Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mikroma

Pracowałeś w firmie Mikroma i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Xena - 2014-03-31 12:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Hej mam pytanie do Was jak wygląda praca kobiet w tej firmie? Właśnie wysłałam cv mailem w związku z ogłoszeniem z WW - potrzebują kobiet do obróbki ręcznej. Jakie są szanse żeby się tam w ogóle dostać? Niby mam doświadczenie na produkcji 3 lata ale różnie jest nie wiem jakie mają kryteria wyboru ... pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
p.m - 2014-04-26 11:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRACOWAŁEM TAM 10LAT I BYŁO RÓŻNIE ! RAZ SUPER INNYM RAZEM DO BANI ALE DZIŚ JESTEM PRZEKONANY , ŻE TO NAJLEPSZY ZAKŁAD PRACY W JAKIM PRACOWAŁEM!
CI CO PISZĄ JAK TAM JEST ŹLE ITP TO NIECH SIĘ ZWOLNIĄ I ZAMKNĄ MO....DY BO NIC OPRÓCZ TEGO ZAKŁADU NIE WIDZIELI !
TAKIE WARUNKI PRACY JAK OFERUJE MIKROMA TO MAŁO KTÓRY ZAKŁAD DAJE!
OSOBIŚCIE WIELE WIDZIAŁEM FIRM W TYM KRAJU , TERAZ PRACUJĘ W FIRMIE ZATRUDNIAJĄCEJ OK 300 OSÓB LECZ TA FIRMA W PORÓWNANIU Z MIKROMĄ TO DNO!!!
ZANIM COŚ NAPISZECIE NEGATYWNIE NT MIKROMY TO POPRACUJCIE W INNYCH , ZWŁASZCZA W INNYM REGIONIE JAK WLKP.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-09-02 12:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Xena ja też teraz to ogłoszenie widziałam i co, udało Ci się tam dostać, byłaś na rozmowie kwalifikacyjnej? bo teraz ja mam ten sam problem, mam mniejsze doświadczenie niż 3 lata, więc już w ogóle się zastanawiam. Skoro ludzie piszą, że po 10 lat i dłużej pracowali to chyba warto się u nich zatrudnić
zdjecie uzytkownika
joga - 2014-09-12 17:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
warto nie warto ale z tego co słyszałam to jeśli jesteś młoda(patrz mniej niż 30 lat) i do tego bez dzieci to absolutnie nie masz szans się tam dostać do pracy mimo, że będziesz pracować szybciej i sprawniej niż te "stare kobity" które tam zatrudniają bo przecież możesz kiedyś iść na macierzyński "i co z tego firma będzie miała"?? ostatnio po ukazanym ogłoszeniu w WW przyjęli jakieś stare babki. Niestety firma nie sprzyja zatrudnianiu nowej Młodej kadry(patrz młode kobiety) a już w ogóle polityce prorodzinnej państwa... z resztą jak większość firm w powiecie... poczekajmy za jakieś 30 lat ... to pracodawca będzie nieustannie szukał osób do pracy w końcu mamy niż demograficzny dzieci coraz mniej się rodzi... :) nie będzie miał kto pracować
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-09-17 16:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co to za jakiś podział jest w tej firmie, że stosunkowo młodych osób nie przyjmują, przecież i osoby po 30 tce moga mieć już jakieś doświadczenie w branży i nie powinien ich wiek dyskryminować, chyba, że jest taka polityka firmy, że tylko starsze osoby zostają zatrudnianie..co byłoby dość niezrozumiałym faktem
zdjecie uzytkownika
henio - 2014-09-21 13:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś był oststnio na rozmowie u nich niech da znać
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-10-03 18:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaak, jestem całkowicie za! dajcie znać jak z rozmową jest, bo mam tam iść już w poniedziałek i trochę się boje czytając Wasze opinie, niektóre co prawda wydają się mocno przesadzone, no ale jednak.. nie wzięły się z niczego. Dlatego powiedzcie czy poważnie podchodzą do tematu, a nie zapraszają kogo popadnie.
zdjecie uzytkownika
cnc - 2014-10-04 15:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem kilka dni temu na rozmowie u nich
zdjecie uzytkownika
terek - 2014-10-22 13:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no, ale to ze za 20-30 lat nie bedzie mial kto pracowac, to sie nie pocieszaj tak, bo mozliwe, ze nikt nie bedzie w stanie zarobic na Twoja emeryture i sam bedziesz sobie dorabial hehe. Wiec moze warto juz teraz sie ztarudnic w Mikromie, firmie, ktora ma tyle lat tradycji i da szanse wypracowac sobie emeryturke ;)
zdjecie uzytkownika
Joga - 2014-10-22 18:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Terek, żeby mieć emeryturę trzeba najpierw wypracować swoje lata pracy... co w tych czasach jest i będzie nie lada wyzwaniem w szczególności gdzie przewagę stanowią umowy śmieciowe albo te na krótki czas określony. Niestety w Mikromie wolą przyjąć starszą babkę na produkcję niż młodą pracowitą i chętną do pracy. Złożyłam już tyle cv do rożnych firm produkcyjnych w pow Wrzesińskim no i niestety mając 26 lat w tym 5 doświadczenia na produkcji wszędzie słyszę, że wszystko ładnie pięknie ale wiek + brak dzieci skreśla już moje szanse na samym starcie :( ewidentna dyskryminacja....
zdjecie uzytkownika
łysy udzielec - 2014-11-18 18:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ich strona internetowa jest obecnie nieczynna, podobno w budowie, więc może od was się trochę dowiem co i jak w trawie piszczy? jak się zapewne domyślacie interesuje mnie głównie to ile mogę u nich w Mikroma miesięcznie zarobić i czy są przewidziane jakieś premie albo jakakolwiek kwota pieniążna ekstra>
zdjecie uzytkownika
mikon - 2015-01-13 09:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż mi się nie chce wierzyć, że tyle czasu strona jest w budowie. Dzisiaj spojrzałem i to samo. http://www.mikroma.com/ Nie wiem czy oni to komuś zlecili, ale powinni to jak najszybciej doprowadzić do końca, bo każdy dzień wydaje się być stratą marketingową z tytułu braku strony www... Mam nadzieję, że sobie zdają z tego sprawę.
zdjecie uzytkownika
Borubar - 2015-01-31 22:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie nikt nie zajął się problemem do końca. Oferują bardzo specjalistyczne usługi mechaniki precyzyjnej. Oczywiście nikt kto nie ma wysokich umiejętności i kwalifikacji raczej nie ma co liczyć na zatrudnienie u nich. Swoją drogą ciekawe jak wyglądają u nich rekrutacje, bo może warto byłoby pomyśleć o przyjęciu do nich.
zdjecie uzytkownika
Cool - 2015-02-13 17:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
Cooool - 2015-02-13 17:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest !! WWW.MIKROMA.COM
zdjecie uzytkownika
viki - 2015-02-16 20:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam bardzo...jakie stare kobity? Średnia wieku na obróbce to35/40 lat. Większość z nas nie miała żadnego doświadczenia, gdy zaczynałysmy pracę. Wystarczy trochę chęci i mądra głowa. Sama pracuję 5 lat i nie mam powodów żeby narzekać!! Pieniądze niezłe, przełożeni spoko.

zdjecie uzytkownika
koko - 2015-03-26 21:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oj na temat tej Firmy mogę sporo opwiedzieć...Pracował (am)/(łem) tam w biurze.....Francuzi traktują Polki jak panienki do towarzystwa....Szkoda tych dziewczynek z Wrzesni....które za parę złoty zrobią wszystko
zdjecie uzytkownika
gdsaa - 2015-03-28 23:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koko - 2015-03-26 21:47:32]:
ile mozna zarobic w biurze netto?
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-03-28 23:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile zarabilaja kobiety w logistyce ?warto?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-04 20:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-04 20:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2015-03-28 23:46:39]:
jak masy ygrabna (usunięte przez administratora) to sporo :)
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-04-09 07:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile maja do reki?
zdjecie uzytkownika
cvzx - 2015-06-29 21:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś orientuje się jakie są zarobki na produkcji w Ostrowie w Micromie? czy znowu duzo szumu a wypłaty jak w Bangladeszu
zdjecie uzytkownika
kisiel - 2015-06-30 21:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja byc może byłbym zainteresowany możliwością podjęcia pracy w Mikroma, to znaczy wiem, że taka możliwość jest, szukają programisty maszyn współrzędnościowych 3D z doświadczeniem jednak w ogłoszeniu http://www.pracuj.pl/praca/programista-maszyn-wspolrzednosciowych-3d-z-doswiadczeniem-wrzesnia,oferta,3961138 to zbyt wiele nie napisali, kilka słów, nie wiem czy traktować je poważnie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-02 11:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-09-02 11:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAXCESS - Międzynarodowa firma z ponad 50-letnią tradycją w branży maszynowej, głównie dla przemysłu papierniczego, poligraficznego, metalowego itd. poszukuje osób na stanowisko:

CNC tokarz
Miejsce pracy: Bugaj (12 km od Poznania, 30 km od Gniezna)

Główne zadania CNC tokarza
Obsługa tokarki CNC (sterownik: Sinumerik),
Dobieranie odpowiednich narzędzi i parametrów skrawania,
Odczyt rysunków technicznych,

Wymagania
Wykształcenie zawodowe lub średnie techniczne (preferowane: obróbka skrawaniem, mechanika),
Doświadczenie przy pracy z maszynami CNC (tokarki),
Umiejętność posługiwania się przyrządami pomiarowymi,
Umiejętność czytania dokumentacji technicznej (warunek konieczny),
Sumienność i rzetelność,
Mile widziana umiejętność programowania maszyn CNC.

Oferujemy
Ciekawą pracę w międzynarodowej firmie,
Dobre warunki płacowe adekwatne do umiejętności, zaangażowania i efektów pracy,
Możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji,
System świadczeń pozapłacowych,
Prywatna opieka medyczna.

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres e-mail: Andrzej.Soliwoda@maxcess.eu
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-09-02 14:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z aktualnych ofert pracy wynika że firma poszukuje pracowników na stanowisko nastawiacza tokarek/frezarek CNC oraz inżyniera specjalistę do spraw obróbki skrawaniem we Wrześni, oferują nowoczesne i będące na wysokim poziomie technicznym miejsce pracy,stabilne warunki zatrudnienia – umowa o pracę,szkolenia i możliwość podnoszenia kwalifikacji.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mikroma

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Mikroma?
Zadaj pytanie
alert