brak logo

PRZEDSIĘBIORSTWO SPECJALISTYCZNE ENERGOTERM SP Z O.O.

Toruń

Opinie o PRZEDSIĘBIORSTWO SPECJALISTYCZNE ENERGOTERM SP Z O.O.

były pracownik 2010-04-16 21:15:53
tak ta firma schodzi na psy ludzie są zmuszani do 12 godzin pracy przez cały rok szkoda słów a pensje coraz niższe no i za wszystko obciążają mając z tego radochę bynajmniej a w szczególności zielony co nie ma zielonego pojęcia na temat pracy .Kwestia obiadów ludzie jedzą przy wykopach muszą się spieszyć bo przy minus 20 zanim zjedzą to może zamarznąć .Nie polecam nikomu tej firmy bo będzie naprawdę żałował jak się tam przyjmie
2
qqqqq 2010-04-17 21:00:54
Zjazdy do domu co dwa tygodnie a nawet i co trzy 2 dni w domu i z powrotem bo praca w delegacji a najlepiej by chcieli żeby pracować cały czas . no i to zatrudnienie na półtora etatu żeby nie płacić nadgodzin[usunięte przez administratora]
anonim 2010-05-16 00:34:07
ok
N 0=== 2010-05-17 13:29:33
Zgadzam się z tą opinią bo tam pracuję i mam dość tej firmy.
były pracownik 2010-06-06 15:51:32
podziwiam tych co tam jeszcze pracują że dajecie rade poszukajcie sobie lepiej nowej pracy no chyba że lubicie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nienormalne kierownictwo. Ja poszukałem i mam spokój no i kasa lepsza przy normalnych godzinach pracy
lalala 2010-07-05 09:36:50
niewiecie jak tamjest z tymi delegacjami czy dietami
xd 2010-07-11 11:51:25
ale z was czuby chyba nie wiecie do czego służą fora może przypomne do wyrażania swoich opini to forum jest na temat firmy a nie pracownikow pozdrawiam
Psychol 2010-07-15 20:15:58
Już nawet ludzi nie chcą zwalniać bo wiedzą że żaden mądry człowiek tam nie przyjdzie. Przyjęli mnóstwo nowych i proszę zapytać na forum ilu z nich zostało. Robota może nie jest ciężka. Gorzej na psychę tam siada.
anonim 2010-07-23 18:50:15
nie wiem dlaczego tak piszecie w tej firmie jest dobrze
oooooooooooooo 2010-07-27 18:26:41
Mam pytanie jak jest w tej firmie z delegacjami??chodzi mi o zakwaterowanie jakie są warunki??
ZIJO 2010-08-01 11:32:34
jeżeli chodzi o delegację to płacą 23 złote dziennej diety a kwatery to tak jak byś mieszkał w oświęcimiu gołe sciany i podłogi betonowe brak ciepłej wody(trzeba grzać samemu) wszędzie wilgoć łóżko przy łóżku niema gdzie położyć swoich rzeczy . kiedys było inaczej ale pan piotr falkoski załatwia kwatery przez agencje nieruchomości i zażyczył sobie żeby właściciele oddawali puste pokoje bo żekomo pracownicy wszystko mają paranoja. jak komuś odpowiadają warunki "trola" to energoterm zaprasza. praca od 7 do 19 tej pół godziny jazdy na kwatere po 10 na łazienke i kto się spokojnie wykąpie
krzysieklip 2011-03-28 19:19:48
Koledzy mam pytanie jak jest w tej firmie naprawdę.Bo 4-04-2011 mam do was dołączyć.Ile można wyciągnąć na miesiąc przy tych godzinach pracy.Mam praktykę 3-letnią w tej braży.Pozdrawiam.
WSH 2011-03-29 15:40:26
To zależy chyba w jakim charakterze będziesz pracował,na jakie stanowisko się zatrudniasz?
zijo 2011-04-03 23:05:13
możesz przy dobrych wiatrach zarobić 2 tys ale pensje lecą w dół na łeb na szyje
qazwsx 2011-04-04 09:26:02
2 tys. na rękę to dostają tacy "fachowcy" co potrafią tylko zamiatać, a myślenie sprawia sporą trudność. Jeżeli masz trochę doświadczenia i chęci do pracy, to kwota wzrasta.
krzysieklip 2011-04-04 17:06:42
Dzięki kolego jeśli jesteś we Wrocławiu to się spotkamy.
anonim 2011-09-08 14:57:18
W tej firmnie mozna zarobic 2 tysiace na reke pensje ida caly czas w dol sa ludzie ktorzy zarabiaja i bede zarabiac pieniadze tak zwane przydupasy co na zmiane trzymaja Falkowi palce w dup.. Warunki mieszkaniowe tragedia organizacja pracy zadna o podstawowe rzeczy jak kielnia sznurek itd trzeba sie prosic .
1
tak tak 2012-06-18 17:08:34
Czyżby chodziło o tego kwiatka co przez jakiś okres pracował w Zrug-u Toruń?????Osobiście nie pracowałem z nim w tej firmie ale jeden z kierowników stwierdził że to coś nadużywa alkoholu i za to go wywalili.
WSH 2012-08-26 10:18:17
Pracowałem w tej firmie jakiś czas i szczerze muszę przyznać rację co niektórym dziadostwo i śmieszni karierowicze pseudo fachowcy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ogólnie śmiech zarobki też śmieszne walą z ucha na każdym kroku wiadomo o kogo chodzi szczera prawda he he zero człowieczeństwa jakiegoś i skromności byle do przodu a boją się kierownictwa i tych innych zarządców jak ognia jakby byli to ich ostatni chlebodawcy!Pozdro dla tych co tam kiedyś pracowali ze mną i byli ludzmi!
ktoś 2013-02-12 11:33:24
czy mowa jest o tej firmie na warszawskiej 1 proszę o odp. bardzo pilne
dżodżo 2014-09-23 10:56:50
tak narzekają, a jak wracają do domów to kanistry z paliwem 60l. tachają.60x 5.4=320zł premii co tydzień lub dwa.Tak jest w torunskim oddziale.
... 2014-10-16 22:08:25
tam nie ma z kim dyskutować o czymkolwiek... absolutnie nie polecam tej firmy! poważnie... szkoda zdrowia! patologia poniżej jakiejkolwiek krytyki! omijać szerokim łukiem radzę jeśli ktoś nie chce zdrowia zmarnować!!
1
jarooosz 2014-11-06 08:33:00
Nie można brać na poważnie tych opinii. Piszą tutaj ludzie, którzy chcą się zemścić oraz sami robotnicy, tak wyglądają te wpisy. Co się dzieje w firmie tak naprawdę to się widzi na miejscu, tak jak w przypadku większości firm. Ostatnio byłem na rozmowie w firmie, która miała same dobre opinie na internecie, ale po rozmowie z innymi pracownikami i będąc już jeden dzień próbny okazało się grubo nie halo.
Także, trzeba mieć dystans..
kochanowski 2014-11-30 16:31:38
Dziękujemy za wiadomość, będziemy postępować zgodnie z instrukcją.
1
ben 2015-03-29 04:06:25
Wypłata normalna - szału nie ma. Tam gdzie mogą dać jak najmniej na pewno dadzą. Nikt nie ocenia pracy i nie wiesz czy dobrze pracujesz czy nie. Wypowiedzenie ci mogą dac z dnia na dzień albo nie przedłuża umowy i nawet się nie dowiesz dlaczego naprawdę. Najbardziej boli ze nierówno traktują ludzi i nawet się z tym nie kryją. Nie szanuja podwładnych. Najgorszy ten mały konus co ma wszystkich za leni i złodziei a wiedzy o robocie nie ma żadnej.
Operator 2015-06-15 12:24:55
Witam wszystkich,proszę o opinie operatorów koparek i koparko-ładowarek.
Jak sie wam pracuję w tej firmie,jak płacą,jaka umowa,ile godzin pracy,jak płacą za nadgodziny?ile godzin pracy w miesiącu?czy praca w weekendy jak tak to ile płacą?Pojawiło się ogłoszenie na operatora(odział Toruń) więc zastanawiam się czy warto....
Proszę o rzetelną opinie.
krzysztof 2015-06-16 18:10:40
wspolpraowalem z ta firma,naprawde firma rewelacja pod katem fachowosci i wyplacalnosci mam mala firme,ale z takim partnerem jak energoterm warto pracowac i z tego co zaobserwowalem pracownicy sa zadowoleni pozdrawiam
1
Nickt 20 2015-08-21 15:32:53
ENERGOTERM TORUŃ MA PODWYKONAWCÓW MAJĄ SPISANE UMOWY Z FIRMAMI CIEPŁOWNICZYMI ŻE BĘDZIE GDZIEŚ BUDOWA SIECI CIEPLNEJ TO TA FIRMA ENERGOTERM TORUŃ DO TEGO MIASTA NIE PRZYJDZIE PRZYJDĄ INNI NA ZLECENIE ENERGOTERM TAKŻE TYLKO IM PRZYWIOZĄ BARIERKI Z NAPISEM ENERGOTERM A PRACE BĘDZIE WYKONYWAĆ INNA FIRMA UMNIE W SOSNOWCU ROBIĄ SIEĆ CIEPŁOWNICZĄ JA MYŚLAŁEM ŻE PRZYJECHAŁ ENERGOTERM TORUŃ A TO KTO INNY PRZYJECHAŁ ROBIĆ RURY TYLKO NA OGRODZENIACH PISAŁO ENERGOTERM TORUŃ ONI WNET SKOŃCZĄ ZE SWOIMI PRACOWNIKAMI I BĘDĄ BRAĆ INNE FIRMY NA ZLECENIE I TO SIĘ IM OPŁACI JAK MIEĆ SWOJĄ EKIPĘ I JĄ UTRZYMYWAĆ TAK SIĘ STANIE ŻE WY WSZYSCY Z ENERGOTERMU WYLECICIE PO ZWALNIAJĄ WAS SWOICH PRACOWNIKÓW JUŻ NIE BĘDĄ MIEĆ INNA FIRMA ZROBI SIEĆ CIEPŁOWNICZĄ NA ICH ZLECENIE I TO WSZYSTKO
Gość 2016-03-16 08:43:47
Nie jest to prawdą, że firma będzie zwalniać. Każda firma tak robi, czyli ma swój zespół oraz pracuje z podwykonawcami. Poza tym Energoterm ma kilka oddziałów w całej Polsce, a skoro budowa była w Sosnowcu to na pewno był ktoś kto nadzorował budowę z oddziału w Katowicach.
hedbjl 2016-05-13 19:10:34
a swoją drogą szukają kogoś teraz do pracy? Swego czasu pojawiło się ogłoszenie na kierownika budowy
Zostaw swoją opinię o PRZEDSIĘBIORSTWO SPECJALISTYCZNE ENERGOTERM SP Z O.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRZEDSIĘBIORSTWO SPECJALISTYCZNE ENERGOTERM SP Z O.O.