brak logo

Sun Energy Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Sun Energy Sp. z o.o.

mmmmmm 2010-08-05 01:55:39
koszmarna firma!banda falszywych i niekulturalnych ludzi!!
1
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 2010-08-06 17:35:38
dlaczego? mozesz rozwinąć wątek?wybieram się do nich na rozmowę i nie wiem czy moze lepiej odpuścić
ona 2010-08-06 19:12:41
o kurde, ja tez ide na rozmowe, co to za firma? dlaczego tak negatywnie sie wypowiadasz na jej temat?
anonim 2010-08-06 21:01:48
w internecie znalazłam 2 negatywne noty.w czerwcu też szukali na to stanowisko. i jestem prawie pewna, ze 2 lata temu szukali osoby na to stanowisko. napiszcie, jesli wiecie, ze ta firma coś kręci...
anonim 2010-08-10 15:05:21
Ja w�asnie jutro ide na spotkanie i nie wiem czego teraz spodziewac... :/
sun energy 2010-08-18 00:30:49
a wiec tak: pan prezes przez male "p" nie jest wart nawet tego by go panem nazywac.
Powiem Wam tak dziewczyny jesli jestescie LADNE i typowymi slodkimi idiotkami to zagoscicie tam na dluzej jesli przy tym bedziecie akceptowac"teksty i zachopwanie pana prezesa".
Aha jeszcze jedna tam caly czas szukaja na to stanowisko, poniewaz nikt normalny tak dlugo nie zabawia... sama kwestia tego jak czesta jest tam rotacja- a jest- mowi nam i Wam juz o wielu sprawach. Dajcie znac jak Wam poszlo.
sun energy gdansk 2010-08-18 00:34:54
bylam na rozmowie ...
nie zlapia mnie na swoje niby wporzadku podejscie do pracy i pracownika... o nie!
Jesli mnie przyjma napewno odmowie...
Czy Wy tez dziewczyny mialyscie wrazenie ze prezes sie do Was za BARDZO usmiecha( jesli wiecie o czym mowie??)??!!
to mnie przerazilo!
agu 2010-08-18 20:08:44
nie bylo w sumie tak zle.. ale bardzo jakos zadowolona nie jestem.
Niby wszytko ok a jednak nie do konca jestem przekonana-kobieca intuicja?? hm............................
anonim 2011-04-01 09:10:12
a co myslicie o glownej ksiegowej? jaka ona jest?
anonim 2011-04-06 17:17:16
cześć

jak oceniacie profesjonalizm Głównej Księgowej? Czy zespół którym się otacza nie jest za młody? Co z tym Prezesem?
były pracownik 2011-07-01 15:35:36
główna księgowa- może i merytoryczna ale przy tym przemądrzała. młoda na stanowisku więc sodówa uderza do głowy. poza tym ludzie fałszywi i zakłamani- nic przyjemnego
niki89 2012-10-12 14:15:36
A ja uwazam ze nie macie racji..pracuja tam mlodzi ludzie i wygladaja na bardzo zadowolonych...Pan Prezes i Pani Główna Ksiegowa są sympatyczni..ja sprobuje:-)
2
anonim 2012-10-12 14:57:55
Jestem zbulwersowany powyższymi opiniami, pracuje od niecałego roku i nie byłem świadkiem żadnej z powyższych sytuacji, atmosfera w firmie jest ok, w moim dziale nawet bardzo dobra :) super kuchnia, można zjeść w miłych warunkach.
anonim 2014-02-03 14:38:50
jedyna wielka ściema, odradzam!!!! pan prezesik kochany tak was omota że zobaczycie zamiast gwiazd na niebie samo złoto, po przyjęciu do pracy na początku jest poprostu idealnie, ale to się bardzo szybko zmienia,(usunięte przez administratora)
aNONIM 2014-02-13 11:43:29
Drogi Kolego z pracy, jeśli tak Ci źle w naszej firmie to po co tu pracujesz???? Znajdź firmę, która spełni Twoje oczekiwania... A może Ci w tym pomóc????
kariera 2014-08-12 13:03:34
Firma szuka ludzi którzy będą latali po okolicy i oferowali kolektory i inne głupoty. Coś w rodzaju akwizytora z różnicą że ci za to nie płacą. W przypadku kiedy uda ci się kogoś namówić należą ci się niby jakieś teoretyczne pieniądze. Niestety ja się nie doczekałem ani złotówki. Więcej! Straciłem na tym własne pieniądze na dojazdy.
szoper 2015-01-10 02:43:36
takie informacje znajdziesz oczywiście na ich stronie internetowej i nie jest to rzecz jasna nic specjalnie trudnego... W tej chwili mają ogłoszenie dla konstruktora/ projektanta ze znajomością środowiska AutoCad oraz Inventor. Także może warto zgłosić się do nich właśnie w tej chwili. Powodzenia ...
Runoleś 2015-03-19 09:23:59
Zastanawiam się w jakim stopniu te programy trzeba znać. Przyznam szczerze, że kiedyś pracowałem w Autocadzie, ale w zupełnie innym środowisku - bardziej geodezyjnym. Czy można w ogóle realnie myśleć o zatrudnieniu tam? Toruń stwarza wbrew pozorom niezłe możliwości, tylko czy można się tam zaczepić. Dzięki za info.
pp 2015-04-16 12:59:10
Chyba trzeba szukać nowej pracy. Jest komornik w firmie i już zaczyna wynosić meble i wszystkie maszyny. To koniec tej firmy.
Antoni 2015-05-07 15:36:06
Uważam, że to bardzo dobra firma, która ma przejściowe kłopoty. Pan Prezes wraz ze swoją młodą, ładną i energiczną żoną bardzo się starają wyprowadzić firmę na prostą. Jestem pełen uznania.
Mlody 2015-05-09 13:45:54
Słyszałem o tych problemach. Podobno przyjęli do pracy jakiegoś kolesia, który obiecywał złote góry a skończyło sie grubym przekrętem z jego strony. Naoglądał sie amerykańskich filmów i chciał zrobić nr życia, stad komornik. Dostałem pismo od prawników SE, o wstrzymaniu egzekucji. Wg mojego skromnego doświadczenia nie odwołuje sie egzekucji bez powodu. Potwierdza sie ze ktoś chciał im wykręcić nr na duża kasę ale sie nie udało jak widać. Dlatego maja problemy. Jednak po miesiącu ruszyli z normalna praca i dalej sprzedaj nam pompy. Poza tym pracownicy normalnie pracują odbierają telefony jeżdżą. Gdyby faktycznie byłoby krytycznie to po siedzieliby w pracy?
pawel 2015-05-10 21:48:23
Słyszałem o tym koniu trojanskim którego sobie wypuścili do środka. Facet podobno był niezły w ekonomii i zaprezentował się jako niezły finansista ze znajomosciami w bankach. Rok urabial temat po czym poleciał z podrobionymi papierami do sądu i komornika. Sąd juz zawiesił tą egzekucję także radzą sobie dobrze w sunie. generalnie trzeba uważać na złodziei.
zainteresowany 2015-05-10 21:56:36
Czy ktoś wie jak się nazywa ta firma z którą procesuje się Sun Energi? Bo ten facet który narobił im kłopotów to podobno jakaś firmę prowadzi i nadal ludziom "doradza ".
Janusze Interesów 2015-05-11 15:31:56
Wiele zostało powiedziane na temat wspaniałej firmy którą los pokrzywdził czyli Sun Energy, lecz z tego co mi wiadomo, jak świat światem zawsze są dwie strony medalu i tak też jest i tym razem, bo jak sie pożycza pieniądze to trzeba je oddać, a jak sie nie oddaje to przychodzi komornik prosta sprawa.
insider 2015-05-13 09:03:55
Jestem pracownikiem SE od kilku lat. Pensje dostaje na czas. Praca w tej firmie odbywa się w warunkach europejskich. Jak w każdej pracy bywa stresująco ale i wesoło. Zespół do dobrzy ludzie. Uważam ze trzeba uszanować takie miejsce i takiego pracodawce bo w dzisiejszych czasach nie jest kolorowo na rynku pracy. Sun Energy jesli komus nie zapłaciło pieniędzy to na pewno zapłaci jak tylko sam odzyska to co mu kontrahenci zalagają, ale na pewno nie bedzie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bandyta finansowy ktory probuje zbic majatek na oszukiwaniu ludzi.Dla takich ludzi jest tylko jedno przeznaczenie, wiezienie. Tak jak dla bohaterów sprawy Amber Gold i innych tego pokroju. Kazdy Przedsiębiorca wie ze zobowiązania trzeba płacic, ale kazdy przedsiębiorca wie tez ze złodziei trzeba ścigac.
moment 2015-05-13 09:29:34
No tak. Powyższe opinie kto pisze... wiadomo. Jeśli jest komornik to na pewno nie na podstawie fałszowanych dokumentów. Zawieszenie egzekucji to nie to samo co cofnięcie...więc i tak na ta chwile egzekucja jest prowadzona tylko, że pieniądze spływają do sądu a nie do wierzyciela. Dla SN nic to nie zmienia. Złodziei trzeba tępić a kto tutaj jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to czas okaże. Nadal rachunki bankowe sa zajęte i wszystkie wierzytelności, nadal na nieruchomości jest wpis o egzekucji...więc koleżanki koledzy nie łudźcie się... Moim zdaniem to jest już koniec Sun.
Pracownik SE 2015-06-01 23:00:10
Jestem Pracownikiem Firmy Sun Energy i zapewniam że wszystko jest na DOBREJ DRODZE ku definitywnemu zakończeniu sprawy z tym oszustem. Komentarze z których wynika że Prezes to osoba która chce kogoś oszukać bądź faworyzuje urodziwe dziewczyny to tylko historie wyssane z palca. Jest to Człowiek który poświęcił Życie aby zbudować markę jaką jest Sun Energy i niejednokrotnie traktuje Swoich pracowników lepiej niż na to zasługują. Ludzie obudźcie się i nie zachowujcie jakby praca miała być miejsce gdzie każdy Was po głowach głaszcze i płaci Wam za to miliony. Radzę rozpocząć samodzielną działalność i przekonać się jaka to bajka.
Anonim 2015-06-01 23:05:28
Śmieszą mnie komentarze odnośnie rzekomego końca firmy Sun Energy, plotki niosą się szybko a zawistni już zacierają ręce! Gratuluję postawy! Polska...
Zadowolona 2015-06-01 23:11:42
Zamiast smarować te idiotyzmy bądź sugerować się opiniami zakompleksionych leniwych osób (bo z tego co wiem to tylko takie nie zagrzały miejsca dłużej) radzę udać się na rozmowę kwalifikacyjną, uprzejmy Prezes i jego urocza Żona a warunki pracy są naprawdę Europejskie. Pensja do 10 na kocie.
N. 2015-06-05 13:36:20
Osobiście odradzam firmę. Wytrzymałam tam kilka miesięcy i całe szczęście że nie dłużej. Dział handlowy robi co chce, Logistyka rządzi firmą i nie tylko. Jak widzę komentarze o Panu Prezesie i Jego uroczej nowej żonie to płakać się chce. Pozory mylą a pracownicy boją się pisać prawdę. Nie polecam.
Iwona 2015-06-09 12:13:43
Jestem zdania, że to bardzo dobra firma. Każda firma w swojej historii ma chwile lepsze i gorsze. Sztuką jest zawsze pokonanie tych gorszych momentów. Ja tam życzę powodzenia wszystkim zaangażowanym w rozwój Sun Enerdżi. A to, że Prezes wziął sobie młodą żonę to nie widzę w tym nic złego. Nie jest to powód do docinek.
K. 2015-07-01 09:34:54
Nie rozumiem negatywnych komentarzy odnoście prywatnych wyborów Prezesa. Proszę wypowiadać się na temat warunków pracy a nie komentować cudze życie osobiste. Widzę że zawistnym argumentów brakuje. Żenada!
. 2015-07-01 09:38:57
Kobieto wpisy są anonimowe! Czego tu się bać?
ja wiem 2015-07-01 09:59:33
Osoba ktora jak twierdzi wytrzymała w firmie kilka miesiecy, prosze mi wierzyc z firmy nie odeszła ja jedynie zmieniła płatnika na ZUS...wiadomo o co chodzi... Jej kompetencja i kariera zawodowa w SE wygladała tak ze nie potrafiła oszacowac podstawowych wskazników, stawek itp co delikatnie jej zasugeruwano. Widomo, brak kompentencji wychodzi szybko na jaw a za demaskowani ludzie lubią się mscic. Poza tym Pani wiekszośc czasu "pracy"spedzała na rozmowach przez swoją sliczną biała komoreczkę z ..kto to raczy wiedziec kim... pewnie z bankiem ktory dzieki Sun Energy przyznał jej kredyt. Dla Pani informacji...firma ma sie dobrze. Pracuje, produkuje, sprzedzaje...wszystko gra i furczy.
kenez 2015-12-26 20:26:27
to są kłamstwa firma nie jest godna polecenia odradzam zakup pomp ciepła firmy IVT sprzedawanych przez SUN ENERGY
Marek 2016-03-16 18:09:27
Co to za facet i co to za firma?
Marek 2016-03-18 21:22:44
Ja się pytam o przekręta którego mieli w firmie, a nie o ABC Sun Energy. Co to za oszust?
borys 2016-05-19 19:01:50
Tyle ogłoszeń a ja oczywiście nigdy niczego nie mogę znaleźć..możecie to podesłać? Albo chociaż napisać ile można tutaj zarobić jako taki elektryk, jak atmosfera w firmie no i jak z regularnością wypłat? Bo w moim aktualnym miejscu pracy jest ciężko
Zostaw swoją opinię o Sun Energy Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sun Energy Sp. z o.o.