Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsalnet Astra Wrocław

Pracowałeś w firmie Konsalnet Astra Wrocław i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-10 14:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możecie napisać tak orientacyjnie jakie sa te pensje takie miesięczne? Będę wdzięczny za każde info
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-06-11 10:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A chcesz znać kwoty przed czy po tegorocznych obniżkach ???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-11 10:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gość jeśli masz taką możliwość to napisz obie kwoty i przed i po obniżkach żebym miał jakieś porównanie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wyzwolony - 2013-09-08 18:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalna beznadzieja, dostajesz umowę na czas określony urlopy są wymuszane do wykorzystania 2 dni w miesiącu żeby nie można było wykorzystać większej ilości dni w roku.Pełna inwigilacja , praktycznie zmiany nocne,kumoterstwo,donosicielstwo to norma w tej pracy.Jakieś nie legalne składki nie wiadomo na jaki cel.Panuje zastraszenie i totalna beznadzieja , duża odpowiedzialność finansowa jak się pomylisz płacisz a później wylatujesz z roboty , nadgodziny jak uzbierasz dostajesz niby wolne których i tak nie wykorzystasz a wszystko to za najniższą krajową.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-10 10:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to po tych obnizkach o ktorych piszecie ile wam teraz wychodzi pensji w Konsalnecie jakie stawki proponuja nowym osobom do pracy
zdjecie uzytkownika
alicja - 2014-02-12 13:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś napisze jakąś opinię o Konsalnet Astra, a nie coś takiego jak w poście powyżej, bo cisza na tym forum jak nie wiem, a interesuje mnie ta firma.
zdjecie uzytkownika
agunia - 2014-02-17 00:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to istny (usunięte przez administratora),jeśli chcesz pracować za wynagrodzenie w wysokości najniższej krajowej na umowę na czas określony a premię(tzn. resztę pensji) dostawać lub nie w zależności od widzi mi się kierowniczki to zapraszamy. Oczywiście na etacie nie wyrabiasz godzin z pełnego etatu tylko z półtorej etatu i nie oczekuj, że zostanie Ci za te godziny zapłacone, tylko oddamy później czyli nigdy. Zacznij zapisywać sobie w jakich godzinach pracujesz bo na pewno będzie że wyszłaś wcześniej choć wyszłaś później.Jeśli chcesz podjąć tę pracę to lepiej znajdź sobie lepiej płatna pracę a jeśli masz dalej za dużo wolnych godzin to zapisz się na wolontariat np.:w schronisku, jakiejś fundacji. Będziesz mieć przynajmniej dobre uczynki a nie garba od pracy.A i nie zapominaj o tym że trzeba żyć w zgodzie więc poćwicz podlizywanie się i kablowanie na innych oraz istotne... A nie będę zdradzać wszystkich fajnych sekrecików, może przekonasz się sama. Zapraszamy
zdjecie uzytkownika
wiolu$ - 2014-02-17 00:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pensja...najniższa krajowa plus lipna umowa (niezgodna z Kodeksem Pracy). Załamać się można,co?Liczysz miliony,odpowiedzialność za najdrobniejszy błąd,a pensja przeraża wysokością.Do tego fatalny socjal - wczasy pod gruszą dla tych,co mają mnóstwo dzieci i męża na bezrobociu,bez dochodu....wtedy dostaniesz ochłapy,co zarząd łaskawie przydzieli!
Sprawa niebawem będzie szeroko nagłośniona i może pani prezes pomyśli wraz z całym zarządem,zanim podejmą głupie decyzje....
W tej firmie nie ma kto walczyć o prawa pracownika,pracuj aż padniesz na ryj !!!NIE POLECAM!!!

