Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: EKO OKNA

zdjecie uzytkownika
Renia - 2016-01-14 19:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to znowu zmiana prezesa ,na jak długo?
zdjecie uzytkownika
ulotność chwili? - 2016-01-14 20:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rozwój, zmiany i jeszcze raz rozwój – rozmawiamy z nowym Prezesem Eko-Okien Zaintrygowani tak dynamicznym rozwojem i licznymi zmianami, zaprosiliśmy do rozmowy Michała Maciejewskiego, nowego Prezesa Zarządu Eko-Okna S.A.

Więcej informacji: https://www.oknonet.pl/
zdjecie uzytkownika
abcd - 2016-01-15 18:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
artykuł z oknonet'u jest już nieaktualny
zdjecie uzytkownika
otoja - 2016-01-15 18:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Picollo - 2016-01-12 14:23:19]:
jako specjalista od exportu owszem, ale na pewno nie produkcja
zdjecie uzytkownika
hr - 2016-01-15 20:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulotność chwili? - 2016-01-14 20:54:10]:
Raczej zmiany, zmiany i zmiany. Minęły 2 tygodnie i mamy kolejnego nowego prezesa, a raczej Panią Prezes :)
zdjecie uzytkownika
Web - 2016-01-16 15:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hr no i może to dobrze. Widocznie wcześniejszy prezes się nie sprawdził i trzeba było znaleźć nowego. A to właśnie świadczy o firmie, bo nie trzymają u siebie ludzi, którzy się do pracy nie nadają, jak to w niektórych firmach bywa. Bo tak to rotacji dużej nie ma, więc nie można mówić, że zwalniają na potęgę.
zdjecie uzytkownika
bart - 2016-01-18 20:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Web - 2016-01-16 15:49:43]:
nie do końca się z Tobą zgodzę , ze ten poprzedni prezes się nie sprawdzał. Nie do końca wiem co było powodem zwolnienia, ale mi ono jakoś nie do końca pasowało.
zdjecie uzytkownika
Retro 30 - 2016-01-18 23:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frgthyj - 2016-01-06 23:16:59]:
Witam można prosić o więcej informacji na temat stanowiska w dziale sprzedaży z francuskim? Na czym polega praca itd...
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2016-01-19 19:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktoś dojeżdża do pracy z Wodzisławia lub Rybnika i ma możliwość zabrania jednej osoby?
zdjecie uzytkownika
leszko - 2016-01-20 20:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Retro 30, z tego co widziałem w ogłoszeniu to opisali obowiązki jako: Obsługa i utrzymywanie relacji z klientami, przygotowywanie ofert oraz kalkulacji oraz prowadzenie korespondencji handlowej.
zdjecie uzytkownika
abcd - 2016-01-22 20:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Martyna - 2016-01-19 19:16:58]:
oczywiście co najmniej kilka osób dojeżdża z tamtych stron
zdjecie uzytkownika
kornik - 2016-01-22 20:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma nie próżnuje i znów szuka kolejnych specjalistów ds sprzedaży z jezykiem obcym do 3 miast w Polsce. a oferują fajne warunki, bogaty socjal, szkolenia.
zdjecie uzytkownika
lip - 2016-01-23 19:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moglby ktos kto sie orientuje napisac jakie przykladowe prace wykonuja kobiety pracujace w hali produkcyjnej? dziekuje
zdjecie uzytkownika
QWERTY - 2016-01-25 19:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lip - 2016-01-23 19:41:09]:
wszystkie ;]
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-25 23:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) z prowizjami ostatnio ciężko
zdjecie uzytkownika
mati - 2016-01-26 18:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie czy sa przyjecia na kierowce c+e + wózki widłowe bo posiadam takie uprawnienia lecz nie posiadam doświadczenia
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-01-26 21:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie warunki dla handlowca z językiem i doświadczeniem w oknach? proszę o konkrety i coś więcej niż można wyczytać z ogłoszenia z treścią wałkowaną od lat...
zdjecie uzytkownika
Retro 30 - 2016-01-26 23:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś pracuje w dziale sprzedaży z językiem obcym to proszę o jakieś konkretne informacje jak Wygląda praca czy jest ciężko itd...
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-02-02 18:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale chyba zawsze na dział sprzedaży jak rekrutują to potrzebują ludzi, którzy znają dobrze język chyba. Poza tym można jako egergetyk aplikowac jak ktoś nie zna angielskiego
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-02-04 21:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne, ze język to podstawa w dzisiejszych czasach, ale wydaje mi się, ze jednak można spokojnie zaorbić te 2000 zł na podstawie pracując w sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
otoja - 2016-02-05 18:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Retro 30 - 2016-01-26 23:34:19]:
Znajomość języka jest ważna, ale nie trzeba być super biegłym- dla mnie rozczarowanie i ból uszu słuchając co poniektórych.
Praca ciekawa, cięzko jest przez pierwszy miesiąc dla kogoś nieobeznanego z branżą, ale programy są tak intuicyjne, że da się nauczyć.
Jeśli nie zniechęca Cię dojazd czy niskie podstawy i system prowizyjny, naprawdę spoko praca :) Nie na zawsze, ale na jakiś czas :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-02-06 10:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mania - 2015-12-19 20:47:14]:
Monia ja bede dojerzdzał ze skrzyszowa napisz jak co mozemy razem jezdzic napisz na adres pawelgrzegoszczyk@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Adi - 2016-02-07 20:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że cały czas mówicie o ofercie na specjalistę ds. sprzedaży. Myślę, że to fajna fucha, ale ja niestety nie spełniam wymagań, dlatego bardziej podoba mi się oferta na pracownika produkcji. Wiem, że zarobki nie będą takie fajne jak na stanowisku specjalisty, oferują umowę o pracę, pakiet socjalny, a po roku możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony.
zdjecie uzytkownika
Dino - 2016-02-10 10:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy ktoś może dokładnie sprecyzować jaką kwotę proponują na start na produkcji?
zdjecie uzytkownika
Vivien - 2016-02-14 11:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam wspólnego dojazdu z Wodzisławia lub Pszowa od 29.02 lub 07.03 (nowa rekrutacja) praca na produkcji.
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kar - 2016-02-14 19:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Vivien - 2016-02-14 11:56:48]:
ViVien, napisz jeszcze na ktora zmiane bys jechala... Pozdr.
zdjecie uzytkownika
Vivien - 2016-02-15 14:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kar - 2016-02-14 19:34:20]:
Jeszcze nie wiem, dostałam dokumenty do wypełnienia,będą dzwonić kiedy będzie szkolenie.
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sztabka - 2016-02-16 20:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vivien, to super, gratuluję. Na produkcję w sumie nadal szukają, ale nie wiem czy opłąca się jeszcze wysyłać CV, może mają już za dużo chętnych, co nie dziwne na takie warunki
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-02-25 13:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Vivien - 2016-02-14 11:56:48]:
Ja jestem z Pszowa tez jade na rekrutacje 29.02 na 10.30 a tty ?
zdjecie uzytkownika
Vivien - 2016-02-26 10:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2016-02-25 13:59:01]:
Nie dostałam jeszcze odpowiedzi, mam badania zrobione, dokumenty i czekam, jak będę mieć info to się do Ciebie odezwę
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2016-03-04 17:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie, ile czasu trwa od zrobienia badań do rozpoczęcia pracy? I czy skierowanie na badania daje już gwarancję zatrudnienia w firmie? Czy później jest jeszcze jakaś "selekcja"?
zdjecie uzytkownika
ssd - 2016-03-05 16:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Misiek - 2016-03-04 17:08:25]:
Jak dostałeś skierowanie na badania to znaczy że jesteś przyjęty. Robisz badania i zaczynasz pracę. Nie czeka się długo i nie ma już później selekcji.
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2016-03-06 09:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ssd - 2016-03-05 16:35:18]:
Dzięki za info. Pytam bo w piątek (4 marca) dzwonili mi,że mam się zgłosić po skierowanie na badania. No i właśnie jutro jadę (7 marca). A jeśli chodzi o zarobki to jak wygląda sprawa? Wiem, że przez pierwsze 3 miesiące jest najniższa krajowa. Ale chodzi mi o to czy można liczyć na jakąś premię do wypłaty. Jest to dla mnie ważne bo w jedną stronę mam 27 km i chcę wiedzieć ile mniej więcej zostanie mi "na czysto" po odliczeniu kosztów paliwa. Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2016-03-06 09:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ssd - 2016-03-05 16:35:18]:
Dziękuję za info. W piątek (4 marca) dzwonili mi, że mam się zgłosić po skierowanie na badania. Jutro tj. 7 marca jadę po skierowanie. Mam jeszcze 2 pytania. Jak wygląda kwestia zarobków? Można liczyć na jakieś premie (praca na produkcji)? Słyszałem, że jedzie bus z Rybnika do Eko okien - czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
