EKO OKNA

Kornice

Opinie o EKO OKNA

KAT 2017-04-05 14:15
JAKIE TERAZ ZAROBKI TAM SA CZY KTOS MOZE POWIEDZIEC
5
wrozka zebuszka 2017-04-05 19:22
zawsze sa trzy zmiany, w weekendy praca od czerwca do listopada - grudnia - tak bylo np. w zeszlym roku
wrozka zebuszka 2017-04-05 19:24
nie mozna pracowac na jedna zmiane
wrozka zebuszka 2017-04-05 19:28
nikt ci tego tu nie napisze, bo kazdy "wtajemniczony" podpisuje zakaz ujawniania wysokosci pensji
olina 2017-04-05 20:56
Chaos? To chyba o innej firmie mówisz. Organizacja pracy super.
Luna 2017-04-06 00:48
Co przysługuje za prace w weekend? Jest bezplatny i jedynie mozna wybrac dzien wolny? Kurcze, juz bym zniosła te zmiany, ale praca przez pol roku w weekend? Nie ma sie zycia :( dzieki za ODP wróżko
wrozka zebuszka 2017-04-06 16:04
nie do konca kazdy weekend jest pracujacy, w miesiacu wypada ok. 3 dni dodatkowe (nieplatne, przysluguje tylko dzien do wybrania), bo pracuje sie w soboty jak wypada 1 zmiana i w niedziele jak zaczynaja sie nocki plus dla chetych nieobowiazkowe i dodatkowo platne (oprocz dnia do wybrania) sa niedziele 1 zmiany i soboty 2 zmiany, ale to jak juz naprawde jest duzo roboty
Malaczarna 2017-04-09 10:31
Praca na magazynie jest ciezka dla kobiety? Jakie stanowisko wpisac na cv byle by szybciej oddzwonili?
Aneta 2017-04-10 09:09
@olina co więcej możesz powiedzieć na temat tego jak wygląda praca w firmie?
Sasa 2017-04-11 05:18
Szukam dojazdu z Rybnika do Kornic 8 -16. Sandra( usunięte przez administratora )
Aneta 2017-04-11 09:35
@Sasa rozumiem, że niedługo rozpoczynasz pracę w EKO OKNA. Chętnie dowiemy się o Twoich pierwszych wrażeniach.
Sasa 2017-04-11 17:58
Juz pracuje. Od 2 dni.
Paul149 2017-04-12 02:07
Ludzie czy was juz na prawde powaliło? Narzekacie na pracodawce i jestescie madrzy tylko w internecie bo jestecie kryci za ekranem monitora... powiem w skrocie tak ze dla niedobitkow ktorzy nie szanuja pracy a jest ich 4/5 ludzi na tym forum powinni otworzyc oddzial kamieniolomow bo jestescie skonczonymi debilami....

Sa tez osoby ktore jeszcze pracy nie zaczely a pytaja sie o zarobki i czy praca jest ciężka. ..na stronie macie numery telefonów to zadzwoncie i zapytajcie a nie smiecic forum...

A to ze wszedzie są normy i akordy to sami jesteście sobie winni bo pokazujecie ile mozna zrobic w jakim czasie a później z was sie smieja pelnymi pyskami....

Jak wam sie polskie zarobki nie podobaja to mozecie jechac za granice pracowac u murzyna albo innego turasa.... a jak juz pracujecie w eko oknach to stulcie mordy w kubel i do roboty nieudaczniki.....
3
Aneta 2017-04-12 09:00
@Paul149 a Ty jesteś pracownikiem firmy? Jaka jest Twoja opinia o firmie jako pracodawcy?
2
Paul149 2017-04-13 01:28
Aneta pracować trzeba wszędzie, nigdzie ciebie nie posadza. Za darmo pieniędzy tez nie dostaniesz wiec moze zamiast pytac co i jak to sie zatrudnij tam i będziesz miec wlasne zdanie.

Ci co narzekaja ze wszedzie zle kazda firma zla to zazwyczaj ludzie z marginesu społecznego. .. jedynie dobre warunki pracy będą miec u mamy w portfelu. ..

Kto chce wiedzieć gdzie i jak jest to niech sie zatrudni i bedzie wiedzieć
1
Aneta 2017-04-13 08:48
@Paul149 myślę, że przez opinię osób, które w firmie pracują będę w stanie przyjrzeć się temu jak wygląda praca w większym przekroju i zakresie niż pracując w niej samodzielnie. Dlatego też zachęcam do przedstawienia swojej opinii każdego użytkownika wątku.
2
Henryczek 2017-04-13 11:56
Witam. Tez podzielę się swoją opinia. W czerwcu kończyłem szkole , 1 lipca pracowałem. Wysłałem CV mailem , dosłownie po 20 minutach dostałem telefon kiedy mógłbym przyjechać na rozmowę. Po dwóch dniach byłem na rozmowie, wybrałem stanowisko na produkcji i dostałem skierowanie na badania. Po paru dniach już pracowałem. Po niespełna dwóch latach zarabiam srednio 3 tysiące netto. Praca nie najcięższa , atmosfera do zniesienia. Pozatym widać ze Prezes dba o pracowników na każdym kroku, np teraz premia 4000 zł całkowicie bez powodu. Wymagają tylko pracy, wiec uważam ze jak ktoś pracuje i chce pracować to Eko Oknach zarobi. Dodam ze po roku miałem umowę na czas nieokreślony. Jestem zadowolony i większość ludzi z którymi robię również. Pozdrawiam i życzę szczęścia przy rekrutacji ;)
3
Paul149 2017-04-13 12:16
Więc jak chcesz wiedzieć opinię to zatrudnij się tam. jeżeli potrafisz siedzieć na tym forum jak przysłowiowy "beton" czy "kloc" to potrafisz też ruszyć swój leniwy tyłek i się zatrudnić i sama się przekonasz. tyle w temacie.
1
Marek 2017-04-13 15:08
Hmmm.... wysłałem CV 12.04.2017r a dzisiaj rano(czyli 13.04.2017) Pani dzwoniła czy mógłbym przyjść na rozmowę ? ale akurat byłem w robocie i jutro idę . Dam znać co i jak !!!
1
wtf 2017-04-14 04:19
ale o co ci wlasciwie chodzi? zgodnie z opisem obok swojego imienia, jako jakis "redaktor" masz m.in. "przedstawic nam informacje dotyczace pracodawcy", ale to wlasnie ty od nas probujesz wyciagnac te informacje, wiec chodzi ci o to, zeby przedstawic nam informacje o ktorych juz wiemy, czy jak? tak z ciekawosci pytam, bo jezeli dostajesz za to jakas kase to raczej powinnas sie bardziej postarac i informacji szukac u zrodla a nie na jakims anonimowym forum
2
Daro 2017-04-14 17:42
Marek i jak po rozmowie?
Ccc 2017-04-18 21:14
Mona tak pytac o prace w nieskonczonosc as do emerytury hehe
Darek 2017-04-19 13:12
Czy dojeżdża ktoś do eko okien z Rydułtów lub okolic? Jestem z Rydułtów i mogę zabrać kogoś ze sobą lub tez do kogoś się dosiąść, na zmianę jeździć. nr. tel.( usunięte przez administratora )
1
Ola 2017-04-19 18:22
Witam
Ja jestem
Daj namiar
Anka12222 2017-04-20 01:51
Wyslalam swoje CV tydzien temu ponad juz i zero odzewu... A tu widze niektórzy jak pan Marek po jednym dniu dostają telefon.... Może przez to, że nie mam doświadczenia, eh przykro mi:(
Kokolino 2017-04-21 12:43
A czy ktoś wie jak tam z pracą dla kierowcy C+E? Jazda w kółkach i co ile zjazdy? Z góry dziękuję
3
Leon 2017-04-23 18:48
EKO OKNA to świetna firma, ciągle powiększają rynki zbytu. Dla pracowników to dobre perspektywy na przyszłość.
1
Galmeciarz 2017-04-23 21:59
Witam wszystkich pracowników eko okien :-) chciałbym się zapytać czy nie wiecie coś na temat tego żeby się eko okna chciały budować w Głubczycach :-) bo takie info krąży po ogl :-) i jestem ciekawy czy to prawda :-) pozdrawiam wszystkich pracowników eko okna :-) proszę o odp :-) 08-16-01147-9
4
Galmeciarz 2017-04-23 22:00
Witam wszystkich pracowników eko okien :-) chciałbym się zapytać czy nie wiecie coś na temat tego żeby się eko okna chciały budować w Głubczycach :-) bo takie info krąży po ogl :-) i jestem ciekawy czy to prawda :-) pozdrawiam wszystkich pracowników eko okna :-) proszę o odp :-)
1
PFKwojownik 2017-04-24 18:48
witam wysłałem 3 dni temu CV i zero odzewu a gadają ze 900 miejsc pracy aktualnie che zmienić miejsce pracy .
mam pytanie ile bym zarabiał na start jako pomocnik ślusarz bo pracuje jako pomocnik mam kurs na wózka widłowego jest możliwość dalej się kształcenia np na stanowisko : spawacz lub Kierowca C+E pózniej bym wybrał jeśli dał bym rady to ogarnąć narazie nie mam prawajazdy ...
marian 2017-04-25 11:08
mam wolne 4 miejsca do eko okien z okolić Wodzisławia Sl na nocki w tym tygodniu moj tel ( usunięte przez administratora )
Głubczyce 2017-04-25 11:50
Witam wszystkich pracowników eko okien :-) chciałbym się zapytać czy wam coś wiadomo na temat budowy zakładu eko okna w Głubczycach :-) proszę o odp :-)
A.O. 2017-04-27 14:07
Raz CV zawiozłam osobiście, a kilka dni temu wysłałam mailem i nic, cisza, zero odzewu... a bardzo mi zależało na tej pracy, gdyż chciałabym zmienić obecną a o eko oknach słyszę same dobre opinie i tyle osób już słyszałam, że po dwóch dniach dostawało telefony... a ja nic. :(
Prezes82 2017-04-27 19:29
Czesc ja jestem z Turzy i też zaczynam prace w Eko Okna. Jak co to można się dogadać co do dojazdu.
Mariola 2017-04-30 04:40
a to ciekawe znam kogoś kto dostał pracę umiejąc jedynie porozumieć się po włosku bez jakiejkolwiek znajomości branży raptem ze skończonym ogólniakiem.... jeśli to prawda co napisałaś to doprawdy brak mi słów
Goblin 2017-05-01 12:01
Złożyłem cv przeZ net i zawiozlem sam. Był poniedziałek i zadzwonili w piątek. W poniedziałek na Rozmowie Pani Dała mi od razu do zrozumienia ze mnie chcą bo z mojego cv wynika że jak pracuje to pracuje a nie wale w ch... i na L4 nie laze. We wtorek zrobiłem badania a od środy byłem już na zmianie. Po 2 tygodniach robię sam chociaż jeszcze idzie mi ciężko co mnie wnerwia bo jestem ambitny. Mam nadzieję ze wyrobie się i będę szybciej pracował. Autobus spoko jeździ a i każdy pomocny i dostrzega problemy i chce pomóc.
Edi 2017-05-02 16:19
Witam. Mam takie pytanie, ide do Eko na stanowisko pakowacz. Ale piałem z gościem który tam robił i twierdzi że jest tam masakra a po trzech dniach kregoałup wysiada... jest rzeczywiscie taki zapierdziel? wspominał ze 200kg okna szarpali we dwóch. i tak przez 8 godzin. Proszę o szybką odpowiedz bo nie mam zamiaru wyladować na rencie.
Feliks 2017-05-03 19:52
EKO OKNA to jest świetna firma, może niektórym nie odpowiada ale jest na to rada. Dla delikatnych może być ciężko ale ambitny z pewnością sobie poradzi i będzie na 100% zadowolony. Firma cały czas zdobywa nowe rynki, dbają o jakość i wysokie standardy.
John Rambo 2017-05-04 18:32
On sie nie zaczymuje tylko zatrzymuje:)
Aneta 2017-05-05 10:05
@Feliks chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń z firmą EKO OKNA. Jeśli możesz to podaj również to jakie stanowisko w firmie zajmujesz. Warunki pracy mogą się w ramach jednej firmy różnić w zależności od zakresu obowiązków, czy też działu w jakim się pracuje.
@Goblin to ważne móc w swoim miejscu pracy liczyć na pomoc. Jeśli chciałbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda Twoja praca, chętnie zapoznamy się z dodatkowymi informacjami. Bardzo szybko też w Twoim przypadku przebiegł proces rekrutacji. Czy inni również mają podobne doświadczenia?
1
Elok 2017-05-05 18:47
Praca nie jest najgorsza lecz racja, pakowacze nie raz taszczą okna 200kg+ w dwójkę więc lekko nie jest, płacą w miarę dobrze ale osobiście nie zostałbym tam pakowaczem, strasznie trudno się przenieść na inne stanowisko a po roku dwóch na pakowaniu kręgosłup wysiada.
Want3D-79 2017-05-07 17:40
Witam jestem z Rybnika i zaczynam prace od 08.05.17 w Eko-Oknach.Jesli ktoś byłby chętny na wspólne dojazdy albo ktoś kogos szuka na wspólne dojazdy zawsze można się dogadać.Moj tel 660478194
Majkel 333 2017-05-08 17:35
byłem tam dzisiaj to pani mi powiedziała że narazie nie przyjmują tylko oferty co na stronie są a na C+E to ja nie mam może w przyszłości zrobie :) mam nadzieje że zadzwonią jak zrobią się miejsca .
Janek 2017-05-10 09:36
EKO OKNA maja sporą ofertę pracy. Czyżby nowe rynki zbytu i szukają pracowników? Może ktoś podzieli się informacją?
Kris82 2017-05-11 10:32
Witam jestem z Turzy Śląskiej szukam osób chętnych na wsolny dojazd. Może być zrzutka na paliwo lub na przemian jazda samochodem.
Kontakt: 663801096
Krzys82 2017-05-11 12:52
Szukam osób na dojazd z Turzy Śląskiej. Chętnych proszę o kontakt.
Tel( usunięte przez administratora )
Kris82 2017-05-14 20:30
Witam tez jestem z Turzy z miłą chęcią przyłączę się do dojazdu.
Kontakt ja coś (usunięte przez administratora)
Anna 2017-05-15 09:57
Czy może ktoś napisać kilka słów o pracy dla specjalisty ds. eksportu na rynek francuski? Jestem zainteresowana tylko chciałabym wiedzieć jak się pracuje w firmie? Jakie mają wymagania na początek? Czy to nowy rynek zbytu?
Tob 2017-05-23 19:13
Zamierzam zlozyc papiery do eko,wiec mam pytanie jak oceniacie prace w eko oknach,jakie warunki,atmosfera?
Anulik 2017-05-24 22:45
Właśnie zobaczyłem ofert pracy i myślę, że firma ma dobrą perspektywę przed sobą. Potrzebują specjalistów od eksportu na rynek francuski, holenderski i włoski. Jak firmie udaje się zdobywać nowe rynki to wiadomo, że pracownicy będą mieli prace i zarobki.
Zostaw swoją opinię o EKO OKNA - Kornice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA