brak logo

Aga Bauservice

Kraków

Opinie o Aga Bauservice

Zomo 2017-04-03 22:06
Co niektorzy traktuja firme age jak swoj forwark
2
Denar 2017-04-04 11:57
ciągną ile się da :)
2
:() 2017-04-05 23:20
co prawda to prawda ,,trzymamy z Panem,,
:() 2017-04-05 23:20
co prawda to prawda ,,trzymamy z Panem,,
były pracownik 2017-04-06 20:48
Atmosfera niekoleżeńska, tylko własny interes, wykolegować konkurencję i zgarnąć profity, niechętnie dają urlop, aż pewnego dnia dowiadujesz się: pakuj manatki i do widzenia, możesz w okresie wypowiedzenia wykorzystać zaległy urlop.
1
Amant 2017-04-21 17:04
fajne laskie są w tum biurze w Niemczech :)
Gienek 2017-04-25 12:07
Jak komuś nie pasuje tu praca to nich ucieka na najbliższe drzewo ! Zapewne to lasowcy piszą jak wam nie pasuje to uciekajcie do tej Krempny czy Polan !
2
Kongo 2017-05-04 22:58
TO można powiedzieć dziadostwo!!!
KISIEL 2017-05-19 17:06
Co z tego ze dostaniesz a gdzie zaległą kasa , która miesiącami nie mozesz sie doczekać nie jeden już został przez Władka i Jarka oszukany i nabity w BUTELKE
Janusz 2017-05-20 11:38
Jednym słowem bryndza i chamstwo w tym Badzie . Majsterek leserek, grzechotnik itp. Jaraczek nigdy na poważnie nie szlifował udaje bohatera z Mszany ,a jak wszyscy wiedza BYŁ cienki na GITARZE. Zajeżdża ludzi i zagania ich ja bydło na ranczu w Texasie do zagrody i numerki wypala jedni na gitarę drudzy na lżejsze prace tu segregacja zależna jest od pochodzenia tj. CI z błękitna krwią - Mszana i okolice lżejsze prace , a reszta wiadomo.Podobnie jest na innych budowach lepiej maja Ci co urodzili się z niebieska krwią. .
krysio 2017-06-03 00:22
Oceniajac ta firme mozna powiedziec ze jakos ta jest !!! Pan Maciek i inni tylko pozoruja ,ze pracuja na niczym oprocz tego , ze sa rodzina do Pana Magiery nic wielkiego saoba nie reprezentuja , Jak by nie Pan Knapczyk to firma by byla na marginesie spoleczynm i nie tylko to jest czlowiek z klasa doswiadczeniem , widza kretacza i oszusta ale takich wynalazkow wlasnie Aga potrzebuje wiec kazdy kto chce sie zatrudnic w tej firmie musi sobe zdac i zadac jedno zasadnicze pytanie z jakimi dinozalrami im przyjedzie krotko pracowac . Przeciesz ta firma jest jak epoka lodowcowa topnieje z takimi dinozelrami .
Zorro1 2017-06-03 15:32
dobra firma ale polskim ludkom jeszcze nikt nie dogodzil. w polsce biadola ze nie ma pracy a jak ja juz maja to tez zle. jednaym slowem jak bys sie nie obrocil to tylek zawsze z tylu.
2
Zorro1 2017-06-03 15:40
Gienek, swiete slowa, przecierz te wieczne pijaczki nigdy nie beda zadowoleni. dla firmy jedno rozwiazanie wywalic na zbity pysk ochlaptusow a pojejdzic po polscei sciagnac ludzi co chca pracowac, a resze do Mszany albo Kasieniek barany pasc.
2
UK 2017-06-04 13:14
Jaka biedota w Polsce nie ma rak do pracy Ukraińcy pracują . Nikt Juz nie che wyjeżdżać do pracy za granice NIKT nie chce !!! A drugie ,, To po co zatrudniają pijaczków niech ich zwolnią a nie ich trzymają skoro jest tak dobrze!!,,
Zorro1 2017-06-05 12:05
Hej UK , w polsce to prawda nie jest rozowo ale jak sie juz ma w miare godziwa prace to sie ja szanuje albo sklada wymowienie z pracy i wraca do domu. co to znaczy nikt nie chce....wyjezdzac, ja uwazam jezeli nie chce to nie chce - punkt. Jezeli juz zdecydowalem sie na wyjazd do pracy to ja oraz warunki jej jak i pracodawcy trzeba respektowac albo sie rozstac, nikt was nie trzyma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ciagle niezadowolenia i opluwanie pracodawcy jas juz do wyrzygania. Troche wdziecznosci dla pracodawcy, jemu terz z nieba nie kapie. albo zalozcie sobie takie wlasne firmy i bedziecie panami a po co robic na innych, po niemecku kazdy mowi napewno juz po latach pracy w Rajchu " perfekt " Slyszalem i widzialem, wiec co stoi na przeszkodzie. A na koniec dla tutaj wszystkich wpisywaczy Stare Przyslowie:
EUNUCH I KRYTYK W JEDNYM BYLI WORZE, KAZDY Z NICH WIE JAK, ALE ZADEN NIE MOZE.
2
Ziomek 2017-06-05 21:42
Łyso w tej firmie jak się pisze takie opinie i krytyki.
Baranski 2017-06-06 18:54
zorro1 , jak sie tak gieboko zastanowic i puknac w czolo, to masz racje ale wiekszosc tutaj ludzikow jest z Podkarpacia i to so ludzie prosci tak jak ja, nie zastanawiaja sie nad tym co bedzie ale co jes teraz, no i ta polska Zasrana zawisc-utopiliby cie w lyzce wody za troche wiecej niz oni maja no i wioskowa sitwa tego AGA nie przeskoczy no chyba ze wymiecie nas wszystkich bez wyjatku i sprobuje na nowo pozbierac w miare ludzi co chca pracowac na rodzine a nie przepijac polowe i sie skarzyc i biadolic ze malo.
Poszperalem w internecie (umiem) i znalazlem minimalne wynagrodzenie w Rajchu 8,84 € Brutto za prace na uslugach, naturalnie od tego trzeba odjac Podatek od zarobku 1,37 € w niemczech oraz Ubezpieczenie Rentowe i chorobowe w polsce 0,64 € po przeliczeniu ze zlotowek. Netto wychodzi 6,83 Netto na Godzine. My mamy za darmo zakwaterowanie z woda i pradem , tego nikt z nas nie liczy bo nam sie nalezy (a gowno nam sie nalezy) moze to troche na otrzezwi bo ze sie chleje to prawda ale firma nie ma z ty nic wspolnego, przeciwnie jak bedzie po pijaku wypadek to tylko klopoty. Plynie Firma plyniemy my, niem sie co oszukiwac. Kasa wplywa kazdego 10 miesiaca to jest dla mnie wazne, pracowalem juz w Rajchu w innych firmach tyko na zaliczkach a jak po miesiacach mialo byc wyrownanie to wypad. Nie ma tutaj Ameryki praca ciezka ale wiem i moge cos planowac bo mam regularnie wyplate.
3
Lesny ludzik z podkarpacia 2017-06-07 15:46
Racja jest ale po której ze stron ciężko się określić. Co do stawki to każdy wie , ze 8,84 tj jest stawka dla tych co za barem stoją lub sprzątają - zabawiają w oborze byki :) u rolnika lub w hotelu . Co do nas pracowników z Podkarpacia to dlaczego nas zatrudniacie i na gitarze nie ma innych tylko MY?Zwolnijcie nas jak wam nie odpowiadamy jaki problem? Kasa jest 10 tylko jak nikt nam nie płacił na czas to Firma nie miała by przelewów od klienta wystarczy powiedzieć klientowi ze nie chcecie płacić i co RYBKA . Ludzie na Podkarpaciu maja lepsze domy jak na śląsku czy w innych regionach Polski. I jeszcze jedno czemu robi się na nas nagonkę na puzerni przez majstra to jak jest z malopolski to niech szlifuje odlewy i niech pokaże jaki jest dobry. W AGA jest 90 % na ciężkich robotach i nie tylko wiec firma powinna sie nazywać AGA Podkarpacie.
Eu...h 2017-06-07 23:16
Eunuch jak sama definicja mówi to są tacy co dzieci nie mogą mieć są pozbawieni pewnych narządów. Jak nam wiadomo to wszyscy pracownicy maja po kilkoro dzieci . To by znaczyć miało , ze Ci co nie maja potomstwa to są eunuchy - Każdy kawaler w Firmie AGA Bauservice jest wiec z zasady Eunuchem. Tak wiec Panie Zorro nie obrażaj PAN kawalerów albo tych co nie mogą mieć potomstwa dla wielu ludzi jest to tragedia w rodzinie
1
Zorro1 2017-06-11 17:23
hej Kolego , nie obrazam nikogo i nie bylo t o w moinm zamiarze, ale kolega nie zrozumial przyslowia, wiec tlumacze z polskiego na nasze: Eunuch jak pan slusznie zauwazyl to gosc ktory nie moze miec potomstwa (tacy bywali jako Sluzba u Sultanow w jego Haremach by nie mogli uzywac uciech j jego zonami) ale to nie oznaczalo ze on nie wiedzial jak sie obchodzic z kobietami w lozku. A Krytyk to wiadomo na kazdy temat wie bardzo duzo i duzo krytykuje (wiedze ma) ale samemu nic nie potrafi tylko krytykowac. To przslowie bylo dedykowane dla tych co duzo wiedza jak mozna robic to i owo (np. kierowac firma zarabiac kupe szmalu) ale sami sie nie wezma za to i tylko krytykowac umia, dlatego w przyslowiu jest, EUNUCH i KRYTYK w JEDNYM so worku obaj wiedza duzo w swoim temacie ale zaden z nich nie moze nie potrafi. Mam nadzieje je kolega zrozumial moja intecje.
1
No 2017-06-16 22:03
Bzdury
Fac 2017-06-17 00:14

A teraz to juz nawet ADK w Nerseheim sie sypie Wladek z Magiera po jaluznie wyplacil i z firmy ( usunięte przez administratora )
1
Petru 2017-06-19 12:59
To teraz to firma oparła się na gościach z Podkarpacia , a nie jak mówiono na Mszanie . Co by Władek zrobił bez nas NIC . Niech dziękują , ze jeszcze robimy i niech inni nie wieszają na nas ... bo co te nieroby z Mszany ,biuro jak i cale kierownictwo nierobów!!! zrobi ja my musimy na nich wszystkich tyrać jak woły i co łyso teraz tym co nazywali nas Eunuchami !!!
Apollo 2017-06-20 00:31
Musiałby się przesiąść na rower bo kto bym zarobił na listing BMW !!! BRYNDZA!!!!
Palikot!!! 2017-06-24 23:18
Kraków i Mszana trzyma Tą firmę!!!
Toto 2017-06-26 11:28
Za co?
1
Mani 2017-06-26 21:59
Zapewne za drabinę:)
1
Bey 2017-06-27 12:01
Pozostali ci co mieli fuche u pana wladka na jego budowach prywatnych a dobrych fachowcow pozwalnial i glo...na kase wyplacil.ludzie maja po kilkast euro zaleglych pieiazkow w firmie to jakby kazdy bezprocentowa pozyczk dal adze tak to kazdy moze udawac szefa do @barański jak za nasze sie wozi firma bo wisi kase ludzia tu jest jak albo bedzie jak w amber gold i znowi nastepna komisja sie bedzie szykowac
Pracownik 2017-06-28 09:32
To już wiadomo na czym kierownik Władek zbił fortunę ,bo nasza firma AGA jest dla niego jak własny folwark. Jednym słowem PAN i WŁADCA taki Agowski Erdogan . Ściema wszędzie a dba tylko o interes swój i rodziny.
bzyk 2017-06-30 12:27
Władek ma pracownika który mu wynosi informacje do konkurencji i dalej go trzyma a innych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Tuskoland. 2017-07-03 11:35
Kraków,Mszana i Poznań trzyma tę firme!!!
1
ALeja gwiazd 2017-07-04 06:33
Na halach w ADK pozostał tylko wiatr który wymiata jak halny na PODHALU.
1
BAD 2017-07-05 11:21
Jak maszna krakow i poznan moga trzymac ta firme jak wszystkie te narodowosci narzedzi zwanych szlifierkami boja sie jak diabel swieconej wody . Szlifowanie w badzie przypomina prawdziwe pieklo !!!Na hali jakies 70 stopni a nie wspomniec o wybijaniu na GF gdzie temperatura siega 100 stopi Wladek kaze pic kranowe a pozniej dziwic sie ze ludzia nerki wysiadaja .
Piwsko na rogu Johaniter strase 2017-07-05 13:58
A sam u chłopa z Gienkiem piwskiem się upaja i z ludzi którzy ciężko pracują boki zrywają. Nic się nie da ukryć PANOWIE SZLACHTA !!! Każdy idąc do pracy widzi was pogardliwie chichocących z ludzi .
Bvb. 2017-07-06 22:10
Podkarpacie siedzi na chorobowym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robote ,ciągną tylko kasę od firmy i tyle.Roboty zero.
Krakowiaczek Jeden 2017-07-13 19:06
Hej, narzekacze z AGI, wszystkim zle a trzymaja sie tej agi mimo to jak zyd koszuli.
Dawniej mowili - BYL LAS NIE BYLO NAS , NAS NIE BEDZIE A LAS BEDZIE i zeby bylo jasne

ze BYLA AGA NIE BYLO WAS, WAS TU NIE BEDZIE ALE AGA DALEJ BEDZIE to tak na marginesie.

Pozdrawiam i pomyslcie o rodzinach w domu (czekaja na systematyczna kase)
1
Franz. 2017-07-16 05:36
Rośnie w adze Nowa Siła,Dolny Śląsk!!!
KASA 2017-07-20 23:41
Chyba rośnie zadurzenie niewypłaconych nadgodzin przez firmie i sięgnęło juz dolnegoslaska. Z tego co widać to juz wszystkim wiszą kasę.
Chory 2017-07-22 12:48
Moze i siedzi jak wykorzystuje ich firma jak maszyny ludzie podaja jak muchy , bo nic tylko najciezsza robota jaka moze sie przydarzyc czlowiekowi w Adze to tylko my lesne ludziki . Zadnego wspolczucia czy innych profitow z tej ciezkiej pracy .Chorobowe to jest nasza rekompensata ca ciezka niewolnicza prace.
1
BANK 2017-07-25 13:58
Co ra ja to racja w ten i inny sposób dąży firma AGA do Niewolniczych praktyk
Spawacze AGI 2017-07-25 23:09
Najlepiej maja Ci co robia na remontach . Oprocz kasy jaka wladek placi im za godzinki to jeszcze wynisza d co sie da z warsztatu , Ja jada do polski to bagazniki pelne elektrot i srub z magazynu Heunischa
Zlodziej 2017-07-26 10:09
To Kasprzak nie ma umiaru i malo mu juz kasy skoro tak chanebnie obnaza firem Age ze srubek mu sie zachcialo . Chlopie nie rob ociachu zlodzieju firmie jak Cie na srubki nie stac to sobie zmien firme a nie Nas uczciwych ludzi co na szlifierkach pracuja za zlodzieji beda miec ty leserze ,sciemniaczu i naciagczu NIE WSTYD CI!!!!
Franuś. 2017-07-28 14:45
Kasprzak, który to jelop kórna...
ROBOTNIK 2017-07-30 23:33
Firma AGA to firma zlozona z oszustow. Jak dzwonia za toba o prace a juz dzwonili do mnie po kilka razy obiecuja gruszki na wierzbie Panie placimy teraz po 8 na reke i wszytskie godziny wyplacamy . A jak sie slyszy od kolegow ktorzy tam pracuja to Baranski wraz z Knapczykiem placa po 6,5 i wiekszosc ludzi jak pojechala teraz na urlopy to maja po kilkaset nadgodzin niewyplaconych przez Ta FIRME. Jak pracujesz i maja robote to cie nawet sam Magiera po ramieniu klepie ale jak nie maja roboty to maja Cie Kolego w czterech literach. I przyjezdza wladek na kontrakt i mowi panowie pisac mi tu rozwiazania umow o prace za porozumieniem bo inaczej kasy nie bedzie i wyplaca dopiero w tedy kase ale juz po mniejszej stwce nie takiej jak sobie pracownik wypracowal i TAKA JEST WLASNIE TA FIRMA . Pravowalem TU i tak jak wielu innych zostalem oszukany. Podobnie ma sie na budowlance powiedza CI ze masz 14 EURO NETTO pod kolem podbiegunowym a po miesiacu okazuje sie ze masz 7 na reke i teraz ani zjechac ani poplynac statkiem a za co zyc jak chleb tu kosztuje 20 PLN. Jednym slowem zlodzieje i oszuci.
1
Franz. 2017-08-02 13:12
Dobrze że robota jest i systematyczna kasa ,walczyć o swoją dole i tyle.
Janusz 2017-08-04 15:02
To w TEJ firmie trzeba walczyć o Kase ???Co to ma BYĆ?
Stajniak 2017-08-05 14:41
Facet zastanów się co piszesz !!! Jak byś miał rodzinne na utrzymaniu to byś wiedział co to jest mieć a nie mieć wypłacone wszystkie pieniądze. Złodziej Knapczyk tylko obiecuje a okrada wszystkich jak popadnie z godzin. Co to kogo obchodzi problemy firmy jak firmę nie interesują pracownicy . Firma wyręcza się ludzi nie maja ludzi do pracy to karzą charowac po trzysta godzin i więcej wypłaci ci polowe a co z polowa kredytujemy firmę .Teraz nich wszyscy pójdą po rozum do głowy i nich im firma wypłaci wszytko te kilka tysięcy niewypłaconych godzin. Kolega zatrudnił się w firmie z Kielc u PANA Stajniaka w PUH Guss zarabia godziwe pieniądze i wszystko ma wypłacone . Ja sam się zastanawiam jak wielu innych żeby się zatrudnić w jego firmie. Robota blisko granicy wiec same plusy na każdy weekend w domu.
1
Hadziaj 2017-08-08 21:39
Nie ma komu robić wbadzie,nie ma komu robić w adk,pada pytanie co dalej.
Franz. 2017-08-09 16:09
My to zmienimy zobaczymy,jak teraz będą wypłacać w badzie,bo nikt nie będzie robił,albo sciagniemy Wojtka Jasińskiego i tyle,będzie
Wypłacał wszystko i każdy będzie robił.
Falko 2017-08-10 02:39
Agonia w tej firmie
1
Zostaw swoją opinię o Aga Bauservice - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aga Bauservice