Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Generon

Opinie o Generon

Pracowałeś w firmie Generon i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
boniek - 2015-04-11 14:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby któryś kierownik bał się o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szkoda ,że szef nie wie jak go w rogi walą...nieroby jedne !!!
zdjecie uzytkownika
zbigniew - 2015-04-11 20:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty na "b", jak kierownik wali szefa w rogi, a ty łochu wiesz o tym i nic z tym nie robisz to przecież tak samo walisz szefa w rogi. Zmęczył byś się jak byś czasem pomyślał, nie???
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-16 22:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [osoba "z biura" - 2014-03-28 16:09:47]:
No tu się nie zgodzę. pracowałem na stacji - sam się zwolniłem ze względów czysto ludzkich. Jestem człowiekiem nie złodziejem,nierobem, pijakiem i człowiekiem niższej kategorii. Czasem bywa tak,że sytuacja losowa zmusza do podjęcia takiej "pracy" jak w firmie Generon,ale nie polecam. Jeśli chcesz być traktowany jak podczłowiek, złodziej i jeszcze nie wiadomo co innego to tu właśnie dokładnie to cię czeka. Nigdy nie zostałem tak upokorzony jak w tej niby firmie nie polecam. Szkoda czasu,aby pisać dalej - to tylko dla wszystkich innych, którzy zastanawiają się, czy nie zostać zleceniobiorcą :) Nie popełniać tego błędu!!
zdjecie uzytkownika
Wyzysk - 2015-04-17 09:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dokładnie jest tak jak wyżej. Żeby jakoś normalnie móc pracować trzeba kierownictwu wchodzić za przeproszeniem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e a w zamian może nie usłyszymy jakiegoś przekleństwa w swoim kierunku, groźby zwolnienia czy absurdalnych poleceń które najwyraźniej sprawiały przyjemność gdy jeden z drugim mógł popatrzeć w niedzielny wieczór na kamerkach niczym na show w TV że durnie robią dokładnie to co sobie wymyślimy. Broń Boże przegrać walkę ze zmęczeniem i przysnać w czasie gdy druga osoba ma tą chwilkę na odpoczynek, odrazu mandacik i wyśmiewanie na oczach wszystkich pracowników. Tak jak wyżej nigdy nie spotkałem się z takim upokorzeniem. Stacje Generon to jeden wielki przekręt i wykorzystywanie człowieka całkowicie.
zdjecie uzytkownika
wydział dowodzenia - 2015-04-18 12:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja muszę powiedzieć ,żeby pracować w tej firmie,trzeba być uczciwym,jestem dumny ze jestem w szeregach generonu,z czym nie mogą się pogodzić złodziejaszki i pijaczki wypisujący swoje żale pobierając już wynagrodzenie na pośredniaku.Ja i moi współpracownicy dziwimy się ze ktoś może tak oczerniać tę firme, która daje zatrudnienie ponad 200 osobom.Aha jeszcze pytanie do pijaczka powyżej,może znajdziesz tyle odwagi żeby się podpisać,może wtedy dopiero będziesz BOHATEREM na tym trzecioligowym portalu.
zdjecie uzytkownika
????? - 2015-04-18 12:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BUAHAHA potwierdzam powyższe opinia zgodna z wydziałem dowodzenia,generon !!!!!
zdjecie uzytkownika
Karty na stół - 2015-04-18 18:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty Buahaha, bo chyba tak się wszędzie podpisujesz czyż nie??? Mężczyzna??? Chyba nie!!! Myślisz że wszyscy którzy pracują w tej firmie muszą być niezadowoleni i mieć tyle żali co ty??? My chcemy tu pracować, a to że szef czy kierownictwo wymaga obsługi klienta na poziomie, czystości i dbania o stację to tak dla Ciebie dużo marna istoto...!!! Ciężkie prawda... Tak dużo oni wymagają... Zastanów się co piszesz!!! Dziś to nie te czasy że klient ma do wyboru dwie stacje w mieście i jedzie na tą która jest bliżej. Wybiera stację gdzie jest przede wszystkim tanio i jesteśmy my czyli miła obsługa. Bo chyba się z tym zgodzisz? Ale rozumiem, pewnie nie pracujesz i jest Ci ciężko z tą myślą. Może byś znalazł(a) sobie zajęcie... Pracę... A może lepiej załóż sobie firmę tylko pamiętaj ten portal czeka, a ludzie tacy jak TY się odezwą i odczujesz na własnej skórze jak to być szefem i czytać takie bajki i wierszyki!!!!!
zdjecie uzytkownika
prawda? - 2015-04-18 20:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karty na stół - 2015-04-18 18:45:18]:
Można się z Tobą zgodzić co do czystości, obsługi itd., ale ludzie trochę szacunku, pada deszcz cały dzień jeden czy drugi głupek wymyśli sobie żeby sprzątnąć coś za stacją! Mało zmoknie wychodząc cały dzień do każdego tankowania? Litości...
zdjecie uzytkownika
matt - 2015-04-18 21:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Karty na stół - 2015-04-18 18:45:18]:
Te buahaha wszystkie w komentach to jedna osobka! W komentarzu z podpisaniem sie jako biedroneczek wszystko wyjasnilo...
zdjecie uzytkownika
prawie - 2015-04-18 21:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uważam że komentarz osoby o podpisie Evunia wszystko wyjaśnia to jedna i ta sama osoba. Zresztą my wszyscy wiemy kim ona jest i co za bajki wypisuje ( sama w komencie się wydała).
zdjecie uzytkownika
prawie - 2015-04-18 22:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytam to co napisałem, chodziło mi o to że autorka tego komenta (Evunia) jest autorką większości z nich tekstem buahaha czy jakoś tak!!!!!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-18 22:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [wydział dowodzenia - 2015-04-18 12:21:55]:
Twoja wypowiedz obrazuje podejście jak nazwałeś "wydziału dowodzenia" do pozostałych pracowników. Nikt inny jak tylko pijaczyny i złodzieje!! Chyba wszystko jasne - zbędna dalsza polemika :) sam wystawiasz świadectwo firmie,zbędne więc są negatywne opinie.
zdjecie uzytkownika
zgadzam się - 2015-04-18 23:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytając te komentarze też doszedłem do wniosku że Evunia jest autorką tych komentarzy!!! Strzał w dziesiątkę!!!
zdjecie uzytkownika
Jabłko - 2015-04-19 00:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty się zacznij leczyć na nogi bo na głowę już za późno. Evunia to nasz pramatka, a nie jakaś tam autorka komentarzy. Zaraz wszystko powiem Adamowi i dostaniesz lanie.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2015-04-19 00:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Marian!!! Tu jest jakby luksusowo!!! Sami chrześcijanie tu piszą. Zobacz ile miłości płynie z ich wypowiedzi. Jak miło poczytać, kiedy ludzie tak się miłują.
zdjecie uzytkownika
Ruda tańczy jak szalona - 2015-04-19 00:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do tego gościa co się prawie podpisał - ja wiem na 100%, że Wioletka jest autorką komentów bo ona jest wiecznie zmęczona i jest żoną Poni.
A Poni żona też chciała coś dodać i dodała buahaha!!!
zdjecie uzytkownika
Malowana lala - 2015-04-19 00:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
My, to znaczy ja z moim stacyjnym partnerem zobowiązujemy się wykonać w miesiącu wszystkich uczciwych robotników czyli w maju, 200 procent normy. Sprzedamy dwa razy więcej paliwa niż nam dostarczy firma (nie wiem, czy czegoś nie pokręciłam, nie wiem, bo ja blondynka jestem), a towar sklepowy będziemy po godzinach pracy sprzedawać na pobliskim bazarze, albo będziemy kooperować ze stacją Lotos zza miedzy. Niech się od nas uczą uczciwej pracy. Na dokładkę oprócz naszej stacji, posprzątamy dwie inne losowo wybrane stacje. Zdajemy sobie z moim partnerem sprawę, że ludzie będą nas wytykać palcamy ale ktoś musi pokazać, jak uczciwie należy pracować!!!
zdjecie uzytkownika
Endriu - 2015-04-19 00:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak przeczytałem, mamy tutej zamiast rzetelnych opinii na temat pracy w firmie Generon dwa ścierające się obozy pracowników udowadniające sobie różne dziwne sprawy, a wszystko ma jak rozumiem wprowadzić chaos informacyjny. Jak zatem jest?... Po jednej stronie mamy przeciwników, a po drugiej stronie zwolenników pracy na stacjach, bo jak widzę, kierowcy jakoś nie narzekają na swój los, a nawet odcinają się od tych bredni, które są tutej wypisywane. W sumie to proponuję właścicielowi firmy, by lepiej dobierał sobie pracowników. Stare pierdziele jedynie marudzą, związki zakładają i szukają haków "aby żyło się lepiej"!!! Pozwólcie, że użyję sobie powszechnie stosowanego tutej buahaha!!! Jakiś chorus sugeruje, że kierownictwo ma pracowników za złodzieji i pijaków, a jednocześnie inny chorus napisał, że kontrolny jeździ po pijaku wyczyniając różne harce i kradnie węgiel. Widział ktoś kontrolnego pijanego??? Buahaha!!! Tak narzekacie na swój los, a jak wieść niesie po firmie, kontrolny ostatnio z jednej stacji "uprowadził" przyczepę, a na kilku innych stacjach jednego kierownika nie zastał żywego ducha. Wy jesteście odpowiedzialni??? Mając dwie doby odpoczynku gadacie o ponadludzkim wysiłku i zmęczeniu "materiału"??? Jesteście śmieszni!!! Myślicie, że system 24/48 dotyczy tylko Generonu??? Jeżeli tak myślicie to jesteście w kolosalnym błędzie!!! A co do przekrętów kierownictwa bo też tu o tym wyczytałem, jak wam się wydaje, po jaką cholerę wprowadzono ostatnio tyle zabezpieczeń, ten cały opisywany tutej monitoring, plomby i kwity??? Kiedyś kontrolny wpadał na gazówkę na 10 może 15 minut, a teraz siedzi jakby swojego domu nie miał!!! Wydaje wam się, że Szef to z pieniędzmi nie ma robić i zabawia się w Wielkiego Brata??? Nie znam go dobrze, ale z tego co kierownik mówił to nie jest wgl skory do wydawania kasy. Bierzcie się lenie do roboty, albo zwolnijcie miejsca dla innych. Ja bez zastanowienia przejdę z gazówki na paliwówkę.
zdjecie uzytkownika
Nocnik - 2015-04-19 00:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nocne zmiany siedzą w internecie zamiast pracować?
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-04-20 20:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BOŻE CO ŻENADA...
zdjecie uzytkownika
Ja też, on, ona, ono też - 2015-04-21 13:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Och maj gad! Co za żenada! Jaki, jaka, jakie jestem zdruzgotany/a/e tym, co tu wpisujecie. Chrześcijaninie wypisujący tu swoje żale, czyż jednym z przykazań nie jest "nie używaj imienia mego nadaremno"? Idź się człowieku zająć ogródkiem, albo zadbaj o rodziców, albo o swojego życiowego partnera/partnerkę - zostaw internety w spokoju, bo nie wiesz, jak tego używać. Och maj gad! Co za żenada! Buahaha!!!
zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-04-25 15:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie masz taki system pracy ? Ich zakres pracy i jakie maja warunki socjalne przy tym wymiarze godzinowy jakie maja bonusy i zarobki ?Nie wymieniaj ochrony bo ich zakres jest nie porównywalny do waszego.
zdjecie uzytkownika
Karty z rękawa - 2015-04-27 13:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Jak wynika z wieści kursujących po firmie, ludzie wyjeżdżają za granice, odchodzą do lepszego pracodawcy, a wielokrotnie jednak wracają lub usiłują wrócić. Jak to wytłumaczyć?...
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-06-03 15:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po spotkaniu z gościem z BMW zostałem zwolniony. Nie byłem w pracy a po prostu było spotkanie na terenie stacji.
Po dwóch miesiącach pracy, pierwszy raz zobaczyłem swojego szefa.
Kulturalna rozmowa z mojej strony ,więc patrzę jak wygląda.
Pytanie padło : dlaczego przyglądam się ? Pierwszy raz pana widzę.
Dlaczego mam przyciemniane okulary ? Lubię ciemne okulary i sam je przyciemniam ,bo takich ciemnych nie kupię. Jak okazało się za co tak naprawdę zostałem zwolniony za to ,że jestem łysy.
Podczas przyjęcia mnie do pracy widzieli jaki jestem i jak wyglądam.
Nie liczyła się praca z mojej strony , gdzie człowiek poświęca się dla obsługi klienta. Nie ważne ,że coś robię dobrego . Dbam jak o swoje.
Czy człowiek gdy już nie ma bujnej czupryny to nie ma prawa pracy ?
Przez brak włosów na głowie ludzie mają być dyskryminowani ?
A gdybym był chory i straciłbym włosy to też bym został tak potraktowany ?

Nie wspominam już o panu z kolczykiem w uchu i tatuażu na nodze. Nie widzi po sobie jak ludzie go postrzegają . Może i jest niegroźny ,ale ludzie boja się takich dopóki ich nie poznają. Nikt nie wie jaką taka osoba ma przeszłość.
Chciał pokazać obsługę młodej atrakcyjnej klientki , podchodząc do niej z propozycją zatankowania auta. Kobieta widząc takiego człowieka od razu zauważyła dziwną sytuację. Patrząc ze strony kobiety , to ktoś kto podchodzi i jest nachalny swoją uprzejmością, od razu byłby postrzegany jako ktoś kto chce "zrobić krzywdę". "Wyrywając prawie pistolet z ręki". Klientka jednak nie odpuściła i tankowanie zakończyła sama. Jak to wygląda ?
Sorki ,ale ktoś taki powinien mieć swój wygląd i podejście do ludzi.
zdjecie uzytkownika
ollo - 2015-06-20 15:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnijcie jakieś fajne laski !!!...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Generon

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Generon?
Zadaj pytanie
alert