brak logo

Zemat Technology Group Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Zemat Technology Group Sp. z o.o.

install 2011-12-23 18:38:45
Orientuje się ktoś jak firma stoi? rozwija się czy nie ? jak z zarobkami i atmosferą w biurze, na produkcji ? jakieś premie, bonusy ?
Gość 2012-09-23 16:31:32
Zatrudniają na 3 miesięczny okres próbny za bardzo niską stawkę, po okresie próbnym obiecują dobre zarobki.
!!!UWAGA!!! Na obietnicach się kończy, kolejną umowę proponują na tylko troszkę wyższą stawkę i obiecują że następna już na pewno będzie na docelowe zarobki – ale to mrzonki !
Marcin 2013-07-09 00:00:21
Milo wiedzieć co się dzieje w tej firmie. Teraz na pewno nie złoże dokumentów do tej firmy.
byly pracownik 2014-12-13 21:15:04
Nie wiem czemu ma służyć ta strona jeśli negatywne opinie są kasowane, tak bardzo właściciele boją się opinii w internecie. Reasumując obiecują złote góry i nie wiadomo co. Realia są takie że szefostwo mówi jak to jest źle i jak to trzeba więcej z siebie dać co oczywiście nie przekłada się na zarobki.
ggg 2015-01-24 17:36:11
firma rozwojowa,atmosfera w biurze w porzadku,na produkcji tez. rozumieja,ze potrzeba wyjsc cos zalatwic,ale tez trzeba dac cos od siebie. dla zaangazowanyvh i ambitnych polecam. cierpliwi i wytrwali w pracy na pewno narzekac nie moga.
2
były 2015-06-20 22:50:54
Firma oszukuje jak tylko może, zrobiłem dla nich kilka dodatkowych projektów i do dziś za nie kasy nie dostałem.
gosc 2015-12-01 19:07:09
I jak tam sytuacja w firnie ? Przyjeli jakiegos automatyka ?
gosc 2016-04-04 12:20:39
Na szkolenie w tej firmie nie ma co liczyć. Na zakładzie widnieje kartka że koszt szkolenia powyżej 1500 zł. wiąże się już z umową lojalnościową na 3 lata zdaje się. Ogólnie firma jakoś egzystuje ale wszystko na ostatni moment. Jest to typowa firma prywatna w rękach polaka (wiecie z czym jest to związane).
qaz 2016-08-19 12:22:12
Czytam powyższe komentarze i na niektóre nie dowierzam. Nie wiem czy wypowiadają się co obecnie tam pracują czy raczej pojedyncze jednostki, którym współpraca z Zematem nie wyszła. Ja osobiście nie narzekam. Można się dogadać, są podwyżki, wyjazdy czy szkolenia, atmosfera jest spokojna, a na brak zatrudnienia też nie można złego powiedzieć. Firma rozwojowa. Gdy zacząłem tam pracować było ok. 65-70 osób, a teraz prawie 100, więc słucham gdzie tu jest tak źle? A nadal poszukują nowych pracowników. Wystarczy poszukać na znanych portalach z ogłoszeniami (export sales manager z angielskim i plus za hiszpański oraz specjalista ds. magazynu). Ja polecam.
gosc 2016-09-05 10:42:05
OD jakiegos czasu pracuje w ZEMACIE i żadnego szkolenia nie było i nie ma i nie słyszy się żeby było, więc nie oszukujmy ludzi że pracując w zemacie będą szkolenia - co się nauczysz samemu to będziesz umiał.
alek 2016-09-05 11:38:43
@gosc no ale chyba miałeś jakieś szkolenie wstępne? To, że ktoś tego szkoleniem oficjalnie nie nazywa, to od razu nie znaczy, że go nie było. No chyba, że go faktycznie nie było? Proszę, daj znać jak to wyglądało w praktyce, jak zaczynałeś tutaj swoje pierwsze dni
Zostaw swoją opinię o Zemat Technology Group Sp. z o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zemat Technology Group Sp. z o.o.