GROMULSKI PIEKARNIA CUKIERNIA

Mińsk Mazowiecki

Opinie o GROMULSKI PIEKARNIA CUKIERNIA

anonim 2011-08-23 10:03:28
ja nie wiem skąd te złośliwe opinie ja pracowałam tam ponad trzy lata i bendę je wspominać bardzo dobrze szef oczywiście mniewa gorsze dni ale ludzie jak każdy z nas według mnie jest spoko lubię go a szefowa to dla mnie autorytet podziwiam ją za jej spokój kiedy trzeba pomóc bo nie ma ludzi a jest porażka np.na święta zawija rękawy i bierze się do roboty i nie zważa na to że może nie wypada w koncu JEST SZEFOWĄ wypłata jest zawsze na czas a premia jak nie zasłużyłeś to nie dostałeś no ludzie nic nigdzie za darmo nie dają.Powiem tak jak będe miała możliwość wspólpracy z tą firmą jeszcze raz nie zawacham się podjęcia tam pracy
1
Zadowolony 2012-06-12 09:24:23
Facet, skąd ty się urwałeś. Ponad 130 osób u niego pracuje i nie słyszałem. żeby ktoś narzekał. Nie rozumiem o jaki czas pracy ci chodzi? Za wszystko płaci i jeszcze daje wolne jak masz jakieś nadgodziny. Chyba go bardzo nie lubisz, co gościu? Pewnie nieźle podpadłeś, bo tylko wobec złodziei i oszustów bywa niemiły!
AB 2012-06-12 10:04:41
Pracuję w tej firmie ponad 10 lat. Nie jestem masochistą. Szef jest w porządku. Lubi porządek i dyscyplinę co nie każdemu się podoba. Stąd pewnie te opinie o nim. nie słyszałem, żeby kogoś oszukał albo nie wypłacił kasy. To brednie. Wymaga, ale sam też ciężko tyra, więc zamiast wypisywać te bzdury lepiej weźcie się za robotę.
1
KANDYDAT 2012-07-03 18:35:30
NIE MA LUDZI? CHCĘ TAM IŚĆ DO PRACY JUŻ Z PÓŁ ROKU I NIE MA PRZYJĘĆ. KIEDY SŁYSZAŁEŚ, ŻE SĄ PRZYJĘCIA?
maciej 2013-10-05 11:25:07
a ile zarabia kierowca w takiej pracy? to pewnie jest jazda tylko rano??? na rozwożeniu? jakie są stawki?
8
asia 2014-02-26 10:27:21
Gromulski szuka Ekspedientek, mogliby doprecyzować, czy pisząc od pn. do pt. w godz. 9.00-11.00, mają na myśli czas pracy, czy godziny kontaktu.
3
Zakara 2014-02-26 23:02:34
Też jestem ciekaw ile płacą kierowcom. Jakby ktoś wiedział niech napisze ile dostają i czym jeżdżą. DZięki
1
Fifi 2014-03-31 21:23:08
Ktoś aplikował ostatnio na taka ekspedientkę do piekarni Gromulskiego? Bo chyba znowu szukają, wysokie wymagania?
3
miska 2014-04-17 19:14:50
Przeciez jest napisane ze "informacje w biurze piekarni w tych godzinach. Czytanie ze zrozumieniem sie klania!
Arek 2014-09-30 15:33:09
Ja tam mam praktyki i jest bardzo w porządku
juro 2014-11-30 15:19:17
skoro już wszyscy pytają to ja też :) czy ktoś z was wie czy cenią cukierników z doświadczeniem? robię wyśmienite ciastka i torty ale niestety cukiernię gdzie pracuje obecnie zamykają z dniem 1 stycznia 2015, i już teraz postanowiłem się rozglądać za pracą, bo zdaje sobie sprawę że znalezienie jej nie będzie należało do najprostszych.
ptyś 2014-12-16 13:36:46
Irka, jeśli jesteś nadal zainteresowana, to możesz spróbować. Płacą dobrze, a teraz szukają cukiernika, więc jest okazja. Ja pracuję i nie narzekam.
zgredzik 2015-03-31 15:21:08
Korzystając z innych placówek Gromulskiego należy wyróżnic placówke przy ul.Łukowskiej na Pradze Płd. Dziewczyny są sympatyczne i kompetentne. Nigdy nie zauważyłem aby były zgryzliwe czy nieprzyjemne. Ich kierowniczka ma zawsze uśmiech na twarzy dzięki czemu w placówce gości ciepła i przyjazna atmosfera. Produkty są smaczne i w rozsądnej cenie. Jeżeli jesteś w pobliżu zawsze wpadnij na swieżą kajzerkę czy inna bułeczke. Goraco polecam.......
2
Nina 2015-11-12 14:07:53
Witam. Jestem stałą klientką Piekarni Żeromskiego 66 i mogę pochwalić,polecić bardzo gorąco wyroby i przemiłą obsługę,a szczególnie pani kierownik, która z tego co widzę to więcej godzin niż powinna poświęca pracy,jest zawsze uśmiechnięta mimo zmęczenia,pilnuje bardzo i wypiekanych i wykładanych produktów i obsługi.Bardzo polecam tą piekarnię.
2
JG 2015-11-13 10:01:05
W chwili obecnej jest prowadzona rekrutacja na Kierownika detalu. Proszę przesłać aplikację na adres mailowy: biuro@piekarniagromulski.pl
1
ania 2015-11-17 13:13:18
Na stronie jest informacja ze poszukują ekspedientek, nie wiem czy aktualna, jestem zainteresowana pracą w Warszawie.
Jbb 2015-12-03 19:55:27
Gdzie jest p.Ania,przemiła,uśmiechnięta ekspedient z Piekarni Gromulski Żeromskiego 66??? Co to za nową panią dali?? W imieniu klientów stałych proszę aby wróciła!! Pozdrawiam stały klient
2
Jbb 2016-01-02 13:53:51
Witam i DZIĘKUJĘ JA jako klient i w imieniu stałym,że w sklepie firmowym Gromulski na Żeromskiego 66 w Wigilię przy tak dużej ilości klientów NIECIERPLIWYCH i nerwowych dziewczyny umiały opanować sytuację,a szczególnie p.Ania nad wszystkim czuwała z uśmiechem i stoickim spokojem jak zawsze godziła właśnie. Całej załodze sklepu i i super Piekarni Gromulski z b.dobrym pieczywkiem i ciastami życzę cudownego Nowego Roku i wielu klientów. Pozdrawiam stały klient J.bb
mm 2016-01-27 11:52:32
Ja pracuję w tej firmie od 3 lat jako ekspediętka i powiem tak jest ciężko ale chociaż płaca to wynagradza. dla osób które chcą pracować i zarobić jak najbardziej polecam, tylko nie ukrywam praca jest ciężka ale za to jak się trafi na sklep gdzie jest zgrana ekipa i nie ma zawiści czas tam spędzony jest naprawdę miło. a jak jeszcze są mii klienci to z chęcią się przychodzi do pracy
1
Adek 2016-03-12 13:58:08
Witam szanownego szefa pana Gromilskiego. Mam przyjemność pogratulować wyboru przemiłej ekspediętki,która dziś jest pierwszy dzień w pracy w mojej ulubionej piekarni przy Żeromskiego 66 i mnie obsługiwała. Razem z po.Anią tworzą bardzo zgrany,uśmiechnięty duet. Aż miło robić w takim towarzystwie zakupy. Pozdrawiam całą firmę i dziękuję ja i w imieniu klientów za cudowne i smaczne pieczywo.
Pol 2016-04-05 16:40:02
Super obsługa
jmg 2016-07-06 09:37:53
Bystrych ludzi do pracy zawsze potrzeba, bez względu na porę roku. Na pewno są szanse na pracę. Trzeba tylko aplikować !
ninia 2016-10-19 19:13:46
Nie polecam pracy w tej firmie
1
Dawn 2016-10-19 19:19:20
W tym momencie Koordynator ds. Rozwoju Sieci Detalicznej Sklepów Firmowych jest potrzebny do Mińska.
Xxx 2016-11-05 18:45:07
Witam. Chcieliśmy pogratulować przemiłej ekspedientki w sklepie przy ul. Bora Komorowskiego. Robiliśmy dziś zakupy i polecone ciastka o ile dobrze pamiętam przez Panią Olgę były pyszne. Jeszcze raz bardzo dziękuję,miło robi się tam zakupy.
Xxx 2016-11-05 18:46:32
Witam. Chcieliśmy pogratulować przemiłej ekspedientki w sklepie przy ul. Bora Komorowskiego. Robiliśmy dziś zakupy i polecone ciastka o ile dobrze pamiętam przez Panią Olgę były pyszne. Jeszcze raz bardzo dziękuję,miło robi się tam zakupy.
Bibi 2016-11-15 17:14:59
To co dzieje się na Żeromskiego66 to PORAŻKA,ktoś kto wybiera panie do pracy chyba nie ma pojęcia o rekrutacji,są nie miłe i obrażające,a wypiek to jeszcze gorsza porażka-kajzerki są pieczone,przeciśnięty,śmierdzą zapełniają i sfrermętowanymi drożdżami!!!
NIE POLECAM
Zostaw swoją opinię o GROMULSKI PIEKARNIA CUKIERNIA - Mińsk Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GROMULSKI PIEKARNIA CUKIERNIA