EKO OKNA

Kornice

Opinie o EKO OKNA

Bloy 2016-04-14 11:03:15
A jak wyglada sprawa socjalu(swieta, wczasy pod grusza itp)? I czy po rozmowie dlugo czekaliscie na tel z informacja o przyjeciach?
4
abcd 2016-04-17 21:24:35
wczasów pod gruszą już nie ma, ale na święta premia była 4 cyfrowa
7
Paweł84 2016-06-21 19:47:46
Witam dojezdżam ze wodzisławia mozemy sie spisac zostawiam e mail pawelgrzegoszczyk@gmail.com
5
Asd1234 2016-06-26 11:12:14
Szukam osób do wspólnego dojazdu do pracy z okolic lubomii. Zmiana A. Kontakt ( usunięte przez administratora )
1
martyna 2016-08-02 18:14:06
gdzie znajdują się biura obsługi klienta zagranicznego we wrocławiu? gdzie przeprowadzana jest rekrutacja dla kandydatów z wrocławia?
8
tiks 2016-08-03 11:21:14
Ogarnijcie się ludzie!!! Błądzicie szukając właściwej drogi. Błąd za błędem popełniacie.
Hania 2016-08-17 19:57:04
Czy droga meilowa mozna wysylac cv? Jest to brane pod uwage?
11
Ola 2016-08-19 08:17:40
A co należy do zadań specjalisty z danym jęz. obcym? Wprowadzanie danych do systemu, przyjmowanie zamówień, odbieranie tel. od klientów itp.? Czy są jakieś benefity dla pracowników - mutisport, luxmed itp.? Ktoś coś wie?
6
Toja 2016-09-01 21:06:22
Mam pytanie czy po rozmowie kwalifikacyjnej długo się czeka na odpowiedz?
Matek 2016-09-01 21:25:14
Czy po rozmowie kwalifikacyjnej długo się czeka na odpowiedź?
marek 2016-09-08 22:17:24
Poszukuję chętne osoby które chcą jechać z auchan do Kornice? Pracujemy na 2 zmiany przy oknach. Jak ktoś chętny proszę dać znać na anulka1389@o2.pl
Fafik 2016-09-16 08:58:18
Kurcze ja juz tez czekam 7 dzien i nic zadnego kontaktu . Napiszcie jak sie do was odezwą ile czekaliscie .
ona 2016-09-16 22:50:34
Ja czekalam 2 tygodnie od zlozenia Cv i dzisiaj zadzwonili ze mam przyjsc na rozmowe kwalifikacyjna
ona 2016-09-17 23:33:22
A jakie pytania mieliscie na rozmowie kwalifikacyjnej na produkcje?
3
ta 2016-09-18 21:44:00
Czy mozna u nich pracowac tylko na dwie zmiany(mam male dziecko)
1
Fafik 2016-09-22 16:57:12
A po rozmowie kwalifikacyjnej odrazu dostaliscie prace czy czekaliscie na telefon i ile czasu ??
Qwerty 2016-09-26 21:54:55
Generalnie, by znać czas oczekiwania na odpowiedź po rozmowie kwalifikacyjnej wystarczyłoby zapytac rekrutera w jakim czasie można spodziewać się odpowiedzi. Jeśli chodzi o pozostałe elementy wynagrodzenia, na pewno dowiecie się po akceptacji Waszej osoby przez dział kadr. W większości firm standardem są karty sportowe, medyczne itp więc biorąc pod uwagę wielkość firmy, można się takowych spodziewać. Padło również pytanie odnośnie zakresu obowiązków na stanowisku specjalisty ds. Sprzedaży. Jako że to firma produkcyjna cała praca zwiazana jest właśnie z obsługą kontrahentów. Dokumentacja, kontakt z obecnymi i nowymi partnerami handlowymi, ogólna obsługa klienta. Praca przyjemna dla osób z chęciami i odrobiną zmysłu technicznego. Wielu rzeczy można nauczyć się już w trakcie, wystarczy to poczuć. W punkcie znajomości języka na pewno trzeba go znać, przynajmniej na poziomie B, gdyż jako dział eksportowy właśnie w języku obcym przebiega większość pracy. Jeśli chodzi o terminy techniczne, produktowe etc. tego trzeba się nauczyć, chyba że ktoś z Was miał już styczność z oknami w danym języku. Mam nadzieję, że tych kilka informacji będzie Wam przydatne. Pozdrawiam, ex pracownik
5
ktośkonkretny 2016-09-28 16:28:20
Jestem zainteresowany pracą w eko oknach w okolicy Raciborza, może ktoś mi napisze ile się zarabia na miesiąc przy normalnych godzinach pracy na produkcji ? gg4969281
14
Doti 2016-10-11 15:12:00
Czy ktoś dojeżdża do Kornic z Wodzisławia lub okolic.
Proszę o kontakt na maila, dotim@interia.eu
pozdrawiam
Doti 2016-10-11 16:02:08
Witam
Dojeżdża ktoś z Wodzisławia lub okolic do Kornic.
Proszę o kantakt mailowy, dotim@interia.eu
pozdrawiam
kuba 2016-10-11 16:24:32
Idealnie, że zatrudnienie u nich odbywa się w ramach umowy o pracę @Ma. W końcu to doskonały dowód na to, że relacje między pracownikami są całkiem niezłe, bo oprócz stałej pensji dorzucają jeszcze jakieś benefity socjalne, które urozmaicają pracę u nich
1
frenchspeaker 2016-10-25 14:50:35
U nich nie liczy sie pracownik... tylko kwota zarobiona !!!
15
ololol 2016-11-07 09:53:53
Liczy sie pracownik, ale liczy sę też zarobiona kwota.... mając firmę sprzedającą pewien produkt jest to raczej naturalne, że im więcej sprzedasz tym jesteś lepiej postrzegany w oczach pracodawcy...Generalnie oceniam na plus, dobry kontakt ze wszystkimi działami, praca przyjemna, zarobki ok.
robert 2016-11-17 22:47:12
zalosne zarobki
4
makaron 2016-11-23 09:28:41
na produkcje w wiekszosci przyjmowani sa ludzie bez wiedzy i doswiadczenia w tej branzy, czesto zaraz po skonczeniu szkoly jest to ich pierwsza praca i praktycznie przez pierwsze miesiace ucza sie i nabieraja wprawy, i wg ciebie powinni zarabiac po kilka tysiecy na "dzien dobry"? wg mnie placa na poczatku jest adekwatna do umiejetnosci i wykonywanej pracy
2
XX 2016-11-24 21:51:09
ciagle podnoszenie poprzeczki (usunięte przez administratora)
makaron 2016-11-25 20:48:14
a co maja ci ja obnizac ? firma sie rozwija, wiec i dzial sprzedazy musi miec wiecej roboty
2
Monter 2016-12-01 16:05:32
Pracuje pare miesiecy i poki co mam tylko podwyzki. Nie znalazlem w okolicy firmy w ktorej w tak krotkim czasie pozwalaja zarobic. Okres probny minimum a pozniej tylko w gore. Wymagan na dziendobry zero. Pozniej trzeba tylko udowodnic ze nie jest sie skonczonym idiota. Jak czlowiek jest sprawny i umi sie czegos nauczyc szybko to bedzie mial sie tam dobrze. Pracuje sie elegancko. Jak potrzebujesz narzedzi to idziesz, gadasz i dostajesz bez proszenia sie. Wszystkie negatywne opinie sa od ludzi ktorym jakby kasa z nieba leciala to i tak beda narzekac.
8
Exportowiec 2016-12-02 09:00:00
Co tam się dzieje w tym ich dziale eksportu że od lat co 3 miesiące te same ogłoszenia o pracy dla "specjalisty ds. eskportu z językiem...." ??? Wykopki co chwila czy ludzie sami odchodzą a może rozwój? Jakie REALNE zarobki na tych stanowiskach bo nie wiem czy aplikować w ogóle. Dzięki za info
5
rafal 2016-12-03 12:23:35
witam może mi ktoś powiedzieć czy sa przyjęcia do eko okien w kornicy na produkci
2
blabla 2016-12-05 14:54:45
dla Exportowiec, ciągły rozwój, ludzie nie są wyrzucani a jak już to trzeba się postarać. Dodać mogę tylko, że w ciągu 4 miesięcy zatrudniono kilkadziesiąt osób z językiem... nowych do nowych biur w Bielsku, Rybniku, Katowicach..
7
gość 2016-12-07 15:22:43
Nie wiem czy to jest dobra firma :/ Mam bardzo dobrą znajomość j.włoskiego , pracowałam na tłumaczeniach technicznych , na wysyłce :) Składałam już kilka razy tam cv - ale niestety mimo,ze się ogłaszają przez firmy rekrutacyjne, na swojej stronie ,ze poszukują pracowników z j.włoskim to mi dorzucono cv . Dziwi mnie to - że nie szukają nie wiadomo kogo .
Oknoplast 2016-12-21 00:54:36
Cześć koledzy i koleżanki z Eko , jak tam wasz nowy dyrektor Dariusz S. My w Oknoplast już tęsknimy za nim
4
abcd 2016-12-27 22:20:41
Nie trzeba było go zwalniać
2
Szukający 2017-01-03 09:45:49
Jak wyglądają umowy w firmie, a co za tym idzie zarobki na start i kolejno stawki wraz z stażem? Jest różnica między osobami, dla których to jest pierwsza praca, a osobami, które mają już kilkuletnie doświadczenie w firmach produkcyjnych? Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam.
kubaa 2017-01-03 10:41:52
A nie wiesz czy szukaja tez do pracy do biur w Rybniku? Zaproponowali mi prace ale w Kornicach i z Rybnika dojezdzam dziennie.
Kubaa 2017-01-03 10:52:38
A nie wiesz czy szukaja kogos do biur w Rybniku, bo zaproponowali w Kornicach i dojezdzac musze.
abcd 2017-01-03 21:18:09
na dzień dobry jest 100 zeta więcej niż najniższa krajowa, chyba że masz doświadczenie w branży (z konkurencji)
Moze zloze CV 2017-01-04 12:15:54
Skąd jeżdżą firmowe autobusy z raciborza do kornic?
Anulik 2017-01-05 09:43:16
Chętnie podjęłabym pracę w zakładzie w Bielsku Białej, czy są przyjęcia?
Zosia 2017-01-05 13:19:49
Najlepiej zapytać rekrutera. Wiem że mają Rybnik otwierać nie wiem kiedy
Szukający 2017-01-05 16:24:03
Doświadczenia w branży związanej z oknami nie mam, ale ogólnie 10 lat na produkcji przy maszynach już pracuję, do tego uprawnienia na wózki. Jeśli to nie jest nic wspólnego z oknami, to rozumiem 100 zł ponad minimum w każdym przypadku?
nick 2017-01-05 22:21:32
ktos moze wie kiedy zaczna przyjmowac te zapowiadane 750 osob na produkcje?
4
tofik 2017-01-06 13:35:25
W eko pracuje dłuszy czas i nie mam na co nażekać. To najlepszy pracodawca w okolicy,dobre warunki pracy ,wynagrodzenie po okresie prubnym szybko pnie sie do gory. Dlatego bardzo polecam prace w eko
2
zapytanie 2017-01-12 10:37:46
Ile czekaliscie na odpowiedz po rozmowie kwalifikacyjnej?
2
Partycja 2017-01-12 11:30:17
Jak jest w wypłaceniem wczasów pod gruszą i jak zarobki po okresie próbnym wyglądają?
3
Iwona 2017-01-12 18:58:44
Witam,

pracuje w administracji firmy Eko-okna, szukam osoby która dojeżdża do pracy z Wodzisławia lub Pszowa i pracuje w godzinach 8-16.

Pozdrawiam
Piotr Z. 2017-01-12 23:03:46
Będzie autobus z Krakowa:-)
Dużo chętnych z Oknoplast do pracy :-)
1
nickita 2017-01-13 18:22:17
Powaznie ??? Ja bym sie nie zdecydowala na dojazd do pracy w jedna strone 2,5 czy nawet 3 godziny dziennie, czyli okolo 5-6 godzin dziennie w autobusie...masakra, takiego czlowieka w ogole w domu nie bedzie
4
pytajacy 2017-01-17 16:47:09
Kiedy zaczna przyjmowac osoby na produkcje?
2
Zostaw swoją opinię o EKO OKNA - Kornice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA