brak logo

Cart

Kraków

Opinie o Cart

charles 2015-07-28 23:21:32
zarobasi z mechanicznego wywożą cięrzarówkami złom i inne fanty ale to nic bo są do końca roku opłaceni a podobno będą nidługo potrzebni a jakby brakło to odbiorą sobie w kartach.
Ponoć pan prezes otwarł już nową fabrykę na pewną Panią z N. i może szykuje przeprowadzkę i ktoś mu to musi przenieść.
US i Zus nie będą zadowlone he he
1
Kolega 2015-07-30 11:08:56
Jak zazdrościsz to sam se rozbieraj ten szajs. Pewnie jestes jednym z tych co sprzedaja aluminiowe blachy z drukarni po 5zeta za kg. Sporo tego towaru moze sie uzbierac przez kilka miechy i wystarczy dobry układ z portierem
Oberstrumbannführer 2015-07-31 19:44:30
ty to nawalony jakiś może tego jaśka wędrowniczka jeszcze dopijasz co szefuńciowi z wiaty 10 skrzyneczek ponoć bracia starsi przytulili
Józef 2015-09-24 13:35:03
Gupota straszna...
jozefina 2015-09-25 08:54:28
2 lata ,ale to gupota straszna!!!!!!
kapustka 2015-10-01 19:19:57
Po odejściu marcina może być już tylko lepiej !!! SUPERSEBA z SUPERKITĄ BĘDĄ DALEJ DZIELIĆ SIĘ KASĄ PO KRYJOMU,LUDZI BEZ UMÓW PRACUJĄCYCH NA CZARNO IMIGRANTÓW Z ZA MIASTA GONIĆ DO ROBOTY ZA FREE./to poskutkuje reaktywacją firmy rodzinnej o ile szef się nie z orientuje że, najlepszy jego współpracownik go notorycznie oszukuje, oczywiście nie robi tego świadomie on tak po prostu ma, myli rzeczywistość ze stanem po upajaniu się trunków niewiadomego pochodzenia.
1
kaj 2015-10-15 11:59:28
Nie polecam, podobno duża firma a nie płaci pensji, rokordziści mają nawet kilka miesięcy do tyłu i biorą po kilkaset zł na miesiąc.
Właścicielowi dobrze się powodzi, jeździ mercedesem S klasy i Hamerem więc kasa jest ale pewnie jak to zwykle nie dla wszystkich.
1
Wojciech 2015-10-16 10:01:51
To jakaś kpina nie firma. Po wpłaceniu zaliczki na którą mocno naciskali okazało się, że mają wielkie problemy finansowe i nie ma materiału by zrealizować zlecenie. Tym samym zamówienie miało olbrzymie opóźnienie.

Szkoda, że nie trafiłem wcześniej na tę stronę - uniknąłbym problemów.
kapustka 2015-10-16 11:01:12
To nieprawda. TO NAJLEPSZA FIRMA NA ŚWIECIE. Mamy trzynastki, ciągle som premię i dodatki a zlecenia robimy zanim jeszcze ktoś złoży zamówienie.
Aktorzy 2015-10-19 08:37:27
Zgadzamy się z kapustką - to najlepsza firma na świecie, a szef powinien zostać prezydentem Polski. Potrafi nakraść w tydzień więcej niż cały rząd przez całą kadencje.
pracownik miesiąca 2015-10-19 11:08:25
Tak tak, zapraszamy do wpłacania zaliczek na karty, najlepiej 200% - będzie na zaś. termin realizacji - jak będzie folija ;-)
Kapustka - jesteś dzisiaj w robocie ? Będzie po 50 zł na łeba czy pan szef jedzie zatankować i nie starczy ?
załoga 2015-10-20 10:43:21
firme pan szef bedzie prowadził nadal bo jest nieugiety jak Piłsudski i ma dobry pomysł jak wyjśc z chwilowych kłopotów tylko niech pracownicy robią a nie udają i płyta bedzie szła do góry i wynagrodzenia wzrosna i zaległe stażowe bedzie zaplacone-tylko czeba robić.
kapustka 2015-10-22 12:09:18
Niestety jak wiesz kasiorki dla nas już nie starczyło, bo nasz ukochany ojczulek musi płacić za koniki i dawać na tacę w kościele.

A płytka będzie do góry szła to wiadome zwłaszcza jak płacą zaliczki.
karolak 2015-10-28 10:25:58
Cart to potężna i pierwsza w Polsce firma produkująca karty plastikowe,niestety przed kilku laty grupa pracowników odeszła przywłaszczając sobie zarówno technologie produkcji kart jak i cześć klientów rozgłaszając o końcu firmy Cart.Ale to już historia ,dzisiaj mamy pewnych klientów,duży potencjał ludzki,pewność finansową-chcesz zapraszamy ,przychodż nie pożałujesz swojej decyzji-tutaj w firmie żyje się nam dobrze.
dobry kolega 2015-10-28 15:29:23
Karolak przestań chlać bo cały zakład się z ciebie śmieje. Płacą ci za te komentarze ? Namawiasz gościa do pracy u siebie, jajca sobie robisz jak ktoś się poważnie pyta ?
Nikt nie broni nikomu się tu zatrudić ale jeżeli chcesz się z tego żyć to daj se spokój. Może gdy jesteś na garnuszku u rodziców i możesz czekać na kasę kilka miesięcy to tak ale jak nie to nie polecam. jeżeli tak źle to dlaczego dalej tu pracuje - chyba ku... z przyzwyczajenia i z lenistwa
Sobieski 2015-11-02 22:34:46
Pilsudski sie poddal i o rente u Moskala skamle.A taki zdrowy chlop... Koniec Swiata. Glupota straszna...
pogodynka 2015-11-06 08:07:34
prosze uważać nad KRAKOWEM W OKOLICACH UL.GROMADZKIEJ wystepuje duże stężenie śmiertelnego krakowskiego SMOGU-to zjawisko szalenie niebezpieczne 4 -krotnie przekroczone normy-zaleca się omijanie tego terenu dla ratunku zdrowia.Palenie w piecach byle czym jest powodem takiego stanu rzeczy.Rzecz ma się dramatycznie i nikt z władz nic nie robi!!!!!!!!
PLASTCARD 2015-12-05 17:10:07
jakies bzdury tu są popisane pewnie przez zainteresowanych co byli oczerniani jako [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nieudacznicy pozdrowienia dla prezesa i jego syna NIE SYNA PSA doradcy i Bóg jeden jeszcze wie kogo i co i dlaczego za co za ile on dla NIEGO JEMU ROBI BO TO ZE WCHODZI MU DO D.. I OCZERNIA PRACOWNIKOW PODBURZA GO ZE BEDA ROBIC ZA MNIEJ ALBO ZA DARMO TO JEST OCZYWISTE
basia 2015-12-08 07:28:08
Szef to bardzo dobry i uczciwy człowiek ,płaci chętnie wypłatę ale trzeba tylko wskazać szefowi skąd ma wziąć pieniądze i już mamy zapłaconą naszą pensję.I nie wolno przychodzić do szefa jak nie ma pieniędzy bowiem bardzo wówczas się denerwuje.Ale to oczywiste!!!! pracownik winien mieć w sobie trochę kultury i zachowywać się godnie a nie denerwować swojego zacnego pracodawcy.który robi wszystko aby ludzie mieli wypłatę.W tym przypadku określenie- ludzie- ma bardzo ograniczoną wręcz uszczuploną formę pojęciową.
rodzice 2015-12-08 16:05:38
W imieniu naszych dzieci bardzo dziękujemy panu szafowi za bogate i ciekawe paczki mikołajowe -sprawiły naszym pociechom wiele radości-takie gesty ze strony szefa firmy wiążą emocjonalnie i integrują pracowników z miejscem zatrudnienia-jeszcze raz dziękujemy życząc szefowi SZCZĘŚĆ BOŻE!!
zosia 2015-12-09 19:43:21
Pan szef i pan kierownik produkcji SEBASTIAN S. DALI LUDZIOM PO 800 ZŁOTYCH NA SWIETA!!!!! dziekujemy to miły gest i dobra firma.
stefan 2015-12-14 09:05:21
to co napisałes wczesniej to prawda ale jeszcze nie wszyscy dostali maja dostać do 17.grudnia
PLASTCARD 2015-12-14 10:01:05
KIEROWNIKIEM TO BYŁ RYSIU KRAWCZYK PILNOWAŁ INTERESÓW ZAŁOGI DZIAŁAL W ICH IMIENIU I DBAŁ O ICH DOBRA A TO CO JET TERAZ TO JEDNA WIELKA IZBA WYTRZEŹWIEŃ.
zarty plastcardu 2015-12-14 12:20:40
nie żartujcie ten pan RYSIU to dbał o załogę czołgu rudy-102-sadze iż nie macie pojęcia że w firmie pana AK.-NIKT I NIGDY NIE MIAŁ SZANS BYĆ DOBRYM KIEROWNIKIEM A co najwyżej dobrym kapusiem-albo fatalnym kapusiem bedącym po stronie ludzi i taki jest Sebastian- no i bardzo dobrze.
słoneczko 2015-12-15 14:25:17
Ciesz się że dostałeś 800 ja nie dostałem i siedze w domu bo nie ma na czym drukować. Ale jedzie już folia chyba pół albo nawet cała paleta więc na dwa miesiące będzie robota. Zrobię sobie wiliję w ten łykend i chętnie przyjdę do pracy dwudziestego czwartego a nawet drugie święto. Pan ak też będzie bo jest za załogą. Trzeba być elestycznym a nie tylko narzekać chłopczyki.
do sebki 2015-12-16 09:19:15
Art. 239. § 1. Kto utrudnia lub udaremnia postępowanie karne, pomagając sprawcy przestępstwa, w tym i przestępstwa skarbowego uniknąć odpowiedzialności karnej, w szczególności kto sprawcę ukrywa, zaciera ślady przestępstwa, w tym i przestępstwa skarbowego albo odbywa za skazanego karę, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
jasiek 2015-12-18 08:05:39
nie ma żadnego ołówkowego,jest jedynie dodatek coroczny do wczasów pod gruszą ok.900-1300 zł na pracownika-dla fizycznych 5 reczników frotte,mydełka toaletowe 15 szt.4 pasty i3 razy krem do rąk na miesiąc.Szef ma 5 karnetów na basen KS KORONA dla chętnych pracowników oraz bilety nieodpłatne na premiery nowych filmów w MULTIPLEXIE-TGYLE Z SOCJALU.
hieronim 2015-12-18 11:27:25
Dobre he he he, ciekawe który to napisał. zapomniałeś że panie u nas dostają jeszcze krem do twarzy niwea
to niesprawiedliwe, wiem ale życie jest brutalne,
zapraszamy serdecznie do naszej wesołej gromadki ;-)
WASZ EPIKUR 2015-12-23 09:56:27
Wszystkim koleżankom i kolegom,którzy wspólnie ze mna dzielili trudny los pracownikow firmy CART z całą serdecznością życzę ZDROWYCH,SPOKOJNYCH ŚWIAT BOZEGO NARODZENIA zrozumienia i radości ze strony najbliższych oraz wszelkich łask Bożych i nadzieji na cały nadchodzący 2017 rok.
marek 2015-12-23 18:14:47
epikur !! koledze krawczykowii w szczególnośc , że tak andzeja i was w pewnym sensie też, zostawił bez srodkow do życia dobrze że sebastian jeszcze nad tym wszyskim czuwa i jakoś to się kręci. błogoslawiony sebuś
ja 2015-12-29 15:16:33
pani Ewo,witamy na pokładzie,będzie ciężko ale pomożemy-od pani uczciwe jasne zasady a z naszej strony lojalność i konkretna robota-życzmy sobie dużo roboty na nowy rok.POZDRAWIAMY ZAŁOGA.
odp.do sio!!! 2016-01-03 09:01:21
naturalnie tak- co pół roku rada pracownicza,związki zawodowe i pracodawca-BOSS proponują osoby z załogi do awansu na rozmaite stanowiska kierownicze a rozbudowany system zarządzania w tej firmie to 12 stanowisk kierowniczych-warto u nas pracowac bo za awansem idą znaczne podwyżki płac.
tedi 2016-01-05 09:47:11
Na zakładzie hula wiatr, kiedyś były płytki, technologia i wszystko przepuścił.
W kartach to samo i nie czepiaj się pracowników bo jak nie mają za co to kombinują żeby przeżyć. Popracuj miesiąc za 800pln to zobaczymy. co do pis zgoda, może coś się zmieni w jedną lub drugą stronę, sprawiedliwość każdego w końcu dosięgnie nawet tu.
KUSICIEL 2016-01-10 09:54:23
PANIE KAROLU I PANIE KIEROWNIKU SEBASTIANIE-bierzcie sprawy w swoje ręce bo czas nagli a konkurencja nie śpi-będzie mądrze,spokojnie,uczciwie- po prostu GITES!!!załoga czeka na Wasz ruch.
SMUTNA RZECZYWISTOŚĆ 2016-01-16 12:48:24
BYLA PRACA BYLA KASA ITP TERAZ JEST SEBASTIAN NIE MA PRACY KASY PRĄDU W SKRÓCIE NIE MA NIC TYLKO KŁAMSTWA GOŚCIA I KOMBINOWANIE JAK PODEJŚĆ LUDZI ŻEBY ZROBILI COŚ ZA DARMO ALBO NIE MIELI PRETENSJI ,ŻE SAM WSZYSTKO ROBI ZA NICH I KASKE BIERZE. FIRMA POWINNA UKAZAĆ SIĘ W TV W PROGRAMIE- JAK NIE ZARZĄDZAĆ FIRMĄ ALBO JAK PRZEZ 5 LAT SPROWADZIĆ JA NA DNO I JĄ PRZEJĄĆ. KRYMINAŁ
tylko pasy 2016-01-22 16:04:23
Pod osłoną nocy cart na dno się toczy, z sebastianem kłamcą, głównym winowajcą, cygańskiom zdrajcą b iznes rozkręcają!
Ludzie z głodu dziwne myśli mają ale ciągle przyjeżdżają, piszczą skomlą narzekają ale prace ciągle mają i nadzieje że od pozerantów jakąś stówkę wyżebrają,
jozeka 2016-01-23 12:04:30
ale z ciebie poeta ,odwal sie od ludzi co chca ratowac miejsce pracy,jak masz robote to nie pisz bzdur tylko idz do nowego miejsca a sebastian i karol dadza sobierade wsparci przez zaloge i tego wielu im zyczy .f
Obiektywnie 2016-01-26 15:01:10
I brawo NOWI SZEFOWIE!!!!!!!! dzisiaj firma SEBCARD wypłaciła pracownikom pierwsze pieniadze za wykonana prace, warto u nich pracować a pan prezes firmy CARD niech sie wstydzi-zalega ludziom wypłatę za 3-4 miesiece .
pytam 2016-01-27 10:48:40
piszesz że były prezes firmy CART zalega 3-4 miesiące z wypłatą to jest skandal należy iść z tym do sądu bo on pasożytuje na ludziach żyjąc z tych pożyczonych -ukradzionych ludziom pieniędzy-chyba że nie dostał kasy od innych firm.
odpowiedz 2016-01-28 09:17:40
no i co z tego że nie dostał kasy -jako szef firmy ma zapłacić załodze za zrobiona przez ludzi robotę a skąd ma wziąć gdy ktoś jemu nie zapłacił-to wyłącznie problem jego- właściciel firmy ponosi ryzyko jej prowadzenia i nie wolno tego przerzucać na pracownika.ma zapłacić i koniec inaczej jest gostkiem który ukradł ludziom ich kasę!!!!!.Jak nie umie prowadzic firmy to niech idzie sprzedawać precle cwaniak cholerny.
do pytam 2016-01-28 20:57:06
pewnie że można iść do sądu, ale trzeba się przygotować że nasz wspaniały wymiar sprawiedliwości wyda wyrok po dwóch latach... a kolejny rok-dwa będzie odzyskiwał po 100-200 zł
pesymek 2016-02-12 08:45:30
Negatywy znikają jak papier toaletowy za komuny, szkoda bo to oznacza że wpisy są sterowane przez . Ale kto jest na miejscu i tak wie co jest grane. Wygląda na to że nas wykręcą.
pokrzywdzony 2016-02-12 23:25:05
dokładnie szkoda pisać i ostrzegać! cała prawda co za tym idzie negatywna ośmieszająca ludzi pociągajacych za sznurki w tej firmie{o ile tak to można nazwać nie ubliżając firm} jak i uRZĄD skarbowy dalej zwany skorumpowany pomagający dalej od x lat prowadzić ten twór grabiąc ludzi pracujących ...ech szkoda pisać i ,,,,
do majatt 2016-02-27 09:45:16
odpowiadam do majatt -jeżeli nie jesteś lekarzem psychiatrą lub nie praktykujesz jako psycholog z wieloletnią praktyką lub nie miałeś możliwości leczenia się w psychiatryku to NIE MYŚL O PRACY W FIRMIE CART bo zidiociejesz !!!! tam nienormalne jest wszystko-zrozum WSZYSTKO!!!!!!!!!
wdzieczny 2016-03-01 08:34:32
i nasi nowi szefowie dotrzymali słowa,wypłacili wypłate a pan ANDRZEJ NIECH PAN SIĘ SCHOWA DO LISIEJ NORY I ZAKRYJE KITĄ-WSTYD!!!!!!!!
pożalsieboże 2016-03-18 14:46:24
jeśli komuś się wydaje , że nowi szefowie to nowi szefowie to nich idzie do lekarza się leczyć! Pan Andrzej K. sprytnie kolejny raz oszukał skarbówke zusy i ludzi którym zalega pieniądze założył sobie firme na słupa umył ręce od długów a oszukani ludzie miejcie pretensje do Sebastiana który pomaga mu jak własny syn dymać system i ludzi którzy tam pracują pracowali!
minionek 2016-03-20 18:02:53
Trza się było słuchać Pawła , jak odchodził to kolanem przycisnął Kitę do ziemi i odzyskał pieniądze ... zresztą kilku kolegom pomógł załatwić formalności i pieniądze odzyskali . Ci którym pot na jądrach ze strachu się kumulował zostali , trzeba działać i robić coś dla siebie a nie pisać głupoty w internetach.
wielkanoc 2016-03-23 15:13:05
wszystkim koleżankom i kolegom oraz naszym szefom zyczenia zdrowych spokojnych świat Wielkanocnych miłej rodzinnej atmosfery przy światecznym stole życzy minionek a panu Andrzejowi dodatkowo OBFITOŚCI I DOBREGO HUMORU W LANY PONIEDZIAŁEK-kużwa.
ponad prawem 2016-04-09 08:50:46
ciężko o coś walczyć jak pani prezes razem ze swoim chłopakiem (ciężko to sobie wyobrazić) skubią ludzi dając im wypowiedzenia z datą grudniową nie dając żadnych podstaw do odprawy do pójścia do sądu pracy itp. kita dalej działa nikt mu nic nie robi mając takie zadłużenia, założył sobie firmę komandytową na jakiegoś żula i cieszy się życiem
maniek 2016-05-10 11:03:05
hej! jak na razie to do nich jest teraz potrzebny ktoś jako Pracownik kawiarnio-lodziarni i wydaje mi się, ze stawki tam są dobre, jeśli chodzi o zmiany to jak najbardziej biora tez studentów, bo mozna się dogadać zawsze jak to wygląda tak naparwde dowiesz sie na rozmowie.
Zostaw swoją opinię o Cart - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cart