Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EKO OKNA

zdjecie uzytkownika
jenisej5505 - 2014-09-23 17:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
abcde-dzieki za odpowiedz.Mam pytanie .Ile firma daje pracownikom na dojazdy do pracy z Rybnika i jak jest traktowany pracownik w firmie.
zdjecie uzytkownika
Suzi - 2014-09-25 13:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie a czy ktoś się orientuje jakie są warunki dla handlowców z językiem? Atmosfera w pracy itd..itp.
zdjecie uzytkownika
bratek - 2014-09-26 22:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla tych którzy zastanawiają się nad podjęciem pracy w EKO OKNACH szczególnie na stanowisku specjalista ds. sprzedaży z j. obcym - serdecznie polecam, praca przyjemna, płaca bardzo dobra a premie jeszcze lepsze!
zdjecie uzytkownika
Suzi - 2014-09-26 22:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bratek-co znaczy bardzo dobra płaca? możesz określić chociaż widełki miesięcznych zarobków pracowników z doświadczeniem i dłuższym stażem? jakie premie można wyciągnąć w dobrych miesiącach?
zdjecie uzytkownika
Suzi - 2014-09-29 09:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bratek - 2014-09-26 22:36:35]:
Dzieki za odpowiedż! widziałam ogłoszenie ze poszukuje teraz z językiem francuskim jestem ciakawa jaką dają podstawę bo wiesz na początek podejrzewam ze premii raczej nie daja..a są normy sprzedażowe?
zdjecie uzytkownika
do Suzi - 2014-09-29 16:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Suzi - 2014-09-29 09:52:09]:
Podstawa jest taka jaka sobie wynegocjujesz. Im bardziej pokażesz że zależy Ci na pracy, tym ta stawka będzie niższa.
Normy sprzedażowe są, zazwyczaj nie do osiągnięcia. Roboty mnóstwo, jak pokażesz iż jesteś w stanie pracować po kilkanaście godzin dziennie (oczywiście bez wynagrodzenia, bo jest premia, która powinna Cię zadowolić)to kierownictwo nie będzie się czepiać. Praca z odpowiedzialnością finansową- premii może nie być jeśli popełnisz najmniejszy błąd. I za L4, nawet jeśli ktoś faktycznie był chory. Atmosfera wiecznego kija i brak ustalonych zasad, duże znaczenie ma widzi mi się kierownika, a to zależy od jego zmiennego humorku. Generalnie praca na chwilę....
zdjecie uzytkownika
Suzi - 2014-09-29 19:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dzięki za fachową odpowiedź!wreszcie ktoś szczery się wypowiedział!!!zaoszczędziłeś nam czasu i rozczarowań!!!dzięki!!!
zdjecie uzytkownika
sonny - 2014-09-29 23:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Suzi - 2014-09-29 16:16:59]:
szkoda , że nie zaczną stosować metody kija i marchewki bo ta wydaje mi się bardziej skuteczna. co do ofert pracy jakie obecnie proponuje Eko Okna to są to głównie prace na wyjazdach zagranicznych w Niemczech i Francji. Nie widziałem ostatnio , żeby poszukiwali kogoś w kraju. Ale na zagranicznych wojażach pewnie też lepiej płacą
zdjecie uzytkownika
okropnie mi z tym - 2014-10-03 08:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja mam pytanie na czasie co z palaczami w naszej firmie? przykład kolegi średnio 20minut dziennie nie ma go na stanowisku pracy 20*20(dni )=400minut *12mc. daje 48000czyli 80godzin nic nie robienia czyli 10 dni urlopu FIRMOWEGO a pozostali w tym czasie muszą odbierać telefony ,montować okna itp. a premia taka sama? czyli jest motywacja do pracy. dziękuję dobranoc
zdjecie uzytkownika
niepalacz - 2014-10-03 12:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okropnie mi z tym - 2014-10-03 08:37:25]:
haa !! toś dobrze powiedział ! Brawo, czyli niepalący nie powonni iść wogole na urlop wg obliczen :D
zdjecie uzytkownika
Romini - 2014-10-10 17:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak tak dalej bedzie szlo, to ludzie będa mieli gleboko gdzies premie, a co za tym idzie będa nie starali sie o jakosc okien ktore robią, bo nie bedzie im z czego tej premii zabrac. Takze..
zdjecie uzytkownika
dasgfeqw - 2014-10-19 13:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam ludzi chetnych do wspolnego dojazdu do pracy z okolic branic,włodzienina,wojnowice mogą byc,w celu zmniejszenia kosztów dojazdu.Na odpowiedz czekam na tej stronie/gg 6620665/
zdjecie uzytkownika
szaweł - 2014-10-21 04:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, czy możecie powiedzieć kilka słów o pracy w firmie Eko Okna na stanowisku specjalisty ds sprzedaży exportowej ze znajomością języka niemieckiego. Opis stanowiska wygląda w porządku. Zastanawiam się jedynie co tak naprawdę będzie wchodziło w zakres moich obowiązków i jak wygląda wynagrodzenie w firmie?
zdjecie uzytkownika
ygon - 2014-11-04 12:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZUKOMY KARLUSOW DO ROBOTY NA AMELINIUM... JE DOBRO KASA!!!
zdjecie uzytkownika
paul - 2014-11-13 22:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Suzi - 2014-09-29 19:43:16]:
bez czarów, za pracę za granica podstawę proponują 1500 i uwaga ZŁOTYCH POLSKICH; śmiech na sali; znajomość języka perfekcyjna i za grosze; panowie biznesmeni stara polska metoda; wydoić człowieka z sił i energii za 2 złote najlepiej; powodzenia zatem
zdjecie uzytkownika
Ig - 2014-11-14 01:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@paul Nie specjalnie rozumiem w czym tu zdziwienie... Co gorsza są ludzie którzy realnie przyjdą za tą kasę pracować do Eko Okna. Oczywiście jest to nieprzymuszona wola każdej osoby, ale oznacza to nie mniej nie więcej, że pracownicy raczej nie szanują siebie gdyż nie są w stanie zawalczyć chociażby o podwyżkę.
zdjecie uzytkownika
idscsdc - 2014-11-14 12:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem ostatnio na rozmowie, specjalista ds, sprzedaży z językiem, kasa śmiechu warta a wymagania nie wiadomo jakie! nie polecam
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-11-15 20:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wie ktoś jakie warunki pracy panują na pakowaczu? Ciężka praca? Jak z płacą?
Oferty Pracy odpowiedz
2014-10-19
Żródło: Gowork.pl
Racibórz
(śląskie)
Kierownik Lakierni Proszkowej Miejsce pracy: Racibórz Opis stanowiska   Nadzór nad procesem malowania proszkowego i ciekłego, Zapewnienie produktu najwyższej jakości poprzez zachowanie wszelkich standardów jakościowych oraz podejmowanie akcji korygujących, jeśli to  konieczne, Odpowiedzialność za rzetelne wypełnianie niezbędnej dok
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-11-18 17:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-11-18 17:29:44]:
praca za nieco ponad 1200 zlotych noszenie ciezkich ram zenada nie polecam
zdjecie uzytkownika
!!! - 2014-11-19 14:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2014-11-18 17:29:45]:
Zdaje się że wypowiada się tu ktoś niedoinformowany . Po pierwsze minimalne wynagrodzenie wynosi około 1240 zł a na pakowaniu ludzie zarabiają na start 1300. Zresztą są gwarantowane progi podwyżek, a jak jesteś dobry to dobrze zarabiasz.
Tyle na temat!!! Pozdrawiam kolegów pakowaczy!!!
zdjecie uzytkownika
endriu - 2014-11-19 23:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na stanowisku pakowacza albo jako pracownik produkcyjny po jakim czasie można dostać umowę o pracę i jak wtedy wyglądają zarobki??
zdjecie uzytkownika
miruś - 2014-11-21 20:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opiszcie mi pracę pakowacza, czy pracownik pakuje okno czy może ustawia do maszyny i to ona pakuje?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-19
Żródło: Gowork.pl
Racibórz
(śląskie)
Kierownik Lakierni Proszkowej Miejsce pracy: Racibórz Opis stanowiska   Nadzór nad procesem malowania proszkowego i ciekłego, Zapewnienie produktu najwyższej jakości poprzez zachowanie wszelkich standardów jakościowych oraz podejmowanie akcji korygujących, jeśli to  konieczne, Odpowiedzialność za rzetelne wypełnianie niezbędnej dok
zdjecie uzytkownika
READY - 2014-11-22 16:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie, a jak wygląda praca na stanowisku dyrektorskim: ile ludzi ma
sie "pod sobą", częste wyjazdy, zarobki ??? Kadra kierownicza młoda czy jeszcze z epoki PRL ??
zdjecie uzytkownika
abcd - 2014-11-22 21:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma funkcjonuje w jednym wielkim chaosie, nie każdy się w nim odnajdzie, a kwestie uregulowania tego stanu jak dla mnie to nadal odległa abstrakcja
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x