EKO OKNA

Kornice

Opinie o EKO OKNA

ogl 2017-02-01 15:13
Dużo osób z Głubczyc pracuje w eko ? Bo nie wiem jak z dojazdami i czy warto się tam przyjmować :)
1
Marco 2017-02-02 15:24
Czy w Eko pracują jakieś osoby z Radlina i jak wygląda dojazd ??
2
Daro 2017-02-04 13:19
Witam.

Na okresie próbnym tez są nocki?
3
Xtx 2017-02-05 16:07
Mam pytanie,czy wie ktos jak wygladaja zarobki na produkcji badź na wózku widlowym?
nick 2017-02-05 19:09
no pewnie, ze sa
kat9640 2017-02-06 12:14
Byłam już na dwóch rozmowach pierwszą miałam w Wodzisławiu a druga w Kornice, ale ze nie było kierowniczki to nic nie załatwiłam i mam czekać zaś co myślicie mam zadzwonić do nich i dowiedzieć się co i jak?
Ela 2017-02-08 13:17
Byłam na rozmowie kfalifikacyjnej, jak długo bedę czekać na odpowiedz?
1
Nick 2017-02-09 19:10
Ja odpowiedź dostałem tego samego dnia zaraz na rozmowie kwalifikacyjnej,ale to na produkcji :)
Kasia 2017-02-11 19:26
Jak z kobietami po jakim czasie dostają odpowiedz czy zostaly zatrudnione?
5
edzio 2017-02-15 13:57
Są w tej chwili przyjęcia do firmy?
edzio 2017-02-15 13:58
Są w tej chwili przyjęcia do firmy?
Pozytywny 2017-02-15 15:24
Czy z Wodzisławia po ostatniej rekrutacji jakaś osoba została przyjęta do pracy
1
LIS 2017-02-16 07:59
TAK SA PRZYJECIA
Anka 2017-02-16 09:56
Widziałam ofertę pracy dla stażystów . Może ktoś wie cos więcej w tym temacie. Czy to ma być staż płatny.? W jakim czasie i jak długo będzie trwał ?
Viki 2017-02-16 10:11
Minął już miesiąc od rekrutacji w Wodzisławiu i cisza a tyle jest potrzebnych ludzi ja złożyłam cv osobiście w Wodzisławiu i wysłałam przez internet mimo że pracowałam na produkcji zero odzewu
Dorpolowy 2017-02-16 16:07
Sporo osób dojeżdża i jest Autobus na 3 zmiany, 62 złote za bilet miesięczny ;).
LUK 2017-02-18 16:40
Czy pracownik Eko-oknna ma znizki na zakup okien ?
Ann 2017-02-18 21:34
Staż z urzędu masz 6 miesięcy + pracodawca musi Cię po tym stażu zatrudnić na 3 miesiące. Staż jest płatny ok 900 zł dostaniesz.
Marta 2017-02-19 12:22
Mam pytanie czy po rozmowie kfalifikacyjnej moge byc pewna ze odzwonią do mnie , odzwaniają do wszystkich ludzi którzy byli zaproszeni na rozmowę kfalifikacyjną? Prosze dajcie znać jak wiecie.
XIX 2017-02-19 21:21
Z tego co słyszałam to zaraz po rozmowie kwalifikacyjnej jeżeli chcą cie przyjąć to dostajesz papiery na badania lekarskie ale być może coś się zmieniło
Anula 2017-02-24 19:40
Bardzo dobra i solidna firma, szanują pracowników ogólnie jest bardzo fajnie. Zarobki też nie są złe i zawsze na czas wypłacane co dla niejednej osoby jest bardzo wazne.
src 2017-02-25 11:35
Autobus jest. Skoro wiesz ze dużo osób pracuje w Eko z Glubczyc to się ich popytać.
Łukasz 2017-02-25 20:19
Witam,
Jak tam z zarobkami kierowców CE?
9
Aneta 2017-02-27 13:45
@Anula mogłabyś powiedzieć coś więcej o atmosferze panującej w firmie i oferowanych warunkach?
Radosław 2017-02-27 22:45
Śmiało możesz iść. Pracuje tam wiele kobiet ;)
Asia 2017-02-28 16:58
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej na produkcje do tej pory nie odezwali się, jak myslicie odezwią się?
Mowili mi ze jak cos bedzie to zadzwonią co o tym myslicie?
Aneta 2017-03-01 10:27
@Asia długo już czekasz na odpowiedź? Jeśli minęło już dużo czasu może spróbuj skontaktować się z firmą? Kontakt z najdziesz w zakładce: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,17742,0,0,kontakt
Nowa 2017-03-09 13:38
Witam tez bylam na tej rozmowie 28.02 i wczoraj oddzwonili dzis bylam po skierowanie na badania
3
Aneta 2017-03-10 08:58
@Nowa gratulacje! A możesz opowiedzieć jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna? Jakie pytania podczas niej padały?
Ajax 2017-03-13 11:39
Czy są nadal przyjęcia? Jakie warunki dla nowych pracowników? Jak atmosfera, czy jest miła i sprzyjający pracy czy podpierdalanie, i straszenie jak to w fabrykach bywa?
1
Aneta 2017-03-13 15:53
@Ajax próbowałeś poszukać na stronie firmy? http://www.ekookna.pl/pl/praca tutaj znajdziesz aktualne oferty pracy. Na jakie stanowisko chciałbyś aplikować?
1
Kampos30 2017-03-17 11:18
Tak jestem z okolic wodzisławia dokładnie z turzy śląskiej, też szukam chętnych do zabrania do auta lub zabrania się z kimś na zmianę. Jesteś zainteresowany?
Kampos30 2017-03-17 11:35
Czy dojeżdża ktoś do eko okien z Wodzisławia lub okolic? Jestem z Turzy i mogę zabrać kogoś ze sobą lub tez do kogoś się dosiąść, na zmianę jeździć.
Kasia 2017-03-17 21:28
Napisałam do nich meila to nawet nie raczyli odpisać, no cóż to takie mają podejscie do ludzi. Nie warto zatrudniać się w tej firmie.
3
Nowa 2017-03-18 08:24
Tylko czy chce.pracowac pani zapytala nic wiecej
Kuba 2017-03-18 12:55
(usunięte przez administratora) nie polecam
Ewelina 2017-03-19 14:06
Masz racje przyjmują ludzi bez doświadczenia Ci którzy je mają są odrzucani z miejsca bardzo dziwne mają podejscie. Ja też ciągle byłam zbywana przez jedną z pan z kadr taką mlodą dziewczyne.
2
Natalia 2017-03-19 15:52
EKO OKNA to świetna firma i najbardziej dziwią mnie wpisy osób mających negatywną opinie o firmie. Na siłę chcą dostać sie do pracy w tej złej firmie, nie rozumiem. A może ktoś inspiruje takie wpisy, może konkurencja? Ludzie zrobią wiele dla kasy i nie patrzą czy to jest ok.
ziga 2017-03-19 19:39
czy aytobus zaczymuje sie w Radoszowach ?
3
Ajax 2017-03-20 13:31
A Twoja opinia jaka jest? Na jakim dziale pracujesz, jak długo? Praca ciężka, monotonna? Jak z zarobkami oraz pakiet socjalny? Czy zwracają za dojazd własnym samochodem?
Pozdrawiam
eeeee 2017-03-22 06:35
Co to za firma ze nawet na meila nie odpisza. Firma PORAZKA
2
Aneta 2017-03-22 10:42
@eeeee udało Ci się uzyskać odpowiedź? Może warto sprawdzić jeszcze raz czy masz dobry adres do firmy. Dane kontaktowe znajdziesz tutaj: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,17742,0,0,kontakt
eee 2017-03-22 17:21
Tak mam dobry adres ale juz nie warto do nich pisac. Beznadziejna firma.
3
Nick 2017-03-23 10:04
Podczas rozmowy w dziale rekrutacji zapytano mnie czy od poniedziałku mogę zacząć pracę (rozmowa była w czwartek). Aktualnie pracuję i pomimo, iż jestem bez doświadczenia to teraz jest zdobywami. Kwestia wyboru jak chcesz to bedziesz pracować. Czekałem od stycznia na odzew ekookien gdy osobiście zawiozłem swoje cv. Podobno do czerwca jest kolejka z cv i po kolei wzywają. Praca trzy zmiany. Daje radę. Czas pokaże czy rzeczywiscie jest szansa na rozwojowe środki finansowe, rekrutacja zapewniała.
Kampos30 2017-03-24 17:26
Czy dojeżdża ktoś do eko okien z Wodzisławia lub okolic? Jestem z Turzy i mogę zabrać kogoś ze sobą lub tez do kogoś się dosiąść, na zmianę jeździć.
Gregor 2017-03-25 16:11
EKO OKNA w najnowszej ofercie pracy mają zapotrzebowanie na instalatora sanitarnego. Czy ktoś może dodać coś więcej na temat tej pracy? Na jakie zarobki tak ok. można liczyć? Ogólnie jak się pracuje w firmie?
Aneta 2017-03-27 09:59
@Nick rozumiem, że od czasu rozmowy bardzo szybko można rozpocząć pracę w firmie. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wyglądał sam proces rekrutacyjny?
ww 2017-03-28 07:49
Jedz to się przekaonasz a nie ciągle pytasz o to samo masakra
Kriss 2017-03-30 10:36
Cześć .Pracujesz w Eko i jesteś z Turzy śl jeśli masz wolne miejsce
w aucie daj znać .512 639 966
Macel 2017-03-30 12:57
Jak piszesz kfalifikacyjne zamiast kwalifkacyjne to 'dłógo'
Zostaw swoją opinię o EKO OKNA - Kornice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA