brak logo

Jet System Sp. z o.o. sp. k

Toruń

Opinie o Jet System Sp. z o.o. sp. k

jan 2010-11-07 10:49:53
pracowałem tam ,zdecydowanie nie polecam,duża rotacja spowodowana postępowaniem właścicieli
n 2010-11-22 13:36:37
Jan czy możesz wypowiedzieć się szerzej? albo ktokolwiek....? Jak tam sie pracuje, jakie są zarobki itd. firma wygląda na dość profesjonalną i chciałabym wiedzieć cos więcej
Ja 2013-02-10 08:18:28
Odchodzą najlepsi pracownicy, wypłaty nie spływają na czas, coś dzieje się w tej firmie.
fan cięcia wodą 2013-06-16 12:38:30
Ta firma to nieporozumienie, od początku tego roku prowadzą na to samo stanowisko już 3 raz rekrutację, była w styczniu, kwietniu i jest teraz - nic z nich nie wynikło, zarząd toleruje człowieka który rozknaca całą firmę, nie robi dosłownie nic, pozoruje działania, uprawia krasomowę i mydli oczy zarządowi. Z udawania nic nie będzie. Jeśli masz zapał i chęć do pracy to jest to zły adres.
fan cięcia wodą 2013-06-17 20:53:10
anonim, nie mogę powiedzieć, bo do razu wylecę, a tak jeszcze trochę przepykam zanim nie znajdę czegoś lepszego -;) .... albo wszystko się samo rozleci jak dalej handlowy będzie miał takie "sukcesy" -;)
obserwator 2013-06-20 09:33:11
chyba wiem o czym napisał fan cięcia wodą. potwierdzam i najgorsze, że nikt nie wie o co chodzi.
nie polecam
. 2013-07-03 08:29:59
durnym współpracownikiem nikt by sobie głowy nie zawracał, domyśl się!
a co do umowy to dostaniesz to co sobie wywalczysz, może być i umowa o pracę
Tobi 2013-08-02 18:55:04
Krzysiu? A ty tutaj?
Przecież ty wyleciałeś z Jet Systemu jakieś 3 czy 4 lata temu?
To tak żeby cię nie meczyło po nocach, twój koszmar już nie pracuje.
Marek 2013-09-13 08:17:11
Jakiego argumentu użyć, żeby dostać umowę o pracę? Chyba najlepszym będzie ten, co możesz dać firmie od siebie i ile firma dzięki Tobie zarobi. Innych argumentów w firmach komercyjnych nie ma - to nie urząd :-)
Morsa 2014-06-18 08:05:25
Problem polega na tym, że nikt specjalnie się do tego nie garnie, a to też do głowy pewne wnioski przychodzą...
ricko 2015-01-05 17:17:43
Grupa JetSystem z Elbląga to firma działająca w oparciu o polski kapitał na terenie naszego kraju oraz Litwy, Łotwy, Estonii i Rosji. Grupa świadczy w tych krajach kompleksowe, zintegrowane usługi w sektorze technologii hydrostrumieniowych. Także grupa jest dość spora i same oferty pracy od czasu do czasu również można odnaleźć w internecie
Adam 2015-01-23 11:17:37
Firma rzetelna, sprawdzona, pracodawca godny zaufania. JetSystem to firma dla ludzi, którzy mają pasję, determinację i zapał do zmian w budowaniu stabilnej sytuacji, zarówno swojej- jako pracownika, jak i firmy - jako partnera biznesowego i pracodawcy. Polecam.
dakon 2015-02-03 10:43:16
Czy firma poszukuję handlowców na rynek wschodni ze znajomością j.rosyjskiego?
Adam 2015-02-03 11:27:03
Zapraszamy do aplikowania na: rekrutacja@jetsystem.pl. Firma cały czas rozwija sieć dystrybucji marek OMAX, MAXIEM oraz SANdBOT na rynkach wschodnich.
Grupa JetSystem 2015-04-09 08:20:36
@barg - w naszej firmie codziennie przekonujemy się o tym, że "takich osób" jest coraz więcej. Pozdrawiamy ciepło wszystkich komentujących.
zdziwiony 2015-08-03 13:43:54
Ciekawa sytuacja. Sama firma zabiega o dobrą opinie na tej stronie, ciekawe dlaczego?
Wcale nie jest tak ciekawie w tej firmie. Owszem, na początku, jesteś zachwycony. Szef robi ogromne wrażenie, snuje wizje rozwoju, zarobków itd. Potem czar pryska…. Zarobki są dobrym poziomie, atmosfera i warunki pracy pozostawiają wiele do życzenia.
2
fan waterjet 2015-08-05 14:48:01
Dziwna opinia. Niby mówi wiele, a nie wiele wnosi.
Prowadzenie rekrutacji nie mówi źle o firmie. Na rynku pracy jest coraz mniej wartościowych pracowników. Branża też specyficzna i mało jest ludzi z odpowiednim podejściem. Domyślam się, że osoba która pracowała w tej firmie nie za wiele wiedziała o tym co się dzieje "u góry", ale oceniać łatwo
Madox 2015-08-31 18:15:13
Jak zarobki są dobre, to co masz im do zarzucenia? Co znaczy, że warunki i atmosfera pozostawiają wiele do życzenia?
fan waterjet 2015-09-07 10:19:17
Masz umowę o pracę. W tej kwestii w tej firmie nie było kombinacji.
fan waterjet 2015-09-07 10:25:42
W sumie masz racje. Tylko kasa się liczy a resztę trzeba mieć w pupie. Mi się wydaje ze obca jest tam zasada "twardo do problemu, miękko do ludzi" A emocjonalne wystąpienia, tak, że Pani która tam zarządza wychodzi z płaczem i roztrzęsiona to norma. Pan, zwany "małym" - może stąd te emocje - gra dobrego policjanta a wszyscy wokół są winni. Ale kasa którą otrzymuje m.in ta Pani rekompensuje wszystko…. do czasu oczywiście
Madox 2015-09-07 21:48:23
Wiesz... są ludzie, którzy lubią płakać :-) a coś merytorycznie?
Madox 2015-09-07 21:52:23
A wiesz ile można wyciągnąć? Jakie są średnie zarobki?
fan waterjet 2015-09-11 12:14:50
W tej firmie nic nie jest merytoryczne. Jeśli jesteś dwulicowy, manipulujesz, potrafisz być dobrym aktorem, śmiało polecam. Dużo wizji, obietnic, opowiadania, zero konkretów.
Co wiesz o tej firmie, czym ona się zajmuje? Co chcesz w niej robić? Albo już tam pracujesz i masz zadanie dobrze o niej pisać. To też normalne w tej firmie - pracownicy piszą o tej firmie same superlatywy. Ba, jest od tego stworzony cały dział. He he. Powodzenia
Madox 2015-09-11 18:10:11
Sorry szukam konkretnych informacji. Chcę wysłać podanie o pracę. Szukają handlowca ale interesują mnie przede wszystkim zarobki i warunki pracy.
Madox 2015-10-03 10:10:19
Szukają - na południe Polski. Już jestem po rozmowach. Dzięki za informacje.
fan waterjet 2015-10-27 19:51:37
Skąd misiek masz te informacje? Pracujesz tam? Liderem nie są i nie nie byli. Chyba, że według ich opinii. W Polsce jest przynajmniej 10 firm, które sprzedają dużo więcej od nich, a w ogóle, jest ponad 20. Fakt branża jest ciekawa, ale liczy się w niej doświadczenie, a w związku z tym, że mają rotację, handlowcy nie mają czasu nabrać doświadczenia. Jeden handlowiec z 3 city pracuje tam ponad 3 lata, ale i tak korzysta z doświadczenia swoich szefów, którzy są oderwani od rzeczywistości. Ot cała prawda.
Na koniec. Widzę, że pracownicy Jet system, Omax czy jak tam chcecie cały czas próbują zmieniać rzeczywistość i siedzą na stronach takich jak ta i próbują "naprawić" co właściciele swoim postępowaniem psują. Powodzenia ;-)
Dex 2015-10-29 18:24:49
Ty masz jakiś problem ze sobą "fan", czy FUN? :-) Ktoś Cię mocno w życiu skrzywdził?
1
Dex 2015-10-29 18:29:08
Dawaj te 20 firm o których piszesz, będziemy tam aplikować :-)
Marek 2015-11-02 19:24:49
Ktoś coś na temat warunków zatrudnienia w dziele handlowym w jet systemie? Ktoś z was tam pracuje? bez wycieczek osobistych, merytorycznie? Będę wdzięczny za odpowiedź.
Dicaprio 2015-11-02 23:32:57
Luz. Nic nie trzeba robić, maszyny same się sprzedają. Najlepsza firma na rynku. Klienci sami dzwonią i proszą byś ich obsłużył.
Jeśli pracowałeś kiedykolwiek w sprzedaży B2B i w branży maszynowej to byś wiedział jak zweryfikować taką firmę.
Fan waterjet 2015-11-05 19:26:12
Proszę wpisz sobie "waterjet" lub "maszyna do cięcia wodą" w Google, powodzenia ;-)
1
fan waterjet 2015-11-05 19:32:10
Poziom tej merytorycznej wypowiedzi (odpowiedzi) świadczy o poziomie firmy Jet System Sp. z o.o. sp. k.
Gratuluje ;-)
1
Zainteresowany 2015-11-10 12:51:38
Co to znaczy mocno opłacalne?
Znajomy był u nich na spotkaniu. Warunki takie sobie, wymagania bardzo duże.
W poprzedniej branży, w mało atrakcyjnym systemie wynagrodzenia byłem wstanie zarobić dwa razy więcej. Poza tym, udział w sprzedaży waterjet maszyn do maszyn do obróbki maszyn jest marginalny.
desree 2015-11-10 12:59:16
Widzę, że coraz więcej pracowników Jet system wygłasza swoje opinie na temat swojej firmy.
Jeśli chcecie znać opinię na temat tej firmy podzwońcie do firm z branży. Spytajcie się o opinie.

Dex 2015-11-11 14:53:07
To ile proponowali znajomemu?
desree 2015-11-12 14:47:34
Takich informacji nie można udzielać. Ostrzegali przed tym na rozmowie.
Może na Elbląg to są wysokie zarobki, ale na centralną Polskę czy południową już nie
desree 2015-11-14 23:36:53
@ricko wiem, że ciągali się, ze swoimi byłymi pracownikami po sądach, bo jakiś coś powiedział, pisał na różnych forach. Zapewne prawdę, ale kilka spraw w sądzie im wytoczyli. Bez sensu robić sobie problemy z nimi. Trzeba omijać szerokim łukiem
Lewy 2015-12-07 20:59:24
Tomasz wydaje mi się, że wszystko już chyba zostało powiedziane na temat tej firmy. Poczytaj. Jeśli po tym co przeczytałeś jeszcze chcesz aplikować to powodzenia życzę
Lewy 2015-12-07 20:59:28
Tomasz wydaje mi się, że wszystko już chyba zostało powiedziane na temat tej firmy. Poczytaj. Jeśli po tym co przeczytałeś jeszcze chcesz aplikować to powodzenia życzę
desree 2015-12-07 21:10:38
Witaj Tomku. Przykro mi, ale nie mogę Ci powiedzieć. Właściciel Jet System i pracownicy na bierząco śledzą te forum i udzielają się. Jak tylko powiem coś co mogło by mnie zdemaskować od razu będę namierzona. Mogę tylko powiedzieć że jest tu 100% prawdy, choć i tak inny uważają, że i tak bronię tej firmy i właścicieli
Madox 2015-12-09 19:49:48
To niemożliwe, żeby analfabeci pracowali w tej firmie :-) Musisz być trollem :-)
Klient 2015-12-10 12:00:56
Analfabetyzm Madoxie, to brak umiejętności pisania i czytania oraz wykonywania czterech podstawowych działań matematycznych u osób dorosłych.
Zgadzam się z Tobą, że takie osoby nie pracują w tej firmie.
Zaglądają tu ludzie, którzy oczekuję opinii na temat pracodawców. Skoro ktoś tu się wypowiada, to ma powód. Skoro ktoś tu czegoś szuka, też ma jakiś cel. A Ty masz jaki? Skoro pracujesz w tej firmie, to pisz, wyrażaj swoje opinie na temat pracodawcy.. Nikogo nie interesuje Twoja opinia na temat osoby tu umieszczającej swoje opinie. Zachowaj ją dla siebie lub dla swojego pracodawcy. Nikogo tez nie interesuje to czy jesteś inteligentny czy nie. Ale po wpisach pracowników Jet System i jego właściciela można sobie wyrobić opinię o pracodawcy i ludziach tam pracujących.
Madox 2015-12-12 17:24:33
A co chciałeś przez ten wywód wyrazić?
Rudolf 2015-12-14 11:56:12
Mirku, serdecznie Cię zapraszamy do nas. Proszę wejdź na naszą stronę internetową, jest tam numer do nas. Zadzwoń, na adres mailowy wyślij CV.. Zatrudnienie u Nas to świetna inwestycja w siebie. Jesteśmy wspaniałą firmą, a Nasz szef to super facet.
Dżej dżej 2016-01-03 02:28:48
U nas jest super. Wszyscy się kochamy i ta miłość nam wystarczy. Nieważne kim jesteś, co umiesz i co wiesz. Napisz do nas, zadzwoń do nas. Czekamy na Ciebie. My i nasz super boski szef.
1
Max 2016-01-28 10:00:33
Z tego co wiem, firma przyjmuje praktykantów, również na praktyki płatne ale chyba mają z jakimiś szkołami podpisane umowy. Pisz na rekrutacja@jetsystem.pl, może akurat ci się poszczęści :-)
ricko 2016-05-07 23:02:53
jeśli chodzi o same oferty pracy to na pewno jeszcze je znajdziecie. Jak nie w sieci to po prostu aplikujcie
Zostaw swoją opinię o Jet System Sp. z o.o. sp. k - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jet System Sp. z o.o. sp. k