EKO OKNA

Kornice

Opinie o EKO OKNA

Darek 2017-04-19 13:12
Czy dojeżdża ktoś do eko okien z Rydułtów lub okolic? Jestem z Rydułtów i mogę zabrać kogoś ze sobą lub tez do kogoś się dosiąść, na zmianę jeździć. nr. tel.( usunięte przez administratora )
1
Ola 2017-04-19 18:22
Witam
Ja jestem
Daj namiar
Anka12222 2017-04-20 01:51
Wyslalam swoje CV tydzien temu ponad juz i zero odzewu... A tu widze niektórzy jak pan Marek po jednym dniu dostają telefon.... Może przez to, że nie mam doświadczenia, eh przykro mi:(
Kokolino 2017-04-21 12:43
A czy ktoś wie jak tam z pracą dla kierowcy C+E? Jazda w kółkach i co ile zjazdy? Z góry dziękuję
7
Leon 2017-04-23 18:48
EKO OKNA to świetna firma, ciągle powiększają rynki zbytu. Dla pracowników to dobre perspektywy na przyszłość.
1
Galmeciarz 2017-04-23 21:59
Witam wszystkich pracowników eko okien :-) chciałbym się zapytać czy nie wiecie coś na temat tego żeby się eko okna chciały budować w Głubczycach :-) bo takie info krąży po ogl :-) i jestem ciekawy czy to prawda :-) pozdrawiam wszystkich pracowników eko okna :-) proszę o odp :-) 08-16-01147-9
5
Galmeciarz 2017-04-23 22:00
Witam wszystkich pracowników eko okien :-) chciałbym się zapytać czy nie wiecie coś na temat tego żeby się eko okna chciały budować w Głubczycach :-) bo takie info krąży po ogl :-) i jestem ciekawy czy to prawda :-) pozdrawiam wszystkich pracowników eko okna :-) proszę o odp :-)
1
PFKwojownik 2017-04-24 18:48
witam wysłałem 3 dni temu CV i zero odzewu a gadają ze 900 miejsc pracy aktualnie che zmienić miejsce pracy .
mam pytanie ile bym zarabiał na start jako pomocnik ślusarz bo pracuje jako pomocnik mam kurs na wózka widłowego jest możliwość dalej się kształcenia np na stanowisko : spawacz lub Kierowca C+E pózniej bym wybrał jeśli dał bym rady to ogarnąć narazie nie mam prawajazdy ...
marian 2017-04-25 11:08
mam wolne 4 miejsca do eko okien z okolić Wodzisławia Sl na nocki w tym tygodniu moj tel ( usunięte przez administratora )
Głubczyce 2017-04-25 11:50
Witam wszystkich pracowników eko okien :-) chciałbym się zapytać czy wam coś wiadomo na temat budowy zakładu eko okna w Głubczycach :-) proszę o odp :-)
A.O. 2017-04-27 14:07
Raz CV zawiozłam osobiście, a kilka dni temu wysłałam mailem i nic, cisza, zero odzewu... a bardzo mi zależało na tej pracy, gdyż chciałabym zmienić obecną a o eko oknach słyszę same dobre opinie i tyle osób już słyszałam, że po dwóch dniach dostawało telefony... a ja nic. :(
Prezes82 2017-04-27 19:29
Czesc ja jestem z Turzy i też zaczynam prace w Eko Okna. Jak co to można się dogadać co do dojazdu.
Mariola 2017-04-30 04:40
a to ciekawe znam kogoś kto dostał pracę umiejąc jedynie porozumieć się po włosku bez jakiejkolwiek znajomości branży raptem ze skończonym ogólniakiem.... jeśli to prawda co napisałaś to doprawdy brak mi słów
Goblin 2017-05-01 12:01
Złożyłem cv przeZ net i zawiozlem sam. Był poniedziałek i zadzwonili w piątek. W poniedziałek na Rozmowie Pani Dała mi od razu do zrozumienia ze mnie chcą bo z mojego cv wynika że jak pracuje to pracuje a nie wale w ch... i na L4 nie laze. We wtorek zrobiłem badania a od środy byłem już na zmianie. Po 2 tygodniach robię sam chociaż jeszcze idzie mi ciężko co mnie wnerwia bo jestem ambitny. Mam nadzieję ze wyrobie się i będę szybciej pracował. Autobus spoko jeździ a i każdy pomocny i dostrzega problemy i chce pomóc.
Edi 2017-05-02 16:19
Witam. Mam takie pytanie, ide do Eko na stanowisko pakowacz. Ale piałem z gościem który tam robił i twierdzi że jest tam masakra a po trzech dniach kregoałup wysiada... jest rzeczywiscie taki zapierdziel? wspominał ze 200kg okna szarpali we dwóch. i tak przez 8 godzin. Proszę o szybką odpowiedz bo nie mam zamiaru wyladować na rencie.
