Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EKO OKNA

zdjecie uzytkownika
Mat - 2015-03-08 19:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tych co mają bieg "ganz langsam" (ślimaki) to zwolnią
zdjecie uzytkownika
mogin - 2015-03-08 21:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli komus nie pasuje,zawsze moze prace zmienic.nikt nikomu nie da za darmo pieniedzy.a co do okien to i tak kierowcy najbardziej dostaja po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jako ostatni przed klijentem
zdjecie uzytkownika
k...93 - 2015-03-08 22:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego brygadzisto, który zostawiłeś komantarz, że premia 1000 zł brutto jest nierealna, wiesz co mówisz? Pracuję na produkcji od dwóch lat i w sezonie(maj-październik) premia 1000 zł brutto zdarza się bardzo często. A 800 brutto to już w sezonie norma.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-03-11 15:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to za niepracowanie w soboty i niedziele nie zwalniają, tylko zabierają premię...
Nie znam kogos kogo by za to zwolnili..
zdjecie uzytkownika
ryś - 2015-03-11 15:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarówno wynagrodzenie jak i premia są wypłacane, regularnie i punktualnie.(usunięte przez administratora)W tym roku do tego doszły ogromne inwestycje (to czy były dobrze przemyślanie się jeszcze okaże). Szkoda tylko tyle czasu marnować na ciągłe przeprowadzki pomiędzy halami
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-19 10:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jakie sa te etaty kierownicze??
zdjecie uzytkownika
ubu - 2015-04-11 09:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
polski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawie niewolniczej akurat żeby odłożyć na bilet w jedną stronę wiecie gdzie a posty są wycinane czyli negatywy to prawda!
zdjecie uzytkownika
waldi - 2015-04-11 13:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-22 15:46:08]:
zmniejszonom!
zdjecie uzytkownika
brek - 2015-04-12 01:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :) praca na montażu do lekkich nie należy. Może nie jest bardzo ciężko ale na pewno bardzo monotonnie :) przez 8 godzin robi się dosłownie to samo i tak przez cały tydzień. Na dodatek przerwa w pracy to tylko 15 min :/ a nogi bolą z pracowania na stojąco.... ale to tam nie jest aż tak wielki problem :) problemem są mało sympatyczni kierownicy i brygadziści :) dogadać się z nimi baaaardzo cięzko... firmę nie polecam chyba że komuś taka praca odpowiada...
zdjecie uzytkownika
...... - 2015-04-12 07:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
był taki zajebisty brygadzista dbał o ludzi a ludzie wzamian robili mu najlepsze wyniki w całej fabryce ale juz go nie ma bo sie zwolnił szkoda
zdjecie uzytkownika
lubu - 2015-04-12 14:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Negatywne opinie i tak beda usunięte ,przeciez potrzeba taniej sily roboczej,a czym mniej ludzie wiedza tym lepiej.Bylo jedenaście stron a tu raptem jedna strona zostala Cos w tym jest .....!?
zdjecie uzytkownika
gruby - 2015-04-12 23:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co racja to racja. Dych dobrych to już nie wiele zostało.Trzeba gdzieś jakieś inne forum dopisanie znaleźć gdzie nie zostanie wykasowane.Wielu dobrych kierowników oraz brygadzistow już nie ma. Zostali nie liczni.
zdjecie uzytkownika
wielbiciel chaosu - 2015-04-14 16:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy wie ktoś jaki jest sens w działaniach zaprzeczających poprzednim działaniom?
kto następny wyleci?
obstawiajcie!!!
zdjecie uzytkownika
..... - 2015-04-14 21:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozesz rozwinac mysl konretniej
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2015-04-15 19:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sens?? kto tu się jest teraz w stanie doszukać sensu.Kto wyleci?prawdopodobnie ktoś z góry,kto został jeszcze z byłych rządzących?
zdjecie uzytkownika
..... - 2015-04-15 20:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma sie ma rozwijac a nie zwijac bedzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pier dyk i po temacie jak mozna zwalniac powaznych ludzi w ciagu 1 roku pierwszy odszedł dyrektor który pracował w oknoplascie w krakowie drugi mirek dyrektor kontroli jakosci i serwisu potem dyrektor produkcji mastalerz w miedzyczasie kierownik paweł tez gosciu z krakowa i jeszcze chyba ze 3 czy czterech kierowników ci ludzie sa z róznych rejonów polski a opinia idie w swiat ze do EKO OKIEN nie warto isc przekazywac swojej wiedzy i rozwijac ten zakład no ale coz taka strategia chaosu która była od powstania zakładu mogla sie udac jak w zakładzie pracowało 200 osób a nie przy takich inwestycjach wszystko na wariackich papierach
zdjecie uzytkownika
fred - 2015-04-16 07:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sam napisales wszyscy ci ludzie byli z daleka Krk,łódź ... a może znudzila im się praca i mieszkanie w Raciborzu? Eko jest bardzo mocnym punktem w CV,a co do miasta to krążą plotki wręcz legendy o po wodach jego odejścia z firmy (800tys powodów ) zapraszam na strony portalu PRACA DO KITY tam nie kasuja postów .
zdjecie uzytkownika
..... - 2015-04-16 08:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak bardzo mocnym szczegulnie ze ci ludzie pracowali w dwa razy wiekszych firmach i duzo bardziej rozwinietych nie znasz sie na stolarce w polsce co z tego ze eko postawiło chale jak druga stoi pusta .
zdjecie uzytkownika
.... - 2015-04-16 12:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez paniki jeden czy 2 dyr. sami tego zakładu die ciągnęli żeby zaraz wszystko miało paść I jak mówi przysłowie "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" skoro odeszli z tych wielkich firm to albo tam nie ma miodu albo się na nich poznali albo zwyczajna rotacja.
zdjecie uzytkownika
gr - 2015-04-16 22:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Racja nigdzie nie ma miodu. Firma miała potencjał, ciekawe co będzie dalej.
Wystarczy ze się dyr.handlowy zwinie do konkurencji i tej hali nigdy już nie napełnicie:)
zdjecie uzytkownika
Polak - 2015-04-17 15:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie to Polskie srać do własnego gniazda, jak by eko miało mieć problemy to by nie byle inwestycji na taką skalę, co do odejść z pracy to nie ma ludzi nie do zastąpienia dyr. handlowy również by się jakiś zapewne znalazł a obecny też raczej nie odszedł by do mniejszej firmy(eko 3 producent w kraju) także spokojnie wszystkim byłym pracownikom jak i nowym życzę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
.... - 2015-04-17 16:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE JEST 3 PRODUCENTEM W POLSCE CHYBA OKEN TYPOWYCH BO ALUMINIUM,DREWNO ,ROLETY ,OGRODY ZIMOWE ,OKNA DACHOWE WŁASNE SZYBY ,WŁASNE POFILE DZIESIATKI JESLI CHODZI O CAŁOKSZTAŁT TO WIEKSZE FIRMY TO DRUTEX,OKNOPLAST ,DOBROPLAST,STOLBUD WŁOSZCZOWA,PETECKI,I DUZO DUZO FIRM NA POZIOMIE EKO OKIEN .
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-04-17 20:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę gościu z 4 .... zapoznaj się najpierw ze statystykami ekonomicznymi i jeszcze raz uporządkuj tą listę w przeciwnym wypadku nazwę cię analfabetą w branży okiennej ( co do Stolbud Włoszczowa to ich osiągi były piorunujące ale w latach minionej epoki 1500 osób - obecnie około 500).
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Coś nie wierzę, że zaproponowali Ci taką stawkę. Z tego co wiem wszyscy zaczynają od 1350 netto, a jak dobrze pamiętam to więcej niż minimum. Ja jestem przyjęty z doświadczeniem i spokojnie wynegocjowałem na początek 2000 netto plus premie.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-04-17 20:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, mam wrażenie że Wasza wiedza na temat tego co się dzieje w Eko-oknach jest niedostateczna a nawet mierna, więc przestańcie snuć domysły i weźcie swoje życie we własne ręce i zajmijcie się własnymi sprawami - a jak ktoś tego nie potrafi to morda w kubeł i do zgrzewarki albo na okuwanie.
zdjecie uzytkownika
Wrocławianka - 2015-04-18 16:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fred - 2015-04-16 07:37:38]:
Mocnym punktem w CV? Chyba dla tych co do tej pory kible czyścili wpegeerze w Rybiku albo okolicznych wsiach! Klikumiesięczny epizod w CV może negatywnie wpłynąć na dalszy rozwój zawodowy bo jak panu preee osobiście dyrygującego tym czymś we Wrocławiu i kolejnych jego genialnych pomysłach odwaliło to wyrzucał pracowników niczym zużyte szmaty. Ale jakbyś wspomniał, że się zwalniasz to jesteś jego wrogiem numer jeden bo on może zwalniać ale że ktoś odfrunie z tego jego raju to mu się z rozumku nie chce zmieścić. Wkrótce sami się zwiną i sami się pogrążą. Mocny punkt hahahahaha ale mnie rozśmieszyłeś....
Faktycznie warto przejść na pracę do kitu tam chyba nie wycinają postów.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EKO OKNA?
Zadaj pytanie