Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Generon

Pracowałeś w firmie Generon i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
twojafanka - 2015-02-08 15:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [slbylypracowni - 2015-02-06 22:01:53]:
Napisz tu wiecej:-) zapomniales o najwazniejszym ze godzin nocnych nie placi!!! Umowa zlecenie a rozkazy jak przy umowie o pracy, z czasem i znajda sie ludzie co za to sie wezma;>
zdjecie uzytkownika
Liar - 2015-02-12 12:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pzepraszam ze nie stawiam polskich liter ale tu nie mam polskiej klawiatury.
Ja sie nie boje!!!!! napisac ze pan W. jak chcial sprawdzic czy jestem trzezwy to rozciagnal linke celna miedzy zbiornikami a duza przyczepa i kazal mi wejsc po drabince na zbiorniku i po tej lince chodzic. Balem sie ze spadne ale tez balem sie ze mnie pobije i chodzilem w te i we wte. Jak juz uznal ze jestem trzezwy to zapytal dlaczego nie mam kombinezonu firmowego a jak odpowiedzialem ze zapomnialem to kazal mi chodzic po stacji w samych majtkach i podkoszulce. Jakie to bylo ponizajace tak przed klijentami paradowac. Chcialem sie poskarzyc i zadzwonilem do pana Ś. ale ten powiedzial ze sam jestem sobie winien. A pewnego razu kiedy pan W. do mnie przyjechal to czulem od niego alkochol. Myslalem ze sie upije jak do mnie mowil. Kolega zas twierdzil ze kiedys jak byla zima to przyjechal na stacje i gdzies poszedl. Jak wrocil to byl z jakas kobieta i zamknal sie z nia w budce a kolega musial przez cztery godziny czekac na mrozie. Jeden kierowca cysterny opowiadal ze pan W. pobil kiedys na stacji pracownika tylko za to ze czlowiek siedzial kiedy W. do niego mowil. I jeszcze pamietam jak kierowca mowil ze kiedys spodobala sie panu W. ta sama dziewczyna co pracownikowi i aby pozbyc sie konkurencji wyrzucil go z pracy. I ten Waldek oszalal z zazdrosci i prawie sie zabil. A kiedys pracowalem w zastepstwie na innej stacji i tamtejszy pracownik mi opowiadal jak pan W. sie upil z nim na stacji i grali w zbijanego przyczepami a pozniej pracownicy musieli te przyczepy naprawiac. O przyczepach powiem jeszcze, ze jak kiedys pracownicy nie posprzatali przyczepy po tym jak wyproznila sie w przyczepie swinia to pan W. kazal recznie to paskudztwo posprzatac. A juz na prawde najgorsze jest to ze kiedys pan W. zlapal kolesia na spaniu i podpalil budke. Wtedy dopiero walnal w drzwi i pracownik sie obudzil po dluzszej chwili jak juz budka sie palila. Jak przyjechali strazacy i policja to pan W. powiedzial ze pracownik zapruszyl ogien w budce od papierosa i policja zabrala pracownika do aresztu i go zpalowali. Popytajcie kierowce cysterny jak mi nie wierzycie. I jak zyc? Jak tu zyc? I to jest cala prafda o panu W. Jak znajde czas to jeszcze popisze co on wyprawia bo duzo wiem co widzialem i od kierowcow.
zdjecie uzytkownika
szyszka jak i pewnie ekipa wydobywajaca zloto :P - 2015-02-17 13:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najsmieszniejsze jest to ze im wiecej osob 'nad pracownikami' tym wiekszy zlew za te pieniadze:-) 1700 za 240 godzin, a roboty tyle ze 2 tysiace to musialaby byc podstawa. mozna dokladac pracy, dokladac kontrolera-kontrolera, kierownika-kierownikow, a smiech coraz wiekszy...Stali klienci glosno do nas pracownikow mowia ze co tu sie dzieje, ze o co w tej firmie chodzi, ze wymogi wielkie a zaplata gowniana i zero szacunku do pracownikow! A przepraszam kto tu do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a zapier.ala by mozna bylo na wczasy pojechac czy nowym sik.som dac lepsza pensyjke? Odpowiedz prosta.pozdrawiam biedaczkow z bud generonu:-)
zdjecie uzytkownika
witam tu sl - 2015-02-19 19:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Piszę co do pracy pracowałem tam kilka lat z tym się zgadzam a dlatego że odkładałem pieniądze uwierzyć ciężko że się da ale mi się udało i Teraz pracuje w nowej firmie Zarobki dużo większe i przede wszystkim szanują mnie Jako pracownika ale rozmawiamy o firmie Generon tak więc co do awansu ja go nie dostałem tylko kto inny co naprawdę walił za przeproszeniem w ch...ja a guzik mnie to obchodzi. Proste pytanie ile możesz pracować 24 h przecież to jest chore oczywiście ja też pracowałem ale zawsze mi to nie pasowało więc oszczędzałem bo za wszystko w tej firmie chcą cię karać za źle wypisane oświadczenia na opał 70 zł itp. Ci chyba co tu piszą pozytywy albo piszą z biura generon albo kupcie sobie niezłe prezerwatywy bo śróbka je...bie was a wy ludzie może nie wszyscy tak mu w du...pę wchodzicie że normalnie aż głowa nie boli was. Pan trep czyli Woj..cie... To łajza jakich mało mnie kiedyś podejrzewał że jestem pod wpływem narkotyków albo pijany oczywiście szedł w zaparte sprawdził czy jestem trzeźwy pasowało bo było 0 da narkotyki chciałem żebyśmy pojechali sprawdzić powiedział że nie. Oczywiście słowa pomyliłem się nie u słyszałem a on takiej kultury wymaga skoro sam burak jej nie posiada przykład jeśli ciulu wchodzisz na stacje to powiedz dzień czy dobry. Właśnie tylko z twoi trepami to tak jest gnojony w wojsku to teraz ma trochę władzy i myśli że jest bóg wie Kim. R
zdjecie uzytkownika
Liar - 2015-02-20 16:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O no no jak W. wlatywal na stacje to zawsze z wielka gemba. Kiedys nawet slyszal to moj jeden kumpel z ktorym siedzialem na stacji. Kolega grzecznie zwrocil uwage W. a ten wpad w szal i w szale jaki go opetal wyrzucil kolege mojego jedynego przez okno. Dobrze ze nie bylo wysoko. A jak chcelismy wezwac policje to W. powiedzial ze chyba wiemy ze W. pracuje w wewnetrznej komurce wywiadowczej i z tego powodu ma taka mala bezkablowa kamerke i mikrofonik w okularach i wszystko przekaze policji ze pilismy wodke na stacji. No to przekonalismy W. aby sie z nami napil i o wszystkim zapomnial. I nawet dorzucil sie do naprawy szyby. Ale to i tak lajza i gad bagienny. Mnie tez badal alkomantem jak kolege. Musialem dmuchac w taka gumke ktora wyjal z kwadratowej torebki ktora wkladal pozniej do pojemnika z gotujaca woda. Ale gumka nigdy nie pekala to znaczy ze bylem trzezwy. Ale do kitu ten alkomant bo raz bylem po trzech piwach i nie wykrylo. A jak badal mnie na narkotyki to W. kazal mi nasikac do jakiegos naczynia. Nie bylo nic innego wiec kazal do szklanki. No swojej nie wzionem ale jakis kubek znalazlem. Pozniej maczal wtym jakies patyki i podgrzewal zapalniczka. Nic sie nie zapalilo to chyba bylem czysty. Ale na twarde narkotyki podobno to nie dziala i dlatego musialem zrobić sobie na osobnosci!!! cos czego opisac nie chce. Tylko zastanawiam sie dlaczego nie moglem z buzi? Wiem ze moszna bo widzialem na filmie. A moze to tylko taka zabawa W. z pracownikami? I tesz mnie nie przeprosil i jeszcze grozil ze jak mnie przylapie jeszcze raz na piciu albo na narkotykach to mnie zwolni! Bandyta jeden i lajza i trep. A co mi ostatnio znajomy kierowca przez skajpa mowil to wola o pomste do nieba no po prostu. Prosze sobie wyobrazic ze W. kreci na boku wlasny interes. Na stacjach wegiel sprzedaja pracownicy pod grozba zwolnienia z pracy dwa razy drozej bo W. z kazdej stacji zabiera kilka workow i dogrzewa swoja du.pe w domu!!! Ma darmowe ogrzewanie!!! Hanba!!! No jak tak moszna? A pamietam jeszcze jak okolo dwa lata temu W. pojechal z kierowca po paliwo (tak kierowca mowil) to trzy dni ich nie bylo. Podobno W. tak zabalowal ze kierowca stracil cala wyplate i oszczednosci jeszcze. Podobno mieli tez zatarg z ochrona jakiegos bur.delu. Podobno wtedy Ś. wsciekl sie na W. i prawie go wywalil z roboty ale jednak go nie wywalil. A na jednej stacji jak W. chcial ujajic pracownika to wyrwal waz i zadzwonil do pana Ś. ze pracownik nie odlaczyl weza od auta i sie ten waz urwal z dystrybutora. I czy to jest okej? I taka jest prafda o W. robi lajza co chce i kiedy chce i z kim chce a tu sie przeciez pracuje po 240 h. Za nendzne grosze a na samochod musze zbierac latami nie mowiac juz o mieszkaniu. A awans dostaja tylko te osoby co sie panu Ś. podoba. Nikt inny. I gdzie tu sprawiedliwosc???!!!
zdjecie uzytkownika
grudziądzanin z tzw. GACI - 2015-02-20 21:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za pierdoły??? zawsze na tej stacji jest ok....nie widzę tam takiego bólu na twarzach pracowników....a jestem tam co dzień...dziwne ...faktycznie ludzie się zmieniają..nie ma tego fajnego Pana z obsługi...ale nie widzę jako klient zbytniego parcia na pracowników...nawet wydaje mi się ze luzniej mają...hmmmm dziwne ale mimo wszystko lubię tą stacje nawet jak rzadziej wychodzą by mi paliwo nalać ale jest ok ;))
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-02-22 16:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Inowrocławiu ukazało się ostatnio ogłoszenie z ofertą pracy. Zajrzałem do internetu by poczytać opinie o firmie Generon i tak trafiłem do tego żałosnego miejsca. Żałosna jest w ogóle sama formuła publikacji opinii - anonimowych opinii, których w żaden sposób nie mogę traktować jako wiarygodnych.
Udziela się tu najprawdopodobniej konkurencja, rozżalony (zwolniony zapewne dyscyplinarnie) były pracownik, jakiś furiat i fantasta domagający się podwyżki, może ktoś z kierownictwa i żartowniś, który wszystkim pokazuje środkowy palec, śmiejąc się z głupoty adwersarzy.
Bzdury jakie tu wyczytałem świadczą ponadto o tym, że firma nie ma żadnych, powtarzam - kompletnie żadnych wymagań względem intelektu kandydatów. W firmie zatrudniony jak widzę zostanie każdy theBill, który potrafi podpisać się na umowie. Temat poświęcony firmie Generon przepełniony jest wypowiedziami takich właśnie osób dlatego ani przez chwilę nie można traktować go serio.
Ta strona nie spełnia swojego zadania, ponieważ nie dostarcza wiarygodnych i rzetelnych informacji, prawdziwych i sprawdzonych opinii. Nie można opierać się na wypowiedziach anonimowych osób, które mogą tu napisać wszystko o wszystkich, choćby było to zwykłym kłamstwem. Żałosne.
zdjecie uzytkownika
Józef - 2015-02-25 18:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tankowałem do tej pory na Shellu, ale już dziś wiem, że nie ma co przepłacać. Zajechałem z konieczności na stację Generon i ...nie żałuję! Od przesympatycznej pani Moniki otrzymałem kartę rabatową, dzięki której już przy pierwszym tankowaniu otrzymałem zniżkę trzy grosze na litrze. Nie dość, że jest różnica między ceną paliwa na Shellu, a stacją Generon to jeszcze ten rabat. Rewelacja!
zdjecie uzytkownika
ggg - 2015-02-26 06:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
C
iekawe skąd wiesz jak miała na imię ...
zdjecie uzytkownika
Józef - 2015-02-26 22:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skąd wiem, jak miała na imię? ...od nieświadomego zdradzania tajemnicy, przesympatycznego pana, który z przesympatyczną panią Moniką był na zmianie, a który potrzebując jakiejś informacji, zwrócił się do koleżanki po imieniu...
O Bożeee!!! Dlaczego pozwoliłeś poznać mi ten skrzętnie skrywany sekret. Dlaczego obarczyłeś mnie tą wiedzą?! Why?! Dlaczego jedną z największych tajemnic firmy powierzyłeś właśnie mnie!??? O ja biedny, nieszczęśliwy... Pewnie teraz, gdy poznałem ten sekret, ktoś już dostał na mnie zlecenie i przyjdzie pożegnać mi się z tym ziemskim łez padołem...
zdjecie uzytkownika
Beata z Ciechocinka - 2015-02-26 23:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cieszę się, że powstała stacja konkurencyjna dla Orlenu w Ciechocinku, ponieważ w końcu mogę złapać finansowy oddech po zatankowaniu auta. Również otrzymałam kartę rabatową Generon i również "od ręki" naliczono mi rabat. Miła i fachowa obsługa. Oby tak dalej, a będziecie mieli Państwo we mnie stałą klientkę. Z poważaniem. Beata.
zdjecie uzytkownika
Gienia - 2015-02-27 13:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę,że sztab z z tej firmy nie śpi po negatywnej opinii na temat tej firmy od razu pisane są dziwne komentarze nie o tym jak się tam pracuje tylko o wiadomościach nie na temat a pod spodem jest napisane wyraźnie ,, UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Generon " wpisy typu jaka konkurencja i miła obsługa albo cena to słodzenie sobie samemu albo o kartach zniszkowych. Weźcie się za robotę chodzi o ludzi którzy mają jakiś wpływ na tą firmę i zmieńcie coś aby nie było tego typu opisów a jak będzie tak dalej jak jest to one nie znikną nie da wam nic zwalnianie ludzi bo przyjdą inni i oni też wyrażą swoją opinię na temat tego co tam widzą co do ludzi których zatrudniają biorą takich którymi można sterować czym bardziej ci zależy tym większą mają nad tobą władzę. Cały ten opis o tej firmie jest nie wiarygodny dla tego iż prawda jest dziwniejsza od fikcji konkurencja nie musi się wypowiadać na tego typu forum bo stacje które są tutaj opisywane to nie ta liga i jeszcze długo tak pozostanie.Szanujcie ludzi którzy na was pracują bo bez nich nie osiągali byście dochodów tylko czysta praca generuje dochody a nie chore nadzorowanie nie mające nic wspólnego z procesem usługi sprzedaży paliw i artykułów przemysłowych.
zdjecie uzytkownika
patrick. - 2015-02-27 17:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze napisane gienia:-) nie pracuje juz w ''mechanicznej,tandetnej obsludze'' wiec sie wypowiem-generon sciaga wszystko od stacji z wyzszej polki.szkoda ze traktowanie ludzi jak i umowy z wyplatami nie sa na ''poziomie''. a ten program samozwanczy sam juz sobie przeczy... Bp czy lotos daja wiecej rabatu na karty rabatowe a sie tak nie podniecaja! Jezdzi sie tam to sie wie:-)
zdjecie uzytkownika
Fanka starszych panów - 2015-02-28 08:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gienia-patrick.-ggg-lussi-adi-pracownik generon i inne podobne charakterem, i stylem - czy ty człowieku nie rozpoznajesz sam siebie? Czy jesteś aż tak samotny, że wymyślasz kolejne postaci, by dobrze bawić się we własnym towarzystwie? Nudzi Ci się na Gaci? Postaw lepiej jakąś kolację i szalej - ale nie pisz, bo smęcisz. Czuć mocz i starego człowieka...
zdjecie uzytkownika
patrick - 2015-02-28 16:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj andzelka fanka starszych panow haha jestes tak tepa osoba ze nie widzisz tu kilku osob? Trace nadzieje w ludzi:/
zdjecie uzytkownika
zbigniew boniek - 2015-03-01 06:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno niezła z niej cwaniaczka...
zdjecie uzytkownika
Fanka starszych panów - 2015-03-01 10:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro masz rozdwojenie jaźni to napiszę w liczbie mnogiej:
a z was dur.nie bo bogu ducha winna dziewczyna nie napisała tego, co jej przypisaliście :-D Detektyw/i za dychę :-D
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2015-03-01 19:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te wpisy i szczerze zastanawiam się kto w tej firmie decyduje o zatrudnieniu pracownika, co jest brane pod uwagę poczas rozmów kwalifikacyjnych, napewno nie intelekt, z tego co widziałam to wygląd też nie, więc co. Gdybym była pracodawcą nigdy, żadnej osoby wyrażającej tu swe opinie nie zatrudniła bym. Po pierwsze to co piszecie to zapewnwe jakieś chore plotki które nie mają żadnego odzwierciedlenia,ponieważ konkrety które podajecie są jak nie rzeczywiste, po drugie wasze opinie świadczą o niedojrzałości psychicznej piszących, wydaje sie że zatrzymaliście się na etapie szkoły podstawowej.
zdjecie uzytkownika
patrick. - 2015-03-01 21:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ladnie sie podszywac pod patricka? Gejem nie jestem. I kto tu sam ze soba pisze? Dziewczynko slabo wychodzi ci tu ''plusowanie'' Moze prawda tu zawarta boli? Polecam masc na bol du.py.
zdjecie uzytkownika
patrick. - 2015-03-01 22:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ty się pode mnie podszywasz łobuzie! Lussy mi powiedziała, że jej dziadek Adi spotkał Gienię i ona w końcu mu wytłumaczyła, dlaczego warto kochać się z zezowatą kobietą. Ty pewnie też nie wiesz to ci powiem, że warto, bo przynajmniej ubrania przypilnuje. I powiem ci jeszcze, że Adi to świnia bo zapytałem go, czy rozmawia z żoną po sto.sunku i wiesz co on mi odpowiedział? - że jak zadzwoni to czemu nie...
A ostatnio Adi był w kościele i usłyszał "kochaj bliźniego swego jak siebie samego!" - bardzo się tym przejął i chodzi teraz po mieście, i masturbuje ludzi... Bo wogóle Adi chyba już nie ten teges śmeges, bo jego żona chodzi dość często na cmentarz. A wiesz po co? - bo tam chociaż strach ją przeleci. A jak rozmawiałem ostatnio z Adim to mówił, że ostatnio sypia jak niemowlę. Ja mu na to, że niemożliwe, a on że jednak tak, bo jak twierdzi, całą noc płacze i jeszcze potrafi się zes.rać ze dwa razy.
zdjecie uzytkownika
Jadwiga - 2015-03-01 23:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tankowałam w czwartek na stacji w Starogardzie Gdańskim i muszę przyznać, że obsługa klienta przez ostatni rok znacznie się poprawiła. Pan zatankował mój samochód, przyniósł kluczyki do sklepu i wręczył mi je z uśmiechem. Nie zauważyłam na twarzach pracowników wymuszonych uśmiechów, czy automatycznego wypowiadania regułek, jak to było wcześniej. Zostałam obsłużona na najwyższym poziomie. Tak trzymać!
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-03-01 23:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również ostatnio tankowałem na stacji Generon z tym że w Grudziądzu tam niedaleko szpitala. Długo tam nie byłem ale moge potwierdzić że odkąd wymienili obsługę jest dużo milej. Wcześniej nie lubiłem tam tankować.
zdjecie uzytkownika
Gienia - 2015-03-02 11:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzimy i się wogóle nie mylimy co do opinii. No zatrudniają ludzi jakich zatrudniają zwłaszcza na stanowiskach kierowniczych bądź biurowych po znajomości dla tego są tego typu wypowiedzi na forum (chodzi mi o te dziwne nie mające nic wspólnego z tym wywodem).Na stacjach nie muszą zatrudniać po znajomości bo mało kto chce tam pracować. Poruszmy temat Bhp w pracy podpisywania pewnych rzeczy których nie ma (pranie odzieży we własnym zakresie proszek widmo) obuwie podpisujesz na kwicie abyś wiedziała jakie kupić itp co ci się należy a tego nie ma. Traktują cię jak złodzieja zastanówcie się czemu ,, Tylko ktoś sam kto kradnie jest w stanie podejrzewać inną osobę o tego typu nie kontrolowane ruchy i próbuje się zabezpieczyć". Wszystko to kwestia nie wiedzy i zależności albo chorej presji w tej firmie zaczynając od pracowników którzy sobie nie ufają wchodząc na szczebel kierowniczy który się myli ale się nie przyzna żeby źle nie wypaść wyżej i zwali na pracownika niżej winę .Cała bańka buja się na tym iż pierwsze nie zaoszczędzisz na niczym innym jak na ludziach nie dasz im tego tamtego kasa zostaje. Za całą resztę spraw trzeba zapłacić bo im nie dadzą np: paliwa, dostaw materiałów, asortymentu sklepowego itp.
zdjecie uzytkownika
crazy frog - 2015-03-02 18:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaraz wszystkie stacje beda wymienione ze polepszyla sie obsluga czy cos w tym stylu. Ciekawe czemu? Bozesz chyba kazdy glupi to widzi :-). A ja sie pytam kiedy beda nowe foteczki na fejsbuczku bo te co widze juz mi sie znudzily? Czekam z niecierpliwoscia jak wiekszosc antyfanow muaaa :*****
zdjecie uzytkownika
Natka pietruszki - 2015-03-04 15:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te żaba, kup sobie playboya jak foteczki chcesz obejrzeć. Pisarczyki z Warszawskiej, co tak cicho?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Generon
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Generon?
Zadaj pytanie