Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Generon

zdjecie uzytkownika
dzisiaj Zbyc - 2015-07-31 09:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jesteście krejzolki buahaha!!! do kiśla z wami buahaha!!! a ten monsz to czyj??? buahaha!!! chyba zaręczony narzeczony buahaha!!! głodnemu chleb na myśli nasza chuda szkapo buahaha!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-02 23:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROSZE NIE WYPOWIADAC SIE ZA WSZYSTKICH PRACOWNIKOW I NIE MIESZAC INNYCH W SWOJE KONFLIKTY! KAZDY NIECH WYPOWIADA SIE ZA SIEBIE.
zdjecie uzytkownika
jarko - 2015-08-22 15:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tutaj przed kilkoma laty i firma pomimo , że z problemami, ale jednak radziła sobie naprawdę nieźle. W planach ciągle był rozwój i ulepszanie tego co już tutaj jest. Dlatego tak jak pisze @pracownik dajcie się ludziom wypowiedzieć. niektórym robota tutaj pasuje. Jesteś sprzedawcą na stacji a po robocie masz wolne od wszystkiego co się tu dzieje i nic nie zaprząta Ci już głowy
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-09-17 18:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Ostródzie znowu szukają pracownika na plac. Zmieniają się jak rękawiczki. Jest ciekawe przysłowie , które ja zmieniłem :
Panie Śróbka , szanuj pracownika swego ,bo nie będziesz miał żadnego.
zdjecie uzytkownika
pracownik G - 2015-09-18 10:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie beda szanowac bo maja ludzi za smieci tylko niecha pamietaja ze dobro wraca a zlo zawraca z podwojona sila!!! i ten pedal kierowniczek z czerwonego samochodziku tez kiedys zaplaci za wszystkie krzywdy biednych zwolnionych za nic ludzi!!! A kasa tez mu sie skonczy kiedy ludzie sie zbuntuja i przestana mu placic.. frajer!!
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-09-20 21:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Utarte hasła, na które zareaguje tylko inteligentny inaczej. Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień drodzy chrześcijanie. Latacie do kościółka, klęczycie, modlicie się zagorzale, a później przechodzicie przemianę i plujecie jadem.
Pracuję w firmie wystarczająco dużo czasu, aby wiedzieć, że te głupoty, które tu wypisujecie to zwykłe oszczerstwa. Żal mi was.
zdjecie uzytkownika
pippi - 2015-09-21 18:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik G - aż tak źle nie może być. Pracownik musi być szanowany, inaczej nie można mówić o udanej współpracy. Pewnie, że czasem może to być przejściowy problem, ale jeśli się tu dłużej utrzymuje to trochę kiepsko. Ofert pracy w sumie żadnych nie posiadają, więc może ludzie aż tak bardzo nie uciekają, tylko chcą się tam utrzymać.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-09-23 13:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mam pewnosci ile sie zarabia na stacjach ale nowe panie z osielska i swiecia bodajze tez nie maja placone chyba wcale bo wygladaja i gadaja jakby ich ktos za kare tam wyslal.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-09-23 13:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mam pewnosci ile sie zarabia na stacjach ale nowe panie z osielska i swiecia bodajze tez nie maja placone chyba wcale bo wygladaja i gadaja jakby ich ktos za kare tam wyslal.
zdjecie uzytkownika
ładna i mądra - 2015-09-23 13:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty kliencie jesteś naprawdę klientem, czy może starasz się o pracę? A może jesteś z konkurencji i zależy ci na wprowadzaniu zamętu? Nasz kierownik jest bardzo mądry i dba o to abyśmy były również wykształcone i ładne, bo to jego zdaniem bardzo się liczy dla klientów. Dlaczego twierdzisz, że nie mamy płacone? Myślisz, że któraś z nas pracowała by za darmo? Co to średniowiecze?
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-09-29 19:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koło mądrej i ładnej to Ty dawno nie stałas .Mysle ze wygladasz ja po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za krzaka i jedna i druga ale przebija Cie Pani ze stacji przed Grudziadzem tato dopiero to jest zadbana i ty mowisz ze wasz kierownik dba o to zebyscie byly wykształcone i ladne hahahahha ale zes powiedzala bo pewnie jestes albo z osielska albo ze swiecia a tam to dopiero pracuja potwory szczegolne jedna taka tam co ciagle sie burzy ze drobnych nie ma i groszy nie oddaje ostatnio to myslalem ze mnie przez lade wyciagne za brak grobnych do tego paragonow nie wydaje i jak placilem karta to mi wyrzucila do smieci wydruk no masakra co za baba. a w osoielsku to chyba przemial jak na targu bo co chwile sie zmieniaja tam panie pewnie malo placa jak tak ciagle ktos nowy i nowy.
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2015-09-29 19:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mądry to on nie jest jak jeździ z całym utargiem za kurtka po nocach. do tego do nas mowi ze nienawidzi Wojciechowskiego a potem jak my nie widzimy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu lize i udaje ze go lubi to hipokryzja a nie mądrosc do madrego mu daleko.
zdjecie uzytkownika
Twoj koniec - 2015-09-29 19:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zezowata czarna miss Swiecia lat ubieglych to jest hit... Slyszeliscie o tym... A powiem Ci moja droga yyyy że jak go zabiją za te pieniadze to niektorzy będą wiedzieli gdzie Cie znalezc... Powodzenia w paczkomatach
zdjecie uzytkownika
Klijent - 2015-09-29 20:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja współczuję całej tej firmie zatrudnianych pracowników [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktorzy przychodzą, pracują albo udają że to robią, później odchodzą zakładam z przyczyn różnych... Ale drodzy państwo jeszcze się spotkacie...
zdjecie uzytkownika
Parafia Ino - 2015-09-29 20:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sluchajta a u nas nowa stacja ho ho no i byla taka jedna co piosenek sluchala i jakas zamyslona byla moze zakochana kto wie ale w kim w tym duzym chlopie???
zdjecie uzytkownika
inny - 2015-09-30 12:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety z drobnymi musze sie zgodzic. wymyslili karty ok ale po co skoro rabatu nie oddaja albo burza sie o drobne. ja tez juz kilka razy bieglem do auta po 36 gr bo nie miala wydac. w osiu czy tam osielsku jeszcze paragonu na on nie dostalem a jak prosze to sie odsówam bo mi sie wydaje ze zaraz mnie ugryzie.
zdjecie uzytkownika
ładna i mądra - 2015-10-01 01:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Martuniu daj se siana bo w te brednie to chyba tylko ten twój kaskader z elki uwierzy. Piszesz o Osielsku i Świeciu bo dalej nigdzie nie byłaś i świata wogóle nie widziałaś :-))) Liczysz na wycieczkę do Grudziądza??? Tam jest jedno takie miejsce przeznaczone tylko dla takich głupawych dziewczynek i jak się nie odczepisz zdziro, to ci kupię bilet :-)))
zdjecie uzytkownika
Nic nowego - 2015-10-01 08:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaka miss Świecia chyba coś Ci się pomieszało, czytaj ze zrozumieniem, to nie doszła miss wakacji Świecia hahaha Forum o którym piszesz baaarrrdzo obrazowo opisuje koleżankę hahaha Ciekawa lektura ale nic nowego, o tym wszyscy wiedzieli.
zdjecie uzytkownika
mały odkrywca - 2015-10-02 20:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze to mają tam tylko ci którzy kombinują na fakturach i siedzą bo maja wypłatę mnożona raz ileś reszta ma nic dlatego tamci siedzą cicho jak i zabiorą coś z wypłaty a ci co maja mało się burzą i zwalniają:) ma to się też do tych co butle rozwożą :)
zdjecie uzytkownika
olala - 2015-10-03 15:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale sie posypało jestescie zalosne buhahaha. kto takie bzdury pisz e wozenie pieniedzy itd to spraw naszego kierownika nic wam do tego a faktury piszecie tak jawnie a poznie dzwonia d0 centrali ze kontrole maja buhaha, ale jestescie glupie puste i zalosne.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-10-04 16:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Martusia szalejesz hahaha zal w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska ze juz nie pracujesz hahaha......
zdjecie uzytkownika
medełko FA - 2015-10-17 12:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem podziękować za kilka lat współpracy, za szacunek do pracownika za kary bez pokrycia za ubliżanie za ośmieszanie za uwłaczanie... dziękuje.Chciałbym również ;)podziękować panu Arturowi (idiota w kapeluszu )bo on swoją wiedzą i pasją natchnął mnie do zmienienia pracy.Właściciel megaloman traktuje ludzi jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jebiesz z ucha jesteś bezpieczny). Bardzo dziękuję kierownikowi K.B., ekipie z Ciechocinka i Balic za to że się odzywacie i jesteście.
zdjecie uzytkownika
bardzo piekna - 2015-10-17 15:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
noo tak to tylko potrafia pisac blondyny ze csw. tak to juz jest kalor mowi za siebie brawo. a na czym tam sie powodzi to nie wiem chyba na tych grupach chlopakow co po nocach przyjezdzaja i slodko sobie pod cpn fajeczki pala.
zdjecie uzytkownika
bardzo piekna - 2015-10-17 16:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w towarzystwie oczywiscie tych wspanialych kasjerek ktore przez to nie maja czasu sie normalnym klientem zajac.
zdjecie uzytkownika
rex - 2015-10-21 23:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@medełko FA może mógłbyś jakoś szerzej opisać, co konkretnie działo się w tej firmie, że zrezygnowałeś, bo chciałem wysłać do nich aplikację i teraz zacząłem poważnie się zastanawiać. prosiłbym też o informacje, jaka jest umowa, czy w firmie jest duża rotacja i czy można liczyć na jakieś premie do podstawy. będę wdzięczny za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
medełko FA - 2015-10-22 10:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zrezygnowałem, bo nie chciało mi się już pracować na stacji i zmieniłem pracę. Mam teraz pracę na umowę o pracę. Stróżuję po prostu. Praca jest świetna, socjal na najwyższym poziomie, zagwarantowany urlop i wczasy rodzinne.
Jak jesteś leniem, albo kombinatorem to się nie pchaj do Generonu bo takich już jest pełno. Lepiej załóż stragan na bazarku i pracuj dla siebie.
Rotacja duża nie jest. Wylatują tylko niebieskie ptaki, alkoholicy i ci co im się do łapek różne rzeczy kleją, a tak jest spoko. Na premię możesz liczyć jak bęziesz sumiennie wykonywał swoją pracę.
zdjecie uzytkownika
medełko FA - 2015-11-06 13:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa śmieciowa z dzikimi zapisami np ze to pracownicy sami mają się dogadywać jak mają wykonywać umowę o dzieło czyli jeden zachoruje i ich nie interesuje przychodzicie co 2 dziń (po 24 h praca 24h wolne itd) jeŚli porzucisz stanowisko pracy zapis ze mogą cię za straty obciążyć wynikłe z twojej nie obecności .BHP zerowe podpisujesz tylko kwity i jakie obuwie masz sobie zakupić . Na wstępie musisz się przygotować na koszty w tej firmie badania sam sobie pokrywasz i potem kurs z dojazdem na szkolenie LPG.
zdjecie uzytkownika
Czarna Mamba - 2015-11-07 21:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właściciel spali się ze wstydu jak tu wejdzie i przeczyta te wszystkie zawistne słowa jakie tu wypisujecie. Zdecydowanie powinien podwyższyć próg wykształcenia osób zatrudnianych na stacjach to może wtedy nie będzie wstydu na całą Polskę.
Pracuję od dwóch lat na stacji i sama się przekonałam, że nie ma co czytać tych głupot bo w większości piszą je ci co zostali zwolnieni jak ten goguś z Inowrocławia co zlekceważył szkolenie albo ta cizia ze Świecia co mizdrzyła się do klientów a na klientki się wydzierała i rzucała resztę jak psu.
Pan Marcin powinien też opierniczyć tych plotkarzy kierowców bo jak się przekonałam to często dużo dodają od siebie do tego co usłyszeli na innych stacjach i wychodzą później jakieś dziwne historie. Wstyd!
zdjecie uzytkownika
jarko - 2015-11-09 12:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czarna Mamba - 2015-11-07 21:35:53]:
Witam Was. szefostwo nie będzie moim zdaniem nigdy do końca wiedziało kogo właściwie zatrudnia i jak taka osoba będzie reagowała na to co dzieje się w Generonie. Odchodząc jednak od tematu plotek to Generon poszukuje kierowców-akwizytorów. O co właściwie chodzi w akwizycji w ich przypadku? z góry dzięki za info
zdjecie uzytkownika
welur - 2015-11-11 19:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jarko - też jestem ciekaw o co właściwie chodzi w akwizycji, ale dobrze, że podstawą zatrudnienia jest umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
hah - 2015-11-13 22:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowe o prace powinni wszyscy dostawac, chociaz dobrze ze w tej branzy ja dają, zastanawia mnie to ile jest na umowie czy najnizsza krajowa
zdjecie uzytkownika
psts - 2015-11-16 01:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet jakby to była najniższa krajowa to na początek bym się na to zgodził, aby mieć pewność składek i tyle
zdjecie uzytkownika
ruda mamba - 2015-11-19 22:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skad znasz tylu ludzi z roznych miejscowosci i wiesz dokladnie kto, co i jak robil? Znowu odpisywanie i opisywanie sytuacji majacych na stacjach? Nie pierwszy raz widze wyzywanie i opisywanie ludzi pracujacych na stacjach. Na stacjach z roznych miejscowosci... Im blizej kamer tym gorszy beret:-)
zdjecie uzytkownika
Czarna Mamba - 2015-11-20 10:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
Czarna Mamba - 2015-11-23 19:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ruda Mambo, czytanie ze zrozumieniem ma ogromną przyszłość :-))) Napisałam, że to kierowcy roznoszą najczęściej różne plotki. Jakiś procent tych plotek trzeba przecedzić bo dodają od siebie, ale że w każdej plotce jest trochę prawdy to wystarczy trochę pomyśleć i poskładać, ale ty się nie trudź :-)))
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-12-03 12:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stacji w Swieciu pracuje bardzo nie mily Pan otoz we wtorek poprosilam o tankowanie a on do mnie powiedzial ze nie ma czasu i to juz nie pierwszy raz sie z tym panem spotkalam ze byl nie mily... jak ma problemy niech je w domu zostawia... Pracodawca powinien sie zastanowic nad tym kogo zatrudnia...
zdjecie uzytkownika
werrt - 2015-12-03 19:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest u nich jednak praca jako Kierowca akwizytor , bo chodzi tam głównie o wymiane butki 11 kg z gazem. Dajcie tylko informacje czy nadal jest rekrutacja u nich?
zdjecie uzytkownika
Osa - 2015-12-17 12:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, dlaczego widzicie zawsze tylko to co jest złe? Dlaczego nie napiszecie, że w większości przypadków obsługa jest naprawdę ok? Panie miłe, uśmiechnięte, panowie wychodzą pomóc zatankować, ja akurat biorę gaz i ani razu nie spotkałam się żeby jakiś pan nie wyszedł. Jeżdżę trochę po Polsce i widzę, że nie we wszystkich firmach tak jest. Moim zdaniem obsługa jest ok :)
zdjecie uzytkownika
hah - 2015-12-17 15:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze ktos trafil na jaks zmiane w ktorej ktos mial gorszy dzien, rozumiem przeciez kazdemu sie to zdarza,co nie znaczy ze ludzie sa zaraz wsztyscy nie mili dla klientow troche rozwagi!
zdjecie uzytkownika
Ty i ja - 2015-12-18 09:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja zgadzam sie z tym ze jest na tej stacji jeden z panow co jak tankuje gaz i juz skonczy to nie podejdzie do paliwa ostatnio tak mialam. bo poszedl do sklepu a przeciez chyba za to mu placa.
zdjecie uzytkownika
hah - 2016-01-02 22:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestancie narzekac, widze ze wam wszystko nie odpowiada, przeciez tez macie rece i nogi i potraficie wszystko obslugiwac, nie rozumiem was wogole,poza tym nie ma takiego obowiazku
zdjecie uzytkownika
rozbawiony - 2016-01-12 16:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam widze jak tu się wszyscy przekrzykujecie i dziwie się ze taka rywalizacje prowadzicie co oni wam tam złoto daja czy kier wynagrodzenia ekstra. jedna modelke zwolnili a teraz jak widać kolejna się kreuje w sumie dwie bo co zmiane robia się bardziej wyraziście żeby zwracać uwagę... brawko
zdjecie uzytkownika
tamis - 2016-01-13 02:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, widziałem, że Generon zatrudni kierowcę-awizytora do dystrybucji gazu w butlach. Tak jak napisał kiedyś werrt zresztą. Napisali, że jest umowa o pracę na pełny etat dla mężczyzny powyżej 21 roku życia.
zdjecie uzytkownika
to i owo - 2016-01-14 11:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
he he a moze kierownik lubi taki modelki... moze walcza o jego wzgledy hi hi hi
zdjecie uzytkownika
Kr - 2016-01-17 20:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę takie ogłoszenie Zatrudnię kierowcę-awizytora do dystrybucji gazu w butlach i chciałem się dowiedzieć, czy ktoś już dostał pracę na tym stanowisku? Będę wdzięczny
zdjecie uzytkownika
migdały - 2016-02-02 20:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może na zleceniu nie ma możliwości urlopu, ale jest jednak ubezpieczenie zdrowotne.. a skoro jest i lekarz wystawi L4, to pracodawca musi na wolne się zgodzić, oczywiście bezpłatne
zdjecie uzytkownika
git w koronie - 2016-02-02 21:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre !!! brak urlopu i 7 zł/godz. to sprzątaczka wyciąga 9-10 zł. Co do ubezpieczenia to zarejestrowany w PUP też je ma.
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-04 22:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze sprzątaczka to na penwo ma wiecej niz 7 zł no chyba, ze to kwota netto jest podana? a teraz szukają kierowce i po czesci też akwizytora.
zdjecie uzytkownika
Amelia - 2016-02-11 11:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@"Ty i ja" jak o Swieciu piszesz to cie popieram. Jest tam jeden taki co ma w nosie klienta przy paliwie i pomaga tylko przy gazie on tam najkrocej pracuje. Dziwne ze taki fajny i ladny kierownik utrzymuje takiego niefajnego pracownika. A kierownikowi to gratuluje dzidziusia. Wreszcie jego zonka ma zajecie i przestanie jedzic z nim po stacjach i moze bede miala okazje sie zakochac! Jupi! On jest taki slodziak :-*
zdjecie uzytkownika
rtgh - 2016-02-11 11:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta oferta pracy jest w Lęborku @ola widzialem ze oferowana jest umowa o pracę na pełny etat dla mężczyzny powyżej 21 roku życia mile widzialne prawo jazdy kat B.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Generon!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Generon
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert