Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Generon

Pracowałeś w firmie Generon i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pomysłowy Dobromir - 2014-11-10 17:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcecie, aby Śróbka zwolił kontrolera to go "skorumpujcie", albo go chwalcie zamiast wylewać łzy. Tylko wtedy przestanie być użyteczny... Gdyby nie wasza ślepa furia to sami byście na to wpadli haha :-))
zdjecie uzytkownika
vivat generon - 2014-11-18 11:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dopóki nie skorzystałem z internetu,nie wiedziałem,że na świecie jest tylu IDIOTÓW. [S.LEM]
zdjecie uzytkownika
vivat generon - 2014-11-18 12:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Nie po to się żyje aby pracować, lecz po to się pracuje aby żyć.
Polub swoją pracę, nawet gdyby była mało znacząca i odpoczywaj przy niej.
zdjecie uzytkownika
jarko - 2014-11-20 17:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha mądrości pracownika. może coś w tym jest. rzeczywiście może stawki są słabe jak na taką liczbę godzin, ale praca jest stabilna. kontrolel musi być i jak nie robi się nic złego to nie ma też powodów do złości. każda firma ma swoje zasady a pracownik jest zobowiązany je respektowac i tyle nie ma co się żalić na forum
zdjecie uzytkownika
klient z Ostródy - 2014-11-20 19:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gratuluję firmie Generon zatrudnienia na stacji jednego z panów. Pracuje na stacji chyba w ramach odbywania kary. Gbur jakich mało! Niski wzrost rekompensuje sobie wielką złośliwością. Jeszcze raz gratuluję pracownika!
zdjecie uzytkownika
Małgorzata grudziądz - 2014-11-21 15:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja jestem zadowolona z obsługi na stacji Generon,na warszawskiej tankujemy z meżem juz od dawna i bardzo miły pan (chyba od niedawna tam pracuje )nie zdązę nawet dotknąć dystrybutora a on już jest z uśmiechem i życzliwym słowem...bardzo fajne to jest i miłe...oby tak dalej pozdrawiam tego Pana,który przez te 24 godziny pracy potrafi byc miły i życzliwy i pomocny zarazem ;)...pozdrawiam równiez innych pracowników tej stacji
zdjecie uzytkownika
Lala - 2014-11-22 13:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na 10 klientów to 3 jest buraków i juz możesz mieć zła opinie. Po co tu pisać to i owo, masz coś to powiedz wprost!!!
zdjecie uzytkownika
bulwers - 2014-11-22 13:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"3 buraków"? Czy to jest opinia pracownika firmy? No pięknie! Nic dodać, nic ująć!
zdjecie uzytkownika
Pracownik stacji Generon - 2014-11-23 21:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak dla mnie ta firma to jeden wielki żart pierwsza sprawa to sprawa szkolenia ktore oplacasz sam tylko że to nie jest koszt 150zł za samo szkolenie bo trzeba jeszcze dojechac do grudziadza a jezeli dzien szkolenia wypadnie na twojej zmianie to przepadnie ci jeszcze dniowka druga sprawa to badania lekarskie ktore tez oplacasz z własnej kieszeni co jest chore sprawa trzecia i najwazniejsza to kontrole pana W. Ktore przebiegają w dość nietypowy sposob. Pan W. ma wręcz potrzebe znalezienia papierka na stacji czy odrobiny kurzu na dystrybutorze czasami potrafi czepiać sie najmniejszych głupot typu pajęczyna nad dystrybutorami czy odrobina kurzu w budynku opsługi stacji czasami potrafi podnosic akcesoria na sklepie i sprawdzac czy pod spodem nie znajduje sie odrobina brudu rozmowa z panem W jest rozmową jednostronną pan W ma racje i koniec kropka czasami nie potrafi zrozumiec że czegoś nie zdążyłeś/as zrobic nie mowiac o jego zabawach w detektywa obserwując przez kamery albo z samochodu pracowników pan W. myśli że pracownicy nie mają ze soba kontaktu i że to jest opinia jednej osoby otoz nie, panie W. dużo pracownikow utrzymuje ze sobą kontakt nawet z odległych stacji i nie spotkałem jeszcze osoby ktora by miala dobre zdanie na pana temat a to chyba o czyms swiadczy. Moim zdaniem w tej firmie nie bedzie nigdy dobrze jezeli w tej firmie nadal bedzie pan W. Jestem w szoku ze prezes tego nie widzi bo panu W. na prawde coraz bardziej (za przeproszeniem) odpie*dala stres jaki towarzyszy jego wizytom na stacji jest coraz wiekszy bo na prawde siedzisz i myslisz ze masz porzadek a on zjedzie cie jak szmate o najmniejszą głupote firma nie docenia poświecenia pracownikow, pierwszy lepszy przykład: chyba wszyscy wiedzą dlaczego pani wyżej sie zali ze w starogardzie gdanskim nie wydają paragonu? firma zaplaci mandat pracownika od U.S ?? wątpie. podejrzewam ze gdybym sie podpisał pod moją opinią to na mojej najbliższej zmianie pan W osobiście by mie odwiedził z wiadomością że zostaje zwolniony. pozdrawiam pracownikow firmy Generon ;)
zdjecie uzytkownika
Pracownik stacji Generon - 2014-11-23 21:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze zrobiłem pare byków ale to z pośpiechu i nerwow ;)
zdjecie uzytkownika
emilka29 - 2014-11-24 13:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Często jeżdżę po Polsce i zdarza mi się tankować na różnych stacjach. Chociaż powiem szczerze że najbardziej jestem przekonana właśnie do stacji z szyldem generon. Przekonuje mnie niska cena miła obsługa i przede wszystkim brak kolejek!!!Chociaż z przykrością stwierdzam że ostatnio coś się popsuło.Jak wyżej wspomniano z tankowaniem gazu na kilku stacjach jest problem , a mianowicie pracownicy latają z kartkami i tłumaczą się awarią....dziwne że nie boją się kontroli ze skarbówki. To wszystko jednak nie zmienia faktu że dalej będę tam tankowała:-)
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-11-24 15:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już na pierwszy rzut oka widać, że te wszystkie zadowolone z tankowania osoby mają jeden cel - czyżby konkurencja próbowała się przysłużyć?
zdjecie uzytkownika
haha hihi - 2014-11-24 15:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie osoby a jakby jedna w kilku kopiach :-)))
zdjecie uzytkownika
misio pysio - 2014-11-24 17:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pracownika generon

a ja powiem tylko tyle ze sam bym cie gosciu wywalil na zbity pysk potym co tu wypisujesz. Jak masz problem z kontrolnym to sie zwolnij sam bo ztych twoich zali to tylko klopot dla reszty moze byc. Masz wogole pewnosc ze prezes albo kontrolny czytaja co tu wypisujesz? Jak jestes taki nieszczesliwy to sie zapisz do COMu i daj zyc pozostalym. Moze chciales dobrze ale przeciagasz strune. A moze ty juz nie pracujesz i tylko robisz nam pod gore cwaniaczku? Ja ciebie nie pozdrawiam bo nie uwazam abys robil cos dobrego
zdjecie uzytkownika
klient ;) - 2014-11-24 19:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po to jest ta stronka aby wyglosic swoje opinie :-) ja tam jestem zadowolony z obslugi na stacjach czesto tankuje w zukowie i obsluga jest bardzo mila :-) a na paragony nawet nie zwracam uwagi bo nawet jak je biore to zaraz wyrzucam :D
zdjecie uzytkownika
do obslugi Świecia - 2014-11-28 02:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chaial bym powiedzieć ze obsluga ba stacji w Swieciu jest prze mila prócz jednej pani w okularach czasami krzywo patrzy i jest nie miła. Panowie ktorzy tankuja sa bardzo zyczliwi i jest tam od jakiegos czasu mila zawsze uśmiechnięta czarna pani w dlugich wlosach przemila obsluga z jej strony. Moja zona lubi w Siwieciu tankowac bo zawsze jakis Pan jej zatankuje i milo obsluzy . Pozdrawiamy pracownikow.
zdjecie uzytkownika
Lussi - 2014-11-29 02:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończcie z tym komentowaniem danej stacji! Widać ze to niekiedy pracownicy piszą! Pozdrawiam adiego! Masz odwagę, więcej takich osób a będzie tylko lepiej. Oby polepszyło się wam-pracownicy stacji bo ja za miło nie wspominam... Pracuje u konkurencji od paru lat i to za właściwe pieniądze!
zdjecie uzytkownika
hanka od franka - 2014-11-30 03:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lussi, ale ty masz zryty beret. Przecież to widać, że wcześniej pisałaś jako adi. Komentarze twoim zdaniem nie na temat psują twój porządek? I tak większość komentarzy to lipa pisana przez jakiegoś nieroba, który wystraszył się kamer na stacjach, bo teraz widać, czy pracuje czy nie. Dziwi mnie tylko to, że opisując zarobki wspomniałeś lussi/adi/pracownik generon/i inne tak zaniżoną kwotę!!! Robisz to celowo??? No chyba, że faktycznie już od dawna nie pracujesz. To wtedy nie pisz głupot, bo szukamy tu konkretnych opinii!!! Osattnio widziałam ogłoszenie do pracy w Ciechocinku i pensja 1700 na rękę. To jak to się ma do tego co wyżej pisałeś? Kiedy Polacy przestaną sobie szkodzić nawzajem??? Ech ludzie im więcej was poznaję tym bardziej kocham zwierzęta.
zdjecie uzytkownika
KIEROWCA-ADR - 2014-12-06 19:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzień dobry,jestem kierowcą we firmie generon,obserwuję pwyższe wpisy i nie mogę się zgodzić z tymi opiniami.Pracuję tutaj ponad 10 lat ,wypłata na czas i to niemała pełne ubezpieczenie od wypłaty na reke,urlopy co rok w pełnym wymiarze,super atmosfera z władzami firmy,chodzi o pana jurka i pana genia,a to co wypisują złego na generona to ludzie po alkoholu, kradzieżach, oszustwach które wykrył pan Marcin lub jego oczy czyli pan Artur.Do mojej opinii przypisuje się pozostała 30-stka kierowców.Generon-naprawde warto.TAK TAK
zdjecie uzytkownika
k jak kupka - 2014-12-07 13:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz urlop bo masz umowe o prace! Pracownicy stacji moga marzyc o umowie o prace i urlopie. Haha nie pije, dymow z powyzszymi osobami nie mam bo jestem porzadna osoba. Aczkolwiek niektore wpisy sa zgodne z prawda!!!! A 7 Zl na godzine szalu nie robi...
zdjecie uzytkownika
cz jak chupa chups - 2014-12-08 12:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku ze stacji a twoją umowę to kto za ciebie przeczytał i podpisał??? mama, wujek czy babcia??? a może jednak ty sam??? jak ci nie pasuje zlecenie, które wcześniej chyba pasowało to po co się męczysz? idź do roboty gdzie indziej i masz po problemie. masz szansę, że nowy pracodawca ci nie zapłaci, albo zapłaci z opóźnieniem, masz szansę na to, że może zapłaci ci tylko połowę tego, co powinien, ale masz też szansę na to, że dostaniesz gwiazdkę z nieba, której najwyraźniej oczekujesz. musisz się tylko o tym przekonać i zwolnić miejsce na stacji. na twoje miejsce ktoś już z resztą czeka :-))) wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!!! a jak jest??? przekonaj się i daj żyć pozostałym!!!
zdjecie uzytkownika
emeryt - 2014-12-08 13:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje niedługo na stacji,ale chcem napisać że w poprzedniej pracy miałem 3,50 za godzine.Za takie piniondze też sie pracuje.Teraz mam jeszcze raz tyle i bardzo z tego cieszę sie.A kolegów mojich zwolnili bo grupy inwalidzkiej niemieli.Teraz nie majom pracy wcale.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-09 16:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rozchodzi się o umowę czy też pensję. Jasne cieszmy się, że pracujemy, ale czy normalne jest, iż pracujemy po 240 godzin w miesiącu, nie mając normalnego urlopu czy też prawa do chorobowego. oczywiście możemy wziąć zwolnienie lekarskie, ale wtedy do widzenia. Pewnie, że wielu ludzi ma gorzej, ale każdy z nas chce być traktowany jak człowiek a nie maszyna! Umowę zlecenie przeczytaliśmy i podpisaliśmy, zgadza się, ale czy mieliśmy wybór innej umowy? Nie oszukujmy się, pan Śróbka to bogaty człowiek i ile by stracił dając normalne umowy? Jest wiele stacji i ani jednego dodatkowego pracownika na zastępstwo w razie choroby lub nagłych sytuacji losowych? Co do "pana z biura" oczywiście jest potrzebny pies, oczywiści kto pracuje tak jak należy nie ma się czego bać, OCZYWIŚCIE PAN ARTUR MA ZAWSZE RACJE! Tylko czemu mamy dać się poniżać? Ponieważ jest wyznawana zasada, zawsze się do czegoś przyczepić? Na przykładzie kierownika mojej stacji wiem, że można trzymać wszystko twardą ręką, nie będąc durniem.pracuję tutaj ponieważ mam rodzinę którą muszę utrzymać i pomijając pana z biura to pracownicy są super. Pozdrawiam wszystkich pracowników stacji i kierowców!
zdjecie uzytkownika
Pablo1234 - 2014-12-12 19:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zajechałem na stację, wyszedł pan z wąsami, bardzo miły i bardzo miło mnie obsłużył. Było to na stacji na ul.Hallera w Grudziądzu z czego jestem bardzo zadowolony, takim panom powinni dawać premię. Jestem mieszkańcem Torunia, nigdy dotąd nie spotkałem z tak przyjemną obsługą.
zdjecie uzytkownika
Slawek1356 - 2014-12-16 22:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stacji przy ul. Hallera w Grudziądzu jest bardzo miła obsługa, Panowie bardzo się starają. Tak trzymać!Polecam tą stację.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Generon
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Generon?
Zadaj pytanie
x