Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Generon

Pracowałeś w firmie Generon i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Informatyk - 2015-03-12 12:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [groszek:-) - 2015-03-11 19:18:07]:
Bosz... Skoro widzisz zdjęcia tej dziewczyny, a dziewczyna ma profil prywatny, a nie publiczny (wiem, bo sprawdziłem) to znaczy, że wcześniej zaakceptowaliście wysłane zaproszenie do grona znajomych. Jeżeli to zrobiliście to w dużym prawdopodobieństwie jest, że wcześniej razem pracowaliście. Jeżeli dziewczyna pracowała na Warszawskiej to i ty mądralo jesteś z Warszawskiej lub w jakiś sposób jesteś powiązany lub może raczej powiązana z osobą, która tam pracowała lub pracuje nadal. Jeżeli dziewczyna sprawdzi, z kim powiązała swój profil, bez trudu w drodze dedukcji dojdzie, kto tak pięknie wpisuje się w historię firmy Generon. Gratuluję rozumu. Ptasiego. Dodam jeszcze, że poznałem opisywaną przez was dziewczynę i zastanawiam się, jak możecie być tacy podli.
zdjecie uzytkownika
ktos kto ma pomysla - 2015-03-12 12:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
groszek zadnemu normalnie rozwinietemu facetowi nie przeszkadzaja zdjecia pieknych kobiet a ty gadasz jak zazdrosna o mezusia zona. jakis problem wieku lekko sredniego? jakis kryzys zaufania? moze zamiast do solarium warto wybrac sie do lekarza?
zdjecie uzytkownika
Ktoś z - 2015-03-12 12:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Profil to ona teraz dopiero utajniła. Wcześniej zdjecia były dostępne dla wszystkich. Każdy kto znał jej imię i nazwisko mógł sobie wejść i pooglądać zdjęcia. Wcale nie musiał mieć jej w znajomych!!!! Piękna to ona nie jest, może dla ciebie. Młoda i głupia, owszem. Zdania mi nie zmienisz broniąc jej.
zdjecie uzytkownika
Biedroneczek - 2015-03-12 14:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pooglądać zdjęcia? Jakież to ekscytujące zajęcie! Pewnie jeszcze w pracy bo niby gdzie indziej buahaha. I te niedobre kamery rejestrują to przeglądanie zdjęć. Jak tak można?! Się pytam?! Tak z butami wchodzić w moje życie! W moją prywatność! Żebym to już sobie w pracy nie mógł pooglądać zdjęć niedawnej koleżanki, a teraz "blondi miss Venus", która ma "zero kultury,szacunku do czlowieka" buahaha!!! Ciągle tylko karzą mi obsługiwać tych klientów. Ileż można?! Co to ja nie mam innych rzeczy w pracy do roboty tylko ciągle przypinać wąż do samochodów?! I ty poważnie? Utajniła profil? A to jędza kostropata! To teraz jakie zdjęcia będę mógł pooglądać? Może koleżanek z Ostródy. Widziałem. Fajne. "Ostatni bastion" buahaha.
zdjecie uzytkownika
OSTRZEŻENIE !!!!!!!!!! - 2015-03-12 15:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do Pracowników ...Liczyć towar...!!!!...codziennie...!!!!..i tylko w nocy!!!....kiedy nie macie już na nic sił po całym dniu i marzycie ,żeby dotrwać do końca 24-godzin pracy...
