Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Generon

Opinie o Generon

Pracowałeś w firmie Generon i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ja też, on, ona, ono też - 2015-04-21 13:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Och maj gad! Co za żenada! Jaki, jaka, jakie jestem zdruzgotany/a/e tym, co tu wpisujecie. Chrześcijaninie wypisujący tu swoje żale, czyż jednym z przykazań nie jest "nie używaj imienia mego nadaremno"? Idź się człowieku zająć ogródkiem, albo zadbaj o rodziców, albo o swojego życiowego partnera/partnerkę - zostaw internety w spokoju, bo nie wiesz, jak tego używać. Och maj gad! Co za żenada! Buahaha!!!
zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-04-25 15:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie masz taki system pracy ? Ich zakres pracy i jakie maja warunki socjalne przy tym wymiarze godzinowy jakie maja bonusy i zarobki ?Nie wymieniaj ochrony bo ich zakres jest nie porównywalny do waszego.
zdjecie uzytkownika
Karty z rękawa - 2015-04-27 13:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Jak wynika z wieści kursujących po firmie, ludzie wyjeżdżają za granice, odchodzą do lepszego pracodawcy, a wielokrotnie jednak wracają lub usiłują wrócić. Jak to wytłumaczyć?...
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-06-03 15:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po spotkaniu z gościem z BMW zostałem zwolniony. Nie byłem w pracy a po prostu było spotkanie na terenie stacji.
Po dwóch miesiącach pracy, pierwszy raz zobaczyłem swojego szefa.
Kulturalna rozmowa z mojej strony ,więc patrzę jak wygląda.
Pytanie padło : dlaczego przyglądam się ? Pierwszy raz pana widzę.
Dlaczego mam przyciemniane okulary ? Lubię ciemne okulary i sam je przyciemniam ,bo takich ciemnych nie kupię. Jak okazało się za co tak naprawdę zostałem zwolniony za to ,że jestem łysy.
Podczas przyjęcia mnie do pracy widzieli jaki jestem i jak wyglądam.
Nie liczyła się praca z mojej strony , gdzie człowiek poświęca się dla obsługi klienta. Nie ważne ,że coś robię dobrego . Dbam jak o swoje.
Czy człowiek gdy już nie ma bujnej czupryny to nie ma prawa pracy ?
Przez brak włosów na głowie ludzie mają być dyskryminowani ?
A gdybym był chory i straciłbym włosy to też bym został tak potraktowany ?

Nie wspominam już o panu z kolczykiem w uchu i tatuażu na nodze. Nie widzi po sobie jak ludzie go postrzegają . Może i jest niegroźny ,ale ludzie boja się takich dopóki ich nie poznają. Nikt nie wie jaką taka osoba ma przeszłość.
Chciał pokazać obsługę młodej atrakcyjnej klientki , podchodząc do niej z propozycją zatankowania auta. Kobieta widząc takiego człowieka od razu zauważyła dziwną sytuację. Patrząc ze strony kobiety , to ktoś kto podchodzi i jest nachalny swoją uprzejmością, od razu byłby postrzegany jako ktoś kto chce "zrobić krzywdę". "Wyrywając prawie pistolet z ręki". Klientka jednak nie odpuściła i tankowanie zakończyła sama. Jak to wygląda ?
Sorki ,ale ktoś taki powinien mieć swój wygląd i podejście do ludzi.
zdjecie uzytkownika
ollo - 2015-06-20 15:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnijcie jakieś fajne laski !!!...
zdjecie uzytkownika
zewe - 2015-07-23 00:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łatwo powiedzieć, dziewczyny mają dosyć duży wybór na rynku pracy a wiadomo jak w nocy się zachowują względem kobiet, dlatego chyba niełatwo im będzie znaleźć jakieś kandydatki do pracy. Bo ja mówię w tej chwili o stanowisku Sprzedawcy na stacji LPG, bo w tej chwili jest ogłoszenie na to właśnie stanowisko.
