brak logo

Mikroma

Września

Opinie o Mikroma

gdsaa 2015-03-28 23:45
ile mozna zarobic w biurze netto?
5
marta 2015-03-28 23:46
ile zarabilaja kobiety w logistyce ?warto?
3
xxx 2015-04-04 20:07
jak masy ygrabna (usunięte przez administratora) to sporo :)
marta 2015-04-09 07:20
ile maja do reki?
cvzx 2015-06-29 21:51
czy ktoś orientuje się jakie są zarobki na produkcji w Ostrowie w Micromie? czy znowu duzo szumu a wypłaty jak w Bangladeszu
6
Andrzej 2015-09-02 11:02
MAXCESS - Międzynarodowa firma z ponad 50-letnią tradycją w branży maszynowej, głównie dla przemysłu papierniczego, poligraficznego, metalowego itd. poszukuje osób na stanowisko:

CNC tokarz
Miejsce pracy: Bugaj (12 km od Poznania, 30 km od Gniezna)

Główne zadania CNC tokarza
Obsługa tokarki CNC (sterownik: Sinumerik),
Dobieranie odpowiednich narzędzi i parametrów skrawania,
Odczyt rysunków technicznych,

Wymagania
Wykształcenie zawodowe lub średnie techniczne (preferowane: obróbka skrawaniem, mechanika),
Doświadczenie przy pracy z maszynami CNC (tokarki),
Umiejętność posługiwania się przyrządami pomiarowymi,
Umiejętność czytania dokumentacji technicznej (warunek konieczny),
Sumienność i rzetelność,
Mile widziana umiejętność programowania maszyn CNC.

Oferujemy
Ciekawą pracę w międzynarodowej firmie,
Dobre warunki płacowe adekwatne do umiejętności, zaangażowania i efektów pracy,
Możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji,
System świadczeń pozapłacowych,
Prywatna opieka medyczna.

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres e-mail: Andrzej.Soliwoda@maxcess.eu
2
aDrian 2015-09-03 22:30
właściwie to mają dosyć ciekawą ofertę..
1
Bartosz 2015-09-05 21:45
Tak Dokładnie potrzebują pracowników! tylko że najpierw ich zwalniją, tłumacząc sie tym że z przyczyn ekonomicznych a teraz poszukują pracownikó na ich miejsca!!!
To sie tylko nadaje do sądu pracy!!! Kpina!!!
1
ktoś 2015-12-26 09:45
jaka panuje atmosfera w mikronie
beka 2016-02-02 18:39
Zakład nie jest taki zły, jak czytam opinie o innych to aż nie do pomyślenia. Tragedii z robotą nie ma, szału też nie, ot, zwykłe miejsce pracy. Co prawda w Mikromie pracowałem niespełna rok, ale jakieś zdanie mam. Wypłaty były na czas, z korzystaniem z urlopu nie było problemów, na chorobowym przez cały okres byłem raz albo dwa (pracowałem 2013-2014). Robisz co do Ciebie należy i wszystko jest w porządku. Chociaż chodzący kierownicy jak ktoś zauważył bardziej nadali by się jako specjaliści na maszyny (myślę bardzo dobrzy) niżeli jako kierownicy. Jedna z wnerwiających rzeczy to krótka przerwa - 15 minutowa, mogłaby być 20, bo przez te 15 minut to trzeba biegiem lecieć, żeby większe śniadanie spożyć przez ten kwadrans. Detale na produkcji na pewno ciekawe i niebanalne. Atmosfera pracy - średnia. Pomijając kierownictwo to pracownicy niestety też są bardzo różni, tych w porządku mógłbym policzyć używając palców jednej ręki. Nie wiem jak jest teraz, ale to co czasem niektórzy potrafią wymyślić na temat innych i obgadywanie za plecami to jakaś tragedia, gorzej niż na wsi (nie uwłaczając mieszkańcom wsi - chodzi o mentalność ludzi, nie pochodzenie). Niektórym chyba w tej firmie więcej zajęcia brakuje albo mają kompleksy i żal do własnej osoby. Mowa oczywiście o produkcji. Jak na początek polecam, ale z jakimś doświadczeniem to produkcja raczej odpada, chyba, że z ambicjami na nastawiacza. Obecnie szukam pracy, ale jednak do mikromy bym nie wrócił.
Szlif 2016-02-19 22:59
Witam jak tam wyglada obecnie sytuacja na szlifie ? Podobno szukaja nowych ludzi, co oferuja ogolnie ?
O!!! Wyje*ane!!! 2016-03-23 01:39
Zapraszamy wszystkich do Mikromy. Super Kierownictwo, ogółem bardzo przyjemny klimat, jeden szanuje drugiego. Pan Prezes także bardzo sympatyczny. Praca na lajcie. Tolerancje +/- kilometr. Ogółem całkiem okej.
H400 ogień ♥
byly pracownik 2016-04-29 22:43
Pracowalem tam kilka lat. Mam porownanie do kilku firm i szczerze powiem, ze takiego traktowania ludzi nigdy w zyciu nie widzialem nigdzie. Nie ma zadnych standardow, kierownictwo, dyrektorzy traktuja pracownikow jak totalne zero. To nie zaklad pracy, to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Warunki sa ponizej krytyki, szefostwo oderwane od rzeczywistosci - znaja to, co im ociec pokazal - ciezki temat - mowa o Bratach Sz. W tej firmie pracowac, to tylko stres, brak informacji,krzyki, grozby - jesli sie na to godzisz - bedziesz zadowolony.powodzenia!
1
radaway91 2016-07-05 16:02
siema wszystkim
chciałbym zatrudnić się w tej firmie na weekendy, słyszałem, że zatrudniają przez jakiegoś pośrednika, to prawda? ktoś da mi więcej info? pozdro Seba
radaway91 2016-07-06 21:42
Chciałbym w weekendy tam pracować toczenie bądź frezowanie. Jak najlepiej dać o sobie znać? :)
radaway91 2016-07-06 21:43
Chciałbym w weekendy tam pracować toczenie bądź frezowanie. Jak najlepiej dać o sobie znać? :)
Andrzej 2016-09-15 13:12
Maxcess Sp. z o.o. międzynarodowa firma z ponad 50-letnią tradycją w branży maszynowej (ok 35 km od Wrześni), głównie dla przemysłu papierniczego, poligraficznego, metalowego itd. poszukuje osób na stanowisko: Tokarz i CNC operator (sterowniki: Heidenhaim). Pracując 5 dni w tygodniu / 40 h zarobki ok 2500 netto (tokarz), ok 2700 PLN (CNC operator). Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV andrzej.soliwoda@maxcess.eu.
ulal 2016-09-15 14:24
Cześć@ WIecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. rozwoju sprzedaży? Oczekują znajomości francuskiego ale nie stanowi to dużego wymogu do spełnienia, a skoro jest umowa o pracę i jeszcze możliwy jest kontakt z native speakerami to się nie dziwię, że jest tak dobrze.
ZIZOU 2016-11-02 17:42
Wykopaliska archeologiczne świadczą o pojawieniu się na tym terenie pierwszych grup ludzkich w środkowej epoce kamiennej – mezolicie (8000-2500 lat p.n.e.). Z epoki tej pochodzi m.in. osada wydmowa z Tarnowej pod Pyzdrami, stąd w archeologii stosuje się określenie „kultura tarnowska”. Ciągłość osadnictwa potwierdzają znaleziska z epoki brązu i żelaza. Nieopodal Wrześni znajduje się Giecz – jeden z najważniejszych w średniowieczu grodów książęcych i siedziba kasztelanii. Za czasów Bolesława Chrobrego, według Galla Anonima gród skupiał 2300 wojowników. Coraz głośniej mówi się też o grodzisku w Grzybowie – wiosce położonej między Wrześnią a Gnieznem. Gród ma imponujące wymiary (4,7 hektara), a jego położenie blisko Gniezna, Giecza i Ostrowa Lednickiego świadczy o tym, iż musiał pełnić ważną rolę w okresie formowania się państwa polskiego. Najstarsze materiały dendrologiczne datuje się na rok 923.

Pierwsza wzmianka o Wrześni pochodzi z 1256. Lokacja miasta nastąpiła w poł. XIV w. Od 1314 miasto leżało w województwie kaliskim. Miasto rozwinęło się na planie owalnicy wzdłuż traktu handlowego łączącego Kalisz z Gnieznem, opodal skrzyżowania ze szlakiem Poznań – Łęczyca. Korzystne położenie miasta sprzyjało rozwojowi handlu i rzemiosła. W 1580 było tu 60 rzemieślników. Podczas wojny szwedzkiej w 1656 miasto zostało poważnie zniszczone. W latach 1807-1815 Września wchodziła w skład Księstwa Warszawskiego.

W wyniku II rozbioru Polski w 1793 miasto zostało włączone do Królestwa Prus. Podczas Wiosny Ludów mieścił się tutaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powstańczy. W drugiej połowie XIX w. istniało kilka zakładów przemysłowych: fabryka obuwia, fabryka powozów, betoniarnia, mleczarnia, cukrownia. Powstało również w tym okresie połączenie kolejowe Gniezno – Września – Oleśnica oraz Poznań – Września – Strzałkowo.

Międzynarodową uwagę przyciągnął strajk dzieci we Wrześni, który rozpoczął się 20 maja 1901 Niemiecki nauczyciel wymierzył karę cielesną dzieciom za odmowę odpowiadania w języku niemieckim na lekcji religii. Zastrajkowało wówczas 118 uczniów i uczennic. Ich rodziców władze niemieckie ukarały więzieniem. Za przykładem dzieci wrzesińskich poszli uczniowie w innych szkołach zaboru pruskiego. W 1906 opór dzieci, podtrzymywany przez rodziców, przybrał postać powszechnego strajku. W fazie największego jego nasilenia strajkowało ok. 75 tys. dzieci w ok. 800 szkołach (na łączną ilość 1100 szkół).

W 1905 w mieście (noszącym wówczas nazwę Wreschen) mieszkało 7007 osób, w tym 65,4% Polaków, 28,9% Niemców i 5,5% Żydów[2], natomiast w całym ówczesnym powiecie wrzesińskim Polacy stanowili 85,6% (1890). Ponad stuletnie panowanie pruskie zakończył wybuch powstania wielkopolskiego. Po rozbrojeniu garnizonu pruskiego 28 grudnia 1918. Września powróciła pod władzę polską.

W 1920 podczas wojny polsko-bolszewickiej, po odezwie Rady Obrony Państwa z dnia 1 lipca 1920, z inicjatywy hr. Stanisława Mycielskiego, mieszkańcy ziemi wrzesińskiej utworzyli Legię Ochotniczą Wrzesińską, która brała czynny udział w walkach w obronie Polski.
SERVO 2016-11-02 17:45
Wykopaliska archeologiczne świadczą o pojawieniu się na tym terenie pierwszych grup ludzkich w środkowej epoce kamiennej – mezolicie (8000-2500 lat p.n.e.). Z epoki tej pochodzi m.in. osada wydmowa z Tarnowej pod Pyzdrami, stąd w archeologii stosuje się określenie „kultura tarnowska”. Ciągłość osadnictwa potwierdzają znaleziska z epoki brązu i żelaza. Nieopodal Wrześni znajduje się Giecz – jeden z najważniejszych w średniowieczu grodów książęcych i siedziba kasztelanii. Za czasów Bolesława Chrobrego, według Galla Anonima gród skupiał 2300 wojowników. Coraz głośniej mówi się też o grodzisku w Grzybowie – wiosce położonej między Wrześnią a Gnieznem. Gród ma imponujące wymiary (4,7 hektara), a jego położenie blisko Gniezna, Giecza i Ostrowa Lednickiego świadczy o tym, iż musiał pełnić ważną rolę w okresie formowania się państwa polskiego. Najstarsze materiały dendrologiczne datuje się na rok 923.

Pierwsza wzmianka o Wrześni pochodzi z 1256. Lokacja miasta nastąpiła w poł. XIV w. Od 1314 miasto leżało w województwie kaliskim. Miasto rozwinęło się na planie owalnicy wzdłuż traktu handlowego łączącego Kalisz z Gnieznem, opodal skrzyżowania ze szlakiem Poznań – Łęczyca. Korzystne położenie miasta sprzyjało rozwojowi handlu i rzemiosła. W 1580 było tu 60 rzemieślników. Podczas wojny szwedzkiej w 1656 miasto zostało poważnie zniszczone. W latach 1807-1815 Września wchodziła w skład Księstwa Warszawskiego.

W wyniku II rozbioru Polski w 1793 miasto zostało włączone do Królestwa Prus. Podczas Wiosny Ludów mieścił się tutaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powstańczy. W drugiej połowie XIX w. istniało kilka zakładów przemysłowych: fabryka obuwia, fabryka powozów, betoniarnia, mleczarnia, cukrownia. Powstało również w tym okresie połączenie kolejowe Gniezno – Września – Oleśnica oraz Poznań – Września – Strzałkowo.

Międzynarodową uwagę przyciągnął strajk dzieci we Wrześni, który rozpoczął się 20 maja 1901 Niemiecki nauczyciel wymierzył karę cielesną dzieciom za odmowę odpowiadania w języku niemieckim na lekcji religii. Zastrajkowało wówczas 118 uczniów i uczennic. Ich rodziców władze niemieckie ukarały więzieniem. Za przykładem dzieci wrzesińskich poszli uczniowie w innych szkołach zaboru pruskiego. W 1906 opór dzieci, podtrzymywany przez rodziców, przybrał postać powszechnego strajku. W fazie największego jego nasilenia strajkowało ok. 75 tys. dzieci w ok. 800 szkołach (na łączną ilość 1100 szkół).

W 1905 w mieście (noszącym wówczas nazwę Wreschen) mieszkało 7007 osób, w tym 65,4% Polaków, 28,9% Niemców i 5,5% Żydów[2], natomiast w całym ówczesnym powiecie wrzesińskim Polacy stanowili 85,6% (1890). Ponad stuletnie panowanie pruskie zakończył wybuch powstania wielkopolskiego. Po rozbrojeniu garnizonu pruskiego 28 grudnia 1918. Września powróciła pod władzę polską.

W 1920 podczas wojny polsko-bolszewickiej, po odezwie Rady Obrony Państwa z dnia 1 lipca 1920, z inicjatywy hr. Stanisława Mycielskiego, mieszkańcy ziemi wrzesińskiej utworzyli Legię Ochotniczą Wrzesińską, która brała czynny udział w walkach w obronie Polski.
Robert 2016-11-02 20:00
Podobno szukają pracownikow ? Czy to prawda ? Słyszałem ze trzba potrafic dobrze znac rysunek techniczy ? jaka stawke daj na poczatek ?
Niki87 2016-12-26 09:55
Stawki mają konkurencyjne a nawet płacą lepiej, byłem ostatnio na rozmowie ale przeraza mnie dokładności z jakimi oni wykonują części. Ja robie w 0,1-0,05, ustawiam sam w tradycyjny sposób. Proste planowania i roztaczanie otworów. W Mikromie powiedziano mi ze dokładności tutaj to 0,01 to jest na porządku dziennym. Czy to prawa ????? CZy mozna sie w tej firmie czegos nauczyc ??? Czy zatrudnia mnie i będę stal na jednym stawisku przez kolejne 3 lata ?????
Franek 2017-01-09 19:42
Z tą dokładnością to nie problem, nauczyć można się bardzo dużo, niekoniecznie praca na tym samym stanowisku, zależy wszystko od twojej wiedzy i zaangażowania.
Antek 2017-01-15 11:43
Mogę napisać tylko dobre słowa o Mikromie, super firma.
Pozytywnie_nastawiony 2017-01-27 05:04
Praca spokojna nikt nie zmusza do nadgodzin, z robotą nie gonią ale pracować trzeba jak wszędzie, nikt za darmo nic ci nie da jak chcesz zarobić to zarobisz taka prawda co do dokładności to nie robisz do gnojownika tylko poważne detale więc są wymagania jakie są
Anonim 2017-02-07 19:16
Fajnie że tyle pozytywnych opinii jest. Dawno miałem złożyć CV ale nie widzę wcale nowych ofert! Jeśli ktoś ma wiedzę to proszę o info czy potrzeba w firmie tokarza ?.
Wyrewolwerowany_rewolwerowiec 2017-02-09 11:27
Wyślij cv do mikromy mailowo to uzyskasz odpowiedz. Ja skladalem papiery to tez nie bylo ogloszen
Antkowiak 2017-02-12 20:30
Pracuje dla Mikroma już dość długo i powiem, że tu jest super i polecam. Fajni ludzie pracują to i atmosfera sprzyja dobrej robocie a szefostwu na tym zależy. Zarobki są całkiem niezłe, wiadomo że każdy by chciał dużo więcej ale nie jest źle. Wpisy tak pozytywne coś znaczą.
Maja 2017-02-28 15:19
@Anonim
Obecnie firma Mikroma ma aktywne oferty pracy na stanowiska: Tokarz Narzędziowy-Konwencjonalny, Operator/Ustawiacz Maszyn CNC (Frezer/Tokarz), Mistrz Produkcji - Team Leader i Informatyk. Zamierzasz aplikować na którąś z ofert?
Ktoś z Was wie jak wygląda rekrutacja do firmy? Jakich pytań można się spodziewać? Ta informacja będzie cenna dla osób przygotowujących się do rozmowy kwalifikacyjnej.
Nastawiacz 2017-07-07 11:57
Te pozytywne opinie to chyba ktoś pisze na zlecenie dyrektora... Niestety marne szanse na rozwój. Ciężko się czegos nauczyć. Dla firmy liczy się żeby tylko "jechać, jechać, jechać". Nie ma możliwości żeby ktoś Ci coś pokazał, bo nawet jeżeli trafisz na dobrego nastawiacza, któremu chce się coś pokazać (a trudno o takich) to mistrzowi albo kierownikowi będzie przeszkadzało, że stoisz i się uczysz a nie pracujesz na maszynie. Nawet jak nie będzie ustawionej żadnej maszyny dla Ciebie to będziesz rozwozil roboty po innych maszynach, albo wymyśla inna głupotę. Dopiero po roku zaczną się dziwić dlaczego nic nie umiesz i sam nie ustawiasz maszyn. Jest to schemat powtarzający się na wielu nowych pracownikach. Kierownictwo w tej firmie to jakaś paranoja. Dwóch kierownikow wchodzących sobie w kompetencje to jednak kiepski model "zarządzania" produkcja. Trochę lepiej jest z dyrektorem W. co prawda dużo i pięknie mówi, a chyba jeszcze nic nie załatwił dla nikogo ale chociaż jest kulturalny i można z nim porozmawiać bez późniejszej chęci zwolnienia się, tak jak to zazwyczaj bywa po rozmowie i wysluchiwaniu sapań i wzdychań, oraz obejrzeniu przewracania oczami i głupich min kierownika Z. A co do wynagrodzeń to w tej chwili na początek dają nowym większe albo równe pieniądze z tymi pracownikami co pracują od 10 czy 20 lat i są w pełni samodzielni na maszynach. Podwyżki w tej firmie pojawia się praktycznie tylko wtedy gdy kończy się umowa, lub gdy zaczynają się masowe zwolnienia ludzi odchodzących do innych firm. (w ciągu dwóch lat zmieniło się tak gdzieś z 50% pracowników). Firma nie daje żadnych premii (z wyjątkiem niewielkiej za niechorowanie, która jest wliczona w pensje). Nie dostaniesz nic na żadne święta ani na wakacje. Na Boże Narodzenie są paczki za ok 30 zł i to wszystko. Jedno co dobre w tej firmie to nadgodziny, że względu na brak ludzi można ich dużo złapać (można zostawać po drugiej zmianie na 12 godzin oraz przychodzić w soboty i niedziele) , ale nikt nie zmusza ani nie wypomina jeżeli ktoś nadgodzin nie robi.
3
Maja 2017-07-11 11:37
@Nastawiacz
w swojej opinii poruszasz dużo ważnych kwestii. Piszesz o braku możliwości rozwoju. Czyli jeśli chce się w firmie pracować należy mieć już doświadczenie w pracy na danym stanowisku? To ważna informacja dla osób zainteresowanych ofertami pracy Mikroma.
Rozumiem też, że długość stażu w firmie nie wpływa na warunki zatrudnienia. Czy bardziej doświadczeni pracownicy mogą liczyć na to, że ich staż i praca zostanie dodatkowo doceniona?
J'M 2017-07-15 02:33
Patrząc na niektórych pracowników i słysząc ich głupie gadanie oraz podejście do pracy, to naprawdę się nie dziwię że kierownictwo jest takie. Na niektórych pracowników chyba trzeba bata za te obijanie się. zachowują się jak rozkapryszone dzieci, które myślą że za darmo coś dostaną. Albo gadanie na przerwach że za mało zarabiają, to niech pokażą że potrafią coś zrobić a jeśli nie to niech zmienią pracę bo tym gadaniem psują współprace w firmie tym którzy chcą pracować. Apropo dyrektora to faktycznie @nastawiacz ma racje w porządku człowiek i wydaje mi się że naprawdę jest dobry w tym żeby mobilizować do działania innych oraz poprawiać nastroje w firmie.
J'M 2017-07-15 03:25
@nastawiacz więc narzekasz że dają większe lub równe stawki nowym w porównaniu do tych co pracują w tej firmie 10 lub 20 lat tak? A co oni zrobili nauczyli się jedynie jak małpy gdzie namierzyc detal jak to pojdzie gdzie trzeba skorygować co trzeba zrobić żeby nie narobic braków poprostu ustawiają już setny raz ten sam detal to wszystko wiedzą co jest grane z nim. Daj im pierwsze realizacje przez cały miesiąc, wtedy zobaczą i zrozumieją nowych którzy nie robili jeszcze tych detali ze potrzebują wiecej czasu na ustawienie maszyny. Oczywiście nie tyczą się te słowa wszystkich ale większości tych co mówią że mało zarabiają. Niech opiszą swój dorobek zawodowy poza tym że gapili się jak ktoś ustawia i poprostu spatrzyli
Antek 2017-07-16 11:37
Mikroma to spoko firma, pracuje swoim rytmem i metodami. Ma pewne ustalone zasady i albo to akceptujecie albo zmiana!
Orzech 2017-07-17 12:24
Jak się załapač żeby pracować dla mikroma maroc? Pracuję we wrześni ale chciał bym wyjechać za granicę
Nastawiacz 2017-07-21 13:21
A niby jak dyrektor mobilizuje ludzi? Bo jakoś nie zauważyłem... Jedynymi jego plusami są kultura osobista i czasami zartowanie z nastawiaczami.
Janek 2017-07-22 20:13
Według moich informacji Mikroma to spoko firma !!
Stefek 2017-08-01 11:57
Mikroma nawet nie umie dobrze zorganizowac czyszczenia odzieży. Zabrano pracownikom dodatek na pranie i zatrudniono specjalna firmę odpowiedzialna za to. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, że firma ta pierze tylko i wyłącznie jedna koszulke i jedne spodnie na tydzień, a pomijając to że koszulki są prawie białe i w takiej firmie brudza się bardzo szybko, to przy takich upalach i duchocie koszulki nadają się do użycia maksymalnie przez dwa dni, choć i to jest często za długo.
1
Halny 2017-08-03 09:41
Niektórzy traktują forum jak piaskownicę. Myślę, że mają problem z pracą i próbują oskarżać Mikrome za to. Wszyscy szukamy oszczędności dlaczego firma miałaby tego nie robić? Dla mnie to jest szukanie dziury w całym a generalnie to fajna firma i dobrze się pracuje.
Stefek 2017-08-04 17:06
Oszczędności? To dlaczego kosztem pracowników? Dlaczego maja chodzić w brudnych ciuchach które śmierdza? "poważna firma z zagranicznym kapitałem. Lider na rynku..." śmiech na sali... Niech oszczędności szuka w inny miejscach. Połowa zalogi opieprza się na potęgę, np czuje się nie doceniana... "robię tyle za ile mi płacą". Widocznie firmie się to opłaca...
1
Grypon 2017-08-07 11:23
Robienie problemu z prania to dowód, że na siłę ktoś chce dokopać firmie. Jak się ma dobre miejsce do pracy to uszanujcie to.
1
Micki 2017-08-09 22:05
Pranie to tylko wierzchołek góry lodowej, tam mało co jest tak jak powinno być... A o pracę nie trudno w dzisiejszych czasach... Ja już jestem na wypowiedzeniu, jeszcze trochę i wolność :-)
Micki 2017-08-09 22:06
Pranie to tylko wierzchołek góry lodowej, tam mało co jest tak jak powinno być... A o pracę nie trudno w dzisiejszych czasach... Ja już jestem na wypowiedzeniu, jeszcze trochę i wolność :-)
Maja 2017-08-10 09:54
W dzisiejszych czasach każda firma @Stefek stara się oszczędzać i szuka do tego odpowiednich technik. Możesz napisać co w firmie oprócz tego jest nie tak? Chodzi o to, że innym na pewno to pomoże w zastanowieniu się nad podjęciem pracy.
Chory świat 2017-08-16 12:07
Niektórzy mylą swoją pracę z pracą swoich zwierzchników. Oceniać efekty pracy mają kierownicy a nie osoby ją wykonujące. !
michol 2017-08-23 09:53
Pracowałem tam. Naprawdę nie polecam!
Maja 2017-08-23 10:08
Na forum dążymy do poniesienia poziomu dyskusji @michol, co oznacza, że każde zdanie (pozytywne czy negatywne) powinno mieć swoje uzasadnienie, a nawet podane przykłady. Skoro pracowałeś w Mikromaie to na pewno takie posiadasz, możesz podzielić się nimi z innymi? Tak żeby każdy mógł wyrobić sobie na temat temat swoje zdanie.
Ciekawa 2017-08-24 13:02
A jak pracuję się na montażu?
Maja 2017-08-31 11:51
Z innych ofert pracy Mikromy wynika @ciekawa, że praca jest na dwie zmiany i zagwarantowana jest umowa o pracę. Dobrze byłoby tyko gdyby ktoś z pracujących to potwierdzić i opisał inne warunki pracy panujące w firmie. Może znajdzie się ktoś, kto przedstawi swój punkt widzenia z podaniem faktów i przykładów?
Józek 2017-09-13 08:37
Może niektóre osoby są niezadowolone z pracy na własne życzenie? Mało opinii na forum i mało ofert pracy to coś znaczy!
Zostaw swoją opinię o Mikroma - Września
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mikroma