brak logo

Drukarnia KEA

Wrocław

Opinie o Drukarnia KEA

Olok 2016-05-19 21:31:46
Jedno kolo od Panamery, uzywane.
wks2 2016-05-19 22:18:58
drukarnia kupuje i robi dużo budynków i ma plany 2 - 3 hale i bardzo dobrze inwestuje w rodzine i przyszłośc bardzo ok ale co z płacami najniższymi to nie wypada podnieście do 2500 netto warto polecam WSZYSCY będą was kochali Pozdrawiam wasz kochający pracownik
wks2 2016-05-19 22:35:53
prosze o inną firmę z jedzeniem za małe porcje oszukują a knajpa fajna obok można by się dogadać i pracownicy nie musieli się ukrywać jak wychodzą pa papu wszyscy byli by zachwyceni to w końcu zakład pracy chronionej POLECAM można dużo zyskać albo dużo wszystko stracić
dad 2016-05-22 14:35:57
Raczej radziłbym dobrą znajomość innych ofert pracy ;)
2
Tubel 2016-05-22 21:18:27
Masakra co wy tu piszecie. Rodzina, rodzina. To podziękujcie rodzicom, że wam nie zapewnili takiej przyszłości a nie jedziecie po innych. Jakoś nie czuć tutaj że ktoś jest lepszy bo z rodziny ale cóż, lepiej narzekać tylko. Weźcie się do roboty a jak wam nie pasuje to zmieńcie pracę :) każdy by chciał rządzić ale do pracy to nikogo nie ma:) niech każdy robi swoje to będzie dobrze.
A wiadomo, że problem z KEA jest...nie z rodziny:) więc po co się czepiać ?:)
Bubel 2016-05-23 09:49:13
Ja wlasnie z szacunku do Swoich rodzicow I wpojonych przez nich zasad oraz wiedzy nie podjalbym sie pracy w takiej firmie.
1
Krzysiek 2016-05-23 11:49:48
Firma, która jest zadufana w sobie i ma nie wiadomo jakie mniemanie o sobie, to porażka. Już sam fakt, iż wypowiada się tu ktoś z właścicieli jest skandaliczne. To jest forum dla pracowników, a kompleksy pracodawcy niech właściciel leczy sobie gdzieś indziej. Ta firma jeszcze nie pojęła, że jest tak dobra, jak jej pracownicy. Ale- mam nadzieję- przyjdzie to z czasem u tych wszystkich nowobogackich kapitalistów. A jeśli KEA nie zrozumie, to sprzeda jeszcze wolne tereny pod domki jednorodzinne, halę rozbiorze i na Osobowicach w końcu zapanuje porządek!

1
Tomek 2016-05-24 17:27:13
Boże kto siedzi w HR, że nie moderuje oficjalnie w imieniu firmy takich wpisów tylko może jeszcze podkręca pod pseudonimem. Uczcie się od innych firm, bo to niestety słoma z butów żeby jechać komuś po rodzicach. Niby czego można zazdrościć? Wzorca rodziny? Rodzice nie dają to dobrze. Nadmiar niestety czasami bardzo szkodzi jak widać...i to poczucie władzy nad ludźmi której się tak naprawdę nie ma. Miejcie sami odwagę odezwać się w imieniu firmy i dać wyraz wartościom, które w firmie promujecie. Głos tylko w obronie stanu posiadania i nepotyzmu - słabe. Odszczekujecie się jak kundle. Naprawdę sądzicie, że ludzie patrzą i zazdroszczą? Wam trzeba współczuć, co niniejszym czynię.
Starszy 2016-05-26 20:08:53
Wydajnosc i wydajnosc. Nic wiecej. Za malo zrobiles za duzo czasu ustawiales. Najczestsze teksty. No i dyrektorstwo od strony rodziny. Tam to masakra. Tylko szybciej i szybciej. Wyliczenia produkcyjne niebedace realne na produkcji. Odbijajace sie na pracownikach bo przeciez macie prace to cieszcie sie. Pracujesz w Kea niemasz zycia swiatek piatek czy niedziela kea to Twoja zycia idea :D
4
arcy 2016-07-03 01:53:51
Następny ! Brawo !
Nietutejszy 2016-07-05 18:56:25
Kierownik Zmiany sam się pożegnał, czy jednak mu pomogli?
Arczi 2016-07-05 20:14:55
Może słaby psychicznie był?
1
Atos 2016-07-14 12:20:05
Byłem właśnie na rozmowie. Wszystko cacy, ale pani nie chciała mi powiedzieć ile się w tej firmie zarabia pracownik produkcji. Zaniepokoiło mnie to. 2 tyś da się wyciągnąć?

Pozdrawiam.
1
Lucky Luck 2016-07-16 11:48:29
2 Tysiące na pewno, ale prędzej nakrętek :)
4
Atos 2016-07-20 14:22:40
Demonizujesz :)

Już znam zarobki. W porównaniu do innych firm (a sporo tych rozmów miałem) są konkurencyjne.
Tomek 2016-07-20 15:22:20
Witam,
Orientuje się ktoś może, co KEA robi na tych swoich pustych działkach za halą?
Czyżby nowe miejsca pracy?
XD 2016-07-23 13:39:42
Hotel dla Ukrainców
5
Pikok z Lidla 2016-07-26 22:38:06
Dwa tysiące zarobisz jak od roku 2017 wejdzie ustawa ,minimalna stawka 12 zł netto.
2
lily 2016-08-05 09:58:13
Do mnie dzwoniła babka z agencji pracy i uwaga...umowa zlecenie za 11zł za godz, i robisz nawet w weekend na dwie zmiany...podziękowałam.
John 2016-08-07 09:39:07
Jeszcze trochę i.... dyrektor produkcji będzie sam wszystko robił, bo kadra coraz bardziej szczupła w doświadczonych operatorów.Ale przecież nie widzą problemu....
3
krakra 2016-08-09 08:50:58
Jaki plan awaryjny na ucieczke LG Display ?
3
Endrju 2016-08-09 09:48:41
Jak to jaki? KEA teraz buduje na fabrykę/ namiot na wolnych działkach z tyłu, to może przyjmie kilku nowych ludzi.
1
Isia 2016-09-09 17:03:54
Bardzo słaba organizacja pracy. Niejasny podział kompetencji. Dla firmy problematyczne jest wdrożenie nowych pracowników. Wielu z pracujących inaczej rozumie dane procedury i to nie ze swojej winy... Rozwiązania są dookólne i nieuzasadnione potrzebami. Prostym rzeczom zrobiono taką podbudowę, że Mrożek lepiej by tego nie wymyślił. Zła organizacja pracy stanowi, że niejednokrotnie, nawet proste czynności wymagają zasobów kilkakrotnie większych, aniżeli to niezbędne. Kilku przełożonych zupełnie nie rozumie ani celów, ani sposobu pracy swoich podwładnych. W wielu miejscach brak procedur i spora dowolność stanowienia i interpretacji, nie do otworzenia lub nie do zrozumienia dla innych. tak się tworzy chaos. Smutna i zagubiona firma, przynajmniej na dziś. Mimo wszystko. życzmy sobie powodzenia.
10
Pikok z Lidla 2016-09-10 19:46:33
Popieram Pani wpis ......KEA nie może znaleźć pracownika ogólno-wydziałowego ....oprócz jednego ,który pracuje tam dość długo .Pozdrawiam Piotrka. :)
Ci ,którzy byli na tym stanowisku to miesiąc , dwa i szli sobie w siną dal żeby więcej zarobić .
Przez co operatorzy zamiast pracować przy maszynie , zwozili sobie nakłady pod swoje maszyny , bo Piotrek choćby chciał to sam nie jest w stanie tego zrobić.
Sytuacja trwa mimo tego iż zmieniają się kierownicy , dyrektor ....procedury , KAIZEN.
Pytanie tylko do czego to wszystko prowadzi .....skoro mimo upływu lat nic sie nie zmienia ., i tak dalej i tym podobne .
Pozdro dla Pracowników ;)
5
minion 2016-09-11 08:29:21
Jak niektórzy pracownicy są leniwi to co zrobic moga kierownicy. Ten nie będzie tego robił tamta nie będzie pakować bo to ciężkie. No i kasa non stop ze mało kasy mało kasy. Pracuje kilka lat i dobra kasę ma ale jej zawsze mało. Operatorzy chyba znają swoje obowiązki gorzej z pomocnikami i nieogarnietymi ludźmi którzy pracują kilka lat a system dalej nie do opanowania.
wks 2016-09-13 07:50:04
dajcie 24 zł na godzine to będzie kolejka i ochrona ma przechlapane
Taki tam 2016-09-24 15:12:56
W kea wojna tytanów. Podział wydziałów , wojna o pracowników i obiecywanie gruszek na .....
Jednym słowem cyrk. Ciekawe co nas jeszcze czeka. Nastroje są okropnie, czyżby kolejna fala zwolnień się szykowała . Szachownica rozstawiona i pionki w grze ciekawe ile ich stracimy,może nawet jakieś figury padną. Tak gra w szachy do niczego dobrego nie doprowadzi, ludzie to nie pionki. Czekam na dalsze posunięcia graczy. Hehe

4
Oligarcha 2016-09-24 15:54:52
Naprawdę ciekawe co piszesz . Gra grą ,a sędziego nie ma. Rodzinne sprawy go trzymają, a pytany w szachy grają. Lecz gdy sędzia powróci zapędy tyranow ukruci. To normalnie jak w trzech muszkieterach ,czy coś takiego Może jakiś film powstanie na tych faktach. Na rzyklad jak rozwalić zespół, czy po cichu do władzy.
4
kiss 2016-09-25 00:13:54
Chyba mamy na pokładzie jakiegoś Misiewicza :)
Pikok z Lidla 2016-09-27 20:33:13
Ale ciekawie jest w KEA , niech tytani się biją .....najlepiej pozagryzają ;)
Pikok z Lidla 2016-09-28 20:27:08
Wojna tytanów czy Pytanów ???? Bo to ma znaczenie ;)
1
Pimpał i Kołas 2016-09-30 07:32:37
Co wy tu za farmazony siejecie? Dzisiaj jakas Panl na 36 wyłączyła z hebla prąd na całej hali. A potem pstryk i jes. Ludzie tam jest źródełko szczęścia :-)
1
Pimpał i Kołas 2016-09-30 17:07:00
Denerwuje nas to, że potraficie tylko narzekać podpisując się anonimowo, a gdy przychodzi czas czynu to chowacie glowy w piasek, lub liczycie że ktoś coś za was zrobi. Mamy zamiar zrobić tu bajzel na przekór pesymistom.
"Wychodząc naprzeciw spekulacjom rozsiewanym przez wstrętnych Karłòw Reakcji, dementujemy plotki o złej sytuacji. Realizowany program jest sluszny, ale z takim kolektywem nie da się go realizować, jak mawaił sp. Stanislaw Anioł, archanioł wśròd dozorcòw :-). Wiěc musimy się wziąć do solidnej i rzetelnej roboty. To co? Pomożecie?"
3
Pikok z Lidla 2016-10-01 19:24:12
Panie Pimpał i Konefał .....póki co Wy podpisujecie się anonimem . Mój nik jest jak najbardziej prawdziwy .Połowa drukarni ma ze mną do czynienia można mnie zobaczyć , dotknąć , itd......
1
Minionek 2016-10-07 18:15:19
Dzisiaj świętujemy 100 dni lustra do Selfie. Korzystając z okazji że dzisiaj mamy piątek zapraszamy wszystkich na wał.
2
Kołas 2016-10-09 23:15:43
Chciałbym Cię dotknąć.
Agnieszka 2016-10-10 07:25:32
Ludziska, trochę spokojniej. Nie wiem czemu tak narzekacie - przecież akurat ta drukarnia (w porównaniu do innych) jest naprawdę OK. Remontuje kamienicę dla Was, będzie się rozbudowywać na wolnych działkach z tyłu. A to wszystko oznacza przecież nowe możliwości. Popatrzcie na to z takiej strony. A nie tylko narzekanie i dogryzanie sobie. Trochę więcej życzliwości do siebie, a i pracować nam się będzie lepiej.
Pozdrawiam
Minionek 2016-10-10 18:30:57
Gargamel wraz z swoim Kotem powoli obejmują kontrolę nad Smerfami co dzień knując plany niczym Pinky i Mózg by zawładnąć firmą każdego nowego dnia.
4
wks2 2016-10-19 19:33:48
dajcie spokój starzy załamani nowym systemem duże straty możliwość straty kontrahentów
Minionek 2016-10-21 00:31:33
Mamy już: trudne sprawy, policjantki i policjanci, słoiki no i przyszedł teraz czas na 'życie w drukarni'. Dzisiaj kręcili pierwszy odcinek.
2
wks2 2016-11-08 19:02:57
kea ok zobaczymy w styczniu 2017
1
kanal 2016-11-21 08:50:55
na produkcji na start jakie zarobki ? jaki system pracy?
Ktoś nowy 2016-11-25 12:30:17
Jaka jest stawka podstawowa dla pracowników produkcji? Bo obecnie 3.500 zl brutto z dodatkami bez sobót w innej firmie tylko brak możliwości rozwoju...i zastanawiam się czy warto rezygnować. ..sa jakieś premie? Jak to wygląda bo podobno pani z rekrutujaca nie chce mówić na pierwszej rozmowie... i mam mieszane uczucia
olwier 2016-11-28 14:36:46
Szukaja pracowników na od ZARAZ a wyskakuja ze stawka 14 zl brutto haha. Powodzenia...
2
Taki Tam 2016-12-13 14:48:49
W styczniu powiadasz. Znaczy że co 2000 brutto od PIS-U
1
Xiii 2016-12-20 12:58:26
Ta baba od rekrutacji dumna jak paw później wychodzi brak dobrej organizacji zero kartek dla potencjalnego pracownika z ofertą pracy na danym stanowisku zero konkretów a szczyciła się dofinansowaniem do posiłków jakby to było najważniejsze dla pracownika. Wielki minus za prezentację firmy przez panią rekrutujaca nieprzygotowana nie potrafi dobrze przedstawić firmy i ta mina zdegustowany na wszystko i już nie wspomnę o zarobkach.. słabe!!!
2
staromlody 2016-12-21 10:14:23
Dofinansowanie 6 zl ale podatek do tego my musimy doplacic..... Zadna rewelacja. Teraz prywatna opieka ale niestety tez trzeba podatek zabrać od pracownika.
1
Św. Mikołaj 2016-12-24 13:17:40
Zdrowych, Spkojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Dla właścicieli zdrowia - bo na pewno się przyda. Dla młodych zdrowego rozróżnienia dumy od zarozumialości. Ta pierwsza pozostawia drugiego człowieka w dobrym stanie i daje motywację by własne życie czynić lepszym. Ta druga przykrywa słabości i kompleksy adresata, a innym daje poczucie bycia gorszym, a to jest największe oszustwo na które możemy się narazić.
Joko 2017-01-11 11:32:13
Słaba oferta pracy w firmie... Serio ktoś pracuje na takich warunkach? Co ludźmi kieruje że godzą się na takie małe pieniądze? I tak słaby socjal?!
Taki Tam 2017-01-20 19:37:49
Co tu się k.... dzieje. Kierowcy się podpieprzaja. Ludzie na to patrzą i się śmieją. Gdzie tu jakaś logika. Zero współpracy . Na ręcznych cyrk po 6 osób przy palecie z ręki do ręki sobie podają. Procedury, jakie procedury połowa nawet ich nie zna a większość ma to w d.... Dwie czarownice w czerwonych koszulkach udają że coś wiedzą . Kto dał im te koszulki to żart jakiś. Kpina cała firma się z tego śmieje. A falcerki jak zwykle jedna zmiana L4 . I poco komu tacy ludzie jak ich wiecznie niema. Masakra niech ktoś to w końcu zobaczy.
Zostaw swoją opinię o Drukarnia KEA - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia KEA