brak logo

P.H KONRAD

Pęczniew

Opinie o P.H KONRAD

admin 2010-03-09 11:00:06
Lepiej trzymac sie od tej firmy
z daleka. [usunięte przez moderatora] i nie szanuja ludzi, malo placa, robia wieczne problemy z urlopami. Do tego wieczne zmiany decyzji (o ile wogole jakiekolwiek zapadna) i ich wieczna problematyka "rodzinna" - koszmar
Rozczarowana 2010-11-15 12:41:39
Nie polecam wspołpracy z tą nieodpowiedzialną firma.
Osoby zarzadzajace KONRAD-em sa nieodpowiedzialne, niepowazne, [usunięte przez moderatora] i narazają na stratę czasu itd.
Obiecują rózne rzeczy z czego nie potrafią sie wywiazac.Brak kontaktu, informacji dot.wspołpracy itd to u nich norma.
Nie polecam rozpoczynac wspolpracy z Konradem.
anonim 2010-11-23 16:58:03
cóż za [usunięte przez moderatora] wypisuje takie brednie. to jest zwykła, chamska zawiść
i zazdrosc,
zdenerwowana 2010-11-23 17:03:30
jestes rozczarowana byłas kiedys w tej firmie wspaniali ludzie zawsze
zyczliwi usmiechnieci mili i sympatyczni przestan żartowac
Stanisław Malczewski 2010-12-01 16:11:19
Moze i sa usmiechnieci oraz sympatyczni ale nie sa powazną firmą i nie traktują współpracowników poważnie. Zgadzam sie z przedmówczynią.
Leona 2011-03-01 10:34:40
- współpracowałam z Firmą KONRAD kilka lat i nie wspominam tego najlepiej , jednym słowem koszmar "klanu rodzinnego" ich wieczna problematyka Ktoś napisał -mili , uśmiechnięci - tak /gdy coś chcą osiągnąć , dobre wrażenie, ale piekło które tam się rozgrywa znają tylko pracownicy wieloletni . Płacą mało - ale płacą na czas a to duża zaleta w tych czasach . -Administracyjnie panuje tam ogromny bałagan i brak logistycznego zarządzania . Jest trzech właścicieli i każdy rządzi na swój sposób . NIE POLECAM - współpracy i pracy z Firmią " KONRAD"
syn pracownik 2016-04-25 21:01:57
Nie polecam tam pracy często brakuje do minimalnego wynagrodzenia a o urlopie można zapomnieć
jasiek 2016-05-20 22:24:46
Twoja opinia nie jest dla mnie zrozumiała @syn pracownik, może napisz wprost ile zarabiasz?? i jak to jest, nie można przez cały rok odebrać należnego urlopu??
Zostaw swoją opinię o P.H KONRAD - Pęczniew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H KONRAD