brak logo

HDL vel Luxdom

Szczecin

Opinie o HDL vel Luxdom

Realista. 2010-04-01 19:58:53
He,he,he.

Jakie wykształcenie?! Skoro wycierasz się ze szmatą, jako sprzątaczka, to nie przyznawaj się że masz dyplom.Że masz wykształcenie.

Ktoś, kto ma naprawdę takie ( a, mając wykształcenie, to powinien i mieć i olej w głowie), zawsze sobie znajdzie pracę adekwatną do swoich możliwości.
Widać, kogo, na co stać !
bubu 2010-04-06 21:43:27
Realista. - 2010-04-01 19:58:53

He,he,he.

Jakie wykształcenie?! Skoro wycierasz się ze szmatą, jako sprzątaczka, to nie przyznawaj się że masz dyplom.Że masz wykształcenie.

Ktoś, kto ma naprawdę takie ( a, mając wykształcenie, to powinien i mieć i olej w głowie), zawsze sobie znajdzie pracę adekwatną do swoich możliwości.
Widać, kogo, na co stać !

proszę...zakochany w HDL... Ciekawe, który z waszej dwójki (wiadomo o kim myślę) to napisał :D:D:D
jacek 2011-02-17 07:49:16
TrachTrach - 2010-03-12 13:00:53

to jest jakaś masakra... podzielam opinie jw. brak możliwości jakiegokolwiek rozwoju zawodowego- w zamian za to siedzenie w domu nawet po 2 tygodnie i czekanie aż szanowna góra przeleje pieniądze na paliwo... o wypłatach nie wspomnę. Jeśli chodzi o stosunek do pracowników... to jest śmiech na sali...nie wiem jak można w ten sposób traktować pracowników...

Jeżeli ktoś chce się więcej dowiedzieć na temat pracy PH w HDLu to proszę o kontakt [usunięte przez moderatora] Pozdrawiam i obiecuję,że to co napiszę będzie, prawdą.
anonim 2011-03-10 10:38:40
Pelaśka - 2010-03-11 11:47:55

Hej:) czytaj uważniej, napisałam co najmniej 2 dni się spóźniały wypłaty, bywało prawie tydzień....a co do szanownej dyrekcji ....
a teraz dyr. handlowy jeździ po polsce jako jedyny przedstawiciel, bo się wszyscy pozwalniali,albo zostali wyrzuceni, hehehhe.Pozdro

I znów dyrektor dyma po Polsce, bo nie ma PH który chciałby pracować za 1080 PLN i obietnice podwyżek, premii i kasy dawanej czasem pod stołem. Dobrze im tak.
dominik 2011-10-21 10:58:18
Ktoś usunął moją wypowiedź na temat zarobków, a więc sie powtórzę, najniższa krajowa + 500 zł pod stołem + premia którą ustala dyrektor, a Ty nie jesteś w stanie nigdy dojść do tego czy ona jest uczciwa. Czasem tydzień siedzisz w domu bo nie ma kasy a potem Cię za to [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-11-21 13:06:02
Moi drodzy szukam namiaru do Jarka, który pracował w wyżej wymienionej, ale firmie córkce, budowlańca, ktoś mi jakiś namiar podrzuci?
ztkj 2012-01-25 17:22:04
W związku z zamieszczonymi na portalu GoWork.pl nieprawdziwymi informacjami dotyczącymi Spółki LUX Dom Sp. z o.o. i HDL Sp. z o.o. obrażającymi władze tych spółek przepraszam za te wypowiedzi i zobowiązuję się powstrzymywać w przyszłości od tego rodzaju zachowań. [usunięte przez moderatora]
1
Adam 2012-07-30 14:22:27
ha ha
maka 2016-05-21 17:57:53
w tym zawodzie doświadczenie jest b. ważne. A skoro to praca na etat, to mało nie wyciągniesz :)
Zostaw swoją opinię o HDL vel Luxdom - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HDL vel Luxdom