brak logo

Aga Bauservice

Kraków

Opinie o Aga Bauservice

Bolek 2016-11-09 11:41
Ta firma powinno się zając CBA jak takie rzeczy się czyta .
Wacek 2016-11-11 12:49
Roboty zero siedzi człowiek tygodniami a dla Mszany robota zawsze jest na HALI - dla elity jest ale dla nas to nie bo my gorszy sort
Mekka 2016-11-11 17:30
Tu nic się nie zmieniło szefowie z Mszany maja jeden cel monopol na władze i na robienie właścicieli w butelke
Stachu 2016-11-14 23:54
Pracownik jest tu tylko numerem 20..... i nic więcej dla szefa się nie liczy jak tylko następny wybudowany dom a ludzie ledwo co wiążą koniec z końcem .Ludzie tu tylko o jednym gadają jak nas rzną na KASĘ Tu nic się nie zmienia można powiedzieć jest coraz gorzej . Chcesz coś zalatwic to słyszysz muszę do Neustadt coś zalatwic albo co mnie to obchodzi !!!!Za co ten Magiera IM PŁACI ?Skoro maja firmę w czterech literach. Wszyscy mieli nadzieje , ze coś się zmieni jak zastał PAN Barański ale to tylko wielki zawód dla wszystkich .Władek wszystkich ograł i opowiada , ze jak by Barańskiego nie było to było by lepiej ale dla kogo?Samochody są ale dla kogo kto się wozi a kto rowerkiem się wozi ? TU JEST WIELKA GRA !!!!
Elekt 2016-11-15 09:55
Tak jest od długich lat :)
Janek 2016-11-16 14:48
Ziobro zapewne już działa
Babka 2016-11-18 10:00
Człowieku jeden z drugim nie odpowiada to na spacer do parku a nie pisać tu banialuki.
do ran 2016-12-01 20:01
maja racje.... do Norymbergii ...to nie rzut beretem.....tylko glupi by na na piechote smigal
A 2016-12-02 12:11
Dziękujemy kierownictwu za adres na busiki:)- ale nie wszyscy są z Krakowa:) Nam na nasz koszt na BUSIKI a sami pod murek w Norymberdze:)
CAR 2016-12-02 13:04
Tylko za czyja kasę jeżdżą za firmowa a firma to my pracownicy !!! Najlepiej założyć GPS i właściciel namierzy nierobów i rozkrawaczy firmy . Paliwo to tylko do beczek leje się PANOWIE !!!Nie jeden pracownik widział !!! Czy to jest legalne?NA budowie w Krakowie to nic się nie da przy kombinować PAN Szifman wszystkiego pilnuje ,a tu na budowach zagranicznych jak człowiek słyszy i widzi to jest rozpasanie oj rozpasanie. Kierownika Szifmana wam trzeba przysłać to zrobiłby porządek i to szybko .Dziwić się , ze ludzie piszą , ze gdzieś się jeździ firmówkami. Jednym słowem ludzie czuja się oszukiwani i nabijani w butelkę przez swoich mianowanych na stanowisko przełożonych .
Janko 2016-12-02 23:20
Rację masz ROZPASANIE !!! Tego powstrzymać się nie da !!!!!!Teraz to kręcą na lewo i prawo samowolka !!! Ważne , żeby sobie nabić kasę !!!
Golden 2016-12-04 16:09
Goldenline czemu tu sie sklada aplikacje jak sie pracuje w AGA Bauservice Czolowi pracownicy biura szukaja pracy to co my normalni ludzie mamy o tym myslec ?!
Marcin 2016-12-05 23:11
Bryndza
Karol 2016-12-06 10:07
Czytam i nie dowierzam jak można pisać takie banialuki na Panna Władka . Człowiek z klasa !!! Pracowlem tu jako kierownik przez kilkanaście miesięcy zawsze mnie wspierał i zawsze pomagał. Cytując jego słowa ucz się języka - doslifowalem ten jezyk , pomogl w znalezieniu pracy. Owszem mówił , ze to nie jest praca dla Ciebie bo tu praca nie jest ukierunkowana pod twoje wyksztalcenie i musze mu przyznac racje , ze mnial duzo racji . Jak trzyma sie z Nim to zawsze mozna liczyc na jego pomoc w znalezieniu pracy . Wiec dziwi mnie , ze takie pierdoły piszecie . Pozdrawiam Karol
2
Marcin 2016-12-10 21:28
Widać , ze tak dobrze w tej firmie nie jest . Jeżeli popatrzysz an czołowe nazwiska , które od 2004 roku pracują w firmie i się ogłaszają to już wygląda to złe !!!
komandos 2016-12-19 09:22
Chłopaki musza w ten i inny sposób odreagować :)
Beni 2016-12-20 23:37
Ten Dario bardzo musiał się rozczarować , ze pralki nie piorą ciuchów ale maja inne przeznaczenie .
