Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mikroma

Pracowałeś w firmie Mikroma i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
:) - 2013-03-01 10:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego w takim razie co powiesz na temat przyznawania urlopów ?
zdjecie uzytkownika
ex - 2013-04-11 12:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie było redukcji etatów w czasie kryzysu? hahahah [usunięte przez modeartora] wiesz chłopcze.... wyleciało wtedy kilkadziesiąt osób jak nie więcej... idz i pogadaj ze związkowcami to ci podadzą dokładną liczbę.

Co do [usunięte przez modeartora] to widzę, że jej się pogłębiło ... podobnie z [usunięte przez modeartora] ;] ich zdrowie.. zwłaszcza [usunięte przez modeartora]... oj niewiele mu chyba życia zostalo jak nie przystopuje ;p
zdjecie uzytkownika
chip - 2013-04-12 20:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na temat przyznawania urlopów proponuje poczytac kodeks pracy!!! Pracownik może dysponowac urlopem wypoczynkowym w wymiarze 10 dni, widze że urlop dwutygodniowy zwany wypoczynkowym jest przyznawany bez wiekszych problemów. Co do reszty urlopu proponuje popytac znajomych w innych firmach! Zresztą masz też na żądanie 4 dni plus okolicznościowe oczywićie!
zdjecie uzytkownika
chip - 2013-04-12 21:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem kto tutaj [usunięte przez modeartora] wie... Osby, wyleciały przed "wielkim" kryzysem! Ja bym raczej sie skupił nad powodem zwolnienia akurat tych, a nie innych osób. W każdej firmie dziękuje sie za prace ludziom, którym ewidentnie wykonywana praca nie służy!
zdjecie uzytkownika
ex - 2013-04-17 11:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
idz i pogadaj jednak ze zwiazkowcami to cie oświecą. Tu nie chodzi, że nagle znalazło się kilkadziesiąt osób które były do niczego tylko Marki spanikował i poleciał po bandzie bez zastanowienia.. (z tego co wiem potem trochę żałował wielu decyzji/osób ale niechętnie się do tego przyznawał)
zdjecie uzytkownika
chip - 2013-04-22 13:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może masz racje... nie znam przecież wszystkich osób które poleciały, ale te które znam uwierz nie miały sie czym poszczycić mimo paru lat stażu w firmie. A co do związkowców to, to jest porażka mikromy i pracowników- niestety. Nie ma tam ludzi z charyzmą
zdjecie uzytkownika
ex - 2013-04-24 11:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
... a ja znam takich co też nic nie wnoszą dobrego do Mikromy i ciągle pracują w niej od lat - poprostu odwalaja swoja robotę nie wychylając się poza swoje ramy. Są też tacy, do których trzeba ciągle chodzić i tłumaczyć co mają i jak zrobić, żeby nie [usunięte przez modeartora] roboty. Często i tak jeden z drugim przemyca jakiś błąd do systemu (bo co tam nie ich firma/kasa to im nie zależy na dokładności) i trzeba po cichu za ich plecami prostować tematy, bo firma by wypluła braków lub niezgodnych z oczekiwaniami klientów detali/wyrobów na dziesiątki tysięcy €.... ale oczywiście są to osoby zaufane u francuzików, głaskane przez nich, nietykalne....itd.
zdjecie uzytkownika
p.m - 2013-04-24 20:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy [usunięte przez modeartora].wa możecie wiedzieć o złych warunkach w firmie? mikroma ma kosmiczny poziom jeśli chodzi o warunki pracy !!!! robiłem w wielu firmach ( w mikromie 9lat!!!!) i wiem co mówię! nie podoba się ? wypad np do "prywaciarza" , blacharza , stolarza , czy na budowę! itp. narzekacie bo [usunięte przez modeartora] macie za dobrze i taka prawda!!!!!!!!! mi życie tam nie pozwoliło robić dalej ale gdyby było inaczej to do śmierci bym tam pracował!!!!! kierownictwo jest po to by [usunięte przez modeartora] takich leserów jak większość tam pracuje! kasa? jeśli jesteś fachowcem to ją masz!!! urlopy? bez problemowe!!!!!!!! związki zawodowe? nie pasują komuś? to nie bądź w nich !!!!! proste jak [usunięte przez modeartora]
zdjecie uzytkownika
klijent - 2013-05-09 02:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za przeproszeniem ale w [usunięte przez modeartora] sie specjalizujecie wystarczy popatrzec jakie opinie wasze produkty maja w Internecie idz czlowieku do byle sklepu czy hurtowni i zapytaj jakiegokolwiek sprzedawcy czy ci doradzi wasze produkty tego [usunięte przez modeartora] nikt nie chce nawet sprzedawac bo same problemy i reklamacje jedynie co możecie robić to poszczególne części na obrabiarkach ale w montaż i konstrukcje to sie nie bawcie bo jestescie daleko za [usunięte przez modeartora]
zdjecie uzytkownika
szanujacy sie... - 2013-05-09 02:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wiem ze o prace ciezko ze jak na wrzesinskie warunki mozna zarobic to normalna pensje, żeby nie przesadzić porzadna. Wiem ludzie maja rodziny dzieci kredyty itp ale to nie jest powod żeby tam pracować narażając sie każdego dnia na takie traktowanie na obelgi [usunięte przez modeartora] i prostactwo, ludzie idźcie w swiat rzuccie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] macie fach i doświadczenie wszędzie was wezmą z otwartymi rękoma zobaczcie jak jest gdzie indziej dopiero na oczy przejrzycie jak sie pracuje bez stresu w milej atmosferze jak wtedy sie chętnie idzie do pracy zatrzymajcie ten reżim. Ciekawe czy pan [usunięte przez modeartora] i pan [usunięte przez modeartora] takie bydlactwo odstawiają u siebie w domach przy stole wobec rodzin? To przekracza najniższy stopień stosunków miedzy ludzkich tylko dlatego ze to nie są ludzie na poziomie żeby sprawować takie stanowiska jeszcze moze niech zrobią trzeciego kierownika z tego gbura pana [usunięte przez modeartora] obecnie nastawiacza, jest wiele osób w mikromie którzy by ich zastąpili znacznie lepiej tylko praca bezstresowa i mila atmosfera moze stworzyć wydajna zaloge na wiele lat. Najlepszy park maszynowy w wielkopolsce i to jedyna zaleta tej firmy a moglo by byc to fajne i porzadane miejsce pracy. Pan [usunięte przez modeartora] to są świetni fachowcy i tego zarzad sie powinien trzymac takim prostym ludzią nie mozna dawac takiej wladzy powinni pracować na maszynach, a zwiazki boja sie cala ta sprawę wyciagnac na swiatlo dzienne to jakby ich nie bylo wcale tak to sie moze dziac tylko w mikromie. Ludzie wiecej ambicji i wiary w siebie zmieńcie prace to zobaczycie co to jest spokój i jak se czuje czlowiek doceniany i szanowany.
,
zdjecie uzytkownika
nono - 2013-05-23 13:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanujacy sie... - 2013-05-09 02:55:06

Ja wiem ze o prace ciezko ze jak na wrzesinskie warunki mozna zarobic to normalna pensje, żeby nie przesadzić porzadna. Wiem ludzie maja rodziny dzieci kredyty itp ale to nie jest powod żeby tam pracować narażając sie każdego dnia na takie traktowanie na obelgi [usunięte przez modeartora] i prostactwo, ludzie idźcie w swiat rzuccie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] macie fach i doświadczenie wszędzie was wezmą z otwartymi rękoma zobaczcie jak jest gdzie indziej dopiero na oczy przejrzycie jak sie pracuje bez stresu w milej atmosferze jak wtedy sie chętnie idzie do pracy zatrzymajcie ten reżim. Ciekawe czy pan [usunięte przez modeartora] i pan [usunięte przez modeartora] takie bydlactwo odstawiają u siebie w domach przy stole wobec rodzin? To przekracza najniższy stopień stosunków miedzy ludzkich tylko dlatego ze to nie są ludzie na poziomie żeby sprawować takie stanowiska jeszcze moze niech zrobią trzeciego kierownika z tego gbura pana [usunięte przez modeartora] obecnie nastawiacza, jest wiele osób w mikromie którzy by ich zastąpili znacznie lepiej tylko praca bezstresowa i mila atmosfera moze stworzyć wydajna zaloge na wiele lat. Najlepszy park maszynowy w wielkopolsce i to jedyna zaleta tej firmy a moglo by byc to fajne i porzadane miejsce pracy. Pan [usunięte przez modeartora] to są świetni fachowcy i tego zarzad sie powinien trzymac takim prostym ludzią nie mozna dawac takiej wladzy powinni pracować na maszynach, a zwiazki boja sie cala ta sprawę wyciagnac na swiatlo dzienne to jakby ich nie bylo wcale tak to sie moze dziac tylko w mikromie. Ludzie wiecej ambicji i wiary w siebie zmieńcie prace to zobaczycie co to jest spokój i jak se czuje czlowiek doceniany i szanowany.

,
mikroma jest dobrym zakładem
zdjecie uzytkownika
oko - 2013-05-23 19:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po [usunięte przez modeartora] takie [usunięte przez modeartora] wypisujecie ?
zdjecie uzytkownika
singiel - 2013-05-27 16:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiara jak czyta się te opinie to nasuwa mi się pewna myśl .Wasz prezes musi mieć pełną satysfakcje że takie ma wspaniałe kierownictwo że goni was robotą i obrzuca obelgami w końcu jak było by odwrotnie i kierownictwo trzymało by z robolami to by ich dawno zwolnił.Widział ktoś z was żeby siwek albo smelka pomógł komuś w czym kolwiek?.Zawsze bali się tylko o swoje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A nawiązująć do osób zwolnionych znam parę kobiet które zostały zwolnione w tym czasie i były to moje koleżanki które były sumienne i co wystarczyło jedno chorobowe i już ich nie ma.Z takimi ludzmi się nie wygra .Tylko oni czasem zapominają że i na nich przyjdzie kiedyś czas i wtedy też będą takimi samymi szmatami jakim nas teraz robią.
zdjecie uzytkownika
kisss - 2013-05-28 15:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli ci się to nie podoba co wiara pisze to nie wchodz na tę stronę i nie czytaj...ludzie piszą to co widzą niech wiara dowie się kim tak naprawdę są ci panowie [usunięte przez modeartora] bo pewnie w swoich środowiskach to osoby nieskazitelnie czyste ha.. ha..a w rzeczywistości to życiorysy bogatrze od nie jednego aktora
zdjecie uzytkownika
AZZIZOU - 2013-06-13 09:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kisss - 2013-05-28 15:57:36

jeśli ci się to nie podoba co wiara pisze to nie wchodz na tę stronę i nie czytaj...ludzie piszą to co widzą niech wiara dowie się kim tak naprawdę są ci panowie [usunięte przez modeartora] bo pewnie w swoich środowiskach to osoby nieskazitelnie czyste ha.. ha..a w rzeczywistości to życiorysy bogatrze od nie jednego aktora
Firma została założona w 1973 roku, specjalizujemy się w obróbce precyzyjnej i montażu zespołów elektromechanicznych.
Cieszymy się dużym uznaniem i doświadczeniem w dziedzinie produkcji elementów mechaniki precyzyjnej,
dysponujemy nowoczesnym parkiem maszynowym i wykwalifikowanym personelem.

Naszym kontrahentom oferujemy kompletne zespoły integrujące części mechaniczne, elektryczne i elektroniczne.

Wykonujemy wszelkiego rodzaju specjalistyczne maszyny elektryczne

•Zestawy próżniowych pomp turbomolekularnych
•Łożyska magnetyczne
•Silniki bezszczotkowe
•Cylindry liniowe ze zintegrowaną elektroniką
•Siłowniki obrotowe
•Czujniki i przeliczniki
•Silniki o wysokim momencie obrotowym z magnesami trwałymi
•Alternatory do turbin wiatrowych
•Stojany
•Wirniki z magnesami trwałymi

Zakres działalności

•Uprzemysłowienie (dokumentacja projektów, programowanie)
•Obróbka (toczenie, frezowanie, szlifowanie, honowanie, nacinanie)
•Kontrola (dwu i trzywymiarowa)
•Montaż elementów mechanicznych i elektromechanicznych
•Łączenie elektroniczne
•Wykrawanie blach silnikowych
•Uzwajanie
•Wzmacnianie
•Formowanie
•Pokrycia poliuretanowe
zdjecie uzytkownika
AZROU - 2013-06-13 09:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasze zobowiązania

•Dostosowanie do potrzeb klienta, tak by zrealizować wszelkie jego oczekiwania w duchu partnerskiej współpracy
•Oferowanie klientom rozwiązań pozwalających na zachowanie konkurencyjności i podnoszenie produktywności
•Szkolenie pracowników w zakresie nowych technologii
•Zaangażowanie wszystkich pracowników w realizację planu postępu, przy zastosowaniu wszelkich
narzędzi Lean Manufacturing

Mocne strony

•Duże moce produkcyjne z zastosowaniem nowoczesnych metod
•Wielozadaniowość (obróbka, montaż, uzwajanie)
•Atrakcyjne koszty pracy
•Bliskość (dostawa do Francji w ciągu 24 godzin)
•Adaptowalność
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-20 10:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Granda w Mikromie. Technology popycha I ustawia mistrzow. Ha ha takie rzeczy tylko tutaj.
zdjecie uzytkownika
zenek - 2013-12-19 19:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nigdy nie bylo zadnego kryzysu..sami sobie wymyslili ten niby kryzys...nawet premii na swieta nie dal...nie polecam tej pracy..pracowalem 3 lata w tej firmie..na nauczenie sie jest ok ale na dalszy okres czasu nie bardzo..zero podwyzek..nawet jesli juz sie nauczysz i sam bedziesz ustawial maszyne to i tak nie dostaniesz podwyzki albo kieras ci powie ze jestes na liscie podwyzek(czyli w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie robi)
zdjecie uzytkownika
anonek z produkcji - 2014-01-19 03:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sama praca nie jest zła, a ci co się przejmują (usunięte przez administratora) kierownictwa czy majstrów... Nie ma się co stresować, oni są od pilnowania porządku i od tego, żeby reszta pracowała a nie zbijała bąki, choć nie powiem, że mogliby pokazywać nieco więcej klasy jak na ich stanowiska przystało.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
OR.Sp - 2014-03-14 04:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czip - 2013-02-19 16:03:45]:
kto kolwiek zma sie na rzeczy w metalurgi i w jej obróbce polecam... "na przyszlość"



Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-30
Żródło: gazetapraca.pl
Września
(wielkopolskie)
MIKROMA S.A. z siedzibą we Wrześni jest spółką specjalizującą się w produkcji precyzyjnych części mechanicznych oraz elektromechanicznych dla przemysłu lotniczego, posiadającą certyfikaty ISO 9001 oraz AS/EN 9100.Poszukujemy pracownika na stanowisko:SPECJALISTA DS. JAKOŚCI PRODUKTUMiejsce pracy: WrześniaWymagania:Wykształcenie wyższe,Dobra znajomość j. francuskiego lub j. angielskiego w mowiei piśmie,Umiejętności korzystania z pakietu Office,D
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
jak - 2014-03-18 15:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Potrzebują szlifierza wałków i otworów czytałem ogłoszenie.Jaką proponują stawkę?Mam doświadczenie 35 letnie w tym zawodzie.Czy firma jest w porządku?Czekam na info.
zdjecie uzytkownika
azza - 2014-03-25 15:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma została założona w 1973 roku, specjalizujemy się w obróbce precyzyjnej i montażu zespołów elektromechanicznych.
Cieszymy się dużym uznaniem i doświadczeniem w dziedzinie produkcji elementów mechaniki precyzyjnej,
dysponujemy nowoczesnym parkiem maszynowym i wykwalifikowanym personelem.

Naszym kontrahentom oferujemy kompletne zespoły integrujące części mechaniczne, elektryczne i elektroniczne.

Wykonujemy wszelkiego rodzaju specjalistyczne maszyny elektryczne

•Zestawy próżniowych pomp turbomolekularnych
•Łożyska magnetyczne
•Silniki bezszczotkowe
•Cylindry liniowe ze zintegrowaną elektroniką
•Siłowniki obrotowe
•Czujniki i przeliczniki
•Silniki o wysokim momencie obrotowym z magnesami trwałymi
•Alternatory do turbin wiatrowych
•Stojany
•Wirniki z magnesami trwałymi

Zakres działalności

•Uprzemysłowienie (dokumentacja projektów, programowanie)
•Obróbka (toczenie, frezowanie, szlifowanie, honowanie, nacinanie)
•Kontrola (dwu i trzywymiarowa)
•Montaż elementów mechanicznych i elektromechanicznych
•Łączenie elektroniczne
•Wykrawanie blach silnikowych
•Uzwajanie
•Wzmacnianie
•Formowanie
•Pokrycia poliuretanowe
zdjecie uzytkownika
zaaz - 2014-03-25 15:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informacja o konieczności ochrony swoich danych osobowych
oraz dokumentów tożsamości




Zgodnie z zaleceniem Wojewody Wielkopolskiego zwracamy uwagę na konieczność ochrony swoich danych osobowych oraz dokumentów tożsamości.
Informujemy, że zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa nikt nie może zatrzymywać dowodu osobistego, chyba że możliwość taka wynika z wyraźnego uregulowania zawartego w przepisach prawa. Oznacza to, że np. przedsiębiorcy nie mają podstawy prawnej, aby żądać od swoich klientów pozostawienia dowodu osobistego „pod zastaw”. Działanie takie nie znajduje umocowania w obowiązujących przepisach prawa oraz wiąże się z dużym niebezpieczeństwem wykorzystania danych zawartych w dowodzie osobistym (lub innym dokumencie tożsamości) klienta przez nieuczciwego przedsiębiorcę do popełnienia przestępstwa na szkodę osoby, której dane zostały wykorzystane. Stosownie do treści art. 55 ust. 1 pkt 2 ustawy o ewidencji ludności i dowodach osobistych „Kto zatrzymuje bez podstawy prawnej cudzy dowód osobisty podlega karze ograniczenia wolności albo karze grzywny.”
Osoba, która utraciła dowód osobisty powinna niezwłocznie dokonać zgłoszenia jego utraty w najbliższym organie gminy, a w przypadku utraty dowodu osobistego poza granicami kraju, w polskiej placówce konsularnej właściwej ze względu na miejsce pobytu osoby. Organy te wydają zaświadczenie o utracie dowodu osobistego, ważne do czasu wydania nowego dokumentu, oraz powiadamiają o tym organ, który wydał dowód osobisty, w celu unieważnienia dokumentu. Dowód osobisty zostaje unieważniony w systemie informatycznym z dniem zawiadomienia o jego utracie. Takie działanie może uchronić osobę, która utraciła dowód osobisty przed negatywnymi skutkami w przypadku nielegalnego posłużenia się dokumentem przez nieuczciwego znalazcę.
W przypadku niemożności osobistego stawiennictwa osoby, która utraciła dowód osobisty z powodu choroby, niepełnosprawności lub innej niedającej się pokonać przeszkody, zawiadomienia może dokonać pełnomocnik, po okazaniu pełnomocnictwa udzielonego na piśmie.
Zawiadamiający o utracie dowodu osobistego jest obowiązany podać imię (imiona), nazwisko, adres zamieszkania, imiona rodziców, nazwisko rodowe matki posiadacza utraconego dowodu osobistego oraz wystawcę dowodu osobistego.
Przypomina się również, że osoba, która utraciła dowód osobisty, jest obowiązana wystąpić niezwłocznie o wydanie nowego dokumentu do organu gminy właściwego ze względu na miejsce pobytu stałego, a w przypadku braku takiego miejsca do organu gminy właściwego ze względu na ostatnie miejsce pobytu stałego.
Dla zwiększenia bezpieczeństwa osoby, która utraciła dowód osobisty, fakt ten należy zgłosić w dowolnym banku. Powyższe zostanie odnotowane w systemie informatycznym, do którego dostęp mają wszystkie banki, co skutkować będzie uniemożliwieniem zaciągnięcia zobowiązania przez przestępcę z wykorzystaniem danych osobowych poszkodowanej osoby.

zdjecie uzytkownika
Xena - 2014-03-31 12:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Hej mam pytanie do Was jak wygląda praca kobiet w tej firmie? Właśnie wysłałam cv mailem w związku z ogłoszeniem z WW - potrzebują kobiet do obróbki ręcznej. Jakie są szanse żeby się tam w ogóle dostać? Niby mam doświadczenie na produkcji 3 lata ale różnie jest nie wiem jakie mają kryteria wyboru ... pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
p.m - 2014-04-26 11:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRACOWAŁEM TAM 10LAT I BYŁO RÓŻNIE ! RAZ SUPER INNYM RAZEM DO BANI ALE DZIŚ JESTEM PRZEKONANY , ŻE TO NAJLEPSZY ZAKŁAD PRACY W JAKIM PRACOWAŁEM!
CI CO PISZĄ JAK TAM JEST ŹLE ITP TO NIECH SIĘ ZWOLNIĄ I ZAMKNĄ MO....DY BO NIC OPRÓCZ TEGO ZAKŁADU NIE WIDZIELI !
TAKIE WARUNKI PRACY JAK OFERUJE MIKROMA TO MAŁO KTÓRY ZAKŁAD DAJE!
OSOBIŚCIE WIELE WIDZIAŁEM FIRM W TYM KRAJU , TERAZ PRACUJĘ W FIRMIE ZATRUDNIAJĄCEJ OK 300 OSÓB LECZ TA FIRMA W PORÓWNANIU Z MIKROMĄ TO DNO!!!
ZANIM COŚ NAPISZECIE NEGATYWNIE NT MIKROMY TO POPRACUJCIE W INNYCH , ZWŁASZCZA W INNYM REGIONIE JAK WLKP.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mikroma
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x