KONSALNET CASH MANAGEMENT - PORAŻKA !!!
zdjecie uzytkownika
Klocka - 2014-02-17 21:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca jak praca, zawsze do d..
Odkąd nie ma LK jakoś jednak lepiej sie pracuje.
zdjecie uzytkownika
Mika - 2014-02-19 16:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że firma nie stanowi jakiegoś wzoru do naśladowania ani nie jest miejscem jakoś dobrze ocenianym. W sumie po obniżkach pensji (sic!) to wam się nie dziwię.
zdjecie uzytkownika
gościu - 2014-04-02 22:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto następny???????????
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-04-05 00:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto następny??? Może dalej zwalniajmy kierowników i liczarzy, który mają duuuży staż w firmie... bo oni są najbardziej kosztowni dla firmy...
zdjecie uzytkownika
Renia - 2014-04-29 18:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie się tam,bardzo dobrze pracuje,robi dobre miny,przytakuję,uśmiecham się do kogo trzeba i zawsze jakiś grosz dodatkowo wpadnie.Ogólnie ciężko przy tak małej ilości ludzi,mało wolnego,ciężko o urlop i wogóle odkąd nie ma osób któe znały się dobrze na tej harówce się znały to totalna porażka:)))
zdjecie uzytkownika
Renia - 2014-04-29 18:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie moja opinia????????????
zdjecie uzytkownika
Sami - 2014-05-04 12:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A macie umowę o pracę? Jeżeli tak to urlop się należy tak czy owak, więc nie rozumiem co za problem skołować na ten czas zastępstwo albo rozdysponować obowiązki na innych...
zdjecie uzytkownika
VUVUV - 2014-06-23 09:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-10 14:41:29]:
Tak, tą pracowitą powinno się szybko awansować, tylko kto ją zastąpi w donoszeniu i skąd wziąć kasę na dużą podwyżkę, może zwolnić jakiegoś niewygodnego jelenia ?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Basia - 2014-06-24 11:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [gość - 2013-01-30 21:57:35]:
To bardzo rodzinna firma; jak to jest możliwe aby na stanowisku kierowniczym pracowało np. małżeństwo ? Duuuuuży plus dla Wrocławia :)
zdjecie uzytkownika
sumienie - 2014-08-21 10:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [Klocka - 2014-02-17 21:54:57]:
czyżby ?
zdjecie uzytkownika
ZABAWNE I STRASZNE - 2014-09-04 00:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ciekawa sytuacja, co będzie dalej, nie mogę się doczekać, czy ktoś ma szansę?
kto temu podoła i kto z kim będzie rywalizował, może jakieś propozycje? praca będzie bardzo ciekawa. he he.
zdjecie uzytkownika
nk - 2014-09-07 05:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ZABAWNE I STRASZNE - 2014-09-04 00:28:17]:
CUDOWNE WIEŚCI !!! HA, HA ...
zdjecie uzytkownika
bskj - 2014-09-13 00:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZABAWNE I STRASZNE - 2014-09-04 00:28:17]:
A miało być tak pięknie ...
zdjecie uzytkownika
nr - 2014-09-17 12:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Siedzą teraz damulki z centrali i udają, że coś robią.
Zbliża się koniec miesiąca to posypią się wypowiedzenia, a ci co zostaną będą tyrać po 17 godzin.
Ciekawe co na to Inspekcja pracy ?
zdjecie uzytkownika
5po - 2014-10-14 01:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie brzmi czy te 17 godzin jest w ogóle do udowodnienia. Obawiam się, że w przypadku takiej firmy raczej jest na to nikła szansa. Co prawda Inspekcja pracy może przyjść niezapowiedziana, ale znając życie zawsze w jakiś sposób z wyprzedzeniem właściciel się dowiaduje i wszystko wygląda tak jak należy.
zdjecie uzytkownika
ole - 2014-10-21 19:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [5po - 2014-10-14 01:52:55]:
dobrze napisany donos , potwierdzenia pisemne, większość z Nas umie to bardzo dobrze ....

a karty pracy po to są żeby się z nimi zgadzać lub nie i ich nie podpisywać
zdjecie uzytkownika
Kodeks - 2014-10-23 00:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie jak napisał Ole.
Jest przecież nagranie z monitoringu, książka wejść u ochrony. Wystarczy tylko zgłosić do Inspekcji Pracy.
Dobrze by było, żeby to zrobiła osoba, która nie pracuje, a może pomóc tym, którzy nie mają wyjścia.
No bo płacenie ze nadgodziny stawki 8.75 PLN z nieoskładkowanej umowy zlecenia, jest nie tylko niezgodne z prawem, ale urąga najzwyklejszej ludzkiej przyzwoitości.

I w imię czego ? Żeby ci później wręczyli papier do obciążenia ?


Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsalnet Astra Wrocław
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x