Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Generon

Pracowałeś w firmie Generon i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik stacji - 2015-03-30 00:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wiem po co adres tej strony krąży po firmie bo piszecie tu w większości same bzdury w które trudno uwierzyć. Ktoś ma zdrowo pod sufitem i rajcuje się głupotami. Macie ludzie w tym jakiś interes, aby firmie zaszkodzić albo aby tymi bezsensownymi opowieściami wkurzać kierownictwo? Tak wam śpieszno do zamknięcia firmy i utraty pracy? Polak Polakowi wilkiem!! Buntujecie się przeciwko nieuzasadnionej krytyce i publicznym upokorzeniom a sami wypisujecie kłamstwa i obelgi pod kątem kierownictwa. Przecież to się kupy nie trzyma. Czyj niepełnosprawny mózg wypisuje brednie o terrorze telefonicznym i wrogich spojrzeniach? Pracuję na stacji ponad pięć lat i jakoś nie zauważyłem tych spojrzeń, ani telefonami mnie nikt nie terroryzuje. Jak czytam takie rzeczy to aż trudno z nerwów wysiedzieć. Tchórze jesteście bo stać was tylko na wypisywanie głupot w internecie i przynosicie wstyd na całą Polskę. Domagacie się szacunku a sami zachowujecie się jak banda gó.wniarzy. Nie będę się solidaryzował z tymi, którzy podle kłamią bo może coś przeskrobali i teraz się mszczą. Możecie mnie nazywać jak chcecie. Mam to głęboko gdzieś. Nie będę uczestniczył w tym cyrku.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-04-04 18:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To po co sie odzielasz pracowniku stacji ?? Nikt Cie i zdanie nie pytal.
zdjecie uzytkownika
Pracownik stacji - 2015-04-05 14:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Bo nie wszyscy w Generonie są pop.ieprzeni jak ty i nie wszyscy są takimi leniami jak ty. Przeczytaj co tu wypisujesz, ale zrób to na trzeźwo i sam się oceń, a następnie wywal się z roboty sam.
zdjecie uzytkownika
Olek Fredro - 2015-04-05 16:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W mieście Grudziądzu, lat temu czterdzieści, urodził się Adaś,
co przenosił wieści.
Nieważne jakie były to treści, ważne, że z ust padały niewieścich.
Wspomnę tu wam w tejże chwili, że najczęściej z ust Kamili.
Dziewka była przeurocza, język miała całkiem lekki,
nic dziwnego w tym że Adaś, robił się bezbronnie miętki.
Słuchał, słuchał, gniewnie buchał, nochem para szła złowroga
- nieee chcieeej mieeeć w Adasiu wroga!
Gdy nasłuchał się już końcu i gdy Polsce wieść obwieścił
jakby tego było mało, na goworku też zamieścił.
I choć dziewka go prosiła - "nie mów tylko nic nikomu",
wszyscy o wszystkim już wiedzieli,
zanim dojechał do domu :-D

Ze Starogardu wszystkiego najlepszego, panie kolego!!!
Buahaha!!!
zdjecie uzytkownika
do pracowniks - 2015-04-07 11:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skad wiesz kto tu co pisze bo nikt tu nie wszyscy wypisuja tu bzdyry inni pisza prawde inni wymyslaja tacy juz sa ludzie a Tobie jak sie nie chce tego czytac to tu nie wchodz i nie czytaj po prostu.. tylki prawda boli a na klamstwa ma sie zlewke..i tyle glupota ludzka nie ma granic...
zdjecie uzytkownika
wielkie odkrycie - 2015-04-08 17:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie można nie wchodzić na tą stronę skoro wszyscy gadają o niej jak o jakimś wielkim odkryciu. Potwierdzam że adres strony jest przekazywany i już powszechnie znany jako nie zła komedia którą ktoś próbuje wykorzystać nie dla interesu ogólnego tylko własne porachunki załatwić. Mnie to nie obchodzi ale z ciekawości tu zaglądam bo kierownik mnie pytał czy wiem kto tu pisze. A czy ja wiem kto w firmie pali zioło?
zdjecie uzytkownika
boniek - 2015-04-11 14:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby któryś kierownik bał się o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szkoda ,że szef nie wie jak go w rogi walą...nieroby jedne !!!
zdjecie uzytkownika
zbigniew - 2015-04-11 20:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty na "b", jak kierownik wali szefa w rogi, a ty łochu wiesz o tym i nic z tym nie robisz to przecież tak samo walisz szefa w rogi. Zmęczył byś się jak byś czasem pomyślał, nie???
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-16 22:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [osoba "z biura" - 2014-03-28 16:09:47]:
No tu się nie zgodzę. pracowałem na stacji - sam się zwolniłem ze względów czysto ludzkich. Jestem człowiekiem nie złodziejem,nierobem, pijakiem i człowiekiem niższej kategorii. Czasem bywa tak,że sytuacja losowa zmusza do podjęcia takiej "pracy" jak w firmie Generon,ale nie polecam. Jeśli chcesz być traktowany jak podczłowiek, złodziej i jeszcze nie wiadomo co innego to tu właśnie dokładnie to cię czeka. Nigdy nie zostałem tak upokorzony jak w tej niby firmie nie polecam. Szkoda czasu,aby pisać dalej - to tylko dla wszystkich innych, którzy zastanawiają się, czy nie zostać zleceniobiorcą :) Nie popełniać tego błędu!!
zdjecie uzytkownika
Wyzysk - 2015-04-17 09:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dokładnie jest tak jak wyżej. Żeby jakoś normalnie móc pracować trzeba kierownictwu wchodzić za przeproszeniem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e a w zamian może nie usłyszymy jakiegoś przekleństwa w swoim kierunku, groźby zwolnienia czy absurdalnych poleceń które najwyraźniej sprawiały przyjemność gdy jeden z drugim mógł popatrzeć w niedzielny wieczór na kamerkach niczym na show w TV że durnie robią dokładnie to co sobie wymyślimy. Broń Boże przegrać walkę ze zmęczeniem i przysnać w czasie gdy druga osoba ma tą chwilkę na odpoczynek, odrazu mandacik i wyśmiewanie na oczach wszystkich pracowników. Tak jak wyżej nigdy nie spotkałem się z takim upokorzeniem. Stacje Generon to jeden wielki przekręt i wykorzystywanie człowieka całkowicie.
zdjecie uzytkownika
wydział dowodzenia - 2015-04-18 12:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja muszę powiedzieć ,żeby pracować w tej firmie,trzeba być uczciwym,jestem dumny ze jestem w szeregach generonu,z czym nie mogą się pogodzić złodziejaszki i pijaczki wypisujący swoje żale pobierając już wynagrodzenie na pośredniaku.Ja i moi współpracownicy dziwimy się ze ktoś może tak oczerniać tę firme, która daje zatrudnienie ponad 200 osobom.Aha jeszcze pytanie do pijaczka powyżej,może znajdziesz tyle odwagi żeby się podpisać,może wtedy dopiero będziesz BOHATEREM na tym trzecioligowym portalu.
zdjecie uzytkownika
????? - 2015-04-18 12:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BUAHAHA potwierdzam powyższe opinia zgodna z wydziałem dowodzenia,generon !!!!!
zdjecie uzytkownika
Karty na stół - 2015-04-18 18:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty Buahaha, bo chyba tak się wszędzie podpisujesz czyż nie??? Mężczyzna??? Chyba nie!!! Myślisz że wszyscy którzy pracują w tej firmie muszą być niezadowoleni i mieć tyle żali co ty??? My chcemy tu pracować, a to że szef czy kierownictwo wymaga obsługi klienta na poziomie, czystości i dbania o stację to tak dla Ciebie dużo marna istoto...!!! Ciężkie prawda... Tak dużo oni wymagają... Zastanów się co piszesz!!! Dziś to nie te czasy że klient ma do wyboru dwie stacje w mieście i jedzie na tą która jest bliżej. Wybiera stację gdzie jest przede wszystkim tanio i jesteśmy my czyli miła obsługa. Bo chyba się z tym zgodzisz? Ale rozumiem, pewnie nie pracujesz i jest Ci ciężko z tą myślą. Może byś znalazł(a) sobie zajęcie... Pracę... A może lepiej załóż sobie firmę tylko pamiętaj ten portal czeka, a ludzie tacy jak TY się odezwą i odczujesz na własnej skórze jak to być szefem i czytać takie bajki i wierszyki!!!!!
zdjecie uzytkownika
prawda? - 2015-04-18 20:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karty na stół - 2015-04-18 18:45:18]:
Można się z Tobą zgodzić co do czystości, obsługi itd., ale ludzie trochę szacunku, pada deszcz cały dzień jeden czy drugi głupek wymyśli sobie żeby sprzątnąć coś za stacją! Mało zmoknie wychodząc cały dzień do każdego tankowania? Litości...
zdjecie uzytkownika
matt - 2015-04-18 21:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Karty na stół - 2015-04-18 18:45:18]:
Te buahaha wszystkie w komentach to jedna osobka! W komentarzu z podpisaniem sie jako biedroneczek wszystko wyjasnilo...
zdjecie uzytkownika
prawie - 2015-04-18 21:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uważam że komentarz osoby o podpisie Evunia wszystko wyjaśnia to jedna i ta sama osoba. Zresztą my wszyscy wiemy kim ona jest i co za bajki wypisuje ( sama w komencie się wydała).
zdjecie uzytkownika
prawie - 2015-04-18 22:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytam to co napisałem, chodziło mi o to że autorka tego komenta (Evunia) jest autorką większości z nich tekstem buahaha czy jakoś tak!!!!!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-18 22:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wydział dowodzenia - 2015-04-18 12:21:55]:
Twoja wypowiedz obrazuje podejście jak nazwałeś "wydziału dowodzenia" do pozostałych pracowników. Nikt inny jak tylko pijaczyny i złodzieje!! Chyba wszystko jasne - zbędna dalsza polemika :) sam wystawiasz świadectwo firmie,zbędne więc są negatywne opinie.
zdjecie uzytkownika
zgadzam się - 2015-04-18 23:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytając te komentarze też doszedłem do wniosku że Evunia jest autorką tych komentarzy!!! Strzał w dziesiątkę!!!
zdjecie uzytkownika
Jabłko - 2015-04-19 00:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty się zacznij leczyć na nogi bo na głowę już za późno. Evunia to nasz pramatka, a nie jakaś tam autorka komentarzy. Zaraz wszystko powiem Adamowi i dostaniesz lanie.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2015-04-19 00:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marian!!! Tu jest jakby luksusowo!!! Sami chrześcijanie tu piszą. Zobacz ile miłości płynie z ich wypowiedzi. Jak miło poczytać, kiedy ludzie tak się miłują.
zdjecie uzytkownika
Ruda tańczy jak szalona - 2015-04-19 00:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do tego gościa co się prawie podpisał - ja wiem na 100%, że Wioletka jest autorką komentów bo ona jest wiecznie zmęczona i jest żoną Poni.
A Poni żona też chciała coś dodać i dodała buahaha!!!
zdjecie uzytkownika
Malowana lala - 2015-04-19 00:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My, to znaczy ja z moim stacyjnym partnerem zobowiązujemy się wykonać w miesiącu wszystkich uczciwych robotników czyli w maju, 200 procent normy. Sprzedamy dwa razy więcej paliwa niż nam dostarczy firma (nie wiem, czy czegoś nie pokręciłam, nie wiem, bo ja blondynka jestem), a towar sklepowy będziemy po godzinach pracy sprzedawać na pobliskim bazarze, albo będziemy kooperować ze stacją Lotos zza miedzy. Niech się od nas uczą uczciwej pracy. Na dokładkę oprócz naszej stacji, posprzątamy dwie inne losowo wybrane stacje. Zdajemy sobie z moim partnerem sprawę, że ludzie będą nas wytykać palcamy ale ktoś musi pokazać, jak uczciwie należy pracować!!!
zdjecie uzytkownika
Endriu - 2015-04-19 00:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak przeczytałem, mamy tutej zamiast rzetelnych opinii na temat pracy w firmie Generon dwa ścierające się obozy pracowników udowadniające sobie różne dziwne sprawy, a wszystko ma jak rozumiem wprowadzić chaos informacyjny. Jak zatem jest?... Po jednej stronie mamy przeciwników, a po drugiej stronie zwolenników pracy na stacjach, bo jak widzę, kierowcy jakoś nie narzekają na swój los, a nawet odcinają się od tych bredni, które są tutej wypisywane. W sumie to proponuję właścicielowi firmy, by lepiej dobierał sobie pracowników. Stare pierdziele jedynie marudzą, związki zakładają i szukają haków "aby żyło się lepiej"!!! Pozwólcie, że użyję sobie powszechnie stosowanego tutej buahaha!!! Jakiś chorus sugeruje, że kierownictwo ma pracowników za złodzieji i pijaków, a jednocześnie inny chorus napisał, że kontrolny jeździ po pijaku wyczyniając różne harce i kradnie węgiel. Widział ktoś kontrolnego pijanego??? Buahaha!!! Tak narzekacie na swój los, a jak wieść niesie po firmie, kontrolny ostatnio z jednej stacji "uprowadził" przyczepę, a na kilku innych stacjach jednego kierownika nie zastał żywego ducha. Wy jesteście odpowiedzialni??? Mając dwie doby odpoczynku gadacie o ponadludzkim wysiłku i zmęczeniu "materiału"??? Jesteście śmieszni!!! Myślicie, że system 24/48 dotyczy tylko Generonu??? Jeżeli tak myślicie to jesteście w kolosalnym błędzie!!! A co do przekrętów kierownictwa bo też tu o tym wyczytałem, jak wam się wydaje, po jaką cholerę wprowadzono ostatnio tyle zabezpieczeń, ten cały opisywany tutej monitoring, plomby i kwity??? Kiedyś kontrolny wpadał na gazówkę na 10 może 15 minut, a teraz siedzi jakby swojego domu nie miał!!! Wydaje wam się, że Szef to z pieniędzmi nie ma robić i zabawia się w Wielkiego Brata??? Nie znam go dobrze, ale z tego co kierownik mówił to nie jest wgl skory do wydawania kasy. Bierzcie się lenie do roboty, albo zwolnijcie miejsca dla innych. Ja bez zastanowienia przejdę z gazówki na paliwówkę.
zdjecie uzytkownika
Nocnik - 2015-04-19 00:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nocne zmiany siedzą w internecie zamiast pracować?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Generon
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Generon?
Zadaj pytanie