EKO OKNA

Kornice

Opinie o EKO OKNA

Misiek 2016-03-04 17:08:25
Mam pytanie, ile czasu trwa od zrobienia badań do rozpoczęcia pracy? I czy skierowanie na badania daje już gwarancję zatrudnienia w firmie? Czy później jest jeszcze jakaś "selekcja"?
1
ssd 2016-03-05 16:35:18
Jak dostałeś skierowanie na badania to znaczy że jesteś przyjęty. Robisz badania i zaczynasz pracę. Nie czeka się długo i nie ma już później selekcji.
Misiek 2016-03-06 09:54:33
Dzięki za info. Pytam bo w piątek (4 marca) dzwonili mi,że mam się zgłosić po skierowanie na badania. No i właśnie jutro jadę (7 marca). A jeśli chodzi o zarobki to jak wygląda sprawa? Wiem, że przez pierwsze 3 miesiące jest najniższa krajowa. Ale chodzi mi o to czy można liczyć na jakąś premię do wypłaty. Jest to dla mnie ważne bo w jedną stronę mam 27 km i chcę wiedzieć ile mniej więcej zostanie mi "na czysto" po odliczeniu kosztów paliwa. Z góry dzięki za odpowiedź.
Misiek 2016-03-06 09:59:38
Dziękuję za info. W piątek (4 marca) dzwonili mi, że mam się zgłosić po skierowanie na badania. Jutro tj. 7 marca jadę po skierowanie. Mam jeszcze 2 pytania. Jak wygląda kwestia zarobków? Można liczyć na jakieś premie (praca na produkcji)? Słyszałem, że jedzie bus z Rybnika do Eko okien - czy to prawda?
5
różany 2016-03-08 21:15:22
Misiek, nie podpowiem z dojazdem, ale z tymi premiami, to wcale bym się nie zdziwił, gdyby takie oferowali. Pewnie to uznaniówki, ale jednak, warto się wykazać :)
Misiek 2016-03-10 10:06:17
Komplet dokumentów złożony w kadrach. Start od poniedziałku:) Jakby ktoś z okolic Rydułtów jeździł od poniedziałku (14 marca) na drugą zmianę to możemy się dogadać z transportem. Podaje maila do kontaktu: fiesta9@op.pl
Pozdrawiam.
Marek 2016-03-10 17:43:29
ja jestem z pszowa tez jade 14 na 2 zmiane wiec mozna pogadac
Weron 2016-03-12 18:20:54
No jasne, że warto się wykazać. Zawsze warto się wykazywać, a szczególnie w firmach, które to doceniają. Eko Okna do takich należy. Dlatego też chcę się zatrudnić u nich jako informatyk. Szkoda tylko, że oprócz tego, że praca jest od zaraz, to żadnych szczegółów nie podali. Więc może wy mi powiecie coś na ten temat... Myślę jednak, że umowa o pracę to się tam dla mnie znajdzie.
abcd 2016-03-13 15:25:16
wystarczy bardzo dobra znajomość SQL
1
Tybi 2016-03-14 19:31:46
@abcd chyba nie tylko wystarczy bardzo dobra znajomość SQL, bo z tego co mi wiadomo to trzeba mieć jeszcze wykształcenie techniczne i doświadczenie. A to już troszkę jest.
1
karol 2016-03-16 19:54:45
żeby dobrze znać język SQL to warto mieć wykształcenie.. jak dla mnie, jedno jest zależne od drugiego. Nie dziwią mnie więc wymagania eko-okien :) pozdro
ja 2016-04-04 16:51:51
a skad maja niby zatrudniac ludzi? z Kornic jedynie?? Wez ty sie zastanow
1
adrian 2016-04-04 16:54:58
a co powiecie o pracy na produkcji? widziałem wcześniej takie mieszane opinie i wolę się upewnić jak to wszystko wygląda..w ogłoszeniu też nie znalazłem za wiele informacji
Aga 2016-04-07 21:43:00
Chciałabym wiedzieć ile się zarabia na rękę na początek pracy
4
jo 2016-04-10 14:39:27
plus dodatek nocny teraz dostałem 1520 zł bez dodatku nocnego wychodzi 1450zł
1
Bloy 2016-04-12 14:25:46
A orientuje sie ktos jak wyglada sprawa po okresie probnym? Sa jakies uznaniowki czy robi sie na akord? Jutro ide na rozmowe i musze podjac decyzje czy ekookna czy inna propozycja.
kicia 5 2016-04-13 13:27:15
Z tego co się orientuję w EKO płacą pensję zasadniczą plus premia uznaniowa. Nie ma żadnego akordu. Są też gwarantowane podwyżki uzależnione od tego ile przepracujesz. Uważam , że zarobki są OK.
2
na wrocław 2016-04-13 20:57:30
dla handlowca z językiem obcym i doświadczeniem w stolarce okiennej jaka możliwość zarobku na samych prowizjach?
Bloy 2016-04-14 11:03:15
A jak wyglada sprawa socjalu(swieta, wczasy pod grusza itp)? I czy po rozmowie dlugo czekaliscie na tel z informacja o przyjeciach?
abcd 2016-04-17 21:24:35
wczasów pod gruszą już nie ma, ale na święta premia była 4 cyfrowa
4
ala 2016-05-04 18:11:32
ale to dla wszystkich taka wysoka premia wpadła? ja się wybieram na specjalistę z językiem francuskim u nich i zastanawiam się czy również będę takie dostawała
bart 2016-05-05 17:54:57
z tego co wiedziałem to osób z francuskim w eko-oknach poszukują najzajadlej. Ale są też oferty dla osób z dobrym holenderskim czy też włoskim tutaj .
we- 2016-06-04 21:17:30
no właśnie, tez widziałam że jak najbardziej wielojęzykowych osób na stanowisko pracy specjalista ds. sprzedazy poszukują, ciekawe czy tylko każdy język jest opłacany tak samo czy na niektórych lepiej płacą
Paweł84 2016-06-21 19:47:46
Witam dojezdżam ze wodzisławia mozemy sie spisac zostawiam e mail pawelgrzegoszczyk@gmail.com
2
erg 2016-06-21 20:02:56
no ale to w sumie dobrze ze firma stawia na ludzi ktorzy znaja jezyki obce jak dobra firma to i na dobrych pracownikach rpzeciez jej zalezy taka rpawda :)
Asd1234 2016-06-26 11:12:14
Szukam osób do wspólnego dojazdu do pracy z okolic lubomii. Zmiana A. Kontakt ( usunięte przez administratora )
1
erftg 2016-06-26 11:21:43
to prawa z tymi jezykami..mnie wlasnie zainteresowala praca jako specjalsita do spraw sprzedazy z j. francuskim fajnie ze oferuja pakiet szkoleń wdrażających, możliwość uczestniczenia i współtworzenia sukcesu i rozwoju firmy z branży budowlanej na rynku krajowym, a przede wszystkim międzynarodowym
1
Of 2016-07-22 10:22:38
A mi się wydaje, że jak na racibórz to jest najlepiej
Mik 2016-07-22 11:37:48
Zastanawiam się czy jest szansa spróbować się tutaj?
gość 2016-07-22 12:39:02
Dla mnie najważniejsze jest to, że zatrudnienie jako specjalista ds. sprzedaży może liczyć na stabilne zatrudnienie, ale jaka jest zawierana umowa? W końcu znajomość francuskiego trzeba znać na dobrym poziomie.
gość 2016-07-22 14:58:45
A jaka atmosfera panuje teraz w Łodzi? Dzięki za odpowiedź
Miłego 2016-07-24 21:37:38
Z tego co wiem atmosfera panuje wybitnie dobra, nie ma się co za bardzo denerwować, wszyscy są zadowoleni i żyją w zgodzie z wszystkim, kierownik to nieźle ogarnia
Szatanek 2016-07-25 12:29:31
Ogólnie jeśli interesują Was Kornice, Katowice, Łódź czy Racibórz to może Wam się spodobać sama praca tutaj, bo trzeba przyznać, że pod wieloma względami jest naprawdę pierwsza klasa, zdecydowanie polecam
MK2 2016-07-25 13:30:22
Powiem Wam, warto po prostu, nie trzeba tego tłumaczyć
Pocztax 2016-07-26 12:05:14
Bardzo dobrze to wygląda, nie mogę mówić, że nie, bardzo
boss 2016-07-26 22:24:45
Hej, wiecie jak wyglądda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. sprzedaży z jezykiem holenderskim? Dobrze, że jest podstawa zarobków i nawet odpowiednia prowizja, a jeśli są jeszcze benefity socjalne to jeszcze lepiej.
toaj 2016-07-29 13:37:39
Specjalista ds. sprzedaży z językiem włoskim jest u nich teraz potrzebny z tego co widze.. dajcie znac czy sa tez inne oferty.
anula 2016-08-02 18:13:36
@toaj są, są. Poszukują wielu specjalistów, którzy znają właśnie jakiś jeden konkretny język, np. niemiecki, włoski, holenderski, francuski... i wszystkie dotyczą właśnie stanowiska specjalisty ds. sprzedaży :)
martyna 2016-08-02 18:14:06
gdzie znajdują się biura obsługi klienta zagranicznego we wrocławiu? gdzie przeprowadzana jest rekrutacja dla kandydatów z wrocławia?
mariusz 2016-08-02 19:25:59
I ja też zwrociłem uwagę na ich ogłoszenia, widzę, ze poszukują specjalistów głownie z wybraymi jesykami obcymi wiec podejrzewam, ze prowadzi sie jakies rozmowy negocjacyjne z klientami,tak? bo z tego co wiem to okna idą wysyłką na Europę
słit 2016-08-02 23:16:48
A wiadomo jakie są zarobki przy produkcji? Dzięki za odpowiedź
tiks 2016-08-03 11:21:14
Ogarnijcie się ludzie!!! Błądzicie szukając właściwej drogi. Błąd za błędem popełniacie.
adi 2016-08-03 11:28:05
@słit no jak to na produkcji, ogólnie nie odbiegają od stawek rynkowych. Warto spróbować, szczególnie, że w tych okolicach to nie jest łatwo o tego typu robotę. Ja właściwie czekam na odpowiedź w sprawie mojego cv.
wert 2016-08-07 20:42:53
No tak tylko dobrze trzeba znać języki obce tutaj
Pi 2016-08-09 22:50:18
Specjalista ds. sprzedaży z językiem holenderskim z tego co widze to mam wrazenie, że wszystko jest na swoim miejscu, bardzo tradycyjna firma, powiedziałbym, że prawie regionalna, generalnie ok
adi 2016-08-10 08:45:18
Tutaj to w ogóle @Pi szukają raczej osób z językami obcymi i to nie tylko z niemieckim ale też np. z włoskim czy z francuskim ciekawe ile taka osoba może wyciągnąć na takiej sprzedaży
Hania 2016-08-17 19:57:04
Czy droga meilowa mozna wysylac cv? Jest to brane pod uwage?
1
Aju 2016-08-17 20:20:30
Specjalista ds. sprzedaży z językiem holenderskim jest tutaj potrzebny, a także Włoskim, niemieckim, francuskim, holenderskim oraz informatycy, zdaje mi się, że warto złożyć tutaj CV, mam nadzieję że pomogłem Wam cokolwiek i wszystko się jakoś ułoży.
Ola 2016-08-19 08:17:40
A co należy do zadań specjalisty z danym jęz. obcym? Wprowadzanie danych do systemu, przyjmowanie zamówień, odbieranie tel. od klientów itp.? Czy są jakieś benefity dla pracowników - mutisport, luxmed itp.? Ktoś coś wie?
toaj 2016-08-19 09:50:18
Specjalista ds sprzedaży z j.holenderskim jest u nich potrzebny wydaje mi się że u nich właśnie głównie kładą nacisk na jezyk i tylko tyle jednak. Dajcie znać co myślcicie.
Zostaw swoją opinię o EKO OKNA - Kornice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA