karol 2011-03-22 09:05:18
ja byłem u nich na rozmowie na szczytnickiej, ale nie pamiętam dokładnie numeru
Michał 2012-04-27 17:02:37
Pracowałem w firmie ponad rok i naprawdę nic nie mogę zarzucić. Dużo trzeba się napracować, nagadać ale jak komuś zależy to na pewno zarobi i może dużo się nauczyć. Wystawiam pozytywa firmie i M. pozdro
tq 2012-05-18 13:59:16
Trochę to dziwne ze zarobki są ocenione na 6. Jakim pracodawcą jest firma, która umieszcza ofertę pracy z informacją: "atrakcyjne wynagrodzenie - 1600mc brutto.." ?!?! Atrakcyjne to i może ono by było ale na tydzień.
anonim` 2012-05-24 21:03:10
polecam pracodawce; jest ok
1
kpk 2012-06-05 22:13:53
Największe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z jakim się kiedykolwiek spotkałam. Potrafią wcisnąć wszystko starszym ludziom, manipulują każdym. W firmie pracują osoby niekompetentne. Wystawiają ogłoszenie, że poszukują \"pracownika biurowego\" a w rzeczywistości szukają ludzi, których głównym zadaniem jest pozyskanie klienta po przez pukanie od drzwi do drzwi. Nie polecam tej firmy nikomu!
Niedoszły pracownik 2012-06-19 18:53:43
Zgadzam się z przedmówcą!
Zdecydowanie nie polecam.
Na ogłoszeniu jedno, na rozmowie drugie a w rzeczywistości trzecie. Krótko pisząc (niebezpieczne) chodzenie po prywatnych domach i namawianie na różnego rodzaju umowy (w zależności od projektów).
ania 2012-06-27 16:53:06
ja z kolei nie zgadzam się z przedmówcami. Gdyby ktoś z Was pracował tam dłużej zrozumiałby istotę sprawy. Firma zajmuje się kilkoma dziedzinami i to zależy od tego gdzie traficie a na to ma wpływ Wasze CV i to co powiecie na rozmowie.
cezar 2012-08-03 22:31:50
firma ok polecam jezeli ktos chce pracowac w 2d2. maja fajne produkty do sprzedazy
Kasia 2012-08-06 18:05:29
Kochani nawet nie idźcie na tą rozmowę a zadzwonią na 100%. Fakt początkowa atmosfera ok potem tylko manipulacja głupie czepianie i zerowe zarobki no chyba że kręci was chodzenie po ludziach jako wolontariat a co najważniejsze wciskania produktu który nie jest ani trochę atrakcyjny (usunięte przez administratora) ludzi, zero sumienia. NIE POLECAM NIKOMU. a jesli ktoś faktycznie chce spróbować to życzę wygrania jakiejś sumy na loterii aby sie utrzymać i stalowych nerwów.
1
Z rekrutacji 2012-09-18 23:30:18
Witam opiszę wam tą firmę od podstaw, miedzy innymi proces rekrutacyjny(czytając mój opisz proszę abyście pomyśleli gdzie mogli was zmanipulować):
- dzwonią do ciebie i zapraszają na rozmowę kwalifikacyjną (uważam że każdego zaproszą na rozmowę)
- przychodzisz do kamienicy (do ich firmy)
- po przywitaniu się z recepcjonistką musisz wypełnić ankietę dla firmy tzn. imie nazwisko, wiek, ilosc dzieci, adres, twoje warunki do przejscia do tej firmy, zarobki netto,
- po jakimś czasie prezes zaprasza cię na rozmowę podkreślając Witam Pani np. [usunięte przez administratora], (wtedy czujemy się naturalnie docenieni)
- w trakcie rozmowy \"omawiacie ankietę\" którą wypełniłaś/eś, (prezes mówi że twoja stawka jeszcze będzie wyższa od tej której napisałeś!!!) (oczywiście jesteśmy \"podjarani\"), oferuje wam prezes wszystko to powiecie czyli np. jak umowę o prace, oczywiście okres próbny 2 miesiące a nie zazwyczaj 3 (miło) oczywiście potem możliwość przejścia na dłuższy okres.
Pytania które zadałem to np.
Rozumiem że dostaje tutaj umowę o prace ? (prezes odpowiedział ze tak...)
Czy to będzie chodzenie do klientów po klatkach i proponowanie oferty ? (prezes oczywiście, będzie chciał zejść z tego pytania i powie że to wygląda inaczej)
Czy jesteśmy umówieni na rozmowę z klientami i posiadamy ich dane? (prezes mówi że tak oczywiście ale nie możemy przenosić danych z jednego projektu na drugi, nie odpowiedział na pierwsze pytanie...)
- Po rozmowie kwalifikacyjnej zapraszają cię na spotkanie \"zapoznawcze\" w którym też będziesz wiedział/a jak wygląda praca w tej firmie,
- Oczywiście jak już przybędziesz na spotkanie będziesz musiał drugiej osobie opowiedzieć trochę coś o sobie czym się zajmujesz itp.
I idziecie w teren ! chodzenie po klatkach i \"wciskanie\" starszym ludziom umów, jest to najlepszy klient bo im wszystko wciśniesz,
Po całym dniu chodzenia...
- idziesz na rozmowę do firmy w której musisz wypełnić test w którym są zawarte pytania na które musisz odpowiedzieć (napisane jest na górze że powyżej 75% poprawynych odpowiedzi zaliczasz test)
- Gdy już wypełnisz test zapraszają cię na rozmowę z kierowniczką lub prezesem w którym omawiasz znów ponownie warunki umowy i na czym ci zależy, oczywiście jesteś zaskoczony że nie proponują ci tego co na pierwszej rozmowie chciałeś chciałaś?!
Zaproponowali mi ponownie na 2 rozmowie
- umowę zlecenie na okres próbny 2 miesiące, z możliwościa na przejście umowę o prace (po tylu nie jasnych sytuacjach w to wątpię)
- chodzisz po mieszkaniach i sprzedajesz starszym osobą oferty(czyli AKWIZYCJA)
- dostajesz podstawe 1000zł + prowizja od twojego wyniku (nie dowiecie się nawet ile dostajcie za daną ilość umów)

Nie chce mi się pisać dalej o tej firmie szkoda waszego i mojego czasu, pozdrawiam.
1
Trener 2012-09-20 10:21:00
Z rekrutacji - 2012-09-18 23:30:18

Witam opiszę wam tą firmę od podstaw, miedzy innymi proces rekrutacyjny(czytając mój opisz proszę abyście pomyśleli gdzie mogli was zmanipulować):

- dzwonią do ciebie i zapraszają na rozmowę kwalifikacyjną (uważam że każdego zaproszą na rozmowę)

- przychodzisz do kamienicy (do ich firmy)

- po przywitaniu się z recepcjonistką musisz wypełnić ankietę dla firmy tzn. imie nazwisko, wiek, ilosc dzieci, adres, twoje warunki do przejscia do tej firmy, zarobki netto,

- po jakimś czasie prezes zaprasza cię na rozmowę podkreślając Witam Pani np. [usunięte przez administratora], (wtedy czujemy się naturalnie docenieni)

- w trakcie rozmowy \"omawiacie ankietę\" którą wypełniłaś/eś, (prezes mówi że twoja stawka jeszcze będzie wyższa od tej której napisałeś!!!) (oczywiście jesteśmy \"podjarani\"), oferuje wam prezes wszystko to powiecie czyli np. jak umowę o prace, oczywiście okres próbny 2 miesiące a nie zazwyczaj 3 (miło) oczywiście potem możliwość przejścia na dłuższy okres.

Pytania które zadałem to np.

Rozumiem że dostaje tutaj umowę o prace ? (prezes odpowiedział ze tak...)

Czy to będzie chodzenie do klientów po klatkach i proponowanie oferty ? (prezes oczywiście, będzie chciał zejść z tego pytania i powie że to wygląda inaczej)

Czy jesteśmy umówieni na rozmowę z klientami i posiadamy ich dane? (prezes mówi że tak oczywiście ale nie możemy przenosić danych z jednego projektu na drugi, nie odpowiedział na pierwsze pytanie...)

- Po rozmowie kwalifikacyjnej zapraszają cię na spotkanie \"zapoznawcze\" w którym też będziesz wiedział/a jak wygląda praca w tej firmie,

- Oczywiście jak już przybędziesz na spotkanie będziesz musiał drugiej osobie opowiedzieć trochę coś o sobie czym się zajmujesz itp.

I idziecie w teren ! chodzenie po klatkach i \"wciskanie\" starszym ludziom umów, jest to najlepszy klient bo im wszystko wciśniesz,

Po całym dniu chodzenia...

- idziesz na rozmowę do firmy w której musisz wypełnić test w którym są zawarte pytania na które musisz odpowiedzieć (napisane jest na górze że powyżej 75% poprawynych odpowiedzi zaliczasz test)

- Gdy już wypełnisz test zapraszają cię na rozmowę z kierowniczką lub prezesem w którym omawiasz znów ponownie warunki umowy i na czym ci zależy, oczywiście jesteś zaskoczony że nie proponują ci tego co na pierwszej rozmowie chciałeś chciałaś?!

Zaproponowali mi ponownie na 2 rozmowie

- umowę zlecenie na okres próbny 2 miesiące, z możliwościa na przejście umowę o prace (po tylu nie jasnych sytuacjach w to wątpię)

- chodzisz po mieszkaniach i sprzedajesz starszym osobą oferty(czyli AKWIZYCJA)

- dostajesz podstawe 1000zł + prowizja od twojego wyniku (nie dowiecie się nawet ile dostajcie za daną ilość umów)



Nie chce mi się pisać dalej o tej firmie szkoda waszego i mojego czasu, pozdrawiam.
Witam,
osoba wyżej opisująca proces rekrutacji to Pa**yk, nazwiska nie pamiętam bo nie warto. Cwaniak uważający się za ważnego bo ma starszego brata pracującego w Tauronie. Chodzi od firmy do firmy biedaczek i nigdzie, tak samo jak w Ewmirze nie chcą go zatrudnić. Z desperacji wylewa swoje żale w necie. Powinieneś się chłopie ogarnąć i spokornieć bo jesteś niewyedukowanym kandydatem do pracy, który nic od siebie nie może wnieść do firmy. A to że podrasowałeś swoje cv wyszło już w czasie dnia obserwacyjnego. Ze swoimi oczekiwqaniami co do pracy szukaj jej w dalej. do śtarości:)
Jestem jednym z trenerów w tej firmie i uważam ją za niesamowite miejsce pracy, miejsce w którym nauczyłem się sprzedawać a teraz próbuję sił w zarządzaniu małym zespołem. Ale z takim przygłupami jak w/w przypadek ciężko pracować, cięzko ich czegoś nauczyć.
Firma super, polecam każdemu kto chce się czegoś więcej dowiedzieć o praktycznych kwestiach biznesu. A reszcie odradzam. Nie marnujcie naszego czasu. Idzie zima, dbajcie o chodniki.
pozdrawiam
1
szukaczka 2012-09-26 10:21:13
pracuje chwile i wiem, że nauczyć można się naprawdę dużo. Popychają do przodu, otwierają oczy, dają do myślenia. fajni ludzie, fajne zajęcie. polecam
Paweł trener 2012-10-11 14:19:42
hehe no jeszcze wam się podoba zobaczymy co powiecie jak nadejdzie czas wypłaty :) a co do zimy to faktycznie zainwestujcie w ciepłe ciuszki bo będzie wam zimno na tym mrozie a ludzie będą was tylko wyzywać od oszustów bo faktycznie tak jest ale o tym przekonacie sie już po kilku dniach jeśli jesteście cwani :) Byłem długo trenerem bo przez ponad pół roku i nie polecam.
paweł+jolka:) 2012-10-14 20:07:18
chce mi się śmiać jak to czytam Pawle trenerze:) pracowałam w okresie jak tam pracował Paweł trener i jest mi ciebie żal jak czytam to co piszesz! skoro piszesz innym ludziom że otworzą oczy przy wypłacie to powiedz mi co ty tam robiłeś 6 msc ściemniasz Pawle:) napisz najprościej że ci nie wyszło:) gdybyś źle zarabiał to nie zajęła by ci ta praca 6msc. Ja piszę szczerze, że nie dałam rady i z tego powodu nie pracuję już w handlu bo się do tego nie nadaję, więc nie zarobiłam milionów w 2 tygodnie, ale nie mam pretensji do świata tylko do siebie bo to nie było miejsce i dział pracy dla mnie, a dla ciebie chyba też bo słyszałam że odnalazłeś się w ogórkach w niemczech, no i pozdro dla Jolki bo słyszałam że się mieliście ku sobie:)
Ty frajerze 2012-11-20 18:58:21
wykorzystują ludzi!:D karzą jeździć po województwie i podpisywac z ludzmi umowy na energetyczne centrum! :D nie rozliczają sie za dojazdy!:D caly dzień w pracy od 8 do 20 czasem za marne pieniądze hehehe i to z łaska płaca!! nie polecam!! :D
gowno 2012-11-27 23:48:29
najgorsza firma jaką można sobie wyobrazić. Prace zaczyna się o godz. 8. Przychodzimy do "firmy" i 2 h jakiegoś meetingu czyli inaczej mówiąc jak robić młodym ludzią wode z mózgu. Pan [usunięte przez administratora] są to typowe wieśniaki, którzy nie mają zielonego pojecia na temat prowadzenia firmy. po godz. 10 wychodzimy w teren i wracamy czasem przed godz. 20. nikt nam za godziny pracy nie placi tak jak jest to zawarte w umowie. Większość pracowników nie dostała ani razu wypłaty a jak już dostała to jedyne 10-20% tego co powinni. czas wykonczyc ta firme w ten sam sposob w jaki potraktowali nas.
Johnny 2012-12-06 16:35:58
Ładna bzdura... "otwierają oczy"... Moim zdaniem całkiem wyłupują oczy, tym którzy juz i tak mają zamknięte. Bo trzeba być naprawde naiwnym i niepoważnym, żeby tyrać za marne grosze na "wlasna firme" i pozycje managera w hiererchii i [usunięte przez administratora] nieświadomych ludzi na telewizje cyfrową za 500 PLN, ktora mozna miec za 150 w kazdej galerii handlowej. Bo glownie nieswiadomi ludzie z prowincji oraz starsi ludzie w miastach daja sie wciagnac, bo sie boja ze straca jedyna rozrywke jaka funduje im telewizja. Fakt faktem, że jak każda praca rownież i tak "czegoś uczy" - otwiera na kontakty miedzyludzkie i rozwija zdolnosci komunikacyjne a takze gdzie niegdzie pozwala wykorzystac techniki marketingowe. ALE LUDZIE!!! BIZNES POWINIEN BYĆ KORZYSTNY DLA OBU STRON. A to nie jest biznes... zwykły tani patent na skuteczne oszukiwanie ludzi.
Memo 2012-12-06 16:51:21
Jeśli po 2-3 miesiącach po tanim praniu mózgu, nadal nie rusza Was sumienie, tzn. że jesteście we właściwym miejscu... Tylko pamiętajcie, że zarówno tą jak i wszystkie inne firmy tego rodzaju prędzej czy później dopadnie sprawiedliwość. Nie różni się to niczym od wciskania kredytów nieświadomym, byle podpisać umowę i zgarnąć pieniądze... W tych firmach nie liczy się człowiek... Ani z firmy ani z poza firmy... Mają przygotowanych 20 scenek które dzień w dzień wałkuję przez cały rok, robiąc swoim przyszłym "managerom" sieczke z mózgu. Będą sie pytać czy jakby teraz dali wam do kierowania firme, to czy byscie sobie poradzili? jasne ze nie bo jestescie niedoswiadczonymi ludzmi jeszcze, a ta praca na pewno nie nauczy Was kierowania firmą. Jestem pewny że gdyby wrzucić szefa Ewmiru do kierowania korporacją to by się raz, dwa schował pod swoim fotelem prezesa. Maja 20 historyjek której przez cały rok codziennie na zmiane wałkują i próbują tym motywować podwładnych, ktorych na pierwszy rzut oka traktują jak rodzinę, a tylko 2-3 dni nie podpisują umowy, to przyjaźń się kończy i zaczyna na nowo rycie głowy. Pracowałem widziałem jak ludzie stawali się "MANAGERAMI" i po dwoch miesiacach zamykali swoje biura. Naprawdę lepiej starajcie się sami rozwijać jakiś interes, albo karierujcie tam gdzie panują normalne warunki i normalna praca. Ja wiem, że każde podpisanie umowy to mały sukces, który zbliża Was do wymarzonego celu - własna firma, fotel prezesa... Ale wierzcie mi, że to jest utopia i naprawdę niewarto ani oszukiwać ludzi ani siebie bo nie przyniesie to pożądanego rezultatu.

Powodzenia i życze szybkiego przebudzenia, a właścicielom firmy szybkiego bankructwa.

Pozdrawiam
pracownik 2012-12-12 15:11:08
dziwne rzeczy piszesz! ja pracuję jak inne osoby od dłuższego czasu i nigdy nie mieliśmy problemu z wypłatami i jakimś oszustwem. skoro ci nie wyszło w tej firmie to znajdź sobie inną pracę. może gdybyś poświęcił ten czas co wypisujesz głupoty na tym forum to dowartościował byś swoje ego i poszerzył swoją kulturę osobistą! popracuj może nad tym:)
obecny pracownik 2012-12-16 17:24:44
Jak pół roku byłeś trenerem, to gratuluję.
Wcześniej pewnie pracowałeś rok, zanim doszedłeś do tego poziomu, co?:)
Rozumiem, że jesteś mistrzem marketingu bezpośredniego.
1,5 roku i na poziomie trenera?? Żenujące :)
Żalić idź się do księdza lebiego:)
5 m-cy wystarczy już do nauczania prowadzenia biura.
Gratuluję jeszcze raz geniuszowi ;)
Do gościa 2012-12-21 09:00:09
Sztuka Prowadzenia biura. Otowrzyc działaniach, podpisane umowy partnerskiej z firma, wynajem biura, rekrutacja czyli
Dobry makaron na uszy tak jak Ty to robisz, a pózniej wszystko kręci się samo;)
Ona 2013-01-28 20:48:30
cale szczęście, ze już tam nie pracuje. Totalne [usunięte przez administratora] starszych ludzi, robienie w balona pracownikow.[usunięte przez administratora] są siebie warci. Nie polecam nikomu!!!!
gall anonim 2013-02-12 23:05:24
Witam.
Praca nie taka, jakiej się można spodziewać po rozmowie kwalifikacyjnej,
ale atmosfera bardzo mi się podoba.
frirem 2013-02-13 03:51:29
Chyba jedyne pozytywne opinie zostały napisane przez pracowników pana prezesa. Dla ewentualnych chętnych, nawet nie idzcie na rozmowę, szkoda czasu i pieniędzy na dojazd
galanonim 2013-02-13 22:17:41
sam zaprzeczasz temu co piszesz, skoro pracownicy wypowiadają się pozytywnie tzn. że jest praca ok:)
gggfv 2015-01-19 21:37:17
Jak jest na dzień dzisiejszy,jak można opisać atmosferę pracy w firmie i jak wyglada sprawa związana z rozmową kwalifikacyjną?czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo czy istnieja sciezki rozwoju zawodowego i dobra wspołpraca pomiedzy pracodawca a pracownikiem dziekuje bardzo za odpoiwedzi pozdrawiam serdecznie..
Johnny 2015-02-16 12:45:55
( usunięte przez administratora ) prawda wcale nie ma kilku projektow. Mowia o kilku projektach tylko dla sciemy zeby nie wyszlo na to że w rzeczywistości poszukują podstępnie tylko baranów którzy będą krązyć po wrocławiu i okolicznych wioskach wciskając naiwnym lub przerażonym ludziom badziewie w mocno zawyżonej cenie.
1
Johnny 2015-02-16 12:59:09
Memo piszesz identycznymi słowami jakimi ja się posługuję opisując ten wytwór gdyż firmą tego nie można nazwać. Jak czytałem twój komentarz to w pierwszej chwili się zastanawiałem kiedy ja to napisałem. Bardzo słuszna opinia, a najczęściej też powtarzam przykład tego jakby szanownego pana prezesa mirosława wrzucić w fotel zarządzającego w prawdziwej Firmie oraz fakt że jak ktoś jest dłużej niż 2 miesiące i nadal się czuje komfortowo to jest na właściwym miejscu.
Johnny 2015-03-31 14:57:52
Romek pracowałem na tyle długo, żeby się przekonać jakie metody stosowała ta pożal się Boże "firma". Została nawet w 2013 ukaran przez UOKIK za swoje praktyki, co prawda śmieszną kwotą niespełna 1500 PLN, ale świadczy to o tym że nie jest to normalna rzetelna firma tylko badziew oszukujący ludzi, tutaj link do Decyzji UOKIK.

