Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: EKO OKNA


Oceniono 89 razy
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 39 osób
zdjecie uzytkownika
Nadol - 2013-06-08 16:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Przepraszam wie ktoś może o jakich godzinach odjeżdża zakładowy autobus z dworca pks w Raciborzu? Z góry dziękuję za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
bolek - 2013-07-14 12:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile zarabiają operatorzy wózka widłowego. Trudno sie dostać na wózek ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-18 17:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakim stanowisku można jeszcze pracować w firmie EKO OKNA poza stanowiskiem operatora wózka widłowego?
zdjecie uzytkownika
fred - 2013-07-27 09:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
cze wróciłem z urlopu a tutaj taka smutna wiadomosc chodzi mi o sprawę z brygadzistą ze zmiany b tylko czemu w gablocie wychwalają jego bohaterską postawę
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-07-27 11:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanko mogli byście coś napisać o pracy i płacy w eko ???prawdopodobnie za niedługo będe tam pracował
zdjecie uzytkownika
Gus - 2013-08-21 11:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracuję w kadrach, ale pojęcie o KP jako takie mam. Z tego co wiem, to w przypadku wybierania nadgodzin zachowuje się stosunek 1:1, ale termin wybiera pracownik. Jeśli jest wyznaczany przez pracodawcę, to adekwatnie 150% i 200%. Dlatego podsuwają nam te świstki z prośbą o wybranie nadgodzin. Najlepiej nie wybierać do końca 4-miesięcznego okresu rozliczeniowego i poprosić o wypłatę nadgodzin. Ciekawe co będzie się działo, jak wejdzie w życie ustawa o rocznym okresie rozliczeniowym. Przy takiej ilości pracowników, bez związków zawodowych, zwykły szaraczek wiecznie będzie robiony w bambuko, bo nie ma siły przebicia i po cichu zamiecie się go pod dywan (albo za bramę). Ci co najgłośniej krzyczą najmniej zarabiają.
zdjecie uzytkownika
Nieznajomy - 2013-09-24 21:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos w eko oknach pracuje jako magazynier? Prawda że osoby na takim stanowisku pracuja na dworze?
zdjecie uzytkownika
j j - 2013-09-29 00:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tak pracują na dworze ale na ukończeniu jest budowa nowej hali magazynowej i będzie sucho i przyjemnie
zdjecie uzytkownika
moli - 2013-10-10 13:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
j j , na ukończeniu tzn. że zdążą jeszcze przed zimą? czy na hale w eko okna trzeba będzie czekać do pierwszych podmuchów wiosny ;)?
zdjecie uzytkownika
mirek78 - 2013-11-22 16:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ok a najlepiej na pakowaniu
zdjecie uzytkownika
młody03 - 2013-12-02 20:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracował ktoś jako młodszy monter? na czym polega praca?
zdjecie uzytkownika
troll - 2013-12-03 21:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [młody03 - 2013-12-02 20:39:47]:
młodszy monter ma napisane każdy na pierwszej umowie nie zależnie gdzie cię dadzą np. szklenie,przygotówka,pakowacz. osobiście odradzam to ostatnie dźwiganie ciężkich okien podobnie na szkleniu ale wiadomo coś za coś premię nawet 1000zł ale zdrowia szkoda
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2013-12-03 22:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wygląda z podwyżkami? bo słyszałem, że zaczynamy od 1200 , ale już pod 2 miesiącach za dobre sprawowanie jest więcej, prawda?
zdjecie uzytkownika
maly - 2013-12-25 14:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca ogólnie dobra. Komu zależy na pracy będzie pracował. Płace nie są złe, od niedawna nawet ustanowili płace minimalne zależne od stażu pracy. Jest możliwość awansu tylko czasami dobrze jest zastanowić się czy warto skoro z dyrektora zostaje się osoba organizacyjną. Każde stanowisko niesie za sobą dobre i złe strony.Dowodzący zmieniają się systematycznie. Przychodzą co jeden to z nowymi pomysłami, namieszają i odchodzą co jest powodem często panującego zamieszania.Osoby którym na prawdę zależy są niedoceniani. Atmosfera wśród ludzi ogólnie dobra.Poza tym powinniśmy się cieszyć że w regionie EkoOkna jest firmą która wciąż się rozbudowuje i ludzi zatrudnia, zamiast ich zwalniać:)
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-01-31 13:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy to prawda że eko w Kietrzu będzie staniac fabrykę do produkcji szyb?
zdjecie uzytkownika
Koala - 2014-02-18 14:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że nie potrafią utrzymać osoby decyzyjnej dłużej na jednym stanowisku. To na pewno by firmie pomogło się ustabilizować. Chociaż myślę, że Eko okna mogą stanowić dobre krok w karierze...
zdjecie uzytkownika
abcde - 2014-02-19 23:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o kogo chodzi, nie jestem chyba na bierząco?
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-02-20 19:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktoś może czy przyjmują już? bo dostałem skierowanie na badania, miałem już pracować w lutym, ale mi powiedzieli przez telefon, że mają jakiś poślizg
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-02-28 13:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miło ze strony eko okna, że chociaz zadzwonili, ale nie dobrze słyszeć, że mają poślizg, bo też chciałem ubiegac się o pracę.
zdjecie uzytkownika
Lutas - 2014-02-28 22:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że przynajmniej z orzeczeniem można u nich podjąć pracę. To duże ułatwienie dla mnie i mojego otoczenia.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-03-08 17:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglądają zarobki pracownika produkcji?
zdjecie uzytkownika
PUP - 2014-03-24 18:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile osób dostało już propozycję nie do odrzucenia?
zdjecie uzytkownika
drew - 2014-03-25 00:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jo prawda że pojechało 30osób które zostały niedawno przyjęte?
zdjecie uzytkownika
PUP - 2014-03-25 16:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy nowych też dotyczy redukcja, ale praktycznie w każdym dziale odpadły najsłabsze ogniwa
zdjecie uzytkownika
drew - 2014-03-26 07:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto ma umowę na czas nie określony ma na to wyj...nie do ruszenia. a system stawek wynagrodzeń to kupa śmiechu czy się stoi czy się leży..... jedna pani cały sierpień na l 4 była w soboty próżno było jej szukać i co dostała podwyrzkę
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x