różany - 2016-03-08 21:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Misiek, nie podpowiem z dojazdem, ale z tymi premiami, to wcale bym się nie zdziwił, gdyby takie oferowali. Pewnie to uznaniówki, ale jednak, warto się wykazać :)
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2016-03-10 10:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Komplet dokumentów złożony w kadrach. Start od poniedziałku:) Jakby ktoś z okolic Rydułtów jeździł od poniedziałku (14 marca) na drugą zmianę to możemy się dogadać z transportem. Podaje maila do kontaktu: fiesta9@op.pl
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-03-10 17:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem z pszowa tez jade 14 na 2 zmiane wiec mozna pogadac
zdjecie uzytkownika
Weron - 2016-03-12 18:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jasne, że warto się wykazać. Zawsze warto się wykazywać, a szczególnie w firmach, które to doceniają. Eko Okna do takich należy. Dlatego też chcę się zatrudnić u nich jako informatyk. Szkoda tylko, że oprócz tego, że praca jest od zaraz, to żadnych szczegółów nie podali. Więc może wy mi powiecie coś na ten temat... Myślę jednak, że umowa o pracę to się tam dla mnie znajdzie.
zdjecie uzytkownika
abcd - 2016-03-13 15:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wystarczy bardzo dobra znajomość SQL
zdjecie uzytkownika
Tybi - 2016-03-14 19:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@abcd chyba nie tylko wystarczy bardzo dobra znajomość SQL, bo z tego co mi wiadomo to trzeba mieć jeszcze wykształcenie techniczne i doświadczenie. A to już troszkę jest.
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-03-16 19:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żeby dobrze znać język SQL to warto mieć wykształcenie.. jak dla mnie, jedno jest zależne od drugiego. Nie dziwią mnie więc wymagania eko-okien :) pozdro
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-04 16:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pis - 2015-02-07 16:18:54]:
a skad maja niby zatrudniac ludzi? z Kornic jedynie?? Wez ty sie zastanow
zdjecie uzytkownika
adrian - 2016-04-04 16:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co powiecie o pracy na produkcji? widziałem wcześniej takie mieszane opinie i wolę się upewnić jak to wszystko wygląda..w ogłoszeniu też nie znalazłem za wiele informacji
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-04-07 21:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałabym wiedzieć ile się zarabia na rękę na początek pracy
zdjecie uzytkownika
jo - 2016-04-10 14:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
plus dodatek nocny teraz dostałem 1520 zł bez dodatku nocnego wychodzi 1450zł
zdjecie uzytkownika
Bloy - 2016-04-12 14:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A orientuje sie ktos jak wyglada sprawa po okresie probnym? Sa jakies uznaniowki czy robi sie na akord? Jutro ide na rozmowe i musze podjac decyzje czy ekookna czy inna propozycja.
zdjecie uzytkownika
kicia 5 - 2016-04-13 13:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bloy - 2016-04-12 14:25:46]:
Z tego co się orientuję w EKO płacą pensję zasadniczą plus premia uznaniowa. Nie ma żadnego akordu. Są też gwarantowane podwyżki uzależnione od tego ile przepracujesz. Uważam , że zarobki są OK.
zdjecie uzytkownika
na wrocław - 2016-04-13 20:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla handlowca z językiem obcym i doświadczeniem w stolarce okiennej jaka możliwość zarobku na samych prowizjach?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa w języku obcym, nic wielkiego, podstawowe pytania, żeby sprawdzić biegłość.
Rozmowa trwała 30 minut i można było ściemniać w dowolny sposób, jak tylko ktoś wie jak to robić. Szefostwo pewnie robiło to samo, więc mamy 1:1.
Całość rozmowy bardzo przyjemna, choć mało konkretna.

Kwestie płacowe nieelastyczne i dalekie od ofert zaczerpniętych z internetu.
Jednak w związku z dogodnościami w postaci pomocy w dojazdach oraz prowizjach od sprzedaży zupełnie wystarczające.

Formalności załatwione profesjonalnie i szybko.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Bloy - 2016-04-14 11:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wyglada sprawa socjalu(swieta, wczasy pod grusza itp)? I czy po rozmowie dlugo czekaliscie na tel z informacja o przyjeciach?
zdjecie uzytkownika
abcd - 2016-04-17 21:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wczasów pod gruszą już nie ma, ale na święta premia była 4 cyfrowa

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EKO OKNA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert