brak logo

EVEREST

Bydgoszcz

Opinie o EVEREST

Szok 2015-01-20 14:11
Zero profesjonalizmu, za grosz wychowania i minimum kultury. Nie polecam ani tego Pana ani jego firmy. Szok, po prostu szok.
Szark 2016-05-20 20:00
EVEREST ma się dobrze i to od dawna, ale to chyba wszyscy wiedzą
Raf 2017-01-17 17:39
To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to nie długo będzie jasne , tyle się Panu Grzegorzowi P. nazbierało że teraz to już chyba beknie za to. Profesjonalizm to pojęcie całkowicie obce tej firmie. We wszystkich biznesach ludzie bez uprawnień , sprzęty bez przeglądu,. Ale to już tylko kwestia czasu.
Anna 2017-02-04 16:34
Bardzo proszę o kontakt 664337289
Jestem osobą poszkodowaną. Sprawa znajdzie finał w sądzie. Proszę o kontakt wszystkich pracowników Everest , którzy czują się oszukani i poszkodowani przez prezesa spółki
Anna 2017-02-04 16:36
Bardzo proszę o kontakt ( usunięte przez administratora ) Jestem osobą poszkodowaną. Sprawa znajdzie finał w sądzie. Proszę o kontakt wszystkich pracowników Everest , którzy czują się oszukani i poszkodowani przez prezesa spółki
everest 2017-06-10 12:27
Anna Kryspin pisząca w.w posty to były współpracownik Everest. Po pół roku pracy na stanowisku kierowniczym została zwolniona.Była bardzo słabym pracownikiem, bez kompetencji . W wyniku jej działalności w firmie powstało wiele problemów które po jej zwolnieniu trzeba było uporządkować-sprawy pracownicze, kontrachenci itp. W dzisiejszych czasach wiele firm boryka się z nieuczciwymi pracownikami którzy po zakończeniu współpracy min. utrudniają dalszą działalność. Jeżeli chodzi o sprawę sądowa to właśnie od tej pani egzekwowane są należności za nadużycia w firmie.
2
everest 2017-06-10 12:30
Poprzednia negatywa opinia RAF wystawione zostały napisane przez nieuczciwego i nierzetelnego podwykonawcę z Iławy. Niestety wielu jest takich w dzisiejszych czasach. Nasza firma wypłaciła należność w/w. i zakończyła z nimi współpracę. Everest sp.zoo
Anna Kryspin 2017-06-21 18:21
Z tego miejsca pozdrawiam Cię Grzegorz bardzo serdecznie . Moja wcześniejsza opinia była niepotrzebna i pokierowana złością. Być może w Twojej opinii byłam słabym pracownikiem i bez kompetencji. Szczęśliwie trafiłam na kompetentnego , wymagającego Szefa i doskonałego nauczyciela. Dzięki Tobie, i Twoim naukom , jestem teraz doskonałym i kompetentnym Szefem w mojej własnej firmie. Everestowi życzę sukcesów, a Tobie Grzegorz powodzenia i samych uczciwych, rzetelnych pracowników i podwykonawców . Z wyrazami szacunku - Anna Kryspin
2
Alpin 2017-08-10 07:19
Widzę komentarze i nie rozumiem, dla czego ludzie którzy dali ciała jako pracownicy oczerniają FIRMĘ zamiast przyznać się do swojego błędu. Wszyscy pracownicy Everestu posiadają aktualne badania i szkolenia BHP, każdy z pracowników ma atestowany sprzęt albo swój albo zakupiony przez Firmę. U żadnego z pracowników nie ma zadłużeń finansowych, każdy dostaje swoje wynagrodzenie na czas. Pracuje tam od dłuższego czasu i dobrze wiem jak to wygląda, wszyscy pracujący chwalą sobie prace i wynagrodzenie - dziwne, że negatywne komentarze są tylko od ludzi którzy zostali zwolnieni - a zwolnieni zostali za brak swojego profesjonalizmu a nie Firmy. Co do Pani Anny to prawda, że to firma poniosła straty za prace tej Pani, za złe prowadzenie i nadzór - dla tego też została zwolniona. Sprawa w sądzie jest to prawda Pani Aniu ale to przeciw Pani a nie Firmie. Pozdrawiam
Anka 2017-08-10 14:06
Proszę nie wypowiadać się o czymś , o czym nie ma' Pan' zielonego pojęcia . Używanie słowa ' zwolniona' świadczy o braku informacji i świadomości o całej sytuacji :) Bawią mnie takie wypowiedzi . Nie będę tego wpisu komentować TUTAJ z szacunku do właściciela jako do człowieka i kiedyś przyjaciela. A Panu radzę się dobrze zastanowić przed umieszczaniem tego typu opinii, nie mając świadomości o całej tej przykrej dla wszystkich sytuacji . Co do Everestu , jako były 'współpracownik' potwierdzam, że wynagrodzenie zawsze było wypłacane na czas, właściciel zapewniał pracownikom atestowany sprzęt , a praca przebiegała w miłej i przyjaznej atmosferze . Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o EVEREST - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EVEREST