Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsalnet Astra Wrocław

Pracowałeś w firmie Konsalnet Astra Wrocław i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gość - 2013-01-30 21:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wrocław?

żałosna firma,kierownictwo - zero wykształcenia,parcie na szkło wielkie,słownictwo z rynsztoka.

Praca tylko dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i własnie tacy tu pracują!

Lizusostwo i donosicielstwo - oto sukces (???) firmy!!
zdjecie uzytkownika
aga - 2013-04-29 19:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu porażka i beznadzieja? Możecie coś więcej napisać na temat tej firmy? Czyli jakie tam warunki pracy są, jaka pensja, umowa, socjal? Czy dają jakieś premie świąteczne? Jaki jest stosunek kierownictwa do pracowników?
zdjecie uzytkownika
żal.pl - 2013-05-12 11:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kierowniczki oj to duzo można pisac, ale nie myśl że dobrze :) nie wszystkie, ale są takie dwie które pozjadały rozumy a jedna to pracuje nawet za "wszystkich" heheh; pensje, jak dla ubogich i tylko obnizki, obniżki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-10 14:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możecie napisać tak orientacyjnie jakie sa te pensje takie miesięczne? Będę wdzięczny za każde info
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-06-11 10:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A chcesz znać kwoty przed czy po tegorocznych obniżkach ???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-11 10:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gość jeśli masz taką możliwość to napisz obie kwoty i przed i po obniżkach żebym miał jakieś porównanie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wyzwolony - 2013-09-08 18:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalna beznadzieja, dostajesz umowę na czas określony urlopy są wymuszane do wykorzystania 2 dni w miesiącu żeby nie można było wykorzystać większej ilości dni w roku.Pełna inwigilacja , praktycznie zmiany nocne,kumoterstwo,donosicielstwo to norma w tej pracy.Jakieś nie legalne składki nie wiadomo na jaki cel.Panuje zastraszenie i totalna beznadzieja , duża odpowiedzialność finansowa jak się pomylisz płacisz a później wylatujesz z roboty , nadgodziny jak uzbierasz dostajesz niby wolne których i tak nie wykorzystasz a wszystko to za najniższą krajową.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-10 10:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to po tych obnizkach o ktorych piszecie ile wam teraz wychodzi pensji w Konsalnecie jakie stawki proponuja nowym osobom do pracy
zdjecie uzytkownika
alicja - 2014-02-12 13:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś napisze jakąś opinię o Konsalnet Astra, a nie coś takiego jak w poście powyżej, bo cisza na tym forum jak nie wiem, a interesuje mnie ta firma.
zdjecie uzytkownika
agunia - 2014-02-17 00:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to istny (usunięte przez administratora),jeśli chcesz pracować za wynagrodzenie w wysokości najniższej krajowej na umowę na czas określony a premię(tzn. resztę pensji) dostawać lub nie w zależności od widzi mi się kierowniczki to zapraszamy. Oczywiście na etacie nie wyrabiasz godzin z pełnego etatu tylko z półtorej etatu i nie oczekuj, że zostanie Ci za te godziny zapłacone, tylko oddamy później czyli nigdy. Zacznij zapisywać sobie w jakich godzinach pracujesz bo na pewno będzie że wyszłaś wcześniej choć wyszłaś później.Jeśli chcesz podjąć tę pracę to lepiej znajdź sobie lepiej płatna pracę a jeśli masz dalej za dużo wolnych godzin to zapisz się na wolontariat np.:w schronisku, jakiejś fundacji. Będziesz mieć przynajmniej dobre uczynki a nie garba od pracy.A i nie zapominaj o tym że trzeba żyć w zgodzie więc poćwicz podlizywanie się i kablowanie na innych oraz istotne... A nie będę zdradzać wszystkich fajnych sekrecików, może przekonasz się sama. Zapraszamy
zdjecie uzytkownika
wiolu$ - 2014-02-17 00:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pensja...najniższa krajowa plus lipna umowa (niezgodna z Kodeksem Pracy). Załamać się można,co?Liczysz miliony,odpowiedzialność za najdrobniejszy błąd,a pensja przeraża wysokością.Do tego fatalny socjal - wczasy pod gruszą dla tych,co mają mnóstwo dzieci i męża na bezrobociu,bez dochodu....wtedy dostaniesz ochłapy,co zarząd łaskawie przydzieli!
Sprawa niebawem będzie szeroko nagłośniona i może pani prezes pomyśli wraz z całym zarządem,zanim podejmą głupie decyzje....
W tej firmie nie ma kto walczyć o prawa pracownika,pracuj aż padniesz na ryj !!!NIE POLECAM!!!

KONSALNET CASH MANAGEMENT - PORAŻKA !!!
zdjecie uzytkownika
Klocka - 2014-02-17 21:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca jak praca, zawsze do d..
Odkąd nie ma LK jakoś jednak lepiej sie pracuje.
zdjecie uzytkownika
Mika - 2014-02-19 16:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że firma nie stanowi jakiegoś wzoru do naśladowania ani nie jest miejscem jakoś dobrze ocenianym. W sumie po obniżkach pensji (sic!) to wam się nie dziwię.
zdjecie uzytkownika
gościu - 2014-04-02 22:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto następny???????????
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-04-05 00:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto następny??? Może dalej zwalniajmy kierowników i liczarzy, który mają duuuży staż w firmie... bo oni są najbardziej kosztowni dla firmy...
zdjecie uzytkownika
Renia - 2014-04-29 18:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie się tam,bardzo dobrze pracuje,robi dobre miny,przytakuję,uśmiecham się do kogo trzeba i zawsze jakiś grosz dodatkowo wpadnie.Ogólnie ciężko przy tak małej ilości ludzi,mało wolnego,ciężko o urlop i wogóle odkąd nie ma osób któe znały się dobrze na tej harówce się znały to totalna porażka:)))
zdjecie uzytkownika
Renia - 2014-04-29 18:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie moja opinia????????????
zdjecie uzytkownika
Sami - 2014-05-04 12:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A macie umowę o pracę? Jeżeli tak to urlop się należy tak czy owak, więc nie rozumiem co za problem skołować na ten czas zastępstwo albo rozdysponować obowiązki na innych...
zdjecie uzytkownika
VUVUV - 2014-06-23 09:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-10 14:41:29]:
Tak, tą pracowitą powinno się szybko awansować, tylko kto ją zastąpi w donoszeniu i skąd wziąć kasę na dużą podwyżkę, może zwolnić jakiegoś niewygodnego jelenia ?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Basia - 2014-06-24 11:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [gość - 2013-01-30 21:57:35]:
To bardzo rodzinna firma; jak to jest możliwe aby na stanowisku kierowniczym pracowało np. małżeństwo ? Duuuuuży plus dla Wrocławia :)
zdjecie uzytkownika
sumienie - 2014-08-21 10:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [Klocka - 2014-02-17 21:54:57]:
czyżby ?
zdjecie uzytkownika
ZABAWNE I STRASZNE - 2014-09-04 00:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ciekawa sytuacja, co będzie dalej, nie mogę się doczekać, czy ktoś ma szansę?
kto temu podoła i kto z kim będzie rywalizował, może jakieś propozycje? praca będzie bardzo ciekawa. he he.
zdjecie uzytkownika
nk - 2014-09-07 05:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ZABAWNE I STRASZNE - 2014-09-04 00:28:17]:
CUDOWNE WIEŚCI !!! HA, HA ...
zdjecie uzytkownika
bskj - 2014-09-13 00:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZABAWNE I STRASZNE - 2014-09-04 00:28:17]:
A miało być tak pięknie ...
zdjecie uzytkownika
nr - 2014-09-17 12:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siedzą teraz damulki z centrali i udają, że coś robią.
Zbliża się koniec miesiąca to posypią się wypowiedzenia, a ci co zostaną będą tyrać po 17 godzin.
Ciekawe co na to Inspekcja pracy ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsalnet Astra Wrocław
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x