Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EKO OKNA

zdjecie uzytkownika
lole - 2015-02-15 22:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos na rano jutro z wodzislawia okolic?
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2015-02-17 00:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kogo obchodzą autobusy,czy kto z kim po godzinach w biurze siedzi.Ludzie lepiej piszcie co złego można spotkać kogoś pracującego w eko oknach.Jacy są kierownicy,on i ci dydyrektorzy. Czy to prawda że ochrona kontroluje alkomatem wchodzących na zakład do pracy?
zdjecie uzytkownika
eva - 2015-02-17 20:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie Ziomek! podajcie wreszcie jakie stawki w działach handlowych na eksport i jakie prowizje, bo nie wiadomo czy warto składac cv, czy jest odpowiedzialność finansowa i za co?
zdjecie uzytkownika
zbigniew - 2015-02-18 16:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
alkomat jest podawany codziennie przed wejsciem do pracy :)
zdjecie uzytkownika
abcd - 2015-02-18 17:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eva - 2015-02-17 20:26:19]:
stawki były podane na tym forum ale szybko zostały ocenzurowane, w tej branży by móc samodzielnie sprzedawać trzeba się najpierw dokształcić a to niestety trwa.
zdjecie uzytkownika
lukaas - 2015-02-18 19:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Rozwiązywałem testy wiem ze inni tego nie mieli pani powiedziała ze sie skontaktuje trwa to 1 tydzien jakie sa szanse SZCZERZE pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xavi - 2015-02-20 15:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam. ktos z wodzislawia od poniedzialku na rano ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-22 17:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wolne miejsce na 14 od poniedziałku,

jak coś to nagrania0@vp.pl
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-02-24 21:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z pracą na produkcji? już 2 miesiące temu bylam na rozmowie, dzwonie, kilka razy w tygodniu i za każdym razem dowiaduję się ze może za tydzień, a dzień póżniej widzę w necie wiadomość że szukają od zaras..
zdjecie uzytkownika
iker - 2015-02-25 15:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie są największe premie na szkleniu, produkcji czy pakowaniu?
zdjecie uzytkownika
mem - 2015-02-25 18:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma reguły nie wiem jak rozumieć wysokie premie 100- 300 złotych max ale liczy się też staż no i w okresie od listopada do maja premie bardzo małe 50-100 zł szału niema
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-02-26 11:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o premię to zależy od miejsca pracy na oknach typowych premię 400-1000brutto a co do podstawy to w tym kraju zawsze będzie bieda i będziemy jeździć 15letnimi autami, po 2latach ciężkiej pracy i gromadzeniu doświadczenia połączonego z odpowiedzialnością finansową , jest .............śmiech na sali . Przypominam kierownictwó że nowo przyjęci zarabiają za stanie ok 1350(najniższą krajowa)+premia ,wszystko to dotyczy produkcji oczywiście. Ech czasami też bym tak chciał nic nie wiedzieć i mieć te parę 100wek mniej zero stresu. A po za tym w okolicy płacą jeszcze gorzej patologia chory kraj.
zdjecie uzytkownika
zmiana abc - 2015-02-26 14:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tym 1000 zł brutto nie przesadzaj max 400 zł brutto 1000 zł chyba kierownik jestem brygadzistą i dziele premie jak jest 8000 tys do podziału na 23 pracowników to jest bardzo dobry wynik wypracowany przez linie po odjęciu zepsutego materjału,zbitych szyb i reklamacji.Są linie które mają 3000 tysiące do podziału i takich jest więcej niż mniej .Na liniach zdażają się premie po 50 zł mają 1000 zł do podziału . Są reklamacje okien na zagranice i coś sie z oknami stanie w transporcie albo pęknie szyba w fixe przy montażu to linia ma po kieszeni może byc 5000 tys albo 10 000 więc jak mówię nie opowiadajcie bajek o premi 1000 zł pa nitkach wiem co mówię bo mam dostęp do danych ile nitki wypracowały i te dane dotyczą sezonu czyli od maja do pażdziernika sezon zimowy jest porażka przypominam ze ludzie robią po 6 dni w tygodniu na trzy zmiany tylko 2 zmiana robi 5 dni pozdrawiam . ludzie idą do pracy mają rachunki i muszą wiedzieć ile zarobią miesięcnie a nie raz premi 300 a nastepnym razem 100 wiem ze to zalezy ile nitka wypracuje ale czasami nitka sie bardzo stara wypracuje duza kwote a tu drobna reklamacja na zagranice i jeszcze nie z ich winy to i tak wcisną na linie np 1500 EURO to jest 6 tys tak samo jest z szybami linia wyłapóje wady zeby nie pojechało do klijeta uszkodzona a oni to dają na garb lini są szyby warte 2000 zł tak że jest to bardziej skomplikowane niż by to si ę mogło wydawać
zdjecie uzytkownika
specjalista - 2015-02-27 18:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabia w eko okna specjalista na rynek eksportowy z doświadczeniem w stolarce okiennej? bo nie wiem czy warto składać cv na ogłoszenie na wrocław, jaka podstawa, jakie prowizje (na wrocławskie warunki)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-28 00:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [specjalista - 2015-02-27 18:14:31]:
pracownicy podpisali klauzulę poufności nt wysokości wynagrodzenia, poza tym każdy dma o swoje interesy, jeśli pracujesz w tej branży to prowizje są podobne
zdjecie uzytkownika
QW - 2015-03-05 15:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DLACZEGO KŁOSEK NIE REKLAMUJE SWOICH OKIEN W REKLAMACH TELEWIZYJNYCH ?? BO TO JEST PIKUS DO TYCH WIELKICH PRODUCENTÓW OKIEN Z KRAKOWA :)) firma na zadupiu
zdjecie uzytkownika
ryś - 2015-03-05 15:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo te wielkie producenty z Krakowa produkują dla małych odbiorców indywidualnych, i muszą szukać odbiorców poprzez szklany ekran, tym bardziej że połowa produkcji trafia za granicę
zdjecie uzytkownika
1 - 2015-03-05 23:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patryk - 2015-02-15 12:59:13]:
Jedna z najbardziej solidnych firm (pracodawców jaką znam). Szanują prawa pracownicze oraz posiadają godny system wzrostu wynagrodzeń. Szanują również kontrahentów w niespotykany w dzisiejszych czasach sposób.
Jeśli jesteś zwykłym nierobem to żadna praca nie będzie odpowiednia.
Cytując kolegę idiotę - marzy mi się otworzyć taka dużą firmę, wtedy nie mieli by tak dobrze - To we [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do urzędu pracy złamasie i załóż działalność. Na taki z pewnością olbrzymi sukces pracuje się latami i trzeba jeszcze do tego mieć głowę na karku, której nie masz. Siedzicie na forach i narzekacie, a według mnie jak się komuś coś nie podoba to niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy z pracy czy od kobiety.
zdjecie uzytkownika
ggn - 2015-03-06 11:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie gadaj gosciu głupot prawa pracownicze szanuja tylko w biurze chyba bo na pewno nie na produkcji robie 10 lat i ty smiesz mówic o prawach pracowniczych idioto skonczony chyba prawa dzungli.a co do kontrachentów łaski nie robia jak ktos zamawia i płaci duze pieniadze to te okna musza w zebach przywiez bo bez klijeta nie ma firmy baranie nie wiem czym ty sie chwalisz
zdjecie uzytkownika
ZZ - 2015-03-06 14:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przjeawem szanowanie napewno nie jest zabieranie PREMII za chorobowe, jesli ktos byl rzeczywiscie chory, to sie nadaje do PIP takie praktyki.
zdjecie uzytkownika
ZZ - 2015-03-06 14:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przejawem szanowania napewno nie jest zabieranie PREMII za chorobowe, to sie nadaje do PIP takie praktyki.
zdjecie uzytkownika
Lechu - 2015-03-06 16:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Eko-oknach nadgodziny robimy bez wypłacania (200 h wypłata jak za 164) ich to jest jawne robienie ludzi w h..ja. 1300 załogi to trzeba założyc związek zawodowy SOLIDARNOSC na zakladzie to sie skonczy cwaniaczenie o nie wyplacaniu tego co sie nam należy.
zdjecie uzytkownika
alko - 2015-03-06 17:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziomek - 2015-02-17 00:26:37]:
I bardzo dobrze że kontrolują ,bo o wypadek w takiej pracy nie jest trudno !
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Coś nie wierzę, że zaproponowali Ci taką stawkę. Z tego co wiem wszyscy zaczynają od 1350 netto, a jak dobrze pamiętam to więcej niż minimum. Ja jestem przyjęty z doświadczeniem i spokojnie wynegocjowałem na początek 2000 netto plus premie.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
alko - 2015-03-06 18:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZZ - 2015-03-06 14:09:47]:
Wybacz,ale nigdy nikomu nikt nie dawał premii za okres przebywania na chorobowym !!
zdjecie uzytkownika
ryś - 2015-03-06 18:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lechu - 2015-03-06 16:24:10]:
Skoro masz tyle nadgodzin powinieneś się cieszyć, już niedługo kończy się roczny okres rozliczeniowy
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EKO OKNA?
Zadaj pytanie