Misiaczek 2017-02-02 23:26
Nalozyli sankcje na pracownikow a kierownctwo ,,Misiaczek,, w Badzie codzienie na kacu do pracy chodzi i udaje niewiadomo kogo :) co ty chloptasiu zrobisz ja woja braknie ? Przestan juz straszyc zwolnieniami tylko zajmij sie soba bo cuchniesz az niemcy sie smieja co to za firma ale jaki Wladek taki i siostrzeniec . D
dean 2017-02-07 17:31
Siemka Panowie. A ktory z tamtego calego bałaganu ma na imie ( usunięte przez administratora )? Kierownik ,szef?
ADAM 2017-02-08 13:51
wszyscy pochodzą od ADAMA:) nawet najwięksi ściemniacze bo tu praca i zarządzanie jest wielka ściema
dean 2017-02-12 10:57
Czyli dno totalne i nie ma sie tam co wybierac.
2
Golonka 2017-02-15 11:11
Sam sobie odpowiedziałeś na zadane pytanie , tu patrzą jak Cie orżnąć na kasę nic więcej człowiek to tylko kolejny numer nic więcej. Oszczędzają na wszystkim a szczycą się , ze taka firma i ze kładą nacisk na ludzi tak kładą naciska na wyciskanie jak największej kasy od biednych pracowników.
1
General 2017-02-22 12:09
Z tej firmy to nawet ludzie przechadza na Niemieckie warunki do Heunischa do Steinach tak dobrze jest w tej firmie nawet klient Niemiecki nie ma sentymentów i podbiera ludzi oczyms to świadczy i daje do myślenia.
misio 2017-03-13 00:06
Z ta AGA nie liczy sie nawet szef zakladu jakim jest ECKEL przyjmuje wszytskich pracowniow z AGI na niemeickie warunki . Wszytsko mowi jedno kient nie liczy sie z firma robia co jest w interesie Heunoscha a nie AGI
Rantka z wladkiem 2017-03-30 23:01
Lepij jest w innych firmach jak w tej adze wiesz ze nie musisz placic rachnkami za lojalnosc nowemu kierownictwu
Rantka z wladkiem 2017-03-30 23:02
Lepij jest w innych firmach jak w tej adze wiesz ze nie musisz placic rachnkami za lojalnosc nowemu kierownictwu
Zomo 2017-04-03 22:06
Co niektorzy traktuja firme age jak swoj forwark
1
Denar 2017-04-04 11:57
ciągną ile się da :)
1
:() 2017-04-05 23:20
co prawda to prawda ,,trzymamy z Panem,,
:() 2017-04-05 23:20
co prawda to prawda ,,trzymamy z Panem,,
były pracownik 2017-04-06 20:48
Atmosfera niekoleżeńska, tylko własny interes, wykolegować konkurencję i zgarnąć profity, niechętnie dają urlop, aż pewnego dnia dowiadujesz się: pakuj manatki i do widzenia, możesz w okresie wypowiedzenia wykorzystać zaległy urlop.
1
Amant 2017-04-21 17:04
fajne laskie są w tum biurze w Niemczech :)
Gienek 2017-04-25 12:07
Jak komuś nie pasuje tu praca to nich ucieka na najbliższe drzewo ! Zapewne to lasowcy piszą jak wam nie pasuje to uciekajcie do tej Krempny czy Polan !
1
Kongo 2017-05-04 22:58
TO można powiedzieć dziadostwo!!!
KISIEL 2017-05-19 17:06
Co z tego ze dostaniesz a gdzie zaległą kasa , która miesiącami nie mozesz sie doczekać nie jeden już został przez Władka i Jarka oszukany i nabity w BUTELKE
Janusz 2017-05-20 11:38
Jednym słowem bryndza i chamstwo w tym Badzie . Majsterek leserek, grzechotnik itp. Jaraczek nigdy na poważnie nie szlifował udaje bohatera z Mszany ,a jak wszyscy wiedza BYŁ cienki na GITARZE. Zajeżdża ludzi i zagania ich ja bydło na ranczu w Texasie do zagrody i numerki wypala jedni na gitarę drudzy na lżejsze prace tu segregacja zależna jest od pochodzenia tj. CI z błękitna krwią - Mszana i okolice lżejsze prace , a reszta wiadomo.Podobnie jest na innych budowach lepiej maja Ci co urodzili się z niebieska krwią. .
krysio 2017-06-03 00:22
Oceniajac ta firme mozna powiedziec ze jakos ta jest !!! Pan Maciek i inni tylko pozoruja ,ze pracuja na niczym oprocz tego , ze sa rodzina do Pana Magiery nic wielkiego saoba nie reprezentuja , Jak by nie Pan Knapczyk to firma by byla na marginesie spoleczynm i nie tylko to jest czlowiek z klasa doswiadczeniem , widza kretacza i oszusta ale takich wynalazkow wlasnie Aga potrzebuje wiec kazdy kto chce sie zatrudnic w tej firmie musi sobe zdac i zadac jedno zasadnicze pytanie z jakimi dinozalrami im przyjedzie krotko pracowac . Przeciesz ta firma jest jak epoka lodowcowa topnieje z takimi dinozelrami .
Zorro1 2017-06-03 15:32
dobra firma ale polskim ludkom jeszcze nikt nie dogodzil. w polsce biadola ze nie ma pracy a jak ja juz maja to tez zle. jednaym slowem jak bys sie nie obrocil to tylek zawsze z tylu.
1
Zorro1 2017-06-03 15:40
Gienek, swiete slowa, przecierz te wieczne pijaczki nigdy nie beda zadowoleni. dla firmy jedno rozwiazanie wywalic na zbity pysk ochlaptusow a pojejdzic po polscei sciagnac ludzi co chca pracowac, a resze do Mszany albo Kasieniek barany pasc.
1
UK 2017-06-04 13:14
Jaka biedota w Polsce nie ma rak do pracy Ukraińcy pracują . Nikt Juz nie che wyjeżdżać do pracy za granice NIKT nie chce !!! A drugie ,, To po co zatrudniają pijaczków niech ich zwolnią a nie ich trzymają skoro jest tak dobrze!!,,
Zorro1 2017-06-05 12:05
Hej UK , w polsce to prawda nie jest rozowo ale jak sie juz ma w miare godziwa prace to sie ja szanuje albo sklada wymowienie z pracy i wraca do domu. co to znaczy nikt nie chce....wyjezdzac, ja uwazam jezeli nie chce to nie chce - punkt. Jezeli juz zdecydowalem sie na wyjazd do pracy to ja oraz warunki jej jak i pracodawcy trzeba respektowac albo sie rozstac, nikt was nie trzyma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ciagle niezadowolenia i opluwanie pracodawcy jas juz do wyrzygania. Troche wdziecznosci dla pracodawcy, jemu terz z nieba nie kapie. albo zalozcie sobie takie wlasne firmy i bedziecie panami a po co robic na innych, po niemecku kazdy mowi napewno juz po latach pracy w Rajchu " perfekt " Slyszalem i widzialem, wiec co stoi na przeszkodzie. A na koniec dla tutaj wszystkich wpisywaczy Stare Przyslowie:
EUNUCH I KRYTYK W JEDNYM BYLI WORZE, KAZDY Z NICH WIE JAK, ALE ZADEN NIE MOZE.
2
Ziomek 2017-06-05 21:42
Łyso w tej firmie jak się pisze takie opinie i krytyki.
Baranski 2017-06-06 18:54
zorro1 , jak sie tak gieboko zastanowic i puknac w czolo, to masz racje ale wiekszosc tutaj ludzikow jest z Podkarpacia i to so ludzie prosci tak jak ja, nie zastanawiaja sie nad tym co bedzie ale co jes teraz, no i ta polska Zasrana zawisc-utopiliby cie w lyzce wody za troche wiecej niz oni maja no i wioskowa sitwa tego AGA nie przeskoczy no chyba ze wymiecie nas wszystkich bez wyjatku i sprobuje na nowo pozbierac w miare ludzi co chca pracowac na rodzine a nie przepijac polowe i sie skarzyc i biadolic ze malo.
Poszperalem w internecie (umiem) i znalazlem minimalne wynagrodzenie w Rajchu 8,84 € Brutto za prace na uslugach, naturalnie od tego trzeba odjac Podatek od zarobku 1,37 € w niemczech oraz Ubezpieczenie Rentowe i chorobowe w polsce 0,64 € po przeliczeniu ze zlotowek. Netto wychodzi 6,83 Netto na Godzine. My mamy za darmo zakwaterowanie z woda i pradem , tego nikt z nas nie liczy bo nam sie nalezy (a gowno nam sie nalezy) moze to troche na otrzezwi bo ze sie chleje to prawda ale firma nie ma z ty nic wspolnego, przeciwnie jak bedzie po pijaku wypadek to tylko klopoty. Plynie Firma plyniemy my, niem sie co oszukiwac. Kasa wplywa kazdego 10 miesiaca to jest dla mnie wazne, pracowalem juz w Rajchu w innych firmach tyko na zaliczkach a jak po miesiacach mialo byc wyrownanie to wypad. Nie ma tutaj Ameryki praca ciezka ale wiem i moge cos planowac bo mam regularnie wyplate.
2
Lesny ludzik z podkarpacia 2017-06-07 15:46
Racja jest ale po której ze stron ciężko się określić. Co do stawki to każdy wie , ze 8,84 tj jest stawka dla tych co za barem stoją lub sprzątają - zabawiają w oborze byki :) u rolnika lub w hotelu . Co do nas pracowników z Podkarpacia to dlaczego nas zatrudniacie i na gitarze nie ma innych tylko MY?Zwolnijcie nas jak wam nie odpowiadamy jaki problem? Kasa jest 10 tylko jak nikt nam nie płacił na czas to Firma nie miała by przelewów od klienta wystarczy powiedzieć klientowi ze nie chcecie płacić i co RYBKA . Ludzie na Podkarpaciu maja lepsze domy jak na śląsku czy w innych regionach Polski. I jeszcze jedno czemu robi się na nas nagonkę na puzerni przez majstra to jak jest z malopolski to niech szlifuje odlewy i niech pokaże jaki jest dobry. W AGA jest 90 % na ciężkich robotach i nie tylko wiec firma powinna sie nazywać AGA Podkarpacie.
Eu...h 2017-06-07 23:16
Eunuch jak sama definicja mówi to są tacy co dzieci nie mogą mieć są pozbawieni pewnych narządów. Jak nam wiadomo to wszyscy pracownicy maja po kilkoro dzieci . To by znaczyć miało , ze Ci co nie maja potomstwa to są eunuchy - Każdy kawaler w Firmie AGA Bauservice jest wiec z zasady Eunuchem. Tak wiec Panie Zorro nie obrażaj PAN kawalerów albo tych co nie mogą mieć potomstwa dla wielu ludzi jest to tragedia w rodzinie
1
Zorro1 2017-06-11 17:23
hej Kolego , nie obrazam nikogo i nie bylo t o w moinm zamiarze, ale kolega nie zrozumial przyslowia, wiec tlumacze z polskiego na nasze: Eunuch jak pan slusznie zauwazyl to gosc ktory nie moze miec potomstwa (tacy bywali jako Sluzba u Sultanow w jego Haremach by nie mogli uzywac uciech j jego zonami) ale to nie oznaczalo ze on nie wiedzial jak sie obchodzic z kobietami w lozku. A Krytyk to wiadomo na kazdy temat wie bardzo duzo i duzo krytykuje (wiedze ma) ale samemu nic nie potrafi tylko krytykowac. To przslowie bylo dedykowane dla tych co duzo wiedza jak mozna robic to i owo (np. kierowac firma zarabiac kupe szmalu) ale sami sie nie wezma za to i tylko krytykowac umia, dlatego w przyslowiu jest, EUNUCH i KRYTYK w JEDNYM so worku obaj wiedza duzo w swoim temacie ale zaden z nich nie moze nie potrafi. Mam nadzieje je kolega zrozumial moja intecje.
No 2017-06-16 22:03
Bzdury
Fac 2017-06-17 00:14

A teraz to juz nawet ADK w Nerseheim sie sypie Wladek z Magiera po jaluznie wyplacil i z firmy ( usunięte przez administratora )
Petru 2017-06-19 12:59
To teraz to firma oparła się na gościach z Podkarpacia , a nie jak mówiono na Mszanie . Co by Władek zrobił bez nas NIC . Niech dziękują , ze jeszcze robimy i niech inni nie wieszają na nas ... bo co te nieroby z Mszany ,biuro jak i cale kierownictwo nierobów!!! zrobi ja my musimy na nich wszystkich tyrać jak woły i co łyso teraz tym co nazywali nas Eunuchami !!!
Apollo 2017-06-20 00:31
Musiałby się przesiąść na rower bo kto bym zarobił na listing BMW !!! BRYNDZA!!!!
Zostaw swoją opinię o Aga Bauservice - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aga Bauservice