http://decyzje.uokik.gov.pl/dec_prez.nsf/0193f6807860cf8cc12574f700290489/5780e0f126c583c3c12578fe004facfd?OpenDocument

Absolutnie nikomu nie polecam, nawet jeśli nie przeszkadza Ci oszukiwanie ludzi to są lepsze alternatyw np. wciskanie kart kredytowych, a i tutaj ludzie wiedzą na wstępie na co się decydują, a pracując dla Ewmir klienci są wprost okłamywani i nie zdają sobie sprawy z tego co jest im oferowane tak naprawdę.
Johnny 2015-11-30 14:06:19
Janek tam nie ma stawki za godzine!!! Tam tylko zarabiasz jak cos sprzedaz, a uwierz mi akurat z taka oferta sprzedaz bedzie naprawde niewielka dlatego srednio co 3 miesiace zmienia sie ania tam caly zespol bo nikt przy zdrowych zmyslach nie bedzie sie pozwalal oszukiwac w nieskonczonosc mamiony wizja zostania managerem i prowadzenia wlasnego biura, a i ludzie sa coraz bardziej swiadomi ze domokrazcy zwani przedstawicielami to zwykli naciagacza i oszusci. Dodatkowo nie beda Ci zwracane zadne koszty za wyjazdy, dojazdy itp. Takze jak nic nie sprzedaz to bedziesz mial za caly dzien pracy 0 zl brutto-netto
Johnny 2016-07-11 15:06:11
No nie ma stawki godzinowej, jest stawka za podpisana umowe, kiedys wszyscy pracowali na umowe zlecenie nie wiem czy to sie zmieniło, ale nie wydaje mi sie poniewaz jest to robota stricte prowizyjna.
Johnny 2016-07-11 15:07:28
I oczywiscie moze tak byc jak nic w miesiacu nie sprzedaz ze nie zarobisz ani grosza
Johnny 2016-07-11 15:10:20
Okreslona jest kwota jak pracujesz na umowe O PRACE, tutaj sie pracuje na umowe ZLECENIE. Twoim zleceniem bedzie podpisywac umowy, na jakis badziew ktory aktualnie oferuja np. telewizja cyfrowa albo inna usluga w zaleznosci z kim aktualnie wspolpracuja. Jesli nie podpiszesz zadnej umowy w danym miesiacu, to nie wykonałeś tym samym zlecenia, i nie otrzymujesz żadnego wynagrodzenia.
michal 2016-07-13 19:17:12
czyli to chyba jest raczej umowa o dzieło bo jak nie wykonasz okreslonej ilosci to normalne ze ci nie zaplaca za to ,placa od wyrobionek normy
Zostaw swoją opinię o Ewmir - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ewmir