brak logo

Aga Bauservice

Kraków

Opinie o Aga Bauservice

Z 2016-11-07 11:46
Mamy prośbę to szefa niech trochę wpłynie na zachowanie pracowników w biurze , bo pracownik jest tu traktowany jak by poszedł do państwowej instytucji . Traktowanie pracowników jest z góry i chłodno nie dziwi ludzi to ze mówią za w biurze jest chodna atmosfera i jak by za kare ktoś tu pracował.
JAAN 2016-11-08 08:03
Może szef grosze płaci tym pracownikom bo emerytów musi solidnie opłacić. Widać jak kierownik raczki wyciąga za KASA od pracowników . Nikt nie musi być po studiach , żeby widział te ich przekręty. Właściciel to chyba już sobie odpuścił skoro nic się nie dzieje.
Bolek 2016-11-09 11:41
Ta firma powinno się zając CBA jak takie rzeczy się czyta .
Wacek 2016-11-11 12:49
Roboty zero siedzi człowiek tygodniami a dla Mszany robota zawsze jest na HALI - dla elity jest ale dla nas to nie bo my gorszy sort
Mekka 2016-11-11 17:30
Tu nic się nie zmieniło szefowie z Mszany maja jeden cel monopol na władze i na robienie właścicieli w butelke
Stachu 2016-11-14 23:54
Pracownik jest tu tylko numerem 20..... i nic więcej dla szefa się nie liczy jak tylko następny wybudowany dom a ludzie ledwo co wiążą koniec z końcem .Ludzie tu tylko o jednym gadają jak nas rzną na KASĘ Tu nic się nie zmienia można powiedzieć jest coraz gorzej . Chcesz coś zalatwic to słyszysz muszę do Neustadt coś zalatwic albo co mnie to obchodzi !!!!Za co ten Magiera IM PŁACI ?Skoro maja firmę w czterech literach. Wszyscy mieli nadzieje , ze coś się zmieni jak zastał PAN Barański ale to tylko wielki zawód dla wszystkich .Władek wszystkich ograł i opowiada , ze jak by Barańskiego nie było to było by lepiej ale dla kogo?Samochody są ale dla kogo kto się wozi a kto rowerkiem się wozi ? TU JEST WIELKA GRA !!!!
Elekt 2016-11-15 09:55
Tak jest od długich lat :)
Janek 2016-11-16 14:48
Ziobro zapewne już działa
Praca 2016-11-17 13:00
Ludzie maja racje pisząc tu na forum, ze jest nijak. Wszyscy wiedza tez , ze za dużo do powiedzenia się tu nie ma. Chciałbyś się zwolnic to nikt ci tego nie umożliwi. Powód jest jeden Władek zatrzymuje kasę pracownika mówić , ze to jakiś bank godzin a wypłaci po stawce 5,50 za godzinę . Jak upomnisz się o swoje to ci powie jak nie pasuje to ....Ale jak się zwolnisz jak trzyma ci kilkaset twoich ciężko zarobionych pieniędzy. I taki maja właśnie socjal w tej adze! Obraca naszymi pieniędzmi bogaci się a ty robotniku masz nic nie gadać tylko Harować .
Babka 2016-11-18 10:00
Człowieku jeden z drugim nie odpowiada to na spacer do parku a nie pisać tu banialuki.
be 2016-11-25 11:26
Czy jest dobrze no chyba nie skoro najwieksi slugusy Wladka opuszczaja firme !!!
Ran 2016-11-30 00:48
Samochody firmowe zwłaszcza te z meganki służą do odwiedzania czerwonych latarn w Norymberdze tak dobrze się powodzi kierownictwu za naszą kasę ale to chyba już standardy w tej firmie my charujemy a oni się bawią po ... a ludzie tyrana za 7 euro.
do ran 2016-12-01 20:01
maja racje.... do Norymbergii ...to nie rzut beretem.....tylko glupi by na na piechote smigal
A 2016-12-02 12:11
Dziękujemy kierownictwu za adres na busiki:)- ale nie wszyscy są z Krakowa:) Nam na nasz koszt na BUSIKI a sami pod murek w Norymberdze:)
CAR 2016-12-02 13:04
Tylko za czyja kasę jeżdżą za firmowa a firma to my pracownicy !!! Najlepiej założyć GPS i właściciel namierzy nierobów i rozkrawaczy firmy . Paliwo to tylko do beczek leje się PANOWIE !!!Nie jeden pracownik widział !!! Czy to jest legalne?NA budowie w Krakowie to nic się nie da przy kombinować PAN Szifman wszystkiego pilnuje ,a tu na budowach zagranicznych jak człowiek słyszy i widzi to jest rozpasanie oj rozpasanie. Kierownika Szifmana wam trzeba przysłać to zrobiłby porządek i to szybko .Dziwić się , ze ludzie piszą , ze gdzieś się jeździ firmówkami. Jednym słowem ludzie czuja się oszukiwani i nabijani w butelkę przez swoich mianowanych na stanowisko przełożonych .
Janko 2016-12-02 23:20
Rację masz ROZPASANIE !!! Tego powstrzymać się nie da !!!!!!Teraz to kręcą na lewo i prawo samowolka !!! Ważne , żeby sobie nabić kasę !!!
Golonka 2016-12-02 23:36
Władkowi tez założyć GPS !!!Nic tylko w Bay wie przesiaduje :)i ciągle coś taszczy do samochodu !!!Ludzie zastraszani przez Pana i nie tylko ale widza wszystko Panie i Panowie !!!
Boniek 2016-12-03 13:21
Został sjeszcze tylko jeden - grzechotnik , który niczym KAPO zagania ludzi do pracy jak PSOW
Waz 2016-12-04 12:57
Majstrzy w Badzie to wielka porażka nic tylko garna kasę dla siebie za przejazdy firmowymi busami i nie tylko ciągle dają coś do podpisywania jakieś dziwne listy.Kiedy tu będzie normalnie , każą szczuć jeden na drugiego a ten Cichosz to dopiero natura podpierniczania ludzi do szefostwa za to chyba mu Władek płaci 9 euro netto
Golden 2016-12-04 16:09
Goldenline czemu tu sie sklada aplikacje jak sie pracuje w AGA Bauservice Czolowi pracownicy biura szukaja pracy to co my normalni ludzie mamy o tym myslec ?!
Marcin 2016-12-05 23:11
Bryndza
Karol 2016-12-06 10:07
Czytam i nie dowierzam jak można pisać takie banialuki na Panna Władka . Człowiek z klasa !!! Pracowlem tu jako kierownik przez kilkanaście miesięcy zawsze mnie wspierał i zawsze pomagał. Cytując jego słowa ucz się języka - doslifowalem ten jezyk , pomogl w znalezieniu pracy. Owszem mówił , ze to nie jest praca dla Ciebie bo tu praca nie jest ukierunkowana pod twoje wyksztalcenie i musze mu przyznac racje , ze mnial duzo racji . Jak trzyma sie z Nim to zawsze mozna liczyc na jego pomoc w znalezieniu pracy . Wiec dziwi mnie , ze takie pierdoły piszecie . Pozdrawiam Karol
2
Marcin 2016-12-10 21:28
Widać , ze tak dobrze w tej firmie nie jest . Jeżeli popatrzysz an czołowe nazwiska , które od 2004 roku pracują w firmie i się ogłaszają to już wygląda to złe !!!
Darek Dario 2016-12-13 21:58
Każdemu normalnemu człowiekowi który szuka pracy i ma nawet nóż na gardle.Nie polecam wyjazdu na
odlewnie do Bad Windsheim?Bo długo tam nie popracuje.Niema czym robić?Stare szlifierki pamiętające
czasy potęgi Trzeciej Rzeszy Hitlerowskich Niemiec i przymusowych pracowników z Polski z wibracjami i ciężkie.Każdego dnia trzeba się o wszystko prosić typu rękawiczki,maski.Trzeba mieć swoje okulary nauszniki i fartuch bo do miesiąca przepalisz wszystkie ubrania.Aga ci da co najwyżej stary fartuch do niczego nie pasujący i wate do uszów do chwili aż ci się zapali.A na mieszkaniu witają każdego strumieniami gorzałki.Codzienne upajanie alkoholowe w każdy weekend imprezy i gorzałka leje się na
SPITALWALL 32 Kto nie pije i nie imprezuje i nie stawia ten nie ma życia.Noce nie przespane budzą CZEŚKI człowieka stale stawiaj wódkę pij z nami ,integruj się z nami.PRZYJECHAŁEM DO PRACY A NIE DO BARU?A tu melina na mieszkaniu bród,smród.syf i grupa gości którzy się nie myją ,bo szkoda wody i prysznica bo się kanalizacja zatka od mycia.Nie prać bo pralka się przytka i taka gadka.Hepanie,
rzyganie i sranie na porządku dziennym.Byłem w różnych krajach w pracy ale takiego zezwierzęcenia,zbydlęcenia i zdziczenia naszych rodaków to dawno nie widziałem.ŻYJECIE TAM JAK PSY na tych mieszkaniach .Pozdrowienia na Spitalwall pijaczki.Dzięki za nieprzespane noce .
4
Koka 2016-12-19 00:51
Władek ze swoja bada popleczników doprowadził do takiej a nie innej sytuacjii w firmie i dziwić się że ludzie popijaja wodeczke na znak protestu
komandos 2016-12-19 09:22
Chłopaki musza w ten i inny sposób odreagować :)
Beni 2016-12-20 23:37
Ten Dario bardzo musiał się rozczarować , ze pralki nie piorą ciuchów ale maja inne przeznaczenie .
9,5 2016-12-29 22:13
Czemu w tej firmie oszukują ludzi mówić , ze zarobią 9,5 na rękę na ADk jak ledwo sie wyciąga po 7 na godzinę netto a miało być 9,5 netto na rękę. Pan Władek obiecuje nam złote góry , ze praca będzie po 9,5 na raczke a tu na miejscu rozczarowanie. Koledzy w Badzie maja po 7,5 wiecej po na szlifowaniu . Ale w tej Agze jest tak sciagnac czlowieka pozniej oszukac na kase , zrobic nam bank godzin co nie ktorzy juz powinni pojsc na emereture tyle maja tych godzin w tym jak to szef mowi macje jak w banku. Czemu nie wyplacaja nam wszytskiej kasy , kazdy przyjechal tu zarobic to juz w POlsce lepiej placa na wsi czlowiek zarobi legalnie i 14 zlotych na reke a tu bez rodziny i cie jeszcze Wladek okradnie ZLODZIEJE !!!!
Misiaczek 2017-02-02 23:26
Nalozyli sankcje na pracownikow a kierownctwo ,,Misiaczek,, w Badzie codzienie na kacu do pracy chodzi i udaje niewiadomo kogo :) co ty chloptasiu zrobisz ja woja braknie ? Przestan juz straszyc zwolnieniami tylko zajmij sie soba bo cuchniesz az niemcy sie smieja co to za firma ale jaki Wladek taki i siostrzeniec . D
dean 2017-02-07 17:31
Siemka Panowie. A ktory z tamtego calego bałaganu ma na imie ( usunięte przez administratora )? Kierownik ,szef?
ADAM 2017-02-08 13:51
wszyscy pochodzą od ADAMA:) nawet najwięksi ściemniacze bo tu praca i zarządzanie jest wielka ściema
dean 2017-02-12 10:57
Czyli dno totalne i nie ma sie tam co wybierac.
2
Golonka 2017-02-15 11:11
Sam sobie odpowiedziałeś na zadane pytanie , tu patrzą jak Cie orżnąć na kasę nic więcej człowiek to tylko kolejny numer nic więcej. Oszczędzają na wszystkim a szczycą się , ze taka firma i ze kładą nacisk na ludzi tak kładą naciska na wyciskanie jak największej kasy od biednych pracowników.
1
General 2017-02-22 12:09
Z tej firmy to nawet ludzie przechadza na Niemieckie warunki do Heunischa do Steinach tak dobrze jest w tej firmie nawet klient Niemiecki nie ma sentymentów i podbiera ludzi oczyms to świadczy i daje do myślenia.
misio 2017-03-13 00:06
Z ta AGA nie liczy sie nawet szef zakladu jakim jest ECKEL przyjmuje wszytskich pracowniow z AGI na niemeickie warunki . Wszytsko mowi jedno kient nie liczy sie z firma robia co jest w interesie Heunoscha a nie AGI
Benel 2017-03-20 18:19
A co maja zrobić jak Władek o ludzi nie dba to inni dbają o najlepszych posiadają na niemieckich warunkach Tomek nie raz opowiada ze ciagle widzi byłych pracownikow z naszej firmy w drugiej odlewni chwała sobie tam prace mówią ze teraz wiedza ze Władek ich nie oszuka o do domu teraz znacznie bliżej jak z badu
Rantka z wladkiem 2017-03-30 23:01
Lepij jest w innych firmach jak w tej adze wiesz ze nie musisz placic rachnkami za lojalnosc nowemu kierownictwu
Rantka z wladkiem 2017-03-30 23:02
Lepij jest w innych firmach jak w tej adze wiesz ze nie musisz placic rachnkami za lojalnosc nowemu kierownictwu
Dario bis 2017-03-31 08:24
Tu kolega ma racje jego opinia znajduje rowniez potwierdzenie jak i przeklada sie na biuro ktore kierowane jest systemowo i monopolem na wladze jedna osoba ogrywa wszystkich i wsystko zgarnia naszym ķosztem kase jak cos mu nie idzie zwala na innych a wesmy zeroty podatkow okroil nas wladeczek drugie tyle bo tlumaczy ze ciezko ale samochodow nie zmienilina tansze tylko wybieraja obcie najdrosze z mozliwych co mysla ze ludzie nie widza tego mysla ze jestesmy jak mochery ojca rudzyka ze kupuje ten samkolor samochodu i udaje ze jest biedunia asamochod coraz nowszy przevisz to panie januszu wielka sciema z panskiej strony kolega dario ma racje ale zapimnial ze to co ma miejscena szpitallwall jest zapoczatkowane i ma swoje zrodlo w panskim biurze ludzie chca pracowac i jest ok ale ciagle wydziera sie jak nie majster w asyscie kapo ksiedza to na dobicie w dziurawym sweterku i plamami tluszczu malo zorientowany panski czlowiek jak to mowia koledzy czlowiek z zelaza ryczy na ludzi jak jelen na rykowisku tylko jezyk ryczenia i zbydlcenia juz na ludzi praktycxnie nie dziala raczej budzi w ludziach wspolczucie dla panskiego kierownitwa i refleksie co bedzie jak mit ludzi niezastapionych zostanie obalony szkoda naszych kilkuletnich lat przepracowanych w adze ale jak zycie nam podpowiada zawsze jest instal i nas wezma tylko szkoda tego ze ytzeba zmieniac nikt tego nie lubi kazdy ma juz dosc tego zezwierzecenia targania ludzkimi nerwami jak dziadek zelazny czlowiek chce niech dorabia bo i taknikogo nie dopusci do wladzy to niech sie nazre ta lewakada zrachunkow ale jeda prosba nich nadnie osxukuje i pierniczy o banku godzin bo to jest nielegalne kuzynka ktora pracuje w pip mowia ze nie wolno tak samo i w niemczech bank godzin jak mowia koledzy tj kolega ktory pracuje w steinach u heunischa tylko jak sie ma wybrany urlop itp ale tu widac wilki przekrent kierownika wlada okradl nas z podatku i okrada na godznach upodlenie i to duze pozdrowienia
Zomo 2017-04-03 22:06
Co niektorzy traktuja firme age jak swoj forwark
Denar 2017-04-04 11:57
ciągną ile się da :)
Trzymamy z Panem 2017-04-05 00:12
Dziwić sie tym , którzy zrobili właścicielowi duże pieniądze , ze traktują wszystko jak swoje należny sie im poświecili swoje rodziny i nie tylko i sa jak psy na wygnaniu- trzymamy za Panem panie K. A reszta nierobo siedzi sobie w krakowie i udaje wielkich menadżerów czy pseudo prezesów i jeden człowiek ciage na tych nierobow robi.Firme ta zbudowal jeden czlowiek Pan K a nie i nikt inny bez niego nie bylo by dzis nic jakby nie pan K. Co to bedzie panowie z biura w Krakowie jak braknie tego Pana ktory na wsa robi i poswieca rodzine , ktorej juz nie ma a wy jak hieny zerujecie na nim - nieroby . Wiemy ze boli prawda ale taka jest i dziwic sie ze chlop musi .
:() 2017-04-05 23:20
co prawda to prawda ,,trzymamy z Panem,,
:() 2017-04-05 23:20
co prawda to prawda ,,trzymamy z Panem,,
były pracownik 2017-04-06 20:48
Atmosfera niekoleżeńska, tylko własny interes, wykolegować konkurencję i zgarnąć profity, niechętnie dają urlop, aż pewnego dnia dowiadujesz się: pakuj manatki i do widzenia, możesz w okresie wypowiedzenia wykorzystać zaległy urlop.
1
Staś i Nell 2017-04-11 09:01
Niech Ksiądz Staszek się od... od zwykłych ludzi to , ze ma problem ze wzrokiem i wali buzere dopisuje modele ,których nie robił to jeszcze ma sie za niewiadomo go donosi do biura wszystko ale o kiełbaskę , jaka nosi do pracowników kontroli . Moj dziadek jest sprawniejszy fizycznie i nietylko a ma 80 lat a ty zapominasz co jadles przed 30 minutami i takich majstrow ma TA FIRMA :):):)ksiadz dba tylko o swoje interesy a firme ma gdzies tylko udaje do kierownika wielkiego maczo :):0:0
Zlotko 2017-04-11 22:32
To ten największy lawirant i ściemniacz jeszcze pracuje Ksiądz Stanisław . To jest nierób jakich mało tylko patrzy jak innych orznąć na kasę. Tylko do biura i słodzi dziewczyna i opowiada jaki to ten i tamten - możne się sadzi na posadę Władka? i korzystając z okazji wesołych świat wielkanocnych dla tych co ciężko pracują na tych biurowych nierobów ,robotnic
Amant 2017-04-21 17:04
fajne laskie są w tum biurze w Niemczech :)
Tomasz 2017-04-21 18:19
Pelna kultura u kolegi to by znaczyło ze kolega jest bardzo kulturalny . Co do majstra Jareczka to trzeba powiedzieć jedno , ze to kawal skurczybyka wydziera się tak samo jak kierownik po ludziach jak nie chcesz zostać dużej na gitarę to cie od najgorszych śmieci powyzywa albo się mści w inny wyrachowany sposób ludzie maj go już dość ale co tu dożo mówić tu jest jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jest kappo Jarek tylko mu brak czarnego mundurku . Ksiądz przy nim to mały nikt ! Widać , ze szkolenie brał od samego miszczunia WLadka K.Jak można tak podle traktować swoich rodaków wszystko to jest nie do ogarnięcia przez zwykłych ludzi. Takie traktowanie nadaje sie do telewizji nagrać i pościć na YouTube niech tym mobbingiem inni się zajmija .Jednym słowem okolicznosci sprzyjaja wurzynaiu ludzi z ich godnosci
Gienek 2017-04-25 12:07
Jak komuś nie pasuje tu praca to nich ucieka na najbliższe drzewo ! Zapewne to lasowcy piszą jak wam nie pasuje to uciekajcie do tej Krempny czy Polan !
Zostaw swoją opinię o Aga Bauservice - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aga Bauservice