Feliks 2017-05-03 19:52
EKO OKNA to jest świetna firma, może niektórym nie odpowiada ale jest na to rada. Dla delikatnych może być ciężko ale ambitny z pewnością sobie poradzi i będzie na 100% zadowolony. Firma cały czas zdobywa nowe rynki, dbają o jakość i wysokie standardy.
John Rambo 2017-05-04 18:32
On sie nie zaczymuje tylko zatrzymuje:)
Aneta 2017-05-05 10:05
@Feliks chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń z firmą EKO OKNA. Jeśli możesz to podaj również to jakie stanowisko w firmie zajmujesz. Warunki pracy mogą się w ramach jednej firmy różnić w zależności od zakresu obowiązków, czy też działu w jakim się pracuje.
@Goblin to ważne móc w swoim miejscu pracy liczyć na pomoc. Jeśli chciałbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda Twoja praca, chętnie zapoznamy się z dodatkowymi informacjami. Bardzo szybko też w Twoim przypadku przebiegł proces rekrutacji. Czy inni również mają podobne doświadczenia?
1
Elok 2017-05-05 18:47
Praca nie jest najgorsza lecz racja, pakowacze nie raz taszczą okna 200kg+ w dwójkę więc lekko nie jest, płacą w miarę dobrze ale osobiście nie zostałbym tam pakowaczem, strasznie trudno się przenieść na inne stanowisko a po roku dwóch na pakowaniu kręgosłup wysiada.
Want3D-79 2017-05-07 17:40
Witam jestem z Rybnika i zaczynam prace od 08.05.17 w Eko-Oknach.Jesli ktoś byłby chętny na wspólne dojazdy albo ktoś kogos szuka na wspólne dojazdy zawsze można się dogadać.Moj tel 660478194
Majkel 333 2017-05-08 17:35
byłem tam dzisiaj to pani mi powiedziała że narazie nie przyjmują tylko oferty co na stronie są a na C+E to ja nie mam może w przyszłości zrobie :) mam nadzieje że zadzwonią jak zrobią się miejsca .
Janek 2017-05-10 09:36
EKO OKNA maja sporą ofertę pracy. Czyżby nowe rynki zbytu i szukają pracowników? Może ktoś podzieli się informacją?
Kris82 2017-05-11 10:32
Witam jestem z Turzy Śląskiej szukam osób chętnych na wsolny dojazd. Może być zrzutka na paliwo lub na przemian jazda samochodem.
Kontakt: 663801096
Krzys82 2017-05-11 12:52
Szukam osób na dojazd z Turzy Śląskiej. Chętnych proszę o kontakt.
Tel( usunięte przez administratora )
Kris82 2017-05-14 20:30
Witam tez jestem z Turzy z miłą chęcią przyłączę się do dojazdu.
Kontakt ja coś (usunięte przez administratora)
Anna 2017-05-15 09:57
Czy może ktoś napisać kilka słów o pracy dla specjalisty ds. eksportu na rynek francuski? Jestem zainteresowana tylko chciałabym wiedzieć jak się pracuje w firmie? Jakie mają wymagania na początek? Czy to nowy rynek zbytu?
Tob 2017-05-23 19:13
Zamierzam zlozyc papiery do eko,wiec mam pytanie jak oceniacie prace w eko oknach,jakie warunki,atmosfera?
Anulik 2017-05-24 22:45
Właśnie zobaczyłem ofert pracy i myślę, że firma ma dobrą perspektywę przed sobą. Potrzebują specjalistów od eksportu na rynek francuski, holenderski i włoski. Jak firmie udaje się zdobywać nowe rynki to wiadomo, że pracownicy będą mieli prace i zarobki.
Agnus 2017-05-30 11:58
Czy ktoś ma informację o nowych rynkach zbytu, które firma pozyskała? Czasami zmiany w firmie dobrze robią, dodają nowej energii i chęci do działania a przecież o to chodzi! Pracuje tu długo i jestem zadowolony.
Radziu 2017-06-08 10:22
Witam. Jak sie ma sprawa zarobkow w pierwszym roku? Tzn w okresie probnym, po tym czasie oraz po "przyrobieniu" jakies soboty
1
maira 2017-06-10 12:08
Potwierdzam, znam tę osobę osobiście. Nie musi znac branży wszystkiego można się nauczyć. Najwazniejsze że zna język.Zarabia jak na swoje 19 lat dobre pieniądze.
Anulik 2017-06-11 22:48
EKO OKNA to naprawdę fajna firma, nie rozumiem niektórych osób. Dobrze mi się tu pracuje i myślę, że takich jak ja jest więcej, nieszczęśliwi sie jednak zdarzają.
Pracownik 2017-06-21 14:29
Witam jestem z Czyżowic z miłą chęcią przyłączę się do dojazdu.
Kontakt jak coś na priv pracownikeko@onet.pl
Anulik 2017-06-22 08:33
Czyżby firma miała nowe rynki zbytu? W ostatniej ofercie mają duże zapotrzebowanie na specjalistów ds. eksportu na rynek zachodni. Może cos więcej wiecie w tym temacie? To może być ciekawe dla pracowników.
nick 2017-07-05 00:53
Ktos sobie chyba zarty robi z tymi wszystkimi nowymi pseudopomyslami... poczekajcie, pracownicy niedlugo zaczna uciekac z firmy
7
Molik 2017-07-10 14:46
Jak Pan prezes będzie takich dyrektorów zatrudniał to za niedługo firma podupadnie i wszyscy będziemy zębami zgrzytać. Przecież to żenada...
3
OLE 2017-07-10 16:44
witam
czy to prawda ,że Kwietniowa do nas wraca z wygnania ?
ktoś wie ?
2
wujek dobra rada 2017-07-11 16:23
Zamiast straszyc ludzi odebraniem premii za nieobecnosc w weekendy,zacheccie ich do chodzenia dodatkowa kasa,bo straszenie ZAWSZE obraca sie przeciwko firmie,ludzie nie lubia jak sie ich szantazuje i w tym przypadku ot tak dla zasady przestaja przychodzic premie majac gdzies...w weekendy hale swieca pustkami... i faktycznie skonczcie wymyslac te wszystkie durne pomysly, wierzcie mi jest coraz wiecej dobrych pracodawcow i eko juz przestaje byc taka prestizowa firma,gdzie wszyscy wala drzwiami i oknami
2
Memu 2017-07-12 12:40
Firma zaczyna się sypać od środka. Brakuje odpowiedniej osoby na stanowisku zarządzającego. Jak można obsadzić na takim stanowisku kogoś kto się na niczym nie zna. Ludzie wchodzą jeden drugiemu na głowę. Opamiętaj się Prezesie bo za niedługo zaczną zwalniać się Ci którzy Panu ta firmę trzymają przy życiu.
3
stary 2017-07-12 21:22
Jeszcze tej Tu brakuje . Kolejna będzie kozaczyć
4
Spokojna 2017-07-14 08:36
EKO OKNA to prężna firma, rozwijająca swoje rynki zbytu. Myślę, że każdy powinien doceniać w jakiej firmie pracuje. Narzekać każdy potrafi to żadna filozofia. Firma z perspektywami to również spokojna przyszłość dla pracowników o tym nikt nie wspomina.
1
niedoceniany 2017-07-14 15:40
tzn? kogo niby?
mucha 2017-07-16 23:14
Co sądzicie o kolejnym nowym zarządzającym? Kto miał z nim styczność?
black 2017-07-17 12:18
Pewnie o Kwietniową chodzi...
masters 2017-07-19 22:54
Monika nie wróci, ma swoje zasady i drugi raz w ta samą kupę nie wdepnie
1
masters 2017-07-19 22:56
już zapomniałeś o premii 4000zł oraz o dwóch miesiącach podwójnej premii, ciągle mało?
Iza 2017-07-20 10:37
Zawsze uważam, że jak człowiek trafi na swoje miejsce w pracy to będzie zadowolony. Firma ma różne profity ale to mało.
mela_mel 2017-07-20 11:13
Premia, która rozleniwiła pracowników... Pracownik powinien być wynagradzany za sukcesy i za pracę a kiedy ludzie widzą, że dostają premię i to w takiej wysokości ot tak sobie, to nie liczcie na to, że będzie dobrze. Każdy docenia gest jednak takie manewry są absurdem, w niczym firmie nie pomagają a przeciwnie - kompromitują ją. Łatwo jest ludzi rozpieścić ale trudniej zagonić do pracy po czymś takim. Jestem jak najbardziej za docenianiem pracowników, jednak z głową...
meg 2017-07-20 11:16
I dobrze, po licho jeszcze ona tu...
Nie jestem marionetka 2017-07-20 11:45
nie znam, ale obojetnie kto by to nie byl i tak wlasciciel i jego matka zrobia to co chca. to kolejna marionetka na placu w kornicach. co tu duzo mowic tych marionetek jest zu troche...
1
Zostaw swoją opinię o EKO OKNA - Kornice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA