KANZEON Wrocławski Catering

3.1 Dodaj merytoryczną opinię

Opinie o KANZEON Wrocławski Catering

Krystian

Kanzeon to profesjonalny pracodawca. Wszystko zgodnie z umową, pieniądze na czas. Miałem czyste sumienie, wiedząc, że wydajemy posiłki zdrowe, bez zbędnych, sztucznych dodatków.

2

Pracodawca

@Krystian

Witam Panie Krystianie, dokładnie tak jest! Dziękuję za opinię. Pozdrawiam

Michał
Pracownik
 Rekomendacja

Piszę z perspektywy kilkuletniego pracownika. Kanzeon Wrocławski Catering, to firma, która nie zwalnia tempa i z roku na rok obsługuje coraz większą ilość klientów na terenie Wrocławia i okolic. Gwarantuje stabilne zatrudnienie i nie ma problemu z terminowością wynagrodzenia. Daje możliwość rozwoju i awansu.

Ania
@Martyna

Jest OK ale Z tą godna płacą to bym nie przesadzała bo szału nie ma ale są wolne weekendy i stałe godziny pracy a mi na tym zależy najbardziej. Praca jak praca. W moim przypadku nie z pasji ale z musu.

Nina

Jeśli ktoś lubi taką pracę, to bardzo polecam, bo wszystko w firmie jest w porządku i fajni ludzie ją tworzą.

Małgośka
@Nina

Dokładnie tak. Również polecam. Świetni ludzie, dobre warunki, no i przede wszystkim pyszne jedzenie dostosowane do potrzeb.

Były pracownik
Były pracownik
 Problem

A nawiazując co do przerw ... to jedno wielkie kłamstwo... osoby pałace mogły korzystać z palarni, osoby nie pałace niestety nie miały przerwy i nie mogły karcić się po kuchni ani siedzieć w szatni, jeść można było po zakończeniu zmiany i umyciu kuchni . Ja przychodziłam na 6 rano, dopiero o 14 mogłam zjeść i zrobić przerwę.

Pracodawca

@Były pracownik

Witam Były Pracowniku, przerwa jest dla każdego bez względu na to czy ktoś pali czy nie.

Była pracownica Nowy wpis
Były pracownik

Ja troszkę dłużej... Przerwa to raz ale zachowanie szefowej kuchni to jakaś parodia... Mamy XXI wiek. O wypłacie nie wspomnę bo przecież jest 40 godzin nocnych w miesiącu. Liczę pracując od godz. 4

anonim Nowy wpis
Inne
@Była pracownica

To w jaki sposób zachowuje się szefowa, używa jakiś konkretnych epitetów? Piszesz o wypłacie, wiec zastanawiam się w jakim aspekcie. Wypłacalności na czas czy w aspekcie wysokości wynagrodzenia?

Ignaś Nowy wpis
Inne

Czy firma ma własnych dostawców, czy korzysta z firm zewnętrznych? I w jakich mniej więcej godzinach dostarczane są posiłki? Przykładowo, czy zdarza się, żeby dostawca dowiózł jedzenie poza godzinami pracy kuchni?

Pytanie Nowy wpis
 Pytanie

Czy firma KANZEON Wrocławski Catering udziela pożyczek pracowniczych? Na jakie dodatkowe wsparcie może liczyć pracownik?

Pytanie
 Pytanie

Jak długo czekaliście na odzew z KANZEON Wrocławski Catering? Oddzwaniają zawsze?

Krzysztof
Pracownik
@Pytanie

Zawsze :). Nawet odpisujemy na miale i wiadomości SMS. Zapraszamy do kontaktu.

@Iwona
Pracownik
@Pytanie

Ja pracuje od niedawna.Mimo że jestem bez doświadczenia zostałam miło przyjęta.Praca jest ciężka ale zespół zgrany.Super współpraca i fajne kierownictwo.Wyplaty na czas.

Aaa
Inne
@@Iwona

A jak Ci pomagali na początku, jako nowej osobie w firmie? I jak z umową oraz zarobkiem na początek?

@Iwona
Pracownik
@Aaa

Zostałam przydzielona do osoby z dużym doświadczeniem.Ona mnie wszystkiego nauczyła i nadal uczy.Pierwsza umowa była na zlecenie.Teraz mam umowę o pracę. Wynagrodzenie na czas.

1
anonim
Inne
@@Iwona

Jak długo byłaś na zleceniówce i na jaki czas potem dostałaś uop? Jest szansa, że ktoś od początku dostanie uop? Którego dnia zwykle macie przelewy z pensją? Można uzgodnić żeby dostawać wypłatę do ręki?

Kandydatka
Inne
@@Iwona

O jakim stanowisku mowa? W administracji, czy na kuchni przy gotowaniu? Bo ja chciałabym właśnie pracować bardziej w biurze. I czy zatrudniają tutaj też bez doświadczenia na jakiejś posadzie juniorskiej lub na stażu? Super, że kasa jest na czas. :D

 Rozmowa kwalifikacyjna
Jak oceniasz przebieg procesu rekrutacyjnego w firmie KANZEON Wrocławski Catering? Czy jest łatwy, czy może trudny do przejścia? Czy gdybyś miał możliwość odbycia rozmowy kwalifikacyjnej jeszcze raz, to również skorzystałbyś z zaproszenia?
matka
Inne

kwestia organizacji w tej firmie jest beznadziejna, aplikacja do zamawiania beznadziejna, pracownicy beznadziejni, spychologia awarii na inne podmioty, kłamstwo . niekompetencja, brak profesjonalizmu, nie polecam

Anna
Inne

Catering dla dzieci w szkole podstawowej. Dietetyk chyba nie posiada dzieci. Klopsiki w sosie cebulowym plus fasolka szparagowa z cebula. Nie trzeba być geniuszem, żeby górować smacznie i pod dzieci!!!

Helena
Inne

Widziałam, że jest otwarta rekrutacja na koordynatora sieci stołówek. Czytałam, że można liczyć na wynagrodzenie 3000 netto. Jest przewidziana jakaś dodatkowa premia?

Pytanie
 Pytanie

Jaki jest okres rozliczeniowy w KANZEON Wrocławski Catering? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?

Beti Te
Inne

Pani z biura ktora wydaje bloczki zachowuje się jakby pracowała tam za karę. Typowa niemiła urzędniczka jak za (usunięte przez administratora) Siedzi naburmuszona i obrażona że musi bloczek wydac, i jak robi się większą kolejka nawet nie ukrywa swojego niezadowolenia i przeklina pod nosem. Często też trzeba czekać aż szanowna Pani z Kanzeonu spali papierosa, a jak idzie się 5 minut przed 16 Pani stoi już w kurtce z torebeczka gotowa do wyjścia. A tak poza tym jedzenie dobre.

Urszula
Inne

Niedawno poszukiwali do pracy tutaj Pomocy kuchennej. I była to oferta na pół etatu. A jest szansa na przejście z czasem na cały etat? Można potem dostać cały wymiar pracy? I czy ta pensja podana 1505 zł brutto to też z czasem urośnie, nawet przy tym częściowym etacie?

KANZEON
Pracownik
@Urszula

Dzień dobry , oczywiście jest szansa na przejście na pełen etat , co do wynagrodzenia również ono ulega zmianie .Proponowana kwota jest na początek współpracy , zapraszamy serdecznie do zgłoszenia swojej kandydatury .

Alicja
Kandydat
@KANZEON

A co trzeba zrobić żeby przejść na pełen etat, wystarczą chęci czy trzeba się jakoś wykazać? A jakie jest maksymalne wynagrodzenie na tym stanowisku w pierwszym roku? Te pół etatu to jak wygląda godzinowo?

Półkolonie
Inne

Posiłki bez zarzutu - smaczne i świeże, poza zimnym obiadem w piątek. Niestety firma ma kłopoty z wywiązywaniem się z terminów. Posiłki dostarczane są średnio punktualnie, ze względu na co, musieliśmy raz odwołać zaplanowane zajęcia programowe poza placówką. Niestety herbata o smaku i zapachu zupy, również nie zrobiła najlepszego wrażanie, pomimo próśb o czyste pojemniki. Brak również pojemników na odpady zagwarantowanych w umowie.

Marecki
Były pracownik

Było spoko, gdyby kumpel mnie nie wziął do swojej firmy to zostałbym nadal. Polecam

Adam
Pracownik

Witam, płacą 3000,00 zł na rękę za 8h. Wypłaty w terminie. Praca jak każda inna ale jak dla mnie Ok bo nikt na mnie nie wrzeszczy i się nie wyżywa za swoją głupotę.

Pracodawca

@Adam

Witam, nie na wszystkich stanowiskach pracownicy otrzymują takie wynagrodzenie. Wartko to podkreślić. Zakładam, że jest Pan zatrudniony jako kierowca. Życzymy sukcesów i podwyżek. Pozdrawiam

Kierowca M
Pracownik

byłem na dniach próbnych i gdyby nie fakt, że pojawiła się opcja pracy bliżej miejsca zamieszkania to bym został. Stałe godziny pracy i wolne weekendy. Jest ogień szczególnie w okolicach wyjazdu z obiadami ale jak porównuję z innymi firmami a byłem w 2 to tu przynajmniej każdy wie co ma robić. Za te trzy dni co byłem dostałem pieniądze. Jeździłem z kierowcą, który wszystko mi objaśniał. Za dni próbne dostałem kasę zgodnie z ogłoszeniem.

Krystian

Kanzeon to profesjonalny pracodawca. Wszystko zgodnie z umową, pieniądze na czas. Miałem czyste sumienie, wiedząc, że wydajemy posiłki zdrowe, bez zbędnych, sztucznych dodatków.

2
Krystian

Magda, za porządek na stołówce to chyba Ty odpowiadasz więc jak piszesz, że (usunięte przez administratora) to raczej Twoja zasługa i proponuję zamiast pisać (usunięte przez administratora) to zabrać się do roboty. Druga lista jest identyczna z tą pierwszą wiec nie wiem o czym piszesz bo sam mam taką u siebie na wydawce. Nie mam bladego pojęcia co Ty tam wpisujesz ale jak czegoś nie wiesz to zawsze możesz zapytać. Co do tego ile się zarabia to chyba nikt Ciebie do tej pracy nie zmusza więc jak się Tobie nie podoba to przecież takie cudo jak Ty to każdy zatrudni z pocałowaniem ręki więc zrób to dla nas wszystkich i idź gdziekolwiek indziej a nam daj pracować.

Sz. P. Marcin

Nie zostalem zwolniony, tylko sam odszedlem po tym, jak dotarlo do mnie jak cudownie firma mojego wujka (usunięte przez administratora) ludzi. A historii o tym mam mnostwo. Odszedlem bez slowa 5.12.

Krystian
@Sz. P. Marcin

To ty jesteś tym Panem Marcinem?!? Odszedłeś bez słowa z dokumentami w tym moimi i bez rozliczenia się z pieniędzy... Niepoważny z ciebie człowiek i tyle. Swoje „komentarze” lepiej zachowaj dla siebie lub jak masz jakieś prawdziwe dowody to to zgłoś np.: na policję czy coś. Poznałam pana i jestem głęboko rozczarowana że ktoś taki w ogóle został zatrudniony w tej firmie. Typ co to nie ja. Człowieku ogarnij się ale nie naszym kosztem tylko sam coś dobrego w życiu zrób.

Pracodawca

@Krystian

Witam Panie Krystianie, dokładnie tak jest! Dziękuję za opinię. Pozdrawiam

Martyna

Dobra praca za godną płacę.

Ania
@Martyna

Jest OK ale Z tą godna płacą to bym nie przesadzała bo szału nie ma ale są wolne weekendy i stałe godziny pracy a mi na tym zależy najbardziej. Praca jak praca. W moim przypadku nie z pasji ale z musu.

Pracodawca

@Ania

Dzień Dobry Pani Anno, dziękujemy za merytoryczną opinię. Od września 2021 roku zwiększamy uposażenia dla Pracowników, na których możemy polegać :) Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia.

technolog żywności
Kandydat
 Pytanie

Dlaczego firma od dłuższego czasu ,nie może znależć pracowników na wszystkie stanowiska ? Swego czasu widniało ogłoszenie kierowca B, w którym wymogiem było - umiejętność pisania i liczenia = 2200 netto. Pracownicy z Ukrainy też już nie chcą pracować za te 2500+300 frekwencji ? Ewidentnie coś jest nie tak w tej firmie- jedni z Was piszą ,że rewelacja i w ogóle super firma i kasa :-),same ochy i achy.Inni natomiast wieszają psy na wszystkim. W dzisiejszych czasach ,gdzie ceny ,życie ,inflacja sięga zenitu=wynagrodzenie poniżej 3500 netto jest nie do zaakceptowania.Jeśli Państwo nadal poszukują pracownika,który mieszka blisko Wilanowskiej jaki i Brucknera ,książeczka sanepidowska ,psychotesty,kilkuletnie stanowisko kierownicze.Jeśłi Państwo zainteresowani to mogę podjąć wyzwanie od zaraz.

szef kuchni
Pracownik
@technolog żywności

Nigdy nie znajdą dobrego pracownika, kucharz na Wilanowskiej na start 3200 netto i brak chętnych. Przychodzi do pracy i okazuje się że jest sam do przygotowania 2500 posiłków. Jest jeszcze 2 bumelantów ale oni non stop łażą na fajkę i lecą w balona. Wilanowska to taka zakała tej firmy. Przychodzisz na 2 w nocy i robisz do godz.15 bo tyle jest roboty.

technolog żywności
Kandydat
@szef kuchni

@szef kuchni -króka piłka bumelantów (usunięte przez administratora)i zatrudnić normalnych ,dać im zarobić.Szef kuchni powinien zarabiać 5-7 tyś netto ,kucharz 4-5 tyś netto.Identyczna sytuacja jest w branży piekarskiej ,topowe piekarnie we Wrocławiu płacą tygodniówkę 1200-1500 netto i brak chetnych-na 10 piekarzy / 3 uczciwie pracuje,reszta po tygodniu ,albo zapije ,lub bez słowa już nie przychodzi.Zasada jest taka,ja jako kierownik robiłem tak: ,nowy pracownik ma 3-5 dni żeby w to wszystko wejść.Obserwuję ,czy się stara, pyta o wszystko ,wtedy widzę,że zależy mu na robocie , czy " tej mąki będzie chleb".Po tym tygodniu mówię szefowi ,czy tak ,czy nie =pamiętajcie pózniej Wy pracownicy się męczycie z takim nierobem. Tutaj nie ma sentymentów bo cierpią Ci którzy naprawdę pracują uczciwie i chcą zarobić.

technolog żywności
Kandydat
@szef kuchni

@szef kuchni -króka piłka bumelantów(usunięte przez administratora) i zatrudnić normalnych ,dać im zarobić.Szef kuchni powinien zarabiać 5-7 tyś netto ,kucharz 4-5 tyś netto.Identyczna sytuacja jest w branży piekarskiej ,topowe piekarnie we Wrocławiu płacą tygodniówkę 1200-1500 netto i brak chetnych-na 10 piekarzy / 3 uczciwie pracuje,reszta po tygodniu ,albo zapije ,lub bez słowa już nie przychodzi.Zasada jest taka,ja jako kierownik robiłem tak: ,nowy pracownik ma 3-5 dni żeby w to wszystko wejść.Obserwuję ,czy się stara, pyta o wszystko ,wtedy widzę,że zależy mu na robocie , czy " tej mąki będzie chleb".Po tym tygodniu mówię szefowi ,czy tak ,czy nie =pamiętajcie pózniej Wy pracownicy się męczycie z takim nierobem. Tutaj nie ma sentymentów bo cierpią Ci którzy naprawdę pracują uczciwie i chcą zarobić.

Pracodawca

@technolog żywności

Dzień Dobry, dziękujemy za opinię i ten nietypowy sposób aplikacji do naszej firmy. Nie jest prawdą, że nie możemy znaleźć osób, które nawiążą z nami współpracę. Poszukujemy nowych Pracowników gdyż nasza firma ciągle się rozrasta - pozyskujemy nowych klientów, otwieramy nowe kuchnie. Obecnie zatrudniamy powyżej 80 osób, docelowo ma być to 100 Pracowników. Ogłoszenie o którym Pan pisze (kierowca) musiało być dawno zamieszczone. Również dostrzegamy liczne szybkie zmiany na rynku pracy i dostosowujemy się do nich. Obecnie nowozatrudniony kierowca może zarobić 2800,00 zł + ewentualne nadgodziny. Po okresie próbnym uposażenie wzrasta. Co do zróżnicowanych opinii, no cóż tutaj jedni są zadowoleni i pracują z nami od lat inni nie spełniają standardów lub po prostu nie jest to praca dla nich i rezygnują. Każdy ma prawo do merytorycznej i uczciwej opinii. Pozdrawiam serdecznie i wielu sukcesów w poszukiwaniu wymarzonej pracy.

Riki
Były pracownik

Firma Canzeon może i jest dobrym pracodawcą ale: Rotacja na Wilanowskiej ogromna- jak na Dworcu Głównym, jedni przychodzą a drudzy odchodzą. W miarę fajna ekipa była na Brucknera- bardzo zgrana, wesoła, każdy wiedział co ma robić , jeden drugiemu pomagał , czego nie mogę powiedzieć o Wilanowskiej- każdy sobie, aby szybko i do domu, część osób łaziła notorycznie na fajki albo bumelowała po kątach. Kasa była na czas, fakt , nikt nie prosił się o swoje, pieniądze były zawsze o czasie. Pracowałem jak jeszcze właściciel nie płacił za nadgodziny nocne, leciał jedną stawką, teraz chyba się zmieniło i jest jakiś dodatek do godzin nocnych. Ogólnie ok.

pan homar

a nie wiecie kochani czy nie znajdzie się tam miejsce do pracy dla średnio doświadczonego ale bardzo zdolnego kucharza? pilnie szukam, do tej pory byłem pomocnika kucharza w kilku knajpach, mam doświadczenie w różnych kuchniach z całego świata. czy firma może mi zaproponować jakieś stanowisko pracy u siebie?

Pracodawca

@pan homar

Witam Panie Homarze :) obecnie poszukujemy głównego kucharza do jednej z naszych kuchni. Jeśli nadal jest Pan zainteresowany to prosimy wysłać swoją aplikację na adres: biuro@wroclawskicatering.pl Pozdrawiamy i zapraszamy do współpracy.

Nowy pracownik na Wilanowskiej
Pracownik

Pracuję w tej firmie od połowy lipca. Mam porównanie z innych kuchni i firm. Praca na kuchni intensywna, ale mi to pasuję bo nie lubię patrzeć na zegarek co 10 minut tylko jak czas szybko leci. Gotujemy posiłki dla dzieci w dużych ilościach. Sprzęt nowy i sprawny a mam porównanie i wiem co to znaczy pracować na starym i ciągle psującym się sprzęcie np.: wilku do mięsa czy piecu. Atmosfera pracy OK. Wypłata na czas i zgodnie z ustaleniami. Jak ktoś ceni sobie wolne weekendy i pracę w godzinach 5.00-13.00 to OK. Piszę opinię bo w....a mnie jak ktoś piszę nieprawdę. Moja ocena 4/5.

Pracodawca

@Nowy pracownik na Wilanowskiej

Dziękuję za opinię. Pozdrawiamy.

Zostaw merytoryczną opinię o KANZEON Wrocławski Catering - Wrocław

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w KANZEON Wrocławski Catering?

    Zobacz opinie na temat firmy KANZEON Wrocławski Catering tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 11.

  • Jakie są opinie pracowników o pracy w KANZEON Wrocławski Catering?

    Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 10, z czego 7 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

KANZEON Wrocławski Catering
Przejdź do nowych opinii