zdjecie uzytkownika
stary trep - 2015-07-23 22:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma ma czlowieka za nic wiec jak ktos przyjdzie do pracy to i tak za jakis czas bedzie mial dosc wykorzystuja biednych ludzi bo kazdy teraz bez pracy nie ma szans przezycia i ludzie zeby nie stracic zatrudnienia daja sie tak na prawdę ponizac zeby tylko jej nie stracic.. a ten kontrolny powinien zostac oskarzony o mobing bo na umowa zlecenie nie ma prawa nikogo kontrolowac,sprawdzac a tym bardziej kary lub mandaty wlepiac za nie zamiecione krawężniki zakompleksiony stary trep kiedys to wszystko do niego wroci i jak juz bedzie stary i niedołężny to mu nikt nawet reki nie poda jak sie przy tym krawężniku przewuci..
zdjecie uzytkownika
uciśniony - 2015-07-23 23:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wogule to ten kontrolny chyba z psychiatryka jest! Ostatnio złapał mnie na paleniu przy butlach i kazał mi napisać tysionc razy że nie będę palił przy butlach. Do wyboru miałem jeszcze albo zaśpiewać piosenke skacząc na jednej nodze albo powiedzieć wiersz ze środka przyczepy bo miałem imitować radio i audycję kulturalną. Chciał się gad popisać przed jakąś młodą siksą która siedziała w aucie i wszystko słyszała. Dobrze że są kamery i to wszystko się nagrało na DVD. A jeszcze dodam że ten mobing co go wozi ze sobą to on go bez pozwolenia ma. Wiem bo pytałem kolegę co go zna i on mi mówił że nie wyrobił sobie na to żadnego dokumentu w policji. Ale cieszę się bo już niedługo mój ukochany PiS do władzy dojdzie i skończą się rzondy takich wyzyskiwaczy. Niedługo mój wudz naczelny Jarosław zrobi z nimi porządek. Niech żyje PiS i Radio Maryja zawsze dziewica i niech Trwam to wszystko uwiecznia!!!
zdjecie uzytkownika
***** - 2015-07-27 14:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy Prezes Srobka wie ze kierownik odciaga pracownikom od pensji za zamowienia i za wprowadzanie towaru dwiescie zlotych co miesiac z pensji pracownikow jakby to byl obowiazek pracownikow dawal tez 200 zl ktorejs z pracownic ktora sie tym zajmowala a z wyplaty odciaga nam pracownikom wgl co to za potracanie z pensji jezeli to nalezy do jego obowiazkow zamowienia i wprowadzanie faktur. A PODOBNO PLOTKA KRAZY PO STACJACH ZE KIEROWNIK WSZYSTKIE GRATISY OD PRZEDSTAWICIELI BIERZE NA SWOJ SKLEP KTORY MA W GRUDZIADZU KASA MUSI SIE ZGADZAC PRZECIEZ.
zdjecie uzytkownika
Mietek - 2015-07-28 14:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno rowniez pojawila sie na stacjach plotka o pewnej paniusi ktora zamiast obslugiwac klientow i sprzedawac towar ze sklepu na stacji odsylala ich do innych sklepow z obrazona mina bo jej w pilowaniu paznokietkow i gadaniu przez telefon i ogladaniu telewizji przeszkadzali. Kolejna bladzia ktorej sie wydawalo ze jak sie bedzie szczerzyc i lasic do kierownika to zapewni sobie spokojne zycie. A teraz syfi w internetach bo jakos musi sie odgryzc za wyrzucenie z roboty. Pamietaj ze nie robisz kolezanko krzywdy nikomu innemu jak tym ktorzy dalej pracuja bo atmosfera jaka zostawilas jeszcze dlugo bedzie nijaka. Dziekujemy ci cioteczko trzpioteczko... I pozdrawiamy twojego facia. Niech sie z toba meczy sam. Teraz zanim znowu napiszesz po wizycie u fryca "Nowy kolor new image...9 godzin siedzenia nie poszlo na marne.." troche pewnie potrwa no chyba ze Lukaszek dla swietego spokoju sam ciebie do fryzjerki na te 9 godzin zagoni. Zegnaj krolowo sweet foci. To w kibelku w Malborku swietne. Najlepiej wyszly buciczki. Cala reszta juz jakby podstarzala...
zdjecie uzytkownika
Szczęśliwi pracownicy - 2015-07-28 15:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIĘKUJEMY PANU KIEROWNIKOWI ZA ODWAŻNĄ DECYZJĘ I POZBYCIE SIĘ NAJWIĘKSZEGO KŁOPOTU STACJI GENERON W ŚWIECIU. JESTEŚMY PANU BARDZO WDZIĘCZNI ZA TĘ OD DŁUGIEGO CZASU WYCZEKIWANĄ DECYZJĘ. KONIEC TERRORU PSYCHICZNEGO WYJDZIE NAM WSZYSTKIM NA DOBRE.

PANIE ŁUKASZU, ŁĄCZYMY SIĘ Z PANEM W BÓLU I TRZYMIEMY KCIUKI ZA PANA ANIELSKĄ CIERPLIWOŚĆ. JEST Z PANA SPOKO GOŚĆ, ALE LOS NIE ZAWSZE JEST ŁASKAWY. WIERZYMY, ŻE ZNAJDZIE PAN SPOSÓB, ABY ODNALEŹĆ SIĘ W NOWEJ RZECZYWISTOŚCI.
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2015-07-28 17:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zdruzgotany tym, jak zostałem potraktowany przez kontrolnego dziś w siedzibie firmy. To przechodzi ludzkie pojęcie!!! Nie wytrzymałem i pojechałem doi Grudziądza wygarnąć, co mnie trapi. Jak dojechałem to aż zaniemówiłem. Budynek taki, że nawest ZUS wpadł by w kompleksy. Te salony to pewnie za naszą krwawicę!!! Gabinety takie jak całe moje mieszkanie, a ściany ze szkła!!!
Pokazali mi biuro kontrolnego i on jako jedyny cale ściany ma na czerwono pomalowane. Pewnie Prezes specjalnie go tak ulokował, aby zaszczepiać w nim same najgorsze cechy i wściekliznę. Nie ma się co dziwić, że on taki dziwny jest. Zaraz jak tylko do niego wszedłem wygarnąłem mu wszystko, a on nawet się na mnie nie spojrzał tylko z magnetofonu puścił taśmę z nagraniem, gdzie mówi, dziękuję za wyrażenie opinii i życzę miłego dnia - takie bydle beszczelne!!! Wogóle to chyba naćpany był bo był spowolniony. A pozostali poruszali się bardzo szybko. Pewnie ich też zestresował. Ja im współczuje siedzieć z nim na codzień.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-07-28 17:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto się pierwszy odezwie ten głupi!!!
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-07-28 19:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwszy raz tu wchodzę bo usłyszałem, że na forum Generonu ludzie wypowiadają ciekawe opinie o firmie. I powiem,tylko tak,piszecie takie głupoty i tu się delikatnie wyrażę bo nie chcę nikogo obrazić. Piszecie naprawdę sain fixion tak w tej firmie nigdy nie było i nie jest,pracuję tu przeszło 8 lat tam w tych kurortach jak pisze przedmówca na ul.Focha 9 z czerwonymi wypasami i jestem tylko szeregowym pracownikiem od obsługi klienta i nigdy przez te lata ani szef ani p.Artur,ani inny kierownicy nigdy nie odezwali się do mnie w sposób który by uwłaczał mojej osobie - po prostu robimy swoje i tu nikt nie mówi,że w 100% ale staramy się i tyle jak ktoś chce zasięgnąć opinii o pracy w firmie Generon z pominięciem Właściciela to proszę o kontakt tel:665-999-099 powiemy jak jest naprawdę.
zdjecie uzytkownika
pogromca frajerow - 2015-07-29 14:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MIEcio Justynko czy jak Ci tam awans Ci dali wprowadzanie faktur za to co napisales/as zeby ratowac firme?? Haha musisz bardzo lubic lizac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze az tak w nie wlazisz moze kierownik odciagnie pracownikom z pensji i da Ci podwyzke zebys czul /Czula sie doceniony/a .. pracuj liz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w kantorku a za jakis czas Cie zwolni jak juz mu potrzebny/a nie bedziesz bo on od zawsze tak robi swojego najlepszego kumpla zwolnil jak tylko zostal kierownikiem bo duzo wiedzial i widzial.. takze powodzenia i kariery w firmie zycze co druga zmiane..
