Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mikroma

Pracowałeś w firmie Mikroma i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
p.m - 2013-04-24 20:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy [usunięte przez modeartora].wa możecie wiedzieć o złych warunkach w firmie? mikroma ma kosmiczny poziom jeśli chodzi o warunki pracy !!!! robiłem w wielu firmach ( w mikromie 9lat!!!!) i wiem co mówię! nie podoba się ? wypad np do "prywaciarza" , blacharza , stolarza , czy na budowę! itp. narzekacie bo [usunięte przez modeartora] macie za dobrze i taka prawda!!!!!!!!! mi życie tam nie pozwoliło robić dalej ale gdyby było inaczej to do śmierci bym tam pracował!!!!! kierownictwo jest po to by [usunięte przez modeartora] takich leserów jak większość tam pracuje! kasa? jeśli jesteś fachowcem to ją masz!!! urlopy? bez problemowe!!!!!!!! związki zawodowe? nie pasują komuś? to nie bądź w nich !!!!! proste jak [usunięte przez modeartora]
zdjecie uzytkownika
klijent - 2013-05-09 02:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za przeproszeniem ale w [usunięte przez modeartora] sie specjalizujecie wystarczy popatrzec jakie opinie wasze produkty maja w Internecie idz czlowieku do byle sklepu czy hurtowni i zapytaj jakiegokolwiek sprzedawcy czy ci doradzi wasze produkty tego [usunięte przez modeartora] nikt nie chce nawet sprzedawac bo same problemy i reklamacje jedynie co możecie robić to poszczególne części na obrabiarkach ale w montaż i konstrukcje to sie nie bawcie bo jestescie daleko za [usunięte przez modeartora]
zdjecie uzytkownika
szanujacy sie... - 2013-05-09 02:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wiem ze o prace ciezko ze jak na wrzesinskie warunki mozna zarobic to normalna pensje, żeby nie przesadzić porzadna. Wiem ludzie maja rodziny dzieci kredyty itp ale to nie jest powod żeby tam pracować narażając sie każdego dnia na takie traktowanie na obelgi [usunięte przez modeartora] i prostactwo, ludzie idźcie w swiat rzuccie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] macie fach i doświadczenie wszędzie was wezmą z otwartymi rękoma zobaczcie jak jest gdzie indziej dopiero na oczy przejrzycie jak sie pracuje bez stresu w milej atmosferze jak wtedy sie chętnie idzie do pracy zatrzymajcie ten reżim. Ciekawe czy pan [usunięte przez modeartora] i pan [usunięte przez modeartora] takie bydlactwo odstawiają u siebie w domach przy stole wobec rodzin? To przekracza najniższy stopień stosunków miedzy ludzkich tylko dlatego ze to nie są ludzie na poziomie żeby sprawować takie stanowiska jeszcze moze niech zrobią trzeciego kierownika z tego gbura pana [usunięte przez modeartora] obecnie nastawiacza, jest wiele osób w mikromie którzy by ich zastąpili znacznie lepiej tylko praca bezstresowa i mila atmosfera moze stworzyć wydajna zaloge na wiele lat. Najlepszy park maszynowy w wielkopolsce i to jedyna zaleta tej firmy a moglo by byc to fajne i porzadane miejsce pracy. Pan [usunięte przez modeartora] to są świetni fachowcy i tego zarzad sie powinien trzymac takim prostym ludzią nie mozna dawac takiej wladzy powinni pracować na maszynach, a zwiazki boja sie cala ta sprawę wyciagnac na swiatlo dzienne to jakby ich nie bylo wcale tak to sie moze dziac tylko w mikromie. Ludzie wiecej ambicji i wiary w siebie zmieńcie prace to zobaczycie co to jest spokój i jak se czuje czlowiek doceniany i szanowany.
,
zdjecie uzytkownika
nono - 2013-05-23 13:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanujacy sie... - 2013-05-09 02:55:06

Ja wiem ze o prace ciezko ze jak na wrzesinskie warunki mozna zarobic to normalna pensje, żeby nie przesadzić porzadna. Wiem ludzie maja rodziny dzieci kredyty itp ale to nie jest powod żeby tam pracować narażając sie każdego dnia na takie traktowanie na obelgi [usunięte przez modeartora] i prostactwo, ludzie idźcie w swiat rzuccie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] macie fach i doświadczenie wszędzie was wezmą z otwartymi rękoma zobaczcie jak jest gdzie indziej dopiero na oczy przejrzycie jak sie pracuje bez stresu w milej atmosferze jak wtedy sie chętnie idzie do pracy zatrzymajcie ten reżim. Ciekawe czy pan [usunięte przez modeartora] i pan [usunięte przez modeartora] takie bydlactwo odstawiają u siebie w domach przy stole wobec rodzin? To przekracza najniższy stopień stosunków miedzy ludzkich tylko dlatego ze to nie są ludzie na poziomie żeby sprawować takie stanowiska jeszcze moze niech zrobią trzeciego kierownika z tego gbura pana [usunięte przez modeartora] obecnie nastawiacza, jest wiele osób w mikromie którzy by ich zastąpili znacznie lepiej tylko praca bezstresowa i mila atmosfera moze stworzyć wydajna zaloge na wiele lat. Najlepszy park maszynowy w wielkopolsce i to jedyna zaleta tej firmy a moglo by byc to fajne i porzadane miejsce pracy. Pan [usunięte przez modeartora] to są świetni fachowcy i tego zarzad sie powinien trzymac takim prostym ludzią nie mozna dawac takiej wladzy powinni pracować na maszynach, a zwiazki boja sie cala ta sprawę wyciagnac na swiatlo dzienne to jakby ich nie bylo wcale tak to sie moze dziac tylko w mikromie. Ludzie wiecej ambicji i wiary w siebie zmieńcie prace to zobaczycie co to jest spokój i jak se czuje czlowiek doceniany i szanowany.

,
mikroma jest dobrym zakładem
zdjecie uzytkownika
oko - 2013-05-23 19:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po [usunięte przez modeartora] takie [usunięte przez modeartora] wypisujecie ?
zdjecie uzytkownika
singiel - 2013-05-27 16:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiara jak czyta się te opinie to nasuwa mi się pewna myśl .Wasz prezes musi mieć pełną satysfakcje że takie ma wspaniałe kierownictwo że goni was robotą i obrzuca obelgami w końcu jak było by odwrotnie i kierownictwo trzymało by z robolami to by ich dawno zwolnił.Widział ktoś z was żeby siwek albo smelka pomógł komuś w czym kolwiek?.Zawsze bali się tylko o swoje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A nawiązująć do osób zwolnionych znam parę kobiet które zostały zwolnione w tym czasie i były to moje koleżanki które były sumienne i co wystarczyło jedno chorobowe i już ich nie ma.Z takimi ludzmi się nie wygra .Tylko oni czasem zapominają że i na nich przyjdzie kiedyś czas i wtedy też będą takimi samymi szmatami jakim nas teraz robią.
zdjecie uzytkownika
kisss - 2013-05-28 15:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli ci się to nie podoba co wiara pisze to nie wchodz na tę stronę i nie czytaj...ludzie piszą to co widzą niech wiara dowie się kim tak naprawdę są ci panowie [usunięte przez modeartora] bo pewnie w swoich środowiskach to osoby nieskazitelnie czyste ha.. ha..a w rzeczywistości to życiorysy bogatrze od nie jednego aktora
zdjecie uzytkownika
AZZIZOU - 2013-06-13 09:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kisss - 2013-05-28 15:57:36

jeśli ci się to nie podoba co wiara pisze to nie wchodz na tę stronę i nie czytaj...ludzie piszą to co widzą niech wiara dowie się kim tak naprawdę są ci panowie [usunięte przez modeartora] bo pewnie w swoich środowiskach to osoby nieskazitelnie czyste ha.. ha..a w rzeczywistości to życiorysy bogatrze od nie jednego aktora
Firma została założona w 1973 roku, specjalizujemy się w obróbce precyzyjnej i montażu zespołów elektromechanicznych.
Cieszymy się dużym uznaniem i doświadczeniem w dziedzinie produkcji elementów mechaniki precyzyjnej,
dysponujemy nowoczesnym parkiem maszynowym i wykwalifikowanym personelem.

Naszym kontrahentom oferujemy kompletne zespoły integrujące części mechaniczne, elektryczne i elektroniczne.

Wykonujemy wszelkiego rodzaju specjalistyczne maszyny elektryczne

•Zestawy próżniowych pomp turbomolekularnych
•Łożyska magnetyczne
•Silniki bezszczotkowe
•Cylindry liniowe ze zintegrowaną elektroniką
•Siłowniki obrotowe
•Czujniki i przeliczniki
•Silniki o wysokim momencie obrotowym z magnesami trwałymi
•Alternatory do turbin wiatrowych
•Stojany
•Wirniki z magnesami trwałymi

Zakres działalności

•Uprzemysłowienie (dokumentacja projektów, programowanie)
•Obróbka (toczenie, frezowanie, szlifowanie, honowanie, nacinanie)
•Kontrola (dwu i trzywymiarowa)
•Montaż elementów mechanicznych i elektromechanicznych
•Łączenie elektroniczne
•Wykrawanie blach silnikowych
•Uzwajanie
•Wzmacnianie
•Formowanie
•Pokrycia poliuretanowe
zdjecie uzytkownika
AZROU - 2013-06-13 09:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasze zobowiązania

•Dostosowanie do potrzeb klienta, tak by zrealizować wszelkie jego oczekiwania w duchu partnerskiej współpracy
•Oferowanie klientom rozwiązań pozwalających na zachowanie konkurencyjności i podnoszenie produktywności
•Szkolenie pracowników w zakresie nowych technologii
•Zaangażowanie wszystkich pracowników w realizację planu postępu, przy zastosowaniu wszelkich
narzędzi Lean Manufacturing

Mocne strony

•Duże moce produkcyjne z zastosowaniem nowoczesnych metod
•Wielozadaniowość (obróbka, montaż, uzwajanie)
•Atrakcyjne koszty pracy
•Bliskość (dostawa do Francji w ciągu 24 godzin)
•Adaptowalność
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-20 10:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Granda w Mikromie. Technology popycha I ustawia mistrzow. Ha ha takie rzeczy tylko tutaj.
zdjecie uzytkownika
zenek - 2013-12-19 19:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nigdy nie bylo zadnego kryzysu..sami sobie wymyslili ten niby kryzys...nawet premii na swieta nie dal...nie polecam tej pracy..pracowalem 3 lata w tej firmie..na nauczenie sie jest ok ale na dalszy okres czasu nie bardzo..zero podwyzek..nawet jesli juz sie nauczysz i sam bedziesz ustawial maszyne to i tak nie dostaniesz podwyzki albo kieras ci powie ze jestes na liscie podwyzek(czyli w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie robi)
zdjecie uzytkownika
anonek z produkcji - 2014-01-19 03:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sama praca nie jest zła, a ci co się przejmują (usunięte przez administratora) kierownictwa czy majstrów... Nie ma się co stresować, oni są od pilnowania porządku i od tego, żeby reszta pracowała a nie zbijała bąki, choć nie powiem, że mogliby pokazywać nieco więcej klasy jak na ich stanowiska przystało.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
OR.Sp - 2014-03-14 04:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czip - 2013-02-19 16:03:45]:
kto kolwiek zma sie na rzeczy w metalurgi i w jej obróbce polecam... "na przyszlość"



zdjecie uzytkownika
jak - 2014-03-18 15:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Potrzebują szlifierza wałków i otworów czytałem ogłoszenie.Jaką proponują stawkę?Mam doświadczenie 35 letnie w tym zawodzie.Czy firma jest w porządku?Czekam na info.
zdjecie uzytkownika
azza - 2014-03-25 15:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma została założona w 1973 roku, specjalizujemy się w obróbce precyzyjnej i montażu zespołów elektromechanicznych.
Cieszymy się dużym uznaniem i doświadczeniem w dziedzinie produkcji elementów mechaniki precyzyjnej,
dysponujemy nowoczesnym parkiem maszynowym i wykwalifikowanym personelem.

Naszym kontrahentom oferujemy kompletne zespoły integrujące części mechaniczne, elektryczne i elektroniczne.

Wykonujemy wszelkiego rodzaju specjalistyczne maszyny elektryczne

•Zestawy próżniowych pomp turbomolekularnych
•Łożyska magnetyczne
•Silniki bezszczotkowe
•Cylindry liniowe ze zintegrowaną elektroniką
•Siłowniki obrotowe
•Czujniki i przeliczniki
•Silniki o wysokim momencie obrotowym z magnesami trwałymi
•Alternatory do turbin wiatrowych
•Stojany
•Wirniki z magnesami trwałymi

Zakres działalności

•Uprzemysłowienie (dokumentacja projektów, programowanie)
•Obróbka (toczenie, frezowanie, szlifowanie, honowanie, nacinanie)
•Kontrola (dwu i trzywymiarowa)
•Montaż elementów mechanicznych i elektromechanicznych
•Łączenie elektroniczne
•Wykrawanie blach silnikowych
•Uzwajanie
•Wzmacnianie
•Formowanie
•Pokrycia poliuretanowe
zdjecie uzytkownika
zaaz - 2014-03-25 15:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informacja o konieczności ochrony swoich danych osobowych
oraz dokumentów tożsamości




Zgodnie z zaleceniem Wojewody Wielkopolskiego zwracamy uwagę na konieczność ochrony swoich danych osobowych oraz dokumentów tożsamości.
Informujemy, że zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa nikt nie może zatrzymywać dowodu osobistego, chyba że możliwość taka wynika z wyraźnego uregulowania zawartego w przepisach prawa. Oznacza to, że np. przedsiębiorcy nie mają podstawy prawnej, aby żądać od swoich klientów pozostawienia dowodu osobistego „pod zastaw”. Działanie takie nie znajduje umocowania w obowiązujących przepisach prawa oraz wiąże się z dużym niebezpieczeństwem wykorzystania danych zawartych w dowodzie osobistym (lub innym dokumencie tożsamości) klienta przez nieuczciwego przedsiębiorcę do popełnienia przestępstwa na szkodę osoby, której dane zostały wykorzystane. Stosownie do treści art. 55 ust. 1 pkt 2 ustawy o ewidencji ludności i dowodach osobistych „Kto zatrzymuje bez podstawy prawnej cudzy dowód osobisty podlega karze ograniczenia wolności albo karze grzywny.”
Osoba, która utraciła dowód osobisty powinna niezwłocznie dokonać zgłoszenia jego utraty w najbliższym organie gminy, a w przypadku utraty dowodu osobistego poza granicami kraju, w polskiej placówce konsularnej właściwej ze względu na miejsce pobytu osoby. Organy te wydają zaświadczenie o utracie dowodu osobistego, ważne do czasu wydania nowego dokumentu, oraz powiadamiają o tym organ, który wydał dowód osobisty, w celu unieważnienia dokumentu. Dowód osobisty zostaje unieważniony w systemie informatycznym z dniem zawiadomienia o jego utracie. Takie działanie może uchronić osobę, która utraciła dowód osobisty przed negatywnymi skutkami w przypadku nielegalnego posłużenia się dokumentem przez nieuczciwego znalazcę.
W przypadku niemożności osobistego stawiennictwa osoby, która utraciła dowód osobisty z powodu choroby, niepełnosprawności lub innej niedającej się pokonać przeszkody, zawiadomienia może dokonać pełnomocnik, po okazaniu pełnomocnictwa udzielonego na piśmie.
Zawiadamiający o utracie dowodu osobistego jest obowiązany podać imię (imiona), nazwisko, adres zamieszkania, imiona rodziców, nazwisko rodowe matki posiadacza utraconego dowodu osobistego oraz wystawcę dowodu osobistego.
Przypomina się również, że osoba, która utraciła dowód osobisty, jest obowiązana wystąpić niezwłocznie o wydanie nowego dokumentu do organu gminy właściwego ze względu na miejsce pobytu stałego, a w przypadku braku takiego miejsca do organu gminy właściwego ze względu na ostatnie miejsce pobytu stałego.
Dla zwiększenia bezpieczeństwa osoby, która utraciła dowód osobisty, fakt ten należy zgłosić w dowolnym banku. Powyższe zostanie odnotowane w systemie informatycznym, do którego dostęp mają wszystkie banki, co skutkować będzie uniemożliwieniem zaciągnięcia zobowiązania przez przestępcę z wykorzystaniem danych osobowych poszkodowanej osoby.

zdjecie uzytkownika
Xena - 2014-03-31 12:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Hej mam pytanie do Was jak wygląda praca kobiet w tej firmie? Właśnie wysłałam cv mailem w związku z ogłoszeniem z WW - potrzebują kobiet do obróbki ręcznej. Jakie są szanse żeby się tam w ogóle dostać? Niby mam doświadczenie na produkcji 3 lata ale różnie jest nie wiem jakie mają kryteria wyboru ... pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
p.m - 2014-04-26 11:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRACOWAŁEM TAM 10LAT I BYŁO RÓŻNIE ! RAZ SUPER INNYM RAZEM DO BANI ALE DZIŚ JESTEM PRZEKONANY , ŻE TO NAJLEPSZY ZAKŁAD PRACY W JAKIM PRACOWAŁEM!
CI CO PISZĄ JAK TAM JEST ŹLE ITP TO NIECH SIĘ ZWOLNIĄ I ZAMKNĄ MO....DY BO NIC OPRÓCZ TEGO ZAKŁADU NIE WIDZIELI !
TAKIE WARUNKI PRACY JAK OFERUJE MIKROMA TO MAŁO KTÓRY ZAKŁAD DAJE!
OSOBIŚCIE WIELE WIDZIAŁEM FIRM W TYM KRAJU , TERAZ PRACUJĘ W FIRMIE ZATRUDNIAJĄCEJ OK 300 OSÓB LECZ TA FIRMA W PORÓWNANIU Z MIKROMĄ TO DNO!!!
ZANIM COŚ NAPISZECIE NEGATYWNIE NT MIKROMY TO POPRACUJCIE W INNYCH , ZWŁASZCZA W INNYM REGIONIE JAK WLKP.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-09-02 12:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Xena ja też teraz to ogłoszenie widziałam i co, udało Ci się tam dostać, byłaś na rozmowie kwalifikacyjnej? bo teraz ja mam ten sam problem, mam mniejsze doświadczenie niż 3 lata, więc już w ogóle się zastanawiam. Skoro ludzie piszą, że po 10 lat i dłużej pracowali to chyba warto się u nich zatrudnić
zdjecie uzytkownika
joga - 2014-09-12 17:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
warto nie warto ale z tego co słyszałam to jeśli jesteś młoda(patrz mniej niż 30 lat) i do tego bez dzieci to absolutnie nie masz szans się tam dostać do pracy mimo, że będziesz pracować szybciej i sprawniej niż te "stare kobity" które tam zatrudniają bo przecież możesz kiedyś iść na macierzyński "i co z tego firma będzie miała"?? ostatnio po ukazanym ogłoszeniu w WW przyjęli jakieś stare babki. Niestety firma nie sprzyja zatrudnianiu nowej Młodej kadry(patrz młode kobiety) a już w ogóle polityce prorodzinnej państwa... z resztą jak większość firm w powiecie... poczekajmy za jakieś 30 lat ... to pracodawca będzie nieustannie szukał osób do pracy w końcu mamy niż demograficzny dzieci coraz mniej się rodzi... :) nie będzie miał kto pracować
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-09-17 16:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co to za jakiś podział jest w tej firmie, że stosunkowo młodych osób nie przyjmują, przecież i osoby po 30 tce moga mieć już jakieś doświadczenie w branży i nie powinien ich wiek dyskryminować, chyba, że jest taka polityka firmy, że tylko starsze osoby zostają zatrudnianie..co byłoby dość niezrozumiałym faktem
zdjecie uzytkownika
henio - 2014-09-21 13:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś był oststnio na rozmowie u nich niech da znać
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-10-03 18:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaak, jestem całkowicie za! dajcie znać jak z rozmową jest, bo mam tam iść już w poniedziałek i trochę się boje czytając Wasze opinie, niektóre co prawda wydają się mocno przesadzone, no ale jednak.. nie wzięły się z niczego. Dlatego powiedzcie czy poważnie podchodzą do tematu, a nie zapraszają kogo popadnie.
zdjecie uzytkownika
cnc - 2014-10-04 15:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem kilka dni temu na rozmowie u nich
zdjecie uzytkownika
terek - 2014-10-22 13:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no, ale to ze za 20-30 lat nie bedzie mial kto pracowac, to sie nie pocieszaj tak, bo mozliwe, ze nikt nie bedzie w stanie zarobic na Twoja emeryture i sam bedziesz sobie dorabial hehe. Wiec moze warto juz teraz sie ztarudnic w Mikromie, firmie, ktora ma tyle lat tradycji i da szanse wypracowac sobie emeryturke ;)
zdjecie uzytkownika
Joga - 2014-10-22 18:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Terek, żeby mieć emeryturę trzeba najpierw wypracować swoje lata pracy... co w tych czasach jest i będzie nie lada wyzwaniem w szczególności gdzie przewagę stanowią umowy śmieciowe albo te na krótki czas określony. Niestety w Mikromie wolą przyjąć starszą babkę na produkcję niż młodą pracowitą i chętną do pracy. Złożyłam już tyle cv do rożnych firm produkcyjnych w pow Wrzesińskim no i niestety mając 26 lat w tym 5 doświadczenia na produkcji wszędzie słyszę, że wszystko ładnie pięknie ale wiek + brak dzieci skreśla już moje szanse na samym starcie :( ewidentna dyskryminacja....
zdjecie uzytkownika
łysy udzielec - 2014-11-18 18:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ich strona internetowa jest obecnie nieczynna, podobno w budowie, więc może od was się trochę dowiem co i jak w trawie piszczy? jak się zapewne domyślacie interesuje mnie głównie to ile mogę u nich w Mikroma miesięcznie zarobić i czy są przewidziane jakieś premie albo jakakolwiek kwota pieniążna ekstra>
zdjecie uzytkownika
mikon - 2015-01-13 09:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aż mi się nie chce wierzyć, że tyle czasu strona jest w budowie. Dzisiaj spojrzałem i to samo. http://www.mikroma.com/ Nie wiem czy oni to komuś zlecili, ale powinni to jak najszybciej doprowadzić do końca, bo każdy dzień wydaje się być stratą marketingową z tytułu braku strony www... Mam nadzieję, że sobie zdają z tego sprawę.
zdjecie uzytkownika
Borubar - 2015-01-31 22:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie nikt nie zajął się problemem do końca. Oferują bardzo specjalistyczne usługi mechaniki precyzyjnej. Oczywiście nikt kto nie ma wysokich umiejętności i kwalifikacji raczej nie ma co liczyć na zatrudnienie u nich. Swoją drogą ciekawe jak wyglądają u nich rekrutacje, bo może warto byłoby pomyśleć o przyjęciu do nich.
zdjecie uzytkownika
Cool - 2015-02-13 17:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
Cooool - 2015-02-13 17:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest !! WWW.MIKROMA.COM
zdjecie uzytkownika
viki - 2015-02-16 20:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam bardzo...jakie stare kobity? Średnia wieku na obróbce to35/40 lat. Większość z nas nie miała żadnego doświadczenia, gdy zaczynałysmy pracę. Wystarczy trochę chęci i mądra głowa. Sama pracuję 5 lat i nie mam powodów żeby narzekać!! Pieniądze niezłe, przełożeni spoko.

zdjecie uzytkownika
koko - 2015-03-26 21:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oj na temat tej Firmy mogę sporo opwiedzieć...Pracował (am)/(łem) tam w biurze.....Francuzi traktują Polki jak panienki do towarzystwa....Szkoda tych dziewczynek z Wrzesni....które za parę złoty zrobią wszystko
zdjecie uzytkownika
gdsaa - 2015-03-28 23:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koko - 2015-03-26 21:47:32]:
ile mozna zarobic w biurze netto?
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-03-28 23:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile zarabilaja kobiety w logistyce ?warto?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-04 20:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2015-03-28 23:46:39]:
jak masy ygrabna (usunięte przez administratora) to sporo :)
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-04-09 07:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile maja do reki?
zdjecie uzytkownika
cvzx - 2015-06-29 21:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś orientuje się jakie są zarobki na produkcji w Ostrowie w Micromie? czy znowu duzo szumu a wypłaty jak w Bangladeszu
zdjecie uzytkownika
kisiel - 2015-06-30 21:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja byc może byłbym zainteresowany możliwością podjęcia pracy w Mikroma, to znaczy wiem, że taka możliwość jest, szukają programisty maszyn współrzędnościowych 3D z doświadczeniem jednak w ogłoszeniu http://www.pracuj.pl/praca/programista-maszyn-wspolrzednosciowych-3d-z-doswiadczeniem-wrzesnia,oferta,3961138 to zbyt wiele nie napisali, kilka słów, nie wiem czy traktować je poważnie.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-09-02 11:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
MAXCESS - Międzynarodowa firma z ponad 50-letnią tradycją w branży maszynowej, głównie dla przemysłu papierniczego, poligraficznego, metalowego itd. poszukuje osób na stanowisko:

CNC tokarz
Miejsce pracy: Bugaj (12 km od Poznania, 30 km od Gniezna)

Główne zadania CNC tokarza
Obsługa tokarki CNC (sterownik: Sinumerik),
Dobieranie odpowiednich narzędzi i parametrów skrawania,
Odczyt rysunków technicznych,

Wymagania
Wykształcenie zawodowe lub średnie techniczne (preferowane: obróbka skrawaniem, mechanika),
Doświadczenie przy pracy z maszynami CNC (tokarki),
Umiejętność posługiwania się przyrządami pomiarowymi,
Umiejętność czytania dokumentacji technicznej (warunek konieczny),
Sumienność i rzetelność,
Mile widziana umiejętność programowania maszyn CNC.

Oferujemy
Ciekawą pracę w międzynarodowej firmie,
Dobre warunki płacowe adekwatne do umiejętności, zaangażowania i efektów pracy,
Możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji,
System świadczeń pozapłacowych,
Prywatna opieka medyczna.

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres e-mail: Andrzej.Soliwoda@maxcess.eu
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-09-02 14:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z aktualnych ofert pracy wynika że firma poszukuje pracowników na stanowisko nastawiacza tokarek/frezarek CNC oraz inżyniera specjalistę do spraw obróbki skrawaniem we Wrześni, oferują nowoczesne i będące na wysokim poziomie technicznym miejsce pracy,stabilne warunki zatrudnienia – umowa o pracę,szkolenia i możliwość podnoszenia kwalifikacji.
zdjecie uzytkownika
aDrian - 2015-09-03 22:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właściwie to mają dosyć ciekawą ofertę..
zdjecie uzytkownika
Bartosz - 2015-09-05 21:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak Dokładnie potrzebują pracowników! tylko że najpierw ich zwalniją, tłumacząc sie tym że z przyczyn ekonomicznych a teraz poszukują pracownikó na ich miejsca!!!
To sie tylko nadaje do sądu pracy!!! Kpina!!!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-12-26 09:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka panuje atmosfera w mikronie
zdjecie uzytkownika
ulal - 2015-12-26 21:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ktoś z tą atmosferą to róż nie jest, zalezy jaki dział, chyba w marketingu jest najluźniejsza na pewno. No do na produkcji teraz nie widze, zeby ktoś się wypowiadał.
zdjecie uzytkownika
Ihgf - 2015-12-29 14:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem kilka ofert pracy teraz od firmy Mikroma obecnie poszukują technologa obróbki skrawaniem oraz operatora frezarek CNC oferty dotyczą pracy we Wrześni
zdjecie uzytkownika
pulser - 2015-12-31 18:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ihgf - 2015-12-29 14:27:36]:
Witam wszystkich. Rzeczywiście mikroma w tej chwili poszukuje nowych twarzy do pracy. Zastanówcie się jednak czy fizycznie jesteście gotowi na zatrudnienie tutaj
zdjecie uzytkownika
iwo - 2016-01-02 22:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego ktos musi sie zastanawiac fizycznie czy da rade, praca przeciez do ciezkiej nie nalezy, jezeli ktos ma doswiadczenie i to jest jego zawod to praca dla niego
zdjecie uzytkownika
beka - 2016-02-02 18:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakład nie jest taki zły, jak czytam opinie o innych to aż nie do pomyślenia. Tragedii z robotą nie ma, szału też nie, ot, zwykłe miejsce pracy. Co prawda w Mikromie pracowałem niespełna rok, ale jakieś zdanie mam. Wypłaty były na czas, z korzystaniem z urlopu nie było problemów, na chorobowym przez cały okres byłem raz albo dwa (pracowałem 2013-2014). Robisz co do Ciebie należy i wszystko jest w porządku. Chociaż chodzący kierownicy jak ktoś zauważył bardziej nadali by się jako specjaliści na maszyny (myślę bardzo dobrzy) niżeli jako kierownicy. Jedna z wnerwiających rzeczy to krótka przerwa - 15 minutowa, mogłaby być 20, bo przez te 15 minut to trzeba biegiem lecieć, żeby większe śniadanie spożyć przez ten kwadrans. Detale na produkcji na pewno ciekawe i niebanalne. Atmosfera pracy - średnia. Pomijając kierownictwo to pracownicy niestety też są bardzo różni, tych w porządku mógłbym policzyć używając palców jednej ręki. Nie wiem jak jest teraz, ale to co czasem niektórzy potrafią wymyślić na temat innych i obgadywanie za plecami to jakaś tragedia, gorzej niż na wsi (nie uwłaczając mieszkańcom wsi - chodzi o mentalność ludzi, nie pochodzenie). Niektórym chyba w tej firmie więcej zajęcia brakuje albo mają kompleksy i żal do własnej osoby. Mowa oczywiście o produkcji. Jak na początek polecam, ale z jakimś doświadczeniem to produkcja raczej odpada, chyba, że z ambicjami na nastawiacza. Obecnie szukam pracy, ale jednak do mikromy bym nie wrócił.
zdjecie uzytkownika
krasnoludek - 2016-02-07 21:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to chyba nie prowadzą żadnej rekrutacji, a szkoda, bo myślałem, że załapię się u nich jako inżynier jakości. Widocznie wszystkim odpowiadają warunki i te nowo przyznane premie do podstawy zarobków.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Mikroma!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mikroma

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert