Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EKO OKNA

zdjecie uzytkownika
ela - 2015-04-20 21:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
jakie warunki na obsłudze klienta zagranicznego?
zdjecie uzytkownika
hhhhh - 2015-04-21 07:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
są te przyjęcia bo zbywają mnie cały czas co tam jest grane
zdjecie uzytkownika
abcd - 2015-04-22 21:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hhhhh - 2015-04-21 07:50:06]:
rekrutacja wstrzymana na 3 tygodnie
zdjecie uzytkownika
wsx - 2015-05-15 19:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 miesiace to i tak dużo dajesz ;)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-05-16 17:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
we wrocławiu też już zwalniają? ledwie z tym ruszyli przecież, co się dzieje? może słabi handlowcy?
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-05-17 14:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba bardziej kłopoty z kasa. Nowe hale, maszyny, nowi ludzie a roboty więcej nie ma. Widać po tym co nam na linii zchodzi ze robimy to czego inne firmy się nie podejmują. Jeszcze nie zaczęliśmy normalnie pracować a już maszyny znów przestawiamy. Z dnia na dzień mamy niespodzianki i do końca nie wiadomo co jeszcze będzie się działo
zdjecie uzytkownika
nie - 2015-05-17 20:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie ilość a jakość się liczy 18linii przy wykonaniu normy produkowało 2772okna po wprowadzeniu nowej normy 16linii wyprodukuje 3200okien
zdjecie uzytkownika
ryś - 2015-05-17 21:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie - 2015-05-17 20:27:52]:
Nie ma żadnej nowej normy, trzeba uruchomić dwie nowe linie (nowe zgrzewarki) bez konieczności zatrudniania nowych ludzi, więc nie pozostało nic innego jak przerzucić ludzi na inne zmiany. Magazyn, przygotówka i pakowanie nadal będą funkcjonować w trybie 3-zmianowym, na liniach produkcyjnych ma pracować więcej ludzi (21-22 osoby)+ dodatkowa zgrzewarka i czyszczarka. Założenia są by produkować 1500 okien na zmianę, więc teoretycznie dwie zmiany wyprodukują 3000szt/dziennie. A jak bedzie czas pokaże
zdjecie uzytkownika
franc - 2015-05-28 18:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma żadnego przetargu. Kierownicy już są.
zdjecie uzytkownika
hhh - 2015-05-30 16:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
az taka lipa tam jest a ile maja zamówien
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2015-05-30 18:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ma byc na nowych halach i czy w kietrzu beda budowac
zdjecie uzytkownika
iiigłsa - 2015-06-03 18:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bbbb cieszy mnie twoje info że mają więcej hal budować, bo to oznacza że więcej miejsc pracy z pewnością będzie. już teraz widzę że sporo ogłoszeń się pojawia, np. na specjalistę do spraw sprzedaży różnego rodzaju., i chyba skorzystam, chcą żeby znać np. holenderski, włosi, niemiecki to ja się tak składa że znam
zdjecie uzytkownika
jo - 2015-07-09 15:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziela po wsiach ulotkami ze szukaja ludzi do roboty , jak mnie kiedy zwolnia to przyda wam pomoc
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-07-09 16:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie rozumiem dlaczego ciagle poszukuja specjalistow do spraw sprzedazy?a ci poprzedni ? cos nie dziala?
zdjecie uzytkownika
Runnerek - 2015-07-09 23:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Mam Pytanie dowiedziałem się że szukają w waszej firmie osoby na stanowisko Mechanik Jestem osobą która pracuje w dużej firmie w dziale utrzymania ruchu właśnie jako mechanik w Rybniku, jestem zainteresowany jak wygląda praca na tym stanowisku jaka panuje atmosfera i jak kształtują się zarobki.
Proszę o wasze opinie i gorąco Pozdrawiam ! ;)
zdjecie uzytkownika
rex - 2015-07-10 10:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Runnerek - 2015-07-09 23:51:19]:
Jeśli interesuje Cię praca na stanowisku mechanika to proponuję wysłać swoje CV (rekrutacja@ekookna.pl) i czekać na zaproszenie na rozmowę. Na rozmowie dowiesz się szczegółów.
zdjecie uzytkownika
ryś - 2015-07-11 00:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirek - 2015-07-09 16:26:05]:
wszystkiemu winny jest aktualny wzrost sprzedaży, i prognozy na przyszłość
zdjecie uzytkownika
waldi - 2015-07-11 09:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jo - 2015-07-09 15:47:02]:
a jo nie, jeszcze rzech nie zgupł!!!!! jo se szanuja to co mom a ulotkami to niech se napalom w piecu.
zdjecie uzytkownika
bateria - 2015-07-12 23:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na produkcje przyjmuja tez kobiety, np jako monter okien lub pakowacz (sa to aktualne oferty pracy z ich strony)?
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-07-13 18:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bateria - 2015-07-12 23:44:42]:
Kobiet jest sporo, więc na monterkę możesz śmiało startować :)
zdjecie uzytkownika
popek - 2015-07-14 18:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pakowacza. napewno się nada
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-07-17 17:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie zarobki po roku, dwóch latach pracy są ?
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-07-17 17:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie zarobki po roku, dwóch latach pracy są ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Coś nie wierzę, że zaproponowali Ci taką stawkę. Z tego co wiem wszyscy zaczynają od 1350 netto, a jak dobrze pamiętam to więcej niż minimum. Ja jestem przyjęty z doświadczeniem i spokojnie wynegocjowałem na początek 2000 netto plus premie.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Jórge - 2015-07-19 11:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młody - 2015-07-17 17:40:23]:
Hahaha kolega optymista, a kto ci powiedziaø æe popracujesz døuzej niæ paré miesiécy? Kolego szkoda czasu dobrze radze kupuj bilet i na zachód. Zaraz to skasujá ale taka prawda.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-20 15:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
swieta prawda pozdro
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EKO OKNA?
Zadaj pytanie
alert