Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EKO OKNA

zdjecie uzytkownika
Mat - 2015-03-08 19:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tych co mają bieg "ganz langsam" (ślimaki) to zwolnią
zdjecie uzytkownika
mogin - 2015-03-08 21:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli komus nie pasuje,zawsze moze prace zmienic.nikt nikomu nie da za darmo pieniedzy.a co do okien to i tak kierowcy najbardziej dostaja po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jako ostatni przed klijentem
zdjecie uzytkownika
k...93 - 2015-03-08 22:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego brygadzisto, który zostawiłeś komantarz, że premia 1000 zł brutto jest nierealna, wiesz co mówisz? Pracuję na produkcji od dwóch lat i w sezonie(maj-październik) premia 1000 zł brutto zdarza się bardzo często. A 800 brutto to już w sezonie norma.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-03-11 15:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to za niepracowanie w soboty i niedziele nie zwalniają, tylko zabierają premię...
Nie znam kogos kogo by za to zwolnili..
zdjecie uzytkownika
ryś - 2015-03-11 15:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarówno wynagrodzenie jak i premia są wypłacane, regularnie i punktualnie.(usunięte przez administratora)W tym roku do tego doszły ogromne inwestycje (to czy były dobrze przemyślanie się jeszcze okaże). Szkoda tylko tyle czasu marnować na ciągłe przeprowadzki pomiędzy halami
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-19 10:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jakie sa te etaty kierownicze??
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2015-04-15 19:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sens?? kto tu się jest teraz w stanie doszukać sensu.Kto wyleci?prawdopodobnie ktoś z góry,kto został jeszcze z byłych rządzących?
zdjecie uzytkownika
..... - 2015-04-16 08:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
tak bardzo mocnym szczegulnie ze ci ludzie pracowali w dwa razy wiekszych firmach i duzo bardziej rozwinietych nie znasz sie na stolarce w polsce co z tego ze eko postawiło chale jak druga stoi pusta .
zdjecie uzytkownika
gr - 2015-04-16 22:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Racja nigdzie nie ma miodu. Firma miała potencjał, ciekawe co będzie dalej.
Wystarczy ze się dyr.handlowy zwinie do konkurencji i tej hali nigdy już nie napełnicie:)
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-04-17 20:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, mam wrażenie że Wasza wiedza na temat tego co się dzieje w Eko-oknach jest niedostateczna a nawet mierna, więc przestańcie snuć domysły i weźcie swoje życie we własne ręce i zajmijcie się własnymi sprawami - a jak ktoś tego nie potrafi to morda w kubeł i do zgrzewarki albo na okuwanie.
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-04-20 21:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie warunki na obsłudze klienta zagranicznego?
zdjecie uzytkownika
hhhhh - 2015-04-21 07:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
są te przyjęcia bo zbywają mnie cały czas co tam jest grane
zdjecie uzytkownika
abcd - 2015-04-22 21:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hhhhh - 2015-04-21 07:50:06]:
rekrutacja wstrzymana na 3 tygodnie
zdjecie uzytkownika
wsx - 2015-05-15 19:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 miesiace to i tak dużo dajesz ;)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-05-16 17:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
we wrocławiu też już zwalniają? ledwie z tym ruszyli przecież, co się dzieje? może słabi handlowcy?
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-05-17 14:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba bardziej kłopoty z kasa. Nowe hale, maszyny, nowi ludzie a roboty więcej nie ma. Widać po tym co nam na linii zchodzi ze robimy to czego inne firmy się nie podejmują. Jeszcze nie zaczęliśmy normalnie pracować a już maszyny znów przestawiamy. Z dnia na dzień mamy niespodzianki i do końca nie wiadomo co jeszcze będzie się działo
zdjecie uzytkownika
nie - 2015-05-17 20:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie ilość a jakość się liczy 18linii przy wykonaniu normy produkowało 2772okna po wprowadzeniu nowej normy 16linii wyprodukuje 3200okien
zdjecie uzytkownika
ryś - 2015-05-17 21:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie - 2015-05-17 20:27:52]:
Nie ma żadnej nowej normy, trzeba uruchomić dwie nowe linie (nowe zgrzewarki) bez konieczności zatrudniania nowych ludzi, więc nie pozostało nic innego jak przerzucić ludzi na inne zmiany. Magazyn, przygotówka i pakowanie nadal będą funkcjonować w trybie 3-zmianowym, na liniach produkcyjnych ma pracować więcej ludzi (21-22 osoby)+ dodatkowa zgrzewarka i czyszczarka. Założenia są by produkować 1500 okien na zmianę, więc teoretycznie dwie zmiany wyprodukują 3000szt/dziennie. A jak bedzie czas pokaże
zdjecie uzytkownika
franc - 2015-05-28 18:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma żadnego przetargu. Kierownicy już są.
zdjecie uzytkownika
hhh - 2015-05-30 16:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
az taka lipa tam jest a ile maja zamówien
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2015-05-30 18:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ma byc na nowych halach i czy w kietrzu beda budowac
zdjecie uzytkownika
iiigłsa - 2015-06-03 18:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bbbb cieszy mnie twoje info że mają więcej hal budować, bo to oznacza że więcej miejsc pracy z pewnością będzie. już teraz widzę że sporo ogłoszeń się pojawia, np. na specjalistę do spraw sprzedaży różnego rodzaju., i chyba skorzystam, chcą żeby znać np. holenderski, włosi, niemiecki to ja się tak składa że znam
zdjecie uzytkownika
domek00 - 2015-06-23 18:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam poszukuje osób którzy dojezdzaja do EKO OKIEN z Głubczyc chciałbym się dogadac zawsze to taniej wyjdzie wrazie czego prosze o kontakt ( usunięte przez administratora )
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Coś nie wierzę, że zaproponowali Ci taką stawkę. Z tego co wiem wszyscy zaczynają od 1350 netto, a jak dobrze pamiętam to więcej niż minimum. Ja jestem przyjęty z doświadczeniem i spokojnie wynegocjowałem na początek 2000 netto plus premie.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
marek_marecki - 2015-07-03 23:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie dostosowują się do ludzi, patrząc na ich ogłoszenia. Znajomość jednego z trzech języków to dość sprawiedliwe podejscie, bo nie kazdy przecież kto zna niemiecki, zna też francuski czy włoski. Wychodzi na to, że języki warto znać. Zastanawiam się tylko nad tym jak się tam pracuje jako kierowca.
zdjecie uzytkownika
matju - 2015-07-04 09:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochanki sa drogie w utrzymaniu jak wymiatajom po francusku to bardziej ciongnom za kieszen a jak jeszcze jest dzieciak to wiecie dlaczego takie smieszne pensje zaraz skasujom ten wpis pozdr
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EKO OKNA?
Zadaj pytanie
alert