zdjecie uzytkownika
poglomca flajeuf - 2015-07-29 20:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie twoja sprawa zdziro komu będ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizać a kierownik ma całkiem fajną!!! Bardziej cie wkurza to że cie zwolnił za to ze jesteś głupia czy to że nie leciał już na twoje "wdzięki"??? Nie pisz imion bo nie wiesz z kim gadasz prukwo :)))
zdjecie uzytkownika
karma zawsze wraca!!! - 2015-07-29 21:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal tyle na ten temat... a zdzire masz na ryju..
zdjecie uzytkownika
karma zawsze wraca!!! - 2015-07-29 23:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteś taka zabawna że nie moge buahaha!!! Pokaż jeszcze na co cie stać, dorzuć trochę pikanterii i udowodnij jaka jesteś tępa :-))) Już wiem że klijenci mówili prawdę o tobie dlatego dobrze że wyleciałaś dziewko :-)
zdjecie uzytkownika
do tepaka - 2015-07-30 07:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisze sie klienci a nie klijenci, i skad wiesz kto pisze ty tepa strzalo, twoje wpisy sa malo rozgarniete jak ty takze najlepiej tu nie wchodzic!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-30 13:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
do wysuniętej szczęki - 2015-07-30 13:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jestes taka madra tu to badz i na zywo bo anonimowo to kazdy jest madry frajerko taka cwana Tu jestes a nie masz odwagi by sie przedstawic hee zalosna jestes .. w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mam Ciebie klientow i cala reszte bo jak na Ciebie patrze i Twoj ryj to ciesze sie ze moje zycie jest tak interesujace i sie nim interesujesz.. bo chyba twoje strasznie nudne, smutne i zakompleksione..
zdjecie uzytkownika
Jarosław - 2015-07-30 18:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i kto to mowi?!?!? buahaha!!! wszyscy co tu pisza to sie faktycznie podpisuja :-))) ty dziewko tez masz fajne imie a moze to nazwisko??? masz na imie ,,do,,? na drugie ,,wysunietej,, a nazywasz sie ,,szczeki,,? jakos tak strasznie glupio i nie po polsku buahaha!!! spadaj na drzewo banany prostowac bo miedzy ludzi sie nie nadajesz kretynko :-* cmoknij mnie wiesz gdzie (nie napisze d*u*p*a bo administrator wykasuje)
zdjecie uzytkownika
teraz Jarosław a wcześnij Miecio jutro bedzie Zbyc - 2015-07-30 22:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bo sie kretynko boisz jesteś tępą strzałą i myślisz ze zabłyśniesz na forum idiotko heheehehhehehehehe fajnie anonimowo pisać co sie chce i niby do kogoś a tak na prawdę do kogo??? do samej siebie debilko do psychiatryka sie zapisz na wizytę jak sobie ze swoimi emocjami nie potrafisz poradzić ... ... bo jak na to wszystko z boku po patrzeć to sobie zrobiłaś jakieś porachunki osobiste na tej stronie i wyzywasz sama nie wiesz kogo hahahah kretynizm i hipokryzja sama bije od Ciebie.. a w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie sama pocałuj jak ja wgl masz ??
zdjecie uzytkownika
dzisiaj Zbyc - 2015-07-31 09:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jesteście krejzolki buahaha!!! do kiśla z wami buahaha!!! a ten monsz to czyj??? buahaha!!! chyba zaręczony narzeczony buahaha!!! głodnemu chleb na myśli nasza chuda szkapo buahaha!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-02 23:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-02 23:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROSZE NIE WYPOWIADAC SIE ZA WSZYSTKICH PRACOWNIKOW I NIE MIESZAC INNYCH W SWOJE KONFLIKTY! KAZDY NIECH WYPOWIADA SIE ZA SIEBIE.
zdjecie uzytkownika
jarko - 2015-08-22 15:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tutaj przed kilkoma laty i firma pomimo , że z problemami, ale jednak radziła sobie naprawdę nieźle. W planach ciągle był rozwój i ulepszanie tego co już tutaj jest. Dlatego tak jak pisze @pracownik dajcie się ludziom wypowiedzieć. niektórym robota tutaj pasuje. Jesteś sprzedawcą na stacji a po robocie masz wolne od wszystkiego co się tu dzieje i nic nie zaprząta Ci już głowy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Generon

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Generon?
Zadaj pytanie
alert