zdjecie uzytkownika
H2O - 2015-03-12 16:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie znoszę, jak sobie ktoś między innymi mną gębę wyciera, a kilka razy wspomniano tu o kierowcach pracujących w firmie. Czytam komentarze o Generonie od samego początku i widzę część wspólną dla opinii o kontrolnych, a także pewną nieścisłość względem spojrzenia w przeszłość tych ludzi. Zarzucaliście kontrolnemu, że nie pracował na stacji to się nie zna na pracy, a tej nowej dziewczynie wytykacie to, że właśnie na stacji pracowała. Dziwne. Obsmarowaliście kontrolnego po całości, a teraz używacie sobie po tej nowej dziewczynie. Za chwilę Prezes wyrzuci ich z roboty, aby was uspokoić, ale przecież wcześniej lub później znów zatrudni nowych ludzi do nadzoru. Wtedy będziecie używać po tych nowych bo kontrolnych z zasady się nienawidzi i zawsze będą mieć zero kultury, szacunku do człowieka i brak kompetencji. Ja tego nie zauważyłem, a przecież kontrolny jeździ również z kierowcami. Różnica między nami jest jednak taka, że ja swoje muszę zrobić, bo nie zarobię, a wy chcielibyście pościemniać na tych stacjach i wziąść za to kasę, a wkurza was to, że ściemnić nie możecie. Ja czekam na tę nową dziewczynę aż przyjedzie do mnie na kontrolę. Jestem przekonany, że wasze opinie okażą się tak samo nic nie warte, jak te o kontrolnym. Wogóle proponuję, abyście jeszcze raz przeczytali opinie, które tutaj napisaliście i zastanówcie się, z kim Prezes i kontrolni mają do czynienia na stacjach.
zdjecie uzytkownika
gff - 2015-03-12 17:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Ty wiesz o pracy na stacjach ???
zdjecie uzytkownika
Crazy frogowa - 2015-03-12 17:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po długim, ciężkim i wyczerpującym dniu, żona do męża w łóżku:
- Wiesz, że podobno istnieje życie poza internetem?
- Nie może być! - podaj linka żabciu!
zdjecie uzytkownika
H2O - 2015-03-12 17:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swoje wiem i wiem tyle, żeby sobie opinię wyrobić. Po tym co tu wypisujecie tylko się ośmieszacie, a przy okazji firmę. I faktycznie dzwonicie do siebie po stacjach bo dziś ruch w tym miejscu niebywały.
zdjecie uzytkownika
H2O - 2015-03-12 17:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie dożynanie watahy dziś jest? "Huzia na Józia"?
zdjecie uzytkownika
Liar - 2015-03-12 17:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja jeszcze od siebie wam powiem ze W. wozil w swoim aucie antynapadowa siekiere i lopate. Wiem od jednego kumpla ze stacji ze dalej z tym jezdzi. Sami sprawdzcie jak mi nie wierzycie. Na tej siekierze ma wyryte kilka kresek a te kreski to podobno ludzie ktorzy mu podpadli ma maksa. Jak tu sie nie bac o wlasne zycie jak po stacjach z siekiera lata taki psychopata. Wogole ja sie dziwuje dlaczego pan Ś. go trzyma skoro on tak pije po stacjach. Wprowadzil wojskowe przepisy na stacjach i teraz nawet nie moga ludzie nic oddechu zlapac taka nagonka jest a wszystko na pokaz jest u tego pijaczyny wscieklego. I pil i samochodem jezdzil. A jak sobie popil to tez driftowal po stacjach i usemki robił na recznym hamulcu. Az szkoda auta tak sie dymilo z opon.
zdjecie uzytkownika
PS - 2015-03-12 20:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P.S.
Kto "piórem" wojuje...
A rozwiązanie zagadki coraz bliżej.
zdjecie uzytkownika
groszek:-) - 2015-03-13 19:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wolnosc slowa obowiazuje od lat jak ''widac'' w generonie nie bardzo. Przykre ale prawdziwe.
zdjecie uzytkownika
Evunia :-* (ale nie ta haha) - 2015-03-14 14:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Elo! Skoro wolność słowa to i może ja coś dodam. Opowiem wam bajkę, ale nie o tym, jak kot palił fajkę. Nie będzie tu także o złotej rybce, a o kapryśnej, na ziarnku groszku księżniczce. Nikt mi ponadto mówić już nie zakaże, a kto ma rację, czas sprawiedliwy, jak zwykle pokaże. Kierownik pewien, razu pewnego, zwolnił mnie z pracy tylko dlatego, że urodziwa byłam nad miarę, traktując mnie przy tym, jak zwykłą ..."szmaciarę". Podobno mój wdzięk, powab i aparycja, niespotykana wręcz dyspozycja oraz przyjazność klientowi przegrały z chorym umysłem, według którego wszystkie kobiety na świecie, kochają się ...w jednym facecie /// buahaha!!!
Kilkanaście tygodni po rozpoczęciu pracy, dostałam informację jakby na tacy, że pewna marchewkowa pani widząc mnie na stacji, dostała serca palpitacji. Dostała także szału okrężnicy i wydała na mnie wyrok, jak na dżihadoskiej strzelnicy. Wyrok taki, że kierownik mój niby miły, bez wahania ani chwili, zatrudnienie mi uchylił. Nawet za głupotę mogłam polecieć z hukiem, rozstać się z pracą a przywitać z brukiem. Nic tylko pogratulować panu Marcinowi takiego człowieka, który zamiast wspierać pracownika, na jego wpadkę czeka. Pan pewien kierownik, pierwszoligowym jest pantoflarzem, a w pracy gra macho za każdym razem. Domowe swoje niepowodzenia, odreagowuje w pracy, bez wątpliwości cienia. Jedynie eM-jedna ma spokój szczęściara, ale to inna kaloszy para. Koniec bajki. Fajna? Jednak raczej nie hehe :-)))
"Ktoś kto ma pomysła" napisał w odpowiedzi do "groszka", że "zadnemu normalnie rozwinietemu facetowi nie przeszkadzaja zdjecia pieknych kobiet a ty gadasz jak zazdrosna o mezusia zona". Strzał w samo sedno!!! buahaha!!! :-))) Czy nie wydaje ci się dziwne kobieto, że się tak obruszasz tymi zdjęciami? Dodam tylko, że NORMALNYM kobietom też nie przeszkadzają zdjęcia innych kobiet. Chyba, że są mega sfiksowane i fanatycznie zazdrosne, a taka przecież jesteś, co nie??? Mam nadzieję, że pan Marcin też skojarzy wszystkie twoje wpisy. Wystawiłaś świadectwo nie tylko sobie. No chyba, że to twoje "ciacho" o niczym nie wie, ale w to akurat nie wierzę. Obczaj to co napisałaś, a zobaczysz że widać, że nie pisała tych wiadomości żadna laska z ekipy, bo żadna raczej nie użyła by określenia "dziewka" i "paniuśka". Każde pokolenie mówi trochę inaczej, jarzysz?! Mogłabym ściągnąć tu kilka dziewczyn zwolnionych ze stacji i sobie z tobą pogadać, ale nie będziemy robić siary panu Marcinowi bo to nie on nas tak potraktował i wyrzucił. Grzecznie zatem przeproś za te swoje teksty bo jak widzę kolejne laski masz na swoim celowniku. A te słowa "Awans dostają osoby które w ogóle na to nie zasługują. Zwlaszcza ona, zero kultury, szacunku i inteligencji." napisane przez "ktoś kto wie" to też twoje. Pewnie nie możesz przeżyć, że i w przypadku "blondi miss Venus" chciałaś aby laska została zwolniona, a ona jeździ teraz na kontrole stacji - co??? :-)))) A wiesz, że jest strona w internecie poświęcona twojemu macho, gdzie dziewczyny dodają swoje opinie o pracy? Ale spoko, nie dostaniesz się na nasze forum, bo przy rejestracji potrzeba dodać numer telefonu i tylko rozpoznane laski dodawane są przez adminkę do ekipy. Miałaś jak widzę świetną zabawę pisząc jako pracownicy ze stacji, ale właśnie to się kończy. Niby taka przebiegła jesteś a podpuścić się dałaś i zupa się wylała :D buahaha!!! A za te słowa "Tylko ktoś sam kto kradnie jest w stanie podejrzewać inną osobę o tego typu nie kontrolowane ruchy i próbuje się zabezpieczyć" to pan Marcin powinien ci szczególnie i w odpowiedni sposób podziękować. W oczy rzuciło mi się jeszcze zdanie "do szkoly dziecko a nie sie pchasz w miejsca nie dla Ciebie" - czy ty na serio myślisz, że któraś z nas tak by napisała? Dziecko? buahaha!!! buahaha!!! buahaha!!! buahaha!!! buahaha!!! Spójrz na swoje wpisy okiem zwolnionego pracownika a dostrzeżesz to, co widać gołym okiem księżniczko. Troszkę zbyt wiele emocji i się odkryłaś ...jak dziecko ;-)
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-03-14 16:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co na to książę ...księciunio...królewicz...?...diabli wiedzą za kogo się uważa...hahaha...
zdjecie uzytkownika
ddsfs - 2015-03-16 08:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Liczcie się z tym, im więcej zwolnionych pracowników tym więcej wyjdzie na jaw!!!
zdjecie uzytkownika
Agata - 2015-03-16 11:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty z tymi literami zamiast podpisu... W ogóle kminisz, co się wyżej stało?
zdjecie uzytkownika
Ola eRZetGać - 2015-03-16 16:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elo! Agata zostaw tego kmiecia bo to kolejny aferzysta za dychę rządny sensacji. To nie miejsce na pope. Pamiętaj jak się umawialiśmy.
zdjecie uzytkownika
Małgosia eM. - 2015-03-16 16:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny! Wytrzymajcie jeszcze trochę hehe :-)))
zdjecie uzytkownika
grochowa dla odmiany - 2015-03-20 19:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wierze w glupote komenta-wierszyku. Wydac sie ze zostala utworzona strona o generonie, o kierowniku? Lepiej nie skomentuje... Widac ze grupka kolezaneczek osoby ''awansujacej'' dzialaja tu i odbija sie to szerokim echem. No ja przepraszam ale predzej takiego ruchu tu nie bylo zanim pojawila sie osobka X. Wiwat kolezanki!!! Kazdy inteligentny czlowiek to widzi. Ps nie zadna marchewkowa zyby nie bylo a nawet plec przeciwna.
zdjecie uzytkownika
grochowa do wymiany - 2015-03-22 00:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już? Wytrzeźwiałaś po imprezie? Jakieś alkoholowe omamy? I co? Niby to ty jesteś ta inteligentna? Męczy ciebie adresik co? Nie poznasz, nie poznasz. Póki co, nie zrobimy ci ...tej przykrości buahaha!!! A ten "PS" to niby co to jest? Niezwykle inteligentna przebiegłość??? buahaha!!! Płeć przeciwna buahaha!!! No jak babcię kocham buahaha!!! Szkoda, że tu nie można publikować zdjęć, bo mam takie jedno, które by wam się spodobało buahaha!!!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-24 05:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy szefowie kierownicy obecni, nowi, przyszli wszystko jedno zajmijcie sie sprzedażą paliw (jak zwiekszyć sprzedaż ( cena ! ))a nie głupotami i naruszaniem życia prywatnego pracownikow jak ich dóbr osobistych bo to napewno nie wpływa na sprzedaż, jak i te remanenty hahaha
zdjecie uzytkownika
znudzony - 2015-03-27 15:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te wasze wpisy i powiem tak - niektóre z nich to takie pierdoły że się nie chce o nich pisać ale z większoscią się zgadzam ta firma to faktycznie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] potężny mobing,płaca już nawet poniżej minimalnej,a nasi przełożeni od prezesa aż po kontrolnych uważają nas za złodzieji,a sami każą nam kraść - ( nie nabijanie na kasę fiskalną gazu )i to ma być prężnie funkcjonująca firma? Gdzie właściciel ma aż tak mało że musi okradać urząd skarbowy lub zatrudniać pracowników na czarno? tak my wszyscy dobrze o tym wiemy.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-03-28 09:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cechy mobingu dopasujcie czy wam się pokrywają z realną sytuacją:
- nieuzasadniona krytyka,
- publiczne upokarzanie i publiczne nagany,
-niejednoznaczne polecenia,
-straszenie zwolnieniem z pracy,
-niemożliwe do realizacji nieprzekraczalne terminy wykonania polecenia,
-przymusowe zostawanie po godzinach pracy,
-przymus pracy w urągających warunkach,
-przydzielania bezsensownych zadań do wykonania,
-rozpowszechnianie złośliwych plotek,
-terror telefoniczny,
-wrogie spojrzenia
zdjecie uzytkownika
5678 - 2015-03-28 12:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
true story
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Generon
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Generon?
Zadaj pytanie