logo Ryłko Sp. z o.o.

Ryłko Sp. z o.o.

Kalwaria Zebrzydowska

Opinie o Ryłko Sp. z o.o.

Klara 2017-02-06 08:33
To jest firma z wypracowana marką, trzymająca pewne standardy. Tu mogą pracować ludzie , którzy mają smykałkę handlowca.
3
Beata 43 2017-02-07 20:45
Chcialabym sie podzielic z wami, we jaki sposob traktuja klienta with Rylko. Kupilam torebke ze sKory za 500 zl, ktora w/g mnie powInna sluzyc kilka lat. Otoz po 2 tygodniach uzytkowania I szanowania ( a dokladnie 10 dnI) sKora na rogach pod torebka, przetarla sie I zluszczyla. Zanioslam ja do sklepu I zlozylam reklamacje. Pani ktora sprzedala mi torebke przyznala mi racje. Po kilku dniach otrzymalam informacje o niewlawsciwym uzytkowaniu torebki. Nie wiem, chyba powinnam w zebach ja trzymac 24h na dobe. Postanowilam walczyc z nimi. Nie wiem czy mi sie uda,ale nie popuszcze. To jak ta torebka bedzie wygladac po Roku uzytkowania? Chyba strzepy z niej zostana. Najlepiej napisac biednemu klientowi " zle, uzytkowales" , " twoja wina ". Tylko w Polsce moze nas cos takiego spotkac. Najgorsze jest to, ze my zwykli, uczciwi klienci jestesmy przez nich traktowani jak intruzi, ktorzy chca ich oszukac, nabrac na cos czego nie bylo. Firma Rylko sprzedaje swoje produkty za wysokie ceny, ktore nie odzwierciedlaja jakosci gwarantowanej w reklamach. Firma nie czuje sie odpowiedzialna za wypuszczone towary na rynek. Dla nich tylko sie liczy sprzedanie towaru a nie satysfakcja I zadowolenie klienta...cdn.
4
Ania 2017-02-13 10:18
To prawda, pamiętam jak mi kobieta przyniosła torebkę, którą kupiła dzień wcześniej. Wyszła na spacer zaczął padać deszcz, porobiły się dosłownie bąble na skórze. Przyznałam rację kobiecie, ale firma uznała, że nie wolno używać torebki jak pada deszcz! Pomyślałam, że to są jakieś jaja. Ale niestety tak to się robi w tej firmie.
2
Zniesmaczona 2017-02-13 21:56
Pracowałam w Ryłko jakiś czas, miałam obiecane stanowisko zastępcy. Wypełniałam obowiązki należące do tego stanowiska, tj VM do późnych godzin, zamknięcia miesiąca itp. Jednak pensje dostawałam jak normalny pracownik, obiecane 2000 nigdy nie wpłynęło na moje konto bo progi zawsze były bardzo wysokie. Klienci często opryskliwi, jakby kupowali buty ze złota.. A jak przyszło do reklamacji to często my dostawałyśmy burę. Masz przerwę ale jak wejdzie dużo klientów to rzucasz jedzenie i lecisz na sklep. Kamera jest na pracowników, w firmie panuje mobbing. Na whatsuppie wysyłają zdjęcia z kamer jak pracownik coś źle zrobi. O bólu nóg już nie wspomnę. Kilka miesięcy wyciętych z życia, a na sam koniec szanowna pani kierownik przelewa pieniądze swoim pracownikom, a ja dlatego że się zwolniłam musiałam czekać do 15. Kpina. Status ucznia wymagany żeby nie płacili ubezpieczenia, wieczny nacisk na sprzedaż, a pani regionalna robi testy białej rękawiczki na salonie. Dno i wodorosty!
6
No 2017-02-13 22:32
Dno!!! Pani J-wska od zmiany instrukcji vm wymyśla i czepia się jakby miała kija w tyłku. Ciągle te same sklepy są chwalone a jak się uwezmie to potrafi zauważyć "blad" dopiero przy 3 zmianie chociaż wcześniej było tak samo i było dobrze. Ciągła rywalizacja, po tygodniu pani kierownik mówi radz sobie sama bo ja to po tyg umialam a jak zrobisz błąd to głowa puchnie od zjebki
5
Klaudia 2017-02-18 09:31
Jestem pracownikiem w Ryłko od lat i jest mi tu dobrze. Mam dobre zarobki, fajnych ludzi w pracy. Ale musimy się starać żeby sprzedaż była odpowiednia. Jeśli ktoś myśli, że wystarczy być w pracy i za to dostawać pensje to się myli..
1
Nina 2017-02-20 01:12
Wszyscy dobrzy pracownicy już niestety odchodzą, a jak innym tam dobrze to pracujcie, ten wątek jest stworzony po to aby każdy dodał swoją opinię a ze jest ich więcej negatywnych niż pozytywnych tak czasami bywa i trzeba się z tym niestety pogodzić. Praca dla osób nie mających swojego życia osobistego jak najbardziej możecie aplikować na stanowisko kierownika,zastępcy czy sprzedawcy.
3
Kola 2017-02-22 11:32
Nie rozumiem dlaczego ludzie , którym nie podoba sie praca w konkretnej firmie nie zwolnią się? Jest tyle ofert pracy na rynku , po co to oskarżanie?
2
Xyz 2017-02-22 13:36
Jakbyś czytał ze zrozumieniem piszą to ludzie którzy już tam nie pracują
1
Koleś 2017-02-25 18:05
Ludzie często piszą bzdury bo im się nudzi!!. Nie utrzymali pracy i są źli, muszą się wyładować i stąd ten hejt??
Joanna 2017-03-01 09:49
Pracujesz w firmie Ryłko Sp. z o.o.? Opowiedz jak wygląda proces rekrutacji w firmie! Jakiej rady możesz udzielić osobom, które właśnie przygotowują się do rozmowy kwalifikacyjnej?
Ola 2017-03-02 00:06
Co chcesz wiedzieć?
Joanna 2017-03-02 08:49
@Ola pracujesz w firmie Ryłko Sp. z o.o? Chętnie usłyszymy o Twoich wrażeniach z pracy. Jak wyglądała Twoja rozmowa kwalifikacyjna? Jakieś pytania Cię zaskoczyły?
Ola 2017-03-03 00:19
Trwała 10minut i żadne pytania mnie nie zaskoczyły
Ola 2017-03-03 00:25
Najlepszym zaskoczeniem jest to że pracujesz po 12h i nawet nie masz czasu zjeść bo ciągle słychać licznik na salonie, a najlepszym wrażeniem jest to że ukladasz buty od linijki żeby góra była zadowolona,aaa zapomnialabym jeszcze whatsapp i wysyłanie zdjęć z kamer ze ktoś się oparł na chwilę o lade, mimo że zamawiasz buty klience do domu koleżanka jest w trakcie posiłku ludzi na salonie trochę przychodzi zdjecie co ona teraz robi? ... Puknijcie się wszyscy w głowę bo ludzie to nie są po to żeby ich wykorzystywac
2
Joanna 2017-03-06 09:56
@Ola rozumiem, że odnosisz wrażenie tego, że pracownicy podlegają dużej kontroli. A co możesz powiedzieć na temat warunków pracy oferowanych przez Ryłko Sp. z o.o.?
jaiJa 2017-03-07 14:56
Byłam agentem jednego ze sklepów.
Rozmowa kwalifikacyjna? Śmiech na sali...Prowadził ją ze mną kierownik regionalny, który przejął kontrolę nad wszystkim więc ja sama nie miałam nic do powiedzenia, pracowników też on wybrał więc nawet nie mogłam sobie dopasować zespołu. Mam duże doświadczenie w sprzedaży i nie była to moja pierwsza praca, jednak pierwsza pod względem wyzysku. Kierownicy sklepu nie wypłacają pracownikom dodatków ponieważ sami tego nie dostają. Często gęsto $$ którą dostawałam od Ryłko starczyła na wypłaty pracowników + podatki i zdarzało się ze ja sama zostawałam z 500 zł.
Tak, oczywiście, jeżeli wyrobisz plan to dostaniesz więcej, ale następny miesiąc Ci tak dowalą plan, że się poskładasz na samym wstępie. Nawet kiedy udowadniałam, że plan przyznany dla salonu nie równa się ogólnemu wzrostowi sprzedaży w innych sklepach i wzrostowi przepływu klienta rok do roku to i tak nic to nie dało a kolejny mieniąc dostawaliśmy jeszcze większy plan sprzedaży...
Zgadzam się z jedną z przedmówczyń, która mówiła o tym, że jeżeli w Ryłko dasz sobie radę to wszędzie sobie poradzisz, jednak emocjonalnie jesteś wrakiem człowieka.
Po zakończeniu współpracy z Ryłko i zdaniu telefonu służbowego byłam najszczęśliwszym człowiekiem na świecie, a i tak podskakiwałam jeszcze przez kilka miesięcy na dźwięk telefonu
4
Joanna 2017-03-07 15:12
@jaiJa dziękujemy za Twoją opinię. Czy jako były agent sklepu mogłabyś również powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda praca dla pracownika sklepu?
Jola 2017-03-08 19:03
Praca dla pracownika sklepu , jak wygląda? Dostajesz umowę zlecenie, oczywiście 9.48 tak jak wprowadziło to nasze Państwo jesteś sprzątaczka dekoratorka,elektrykiem i mechanikiem. Oczywiście jak się coś zepsuje robi to agent lub sprzedawca bo firmy nie stać na to żeby przyszła złota rączka. Plany są ogromne mimo tak jak koleżanka wyżej wspomniała przepływu klienta porównując rok do roku, jak ktoś jest chory przychodzisz do pracy bo trzeba nie być człowiekiem żeby koleżance odmówić jak ma gorączkę. Wszystko robisz sama wydzwanjaja co chwilę głupie maile ze sprzedaż nie taka ze conv nie taka (ilość wejść klientów na sprzedaż butów torebek) nie rozumieją ze nawet dzieci nabijaja licznik wchodząc i wychodząc. Źle spakowane buty odliczaja Ci pieniądze od wypłaty, ta firma to nieporozumienie i dokładnie jak pracowalas w Ryłko umiesz zrobić wszystko i wszystko zniesiesz. Prawda jest taka że nawet przerw nie ma.. jak zjesz bułkę w 5 minut to szacun nawet nie ma pomieszczenia socjalnego tylko jesz między kartonami dostawa i słuchasz czy ktoś nie wchodzi... Bo jak więcej osób koleżanka sama na sali sprzedaży to tak być nie może bo zaraz wysla Ci zdjęcie z kamer... Pod tytułem co to ma znaczyć? . Jeszcze kwestia rabatów jak mamy mieć dobrą sprzedaż jak np konkurencja daje klienta -20% a my nie mamy nic do zaoferowania to co masz tym klienta tłumaczyć ze mamy najlepsze buty ?? Klienta interesuje rabat a nie ze bedzie miał fajne buty!
Joanna 2017-03-09 09:15
@Jola rzeczywiście sytuacje które opisujesz mogą powodować frustrację. A czy firma oferuje dla pracowników jakieś benefity?
Kasia 2017-03-09 12:44
Na pełen etat teraz zarabiamy 1800 zł plus premię - od nowego roku podnieśli stawki wynagrodzeń;-).
Premie masz od sprzedaży wszystkiego co jest w sklepie- dla mnie super.
Benefity- karta multisport po okresie próbnym, dzień wolny na urodziny i bilety do kina,
plus buty z dużą zniżką możesz kupić.
Jak na pracę w sklepie to dla mnie ok - a jak chcesz ponarzekać - hmm zawsze można i wszędzie
Joanna 2017-03-09 12:52
@Kasia dziękuję za przedstawienie Twojej perspektywy. Jak Ty oceniasz atmosferę w pracy?
Kaska 2017-03-09 21:28
To gratulacje,plany może wyrabiasz bo pracujesz w salonie który ma zatowarowanie, zobaczymy jak będzie ta Twoja premia wyglądać jak wszystko zabiorą a za pastę będzie 0.50gr a było 2zl w dawnych czasach
Joanna 2017-03-10 11:36
@Kaska rozumiem, że warunki zatrudnienia różnią się w zależności od salonu w którym się pracuje?
Kaska 2017-03-11 10:08
Tak zależy od grup zatowarowania
Joanna 2017-03-13 09:57
A co możecie powiedzieć więcej o plusach pracy w Ryłko? Co lubicie w swojej pracy?
Marta 2017-03-15 08:44
A są jakiekolwiek plusy? W swojej pracy lubiłam tylko dni wolne, choć do końca wolne nie były. Bałam się odebrać telefon bo nie wiedziałam, czy dostanę burę, czy ktoś powie, że mam przyjechać do pracy na zastępstwo. Najlepszym momentem był dla mnie ten, w którym "rzuciłam" wypowiedzenie. Zadzwoniłam i poinformowałam, że nie przyjdę - oni mogą zrobić dokładnie tak samo. Robią z dziewczynami, które po prostu się nie podobają. Przez ciągłe stanie i chodzenie po sklepie przez 12 godzin nabawiłam się rwy kulszowej, a przez kierownictwo zszarganych nerwów. Żałuję, że dałam się namówić koleżance na pracę w tej firmie, która obiecała mi kokosy. Zdecydowanie ODRADZAM
5
klient 2017-03-16 11:48
Witam!
Ja właśnie zaczynam swoją batalie z Ryłko, powiedzcie jakich argumentów użyc i jak skończyły się wasze historie z reklamacją ?
Xo 2017-03-16 16:29
A czego dotyczy reklamacja ?
Marta 2017-03-17 08:08
Generalnie Ryłko uwzględnia większość reklamacji i naprawia obuwie. Jeśli butów nie da się naprawić zwracają gotówkę. Subiektywna niewygoda obuwia nie kwalifikuje się na wymianę, ponieważ klient przed zakupem przymierza buty i decyduje. Niestety reklamacje są czasochłonne, czeka się na nie ok miesiąca - firma przyznała sobie prawo do 2 tyg czasu na decyzję i 2 tyg na ewentualną naprawę. Jeśli chodzi o buty - damskie są super jakościowo, gorzej z męskimi (na nie bardzo często zdarzały się reklamacje). Niestety pracownicy nie mają wpływu na decyzje działu reklamacji, a często dostają burę od klientów.
2
sanguine 2017-03-19 21:16
przez rok pracowałam w jednym z salonów Ryłko, fakt była podstawa+ premie za wyrobiony plan i sprzedaż dodatkową. Nie było tragicznie lecz zdarzały się sytuacji kiedy kierownik źle policzył i dostawało się mniej pieniędzy niz powinno ale kiedy samemu się dopilnowało nawet z poprzedniego miesiąca zaległe były oddawane, więc mały problem. To tylko wynikało z niekompetencji kierownika. Od pewnego czsu pracuję w innym salonie w tym samym mieście, zmieniła się polityka i to bardzo, podnieśli stawki a plan jest odpowiedni do trafficu. Kierownik brdzo rzetelny i wszystko jest klarowne. Co do porządku na salonie, nie rozumiem co może przeszkadzać w poprawieniu ustawienia butów jeżei w danej chwili nie ma żadnego klienta. Jak jest porządek o wiele przyjemniej się pracuje i ja jako klient też doceniam jeśli w sklepie, w którym mam zmaiar coś kupić panuje porządek. Co do obsługi to wielu klientów z zainteresowaniem słucha bo nie wie tego co wiemy my-sprzedawcy, niektórzy niekoniecznie chcą słuchać a wtedy daje się im wolną rękę, niech przejrzą, oglądają a nóż sami z ciekawości zapytają. Wszędzie zdarzają się niemili klienci więc to nic dziwnego w handlu. Myślę, że najbardziej narzekają Ci, którzy nie przykłądają się do swojej pracy, nikt nie będzie płacił za bezczynność a jak jest zajęcie to i czas syzbciej w pracy leci. Jeśli chodzi o regionalną to jest bardzo wyrozumiała, czasami zdarzają się gorsze dni wtedy zawsze motywuje. Sprawa jest prosta, im więcej sprzedasz- tym więcej siana masz w kieszeni.
3
Joanna 2017-03-20 09:15
@sanguine rozumiem, że Tobie odpowiada praca w firmie. A możesz powiedzieć coś o możliwości rozwoju oferowanych pracownikom?
sanguine 2017-03-20 18:32
po zmianie salonu nawet bardziej niż poprzednio :D moja znajoma po kilku miesiącach pracy jako sprzedawca została zastępcą, ja również teraz dostałam taką propozycję ponieważ kolejny miesiąc realizację planową mam nie tylko powyżej salonu ale też jedną z najlepszych w regionie ;) co raz więcej otwiera się też salonów Ryłko i to nie tylko w Polsce. A to świetna okazja by zostać kierownikiem a nawet regionalnym i nie tylko w kraju. Więc uważam, że chcieć to móc. I choć po części zgadzam się z powyższymi opiniami, że pracy dużo myślę, że wsytarczą chęci i dobra organizacja aby obowiązki stały się przyjemnościami :D Bo oprócz podstawy jest też wiele konkursów, tych na realizację planu, sprzedaż torebek a w tym miesiącu w naszym regionie też za sprzedaż prawideł. Jeżeli się rzetelnie pracuje to można pgodzić sprzątanie, pakowanie zamówień www[za które i tak jest płacone] ze sprzedażą ;)
3
Pracownik 2017-03-22 11:33
Praca jak praca. Wszędzie są plusy i minusy ale co jak co można zarobić w tej pracy jako sprzedawca godne pieniądze w małym salonie nawet. Umowa o pracę to kwestia dogadania .
Iza 2017-03-26 18:39
Ryłko dla mnie to świetne miejsce do pracy, gdyż to lubię
B 2017-05-07 15:52
Aż sie nie chce tego czytać, puknijcie sie w glowe! pracuje jako agent, świetna firma, nigdzie tyle nie zarobicie, jak robicie plany i spełniacie normay wypłata jest wysoka. Daja dużo wiec wymagają to logiczne...
1
Joanna 2017-05-08 08:46
@B długo już pracujesz w firmie? Mógłbyś/mogłabyś powiedzieć coś na temat tego co Ryłko oferuje swoim pracownikom? Czy mogą oni liczyć na szkolenia podnoszące kwalifikacje?
K. 2017-05-09 20:47
Praca w Ryłko to jeden wielki żart. Wytrzymałam tam 5 miesięcy, co i tak uważam za dużo. Naskakiwanie na klientów, wredne kierowniczki i ten codzienny plan sprzedaży. Porażka. Umowę dostałam po UWAGA miesiącu. Codzienne zbywanie co do podpisania-dopiero, gdy powiedziałam, że odejdę, gdy jej nie dostanę- dostałam. Stawka teraz dobra, bo ustawowa. Praca łatwa, bo w moim mieście nikt tam nie przychodzi. Jednak kierowniczka była najgorsza. Stara wredna małpa. Nie polecam. NIE MIALAM ZADNYCH PRZERW! Najpierw super super, mamy przerwy na luźno, jak nie ma ludzi-idziesz i jesz. Ludzie byli. Zawsze. Nie miałam chwili dla siebie, na jedzienie. W dniu kiedy złe się sprzedawało, kierowniczka kazała zamawiać nam buty do domu!!! Totalna porażka, nigdy tam nie wrócę.
Kaśka 2017-05-11 11:11
Bardzo zainteresowała mnie oferta pracy dla tłumacza języka indyjskiego-bengalskigo. Czyżby firma miała w planach podbój rynku indyjskiego lub współpracy z hindusami? Ciekawy kierunek rozwoju? Ogólnie lubię firmę.
Klapstra 2017-05-24 22:41
Witam, mam pytanie czy ktoś słyszał coś na temat współpracy firmy z kontrahentami z Indii. Taką informację słyszałam i myślę, że tu na forum dowiem się coś więcej. Generalnie to każdy rynek zbytu zapewnia rozwój firmy.
AR 2017-06-11 23:06
Widzę że nic się nie zmieniło w tej firmie choć od mojej przygody z Ryłko minęło już ponad 3 lata to do dziś czuję wstręt do pracy w handlu. Byłam Agentem zarobki miałam super, ale poza tym zero życia prywatnego non stop praca nacisk na plany, telefony od regionalnej w wolne dni o 8 rano, ciągłe kontrolę ogólnie żadne pieniądze nie są warte by tam pracować bo i tak nikt nie doceni Twojego wysiłku.
Joanna 2017-06-12 08:47
@K. widzę, że nie wspominasz najlepiej swojej pracy w Ryłko. Jednak w swojej wypowiedzi najpierw piszesz, że była to łatwa praca, bo w Twoim mieście nikt nie przychodzi, a za chwilę, że ludzie byli ciągle. Dlatego też nie do końca jestem w stanie Twoją wypowiedź zrozumieć. Największe Twoje zastrzeżenia co do pracy w firmie, to zachowanie kierownictwa. Jeśli występowały takie nieprawidłowości jak np. brak umowy to czy zgłaszałaś to do centrali?
@AR rozumiem, że praca jako agent w Ryłko wiąże się z dużą ilością stresów. Piszesz, że nie czułaś, że Twój wysiłek i Twoja praca zostały docenione. Czego w takim razie zabrakło?
1
Iwona 2017-06-17 19:15
Jestem bardzo niezadowolona z obsługi internetowej w sklepie ryłko. Zamówiłam w sklepu stacjonarnym sandałki ponieważ nie było mojego rozmiaru, dostępne były 4 pary w kraju więc czekałam cierpliwie na swoje sandałki, po 5 dniach email z powodu braku
Z przykrością informujemy, iż podczas weryfikacji stanu magazynowego nasi pracownicy odrzucili Pani/Pana zamówienie.
Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci otrzymywali towar pełnowartościowy, czego nie możemy zapewnić w tym przypadku. Gdy po tygodniu pojechałam na zakupy powiedziałam Pani ktora zamówiła mi sandałki z dostawą do domu, ze nie udało się jednak sprzedawczyni stwierdziła, że to dziwne ponieważ dostępne są nadal więc poprosiłam o ponowne zamówienie z dostawą do domu. Po kilku dniach sytuacja się powtarza brak dostępności po czy byłam w innym sklepie a tu ku mojemu zdziwieniu sandałki z moim rozmiarem na wystawie???????????????? po tej sytuacji stwierdzam, że nie zależy firmie ryłko na klientach...
1
Klara 2017-06-18 08:54
Wszędzie pracują tylko ludzie, każdy może się pomylić, nie oceniajmy firmy za szybko.
nick 2017-08-06 23:02
nie polecam tez pracy w Ryłko w Starym Browarze
Joanna 2017-08-12 10:42
@nick to wątek firmy Ryłko w Kalwarii Zebrzydowskiej, a nie w Starym Browarze. Musimy także pamiętać o tym, żeby dodając opinię robić to w sposób obiektywny, dlatego nie polecanie komuś firmy powinno mieć swoje uzasadnienie. Jakie jest tutaj?
Madzia 2017-08-20 19:50
Czytam sobie te opinie i myślę, że niektórzy zachowują sie zupełnie jak dzieci. Czy nigdy nie zdarzyło się popełnić błędu, ten się nie myli kto nic nie robi! Jestem dumna, że pracuję w polskiej firmie z tak dobrymi towarami, znanymi już poza krajem.
1
do tej pory zawsze cos dla siebie znalazłam 2017-09-15 10:57
Witam
Firma jako obuwnicza bardzo mi odpowiada i jestem fanka waszych butów, ale ostatnio bardzo się zawiodłam ponieważ bardzo ładna kolekcja butów sportowych ala botki mają podwyzszenie do 5 cm., dlaczego takich samych nie ma dla kobiet które nie tolerują takiej wysokości, bo nie potrzebują podwyższenia wzrostu lub ze względów zdrowotnych, wystarczyła by podszewa bez dodatkowego klina w środku.
Proszę pomyśleć o wszystkich klientach i o róznych ich upodobaniach i potrzebach.
Uważam że warto pomyśleć o produkcji takiej samej linii bez dodatkowego klina.
Pozdrawiam
EXsprzedawca 2017-09-15 20:38
Pracowałam w Ryłko przez ostatni rok. Jestem studentką i wiem że praca ogólnie może być ciężka i nie ma co narzekać więc tego nie robiłam. Ale nie o samą pracę przecież chodzi. Nie spotkałam się do tej pory z taką niekompetencją kadry kierowniczej. Infantylność (dojrzałość emocjonalna na poziomie gimnazjum, nie wspominając o sposobie wysławiania się), kompletny brak profesjonalizmu, kultury osobistej, oddzielenia pracy od życia osobistego. Wszelkie konflikty rozwiązywałyśmy przy pomocy messengera, nie komentuję za pomocą jakiego słownictwa, wieczne burdy i pretensje, strzelanie fochów na poziomie przedszkola no jednym słowem katastrofa. Pracowałam w różnych miejscach, na co dzień realizuje projekty wolontariackie i praktyki i NIGDZIE nie spotkałam sie z takim brakiem profesjonalizmu.
Joanna 2017-09-17 13:59
@EXsprzedawca a o którym salonie mówisz? Wiadomo - jak to w przypadku sieciówki - tak i w tym przypadku, każdy sklep to oddzielny organizm i atmosfera, jak i kadra może być różna. Jak oceniasz same warunki zatrudnienia w Ryłko?
Zostaw swoją opinię o Ryłko Sp. z o.o. - Kalwaria Zebrzydowska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ryłko Sp. z o.o.